Kikker in de pan

De zilvervisjes schieten alle kanten op als ik de drie werken van 't verschrikkelijke kind na al die jaren ter hand neem. Ik griezel van beide. Weg ermee maar eerst komt de B nog, de B van Wim de Bie...

De boekenkast moet uitgemest, en wel grondig. Ontstoffing alleen volstaat niet. Boeken liggen schots en scheef bovenop járen onaangeraakte rechtopstaande boeken het uitzicht en het alfabet te verstoren. Desondanks hebben zich stapeltjes boeken voor de boekenkast gevormd.

Dit keer zal ik streng zijn en boeken voor eens en voor altijd verwijderen. Om te beginnen boeken van schrijvers die dusdanig politiek correct zijn gebleken dat ik geen letter meer van ze hoef te lezen, hoe vaardig ze ook met taal zijn. Hun gedachtewereld boeit me niet en ik ben geen
masochist. Dus Arnon Grünberg, ' t verschrikkelijke kind, gaat er als eerste uit. Makkelijk genoeg want die viel inhoudelijk al-tijd al tegen. Ik heb 't drie keer geprobeerd, met 't zelfs door de grote Jan Wolkers geprezen Blauwe maandagen (mwoah), Gstaad 95-98 dat Grünberg om de een of andere reden onder 't pseudoniem Marek van der Jagt schreef maar dat ik evengoed niet uitlas. Knappe zinnen hoor, heel mooi, net een puzzel maar meer niet, en als laatste De Heilige Antonio, 't boekenweekgeschenk van 1998 waar ik niet eens meer aan begonnen ben, een lot dat, eerlijk is eerlijk, zo'n 'geschenk' meestal bij mij beschoren is. Zelden dat daar iets bij zit. Voor de ware liefhebber van lezen dan. 

Wim de Bie. "Meneer Foppe" en "Morgen zal ik m'n mannetje staan". Het stelt niet veel voor maar 't doet toch pijn om deze ex-held om wie ik zo heerlijk kon lachen te verwijderen. Maar zeg nou zelf, als je zelfs 'n voor de meest vrouwonvriendelijke religie gevallen ex-feministe als Anja Meulenbelt steunt, wat moet je daar dan nog mee? Wat nou z'n mannetje staan?! Morgen is al lang geweest, meneer De Bie, en ik heb u niet zien staan. Dat zou voor mij genoeg geweest zijn, dus nu hoef ik u niet meer te zien.

"De schaamte voorbij" van La Meulenbelt heeft trouwens al veel eerder 't veld moeten ruimen, dat spreekt. En wat moet ik nog met de boeken van Van Kooten, een stuk of zes, nooit dik, dus veel ruimte zal 't niet schelen, maar als ik consequent ben dan gaan die er ook uit. 
Nog een geluk dat ik nooit aan de boeken van Freek de Jonge ben begonnen....
De grappenmakers! Maar nooit over die ene religie, dat ging net even te ver, haha.

Wie volgt? Brusselmans, Herman? Ruim twee planken weergaloos gelul, pff, dat zou ruimte geven maar nee, Brusselmans mag blijven maar ik wens 'm sterkte met z'n veertig of zo jaar jongere extreem-linkse vriendin die in genderpolitiek, islam, open grenzen en alles wat daar bij komt kijken gelooft en er voor strijdt. Gezellig en harmonieus lijkt mij anders maar je kunt niet zeggen dat-ie 't niet geweten heeft. Je moet er wat voor over hebben blijkbaar, continue al dan niet medicinaal ondersteunde uitputtende goedmaakseks... Ik gun 't Brusselmans van harte, wel jammer dat ik 'm vermoedelijk nu nooit compleet in m'n kast zal krijgen.

Tommy Wieringa dan, geliefd schrijver, en wat hebben we gelachen, burgemeesters en wethouders dan, toen hij publiekelijk grapte over de aanslag op het pand van de Telegraaf, die volgens hem veel eerder had moeten plaatsvinden. Kers op z'n taart-vol-Wildershaat, die niemand kan zijn ontgaan. Overigens is dat niet de reden dat ik Joe Speedboot een vervelend en ongeloofwaardig boek vind waar iedereen gek genoeg mee wegliep omdat een invalide jongen heus wel 'n leuk leven kan hebben, of zoiets? Vanzelfsprekend schreef Wieringa vervolgens 't boekenweekgeschenk. Ik las 't ook nog maar voor 'Een mooie jonge vrouw' geldt precies 'tzelfde als voor Joe Speedboot: vervelend en ongeloofwaardig, alleen een graadje erger.

Zijn er nog vrouwelijke schrijfsters die eruit kunnen? De beste en progressiefste zijn dood: Renate Rubinstein, Annie M.G. Schmidt, Andreas Burnier, Renate Dorrestein, Hanny Michaelis, de rest lees ik niet want saai en nietszeggend. Wat wel lucht zou geven, is als ik alle boeken van de populaire kinderboekenschrijfster eruit mieter, die Engelse, J.K. Rowling. Weet alles van dementors en Het Kwaad maar islam is liev... Dag Harry Potter!

Is er weer plaats voor 't interessantere werk, niet in het minst voor de (islam)kritische werken van schrijvers die wel durv(fd)en te benoemen zoals Hans Jansen, Paul Cliteur, Ayaan Hirsi Ali, René Marres, Nahed Selim, Ebru Umar, Theo van Gogh, Theodor Holman en Joost Niemöller. 't Zijn er meer dan die eruit gaan, dat is aan de ene kant hoopgevend, aan de andere kant voltrekt de Nederlandse islamramp zich in blijkbaar te kleine stappen - als de kikker in de pan - om opgemerkt te worden en de rampenplannen in de bureaulade blijven en we langzaam onderlopen.

Annelies van der Veer
15 juli 2019












54 opmerkingen:

  1. Annelies van der Veer zet haar boeken op alfabetische volgorde. Ik plaats ze op grootte. Ze moeten altegader recht staan. 'k Lees thans: Eric Zemmour, Le suicide français uit 2014. Opmerkelijk dat Annelies van der Veer zich beperkt tot nederlands-talige lectuur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn man Wim Schaefers vertraagde met de liefde van mijn leven na een enorm gevecht. Hij zei dat het voorbij was tussen ons en dat hij me nooit meer terug zou nemen nadat ik verschillende dingen met hem had gestopt. Ik realiseerde me eerst dat hij de liefde van mijn leven was nadat ik hem verloor.
    Ik wil hem terug, maar ik wil hem ook niet nog een keer pijn doen. Ik weet niet zeker hoe ik hem zelfs terug kan krijgen, het lijkt erop dat hij zijn leven voortzet. jaren van afscheiding, liet ze achter, ze getuigde dat een spirituele genezer, Osagiede genaamd, voor haar een betovering luncht. Ik stuur ook een e-mail naar Dr. Osagiede om me te helpen mijn ex-liefdespartner terug te krijgen, ik leg al mijn huwelijksproblemen aan hem uit en Dr.osagiede beloofde me mijn ex-man terug te geven binnen twee dagen na het spellen van gebed en opgeofferd om de liefde te charmeren, probeerde ik, ik voorzag in alle liefdesspreukartikelen en materialen die van mij nodig waren, er werd mij gezegd middernachtgebed uit te voeren. Twee dagen na het eerste gebed was ik verrast dat het precies was zoals Dr. Osagiede me beloofde dat mijn ex me op een mobiele telefoon zou bellen om me te verontschuldigen, mijn man Aslund belde me op met een onbekend nummer, hij vraagt ​​om excuses en maakt een afspraak om af te spreken. we zagen elkaar vaak in dezelfde week, liefde betovering werd voor mij gelanceerd in de Dr. Osagiede Tempel alles werd voor mij gedaan, het werkt naar mijn beste. Ik ben vandaag blij dat we als gezin gelukkig samenleven. ik ben dankbaar. dankzij deze geweldige man Osagiede. Aanvankelijk had ik de angst voor twijfel, maar ik probeer het en het werkt naar mijn beste. Ik weet zeker dat dit ook voor jou werkt om verloren liefdesrelaties met je partner te herstellen. email dr osagiede op zijn persoonlijke email op: doctorosagiede75@gmail.com of whatsapp op +2349014523836

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo dames en heren, heeft u dringend behoefte aan een persoonlijke lening of handelsleningen of een lening om een ​​project op te starten of om een ​​huis of een auto te kopen of heeft u een lening nodig voor welk doel dan ook? Zo ja, dan raad ik u aan contact op te nemen met Sunshine Financial Group via {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com} of {WhatsApp: +447903159998}.

    Sunshine Financial Group is een uitgebreide financiële dienstverlener die zich inzet om u te helpen uw financieel succes op de lange termijn te verbeteren. Onze aangepaste programma's zijn ontworpen om uw rijkdom te helpen groeien, beschermen en behouden door persoonlijke service en expertise te leveren.

    De reden waarom u contact moet opnemen met Sunshine Financial Group;
    - Altijd en overal toepassen.
    - Ontvang contanten in minder dan 24 uur
    - U kunt maximaal 20 miljoen euro lenen
    - Geen verborgen kosten.
    - gesubsidieerde rentevoet van 3%
    - U krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te selecteren, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
    - Wij bieden zowel beveiligde als ongedekte leningen

    Als u het zo moeilijk vindt om een ​​aandelenlening van uw lokale banken of andere financiële instellingen te krijgen, hoeft u zich geen zorgen meer te maken, omdat we een groot aantal personen en organisaties hebben geholpen die wereldwijd financiële problemen hebben ondervonden. Wanneer u bij ons solliciteert, solliciteert u bij een vertrouwd bedrijf dat zich bekommert om uw financieringsbehoeften. Je wordt gedurende het hele proces verzorgd.

    Als u binnen 24 uur een dringende lening nodig heeft, stuur dan een e-mail naar de onderstaande e-mail voor meer informatie
    E-mailcontact: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp Contact: +447903159998

    BeantwoordenVerwijderen
  4. HOE IK MIJN LENING KREEG VAN DIT GROTE BEDRIJF

    Hallo lieve mensen, ik ben Linda McDonald, momenteel woonachtig in Austin Texas, VS. Ik ben momenteel een weduwe met drie kinderen en ik zat in april 2018 in een financiële situatie en ik moest mijn rekeningen herfinancieren en betalen. Ik heb geprobeerd leningen te zoeken bij verschillende particuliere en zakelijke kredietinstellingen, maar nooit met succes, en de meeste banken hebben mijn krediet geweigerd, niet ten prooi vallen aan die schurken daar die ze zelf-geldschieters noemen, ze zijn allemaal oplichterij, alles wat ze willen is jouw geld en je hoort het niet meer van hen, ze hebben het me twee keer gedaan voordat ik Mr. David Wilson ontmoette. Het meest interessante deel is dat mijn lening binnen 74 uur aan mij is overgedragen, dus ik zal je adviseren om contact op te nemen met Mr. David als u bent geïnteresseerd in het krijgen van een lening en u weet zeker dat u hem op tijd kunt terugbetalen. U kunt contact met hem opnemen via e-mail ............. schema als u contact moet opnemen met een bedrijf met betrekking tot het beveiligen van een lening zonder onderpand, neem dan vandaag nog contact op met de heer David Wilson voor uw lening

    Ze bieden allerlei soorten leningen aan

    Kortlopende lening (5_10 jaar)
    Langlopende lening (20_40)
    Media termijn lening (10_20)
    Ze bieden lening zoals
    Woninglening ............., Zakelijke lening ........ Schuldlening .......
    Studielening .........., Startlening
    Zakelijke lening ......., Bedrijfslening .............. enz
    E-mail .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
    Als het gaat om financiële crisis en lening, dan is David Wilson lening de plek om te gaan, vertel hem gewoon dat ik mevrouw Linda McDonald u regisseer Veel geluk ................... ....

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo iedereen daar, ik hoop dat jullie in orde zijn ??? Mijn naam is mevrouw Elodie Yannick, ik kom uit Luik, een paar weken geleden werd ik in een slechte financiële situatie gezogen en had ik een dringende lening nodig om mijn rekeningen te betalen en financieel weer op de been te komen vanwege mijn huidige financiële situatie mijn bank weigerde me een lening te geven, zodat ik geen andere optie had dan online op zoek te gaan naar een ongedekte lening, tijdens mijn onderzoek was ik slachtoffer van fraude en verloor ik bijna € 1,250 had ik meer problemen en bijna gaf de hoop op een lening op te geven totdat ik een online post vond, de post was een gedeelde getuigenis van mevrouw Melissa Nicholas uit de staten van Kansas die getuigt dat ze $ 350,000.00 kreeg van Kathy Finance Inc. na het lezen van de post besloot ik contact op te nemen met Kathy Finance Inc. via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com) contact gedeeld in de post, mijn ongedekte leningverzoek van € 120,000.00 werd binnen 48 uur na mijn verzoek goedgekeurd en hun rentetarief is 2% mijn lening werd zonder enige omissie op mijn bankrekening gestort .

    Ik wil mijn diepe dankbaarheid betuigen en ook de leningzoekers adviseren om zeer waakzaam te zijn, omdat er veel oplichters zijn met als enig doel de onschuldige leningzoekers te bedriegen, dus jullie moeten voorzichtig en waakzaam zijn .. voor degenen wie een lening nodig heb, raad ik Kathy Finance Inc aan, u kunt het bedrijf per e-mail contacteren: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

    Bedankt voor het lezen van mijn getuigenis, ik wens je veel succes.

    Uw,
    Elodie Yannick.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo iedereen daar, ik hoop dat jullie in orde zijn ??? Mijn naam is mevrouw Elodie Yannick, ik kom uit Luik, een paar weken geleden werd ik in een slechte financiële situatie gezogen en had ik een dringende lening nodig om mijn rekeningen te betalen en financieel weer op de been te komen vanwege mijn huidige financiële situatie mijn bank weigerde me een lening te geven, zodat ik geen andere optie had dan online op zoek te gaan naar een ongedekte lening, tijdens mijn onderzoek was ik slachtoffer van fraude en verloor ik bijna € 1,250 had ik meer problemen en bijna gaf de hoop op een lening op te geven totdat ik een online post vond, de post was een gedeelde getuigenis van mevrouw Melissa Nicholas uit de staten van Kansas die getuigt dat ze $ 350,000.00 kreeg van Kathy Finance Inc. na het lezen van de post besloot ik contact op te nemen met Kathy Finance Inc. via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com) contact gedeeld in de post, mijn ongedekte leningverzoek van € 120,000.00 werd binnen 48 uur na mijn verzoek goedgekeurd en hun rentetarief is 2% mijn lening werd zonder enige omissie op mijn bankrekening gestort .

    Ik wil mijn diepe dankbaarheid betuigen en ook de leningzoekers adviseren om zeer waakzaam te zijn, omdat er veel oplichters zijn met als enig doel de onschuldige leningzoekers te bedriegen, dus jullie moeten voorzichtig en waakzaam zijn .. voor degenen wie een lening nodig heb, raad ik Kathy Finance Inc aan, u kunt het bedrijf per e-mail contacteren: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

    Bedankt voor het lezen van mijn getuigenis, ik wens je veel succes.

    Uw,
    Elodie Yannick.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo iedereen daar, ik hoop dat jullie in orde zijn ??? Mijn naam is mevrouw Elodie Yannick, ik kom uit Luik, een paar weken geleden werd ik in een slechte financiële situatie gezogen en had ik een dringende lening nodig om mijn rekeningen te betalen en financieel weer op de been te komen vanwege mijn huidige financiële situatie mijn bank weigerde me een lening te geven, zodat ik geen andere optie had dan online op zoek te gaan naar een ongedekte lening, tijdens mijn onderzoek was ik slachtoffer van fraude en verloor ik bijna € 1,250 had ik meer problemen en bijna gaf de hoop op een lening op te geven totdat ik een online post vond, de post was een gedeelde getuigenis van mevrouw Melissa Nicholas uit de staten van Kansas die getuigt dat ze $ 350,000.00 kreeg van Kathy Finance Inc. na het lezen van de post besloot ik contact op te nemen met Kathy Finance Inc. via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com) contact gedeeld in de post, mijn ongedekte leningverzoek van € 120,000.00 werd binnen 48 uur na mijn verzoek goedgekeurd en hun rentetarief is 2% mijn lening werd zonder enige omissie op mijn bankrekening gestort .

    Ik wil mijn diepe dankbaarheid betuigen en ook de leningzoekers adviseren om zeer waakzaam te zijn, omdat er veel oplichters zijn met als enig doel de onschuldige leningzoekers te bedriegen, dus jullie moeten voorzichtig en waakzaam zijn .. voor degenen wie een lening nodig heb, raad ik Kathy Finance Inc aan, u kunt het bedrijf per e-mail contacteren: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

    Bedankt voor het lezen van mijn getuigenis, ik wens je veel succes.

    Uw,
    Elodie Yannick.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hallo iedereen daar, ik hoop dat jullie in orde zijn ??? Mijn naam is mevrouw Elodie Yannick, ik kom uit Luik, een paar weken geleden werd ik in een slechte financiële situatie gezogen en had ik een dringende lening nodig om mijn rekeningen te betalen en financieel weer op de been te komen vanwege mijn huidige financiële situatie mijn bank weigerde me een lening te geven, zodat ik geen andere optie had dan online op zoek te gaan naar een ongedekte lening, tijdens mijn onderzoek was ik slachtoffer van fraude en verloor ik bijna € 1,250 had ik meer problemen en bijna gaf de hoop op een lening op te geven totdat ik een online post vond, de post was een gedeelde getuigenis van mevrouw Melissa Nicholas uit de staten van Kansas die getuigt dat ze $ 350,000.00 kreeg van Kathy Finance Inc. na het lezen van de post besloot ik contact op te nemen met Kathy Finance Inc. via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com) contact gedeeld in de post, mijn ongedekte leningverzoek van € 120,000.00 werd binnen 48 uur na mijn verzoek goedgekeurd en hun rentetarief is 2% mijn lening werd zonder enige omissie op mijn bankrekening gestort .

    Ik wil mijn diepe dankbaarheid betuigen en ook de leningzoekers adviseren om zeer waakzaam te zijn, omdat er veel oplichters zijn met als enig doel de onschuldige leningzoekers te bedriegen, dus jullie moeten voorzichtig en waakzaam zijn .. voor degenen wie een lening nodig heb, raad ik Kathy Finance Inc aan, u kunt het bedrijf per e-mail contacteren: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

    Bedankt voor het lezen van mijn getuigenis, ik wens je veel succes.

    Uw,
    Elodie Yannick.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hallo iedereen, ik woon in Singapore en ik ben vandaag een gelukkige vrouw? en ik zei tegen mezelf dat elke geldschieter die mijn familie uit onze arme situatie redt, ik iedereen die op zoek is naar een lening naar hem zal verwijzen, hij gaf me geluk aan mij en mijn familie, ik had een lening nodig van $ 20, 000,00 om mijn leven helemaal opnieuw te beginnen aangezien ik een alleenstaande moeder ben met 3 kinderen Ik ontmoette deze eerlijke en GOD vrezende man leningverstrekker die me helpt met een lening van $ 20, 000,00 Dollar, hij is een GOD vrezende man, als je in nood bent lening en u zult de lening terugbetalen. Neem contact met hem op. Zeg hem dat het mevrouw Sharon is, die u naar hem verwijst. contact via e-mail: (challotloan@gmail.com) Bedankt.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik wil karin Sabine leningen voor mij een lening van € 30.000 waarderen.als u behoefte aan een dringende lening dan voorkomen dat opgelicht door nep kredietverstrekkers en van toepassing via echte lening bedrijf per e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp 79267494861

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Lege ATM-kaart
    Weet u dat u bij elke geldautomaat contant geld kunt opnemen !!!

    We hebben speciaal geprogrammeerde ATM-kaarten die kunnen worden gebruikt om contant geld op te halen bij geldautomaten of push, winkels en bedrijven. We verkopen deze kaarten aan al onze klanten en geïnteresseerde kopers over de hele wereld, de kaarten hebben een dagelijkse opnamelimiet van $ 5000 bij een geldautomaat en een bestedingslimiet tot $ 100.000 in de winkels.

    We bieden ook de volgende diensten aan:
    1) TRANSFERS VAN DE Western UNION
    2) BANKSLOGINS
    3) BANKOVERSCHRIJVINGEN
    4) CRYPTOCURRENCY MIJNBOUW
    5) AANKOOP VAN CADEAUBONNEN
    6) INDIENING VAN REKENINGEN
    7) WALMART-TRANSFERS
    8) BITCOIN INVESTERINGEN
    9) VERWIJDERING VAN DE NAAM UIT DE SCHULDENREGELING EN STRAFRECHTELIJKE REGISTRATIE
    10) BANKHACKING

    Rijk worden en leven volgens de levensstijl van de rijken en beroemdheden is de droom van velen. En terwijl de meeste mensen gaan werken of op zoek zijn naar andere ethische methoden om online geld te verdienen.
    De lege pinautomaat neemt geld op bij alle pinautomaten en er is geen naam voor omdat deze leeg is, alleen uw pincode staat erop, deze is niet traceerbaar. in de wereld.
    Contactpersoon: Daniel Jerry LEE
    E-mail: lee.jerry5555@gmail.com
    ICQ757580619

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik ben hier om de ervaring van mijn vrienden en familie te delen met deze jongens, Octapustickets . we zijn erg blij vandaag omdat we erin geslaagd om onze identiteit te veranderen zonder enig probleem en met behulp van gekloonde geprogrammeerde CCs en het verhogen van onze Credit Score . CCs geladen met bedragen van onze keuze die wordt opgenomen bij elke geldautomaat soepel ze ook ons voorzien van valse bankbiljetten Notes Top Grade . Vandaag leven we het leven dat ik ooit heb gedroomd voor mijn familie, in eerste instantie dachten we dat het onmogelijk was totdat we vonden deze man octapustickets en we praten over wicker me app Ik gedownload van App Store en sprak met hem met zijn ID (Octapustickets) en hij veranderde mijn leven , gedachten en de manier om dingen te zien . Vandaag maak ik miljoen beweegt dingen die ik droomde van jaren terug Omg ..

    Wickr Me: octapustickets
    E-mail: pompanopapers1@protonmail.com
    Whatsapp: + 1408-872-5899
    BERICHT: @OCTAPUSTICKETS
    Bezoek: https://noveltydmvexperts.com/blank-credit-card-template-buy-credit-card-online-prepaid-buy-credit-card-information/

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoe u uw ex-minnaar/partner/vriend/vriendin/vrouw of echtgenoot terug kunt krijgen?

    Het breekt mijn hart om te weten dat mensen zo veel pijn hebben dat ze wanhopig hun liefdesleven terug willen krijgen. Voor iedereen die nu pijn heeft, ik wil dat je je geen zorgen meer maakt, want je ex-minnaar/partner zal bij je terugkomen zodat je je weer heel kunt voelen en dat meen ik echt. Toen mijn vrouw me verliet, was Lord Zakuza de man met wie ik contact opnam die me hielp om mijn vrouw binnen 48 uur terug te krijgen met zijn krachtige spreuk en ik kan nooit de dag vergeten dat ik Lord Zakuza bedoelde, want zijn spreuken verrichten GROTE WONDEREN. Neem nu contact op met Lord Zakuza, want hij is als een God op aarde die je EX-liefhebber binnen 48 uur terug kan krijgen met zijn krachtige spreuk. Via onderstaande gegevens kunt u met hem in contact komen.


    WhatsApp/bel/sms: +1 740 573 9483
    Website via: lordzakuzaspells.com
    E-mail via: Lordzakuza7 @ gmail. com

    BeantwoordenVerwijderen
  14. JOIN ILLUMINATI TODAY JOIN THE GREAT ILLUMINATI BROTHERHOOD TODAY AND LIVE A BETTER AND HAPPY LIFE.
    WELCOME TO THE GREAT TEMPLE OF RICHES,FAME AND POWERS.
    Are you a business,Man or woman,politician,musician,pastor,lawyer,actor,actress,banker, and you.
    want to be rich, powerful and be famous in life.
    You can achieve your dreams by being a member of the Great ILLUMINATI brotherhood.
    With this all your dreams and heart desire can be fully accomplish,
    if you really want to be a member of the great ILLUMINATI brotherhood,
    Note: New members are rewarded with $1,000,000 US Dollars A Golden Ring will be offered,
    that will protect and guild you from enemies, and a free visa to all country. No human sacrifices or sharing of blood .
    if you are really interested contact us today on via email.
    illuminatitemplemas999@gmail.com or whatsapp +15134094162

    BeantwoordenVerwijderen
  15. JOIN THE GREAT ILLUMINATI BROTHERHOOD TODAY AND LIVE A BETTER AND HAPPY LIFE. WELCOME TO THE GREAT TEMPLE OF RICHES,FAME AND POWERS. Are you a business,Man or woman,politician,musician,pastor,lawyer,actor,actress,banker, and you. want to be rich, powerful and be famous in life. You can achieve your dreams by being a member of the Great ILLUMINATI brotherhood. With this all your dreams and heart desire can be fully accomplish, if you really want to be a member of the great ILLUMINATI brotherhood, Note: New members are rewarded with 1,000,000 US Dollars A Golden Ring and a monthly payment of 50k$ will be offered, that will protect and guild you from enemies, and a free visa to the temple. No human sacrifices or sharing of blood .if you are really interested contact us today on via email: illuminatitemplemas999@gmail.com OR whatsapp +1 4695879337

    BeantwoordenVerwijderen
  16. If you have not invested with JERRY SMART, then you should not give up on trading yet because you have not invested with the best forex and binary expert. This is my third time trading with the wrong person on a wrong platform until I found out about jerrysmart. He did a marvelous job with my $500 and I earned $6780 in 7days. he's an expert to trust 100% legit and fast payout of profit. You have proven to me mr Jerrysmart that trading pays and i will forever be grateful. God bless you sir. Contact him on ;
    Email: jerrysmarts619@gmail.com
    WhatsApp: +15134094162

    BeantwoordenVerwijderen

  17. Ontvang een blanco ATM-KAART en contant goed geld/fondsen Betaal uw schuld vandaag direct in elke geldautomaat om u heen waar ook ter wereld. neem contact op met Jaxononlinehackers@gmail.com. Het is 100% gegarandeerd veilig zonder zorgen om gepakt te worden omdat de blanco kaart al is geprogrammeerd en geladen met goede fondsen erin, op een zodanige manier dat het niet traceerbaar is, die ook een techniek heeft die het onmogelijk maakt voor de CCTV om je te detecteren, ik ben geen domme vrouw dat ik naar het publiek zal komen en beginnen te zeggen wat iemand niet heeft gedaan. Neem voor meer informatie contact op met de heer Jaxon Boone en ook over hoe u uw kaart gaat krijgen. Bestel de uwe vandaag nog via e-mail: Jaxononlinehackers@gmail.com, SMS & Call of Whats-app: +12192714465

    BeantwoordenVerwijderen
  18. hallo iedereen, hoe gaat het, mijn naam is dhr. peter in de volksmond bekend als peterhelps zoals je kunt zien, ik heb veel mensen geholpen met leningen, mijn bedrijf is 100% zeker, dus als je op zoek bent naar een lening, kun je e-mailen: [peterhelps01 @outlook.com] stop met het verspillen van tijd met nepgeldschieters

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hallo allemaal, mijn naam is Bensonn, ik kom uit Duitsland, Stuttgart City, ik ben hier om te getuigen over hoe ik een lening kreeg van GEORGE WILLIAMS LOAN FIRM nadat ik twee keer een aanvraag had ingediend bij verschillende schuldeisers die beweren hier een lener te zijn, dit forum, ik dacht dat hun lening echt was en werd toegepast, maar ze gaven me nooit een lening totdat een vriend van mij me voorstelde aan de kredietmaatschappij GEORGE WILLIAMS, die beloofde me te helpen met een lening naar mijn wens en dat ook echt deed, zoals beloofd zonder enige vorm van uitstel, ik had twijfels, maar ik heb nooit misbruik gemaakt van het geloof. Ik had nooit gedacht dat er nog betrouwbare kredietnemers waren totdat ik GEORGE WILLIAMS ontmoette, die me echt hielp met krediet en mijn leven ten goede veranderde. Ik weet dat er nog steeds veel goede kredietverstrekkers zijn, maar ik zou je aanraden om het kredietbedrijf GEORGE WILLIAMS te proberen, zijn zorgzaam en begripvol. u weet niet of u een noodlening nodig heeft of financiering wilt voor uw projecten, dus aarzel niet om contact op te nemen met de heer GEORGE WILLIAMS,  Loan Company, zijn e-mailadres is ?
    (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Zoekt u fondsen om kredieten en schulden of zakelijke leningen af te betalen?
    { jameskelvine28@gmail.com }. Dan is James Kelvin Loan Firm:
    het antwoord. We bieden alle soorten leningen, we verstrekken leningen met An
    uitstaande rente Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen via
    E-mail: {jameskelvine28@gmail.com}

    BeantwoordenVerwijderen
  21. WELKOM BIJ PATRICIA KINGSMAN patriciakingsman.loans2016@gmail.com het is ons doel om uitstekende professionele service te bieden.

    Ben je een zakenman of -vrouw? Zit u in een financiële puinhoop of heeft u geld nodig om uw eigen bedrijf op te starten? Heb je een lening nodig om een ​​leuke Small Scale en medium business te starten? Heeft u een lage credit score en vindt u het moeilijk om een ​​kapitaallening te krijgen van lokale banken en andere financiële instellingen ?.

    Onze leningen zijn goed verzekerd voor maximale veiligheid is onze prioriteit. Ons belangrijkste doel is om u te helpen de diensten te krijgen die u verdient. Ons programma is de snelste manier om in een handomdraai te krijgen wat u nodig hebt. Verlaag uw betalingen om de druk op uw maandelijkse uitgaven te verlichten. Krijg flexibiliteit waarmee u voor elk doel kunt gebruiken - van vakanties, tot onderwijs, tot unieke aankopen

    We bieden een breed scala aan financiële diensten, waaronder: persoonlijke leningen, schuldenconsolidatieleningen, bedrijfsleningen, opleidingsleningen, hypothecaire lening, ongedekte lening, hypothecaire leningen, betaaldagofficieren, studieleningen, commerciële leningen, autoleningen, investeringsleningen, Ontwikkelingsleningen, Acquisitieleningen, Bouwleningen, met een lage rente van 2% per annulering voor particulieren, bedrijven en rechtspersonen. Haal het beste uit uw familie en bezit uw droomhuis ook met ons algemene uitleenschema.

    WIJ BIEDEN ALLE SOORT LENINGEN AAN - WENST VOOR BETAALBARE LENINGEN.

    Neem contact met ons op voor meer informatie: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
    Vriendelijk schrijf ons terug met de lening informatie;

    BORROFOURGEGEVENS

    1) Volledige namen:
    2): Land
    3) Adres:
    4) Staat:
    5) Geslacht:
    6) Burgerlijke staat:
    7) Beroep:
    8) Telefoonnummer:
    9) Maandelijks inkomen:
    10) Volgende van Kin:
    11) Lening vereist:
    12) Leentijd:
    13) Doel van de lening:
    14) Specifieke datum waarop u de lening nodig hebt:

    Als u geïnteresseerd bent om een ​​lening te krijgen, schrijft u ons dan vriendelijk met de vereiste lening.
    Neem contact met ons op voor meer informatie: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Hoogachtend,
    Mevr. Patricia Kingsman
    patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    We kijken er naar uit om zo snel mogelijk van je te horen

    Geïnteresseerde kandidaten moeten contact met ons opnemen via e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Mijn naam is mevrouw Patricia Kingsman, we zijn een nieuwe legitieme kredietverstrekker van 2022 en we helpen graag elke instantie die financiële hulp nodig heeft, we bieden vanaf € 500.000,00 en € 5.000.000,00 en we verstrekken ook leningen in euro daarboven, dus als je hulp nodig hebt stuur ons alstublieft een e-mail op:patriciakingsman.loans2016@gmail.com zodat uw leningtransactie kan plaatsvinden nu u binnen 8 uur bij uw lening bent. Het is een snelle overdracht en is veilig zonder enige vertraging. Dus e-mail:patriciakingsman.loans2016@gmail.com bij interesse

    E-mail:patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  23. WIJ BIEDEN ALLE SOORTEN LENINGEN AAN - VRAAG BETAALBARE LENINGEN AAN.

    Bent u een zakenman of -vrouw? Zit u in een financiële puinhoop of heeft u geld nodig om uw eigen bedrijf te starten? Heeft u een lening nodig om een ​​mooi Kleinschalig en Middelgroot bedrijf te starten? Heeft u een lage kredietscore en vindt u het moeilijk om een ​​kapitaalkrediet te krijgen van lokale banken en andere financiële instellingen? Geïnteresseerde kandidaten moeten contact met ons opnemen via e-mail: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Onze leningen zijn goed verzekerd voor maximale veiligheid is onze prioriteit. Ons belangrijkste doel is om u te helpen de diensten te krijgen die u verdient. Ons programma is de snelste manier om in een oogwenk te krijgen wat u nodig heeft. Verlaag uw betalingen om uw maandelijkse belasting te verlichten
    onkosten. Krijg flexibiliteit waarmee u voor elk doel kunt gebruiken, van vakanties tot onderwijs en unieke aankopen. Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen via e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Wij bieden een breed scala aan financiële diensten, waaronder: bedrijfsplanning, commerciële en ontwikkelingsfinanciering, onroerend goed en hypotheken, schuldenconsolidatieleningen, zakelijke leningen, particuliere leningen, woningherfinancieringsleningen met een lage rente van 2,00% per annulering voor particulieren, bedrijven en rechtspersonen. Haal het beste uit uw gezin en bezit ook uw droomhuis met onze algemene leningsregeling. Geïnteresseerde kandidaten moeten contact met ons opnemen via e-mail: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    WIJ BIEDEN ALLE SOORTEN LENINGEN AAN - VRAAG BETAALBARE LENINGEN AAN.

    Neem voor meer informatie contact met ons op: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
    Schrijf ons alstublieft terug met de informatie over de lening;
    - Volledige naam:
    - Leningbedrag nodig:
    - Duur van de lening:
    - Doel van de lening:
    - Stad land:
    - Telefoon:
    - Hoe heb je over ons gehoord:

    Als u geïnteresseerd bent om een ​​lening te krijgen, schrijf ons dan alstublieft met de leningvereiste. Neem voor meer informatie contact met ons op: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
    Hoogachtend,
    Mevrouw Patricia Kingsman

    We kijken ernaar uit om zo snel mogelijk van u te horen

    Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen via e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hallo allemaal, mijn naam is Daniëlle Meike lieke ben uit Netherland ik heb net mijn lening ontvangen van mevrouw Patricia Kingsman lening bedrijf ze zijn een nieuwe legitieme lening bedrijf van 2022 en het is niet lang geleden dat ik mijn lening van hen ontving ik kreeg mijn lening van hen vandaag en nu ik dit bericht post, ben ik erg blij dat dit bedrijf echt geweldig is, dus iedereen die een lening nodig heeft, contact op te nemen met dit bedrijf, ze zijn echt geweldig daar mail is patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Dag iedereen

    Mijn naam is Daniël Djonno ik kom uit Nederland en ik woon in de stad Amsterdam. Ik ben op zoek naar een lening online en alles wat ik krijg is oplichters, maar ik vond dit lening bedrijf genaamd Patricia Kingsman lening bedrijf en ik heb mensen online getuigt over er goede daden dus ik besloot om te proberen als ik weer gelukkig zal zijn dus ik heeft een lening aangevraagd van 350.000,00 euro en de leningverstrekker, mevrouw Patricia Kingsman, verzekerde mij dat binnen 12 uur mijn lening op mijn bankrekening zal staan. Vandaag zag ik dat mijn bank mij bericht schreef dat er een bedrag van 350.000,00 euro is in mijn account en ik dank Patricia Kingsman omdat ze echt is, dus als je een online lening nodig hebt, wees alsjeblieft niet opgelicht zoals ik van dit bedrijf solliciteer omdat zij het enige echte bedrijf is dat online leningen verstrekt. Hun e-mailadres is patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Mijn naam is Jaylinn Jasmijn Myrthe en ik kom uit Nederland. Ik wil deze tijd gebruiken om iedereen op internet te vertellen hoe ik mijn lening ontving nadat ik 3 keer opgelicht ben geweest. Ik heb gisteren een lening aangevraagd bij Patricia Kingsman. haar goede werken en over hoe ze mensen hielp dus ik besloot me in te schrijven en ze vertelde me wat ik moest doen ik was bang maar ik deed het vanmorgen nu kreeg ik net een waarschuwing van mijn bank daar is geld op mijn rekening en ik heb gecontroleerd het bedrag en het was mijn lening ik ben zo blij. Dus ik wil deze tijd gebruiken en zeg tegen iedereen op het internet dat dit bedrijf echt is als je een lening nodig hebt dit bedrijf is het juiste bedrijf om toe te passen, laat je niet scammen zoals ik want er zijn oplichters van hun bedrijf van dit bedrijf en je zult gelukkig zijn. hun e-mailadres is patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Mijn naam is Desislava Dorothee Svetlana ik kom uit Nederland en ik woon in de stad Rotterdam. Ik wil deze tijd gebruiken om op internet te schrijven dat ik zojuist mijn lening van 5 miljoen euro heb ontvangen van dit bedrijf met de naam Patricia Kingsman, een leningmaatschappij. Eerst geloofde ik niet wat mensen op internet zeiden, maar ik besloot om te proberen en ik 2 dagen geleden de lening aangevraagd en ik net een telefoontje van mijn bank ontving dat er 5 miljoen euro op mijn rekening stond en ik onmiddellijk een waarschuwing ontving van mijn bankbedrijf Patricia Kingsman, belde me en vroeg of ik het had ontvangen mijn lening en ik vertelde ze ja, dus ze zeiden dat ik meer mensen naar hun bedrijf moest brengen als iemand een lening nodig had, dus als je echt een lening nodig hebt, dan is dit het bedrijf om toe te passen. Ze zijn echt geweldig en ik geloof dat er nu een echt leningbedrijf dat leningen verstrekt en dat bedrijf is een lekbedrijf van Patricia Kingsman, dus als iemand van u een dringende lening nodig heeft, is het belangrijk dat dit het juiste bedrijf is om in te schrijven. Hun e-mailadres is patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

    eindelijk ben ik echt gelukkig en kan ik nu mijn eigen bedrijf starten. Nogmaals bedankt Patricia, je bent geweldig en God zegene jou en je gezelschap.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Mijn naam is Nathanael martyna patryx Ik kom uit Nederland Ik wil deze tijd gebruiken om iedereen op het internet te vertellen dat er maar één bedrijf is dat een echte lening biedt en dat bedrijf is Patricia Kingsman. Ik was op zoek naar een lening online voor de afgelopen 3 weken nu en alles wat ik heb is geldschieters die me bedriegen van mijn geld dat ik had God weet dat ik zo arm was en ik wilde mezelf doden, maar daar zag ik zoveel mensen getuigen over dit bedrijf dat ze leningen geven in eerste instantie geloofde ik niet want ik zag andere getuigenissen van andere geldschieter en ze werden allemaal oplichting. Ik zei, laat me van dit bedrijf solliciteren om te zien of het waar is en onmiddellijk heb ik me aangemeld. Ze vertelden me alles wat ik moest doen en ik stemde ermee in en ze verzekerden me dat ik in 8 uur tijd met mijn lening zou zijn omdat ze zeiden dat ze gebruiken de snelle overdrachtdienst. Ik eerst geloofde ik niet maar ik wilde voor mijn lening vóór 8 uur tijd ontving ik een waarschuwing van mijn bank en houd het was mijn lening ik was erg slecht toen ik het zag en ik bad tot God voor het leiden van mij naar het juiste bedrijf die mij vandaag heeft geholpen terwijl ik dit op het internet schrijf, nu heb ik zojuist mijn lening van dit bedrijf ontvangen en ik gebruik deze tijd om te getuigen voor andere mensen als je een lening nodig hebt een lening laat je niet misleiden dit is het juiste bedrijf om toepassen vanaf. Het e-mailadres is patriciakingsman.loans2016@gmail.com en voor degenen die geen e-mailadres hebben, is het whatsapp-nummer van het bedrijf +39 351-276-8209.

    Dit bedrijf is waar en geweldig als u nu een lening aanvraagt ​​en wacht op uw lening want u zult blij zijn met dit bedrijf.

    Bedankt iedereen en ik blijf Nathanael martyna patryx.

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Goede dag Mijn naam is Nikki Suus Hailey ik kom uit Nederland Dit bedrijf waar Patricia Kingsman het over heeft is echt ik wilde nooit een lening, maar ik zei gewoon dat ik dit bedrijf moest proberen en kijken of wat mensen zeggen waar is en ik heb gesolliciteerd lening van hen gisteren en ik heb zojuist mijn lening ontvangen van Patricia Kingsman lening bedrijf iedereen als je dit bericht leest en je een lening aanvraag van dit bedrijf nodig hebt omdat ze je gaan helpen dit bedrijf is het enige bedrijf dat echte lening online biedt. De lening die ik van hen vroeg was 75.000,00 euro en in 8 uur tijd kreeg ik mijn lening zodat mijn vrienden niet worden opgelicht als je een echte lening nodig hebt, dit is het juiste bedrijf om van toepassing te zijn. Als u geïnteresseerd bent in hun leningen, is hun e-mailadres patriciakingsman.loans2016@gmail.com en hun whatsapp-nummer is +39 351-276-8209.

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Dag iedereen

    Ik ben Imke Sascha Evelien en ik kom uit Den Haag. Ik was op zoek naar een online lening en ik was erg bang dat ik nog nooit eerder een lening had aangevraagd en ik zocht heel goed naar een echt bedrijf daar vond ik een bedrijf genaamd Patricia Kingsman. Ik zag eruit en ik zag wat mensen over dit bedrijf zeiden was waar ik besloot om een ​​lening aan te vragen bij het bedrijf en ik had een lening van 150.000,00 euro nodig om een ​​bedrijf te starten toen ik me aanmeldde. Ze vertelde me alles wat ik moest doen en ik verzekerde me dat ik in 8 uur tijd ging om bij mijn lening te zijn zei ik oké en ik wachtte in exact 8 uur tijd ik mijn lening van dit bedrijf ontving terwijl ik dit schrijf nu heb ik nog nooit eerder opgelicht en dit bedrijf is geweldig ik heb mensen horen praten over oplichting maar ik zijn nog nooit eerder opgelicht en ik dank God daarvoor. Dus iedereen, als u een echte lening nodig hebt, is dit het juiste bedrijf om u aan te melden. Zij zullen u helpen en de tijd dat zij u vertellen dat u uw lening zult ontvangen, precies op het moment dat u uw lening ontvangt. Ik moet dit bericht gewoon voor iedereen schrijven, zodat je geen lening van het verkeerde bedrijf aanvraagt ​​als je een echte lening nodig hebt en contact opneemt met dit bedrijf en je zult tevreden zijn. Hun e-mailadres is patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

    BeantwoordenVerwijderen
  31. My name is Timéo Stijn Mathys Ayoub. I am from Amsterdam Netherland i want to write to the internet that if you need a real loan Patricia Kingsman is the real loan company that gives loan i applied for a loan from this company last week Friday and i just received my loan from them today so everyone if you need a real loan without been scammed this is the right company to apply from thus company is truly great and they are real so many people that have been scammed if you need a loan without being scammed this is the real company that gives loans i applied for a loan from this company Patricia Kingsman and i received my loan today so anyone around the world if you need a true loan locate this company and be rest assured that this company is going to put a smile to your face. the company can be contacted via mail or whatsapp their mail address is patriciakingsman.loans2016@gmail.com and there whatsapp number is +39 351-276-8209. Thanks to anyone that will read this message this company does not know am doing this Am only doing it for people in need of a real loan to be safe.

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Patricia God zal u en uw bedrijf zegenen

    Mijn naam is Veronica Rose Holly. Ik kom uit Utrecht, Nederland. Ik heb niet veel te zeggen dat iemand die een echte lening nodig heeft zonder dat je wordt bedrogen bij Patricia Kingsman moet solliciteren, want ik heb vandaag een lening bij dit bedrijf aangevraagd nadat ik zoveel goede en prachtige opmerkingen over dit bedrijf heb gelezen. Ik heb een lening aangevraagd om mijn schulden te betalen en alles wat ik nodig had, was 50.000 euro, omdat ik een deel van dat geld ook zal gebruiken om mijn schoolgeld te betalen. Terwijl ik dit nu op internet schrijf, heb ik vandaag mijn lening van dit bedrijf ontvangen en ik ben zo blij dat ik nooit heb geloofd dat ik ooit weer gelukkig zou zijn want ik heb veel meegemaakt en ik dank God voor Patricia Kingsman God zal haar zegenen en zijn gezelschap voor het glimlachen van mijn gezicht. Dus iedereen over de hele wereld uit Nederland en andere landen die een lening nodig hebben, uw helper is hier en het bedrijf is Patricia Kingsman. Iedereen die zich heeft aangemeld bij Patricia Kingsman, heeft geen probleem, want u ontvangt uw lening precies op het moment dat zij u dat vertelt. hun bedrijfsmailadres is Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Nogmaals God zegene u Patricia Kingsman en moge u lang leven om mensen te blijven helpen.

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Mijn naam is Manon Jeanne Clémence en ik kom uit Antwerpen in België Ik heb zojuist mijn lening ontvangen van het leningbedrijf van Patricia Kingsman en ik heb gehoord over dit bedrijf en ik dacht dat het een nepbedrijf was, maar nu ben ik zo blij dat dit bedrijf me hielp en 100% dit bedrijf is echt dus iedereen die een lening nodig heeft dit is het juiste bedrijf om te solliciteren vanaf nu heb ik een lening aangevraagd voor mijn bedrijf van 250.000,00 Euro en dit bedrijf hielp me zonder vertraging ik ben zo blij dat ik dit bedrijf getuig omdat Ik zag dat andere mensen het doen en ik ben blij dat ik een van de mensen ben die een getuigenis geeft over hoe dit bedrijf me heeft geholpen, zodat iedereen als je een echte lening nodig hebt, je helper hier is. hun contactinformatie is patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Mijn naam is Anne Lotte Benthe Ik kom uit Antwerp, België. Ik wil mijn kleine tijd gebruiken om naar het internet te schrijven voor mensen die een echte lening nodig hebben. Als je een lening nodig hebt zonder bedrogen te worden, is Patricia Kingsman het juiste bedrijf om toe te passen. Ik ben lerares wiskunde en Engels en ik werd bedrogen 2 keer door een nepbedrijf dat zich schrap zet om geldverstrekkers te worden, maar ik maak me geen zorgen meer omdat Patricia Kingsman me al heeft geholpen, dus als je een dringende lening nodig hebt om iets te doen, zal dit bedrijf je een glimlach toebrengen. Ik heb ook de meeste mijn vrienden bij dit bedrijf en slechts 2 van mijn vrienden vertelden me dat ze hun leningen al hadden ontvangen, dat een van mijn vrienden een lening van 15.000,00 euro ontving en de andere van mijn vriend de som van 5.000,00 euro ontving, dus iedereen die een online lening nodig heeft, is van toepassing van dit bedrijf en je zult er geen twijfel over hebben, want dit bedrijf is echt behulpzaam en God zal ze blijven gebruiken om mensen te helpen die een lening nodig hebben. Als u een online lening van dit bedrijf nodig hebt en contact met hen opneemt via dit betekent e-mailadres patriciakingsman.loans2016@gmail.com en ook kunt u contact met hen opnemen via WhatsApp +39 351-276-8209. Met vriendelijke groet naar iedereen die mijn berichten leest.

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Alle dank aan Patricia Kingsman voor het helpen van mij met mijn lening nadat ik 6 keer ben opgelicht door neppe mensen die clams worden om geldschieters te worden.

    Mijn naam is Thomas Liam Max, ik kom uit Nederland en ik woon in de stad Den Haag. Een maand geleden was ik op zoek naar een online lening en ik zag verschillende kredietverstrekkers op internet en met wat valse getuigenissen en ik solliciteerde van hen en alles wat ik kreeg was oplichters, ik solliciteerde meer dan 6 bedrijven en ik werd helemaal bedrogen. Dus ik gaf de hoop op totdat ik besloot om opnieuw te controleren of ik hulp zou vinden terwijl ik aan het zoeken was en ik vestigde me op zoek naar een legitieme leningmaatschappij.Ik vond dit bedrijf met de naam Patricia Kingsman-leningmaatschappij.Ik zag veel getuigenissen waar mensen commentaar op gaven haar, maar omdat ik vals werd bedrogen, dacht ik dat het een oplichterij was, maar ik deed wat mij werd gevraagd en ik wachtte op mijn lening en mevrouw Patricia Kingsman vertelde me in minder dan 8 uur dat je veilig bij mijn lening was, ik geloofde het niet want ik dacht dat het ook een oplichterij was, dus die dag was het nacht in Nederland en ik sliep 's ochtends uit het nest toen ik wakker werd kreeg ik een melding van mijn bank dat er geld op mijn rekening stond en belde ik meteen mijn bank om te bevestigen en de bankmanager vertelde me dat ik onmiddellijk naar de bank moest komen en ik ging meteen toen de bank werd geopend toen de bankmanager mijn rekening controleerde, zagen we een bedrag van 135.000,00 euro en ik vertelde mijn manager dat ik online een lening had aangevraagd en mijn bank manager was geschokt als er wa is nog steeds een echt en legitiem leenbedrijf online ik ben zo blij allemaal dankzij Patricia Kingsman ik besloot om op het internet te schrijven omdat ik andere mensen het zag doen en over dit bedrijf te getuigen, daarom post ik dit bericht online aan iedereen die dat nodig heeft een lening, zelfs als u eerder bent bedrogen, solliciteer bij dit bedrijf en wees gerust dat dit bedrijf u niet zal teleurstellen. Met vriendelijke groet aan iedereen die mijn bericht leest en u kunt contact opnemen met dit bedrijf via mail patriciakingsman.loans2016@gmail.com, ze gebruiken ook Whatsapp, het nummer is +39 351-276-8209. Nogmaals mijn groeten aan iedereen die mijn bericht leest en ik bid dat je gelukkig bent zoals ik nu ben met dit bedrijf omdat ik meer mensen naar dit bedrijf breng om te helpen.

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Hi everyone. My name is Sara Gielen Marie i am from Netherland i saw people testified about this company called Patricia Kingsman loan company and it is a good thing i was also a victim of scam 3 times until i found this company called Patricia Kingsman loan company God bear me witness this company is real and legit i am a single mother of 3 kids and i work in 2 places to earn more money for me and my kids this company helped me after in explained to them the company told me not to worry that i was going to receive my loan safely i was afraid cause i was cheated before i thought the same thing was also going to happen to me but i said to my self God knows best. The company told me it was 8 hours to receive loan and i thought about it 8 hours to quick i said okay the loan amount i was looking for was 350,000.00 Euro and after i did all the company asked me to do and i sent my required information i received my loan in 8 hours time as stated. When i received my loan i said to my self God is the one who made me found this company and i have already introduced this company to 1 of my friend who also needs help so anyone here or anywhere you see this post if you need a real loan this is the only company that can help without any doubt of fail i am happy everyday because of this company and God i pray God make Mrs Patricia Kingsman last in this world so she can continue to help people in need. I contacted this company via mail which is patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Thanks to anyone who reads my message and post.

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Goede dag iedereen op deze site

    Mijn naam is Anneke Adolphe Merckx ik kom uit België en ik vertrek in de stad Brussel ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om een ​​paar weken geleden op internet te schrijven over mevrouw Patricia Kingsman ik had een lening nodig en ik werd voor ongeveer 2.000 euro bedrogen door valse geldschieters dus op een dag besloot ik opnieuw naar een lening te zoeken omdat de lening erg belangrijk was voor mijn bedrijf, toen vond ik mevrouw Patricia Kingsman en ik zag zoveel mensen getuigen over haar bedrijf en ik wist niet zeker of haar lening legitiem was, maar ik besloot om te geven het was een poging en ik vroeg een leenbedrag van 87.000,00 euro aan ze vertelde me alles wat ik moest doen inclusief een vergoeding die ik moest storten in eerste instantie ik dacht dat het oplichterij was maar ik probeerde het omdat ik zag dat mensen ook over haar getuigden goede daden dat ze erg aardig en behulpzaam is, dus toen ik het geld voor mijn lening stortte, verzekerde ze me dat ik mijn lening in minder dan 8 uur of uiterlijk 8 uur op mijn bankrekening zal ontvangen, ik zei oké en ik wachtte gisteren ik kreeg een bericht van mijn bank dat ik heb een bedrag van 87.000,00 euro op mijn bankrekening bijgeschreven, dus ik nam contact met haar op en vertelde haar erover en ze was blij dat ik mijn lening heb ontvangen. En ik beloof mezelf dat iedereen die me heeft geholpen, ik haar naam overal op internet zal delen met haar geweldige hulp. Dus iedereen in België of over de hele wereld als je een legitieme lening nodig hebt, neem dan contact op met mevrouw Patricia Kingsman, want ze is legitiem en ik weet nu zelfs of er nepmensen zijn die smeken om geldschieter mevrouw Patricia Kingsman te lenen. Iedereen die een snelle lening nodig heeft, neemt contact met haar op via WhatsApp of per post, maar ik heb via WhatsApp contact met haar opgenomen omdat het sneller gaat. Whatsapp-nummer is +39 351-276-8209 en het e-mailadres van het bedrijf is patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Bedankt en groeten aan iedereen die mijn bericht heeft gelezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  38. LENINGSKANS:
    Bent u een ondernemer, industrieel, handelaar of een andere persoon?
    met financiële problemen. U wilt uw bedrijf uitbreiden, u wilt een bedrijf starten, u heeft schulden die u moet terugbetalen, dan is JAMES KELVIN LENINGBEDRIJF het antwoord op uw vragen. U heeft nu de enige persoon die u kan helpen. Het is deze man, de heer JAMES KELVIN. Neem contact met hem op via zijn e-mailadres: jameskelvine28@gmail.com, en u zult volledig tevreden zijn.

    E-mail: jameskelvine28@gmail.com

    E-mail: jameskelvine28@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Hallo meneer/mevrouw
    Wij bieden leningen aan van: 10.000 tot 9.500.000 € met een rentepercentage van 2%.
    Je weet dat geld lenen verboden is.
    U moet een lening krijgen, let op de gebieden waarin we dat kunnen.
    Om je te helpen:
    * Financieel
    * Bedrijfslening
    * Hypotheken
    * Investeringsleningen
    * Autoleningen
    * Schuldconsolidatie
    * Kredietlijn
    * Tweede hypotheek
    * Terugkoop van krediet
    * Persoonlijke leningen
    *Studenten lening
    U zoekt een project en u hebt financiering nodig, u hebt geld nodig om uw rekeningen te betalen, geld om in zaken te investeren.
    neem contact met ons op via e-mail [ georgewilliamsloanfirm333@gmail.com ]


    E-mail ons via: georgewilliamsloanfirm333@gmail.com


    E-mail ons via: georgewilliamsloanfirm333@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Hallo, Bent u een man of een vrouw die u al tijden op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare lening? Om uw bedrijf uit te breiden of uw eigen bedrijf op te zetten of om uw schuld of huishuur af te betalen, dan zijn wij uw antwoord. van de door de klant gevraagde lening moet zijn zoals: * Persoonlijke Lening * Zakelijke Lening * Onderhandse lening En Meer..... 2% rentetarief en onmiddellijk na het invullen van het leningaanvraagformulier kunt u onmiddellijk vandaag nog naar ons terugkeren.Volgende gegevens :

    E-mail ons via: georgewilliamsloanfirm333@gmail.com


    E-mail ons via: georgewilliamsloanfirm333@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Ik begon te verdienen op de dag dat ik de moed vatte om het te proberen. Nu ben ik blij en zie ik er goed uit, want ik heb het beste platform gevonden om mee te handelen zonder angsten, alleen voor u om uw handelsaccount te controleren en ook een succesvolle opname te maken. Anderson Carl handel voor je, ik neem aan dat je nooit bang hoeft te zijn voor je investeringskapitaal waarvan is zekergesteld, neem contact met hem op via whatsapp-nummer:+1(252)285-2093 Email:(andersoncarlassettrade@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Heeft u een lening nodig? persoonlijke leningen? zakelijke leningen? hypotheken? landbouw- en projectfinanciering? wij verstrekken allerlei soorten leningen tegen 2% rente! Contact email; (dakany.endre@gmail.com)

    Bied dringende leningen aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  43. heb je laatste hulp nodig? of emagcry lening voor het bedrijfsleven Wij bieden leningen aan geïnteresseerden die te goeder trouw op zoek zijn naar een lening. We bieden een breed scala aan financiële diensten: bedrijfsplanning, handelsfinanciering en ontwikkelingsfinanciering, hypotheken en hypotheken, schuldconsolidatieleningen, zakelijke leningen, onderhandse leningen, studieleningen, zachte leningen. bereik 2% neem contact met ons op via {adamssalmaloanfirm@gmail.com}

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Hallo, ik ben de afgelopen 5 maanden op zoek geweest naar een echt leningbedrijf en het enige wat ik kreeg was een stelletje oplichting waardoor ik ze ging vertrouwen en aan het eind van de dag namen ze mijn geld aan zonder iets terug te geven, al mijn de hoop was verloren, ik raakte in de war en gefrustreerd, ik vind het erg moeilijk om mijn familie te voeden, ik wilde nooit iets te maken hebben met kredietverstrekkers op internet, dus ik ging wat geld lenen van een vriend, ik vertelde haar alles dat is gebeurd en ze zei dat ze me kan helpen, dat ze een leningmaatschappij kent die me kan helpen met elk bedrag aan lening dat ik nodig heb met een zeer lage rente van 2%, dat ze net een lening van hen heeft gekregen, ze stuurde me over hoe de lening aan te vragen, ik deed precies wat ze me vertelde, ik solliciteerde bij hen op e-mail: [bil.ingolfs@gmail.com], ik heb nooit geloofd, maar ik heb het geprobeerd en tot mijn grootste verrassing kreeg ik het geleende bedrag van 65.000,00 € binnen 24 uur, ik kon het niet geloven, ik ben weer gelukkig en rijk en ik dank God dat dergelijke leningbedrijven nog steeds e blijf overal op de hoogte van deze zwendel, ik adviseer iedereen die een lening nodig heeft om voor [bil.ingolfs@gmail.com] te gaan, ze zullen je nooit in de steek laten en je leven zal veranderen zoals het mijne deed. Neem vandaag nog snel contact op met DON CASTRO LOAN FINANCE en ontvang uw lening van hen, God zegene DON CASTRO LOAN FINANCE voor hun echte leningaanbieding. Zorg ervoor dat u contact opneemt met Mike Harrs voor uw lening, want ik heb mijn lening zonder stress succesvol van dit bedrijf gekregen. Neem contact met hen op bij interesse voor meer info via hun contact hieronder EMAIL: [bil.ingolfs@gmail.com]

    Hier is zijn e-mail: bil.ingolfs@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Heeft u dringende leningen nodig? Wij bieden 2000 euro voor 500.000.000 euro. Neem voor meer informatie contact met ons op: dakany.endre@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Dag
    Ik wil mijn eigendom om gezondheidsredenen teruggeven.
    Met gebroken harten en tranen in mijn ogen terwijl ik dit bericht schrijf. Ik wil graag 150.000 euro schenken aan een persoon van goede wil die bang is voor God.
    Ik ben ziek en heb borstkanker en heb een betere kans om te leven, daarom wil ik deze donatie doen.
    Meer informatie over mijn donatie schrijf me:
    WhatsApp: +447362038840
    E-mail: annakristinkristinsdottir94@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Het begon met kleine misverstanden waarna ik denk dat het uitliep op een breuk. Hij komt niet meer thuis. Dit deed me zoveel pijn omdat we al samen zijn sinds de middelbare school en hij was mijn eerste en enige liefde. Ik zocht overal op internet naar hulp en toen zag ik zoveel mensen opmerkingen maken over Dr Ilekhojie, ik kreeg zijn contactpersoon via een van de opmerkingen en sprak met hem over mijn situatie en hij legde het proces van verzoening uit en hoe hij zal helpen ik verzoen me met hem in drie dagen. Het is nu precies een maand geleden dat ik contact met hem heb opgenomen en alles is perfect geweest met Moh en ik moest deze opmerkingen plaatsen omdat hij alle lof verdient om me te helpen. Ik laat hier zijn contact met alle eerlijke e-mail: gethelp05@gmail.com of neem contact met hem op via zijn directe telefoonnummer of WhatsApp +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Hallo! Ik ben zo blij dat ik dit bericht heb geschreven. Ik heb een donatieproject dat mij al jaren na aan het hart ligt, ik heb iemand met een goed karakter nodig die het kan uitvoeren. Dit donatieproject zal nuttig zijn om aan uw behoeften te voldoen. Als je geïnteresseerd bent, stuur me dan een bericht op dit whatsapp-nummer: +447362038840
    E-mail: annakristinkristinsdottir94@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Ik heb een lening gekregen van de heer Peter, hij is een echte geldschieter, hij heeft mijn leven veranderd. Ik ben zo blij dat ik hem allemaal ontmoet die op zoek zijn naar een lening en een echte geldschieter, daar is het e-mailadres waar je contact met hem kunt opnemen: peterloan072@gmail. com er is niemand zoals hij

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Ik wil gewoon dat de hele wereld weet over deze spreukgebruiker die ik enige tijd geleden heb ontmoet, ik kan niet alles zeggen wat hij voor mij heeft gedaan. mijn man verliet me 4 jaar geleden met mijn kinderen Ik was op internet aan het surfen toen ik de getuigenis van deze geweldige man online ontmoette, ik besloot het te proberen en mijn man is nu terug en we zijn weer blij ik kan niet alles zetten waarmee hij me heeft geholpen schriftelijk, alles wat ik kan zeggen is heel erg bedankt, ik ben erg blij en hij verzekerde me dat hij veel magie doet, waaronder

    *Liefdesspreuk
    * Kracht spreuk
    *Successpreuk
    *Het lot van de zwangerschap
    *Bezwering van het huwelijk
    *spreuk voor een goedbetaalde baan
    *Beschermingsspreuk
    *spreuk om een ​​rechtszaak te winnen
    * succes spreuk enz.

    Als je de hulp van de spreukgieter Dr. Ajayi nodig hebt, neem dan contact met hem op via dit e-mailadres (drajayi1990@gmail.com) of voeg hem toe op WhatsApp +2347084887094 en bespreek je probleem met hem. Hij is een goede man en ik zal hem altijd dankbaar zijn.

    BeantwoordenVerwijderen