Annelies Moors laat de grote problemen rond islamitische vrouwen onbesproken


Onderzoeker Annelies Moors schrijft semi-wetenschappelijk rapport van 56 pagina's over 20 'islamiseren-begint-bij-je-zelf-moslima's' en laat de grote problemen rond islamitische vrouwen onbesproken.

Prof. dr. Annelies Moors van de Universiteit van Amsterdam heeft onderzoek verricht naar het dragen van gezichtssluiers in Nederland, kleding dus waarbij alleen de ogen vrij zijn.
Het heeft een 56-pagina's tellend rapport opgeleverd: 'Gezichtssluiers Draagsters en Debatten'. Sinds 2003 (ROC-affaire) zijn gezichtssluiers volgens Moors een probleem geworden in Nederland.  Aan de hand van met name krantenartikelen heeft de antropologe en Arabiste gekeken hoe het debat sindsdien over gezichtsbedekkende kleding is verlopen. "Welke standpunten, argumenten,



Prof. dr. Annelies Moors van de Universiteit van Amsterdam
gevoeligheden en emoties worden daarbij naar voren gebracht?" Daarnaast gaat iets meer dan de helft van het rapport over de draagsters zelf: wie zijn zij, om welke sluiers gaat het eigenlijk, welke beweegredenen hebben deze vrouwen, hoe is het begonnen en wat zijn de effecten voor deelname aan de samenleving?

Deze vrouwen en de onderzoeksmethode
Tot nu toe klinkt het allemaal geweldig professioneel maar twee dingen vielen mij bij het lezen van het rapport (dat onlangs bij de kamerstukken is gevoegd) in het bijzonder op. Allereerst de achtergrond van de ondervraagde vrouwen en de wijze waarop Moors met hen in contact is gekomen. Voor het onderzoek heeft Annelies Moors met 20 vrouwen uitgebreid contact gehad, wat meestal een gesprek van rond de 2 uur inhield. Die vrouwen blijken dames te zijn voor wie het dragen van een gezichtsbedekkende sluier een bewuste, vrijwillige keuze is. Zo'n 30 pagina's van het uitgebreide rapport gaan dus over 20 vrouwen die, kort samengevat, uit liefde voor of verliefdheid op de islam en/of uit spirituele overwegingen zich volledig wensen te bedekken, alleen de ogen (en de handen) blijven (meestal) vrij. Deze geheel vrijwillig voor de islam gevallen vrouwen zijn voornamelijk Nederlandse bekeerlingen of, in mindere mate, in Nederland uit Marokkaanse ouders geboren meisjes. Aldus Moors.

Hoe is Moors met deze vrouwen in contact gekomen? Is ze op pad gegaan, de prachtwijken in, schoenen uit en de moskee in of heeft ze de gemakkelijk aan hun kleding herkenbare vrouwen op straat aangesproken? Nee, geen van deze methodes, maar wél via een zogenaamde sneeuwbalmethode omdat, schrijft Moors, "die met name vaak wordt gebruikt in situaties waarin een vertrouwensband van belang is, en waarin het gebruik van een (a-selecte) steekproef niet mogelijk of zinvol is." Waarom een (a-selecte) steekproef niet mogelijk of zinvol is, vertelt ze er niet echt bij terwijl ik dat graag zou willen weten om haar onderzoek op waarde te kunnen schatten.
Maar Moors is dus anders te werk gegaan. Vrienden en collega's hebben haar geholpen door een email-oproep te laten circuleren in hun netwerken. Om niet alleen in en via de vriendenkring te werven én voor de nodige diversiteit heeft Moors ook direct vrouwen op websites, discussiefora, op paltalk en op hyves aangeschreven van wie zij de indruk kreeg dat die een gezichtssluier droegen.

Hoe divers, of hoe wetenschappelijk is zo'n aanpak eigenlijk? Ik vind dit discutabel. Het komt er namelijk toch op neer dat Annelies Moors alleen via internet welbespraakte, gealfabetiseerde (want hier geboren) en zelfbewuste sluierdraagsters heeft geselecteerd. (Het zou me niets verbazen als ze uitbundig gebruik heeft gemaakt van het weblog van ex-feministe Anja Meulenbelt of het toen veelgebruikte Opzij-forum uit 2004.)

Geen sprake dus van importbruiden, geïsoleerd leven, dwang, talrijk kroost, afhankelijkheid, analfabetisme, huishoudelijk geweld en nare mannen. Moors kan mij niet wijs maken dat deze groep gesluierde vrouwen in Nederland niet voorkomt. Dat doet ze gelukkig ook niet maar wat zegt ze over deze vrouwen die ze niet heeft bereikt of kunnen bereiken?

"De vraag is dan of dit een specifieke subcategorie zou kunnen zijn. Het ligt inderdaad voor de hand dat het dan om vrouwen zal gaan die sterk geïsoleerd leven en ook geen toegang tot internet hebben, waaronder lager opgeleide vrouwen die nog niet lang in Nederland zijn."

Dat deze vrouwen nog niet lang in Nederland zijn, lijkt een slag in de lucht maar Moors weet dus wel degelijk dat deze vrouwen er zijn "maar vergeleken met de Nederlandse bekeerlingen en de vrouwen van Marokkaanse achtergrond gaat het om zeer kleine aantallen."

Het gaat sowieso om kleine aantallen, weet Moors. Meer dan 500 vrouwen die in Nederland gezichtsbedekkende kleding dragen, zullen er niet zijn. (Hoe weet Moors dat zo zeker als ze ze niet heeft kunnen bereiken? Waarom de ene kleine groep wel en de andere niet?)

De geïsoleerd levende vrouwen komen in 't onderzoek dus niet aan bod, terwijl dit natuurlijk de vrouwen zijn (al was het er maar één!) om wie het allereerst zou moeten gaan. Deze groep niet te onderzoeken, deze groep voor dit onderzoek uit te sluiten, lijkt me een misser, want juist deze vrouwen verdienen het 'in kaart te worden gebracht'. Waarom dragen zij allesbedekkende kleding? Spreken ze Nederlands? Willen ze meedoen aan een onderzoek? Wat vindt hun familie/man daarvan? Zijn ze gelukkig? Waar komen ze vandaan? Wonen ze hier graag? Hoe ziet hun leven eruit? Hoe is het zo gekomen? Wat zijn hun beweegredenen zich te bedekken? Is er sprake van dwang, is hun aantal in Nederland groeiende sinds 2003? Moeten eventuele dochters hun voorbeeld volgen? Kan er überhaupt wel over gesproken worden? Kortom, hebben deze vrouwen eigenlijk wel een leven?

Wél komt in het rapport uittentreure aan de orde met welke 'problemen' de bekeerlingen (de grootste groep volgens Moors) zoal te kampen hebben. Oh, o, wat hebben deze vrouwen het zwaar! Conflicten hier, conflicten daar, kortom een 'islamiseren-begint-bij-je-zelf-moslima' in Nederland zijn, legt een zware druk op hen, terwijl ze zelf vinden dat ze er niemand mee lastig vallen. En wat anderen, hun ouders soms uitgezonderd, van hun zwaarreligieuze, allesbedekkende kleding en van hun nieuwe levenswijze vinden interesseert deze dames niet zo en ja, dan volgen alle clichés (lees het rapport en hier): 'er zijn ook andere stijlen van kleding waar anderen zich ongemakkelijk bij voelen (punk, gothic, zeer onthullende kleding) en die nodigen ook niet tot open communicatie uit en dus is het meten met twee maten want over deze kleding hoor je nooit dat het een probleem vormt voor de democratische rechtsstaat'. (Punk en zwaar-religieuze kleding met elkaar vergelijken! Ik neem aan dat het volgende rapport van Annelies Moors over 20 punkjongeren gaat of 20 gothicjongeren, en dat dat rapport ook 56 pagina's beslaat.)

Gelukkig redden de bekeerlingen en Marokkaanse vrouwen zich ondanks de praktische moeilijkheden toch goed in Nederland, vindingrijk als ze zijn, en ze emigreren ook wel eens naar Marokko of Saoedi-Arabië (Moors: "Daar maakt het [allesbedekkende sluiers] deel uit van een geaccepteerde beleving van de islam, terwijl het in Nederland veel onbegrip en aandacht oproept.") - Moors doet geen moeite uit te zoeken in hoeverre kledingsvrijheid voor vrouwen in islamitische landen bestaat. -, een enkele keer gaat de zelfgekozen sluier hier na een tijdje toch maar weer af, en een enkeling weet dat ze inmiddels niet zo ver meer hoeft te reizen want Engeland is dichtbij en de Engelsen zijn veel beleefder dan wij. Duidelijk is dat deze vrouwen (hoe snel die groep gegroeid is, komen we uit het rapport overigens niet te weten en ook niet hoe de situatie vóór 2003 was) onze steun niet nodig hebben, integendeel.

Hoofddoek
Het tweede punt dat mij in het onderzoeksrapport opviel, is de reden waarom Annelies Moors überhaupt onderzoek heeft gedaan naar de totale gezichtssluiers (overigens niet de boerka maar de nikaab) en hun dragers in Nederland en niet naar de hoofddoek die door ontzaglijk veel meer meisjes, vrouwen, kinderen, kleuters zelfs, in Nederland wordt gedragen of opgezet, zeker sinds 2001 en wat als een zorgwekkende en onwenselijke ontwikkeling moet worden ervaren want elke hoofddoek verspreidt hetzelfde malle bericht. Dat had ik interessanter en logischer gevonden want dan hebben we het niet over 500 maar over een groep van tienduizenden of misschien wel honderdduizenden potentieel te onderzoeken individuen. Ook Moors kan weten dat daar flink wat meisjes bijzitten die de doek niet vrijwillig dragen maar ertoe gedwongen worden en als Moors dan gaat (onder)zoeken zal ze tal van redenen vinden. Moors ontving in 2007 van Norface, een netwerk dat wordt bekostigd door het Zesde kaderprogramma van de Europese Unie, reeds 500.000 euro voor een onderzoek naar islam en mode, maar had voor dat geld geen veel beter onderzoek opgezet kunnen worden?

Wat schrijft Moors hierover? Heel kort. Op pagina 28 lees ik: "vrouwen die sjaals en hoofddoeken zo dragen dat het onderste deel van hun gezicht ermee is bedekt, de zogenaamde ghimaar, zijn niet degenen over wie er in de media en de politiek zo veel commotie is."

Pardon? Niet zo veel commotie over de hoofddoek of de halsdoek? Misschien niet al te veel in de reguliere media en in de politiek (en hoe komt dat?!) maar in welke afgelegen polder heeft Prof. dr. Annelies Moors de laatste jaren geleefd dat ze niets over de beredeneerde weerzin tegen, de onrust en zorg over en onvrede met de enorme toename aan hoofddoekdragende vrouwen in Nederland heeft meegekregen? Denkt ze wellicht dat de hoofddoek - in het rapport één keer als 'mode-hoofddoek' aangeduid, maar in wezen hetzelfde symbool als de sluier, het enige verschil is wat centimeters stof - inmiddels 'deel uitmaakt van een geaccepteerde beleving van de islam in Nederland'? Zoals zeg maar de gezichtsbedekkende sluier in Saoedi-Arabië? Het lijkt erop want even googelen op internet leert dat Arabiste Moors zeer begaan is met vrouwen die zeggen de hoofddoek vrijwillig te dragen. Ja, Moors promoot de hoofddoek met verve.

Maar ik ben bang dat ik toch slecht nieuws voor mijn naamgenoot heb. Het dragen van hoofddoeken wordt inderdaad door een tamelijk groot deel van de boven-ons-gestelde elite van harte gesteund maar een groot deel van de Nederlandse bevolking moet er helemaal niets van weten.

Als je dan toch een onderzoek naar het dragen van religieuze kleding in Nederland wilt verrichten, doe dat dan degelijk en in de breedte en begin met de hoofddoek want die heeft de afgelopen jaren in Nederland een desastreuze opmars doorgemaakt. Het vriendennetwerk van Annelies Moors is bij zo'n onderzoek beslist overbodig. Hoeveel (schoolgaande) meisjes worden onder druk gezet om een hoofddoek te dragen? Aantallen, graag! Wat is het effect op andere meisjes? En op jongens? Wat zijn de beweegredenen om een hoofddoek in Nederland vrijwillig te (gaan) dragen? Hoe is het begonnen? Op welke leeftijd? Wie zijn het? Beïnvloeden oudkomers de nieuwkomers hierbij? Waar komen ze vandaan? Wat zijn de effecten voor onze samenleving? En ga zo maar door.

Kijk, een dergelijk nuttig onderzoek zie ik met belangstelling tegemoet. Kan er daarna eindelijk actief beleid worden gevoerd om de hoofddoek te demotiveren daar waar mogelijk. In het belang van alle vrouwen. Het semi-wetenschappelijke rapport - het is eigenlijk meer een opiniestuk - dat er nu ligt, gaat over een groep die geen bescherming behoeft, noch steun. Moors polariseert met haar opiniestuk en dat mag best maar ze had er verstandig aan gedaan het niet op deze manier als serieus onderzoek te presenteren.

Verstandige kamerleden zullen dit rapport alleen maar kunnen lezen als het vergezeld gaat van een rapport dat veel meer recht doet aan de maatschappelijke problemen en onvrede van dit moment rond de opmars van islamitische kledij voor vrouwen.

Annelies van der Veer
 14 december 2009

207 opmerkingen:

  1. Wouter Bos presteerde het op de jaarvergadering van de PvdA om op een geslepen mannier te suggereren dat moslima's met een hoofddoek niet veilig over straat zouden kunnen gaan.

    "Moslima's moeten op straat (weer) zonder vrees een hoofddoek kunnen dragen". Of woorden van die strekking.

    Indirect geeft hij de groepen jonge moslims - vooral de Marokkaansen - zo een vrijbrief om er nog harder op los te rossen. Ook gaan dit soort smerige opmerkingen een eigen leven lijden. 'Moslima's worden toch ook aangevallen' zal de makkelijke smoes zijn die snel is gevonden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De beste plek om je geliefde terug te krijgen binnen de periode van 24 uur is op: aoba5019@gmail.com of bel/WhatsApp hem +27740386124. Deze machtige man DR ADELEKE hielp me mijn man terug te krijgen en hij bracht mijn verloren minnaar terug naar mij binnen de periode van 24 uur met zijn krachtige spreuk met slechts 340 euro om de items die nodig zijn voor de spreuk te krijgen. Niettemin zal ik adviseren die met relatie problemen om verder daar klaagt dr ADELEKE via deze details hierboven'

      Verwijderen
  3. Hoewel ik het door de bank genomen zeer eens ben met de kritiek die hier wordt geleverd, zou ik een kleine opmerking willen maken t.a.v. de vergelijking met punkers - opgeworpen door de Nederlandse bekeerlingen, durf ik te wedden. In zoverre punk elementen in zich droeg van (maatschappelijke) recalcitrantie en provocatie en de wens zich te distantieren van de mainstream is zo'n vergelijking misschien niet helemaal zo gek, vind ik. Het zou mij niet verbazen als precies deze motieven een rol spelen, toch minstens bij een subgroep.

    Dat doekvrouwen veelal worden gedwongen danwel gemanipuleerd door mannen in hun gemeenschap, daarvan ben ik overtuigd. Toch verwacht ik dat wanneer zij alleszins gerechtvaardigde woede zouden voelen over deze (vernederende) dwingelandij, die zich eerder tegen de Nederlandse samenleving zou richten (overdracht) dan tegen de eigen groep, waar immers hun loyaliteit ligt. Bovendien is het sociaal riskant zich opstandig te tonen en is er ook veel te weinig steun voor van buitenaf: de eisen van deze mannen worden tenslotte aan alle kanten geaccommodeerd door de Nederlandse instituties. Heel anders dan in Frankrijk, bijvoorbeeld. (In een stad als Parijs zie je in het wijd uitgestrekte centrum zelden hele hordes met doekjes).

    Even los van de punk-vergelijking is mijn indruk dat het dragen van sluiers en hoofddoeken vaak wel degelijk een manier is om op te vallen en de aandacht op zich te vestigen: kijk mij, kijk mij! Het religieuze doel van zedigheid zie je met regelmaat van de klok bespot worden door de draagster zelf: strakke, opzichtige en hippe kledij, naaldhakken, 'sexy' gewaggel en gedribbel, en makeup. Wat dat betreft is het (ook) een fenomeen waarbij je een kruisbestuiving ziet met de Westerse, narcistische ben-ik-wel-in-beeld cultuur.

    Hoe dan ook bedankt, Annelies, voor weer een uitstekend stuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hm.. thank you for this text :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Vooral schokkend is het feit dat er zulke enorme subsidiebedragen aan dit soort zwaar gepolitiseerde niet wetenschappenlijke onderzoeken wordt besteed. 500.000 euro alleen al naar die Moors, waar is het geld allemaal aan besteed? Ongetwijfeld zullen ze elkaar allemaal leuke goed betaalde opdrachtjes toespelen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Nu is het wel zo dat Moors het onderzoek plaatst tegen de achtergrond van de berichtgeving in de media met het ROC als spreekwoordelijk voorbeeld. In dat licht heeft een onderzoek naar de thuisverblijvende, niet Nederlands sprekende vrouwen, geen rol te spelen. Het gaat Moors er kennelijk om die, naar wat ik noem provocatie, in beeld te brengen.

    Haar eindconclusie kan ik in zoverre delen dat het hier inderdaad gaat om, zo te zeggen, buitenbeentjes in de samenleving. Het is een randverschijnsel dat mede wordt ingegeven door een kleine ‘hype’, ‘het ‘experimenteren met identiteiten’, het ‘uitproberen’ en het gewoonweg ‘spannend’ vinden dan wel het bewust ‘afzetten’ tegen de maatschappij (zie Conclusie onder 2.). Dit alles is natuurlijk slechts mogelijk onder de noemer van een sterk ontwikkeld spiritueel bewustzijn wat in dat opzicht slechts als vehikel fungeert. Moors lijkt te suggereren dat, door met ze in ‘gesprek’ te gaan en te communiceren, we eigenlijk van doen hebben met worstelende vrouwen die getergd worden door een ontwikkelingsprobleem. Daar is wat voor te zeggen want de tijden van het tuchthuis zijn voorbij.

    Maar wat wél storend is aan de eindconclusie is het welhaast gemakzuchtig overnemen van de problematiek van die vrouwen en die kritiek dan vervolgens tot de hare maken. Er zit geen enkele kritische kanttekening bij. Dat kan natuurlijk liggen aan de omstandigheid dat ze het zelf ook dwaallichten vindt die je niet te hard moet aanpakken, maar het was wel zo aardig geweest als Moors de bal van de provocatie eens had teruggespeeld. Op huilende moslima’s alleen, kan men geen beleid maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. En weer wordt een prachtig zicht geboden op wat voor sociale wetenschappen vrkocht wordt. Een verpolitiekt verhaaltje dat steevast tot de gewenste uitkomst leidt dat de deviant gedrag vertonende groep klein is en dat het allemaal wel meevalt. Kosten van het onderzoek zijn uiteraard voor de gemeenschap zoals ook de rekeningen van verzwegen misstanden dat zijn.

    Onder andere om dit eens veranderd te krijgen en niet langer gemeenschapsgeld in het bezwerende ritueel van een politiekcorrect sociaal'wetenschappelijk' rapport te investeren maar die centen eens tot nut van de maatschappij aan te wenden lijkt een politieke shocktherapie noodzaak.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoezeer de moslem dames zich ook voor hun geloof uitsloven, de meesten van hun zullen na dit leven in de hel terechtkomen:"Sahih Muslim 36:6600 - Allah's Messenger said: Amongst the inmates of Paradise the women would form a minority."

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Bij onderzoeken via een zelf bij elkaar gezochte aselecte steekproef moet een groot voorbehoud worden gemaakt. Deze onderzoekster maakt dat voorbehoud niet, net zo min als de media die de resultaten vrij kritiekloos overnemen. Heel goed dat Annelies zich buigt over het werk van de andere Annelies.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. De reacties onder het stuk van Annelies Moors op de Trouw site spreken ook boekdelen.

    http://www.trouw.nl/nieuws/nederland/article2931032.ece

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Het begrip `vrijwillig´ is zeer rekbaar. Een meisje dat in haar buurt op straat telkens wordt uitgescholden voor hoer zal om van het gezeur af te zijn geneigd zijn om een hoofddoek of gezichtsbedekking te gaan dragen, zeker als ook haar familie hierachter staat. Dit zal haar gemakkelijker vallen, naarmate er meer komen. De groepen moslimjongens, die zien dat hun gedrag effect heeft, zullen zich dan steeds meer gaan richten op autochtone vrouwen, van wie wellicht enkelen, die in islamitische wijken de straat op moeten, daar hun hoofd of gezicht gaan bedekken om van het gescheld verschoond te blijven. Op die manier gaat de zichtbare islamisering van onze maatschappij steeds verder.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Naar mijn mening is er maar één radicale oplossing voor de toenemende invloed op het openbare leven van georganiseerde religies: een strikte scheiding tussen kerk en staat(Laïcité).

    Een goede strategie om dit doel te faciliteren is om voortaan elk probleem met wéér een nieuwe godsdienstuiting steeds te vergelijken met de gewenste Laïcité-rechtsvorm.

    Doet men dit niet, dan blijft het dweilen met de kraan open!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hulde Annelies!

    Moors is met deze vrouwen in contact gekomen via een zogenaamde sneeuwbalmethode…

    De poldermoslimahoofddoekbrigade heeft gewoon even een mailtje rondgestuurd?

    Het stuk zou ook in Trouw geplaatst moeten worden!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Godallemachtig, wie had dat toch gedacht dat we ons anno 2009 hiermee bezig moeten houden. De idioten weten niet van ophouden met het achteruitlopen in de geschiedenis. Ik dacht dat wetenschap bedoelt was om de mensheid vooruit te helpen en niet om stagnatie bevorderen.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Prima stuk. Natuurlijk vraagt Moors niets aan vrouwen die worden gedwongen in een tent rond te lopen; de hele tendens in de media - en die tendens is internationaal - is om aan te tonen dat de hoofddoek, niqaab en burka geheel vrijwillig worden gedragen. Die boodschap moet 'de gewone man' de strot in worden geramd via 'onafhankelijke onderzoeken'. En die bekeerde moslima's zijn vaak het ergst.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Moors kan de parallel trekken naar de dubbele standaard van hanenkamen en gothic omdat de 'islam' slechts het vehikel is.

    De islam wijkt in overtuiging van onrustige zielen niet af van Karl of Mao. Onze Annelies had ons daar op al gewezen in de terechte verzuchting waar het onderzoek zou zijn naar jongeren die een hanenkam preferen.

    Het enige wat ik op de visie van Moors tegen heb is de stigmatisering zelf. Dat zou namelijke betekenen dat als terroristen de islam misbruiken deze vrouwen dat ook doen. Maar die vraag werpt Moors niet voor de voeten van de ongelukkige, maar overtuigd spirituele zondaars.

    Maar wie gaat het schimmenspel aan met Antje (Christelijk Gereformeerd) uit Friesland die plotseling meent dat er zoiets als Allah bestaat? Dat doet niemand. En dat is wat Moors ons wil vertellen.

    Het gaat nergens over. Het is een identiteitsprobleem. Het heeft niets met de islam te maken. En ik ben geneigd haar te volgen omdat die 'echte' gesluierde haar mond niet open doet omdat ze niet beter weet.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Annelies Moors is een zuivere-islam-apologeet. Korter kan ik het niet zeggen.

    Groetjes, Pieter

    BeantwoordenVerwijderen
  18. @R.H.Terroristen misbruiken de islam niet maar gebruiken die gewoon met stilzwijgende goedkeuring van de zogenaamd gematigde moslims die nooit protesteren tegen deze extreme expansiedrift van de islam. Terreur in naam van de islam ten ten behoeve van de islam is gewoon één van de uitingsvormen van de islam die islamisering ten doel hebben. De ene doet het door middel van manipuleren van politieke partijen, de ander weer door dreigementen of inspelen op valse schuldgevoelens, het kiezen van de slachtofferrol en een kleine groep gaat over tot terreur. Terreur is gewoon niets meer dan de ultieme uitingsvorm van de totalitaire islam die zich uiteindelijk niet met andersdenkende niet-moslims op gelijkwaardige voet verdraagt. Zie praktijk in islamitische landen waar andersgelovigen worden onderdrukt.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Annelies, wat is de ROC-affaire uit 2003? Ik vraag het omdat ik toen zelf op een ROC werkte en er bij ons een nikaab-affaire speelde.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ter aanvulling: Commissie Gelijke Behandeling vraagt ruimte voor Hoofddoek (en sluier), ook bij de politie:


    CGB vraagt ruimte voor hoofddoek en sluier



    Ook als het gaat om kleding van politiemensen vraagt de CGB ruimte voor godsdienstvrijheid, zo blijkt uit een advies uit 2007 aan minister Ter Horst van Binnenlandse Zaken. Hoewel de commissie begrip heeft voor de wens tot uniforme politiekleding, wijst de CGB erop „dat in diverse buitenlandse politiekorpsen aparte kledingstukken zijn ontworpen in de kleuren van het politie-uniform waarmee tegemoet kan worden gekomen aan de behoefte van politiefunctionarissen met een bepaalde religieuze achtergrond.” De CGB vraagt de minister die alternatieven „serieus in overweging te nemen.”

    Ook de sluier die vrijwel het gehele gezicht bedekt, is voor de CGB niet taboe. In 2004 tikt de commissie een rooms-katholieke school in Den Bosch op de vingers die weigert te communiceren met een moeder met zo’n sluier die haar zoontje van vier wil inschrijven op de school. De vrouw wil mannen niet aankijken en geeft hun geen hand.
    Dossier

    BeantwoordenVerwijderen
  21. @Svetlana. Zie pagina 5 van het rapport (klik op de link in de tekst).

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ik vraag me af welk vakgebied prof. Moors beoefent. Discussies over islamitische zaken door niet-moslims krijgen toch al gauw iets onwerkelijks als je ook maar een beetje van de mohammedaanse denkwereld afweet.
    Op deez’ aard is dit voor hun geregeld:
    Sunan Abu Daud 11:2135 Muhammad said "If I were to command anyone to make prostration before another I would command women to prostrate themselves before their husbands, because of the special right over them given to husbands by Allah."
    Qur'an 2:223 Your wives are as a tilth (tilled earth) unto you; so approach your tilth when or how ye will. (Tilth=ploegland).
    Qur'an 4:3 Marry of the women, who seem good to you, two, three or four
    De vooruitzichten op een zalig leven na de dood zijn niet al te best voor vrouwen.
    Sahih Muslim 1:142 Muhammad said "O womenfolk, you should ask for forgiveness for I saw you in bulk amongst the dwellers of Hell." A wise lady said: "Why is it, Allah's Apostle, that women comprise the bulk of the inhabitants of Hell?" The Prophet observed: "You curse too much and are ungrateful to your husbands. You lack commonsense, fail in religion and rob wisdom of the wise."
    Zij die het paradijs wel halen blijven objecten voor hun mannen.
    Sahih Bukhari 4:544: Allah's Apostle said, 'The first group of people who will enter Paradise? Their wives will be Houris. All of them will look alike and will resemble their father Adam (in stature), sixty cubits tall.'
    Vrouwen zijn gewoon seksobjecten ook in het paradijs. Ze zijn uiteraard beter dan de rubberen replica’s die tegenwoordig kunt kopen.
    Ibn Majah, 5:4337 Allah’s Messenger said: “Allah will not admit anyone into Paradise but Allah, the Mighty and glorious will marry him with 72 wives, Every one of them will have a pleasant vagina and he (the man) will have sexual organ that does not bend down during sexual intercourse.”
    Vrouwen zijn slechts verlengstukken van hun vaders, mannen en wanneer ze oud zijn, hun zonen. De jonge vrouwen zijn o.a. wandelende vagina’s waarmee het behelpen is in dit ondermaanse. Na de dood krijgt de moslim man het veel en veel beter.
    Mannen komen altijd op de eerste plaats in de “religie van de vrede”.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Moslim-geestelijken laten hun racistische en seksistische fantasieën de vrije loop. Hier de bizarre fantasie van Mohammed al-Munajid

    Allah heeft gezegd dat de maagden zwarte ogen hebben en mooie vrouwen zijn met een blanke huid, met zwarte pupillen en een zeer wit netvlies. Hun huid is zo zacht en lichtgevend dat hij troebel lijkt.
    Allah heeft gezegd dat ze vergelijkbaar is met verborgen parels.
    De vrouwen hebben grote ogen en mannen noch geesten hebben hen ooit aangeraakt.
    Het zijn maagden die verlangen naar hun man.
    Ze hebben allemaal dezelfde leeftijd en hun schoonheid is niet alleen lichamelijk, maar ook moreel.
    Ze lijken op edelstenen, op parels in al hun schittering, hun helderheid, puurheid en blankheid.
    Ze zijn als verborgen parels, zo puur als een parel in een schelp, speciaal bewaard voor de mannen.
    Elk van hen is zo mooi dat men het kraakbeen kan zien door het delicate vlees van hun benen. Een zo opzienbarende schoonheid is niet van deze wereld. Waar zou men die kunnen vinden?
    Terwijl de vrouwen van deze wereld lijden aan lichamelijke ongemakken, overdag en ’s nachts, als gevolg van menstruatie, van bloedingen gedurende de 40 dagen na de bevalling, van vaginale bloedingen en ziekten, zijn de vrouwen in het paradijs puur, zonder gebreken en hebben geen menstruatie, geen ontlasting, geen urine en geen kinderen. Bovendien heeft allah hen gereinigd van alle andere onreine zaken in hun verschijning en in hun karakter. Ze zijn niet jaloers, hatelijk, humeurig of hebberig.
    Ze verblijven in tenten die afgesloten zijn voor iedereen, behalve voor hun echtgenoot. Ze gaan niet weg en als de man thuiskomt, is de vrouw er ook. In het paradijs komt het niet voor dat een man thuiskomt en dat zijn vrouw er niet is. Allah heeft hen beschreven als vrouwen die de blik neerslaan en nooit naar een andere man kijken.
    Voor plezier trekken zij zich gezamenlijk terug

    http://www.hetvrijevolk.com/index.php?pagina=10150

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Ook dit bovenstaande Franse voorbeeld laat zien dat hoe mooi die vrijheden ook zijn, ze worden helaas als wapen tegen diezelfde vrijheid gebruikt.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Lijkt me inderdaad een selectief ( niet wetenschappelijk!!) onderzoekje.
    Mer ook op dat men ( algemeen) verondersteld dat hoofddoek-draagsters of niqaab- of burka-, uberhaubt waarheid zullen vertellen over de reden van dragen, meerdere keren las ik ooit in verschillende publicaties dat naar zeggen men dat "vrijwillig doet"........ze zullen eens anders zeggen.
    Stelling is: Valt de waarheid wel te achterhalen via de - draagsters zelf!
    Goed stuk Annelies!!!( niet Moors)

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Deze dames hullen zich in uitwendige schaamlappen en verkondigen daarmee het heil van de islam.
    Ze wekken bij mij dezelfde gevoelens op als verkondigers van de duizendjarige heilstaat met hun hakenkruis.
    Walgelijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Annelies, stuur dit stukje s.v.p. op naar de redactie van Trouw. Ze zullen het wellicht niet plaatsen, maar mogelijk gaat er bij iemand aldaar een lichtje branden.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. 'er zijn ook andere stijlen van kleding waar anderen zich ongemakkelijk bij voelen (punk, gothic, zeer onthullende kleding) en die nodigen ook niet tot open communicatie uit en dus is het meten met twee maten want over deze kleding hoor je nooit dat het een probleem vormt voor de democratische rechtsstaat'.

    Punk en gothic zijn mode verschijnselen. Indien beu en einde puberale fase wordt er in alle vrijheid voor andere kleding gekozen.

    "....die nodigen ook niet tot open communicatie uit....".

    Hmm. Dus als de anderen falen om goed te doen, is het niet erg dat ik ook faal ?

    Het verschil met een hanekam en een hoofddoek is dat je een hoofddoek nooit meer af kunt zettten, tenzij je levensmoe bent.
    Er is nog nooit een punk of iemand met geitewollen sokken die bij verbeterd inzicht tot een andere levensstijl heeft besloten, vermoord is geworden door voormalige geloofsgenoten.

    Kinderen die hier geboren zijn uit allochtone ouders, kunnen weleens, onder toezicht van opa oma in Marokko of dat van biologische mams die mee terug is verhuisd, omdat daar het levensouderhoud in combinatie met behoud van uitkering goedkoper is, in hun eerste vier levensjaren een heel andere opvoeding hebben genoten dan andere kinderen die hier geboren én getogen zijn.

    Boerka, habijt en andere dergelijke kledij is geen mode, maar clasuur, een dikke middelvinger naar de maatschappij en de andere, de mindere, medemens. Een afzondering van de samenleving en een diep verlangen naar een andere staatsinrichting dus. Bij punk en gothic is dat ook, maar duurt zolang totdat de uitkering stopgezet wordt.
    De boerka is meer te vergelijken met andere sierstukken van een andere, ook totalitaire, politieke stroming, namelijk de mouwband en bruinhemd.
    Door middel van deze kledij wordt uitgedragen welke toekomstige maatschappelijke ordening voorgestaan wordt.
    Het relatieve voordeel bij de nazis was dat man en vrouw wèl gearmd over straat en door één deur konden gaan. Bij de islam is alles een stukje erger.

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Rudolf zei...
    `http://www.hetvrijevolk.com/index.php?pagina=10`150`
    -------------------------------

    Wat een betrouwbare bron ook zeg! Maar niet heus.
    Sneu.

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Rudolf zei...
    Ook dit bovenstaande Franse voorbeeld laat zien dat hoe mooi die vrijheden ook zijn, ze worden helaas als wapen tegen diezelfde vrijheid gebruikt.
    --------------------------------

    Ja, jammer joh. Vrijheid geldt nu eenmaal voor iedereen. Gelovig of niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  31. "Vrijheid geldt nu eenmaal voor iedereen. Gelovig of niet."

    De door de wet voorgeschreven gelden voor iedereen, gelovig of niet. Dus eerst moet je je aan de wet houden, dan pas, en onder voorwaarden, is er ruimte voor geloof.

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Hou ik me niet aan de wet dan? Welke wet verbiedt wat?
    Zover ik weet is geloven iets persoonlijks, geen overheid die daar wat mee kan, je kan het niet verbieden of gebieden.

    "en onder voorwaarden, is er ruimte voor geloof"

    Vind je dit geen bizarre uitspraak dan? Welke voorwaarden bedoel je nou? Aan een speldje met een maansikkel erop zul je me niet krijgen, zet dat maar uit je hoofd.
    Wat die voorwaarden zijn mag je even uitleggen vriend. Kan je je uitspraken een beetje onderbouwen, of heb je dat ook alleen maar van horen blèren?

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Er worden al meisjes van 6 jaar oud in een burka gehuld, niet in Nederland, dat niet, maar wat vind je daarvan?

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Vind je dit geen bizarre uitspraak dan?
    Neen, dat is het niet, want al vierhonderd jaar onderdeel van Nederlandse politieke discussie over de plaats van godsdienst in de Nederlandse samenleving.

    Wetgeving dient niet moralistisch te zijn, maar moet enkel het verkeer het samenleven van burgers regelen.
    Totalitaristen zoals jij, ecceuomo, Rudolf en Annelies willen graag, via een meerderheid ( misbruik democratie), aan anderen hun wil opleggen. Elkaar het leven verzuren zonder dat het een rechtvaardiger en betere samenleving oplevert.

    Onderwerpen zoals onverdoofd slachten, ritueel slachten, euthanasie, abortus, roken, druggebruik, afmetingen van je dakkapel, drankgebruik minderjarigen, groene stroom, besnijdenis bij kinderen, gebruik van de pil (van minderjarigen), hoerenloperij, hoofddoekjes, diversiteitsbeleid, enz, enz.
    Allemaal zaken die vrijwel geen invloed hebben op de openbare orde, maar uitsluitend particuliere opvattingen zijn van (groepen van) burgers.
    Vaak zijn deze 'maatschappelijke problemen' op te lossen door voorlichting, tolerantie en beroep te doen op het gezond verstand.

    Daarom heeft de godsdienstvrijheid de plaats gekregen die het verdient. Ondergeschikt en voorwaardelijk aan de Nederlandse wet. Daar waar er conflict is tussen religie en de samenleving, dient godsdienst te wijken. Je kinderen niet inenten tegen polio werkt ondermijnend voor de gemeenschap, daar er in de toekomst beroep op sociale voorzieningen gedaan moet worden.

    Het geslacht van de kinderen aan flarden laten snijden omdat de ouders zo dom zijn om achterlijke joodse of islamitische woestijn tradities in ere te houden, heeft geen maatschappelijke, maar wel ernstige persoonlijke medische, gevolgen. Kortom. Het regelen van besnijdenis is hetzelfde als statelijke bemoeienis betreffende anticonceptie.
    Godsdienst mag, indien de openbare orde niet verstoord wordt.

    Echt waar hoor, EH, de islam krijg je gemakkelijk Nederland uit zonder verandering van de wet en zonder ongevraagde hulp van Breivikjes.
    Een van de betere methoden om mensen uit de moskee te houden is juist die besnijdenis. je zult maar heel je leven opgezadeld zijn met een kapot geslacht, dan word je wel wijzer.

    BeantwoordenVerwijderen
  35. "Er worden al meisjes van 6 jaar oud in een burka gehuld, niet in Nederland, dat niet, maar wat vind je daarvan? "

    Dat moeten ze zelf weten. Zolang het mij maar geen cent kost en dat ik de vrijheid behoud voor spot en hoon.
    Het is trouwens erg voordelig dat dat juist in het buitenland gebeurt. Verstevigt onze concurrentiepositie.

    BeantwoordenVerwijderen
  36. "Je kinderen niet inenten tegen polio werkt ondermijnend voor de gemeenschap, daar er in de toekomst beroep op sociale voorzieningen gedaan moet worden"
    -----------------------------------

    Ho ho, De islam staat het medicijngebruik niet in de weg.

    De profeet heeft gezegd: "Gebruik medicijnen"

    Ten tijde van de profeet werd er iemand ziek. De zieke zei: "Roep een dokter voor mij!". Maar de omstanders zeiden: "O Boodschapper van Allah, deze man heeft geen dokter nodig." En hij antwoordde: "Jawel"

    Van dezelfde bron: De profeet bezocht eens iemand die ziek was en zei: "Stuur mij een dokter voor hem!" En de zieke man zei: "O Boodschapper van Allah, ben jij dat die dat zegt?" En hij antwoordde: "Ja zeker"

    Over de keren dat hij ziek was, zei zijn vrouw: "In die tijden dat de profeet ziek was kwamen er verschillende artsen - zowel Arabieren als niet-Arabieren - en zaten naast hem en behandelden hem".

    Je laten inenten tegen ziektes bestond lang geleden niet, maar prikjes halen is ook medicijnen gebruiken.
    Dus ik kan jouw bovenstaande opmerking niet plaatsen. Verklaar je nader ajb.

    BeantwoordenVerwijderen
  37. "Dus ik kan jouw bovenstaande opmerking niet plaatsen. Verklaar je nader ajb. "

    Dat van jou was weer eens veelzeggend. En is wellicht te verklaren.

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Jouw opmerking:
    "Je kinderen niet inenten tegen polio werkt ondermijnend voor de gemeenschap, daar er in de toekomst beroep op sociale voorzieningen gedaan moet worden"
    ---------------------

    Is volkomen terecht, daar gaat 't niet om.
    Alleen, je suggereerde ermee, dat er op religieuze gronden kinderen niet ingeënt zouden worden, ik heb dat weerlegd, vandaar dat ik schreef dat ik jouw opmerking niet kan plaatsen, en jou gevraagd om je nader te verklaren.
    Ik krijg van jou als antwoord:
    "Dat van jou was weer eens veelzeggend. En is wellicht te verklaren"

    Nou, van een belezen en een welbespraakt iemand, vind ik zo'n antwoord ronduit teleurstellend.

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Dat suggereer ik niet. Dat is een weergave van feitelijke gebeurtenissen.
    En jij weerlegt dat helemaal niet.

    Eigenlijk geef je met het geciteerde aan je ongelijk heb:
    "Stuur mij een dokter voor hem!" En de zieke man zei: "O Boodschapper van Allah, ben jij dat die dat zegt?" En hij antwoordde: "Ja zeker"
    "
    Duidelijk, nu ?

    En je hebt maar weer eens de rode draad van het betoogde niet begrepen.
    En dat was voor mij veelzeggend.

    BeantwoordenVerwijderen
  40. "En je hebt maar weer eens de rode draad van het betoogde niet begrepen"
    -------------------------

    Ik heb het niet over het betoog van van der Veer, of ook maar gelezen, ik heb het over jouw opmerking dat er mensen zijn die hun prikjes niet halen, en heb laten zien dat dat in ieder geval nooit aan de islam toegeschreven kan worden dmv van verschillende hadiths zoals: Een dokter laten komen en de uitspraak: "gebruik medicijnen"

    En waar kwam jij mee?
    'Eigenlijk geef je met het geciteerde aan je ongelijk heb'

    Wat nou: Eigenlijk?

    'En jij weerlegt dat helemaal niet'

    Wat betekent dan: "Gebruik medicijnen?" Betekent dat soms: 'Gebruik ze niet?'

    'Duidelijk, nu ?'

    Nee. Je slaat nu werkelijk wartaal uit.
    Wat wil je nou? Ga ajb op mijn vraag in, en draai er niet meer omheen. Als moslims weigeren medicijnen te nemen of zich te laten inenten, is dat nu religieus gemotiveerd of niet??
    Je hebt daar een uitspraak gedaan, dus A gezegd en nu kan je geen B zeggen? Dat zou wel sneu zijn voor je.

    BeantwoordenVerwijderen
  41. ""Stuur mij een dokter voor hem!" En de zieke man zei: "O Boodschapper van Allah, ben jij dat die dat zegt?" En hij antwoordde: "Ja zeker""

    Bovenstaande was het geciteerde, maar dan compleet.

    Elke geloof en elek cultuur moedigt gebruik van medicijnen aan. Dat is zo logisch als wat. Het zou pas opmerkelijk zijn als allah, als enige, zou zeggen dat dat niet nodig is want met de hand van allah worden alle mensen weer beter. tot zover de beperking van het vermeende almachtigheid.

    "MAN" is hier het sleutelwoord.

    En het valt mij tegen dat jij dat niet opvalt.
    Er is namelijk geen enkele cultuur dat vrouwen van weerhoudt om medicijnen te nemen, immers vrouwen zijn belangrijk voor elke stam. Van de xhosa bosjesmannen t/m inwoner van A'dam weet men de vrouw te waarden, behalve in de islam. Zelfs de nazi's waren aardiger voor hun vrouwen, dan de ware moslim man.
    De medische voorzieningen in islamtische landen zijn voor vrouwen zo slecht dat daar een enrom overschot aan mannen is. Geil als bokken op zoek naar een vrouw.
    Onbekend met de materie ? lees fatwa sultan's:



    "The god who hates"

    En hierna probeer je wèl de rode draad te pakken ? Anders zijn we uitgepraat.

    BeantwoordenVerwijderen
  42. die gepolitiseerde communistische universiteit in Amsterdam hoort geen cent belastinggeld meer te krijgen. Het is één grote corrupte narcistische rode foute club.

    Ze stellen eerst zelf een gewenste uitkomst van een onderzoek vast en vervolgens distilleren ze een soep van in elkaar gegoochelde uitkomsten vast die precies in het straatje van de politieke subsidiegever past.

    Maar ach wat maakt het uit toch? het is maar belastinggeld en wie schrijft die blijft.

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Wat een gek. Eerst beweren dat religies mensen ervan weerhouden medicijnen te gebruiken, nadat is gebleken dat dat niet het geval is bij de islam. Maar omdat er in die hadiths het woordje 'man' voor komt, probeer jij -met al je belezenheid- ervan te maken dat dat niet voor vrouwen zou gelden! Ach wat een intelligentie ook, ja want het staat in het boek van Sultan! Gaaaap....Je blijt je keer op keer belachelijk maken.

    Hadith: 'Gebruik medicijnen' is een algemene oproep, dat verder het woordje 'man' gebruikt wordt, dat is volkomen normaal, wij hier Nederland zeggen toch ook vaak: De gewone man gaat er op achteruit etc? Ik heb niemand 'de gewone vrouw' horen zeggen, terwijl die net zo hard er op achteruit gaat (voorbeeld).

    Nee sirik, 'de vrouw' gebruik je alleen maar als een retorisch middel om de islam aan te vallen, meer niet.

    Je blijft van onderwerp veranderen, jou munitie is binnen de kortste keren op wat betreft de vrouw in de koran en de hadith, je komt niet verder dan Sultan en wat los gebrabbel.

    Eerst ontkende je dat ik jou aantijgingen weerlegde, toen je er eenmaal niet meer omheen kon, en zag je het woordje 'man' in mijn aangehaalde citaten staan, probeerde je toch wat van te maken door te beweren dat dat niet voor de vrouw geldt, want er staat alleen man!! Wat een leesniveau!

    Ik trap er niet in, sirik, terug naar de oorspronkelijke onderwerp: Als de hadiths twijfelachtig zijn voor je, omdat daar het woordje 'man' staat, wat betekent dan: 'gebruik medicijnen?' Alleen bedoelt voor vrouwen? Of ook voor mannen? Als de teksten jou niet uitkomen hou jij er een bizar lage leesniveau op na, ik weet niet of je dat weet, maar misschien is het je opgevallen.

    "Onbekend met de materie ? lees fatwa sultan's"
    ------------------------

    En Sultan is natuurlijk een neutrale onpartijdige bron, die onafhankelijk te werk gaat?
    Sultan is bekeert van Oost naar West, en probeert hier op een onfrisse wijze een centje te krijgen (verdienen is het niet). Moet ik dat bekrompen brein serieus nemen? Zij wil het liefst 1 miljard mensen zien sterven door een atoombom! en dat haal jij aan als 'bewijs!' hou toch op ajb.

    "Anders zijn we uitgepraat"
    -------------------------

    mijn munitie wat betreft de islam is zo goed als onuitputtelijk, al zeg ik het zelf, jij komt niet verder dan een paar haatgeesten, en desnoods een stoelendans te houden van onderwerp naar onderwerp. Dus logisch dat je dit vervelend vindt en het liefst er over uitgepraat raakt.
    'uitgepraat' hoor je mij niet zeggen. Helaas voor je.

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Dit was het oorspronkelijke:

    "
    "Vrijheid geldt nu eenmaal voor iedereen. Gelovig of niet."

    De door de wet voorgeschreven gelden voor iedereen, gelovig of niet. Dus eerst moet je je aan de wet houden, dan pas, en onder voorwaarden, is er ruimte voor geloof..."

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Wat jij onder vrijheid verstaat, had je al op 27 september 2011 18:50 kenbaar gemaakt.
    Wat ik nu bedoel met het oorspronkelijke onderwerp is jouw schrijfsel :

    "Je kinderen niet inenten tegen polio werkt ondermijnend voor de gemeenschap, daar er in de toekomst beroep op sociale voorzieningen gedaan moet worden"
    28 september 2011 10:20

    Eigenlijk zou ik zeggen dat jij nu weer van onderwerp naar onderwerp springt omdat je je klem hebt geluld over dat inenten, maar dat doe ik niet, want misschien was ik zelf niet duidelijk genoeg toen ik schreef dat jij maar eens terug zou moeten gaan naar het oorspronkelijke onderwerp, maar bij deze, ik heb het dus niet over vrijheid en wat jij ervan vindt, maar nog steeds over het inentingsverhaal en wat de religies ervan vinden. Geef daar maar eens een antwoord op.

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Hallo mijn naam is Cercila uit het Verenigd Koninkrijk, Mijn man en ik zijn geweest, door zo veel proeven met familie Sterfgevallen en zijn ziekte, die beide veranderd of Us. Werd ik een ongelukkig en ondankbaar vrouw. Mijn man liet me voor een andere vrouw. Mijn relatie Lijden met de Heer was. Zijn vertrek was het ergste wat ooit wat mij overkwam. Op een dag, terwijl ik ging-via het internet zag ik een man genaamd Dr. Aigbehi, heb ik me gedumpt contact met hem te Hebben slechts vertrouwen, hoop, geloof en moed als ik met mijn spell werkzaamheden vorderen, in 2 dagen vlees terug mijn verloren man. ... en nu zijn we een gelukkig gezin en zijn ziekte niet meer en ik zwanger in een paar dagen kreeg en nu hebben we alle beschikbare baby boy ... met dank aan dr Aigbehi, kunt u contact met hem op Zijn e-mail op (draigbehi @ gmail.com) voor hulp
    Ik vertelde me dat ik gespecialiseerd is op andere problemen zoals;
    (1) moet je ex lover terug
    (2) wil een goede baan
    (3) willen een goede baan Post hebben
    (4) wil dat mensen alles wat je zegt etc geloven ..
    Dank u en gezegend worden
    kunt u weer contact op Zijn e-mail op theangelsofsolution@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Mijn naam is Grace Madrid uit Nederland ... Ik ben erg blij vandaag, want mijn man die mij 3 jaar geleden verliet terug kwam naar me smeken me om hem te accepteren terug. toen mijn man me 3 jaar geleden verliet ik dacht dat alle hoop was verloren en ik had pijn unit toen ik hoorde over Doctor Okumu prachtige spreuk, dus ik contact met hem om hulp en hij verzekerde mij dat ik de volgende om gewoon te getuigen als die zal hij heeft geholpen eerder hebben gedaan. ik heb alles wat hij mij vraagt te doen en volg zijn zorgvuldig instrueren en vandaag wil ik dat de wereld weet dat mijn man kwam terug om me viel op zijn knieën en begon me smeken om hem terug net zoals Doctor Okumu kant te accepteren. Doctor Okumu heeft echt een glimlach op mijn gezicht door te brengen mijn man terug, hij is een God gezonden om mensen te helpen en ik ben ervan overtuigd dat hij een God op aarde. Bent u in een probleem en hulp nodig? Contact Doctor Okumu vandaag voor hulp via e-mail: doctorokumuspelltemple@gmail.com of via de website: http://doctorazuaworldofpowerfulspell.webs.com of via tekst of bel: + 1-903-361-2484

    BeantwoordenVerwijderen
  48. MERAVIGLIOSO:

    Ciao a tutti, sono un vero Dio, voglio condividere la mia storia di vita al mondo su come ho avuto mio marito, soprattutto ho ritrovato la mia felicità, intendevo una pubblicità di un Dr Odia su internet su come aiutava una signora a riavere il suo fidanzato, quindi devo contattarlo per aiutarmi a ripristinare il mio matrimonio, mio marito mi ha lasciato per 5 anni di matrimonio, perché la sua famiglia e gli amici non mi piaccio, e gli chiedono di ottenere un'altra signora, ma quando io contatta il dott. Odia per aiuto, mi ha detto di rilassarmi e mi aiuterà, il dottor Odia ha riportato mio marito che mi ha lasciato per 5 anni in sole 24 ore, questo è un incantesimo potente che non ho mai visto nulla di simile nella mia vita, mi ha riportato mio marito in sole 24 ore e mi ha detto che avrò un figlio mio, oggi ho un bambino di 1 anno, quest'uomo è fantastico, nel caso in cui qualcuno abbia bisogno di aiuto e voglia di contattarlo, tu può raggiungerlo tramite: Email: odiasolutioncenter@gmail.com, numero di Viber: +27638836445. Numero di Whats-app: +2349065101630.

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Welkom bij AVANT LENINGEN, heeft u online een echte lening nodig om uw facturen veilig te stellen? Start een nieuw bedrijf? Heeft u een persoonlijke lening nodig? of zakelijke lening, vraag om een ​​snelle en gemakkelijke lening om een ​​nieuwe financiering van uw projecten te starten tegen een laagste rentetarief van 2%. Hebt u een lening nodig? Heeft de bank of Payday Loan Company uw leningaanvraag afgewezen vanwege uw lage kredietscores of het ontbreken van aanvullende beveiliging? en u hebt dringend behoefte aan deze persoonlijke of zakelijke lening om uw bedrijf opnieuw te financieren, uw rekeningen te betalen, uw slechte kredietproblemen op te lossen, een eigen huis te kopen en te bezitten? etc. NEEM NU CONTACT OP MET VIA EMAIL: {avantloan@yahoo.com}

     Avant Loans is het eerste uitleenplatform dat gebruik maakt van kunstmatige intelligentie en machine learning om krediet te waarderen en het leenproces te automatiseren. Avant heeft bewezen goede kredietprestaties te leveren en behield een van de hoogste consumentenbeoordelingen van de branche volgens toonaangevende websites voor consumentenrecensies. Vraag vandaag nog een lening aan en een bedrag naar keuze door ons te bereiken via e-mail: {avantloan@yahoo.com}

     Avant Loans geloven dat iedereen een betere financiële toekomst verdient als ze ernaar streven. We hebben een marktplaats gebouwd die de kosten laag houdt en de kansen hoog houden.

     U kunt ons ook via onze website bereiken, maar voor direct antwoord vult u het onderstaande aanvraagformulier in en stuurt u ons door naar ons e-mailadres {avantloan@yahoo.com}

    * Voor-en achternaam:
    * Leningbedrag nodig:
    * Leentijd:
    * Doel van de lening:
    * Stad land:
    * Telefoon Nee:
    * Hoe heb je over ons gehoord:

     Echt geïnteresseerd om een ​​lening te krijgen, e-mail ons dan vriendelijk naar {avantloan@yahoo.com} met bovenstaande leningvereiste.

     Hoogachtend,
    Etienne L. Audrey
    Bedrijf: Avant Loans
    Contact: avantloan@yahoo.com

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Hallo,

    Ik ben de heer Collins Mark, een legitieme, gerenommeerde geldschieter. Wij zijn een bedrijf met financiële ondersteuning. We lenen fondsen uit aan particulieren in
    financiële ondersteuning nodig hebben, of geld nodig hebben om rekeningen te betalen, om te investeren in het bedrijfsleven. Ik zal u graag een lening aanbieden. E-mail ons nu via

    (Collinsmark640@gmail.com)

    Naam van de begunstigde:........
    Land: .............
    Bedrag vereist ............
    Leentijd: ...........
    Telefoonnummer.............
    Seks:............
    Thuisadres:......

    Vriendelijke groeten.
    Collins Mark

    BeantwoordenVerwijderen
  51. SALUTI tutti là fuori ... mi chiamo (Robert Lora) Vengo dalla CANADA, non dimenticherò mai l'aiuto che il dottor Ogudugu mi ha reso nella mia vita coniugale. Sono sposato da 8 anni e mio marito e io ci amiamo molto. Dopo 6 anni di matrimonio, mio ??marito cambiò improvvisamente che stava avendo una relazione con una signora fuori dal nostro matrimonio, mio ??marito tornò a casa un giorno raccolse le sue cose e lasciò me ei bambini alla sua padrona fuori in quel momento ero confuso non sapendo cosa fare di nuovo perché ho perso anche mio marito e il mio matrimonio. Stavo cercando aiuto in internet, ho visto molte persone condividere testimonianze su come il dottor Ogudugu li aiutasse con i loro problemi coniugali, così ho contattato l'e-mail del dottor Ogudugu gli ho detto il mio problema e mi è stato detto di essere calmo che sono venuto nel posto giusto potevo tornare mio marito entro le prossime 48 ore, con mia grande sorpresa mio marito venne nel mio ufficio chiedendomi in ginocchio che dovessi trovare un posto nel mio cuore per perdonarlo, che non avrebbe mai tradito di nuovo, gli chiedo subito che gli ho perdonato. Amici, il tuo caso non è troppo difficile perché non offri al Dr Ogudugu una possibilità, perché so che ti aiuteranno a risolvere il tuo rapporto con il tuo ex partner. Il dottor Ogudugu è il miglior incantatore in circolazione per risolvere qualsiasi problema per te.
    {1} HIV / AIDS
    {2CANCER
    {3} HERPES
    {4} DIABETE
    (5} HERPERTITIS B

    Email: GREATOGUDUGU@GMAIL.COM
    Call / WhatsApp: +27663492930

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Goede vrienden, mijn naam is Laura, uit Lund-Zweden, ik ben een arts van beroep, 45 jaar oud. Lees mijn waarheidsgetrouwe getuigenis zorgvuldig door, ik heb de positieve intentie dat deze informatie iemand die dit artikel leest zal helpen om gebroken huwelijk terug te herstellen en verloren liefdesrelaties binnen 2 dagen te herstellen. Nadat hij jarenlang in relatie met Antonio was geweest, brak hij het uit, ik deed alles om hem terug te krijgen om van me te houden, maar alles wat ik deed was tevergeefs, ik wilde hem zo graag terug vanwege de liefde die ik voor hem heb, Ik heb hem alles gevraagd, ik heb beloften gedaan maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem uit aan mijn collega op mijn werkvriendin en ze stelde voor dat ik liever contact zou opnemen met een liefdes spelling rock die me zou kunnen helpen om het terug te spellen, maar ik ben het type persoon dat nooit dacht dat liefde spreuk deel bestond of werk, ik had geen keus dan om het te proberen, ik mailde het spellingkanaal en hij vertelde me dat het geen probleem was dat alles goed zal komen voor drie dagen, dat mijn ex voor drie dagen bij me terug zal komen, hij gooide het spellinggedeelte van Love in de lucht en verrassend genoeg was het de tweede dag rond 6.00 uur. Mijn ex-liefdespartner belde me op mijn mobiele telefoon, ik was zo verrast dat ik het telefoongesprek beantwoordde en het enige wat hij zei was dat het hem speet voor alles wat er gebeurde dat hij wilde dat ik bij hem terugkwam, dat hij zoveel van me hield . Ik was zo blij en ging naar hem toe. Zo begonnen we weer gelukkig samen te leven als man en vrouw. Sindsdien heb ik beloofd dat iemand die ik ken die een relatieprobleem heeft, zo'n persoon zou kunnen helpen door hem of haar door te verwijzen naar de enige echte en krachtige liefdesprobeerder genaamd Dr.Oduduwa die me hielp liefde en vertrouwen in liefde terug te herstellen mijn huwelijk.

    Dr.Oduduwa e-mail: {dr.oduduwaspellcaster@gmail.com}

    Ik raad ten zeerste degenen die wanhopig en vastbesloten zijn om terug te gaan naar de ex-liefdespartner of ware liefde te vinden, vandaag nog contact op met Oduduwa voor een spoedoplossing. je kunt hem e-mailen als je hulp nodig hebt in je relatie of een ander geval als volgt: ..
    1) liefdes spell gedeelte om spellen te winnen
    2) Herstel terug Lost Love Spells
    3) Echtscheidingen
    4) Echtgenoten van echtgenoten van echtgenoten
    5) bindende spelling om voor altijd samen te leven
    6) Breakup Spells (beëindig relatie)
    7) Magische wortels en kruiden voor sterke erectie en langdurige seks
    8.) Magische spreuk gepromoot in je jobkantoor
    9) Magische spreuk om een ​​baby te krijgen. (vrouwen vrucht van de baarmoeder)
    Neem contact op met deze geweldige man, Dr.Oduduwa als je een probleem hebt voor een duurzame oplossing via WhatsApp: +79268011965

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Hé, je huilt dat je vrouw jou en de kinderen heeft verlaten voor een andere man, je hoeft niet meer te huilen omdat ik in dezelfde positie zat tot ik hoorde over DR ISIKOLO hoe hij zoveel mensen in hun relatie vandaag heeft geholpen ik kan DR ISIKOLO moedig aanbevelen aan iedereen die hulp nodig heeft. Gedurende 7 maanden vertrok mijn vrouw naar een onbekende bestemming en ik woonde in agnoy totdat Dr. Isikolo tussenbeide kwam en ik mijn vrouw binnen 48 uur terug kreeg. Hij heeft me niet in de steek gelaten, ik geloof ook dat hij jou ook niet kan falen. hij is inderdaad een wonderdoener. Ik heb zoveel spell casters en helderzienden geprobeerd nadat mijn geliefde me verliet. DR ISIKOLO was de enige spreukspeler die me kon helpen. Dit is echt een welvaartstempel waar je je ex-geliefde kunt terugkrijgen. Dr. ISIKOLO heeft een liefdesbetovering uitgesproken en mijn vrouw is voorgoed veranderd, hij heeft haar een betere vrouw gemaakt en heeft afstand gedaan van al haar geheime geliefden. Ik ben blij dat ik een verenigd gezin heb, het zou niet mogelijk zijn zonder de inspanningen van DR ISIKOLO. Mijn vrouw is terug met veel liefde en oprechtheid. Neem contact op met DR ISIKOLO voor hulp bij de relatie E-mail hem op;
    isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook Whatsapp op +2348133261196. en deel een prachtig getuigenis net als ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Iedereen hier die ervaring heeft met emotioneel liefdesverdriet zal begrijpen hoe ik me voel en zal begrijpen hoe ik tot het uiterste ben gegaan om de liefde van mijn leven terug te krijgen totdat ik de geweldige profeet ontmoette, het voelde allemaal onmogelijk en ik begon hoop te verliezen op het krijgen van Francisco omdat hij wegging en me vertelde dat hij me nooit meer wilde zien in zijn leven en ik ben de heks geweest achter zijn gebrek aan vooruitgang en hij kan geen vooruitgang boeken in het leven. maar na een ontmoeting met de grote profeetprins voor slechts 250 usd gaf hij me mijn geliefde terug iets waarvan ik nooit voelde dat het meer mogelijk was en ik ben een lachertje geworden voor iedereen thuis en op het werk, zelfs zijn zakenpartner lachte me uit en noemde me namen. nu lach ik terwijl mijn huwelijksuitnodiging aan hen wordt gegeven om ook hulp te krijgen van deze goede e-mail op isikolosolutionhome@gmail.com en hem te vertellen dat magret je zal linken en ik geloof dat het een einde zal maken aan al je relatie probleem of Whatsapp hem op +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Mijn naam is Barbara Vanja Mijn man en ik zijn nu ongeveer 6 jaar getrouwd. We waren gelukkig getrouwd met twee kinderen, een jongen en een meisje. Drie maanden geleden begon ik wat vreemd gedrag van hem op te merken en een paar weken later kwam ik erachter dat mijn man iemand anders ziet. Hij begon laat thuis te komen van zijn werk, hij geeft nauwelijks meer om mij of de kinderen, soms gaat hij uit en komt hij zelfs 2-3 dagen niet thuis. Ik heb er alles aan gedaan om dit probleem te verhelpen, maar het mocht niet baten. Ik werd erg bezorgd en had hulp nodig. Toen ik op een dag op internet aan het surfen was, kwam ik een website tegen die suggereerde dat dr. Isikolo kon helpen huwelijksproblemen op te lossen, verbroken relaties te herstellen, enzovoort. Dus ik vond dat ik hem eens moest proberen. Ik nam contact met hem op en vertelde hem mijn problemen en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het en hij betoverde me 48 uur later, mijn man kwam naar me toe en verontschuldigde zich voor de fouten die hij deed en beloofde het nooit meer te doen. Sindsdien is Dr. Isikolo de beste online spell caster die krachtig en oprecht is. Als je een probleem hebt neem dan contact met hem op en ik garandeer je dat hij je zal helpen.
    Hier is zijn contactpersoon: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook Whatsapp op +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  56. DR ISIKOLO is gewoon de beste spell caster en helper. Mijn naam is Loreta Emilio, uit respect voor jou en je spreuken moet ik dit getuigenis aan iedereen kenbaar maken. Ik ben naar andere spell casters geweest zonder enig resultaat te zien. Ik wou alleen dat ik eerder naar je toe kwam, ik kreeg het beste van je. Mijn ex-man was een jaar weg en ik ging overal en andere spellcasters om hulp, maar geen resultaat totdat mijn vriend me aan dr. Isikolo introduceerde. Nadat de liefdespreuk was afgelopen, kreeg ik eindelijk een telefoontje van hem. Zijn betoveringen deden wonderen en mijn man is terug met liefde. Het is een wonder! Hij kwam plotseling terug met bloemen en zei dat ik hem moest vergeven, ik was echt verbijsterd en geschokt toen mijn man neerknielde smekend om vergeving en voor mij om hem terug te accepteren .. Ik heb echt een tekort aan woorden en blij, je bent een God naar mij en mijn hele familie gestuurd. En nu ben ik weer een vrolijke vrouw. Heel erg bedankt Dr. Isikolo Iedereen die op zoek is naar een echte spell-caster moet contact opnemen met DR ISIKOLO op isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook Whatsapp op +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Mijn vriend heeft het uitgemaakt 2 maanden geleden, omdat hij voelde dat ik hem bedroog met een mannelijke vriend van mij, ik probeerde alles wat ik kon uitleggen aan hem, maar hij betaalde dove oren, ik was emotioneel verwoest omdat ik echt van hem hield tot ik zag een bericht op internet over DR ISIKOLO, die mensen helpt hun verloren geliefde terug te krijgen, in eerste instantie betwijfelde ik of het echt was omdat ik nooit in zulke dingen geloofde, maar ik besloot hem te proberen, ik nam contact met hem op en hij vertelde mij wat te doen en ik deed het toen deed hij een liefdesbetovering voor mij Het proces van de betovering om geliefden te herenigen is heel eenvoudig en hij werkt onbaatzuchtig mensen op dezelfde manier waarop hij mijn relatie binnen 48 uur herstelde en mijn vriend belde en smeekte om neem contact met me op als je hulp nodig hebt om je relatie of huwelijksprobleem te herstellen. Hier is zijn contactpersoon, WhatsApp/Viber hem op: +2348133261196, e-mail hem: isikolosolutionhome@gmail.com.

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Ik ben zeer verrast voor de wonderbaarlijke ervaring en wonderen van Dr. Isikolo die op internet en wereldwijd zijn verspreid. Hoe hij mensen over de hele wereld op wonderbaarlijke wijze hielp hun verloren geliefden terug te herstellen, nam ik contact met hem op nadat ik zoveel getuigenissen van verschillende mensen had gelezen hoe hij helpt om ex-minnaar terug te brengen, ik vertelde hem over mijn man die me ongeveer 8 maanden geleden in de steek liet en met alles wat ik had verlaten, was ik verbijsterd toen hij me alleen vertelde om te glimlachen en een geruststelling had die me verzekerde dat hij zal alles in slechts 48 uur afhandelen, Na de tweede dag belde mijn man me, ik was gewoon zo geschokt, ik pakte de oproep en kon mijn oren niet geloven, hij smeekte me echt om hem te vergeven en beloften te doen op de telefoon, Hij kwam terug naar huis en gaf me ook een heel leuk cadeau alleen voor hem om zijn liefde voor mij te bewijzen, ik was zo blij dat ik Dr. Isikolo moest bellen en bedankte hem, hij vertelde me alleen het goede nieuws over de hele wereld te delen , Nou als je een effectieve en echte spell caster nodig hebt probleem in je leven kun je contact opnemen met Dr. Ofemo via zijn e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com.com of zijn WhatsApp / Viber hem op: +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Na zeven jaar een relatie met hem te hebben gehad, maakte hij het uit met mij. Ik deed al het mogelijke om hem terug te brengen, maar alles was tevergeefs. Ik wilde hem zo graag terug vanwege de liefde die ik voor hem heb en ik smeekte hem met alles, ik beloofde maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem online uit aan iemand en zij stelde voor dat ik liever contact op zou nemen met een spreukspeler DR ISIKOLO die me kon helpen een spreuk uit te spreken om hem terug te brengen, maar ik ben het type dat nooit in spreuk geloofde, ik had geen andere keuze dan het te proberen . Ik mailde de spell caster en hij vertelde me dat er geen probleem was dat alles in orde zou zijn voor twee dagen dat mijn ex voor drie dagen bij me terug zou komen, hij betoverde en verrassend op de tweede dag, het was rond 16.00 uur. Mijn ex belde me en ik was zo verrast dat ik de oproep beantwoordde en alles wat hij zei was dat hij zo medelijden had met alles wat er gebeurde dat hij wilde dat ik naar hem terugkeerde dat hij zoveel van me houdt. Ik was zo blij en ging naar hem toe, zo begonnen we weer gelukkig samen te leven. Sindsdien heb ik beloofd dat iedereen die ik ken die een relatieprobleem heeft, deze persoon zou helpen door hem of haar te verwijzen naar de enige echte en krachtige spreukspeler die me hielp met mijn eigen probleem en die anders is dan alle neppers die er zijn. Iedereen kan de hulp nodig hebben van de spell caster, zijn e-mail: drosedebamenspellhome@gmail.com of zijn WhatsApp / Viber hem op: +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Na zeven jaar een relatie met hem te hebben gehad, maakte hij het uit met mij. Ik deed al het mogelijke om hem terug te brengen, maar alles was tevergeefs. Ik wilde hem zo graag terug vanwege de liefde die ik voor hem heb en ik smeekte hem met alles, ik beloofde maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem online uit aan iemand en zij stelde voor dat ik liever contact op zou nemen met een spreukspeler DR ISIKOLO die me kon helpen een spreuk uit te spreken om hem terug te brengen, maar ik ben het type dat nooit in spreuk geloofde, ik had geen andere keuze dan het te proberen . Ik mailde de spell caster en hij vertelde me dat er geen probleem was dat alles in orde zou zijn voor twee dagen dat mijn ex voor drie dagen bij me terug zou komen, hij betoverde en verrassend op de tweede dag, het was rond 16.00 uur. Mijn ex belde me en ik was zo verrast dat ik de oproep beantwoordde en alles wat hij zei was dat hij zo medelijden had met alles wat er gebeurde dat hij wilde dat ik naar hem terugkeerde dat hij zoveel van me houdt. Ik was zo blij en ging naar hem toe, zo begonnen we weer gelukkig samen te leven. Sindsdien heb ik beloofd dat iedereen die ik ken die een relatieprobleem heeft, deze persoon zou helpen door hem of haar te verwijzen naar de enige echte en krachtige spreukspeler die me hielp met mijn eigen probleem en die anders is dan alle neppers die er zijn. Iedereen kan de hulp nodig hebben van de spell caster, zijn e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com of zijn WhatsApp / Viber hem op: +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Dit is de website die ik las over DR ISIKOLO en contacteerde hem om me te helpen mijn ex-vriendje terug te krijgen om met me te trouwen in de maand juni van dit jaar en ik ben hier teruggekomen om over hem te posten. DR ISIKOLO helpt u uw probleem op te lossen, ongeacht waar u doorheen gaat. Mijn naam is Alenka Egon uit de VS. Posten over een spell speller is heel vreemd voor mij omdat ik nooit heb geloofd dat ik zal kunnen zeggen dat ik werd geholpen door een spell caster om mijn ex-vriendje terug te brengen naar mij na 3 jaar geen contact. Ik las over DR ISIKOLO van andere websites en nam contact met hem op om me te helpen en in minder dan 48 uur belde mijn ex-vriend me en ik was blij dat hij contact met me wilde opnemen. We hebben elkaar vrijdag ontmoet en hij stelde me voor. Het was de mooiste ring. Alstublieft, iedereen hier, neem contact op met DR ISIKOLO om uw probleem voor u op te lossen en u gelukkig te maken met uw relatie die u kwetst. Liefde is het beste gevoel ooit ervaren. E-mail hem op isikolosolutionhome@gmail.com of zijn WhatsApp / Viber hem op: +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Ik heb enkele getuigenissen gelezen over een liefdesspelletje van Dr. Isikolo over hoe hij veel mensen heeft geholpen hun ex-geliefden binnen 48 uur terug te brengen, oprecht dacht ik gewoon of dat echt was en of deze man echt kon helpen mijn geliefde terug te brengen, die Ik hou zo veel. Ik besloot contact met hem op te nemen omdat ik heel veel van mijn vriendje hou en we een paar maanden uit elkaar zijn geweest. Ik heb hem echt zo gemist, ik heb alle andere middelen geprobeerd om hem terug te krijgen, maar kon het niet. Ik nam contact op met Dr. Isikolo en hij vertelde me dat mijn ex binnen 48 uur bij me terugkomt, dr. Isikolo liet hem weten hoeveel ik van hem hield en hem wilde. En opende zijn ogen om zich voor te stellen hoeveel we samen hebben. Mijn ex is nu weer bij me. Terwijl ik dit getuigenis schrijf, ben ik het gelukkigste meisje op aarde en ik en mijn vriendje leiden een gelukkig leven en onze liefde is nu sterker dan ooit tevoren Alle dank gaat uit naar Dr. Isikolot voor het buitensporige werk dat hij voor mij heeft gedaan door me te helpen terug te komen met mijn ex-vriendje. Ik wil Dr. Isikolo e-mailadres laten vallen en hoop dat je deze getuigenis ziet en contact met hem opneemt als je een geliefde hebt die je echt zo graag terug wilt, Zijn mail: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook Whatsapp op +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Hallo, ik ben Leona Filip. Na jarenlang een relatie met mijn man te hebben gehad, maakte hij het uit met mij. Ik deed alles binnen mijn bereik om hem terug te brengen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem zo graag terug vanwege de liefde die ik voor hem had, ik smeekte hem met alles, ik beloofde maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem uit aan mijn vriend en zij stelde voor dat ik liever contact op zou nemen met een spreukspeler die me kon helpen een spreuk uit te spreken om hem terug te brengen, ik had geen andere keuze dan het te proberen. Ik heb de spell caster een bericht gestuurd en hij heeft me verzekerd dat er geen probleem was en dat alles binnen 2 dagen in orde zal zijn. Hij betoverde en verrassend op de tweede dag, mijn man belde me. Ik was zo verrast, ik beantwoordde de oproep en alles wat hij zei was dat hij zo spijt had van alles wat er was gebeurd dat hij wilde dat ik naar hem terugkeerde. Hij zei ook dat hij zoveel van me hield. Ik was zo blij en ging naar hem toe, zo begonnen we weer gelukkig samen te leven. De e-mail van de spell casters is: isikolosolutionhome@gmail.com. Je kunt hem e-mailen als je hulp nodig hebt in je relatie of een andere zaak. 1) Love Spells 2) Lost Love Spells 3) Divorce Spells 4) Wedding Spells 5) Binding Spell. 6) Breakup Spells 7) Banish a past Lover 8.) Je wilt gepromoveerd worden in je kantoor / Lottery spell 9) wil je geliefde tevreden stellen Neem contact op met deze geweldige man als je een probleem hebt voor een duurzame oplossing via isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook Whatsapp op +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Mijn man terug hebben is het mooiste dat ik ooit heb meegemaakt, en ik moet dit geweldige getuigenis delen, ik wil alleen maar dr. Isikolo bedanken voor het nemen van tijd om me te helpen de betovering uit te spreken die mijn ex-man terugbracht, mijn naam is Jasmina Oren, ik wil mijn getuigenis en mijn geluk met jullie allemaal op deze site delen, vorig jaar verliet mijn man me voor een andere vrouw op zijn werkplek en hij verliet mij en mijn twee (2) kinderen, alles was zo moeilijk voor mij en de kinderen omdat ik zoveel van hem hou, dus ik zag de getuigenissen van DR Isikolo, over hoe hij dames heeft geholpen om haar man terug te krijgen, dus ik heb contact met hem opgenomen en hij heeft me geholpen om een ​​betovering voor mijn man uit te spreken en de volgende dag verliet mijn man de andere vrouw en hij kwam bij me terug om met zoveel liefde en zorg om vergeving te pleiten. ik zal deze hulp die DR Isikolo mij en mijn kinderen heeft gegeven nooit vergeten. als je hier bent, heb je hulp nodig om je geliefde terug te krijgen. Je kunt contact met hem opnemen via deze e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook Whatsapp op +2348133261196, ik ben een levende getuigenis van zijn krachten en goodwill.

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Mijn naam is Bernada Gaspar. Uit respect voor u en uw spreuken moet ik dit getuigenis aan iedereen kenbaar maken. Ik ben naar andere spell casters geweest zonder enig resultaat te zien, het enige wat ze wilden was na mijn geld. Ik wou alleen dat ik eerder naar je toe kwam, ik kreeg het beste van je. Mijn ex-man was een jaar weg en ik ging overal en andere spell casters om hulp, maar geen resultaat totdat mijn vriend me aan Dr. Isikolo introduceerde. Nadat de Love Spell klaar was, kreeg ik eindelijk een telefoontje van hem in minder dan 48 uur. Zijn betoveringen deden wonderen en mijn man is terug met liefde. Het was als een wonder! Hij kwam plotseling terug met bloemen en zei dat ik hem moest geven, ik was echt verbijsterd en geschokt toen mijn man neerknielde en smeekte om vergeving en dat ik hem terug zou accepteren. Ik heb echt een tekort aan woorden en ben blij, je bent een God die naar mij en mijn hele familie is gezonden .. En nu ben ik weer een vrolijke vrouw. Heel erg bedankt Dr. Isikolo. Neem voor iedereen die op zoek is naar een echte spell caster contact op met Dr.Isikolo via isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook Whatsapp op +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  66. IK HEB MIJN ex-partner TERUG EN DR ISIKOLO Maakte HET MOGELIJK
    Veel mensen hebben artikelen geschreven over hoe ze werden geholpen door een spell spellster, maar ik ben deze geweldige spellcaster zeer dankbaar die mijn ex-man bij me terugbracht. Deze getuigenis is een waargebeurd verhaal en mijn naam is Monika Simun. Toen ik in contact kwam met deze man, werd ook een getuigenis over hem geschreven en ik ben ook veel getuigenissen tegengekomen over hoe hij anderen met hun leven heeft geholpen. Teruggaan met een ex is een van de meest innerlijke gevoelens die veel mensen graag zouden willen ervaren, vooral omdat die herinneringen met onze ex altijd onze geest vertroebelen wanneer iemand anders sommige dingen doet die onze ex vroeger deed. Ik was bijna 6 jaar een alleenstaande ouder en hoewel mijn ex-man ver weg was van mijn kinderen, wens ik nog steeds dat hij op een dag naar mij terugkeert. Deze spell arts die ik tegenkwam, bekend als DR ISIKOLO, heeft me geholpen met mijn wensen en ik ben blij te kunnen zeggen dat ik terug ben met mijn ex-man en ik ben erg blij om de getuigenis met iedereen te delen, zodat ook zij deze geweldige arts kunnen ontmoeten en hun problemen. Ik weet niet wat anderen misschien denken over het terugkrijgen van hun ex in hun leven, maar ik weet altijd dat er een verhulde zegen is met slechts een enkele re-connectie met een ex. Als je terug wilt komen met je ex, neem dan contact op met deze geweldige spell caster op zijn Whatsapp +2348133261196 of e-mail isikolosolutionhome@gmail.com en deel ook een geweldige getuigenis net als ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Ik ben zo blij om dit fantastische getuigenis van mij te delen. Mijn leven is volledig veranderd in 48 uur. Ik kan mezelf in de spiegel zien en glimlachen. Ik heb voor het eerst sinds jaren vertrouwen in mezelf en mijn vaardigheden. Ik heb mijn vriend terug in mijn leven met de hulp van Dr. Isikolo. Hij zei sorry 48 uur nadat de betovering was gemaakt. Hij zei dat hij zich realiseerde dat hij nooit echt uit elkaar wilde gaan, hij kon niet omgaan met emotionele bagage die ik altijd bij me had. Hij zei dat hij dacht dat hij de negatieve invloed op mijn leven had en vond het het beste om te vertrekken. Hij zei dat het moeilijk was dat ik altijd over het verleden bleef praten. We hebben elkaar allebei vergeven. Ik heb eindelijk geld in mijn zak dat eindelijk van mij is. (Mijn compensatiecontrole is doorgekomen. Ik kreeg te horen dat het maanden weg was. Ik ben het levende bewijs van wat Dr. Isikolo kan doen. Ik bedank Dr. Isikolo hartelijk voor het prachtige dat je in mijn relatie hebt gedaan. Ik ben nu zo blij. Met je hulp, we waren allebei in staat om de waarheid te zien en met elkaar te praten. Ik had nooit gedacht dat een spreuk een paar kon helpen voordat ik heel blij contact met je heb opgenomen en dit allemaal heb laten gebeuren. Iedereen met een relatieprobleem kan contact opnemen met Dr. Isikolo via e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook Whatsapp op +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Wil je je ex terugbrengen? Ik deed het met Dr. Isikolo en mijn ex kwam bij me terug in 2 dagen nadat hij me vertelde dat de betovering is uitgesproken. Ik wil dat iedereen mijn getuigenis leest en gelooft in een spreukspeler zoals Dr. Isikolo. Ik ben Allesio Jese. Mijn ex-vriendin heeft het uitgemaakt omdat ik drink en rook en ze hield niet van jongens die dat soort dingen deden. Op een avond terwijl ik samen met mijn vrienden een paar uitstapjes in de lucht had met sterke drank, mijn vriendin bagde in de kamer en niet alleen zag dat ik rookte, maar ik was met een ander meisje en dat maakte haar erg boos en ze vertrok en sinds die dag heb ik nooit zag haar weer totdat ik na ongeveer 3 maanden later contact opnam met Dr. Isikolo en ze beantwoordde zelfs mijn telefoontjes niet meer. Ik ben erg blij nu Dr. Isikolo haar bij me terugbracht. Toen ik contact opnam met deze spell caster, had ik weinig geloof dat mijn ex terug zou komen na wat ik deed, maar dr. Isikolo gaf me geloof en nu ben ik blij dat mijn meisje terug is bij mij. Ik wil dat iedereen in deze spell-caster gelooft en contact op met Hallo e-mail voor hulp via isikolosolutionhome@gmail.com of Whatsapp hem op +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Mijn ex en ik zijn uit elkaar gegaan 1 jaar en 2 maanden geleden en ik was zes maanden zwanger. We houden allebei van elkaar en het was een schok voor mij en het brak echt mijn hart. Ik probeerde hem te bellen en beide lijnen waren verbroken. Ik probeerde hem te bereiken op sociale netwerken, maar hij heeft me van hen verwijderd. Ik probeerde zijn ouders te bereiken en ze vertelden me dat hun zoon zei dat hij niet van me houdt en me niet wil zien en dat ze niet weten wat er mis is. Ik huilde en huilde elke dag omdat ik heel veel van hem hield. Totdat ik beviel en de baby één jaar oud was, kon ik mijn liefde niet terugkrijgen. Nogmaals, ik was in de war. Ik weet niet wat ik moet doen en ik ben ook mijn baan kwijtgeraakt en ik heb geen geld om voor de baby te zorgen. Ik voelde me ellendig in het leven, dus ik huilde tegen mijn zus en vertelde haar mijn probleem en zei dat ze op de hoogte was van een krachtige spreukspeler die haar hielp als ze niet zwanger kon worden. Ik nam contact met hem op via e-mail en hij zei dat hij me zou helpen en vertelde me dat een vrouw mijn man betoverde en zei dat hij me zou helpen de betovering te verbreken zodat mijn man voor altijd naar me terug zal komen en de mijne zal zijn. Het was een grote verrassing voor mij dat alles wat hij zei gebeurde. Mijn man kwam onmiddellijk bij me terug en zei dat ik hem moest vergeven. Ik bedank deze krachtige en echte spellcaster heel erg bedankt. Ik bid dat hij lang zal leven en meer van zijn prachtige werk zal doen. Als je een probleem hebt dat je stoort in het leven, moet je contact opnemen met deze krachtige spreukspeler! Hij kan je helpen. Hij zal je niet teleurstellen, ik geef je 100% garantie dat hij je zal helpen, hier is zijn contactpersoon: e-mail hem op: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook Whatsapp op +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Ik ben Ivanka Fabijan uit Nederland, ik wil iedereen een getuigenis van mijn leven geven. ik was getrouwd met mijn man Amos Fabijan, ik hou zoveel van hem dat we de afgelopen 8 jaar nu met twee kinderen zijn getrouwd. toen hij op vakantie ging naar Frankrijk bedoelde hij een dame genaamd Mary, hij vertelde me dat hij niet langer geïnteresseerd is in het huwelijk. ik was zo in de war en op zoek naar hulp, ik weet niet wat ik moet doen totdat ik mijn vriendin Miss Pasha ontmoette en haar over mijn probleem vertelde. ze vertelde me dat ik me er geen zorgen over moest maken dat ze eerder een soortgelijk probleem had en me introduceerde aan een man genaamd Dr. Isikolo liefdesbetovering die zijn ex betoverde en hem na 2 dagen weer bij haar terugbracht. Miss Pasha vraagt ​​me om contact op te nemen met Dr. Isikolo liefdesspreuk. Ik nam contact met hem op om me te helpen mijn man terug te brengen en hij vroeg me geen zorgen te maken dat de goden van zijn vier vaders voor mij zullen vechten. Hij zei tegen twee dagen dat hij mij en mijn man weer bij elkaar zou brengen. Na twee dagen belde mijn man en vertelde me dat hij terug zou komen om dingen met me op te zoeken, ik was verrast toen ik hem zag en hij begon te huilen om vergeving. Op dit moment ben ik de gelukkigste vrouw op aarde voor wat deze geweldige spreukgieter voor mij en mijn man heeft gedaan, je kunt contact opnemen met Dr. Isikolo e-mail; isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook Whatsapp op +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Ik ben Helena Leon uit Servië, mijn man en ik zijn al meer dan 10 jaar getrouwd. We ontmoetten elkaar toen ik 20 was en hij 24 was. We hebben emotioneel veel meegemaakt samen. Er waren verschillende ENORME gevechten en pijnlijke situaties in ons huwelijk, maar we leken altijd sterker aan de andere kant te komen. Uit het niets sprak mijn man een echtscheidingsgesprek over mij, ik was blind-zijdig! Ik zag het niet aankomen, ik herkende de tekens niet. Hij stopte met het dragen van zijn trouwring en ik dacht er niets aan. Hij vindt me niet langer seksueel aantrekkelijk. Ik kon het niet helpen, maar ik moest altijd huilen omdat ik enorm gewond was. Ik was helemaal depressief totdat ik de Dr. ISIKOLO de spell caster uit Afrika vond waar iedereen het online over had en ik nam contact met hem op voor een Love spell. Tijdens ons gesprek verzekerde hij me dat hij mijn man in minder dan 48 uur van zijn betovering zou terugbrengen. Het leek mij onmogelijk. Je gelooft niet dat mijn man onmiddellijk na 48 uur belde en smeekte dat ik alles zou vergeten wat hij over de scheiding zei. Ik was helemaal verbaasd! Er is zoveel liefde in mijn familie sinds ik zijn spreuken gebruikte. Hij is geweldig en zijn spreuken werken zo snel. Nu houdt mijn man veel meer van me dan voorheen. Je kunt ook contact met hem opnemen als je problemen hebt met je huwelijk of relatie. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook Whatsapp op +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  72. DANK Dr. Isikolo VOOR HET HERSTELLEN VAN MIJN GELUK EN MIJN FAMILIE SAMEN. WHATSAPP / CALL +2348133261196.
    Hallo, ik ben Rosa Antoine. Nadat ik jarenlang in een vakbond met mijn man was geweest, was hij beledigend en vernietigde hij de liefde die we deelden en verliet hij mij. Ik deed al het mogelijke om hem terug te krijgen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem zo graag terug omdat ik van hem hield. dus ik legde mijn probleem uit aan mijn vriend en zij stelde voor dat ik contact moest opnemen met een spreukspeler die haar hielp een spreuk uit te spreken die haar zwanger maakte en haar man terugbracht. Ik had geen andere keuze dan het te proberen. Ik stuurde de spell caster dr. Isikolo op whatsapp en hij verzekerde me dat er geen probleem was en dat alles goed zal komen. Hij vertelde me alles wat nodig was wat ik presenteerde en dus betoverde hij me en verrassend na 48 uur, noemde mijn man me verontschuldigend voor alles wat als een enorme en overweldigende vreugde kwam. Ik was zo verrast, ik beantwoordde de oproep en alles wat hij zei was dat hij zo spijt had van alles wat er was gebeurd dat hij wilde dat ik naar hem terugkeerde. Hij zei ook dat hij zoveel van me hield. Ik was zo blij en ging naar hem toe, zo begonnen we weer gelukkig samen te leven. dus iedereen die hulp nodig heeft bij welke problemen dan ook, kan ook contact opnemen met deze echte en zeer echte spell caster op isikolosolutionhome@gmail.com. Je kunt WhatsApp ook bellen op +2348133261196 en vandaag contact opnemen met deze geweldige man en je problemen voor 100% oplossen.

    BeantwoordenVerwijderen
  73. ik ben hier om te getuigen hoe deze krachtige spreukspeler Dr. Ilekhojie me heeft geholpen mijn relatie te herstellen. ik was diepbedroefd toen mijn verloofde me vertelde dat hij niet langer geïnteresseerd is om met me te trouwen omdat hij een affaire had met de andere vrouw waar hij werkt. Ik huilde en snikte elke dag, totdat het zo erg werd dat ik contact op het internet kreeg voor hulp, toen ik een recensie las over het geweldige werk van Dr. Ilekhojie, toen ik contact met hem opnam voor hulp om mijn geliefde terug te krijgen, hij hielp me een krachtige (verzoening liefdesbetovering) uit te brengen en tot mijn grootste verrassing na 48 uur van het doen van de liefdesbetovering kwam mijn verloofde terug op zijn knieën smeek me om hem te vergeven We zijn nu gelukkig getrouwd en alle dank gaat naar Dr. Ilekhojie Wonders voor het helpen ik bewaar mijn relatie, u kunt contact opnemen met Dr. Ilekhojie via zijn e-mailadres: gethelp05@gmail.com of WHATSAPP hem op +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Neem contact op met Dr. Isikolo bij isikolosolutionhome @ gmail als u uw man, vrouw, vriend en vriendin nu terug wilt krijgen en uw geluk wilt herwinnen.
    Ik ben echt blij met deze service die Dr. Isikolo me biedt. Ik ben een van die mensen die zei: ik zal nooit een paranormaal begaafde of een goochelaar of wat dan ook noemen 'om me te helpen met mijn problemen, het minst van al mijn liefdesproblemen, maar ik bereikte het punt waarop ik wist dat ik wat begeleiding nodig had, en ik' ben zo blij dat ik deze man genaamd Dr. Isikolo heb gevonden die ik nooit in een miljoen jaar had gedacht dat ik een brief als deze zou schrijven, maar toen ik Andre bijna verloor in een van onze stomme gevechten (hij maakte het uit met mij), Ik dacht dat ik alles kwijt was. ik huil de hele dag en denk dat hij nooit meer bij me terug zal komen. Ik lees een getuigenis van een man genaamd Taylor Borg dat hij zegt dat hoe Dr. Isikolo hem helpt terug te komen binnen 48 uur ex-vrouw is. Ik e-mail hem snel. Hij heeft een (Lover spell) voor mij gedaan. 48 uur later kwam mijn (ex-vriendje) naar me toe en verontschuldigde zich voor de fouten die hij deed en beloofde het nooit meer te doen. Sindsdien is alles weer normaal geworden en onze liefde is nu sterker dan hij kan doen zonder bij mij te zijn. Ik en mijn vriendje leven weer gelukkig samen. Dr. Isikolo is de beste online spell caster die krachtig en oprecht is. En toen ik het meest wanhopig was, profiteerde hij niet van mij. Je hebt een zeer goede service geleverd aan iemand die echt in nood is. Ik weet niet hoe je het hebt gedaan, of hoe deze magie werkt, maar het enige dat ik weet is, HET WERKT !! Andrew en ik zijn gelukkig weer samen, en ik zal Dr. Isikolo altijd dankbaar zijn dat hij hem isikolosolutionhome@gmail.com e-mailt. Je kunt hem ook Whatsapp op +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Echte spell caster genaamd DR ISIKOLO
    ik was zo depressief toen mijn geliefde me verliet voor een andere man nadat we 5 jaar hadden gedate, ik probeerde haar te smeken om bij me terug te komen, ze weigerde en zei dat ze geen gevoelens meer voor me had. ik werd een trieste man na alles wat we zijn geweest door elkaar, na alle liefde die we in het verleden hebben gedeeld, kon ik me mijn leven niet voorstellen zonder haar omdat mijn liefde voor haar onbetaalbaar was om de een of andere reden toen ik op internet ging, zag ik een opmerking over dat hij heeft de macht om ex-minnaar terug te brengen en ik besloot om het zelf te proberen te proberen door contact met hem op te nemen en onmiddellijk heb ik gereageerd en ik legde uit wat er aan de hand was en hij vertelde dat de andere man voodoo-spreuk op haar gebruikte, daarom was ze vertrokken ik voor hem ondanks mijn zorg voor haar en beloof me te helpen mijn geliefde terug te krijgen en zal me ook helpen een dode betovering op hem te leggen, zodat hij me in de toekomst niet meer kan bestrijden, in minder dan drie dagen werd de man neergeschoten door onbekend mannen in Florida en binnen vijf dagen was mijn vriendin bij mijn huis wachtte tot ik terugkwam van mijn werk en toen ik dat deed begon ze te smeken dat ze spijt had dat ze nooit wist wat haar overkwam. bedankt DR ISIKOLO ben nu blij met mijn vriendin en alles gaat nu soepel. neem contact op met Peter voor elke wraak spell en ex-back spell via isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook Whatsapp op +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Dag iedereen. Ik zag opmerkingen van mensen die al een lening hadden gekregen van pure heart-leningen en toen besloot ik toe te passen onder hun aanbevelingen en slechts enkele uren geleden bevestigde ik op mijn eigen persoonlijke bankrekening een totaalbedrag van 35.000EUR waar ik om vroeg. Dit is echt geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft om een aanvraag in te dienen via hun e-mail (Mrfrankpoterloanoffer@gmail.com) Ik ben blij dat ik de lening heb gekregen waar ik om heb gevraagd

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Ik ben onder de indruk. Dit overkomt me echt. Ik heb mijn ex-man terug. Mijn naam is Veronica Adrian. Ik ben vandaag erg blij om te schrijven over mijn helper die voor me bad over mijn relatie. God heeft deze man inderdaad gebruikt om mijn situatie te helpen. Alsjeblieft, hoor mijn woorden als je op zoek bent naar een spell cast om je te helpen, neem dan contact op met Dr. Isikolo. Hij is de beste spreukspeler om je vandaag te helpen. Twee jaar geleden hadden ik en mijn man een enorme ruzie die leidde tot onze scheiding. Het was een hel voor mij en mijn babyjongen dat we naar een andere stad moesten verhuizen. Ik werd een alleenstaande ouder. Ik ontmoette Dr. Isikolo pas ongeveer een maand geleden toen ik hem over mijn situatie vertelde en hij zei dat ik me daar geen zorgen over hoefde te maken. Binnen twee dagen kwam mijn ex-man bij me terug. Het gebeurde op een dinsdagochtend toen ik een telefoontje kreeg van thuis (mijn ouders) dat hij naar me op zoek was. Ik accepteerde hem om naar mijn huis te komen en verontschuldigde zich voor mijn knielen voor onze zoon. Ik wist meteen dat deze man me heeft geholpen. Ik ben een heel gelukkige vrouw met alles wat er in mijn leven is gebeurd. Als je contact wilt opnemen met een spell speller, ontmoet je Dr. Isikolo en je zult verrast zijn over de prachtige veranderingen in je leven. Zijn e-mail is isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook Whatsapp op +2348133261196. contact met hem opnemen en hij zal op u reageren.

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Hebt u dringend behoefte aan liefdesbetovering om uw ex-minnaar terug te brengen of uw huwelijk te herenigen? E-mail Dr. Isikolo voor een snelle oplossing van 48 uur. Ik had een probleem met mijn man een jaar en zes maanden geleden, die ons uit elkaar leidde. Toen hij het uitging, was ik in de war en wist niet wat ik moest doen om hem terug te krijgen, ik voelde me zo leeg van binnen. Totdat ik Dr. Isikolo op internet tegenkwam over hoe hij zoveel mensen heeft geholpen bij het oplossen van verschillende problemen. Ik e-mailde hem en ik vertelde hem mijn probleem en ik deed wat hij me vroeg om hem te helpen, om het lange verhaal kort te maken, voordat ik het wist, in minder dan 48 uur, belde mijn man me en hij kwam naar me terug en vertelde me dat hij spijt had van wat er tussen ons beiden aan de hand was. Ten slotte schrijf ik dit getuigenis om u te bedanken en diepe dankbaarheid te geven aan Dr. Isikolo voor het nakomen van uw woorden en uw beloften door hem terug te brengen naar mij in slechts 48 uur na uw krachtige spreuk, en voor het gebruik van uw begaafde en grote krachten om breng hem terug. Als je zijn hulp nodig hebt, kun je hem e-mailen op: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook Whatsapp / Viber op +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Hallo vrienden, ik beschouw mezelf een dame met een goed en zorgzaam hart door een accountant. Ik ben meer dan 8 jaar getrouwd en heb twee kinderen. Mijn relatie met Peter, mijn man in het begin, was lief, romantisch en later veranderde ze in een nachtmerrie, omdat mijn man me echt bedroog en op zoek was naar een manier om een ​​snelle scheiding te krijgen. we zijn uit elkaar gegaan drie maanden geleden en kwamen terug na zoveel te bedelen met prachtige geschenken van liefde. Ik hield zoveel van mijn man. Ik wil het niet verliezen aan een andere dame, ik had niets kunnen doen om hem pijn te doen of hem slecht over me te laten voelen ... Ik wilde gewoon dat hij voor altijd naar huis ging om van me te houden. Ik legde mijn situatie uit aan een vriend op het werk. Mijn vriend LUISA adviseerde me om in plaats daarvan contact op te nemen met de hulp van een liefdesspreekster genaamd Dr.AJAYI van de Afrikaanse staat met een magische spreuk die dient om te bidden om ex-liefde terug te geven, dat hij krachtige geschenken-charme heeft om liefde terug te brengen en te vertrouwen op elke gebroken huwelijk of gebroken liefdesrelatie, ik geloofde en ik probeerde het en het werkte voor mij, ik stuur een e-mail naar Dr.AJAYI via zijn persoonlijke e-mailcontact (drajayi1990@gmail.com) of je whatsapp hem op +2347084887094 .. Na een paar gemeenten had mijn mail beantwoord, Dr.Ajayi vertelde me dat hij me kon helpen mijn ex-liefde terug te brengen met een deel van mijn directe liefde, ik was erg blij om deze man te vinden om me te helpen, ik volgde al zijn instructies zorgvuldig, stap voor stap stap. gebeden en bezweringen die ik mezelf thuis maakte met kaarsen die 's nachts werden aangestoken. Dr. AJAYI zei dat ik 's nachts alles thuis moest doen. Ik heb alles gedaan zoals aangegeven. het begon voor mij te werken omdat ik een paar uur later een telefoontje kreeg van mijn man. Ik was zo verrast en geschokt dat hij me 3 maanden lang niet meer belde of sms'te. Nu voer ik onmiddellijk een liefdesgebed uit met mijn man. Andrea kwam thuis om zich te verontschuldigen. Ik ben zo blij dat de liefdesaffaire positief werkt op mijn man in twee dagen bij zijn terugkeer naar huis. Op dit moment zijn mijn man en ik gelukkiger dan ooit tevoren. Ik wil Dr.AJAYI, geweldige man, bedanken voor zijn uitzonderlijke talenten. In het begin was ik bang voor twijfel, maar ik probeer het en het werkt voor mijn bestwil. Ik raad Dr.AJAYI van harte aan aan iedereen die een verloren liefdesrelatie of liefdesbetovering wil herstellen, op zoek naar de echte liefhebbende partner.

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Hallo iedereen!
    Mijn ex en ik zijn uit elkaar gegaan 1 jaar en 2 maanden geleden en ik was zes maanden zwanger. We houden allebei van elkaar en het was een schok voor mij en het brak echt mijn hart. Ik probeerde hem te bellen en beide lijnen waren verbroken. Ik probeerde hem te bereiken op sociale netwerken, maar hij heeft me van hen verwijderd. Ik probeerde zijn ouders te bereiken en ze vertelden me dat hun zoon zei dat hij niet van me houdt en me niet wil zien en dat ze niet weten wat er mis is. Ik huilde en huilde elke dag omdat ik heel veel van hem hield. Totdat ik beviel en de baby één jaar oud was, kon ik mijn liefde niet terugkrijgen. Nogmaals, ik was in de war. Ik weet niet wat ik moet doen en ik ben ook mijn baan kwijtgeraakt en ik heb geen geld om voor de baby te zorgen. Ik voelde me ellendig in het leven, dus ik huilde tegen mijn zus en vertelde haar mijn probleem en zei dat ze op de hoogte was van een krachtige spreukspeler die haar hielp als ze niet zwanger kon worden. Ik nam contact met hem op via e-mail en hij zei dat hij me zou helpen en vertelde me dat een vrouw mijn man betoverde en zei dat hij me zou helpen de betovering te verbreken zodat mijn man voor altijd naar me terug zal komen en de mijne zal zijn. Het was een grote verrassing voor mij dat alles wat hij zei binnen 48 uur gebeurde. Mijn man kwam onmiddellijk bij me terug en zei dat ik hem moest vergeven. Ik bedank deze krachtige en echte spellcaster heel erg bedankt. Ik bid dat hij lang zal leven en meer van zijn prachtige werk zal doen. Als je een probleem hebt dat je stoort in het leven, moet je contact opnemen met deze krachtige spreukspeler! Hij kan je helpen. Hij zal je niet teleurstellen, ik geef je 100% garantie dat hij je zal helpen, hier is zijn contactpersoon: e-mail hem op: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook Whatsapp op +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Dit is de website die ik heb gelezen over DR ISIKOLO en contact met hem opgenomen om me te helpen mijn ex-vriend terug te krijgen om met me te trouwen in de maand augustus van dit jaar en ik ben hier teruggekomen om over hem te posten. Doctor Isikolo helpt u uw probleem op te lossen, ongeacht waar u doorheen gaat. Mijn naam is Anna Oscar. Posten over een spell-caster is heel vreemd voor mij, omdat ik nooit heb geloofd dat ik zal kunnen zeggen dat ik werd geholpen door een spell-caster om mijn ex-vriend bij me terug te brengen, zelfs toen hij me verliet vanwege ontrouw en constant misbruik en we vochten hoofdelijk en na 6 maanden geen contact. Ik las over dokter Paul van andere websites en nam contact met hem op om me te helpen en in minder dan 48 uur belde mijn ex-vriendje me en ik was blij dat hij contact met me wilde opnemen. We ontmoetten elkaar dezelfde maand en hij stelde me voor. Het was de mooiste ring. Alstublieft, iedereen hier, neem contact op met DR ISIKOLO om uw probleem voor u op te lossen en u gelukkig te maken met uw relatie die u kwetst. Liefde is het beste gevoel ooit ervaren. E-mail hem op isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook Whatsapp op +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Ik word elke dag wakker met een glimlach op mijn gezicht en zing lof voor deze krachtige spreukspeler, Dr. Isikolo, die me een groot plezier heeft gedaan door mijn relatie te redden van het uiteenvallen. Ik dacht altijd dat ik een perfecte relatie had tot toen mijn geliefde laat thuiskwam en hij me elke dag andere excuses gaf dan besloot ik hem nauwlettend in de gaten te houden dan ontdekte ik dat hij een affaire had met een ander meisje. Ik was hartverscheurend omdat ik hem zo vertrouwde en wist dat hij een geheime relatie heeft, me veel pijn doet en hij langer op me lette of me liefde toonde. Voordat ik het wist, verliet hij me voor het meisje en ik zat in een grote puinhoop en verloor hem aan een andere vrouw. Maar ik dank iedereen die de contactgegevens van dr. Isikolo op internet heeft geplaatst, omdat ik daardoor contact heb kunnen opnemen met dr. Isikolo en hij heeft me geholpen hem binnen 48 uur terug te krijgen en vandaag is mijn relatie met liefde en meer romantiek hersteld dan ooit tevoren. Als je een relatie of huwelijkstress hebt, zal ik je een plezier doen door de contactgegevens van dr. Ben te laten vallen via e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com of je kunt Whatsapp / Viber ook bellen op +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Lees en neem ook contact op met Dr. Isikolo als u een krachtige liefdesbetovering nodig hebt om uw verbroken relatie te verhelpen.
    Ik scheidde van mijn man toen ik zes maanden zwanger was van mijn tweede kind. We hadden voortdurend ruzie gemaakt en ruzie gemaakt sinds de dag dat ons eerste kind werd verwekt, geen liefde of vertrouwen meer van hem, dus scheidde hij van me. En al deze whiles, ik heb alle verschillende middelen geprobeerd om hem terug te krijgen, ik heb ook een aantal verschillende spell casters hier in de Verenigde Staten geprobeerd, maar geen van hen kon Richard bij me terugbrengen. Het was alleen Dr. Isikolo die me een spoedeisende 48 uur spreuk garandeerde, en hij verzekerde me dat mijn man weer bij me zal zijn. Ik schrijf om mijn dank en diepe dankbaarheid aan te bieden voor het nakomen van je beloften, en voor het gebruiken van je begaafde en grote krachten om hem terug naar huis te brengen. Ik was heel blij te weten dat je gespecialiseerd bent in het herenigen van geliefden. Dank u, mijnheer, dat u me door de ergste tijden van mijn leven hebt geholpen, dat u zo een geweldige spreuk bent en dat u me een liefdesbetovering hebt gegeven die me zoveel vreugde in mijn huwelijk heeft gebracht. Mijn man is terug en belooft me nooit meer te verlaten. Als je aan zijn bekwaamheid twijfelt, vertrouw me dan. Je zou een gok moeten wagen. Het loont op een manier die je je nooit kunt voorstellen. Als je op dit moment bent en je hebt een krachtige en dringende liefdesbetovering nodig om je ex terug te brengen, neem dan nu contact op met Dr. Isikolo, hij is het enige antwoord om je gebroken relatie of huwelijk te herstellen. isikolosolutionhome@gmail.com of u kunt Whatsapp/Viber hem ook op +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Getuigenis Door Tamara Noel, hoe je je ex snel terug te krijgen met de hulp van Dr. Isikolo!

    Ik was gekwetst en hart gebroken toen er zeven maanden geleden een heel groot probleem in mijn huwelijk voorkwam, tussen mij en mijn man. zo verschrikkelijk dat hij de zaak aanhangig maakte bij een scheiding. hij zei dat hij nooit meer bij me wilde blijven en dat hij niet meer van me hield. Dus ging hij het huis uit en maakte ik en mijn kinderen hevige pijn. Ik heb al mijn mogelijke middelen geprobeerd om hem terug te krijgen na veel smeken, maar het mocht niet baten en hij bevestigde dat hij zijn beslissing had genomen en hij me nooit meer wilde zien. Dus toen ik op een avond terugkwam van mijn werk, ontmoette ik een oude vriend van mij die naar mijn man vroeg. Dus ik legde hem alles uit en dus vertelde hij me dat de enige manier waarop ik mijn man terug kan krijgen, is om een ​​spell speller te bezoeken, genaamd DR ISIKOLO, omdat het ook echt voor hem heeft gewerkt. Hoewel ik nooit in betovering geloofde, maar ik geen andere keus had, dan zijn advies op te volgen. Toen gaf hij me het e-mailadres van de spell caster die hij bezocht. Dus de volgende ochtend stuurde ik een e-mail naar het adres dat hij me gaf en de spell caster verzekerde me dat ik mijn man de volgende 48 uur terug zou krijgen zodra ik hieraan gehoor geef. Wat een geweldige verklaring !! Ik heb nooit geloofd. dus hij sprak met me en vertelde me alles wat ik moest doen. Daarna het werk voor me doen en na 48 uur, dus verrassend gaf mijn man die me de afgelopen 7 maanden niet had gebeld me een telefoontje om me te informeren dat hij terug zou komen. Zo geweldig!! Dus dat was hoe hij diezelfde dag terugkwam met veel liefde en vreugde, en hij verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en onze kinderen veroorzaakte. Vanaf die dag was onze relatie nu sterker dan voorheen door de hulp van Dr. ISIKOLO. Dus ik zal je adviseren daar als je een probleem hebt contact met hem opnemen, ik geef je 100% garantie dat hij je zal helpen ..
    E-mail hem op: isikolosolutionhome@gmail.com
    WhatsApp/call +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  85. Ik heb nu 2 jaar een relatie met mijn vriend en we waren van plan binnenkort te trouwen en plotseling verliet hij me voor een ander meisje, ik hou echt van deze kerel en kan me mijn leven zonder hem nooit voorstellen. Ik heb verder mijn best gedaan om hem terug te krijgen, maar al mijn inspanningen om hem terug te krijgen in mijn leven zijn niet gelukt. Het was op deze trouwe dag, ik kwam wat opmerkingen tegen op een website over deze geweldige spell caster genaamd Dr. Isikolo, zoveel mensen beweerden dat hij hen hielp om hun relatie te vernieuwen en hun ex terug te brengen, ik moest contact met hem opnemen omdat hij was mijn laatste hoop. Ik nam contact met hem op via zijn e-mail en hij verzekerde me dat mijn vriendje over twee dagen het andere meisje gaat verlaten en naar mij terugkomt en het was een grote verrassing om te zien dat mijn vriendje na twee dagen bij me terugkwam. Ik ben zo blij vandaag dat hij bij me terugkwam en ik heb dit bereikt met de hulp van Dr. Isikolo, en ik adviseer als je zijn hulp nodig hebt om hem ook rechtstreeks te e-mailen
    E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com of u kunt Whatsapp / Viber hem ook op +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  86. Ja, het is waar dat Dr. Isikolo het beste is om kapotte huizen en relaties te herstellen.
    Mijn naam is Jojo Ivan en ik was een klant voor DR ISIKOLO en ik moet je vertellen dat hij een echte spell caster is. Toen ik contact opnam met deze spell caster, had mijn vriend me 2 jaar verlaten en ik heb hem altijd terug willen hebben. Ik heb DR ISIKOLO ontmoet om me ongeveer een maand geleden te helpen en ik heb weer contact met mijn vriendje. Toen mijn ex-vriend me verliet, was het voor mij onrust. Dit werd een ramp voor mij omdat ik een fysiologisch trauma had en mijn familie erg bezorgd was over mijn gezondheid. Na 2 jaar ontmoette ik DR ISIKOLO ook via een getuigenis en hij vertelde me om mezelf te kalmeren dat het geen probleem is, hij is goed en klaar om iedereen te helpen die bij hem komt. Binnen twee dagen belde mijn ex me en wilde ik afspreken. Ik stemde toe en trof voorbereidingen om hem te ontmoeten en hij vertelde me hoe hij zich schuldig had gevoeld voor wat hij deed en hij wilde me terug. Ik heb DR ISIKOLO geprezen voor zijn geweldige handwerk en ik zal hem aanbevelen aan iedereen die een spreukzwerver nodig heeft. Neem contact met hem op om je te helpen en snel via zijn e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook Whatsapp op +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  87. Ik voel me zo blij vandaag vanwege de hulp die DR ISIKOLO me heeft gegeven voor het terugkrijgen van mijn man. Ik ben 6 jaar getrouwd en het was zo verschrikkelijk omdat mijn man me bedroog en op zoek was naar een scheiding. Maar toen ik DR ISIKOLO E-mail (isikolosolutionhome@gmail.com) op het internet tegenkwam, geplaatst door een dame, besloot ik contact met hem op te nemen en ik legde mijn situatie aan hem uit en zocht zijn hulp maar tot mijn grootste verrassing hij vertelde me dat hij me zal helpen met mijn zaak want er is geen probleem zonder een oplossing. hij vertelde me wat ik moest doen en hij werkte voor mij en mijn man keerde na 2 dagen terug naar jou zoals hij beloofde. Hier vier ik omdat mijn man weer thuis is en echt geniet van mijn huwelijk en wat een geweldige viering. Ik zal op internet blijven getuigen omdat DR ISIKOLO echt een helper is die God heeft gestuurd om ons allemaal te helpen. Waarom niet nu contact opnemen met DR ISIKOLO als u uitdagingen in uw relatieleven tegenkomt. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com of je kunt hem ook Whatsapp op +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  88. Wat kan ik zeggen, ik ben geschoten van woorden, zo niet voor Dr. Isikolo, ik zou nu niet gelukkig zijn, hij heeft iets geweldigs voor me gedaan dat ik niet alleen voor mezelf kan houden ben niet dat soort mensen die je zal helpen na de goed werk ze zullen wegrennen dat waarom ik elke dag mensen laat weten dat er een krachtige geweldige man zoals jij bestaat, die ooit zal geloven dat mijn vriendin Rita nog steeds naar me terug kan komen smeken om haar knielt na me in 7 maanden geleefd te hebben Dr. Isikolo heeft een klus voor me gedaan waardoor ik geloof dat er een echte krachtige spell caster bestaat, maar het is gewoon geduldig om een ​​krachtige zoals Dr Isikolo te hebben, ik kan het aan iedereen bewijzen die contact wil opnemen met deze geweldige man, zal er geen spijt van krijgen Dr Isikolo heeft mijn geliefde binnen 48 uur teruggebracht nadat ik ben bedrogen door die online spellcasters die op zoek zijn naar mensengeld, maar nu ben ik van plan om met haar te trouwen, ik ben zo blij, dank je wel Dr. Isikolo, ik waardeer het echt dat ik bid dat u doet hetzelfde met mensen die hulp nodig hebben f van jou. nogmaals bedankt mijn vrienden daar in elk soort probleem dat je hebt proberen Dr. Dr Isikolo te contacteren en het met hem te bespreken en zien wat er zal gebeuren, hier is de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com of je kunt hem ook Whatsapp op 2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  89. Help me Dr. Isikolo te vieren voor zijn grote hulp. Ik ben een van die mensen die zei dat ik nooit een helderziende of een goochelaar of wat dan ook zal bellen om me met mijn problemen te helpen - het minst van al mijn liefdesproblemen, maar ik bereikte het punt waarop ik wist dat ik wat begeleiding nodig had, en ik ben zo blij dat ik deze man gevonden heb die Dr. Isikolo heette. Toen ik David bijna verloor in een van onze domme gevechten en constante ruzies (hij maakte het uit met mij), dacht ik dat ik alles had verloren. ik huil de hele dag en denk dat hij nooit meer bij me terugkomt. ik heb zoveel getuigenissen gelezen over Dr. Isikolo liefdesbetovering, hoe hij helpt om ex-minnaar terug te brengen. Ik e-mail hem snel. en krijg ook mijn man terug met zijn liefdesbetovering. En toen ik het meest wanhopig was, profiteerde hij niet van mij. Je hebt een zeer goede service geleverd aan iemand die echt in nood is. Ik weet niet hoe je het hebt gedaan, of hoe deze magie werkt, maar alles wat ik weet is, HET WERKT en mijn man keerde terug naar mij binnen 48 uur zoals hij me beloofde !! David, mijn man en ik zijn gelukkig weer samen en ik zal Dr. Isikolo altijd dankbaar zijn. email hem voor alle soorten hulp is zeer capabel en betrouwbaar voor hulp isikolosolutionhome@gmail.com of je kunt hem ook Whatsapp op +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  90. Ik voel me weer zo gezegend in mijn huwelijk nadat dr. Akpabio mijn man terugbracht die een goed jaar met me gescheiden was. Kom uit IJsland. Hoewel ik monden over mijn hele lichaam heb, is het niet genoeg om Dr. Akpabio te bedanken voor zijn hulp in mijn leven. Mijn man scheidde zich een jaar lang met me en had zonder hem pijn en pijn. Dus ik zocht overal hulp, maar niets lukte pas toen ik Dr. Akpabio bedoelde. Ik legde mijn situatie aan hem uit en hij beloofde dat mijn man binnen 24 uur bij me terugkomt voor zover mijn hart nog steeds voor hem klopt. Ik geloofde in hem en hij bereidde een spreuk voor mij en mijn man belde me precies toen Dr. Akpabio zei. Hij pleitte en zei dat hij me terug nodig heeft en nu leven we weer gelukkig voor de afgelopen 9 maanden. Iedereen die mijn artikel leest dat hulp nodig heeft, moet contact met hem opnemen. E-mail: akpabiospells@gmail.com Je kunt hem ook Whatsapp op +23489064238004

    BeantwoordenVerwijderen
  91. Ik heb nu 2 jaar een relatie met mijn vriend en we waren van plan binnenkort te trouwen en plotseling verliet hij me voor een ander meisje, ik hou echt van deze kerel en kan me mijn leven zonder hem nooit voorstellen. Ik heb verder mijn best gedaan om hem terug te krijgen, maar al mijn inspanningen om hem terug te krijgen in mijn leven zijn niet gelukt. Het was op deze trouwe dag, ik kwam wat opmerkingen tegen op een website over deze geweldige spell caster genaamd Dr. Isikolo, zoveel mensen beweerden dat hij hen hielp om hun relatie te vernieuwen en hun ex terug te brengen, ik moest contact met hem opnemen omdat hij was mijn laatste hoop. Ik nam contact met hem op via zijn e-mail en vertelde me alles wat nodig was om te doen, wat ik deed en hij verzekerde me dat mijn vriendje over 2 dagen het andere meisje zal verlaten en bij mij terugkomt en het was een heel goede verrassing om mijn vriend na twee dagen terug te zien komen. Ik ben zo blij vandaag dat hij bij me terugkwam en ik heb dit bereikt met de hulp van Dr. Isikolo, en ik adviseer als je zijn hulp nodig hebt, e-mail hem direct
    E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com
    WhatsApp: +2348133261196
    Website: drisikolosolutionhome.webnode.com

    BeantwoordenVerwijderen
  92. Mijn naam is liliaans en ik wil getuigen van het goede werk van een trouwe man, DR Agadaga genoemd, een tovenaar in mijn leven, ik had nooit gedacht dat er zoiets bestond als spirituele gemeenschap. mijn probleem begon een jaar geleden, toen de vader van de twee kinderen zich vreemd begon te gedragen, ik heb nooit geweten dat hij een affaire had buiten ons huwelijk. Het leek me op die trouwe dag, 7 juni vorig jaar, om 16:23 uur, toen hij naar het huis kwam om zijn spullen te plukken, toen ik wist dat de situatie uit de hand liep en hij me vertelde dat hij wilde stoppen met de huwelijk dat ik meer dan 5 jaar heb opgebouwd, ik was in de war en verbaasd, ik belde familie en vrienden, maar ik had geen resultaat. zes maanden nadat ik problemen begon te krijgen met het welzijn van kinderen, de leeftijd van huur en zo, gingen we door de hel. tot ik op een dag op internet aan het surfen was en per ongeluk DR Agadagaofagadagaspiritualhome@gmail.com ontmoette, geloofde ik dit niet, maar ik had mijn man terug nodig, dus ik gaf de caster spell mijn probleem eerst ik vertrouwde hem niet, dus Ik deed het gewoon, maar weet je, een probleemverdeling is half opgelost na 3 dagen, mijn man vertelde me om hem te vertellen dat hij weer thuis was en dat was het. nu leven we gelukkig als man en vrouw, ik kan nog steeds geloven dat het te echt is om echt heel ongelooflijk te zijn van deze grote vreugde voor diegenen onder jullie die door een gebroken hart gaan of een probleem dat ik je moet vertellen deze geweldige man heeft de macht om elk probleem op te lossen hoorde de e-mail van de grote man: agadagaspiritualhome@gmail.com of je kunt WhatsApp hem op +2348153044210

    BeantwoordenVerwijderen
  93. Hoe deze geweldige man, Dr. Isikolo, me hielp mijn geliefde binnen 48 uur terug te brengen. mijn geliefde die het sinds vorig jaar mei met mij heeft uitgemaakt en al mijn inspanningen voor hem zijn mislukt gebleken. ik hou zoveel van hem dat elke keer dat ik hem met een ander meisje zie, ik boos zal zijn. dus op een dag ging ik via internet toen ik een getuigenis van een vrouw zag hoe deze geweldige mannaam DR ISIKOLO haar hielp om terug te komen met haar man, zo gelukkig voor mij dat hij het contact van de man liet vallen, dus ik belde snel de nummer dat hij niet koos, ik e-mailde hem na ongeveer 2 uur tijd, hij belde me terug en hij beantwoordde mijn e-mail. ik legde hem alles uit en hij gaf me volledige informatie over het proces en wat ik moest doen. dus hij vertelde dat hij wat items nodig had om de gebeden voor mij te doen, wat ik deed, ik heb mijn best gedaan om voor hem te zorgen om ervoor te zorgen dat mijn gebeden gedaan zijn en binnen 48 uur, zoals hij me al verzekerde, kwam mijn geliefde terug naar mij smekend om ik vraag om vergeving, hij houdt nu van me, koester me en hij belooft dat hij me nooit meer zal verlaten. allemaal dankzij DR ISIKOLO, je kunt hem ook e-mailen: isikolosolutionhome@gmail.com of zijn WhatsApp: +2348133261196 en wees gerust van de oplossing omdat hij gewoon de beste is die je overal kunt vinden.

    BeantwoordenVerwijderen
  94. DR ISIKOLO is terug naar je ex-geliefde, dringend met liefdesspreuk, en is echt de beste spreukspeler met 100% garantie. mijn naam is Kimberly Johnson. ik heb nooit geloofd in liefdespreuken of magie totdat ik contact opnam met deze spreukzwerver genaamd DR ISIKOLO dat zoveel mensen hebben getoetst over online, krachtig is. Mijn partner begon zich te misdragen en affaire te hebben met een onbekende vrouw na de zware en moeilijke tijden en verliet mij. we gingen samen door en mijn leven stond op zijn kop omdat onze relatie al 4 jaar bestaat, ik hield echt van hem. Zijn moeder was tegen mij en hij had geen goedbetaalde baan, dus toen ik deze spell-caster ontmoette, vertelde ik hem wat er gebeurde en legde hem de situatie eerst uit, ik was onbeslist, sceptisch en twijfelachtig, maar ik probeerde het gewoon en na 2 dagen, na te hebben voldaan en alles te hebben verstrekt wat hij nodig had om voor mij te werken, belde mijn man me alleen en kwam hij me verontschuldigen dat alles geregeld was met zijn moeder en familie en hij kreeg een nieuw sollicitatiegesprek, dus we moeten getrouwd, ik geloofde niet dat het zo werkte en het was inderdaad geweldig en ik ben trots om te getuigen en waarderen DR ISIKOLO omdat hij gewoon de beste is die je ooit kunt vinden. je hebt een effectieve en echte spell caster nodig voor elk probleem in je leven, je kunt contact opnemen met DR ISIKOLO via zijn e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com.com of zijn WhatsApp / Viber hem op: +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  95. Dr. Isikolo heeft het weer voor me gedaan nadat hij me had geholpen mijn man terug te krijgen. ik wil de wereld op de hoogte stellen van Dr. Isikolo de Grote spreukspeler die mijn gewaardeerde echtgenoot bij me terugbracht toen ik dacht dat alle hoop verloren was. dus ik nam contact met hem op en voldeed aan alles wat hij me vertelde te doen en inderdaad, ik kreeg het resultaat in 48 uur zoals hij me verzekerde. Dr. Isikolo gebruikte zijn krachtige betovering om een ​​glimlach op mijn gezicht te toveren door mijn man terug te brengen met zijn betovering, eerst dacht ik dat ik droomde toen mijn man op haar knieën terugkwam om me te vergeven en haar te accepteren en zelfs sindsdien houdt hij meer van me dan ik ooit had verwacht, dus ik heb mezelf beloofd dat ik de wereld op de hoogte zal brengen van Dr. Isikolo omdat hij een geweldige man is. Heb je problemen in je relatie? heb je partner het uitgemaakt met jou en hou je nog steeds van hem en wil je hem of haar terug? Heeft u problemen met uw financiën? of heb je hulp nodig, neem dan vandaag contact op met Dr. Isikolo want ik geef je 100% garantie dat hij je zal helpen, net zoals hij me heeft geholpen. Dr Isikolo e-mailadres is: isikolosolutionhome@gmail.com.com of zijn WhatsApp / Viber hem op: +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  96. Ik voel me zo blij vandaag omdat ik deel uitmaak van iedereen die zich verheugt vanwege de hulp die dokter Isikolo me heeft gegeven voor het terughalen van mijn man. Ik ben 6 jaar getrouwd en het was zo verschrikkelijk omdat mijn man me bedroog en op zoek was naar een scheiding. Maar toen ik dokter Isikolo e-mail (isikolosolutionhome@gmail.com.com) op het internet tegenkwam, geplaatst door een dame, besloot ik contact met hem op te nemen en ik legde mijn situatie aan hem uit en zocht dan zijn hulp maar aan mijn de grootste verrassing vertelde hij me dat hij me zal helpen met mijn zaak want er is geen probleem zonder een oplossing. hij vertelde me wat ik moest doen en hij werkte voor mij en mijn man keerde na 2 dagen terug naar jou zoals hij beloofde. Hier vier ik omdat mijn man weer thuis is en echt geniet van mijn huwelijk en wat een geweldige viering. Ik zal blijven getuigen op internet omdat dokter Isikolo echt een helper is die God heeft gestuurd om ons allemaal te helpen. Waarom neem je nu geen contact op met Doctor Isikolo als je voor uitdagingen in je relatieleven staat. U kunt contact opnemen met zijn e-mailadres: isikolosolutionhome@gmail.com.com of zijn WhatsApp op: +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  97. Mijn vriend verliet me voor een ander meisje. Ik had hem hard nodig omdat ik zoveel van hem hield. Ik werd erg bezorgd en had hulp nodig. terwijl ik op internet aan het browsen was, kwam ik een specifieke getuigenis tegen over deze goede DR EDO-hulp om ex snel terug te krijgen en een scheiding of scheiding te stoppen enzovoort, dus ik vond dat ik hem eens moest proberen. Ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het toen deed hij een (liefde-spreuk) voor mij. 28 uur later kwam mijn vriend terug naar me huilend en smeekend om mijn vergeving. Vandaag ben ik zo blij en ik wil deze geweldige spreukspeler aanbevelen aan iedereen die echt een dringende oplossing voor zijn of haar verbroken relaties en huwelijk nodig heeft, e-mail hem op: edolovespelltemple@gmail.com. Neem gewoon contact op met de geweldige "DR EDO". Neem bij problemen contact met hem op en ik garandeer je dat hij je zal helpen. huil niet meer - neem nu contact op met deze krachtige spreukspeler. Bedankt DR EDO voor het redden van mijn verbroken relaties en bracht mijn vriendje terug naar mij! ”Email hem op: edolovespelltemple@gmail.com, je kunt hem ook bellen of hem toevoegen op WhatsApp: +2348159452497

    BeantwoordenVerwijderen
  98. Ik ben zo opgewonden dat mijn gebroken huwelijk is hersteld.
    We hebben het onlangs goedgemaakt, ook al was het moeilijk. Het is nu meer dan een maand en alles voelt alsof het weer normaal is. Hij is begonnen me beter te behandelen, en het was een genezingsproces voor ons beiden. De nachtmerrie die bijna 2 jaar had geduurd voordat we uit elkaar gingen, is eindelijk voorbij. Het is alsof we weer helemaal verliefd zijn geworden! We hebben allebei het verleden achter ons gelaten en proberen vooruit te komen - en voor het eerst sinds lange tijd ziet de toekomst er een stuk rooskleuriger uit.
    Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik ben Dr. Edo! Het is alsof we eindelijk die dingen over elkaar hebben herontdekt die ons in de eerste plaats verliefd hebben gemaakt. Alle zorgen en stress zijn gewoon verdwenen.
    Bedankt Dr. Edo voor het redden van mijn gebroken huwelijk en het terugbrengen van mijn man naar mij! ”.
    Ik en mijn man wonen weer gelukkig samen. Allemaal dankzij Dr. Edo. Als u een probleem hebt, neem dan nu contact op met Dr. Edo en ik garandeer u dat hij u zal helpen. E-mail hem op: edolovespelltemple@gmail.com, je kunt hem ook bellen of hem toevoegen op WhatsApp: +2348159452497.

    BeantwoordenVerwijderen

  99. mijn naam is Julie, ik wil mijn vriend bedanken voor het tonen van de weg aan Dr. Ilekhojie waar al mijn verdriet was om te zetten in vreugde, ik had een relatie voor 2 jaar en plotseling kwam er een fout in mijn kant maar ik probeerde mijn man te smeken maar hij weigert te luisteren naar mijn excuses, totdat mijn vriend me vertelde over een spell caster die haar hielp wanneer ze ook een probleem had, maar ik geloofde niet in haar want ik geloof ook niet in spell caster totdat ik ervoor koos om hem een trial. deze man vertelde me wat ik moet doen, zodat mijn man zal komen en na ze te hebben gedaan, kwam mijn man terug naar me om me te verontschuldigen zoals deze spreukgieter me vertelde, dus mijn mensen daar gebruik ik deze gelegenheid om je alles te informeren dit is de beste caster die je ooit kunt vinden en op hem kunt vertrouwen want met hem al je problemen, neem contact met hem op via zijn e-mail gethelp05@gmail.com of Whats App hem op +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  100. Uit de overvloed van het hart spreekt de mond. Mijn naam is Valentino Emil. Mijn vrouw EX-man gebruikte mijn vrouw en zij ging terug naar hem. Ik voelde mijn hart gebroken want ik wist niet hoe ik haar terug moest krijgen. Ik deed alles wat ik kon doen om haar terug te krijgen met haar goede vrienden, maar er gebeurde niets. Dus, op mijn werk, probeerde ik online naar hulp te zoeken en ik vond verschillende testers van hoe een arts Isikolo trouw en behulpzaam was met zijn spreuken. Ik probeerde het door contact met hem op te nemen en ik legde mijn probleem aan hem uit. Dokter Isikolo hielp me met een betovering die mijn vrouw terugbracht binnen 48 uur nadat ik contact met hem had opgenomen en het was inderdaad een wonder. Hij verzekerde me dat niets ons weer uit elkaar kan halen en sinds dit jaar augustus tot op dit moment ben ik vol vreugde met mijn vrouw. Neem vandaag nog contact met hem op voor hulp, hij staat klaar om te helpen .. via e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com.com of zijn WhatsApp/Viber hem op: +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  101. Na zeven jaar in relatie met hem te zijn geweest, heeft hij het uitgemaakt, ik heb al het mogelijke gedaan om hem terug te brengen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem zo graag terug vanwege de liefde die ik voor hem heb, ik smeekte hem met alles , Ik heb beloften gedaan maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem online uit aan iemand en zij stelde voor dat ik liever contact op zou nemen met een spreukspeler DR ISIKOLO die me kon helpen een spreuk uit te spreken om hem terug te brengen, maar ik ben het type dat nooit in spreuk geloofde, ik had geen andere keuze dan het te proberen , Ik heb de spell caster gemaild, en hij vertelde me dat er geen probleem was dat alles in orde zou zijn voor twee dagen, dat mijn ex voor drie dagen bij me terug zou komen, hij betoverde en verrassend op de tweede dag, het was rond 16:00 . Mijn ex belde me, ik was zo verrast, ik beantwoordde de oproep en alles wat hij zei was dat hij zo medelijden had met alles wat er gebeurde, dat hij wilde dat ik naar hem terugkeerde, dat hij zoveel van me houdt. Ik was zo blij en ging naar hem toe, zo begonnen we weer gelukkig samen te leven. Sindsdien heb ik beloofd dat iedereen die ik ken die een relatieprobleem heeft, deze persoon zou helpen door hem of haar te verwijzen naar de enige echte en krachtige spreukspeler die me hielp met mijn eigen probleem en die anders is dan alle neppers die er zijn. Iedereen kan de hulp nodig hebben van de spell caster, zijn e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com of zijn WhatsApp/Viber hem op: +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  102. Vandaag ben ik zo blij vanwege wat DR ISIKOLO mijn leven heeft aangedaan. zijn betovering is zo geweldig en snel, ik heb nog nooit echt een behulpzame man zoals hij gezien, hij loste mijn probleem op dat ik niet had verwacht, ik kwam hem tegen in facebook-mensen die over zijn geweldige betoveringswerk praatten, ik verzamelde zijn contact en nam contact op hem hij reageerde onmiddellijk en vraag naar mijn probleem, ik leg het hem met tranen uit, hij vertelde me dat ik contact met hem moest opnemen, ik zou me geen zorgen moeten maken, mijn man zal bij me terugkomen voor zover ik nog steeds van hem hou, ik was verbaasd. Onmiddellijk vraag ik wat ik zal doen om mijn man terug te krijgen, hij gaf me instructies en vroeg om zijn naam en foto die ik onmiddellijk gehoorzaam en volg, hij belooft me twee dagen dat mijn man me zal bellen om te geloven in zijn werk, eerlijk gezegd mijn man belde maar ik mis zijn telefoontjes ik was zo blij. Hij beloofde me dat mijn man binnen 48 uur thuiskomt en ik zou mijn haard moeten openen en met hem moeten werken, wat ik deed. Vandaag is mijn familie weer terug met de hulp van DR ISIKOLO, heeft mijn man teruggebracht nadat hij me voor een andere vrouw in een andere staat had verlaten, je weet hoe het voelt als je je geliefde echtgenoot verliest voor een andere vrouw, je doet alles om hem te krijgen terug. vandaag beloof ik te delen en de wereld te vertellen over zijn geweldige werk omdat ik vandaag zo blij ben. neem contact op met hem als je ook zijn hulp nodig hebt, negeer als je dat niet doet. Bedankt DR ISIKOLO ,, "CONTACT Via e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. Je kunt hem ook bellen of WhatsApp op +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  103. Hallo, seizoensgroeten aan al mijn vrienden daar, laat me niet scheren over hoe mijn huwelijk werd hersteld met de hulp van een geweldige tovenaar genaamd Dr.Omobale. Na tien jaar huwelijk begon mijn man zich vreemd te gedragen, we hadden ruzie en andere problemen met mijn man totdat hij uiteindelijk naar Texas verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. Ik dacht dat mijn leven voorbij was en mijn kinderen dachten dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde alleen maar sterk te zijn voor de kinderen, maar ik kon de pijn in mijn hart niet aan. Ik denk elke dag en nacht aan hem en wil altijd dat hij terugkomt, ik was echt verdrietig en had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en vond een website die suggereerde dat Dr.Omobale iemand kon helpen die snel een voormalige geliefde had. Dus ik dacht dat ik het eens moest proberen, ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het, hij verzekerde me dat mijn man naar mij zou komen binnen 48 uur, mijn man belde me eigenlijk en zei: hij miste me en mijn kinderen! Verrassend kwam hij die dag met een paar vrolijke cadeauartikelen en verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en de kinderen toebracht. Sindsdien hebben we een belofte gedaan om de wereld deze grote tovenaar en hengelbreker van alle soorten te laten weten, allemaal dankzij Dr.Omobale, ons huwelijk is sterker dan ooit tevoren geworden. Hij is zo sterk en krachtig, Dr.Omobale is echt een door God gezonden, voor wie ik altijd zal bidden om lang te leven om zijn kinderen te helpen in tijden van problemen, wanneer u hier bent en uw man naar een andere vrouw is verhuisd. Als je wilt trouwen met de liefhebber van je keuze of gezondheid en huwelijksproblemen, gevallen van kanker of scheiding, baanpromotie en succes, je wilt ook erkend worden in de wereld, geef niet op, geen problemen volledig stoppen met huilen, neem nu contact op deze krachtige tovenaar. Hier is haar persoonlijke e-mailadres: dr.omobale@outlook.com

    BeantwoordenVerwijderen
  104. Hé, ik ben zo opgewonden dat mijn gebroken huwelijk is hersteld en mijn man is terug nadat hij mij en onze 2 kinderen heeft verlaten voor een andere vrouw. Na 8 jaar huwelijk hebben mijn man en ik de ene ruzie gehad of de andere totdat hij me uiteindelijk verliet en naar Californië verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. ik voelde dat mijn leven voorbij was en mijn kinderen dachten dat ze hun vader nooit meer zouden zien. ik probeerde sterk te zijn alleen voor de kinderen, maar ik kon de pijn niet beheersen die mijn hart kwelt, mijn hart was vervuld van verdriet en pijn omdat ik echt verliefd was op mijn man. Elke dag en nacht denk ik aan hem en ik wou altijd dat hij bij me terug zou komen, ik was echt van streek en ik had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en ik kwam op een website die suggereerde dat Dr. Mohammed kan helpen om snel terug te komen . Dus ik vond dat ik hem eens moest proberen. Ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het toen deed hij een (Love spell) voor mij. 28 uur later belde mijn man me echt en vertelde me dat hij me en de kinderen zo erg mist, zo geweldig !! Dus dat was hoe hij diezelfde dag terugkwam, met veel liefde en vreugde, en hij verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en de kinderen veroorzaakte. Vanaf die dag was ons huwelijk nu sterker dan voorheen, allemaal dankzij dr. Mohammed. hij is zo krachtig en ik besloot mijn verhaal op internet te delen dat dr. Mohammed echte en krachtige spell caster die ik altijd zal blijven bidden om zijn kinderen te helpen in de tijd van problemen, als je hier bent en je hebt je ex terug nodig of je man is verhuisd naar een andere vrouw, huil niet meer, neem nu contact op met deze krachtige spreukspeler. Hier is zijn contactpersoon: e-mail hem op: monicaspiritualtemple@gmail.com, je kunt hem ook bellen of toevoegen op Whats-app: +2348134493948

    BeantwoordenVerwijderen
  105. Hé, ik ben zo opgewonden dat mijn gebroken huwelijk is hersteld en mijn man is terug nadat hij mij en onze 2 kinderen heeft verlaten voor een andere vrouw. Na 8 jaar huwelijk hebben mijn man en ik de ene ruzie gehad of de andere totdat hij me uiteindelijk verliet en naar Californië verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. ik voelde dat mijn leven voorbij was en mijn kinderen dachten dat ze hun vader nooit meer zouden zien. ik probeerde sterk te zijn alleen voor de kinderen, maar ik kon de pijn niet beheersen die mijn hart kwelt, mijn hart was vervuld van verdriet en pijn omdat ik echt verliefd was op mijn man. Elke dag en nacht denk ik aan hem en ik wou altijd dat hij bij me terug zou komen, ik was echt van streek en ik had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en ik kwam op een website die suggereerde dat Dr. Mohammed kan helpen om snel terug te komen . Dus ik vond dat ik hem eens moest proberen. Ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het toen deed hij een (Love spell) voor mij. 28 uur later belde mijn man me echt en vertelde me dat hij me en de kinderen zo erg mist, zo geweldig !! Dus dat was hoe hij diezelfde dag terugkwam, met veel liefde en vreugde, en hij verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en de kinderen veroorzaakte. Vanaf die dag was ons huwelijk nu sterker dan voorheen, allemaal dankzij dr. Mohammed. hij is zo krachtig en ik besloot mijn verhaal op internet te delen dat dr. Mohammed echte en krachtige spell caster die ik altijd zal blijven bidden om zijn kinderen te helpen in de tijd van problemen, als je hier bent en je hebt je ex terug nodig of je man is verhuisd naar een andere vrouw, huil niet meer, neem nu contact op met deze krachtige spreukspeler. Hier is zijn contactpersoon: e-mail hem op: monicaspiritualtemple@gmail.com, je kunt hem ook bellen of toevoegen op Whats-app: +2348134493948

    BeantwoordenVerwijderen
  106. mijn naam is AIexandra, ik was in staat om mijn man terug te krijgen met de hulp van een spell caster nadat hij maanden thuis was gegaan zonder contact met mezelf en de kinderen, ik kwam er later achter dat hij in de ban was, maar dr ajayi hielp me om hem terug te krijgen met zijn goden gaven kracht, de geest die mijn man vasthield, werd van hem losgelaten en hij kwam met tranen in zijn ogen terug en zei dat hij niet weet wat hem overkwam en ik was blij hem weer thuis te hebben, als je problemen hebt in je relaties en wil een snelle oplossing contact drajayi op whatsapp +2347084887094 of e-mail drajayi1990@gmail.com

    Neem contact met hem op voor de volgende soort spreuk

    * Loterij spreuk
    * Spellen om een ​​rechtszaak te winnen
    * Rijkdom spreuk
    * Spellen voor zwangerschap
    * Spellen voor examen upgrade
    * Liefde spreuk
    * spell om je ex-minnaar terug te krijgen
    enz
    whatsapp +2347084887094 of e-mail drajayi1990@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  107. Goedendag iedereen op dit forum. PAS OP VOOR VRIENDEN !!! Ik zal zeggen dat deze wereld inderdaad een wrede en slechte wereld is. Ik kon niet geloven dat mijn vriend me zoveel pijn kon doen. Ik zal mijn verhaal zo kort mogelijk maken. Ik ga al 4 jaar met mijn vriendje uit en onze relatie was mooi en zoveel mensen wilden graag in mijn schoenen staan. Maar plotseling veranderde de houding van mijn vriendje ten opzichte van mij zonder reden. Hij was niet langer liefdevol en zorgzaam zoals gewoonlijk. Het groeide van slecht naar erger en elk klein ding dat ik doe maakt hem erg boos. Ik was gek aan het worden. Hij begon me te bedriegen met verschillende dames en hij voelde zich er niet slecht over. Ik was verward. Ik vroeg hem of ik iets verkeerd heb gedaan, maar hij zei nee. Hij zei: ik ben deze relatie gewoon zat en ik heb tijd nodig om alleen te zijn. Ik pleegde bijna zelfmoord. Mijn hart was gebroken. En net toen ik dacht dat alle hoop verloren was, kwam ik op internet enkele getuigenissen tegen over hoe Dr. Okosu huwelijken en relaties redde en ook ziekten genas. Ik heb via e-mail contact met hem opgenomen. Hij vertelde me dat mijn vriendje betoverd was (Voodoo), wat door mijn zeer goede vriend uit jaloezie werd gedaan. Ik kon het niet geloven totdat hij de betovering binnen enkele dagen verbrak en mijn vriendje bij me terugkwam. Toen kwam mijn vriend om haar slechte daden te bekennen en ik was erg geschokt omdat dit een vriend is die we samen in een bord eten. Bedankt DR OKOSU voor uw hulp en als u waar bent, bent u inderdaad door God gezonden.

    Zijn e-mail is: drokosu01@gmail.com

    en zijn whatsApp is +2348119663571

    BeantwoordenVerwijderen
  108. Goedendag iedereen, lees alsjeblieft tot het einde, ik wil vandaag een getuigenis delen met deze grote tranen van vreugde en geluk in mijn hart. Ik wil een onbeperkte dank geven aan deze man genaamd Dr EZE, ik ben vandaag gelukkig omdat mijn vrouw is nu terug met liefde, verliet mijn vrouw me voor een andere man omdat we een klein misverstand hadden, ze verliet me en beloofde dat ze nooit meer bij me terug zal komen, ik voelde me slecht en denk erover een zelfmoord te becommentariëren, maar dankzij een vriend die stel me voor aan een echte spell caster die me helpt haar terug te brengen, De eerste keer dat ik contact opnam met dr. EZE en hem al mijn problemen met mijn ex-vrouw vertelde en hij beloofde haar binnen 48 uur thuis te brengen en inderdaad hij is geweldig hij helpt me en hij hield zijn woorden en binnen 48 uur die hij belooft en mijn vrouw naar mij terugkeert en belooft voor altijd van me te houden en smeekte om vergeving voor de pijn die ze me veroorzaakte, ik zal je voor altijd dankbaar zijn Dr. EZE en ik zal niet stoppen met het publiceren van zijn goede naam op internet voor meer mensen zie hoe waarheidsgetrouw hij zijn, ik geloof nooit dat er nog steeds goede mensen zijn, ik wil iedereen op deze site zeggen dat ik deze man Dr. EZE altijd dankbaar zal blijven voor alles wat hij voor mij heeft gedaan, mijn vrouw is terug met liefde zorgzaam en waarheid en ze belooft voor altijd van me te houden, ik heb een belofte gedaan dat elk lichaam dat ik ken nooit meer een relatieprobleem zal hebben, niet in stilte sterft geen slechte gevolgen, als je hulp van hem nodig hebt, kun je contact met hem opnemen via : E-mail: (Fastworldnight@gmail.com) of rechtstreeks op whatsapp +2347067748306

    BeantwoordenVerwijderen
  109. Hallo, ik kom uit Memphis Tennessee, VS Ik voel me zo blij vandaag vanwege de
    help Dr. Sunny me teruggegeven omdat hij mijn man terug heeft gekregen met de zijne
    spellen. Ik ben 4 jaar getrouwd en het is zo verschrikkelijk omdat
    mijn man bedroog me en zocht een scheiding. Maar toen ik
    kwam Dr. Sunny Email tegen, op internet gepost door een dame, besloot ik dat te doen
    neem contact met hem op en ik legde mijn situatie aan hem uit en zocht de zijne
    help maar tot mijn grootste verrassing vertelde hij me dat hij me met mijn zal helpen
    Er is geen probleem zonder een oplossing. Hier vier ik
    omdat mijn man weer thuis is en echt geniet van mijn huwelijk, wat een
    geweldig feest. ik blijf op internet getuigen omdat Dr.
    Sunny is echt een echte spell caster. Waarom neemt u nu niet contact op met Dr. Sunny
    geconfronteerd met uitdagingen in je relatieleven. E-mail {
    solutioncentre911@gmail.com} je kunt Dr bellen of wat is hem via
    {+2349056393169} Zijn zijn ook gespecialiseerd in
    1) hou van spellen
    2) Zwangerschap spreuk
    3) Echtscheiding
    4) Huwelijksspreuk
    5) Helende spreuk
    6) Penisvergroting
    7) Geld spreuk
    8.) U wilt op uw kantoor gepromoveerd worden
    9) je wilt je geliefde tevreden stellen
    neem contact op met deze geweldige man als je een probleem hebt voor een duurzame oplossing
    Via zijn e-mail via {solutioncentre911@gmail.com}.

    BeantwoordenVerwijderen
  110. Het was zo pijnlijk toen mijn vriend het uitmaakte. Hij begon vals te spelen nadat ik ons ​​tweede kind had gekregen. Ik hou van hem, geloofde en vertrouwde hem, hij was mijn alles en ik kon geen dag blijven zonder van hem te horen. Ik ging naar zijn huis zonder hem te informeren en toen zag ik hem met een meisje dat seks had zonder de deur te sluiten. Ik huilde en verliet die nacht het huis, ik kon niet slapen, ik huilde de hele nacht en hij belde me niet. Het werd het ergste toen hij 's morgens belde en zei dat hij van me houdt, maar niet met me verder kan gaan. Het was alsof mijn wereld tot een einde kwam, dus ik deed een onderzoek op internet en zag mensen getuigen van het goede werk van Lord Bubuza-krachten, dus nam ik contact met hem op en vertelde hem mijn problemen. Hij reageerde en vertelde me wat ik moest doen. Ik voorzag in alles wat hij nodig had en hij verzekerde me dat Tim naar me terug zou komen smeken. 15 uur nadat alles was gedaan viel mijn vriend Tim thuis op zijn knieën huilend en smeekte me om hem te vergeven. Ik dacht dat ik droomde toen ik me de belofte van Lord Bubuza herinnerde. We zijn gelukkig getrouwd nu we gelukkig leven. Er is een God op aarde en dat is Heer Bubuza. Neem contact met hem op Whats App-nummer :( +1 505 569 0396) of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  111. Het verkrijgen van een geldige lening tegen slechts 2% rente is altijd een groot probleem geweest voor klanten met financiële behoeften. De kwestie van leningen en onderpand is iets waar klanten zich altijd zorgen over maken bij het zoeken naar krediet van een geldige geldschieter. Maar CROWN TRUST FINANCIAL LOAN FIRM maakte een verschil in de kredietsector. wij verstrekken leningen tegen een rentevoet van slechts 2% in het bereik van 5.000,00 euro tot 100.000.000,00 euro. Ons bedrijf heeft ook een persoon nodig die onze bedrijfsvertegenwoordiger in uw land kan zijn

    Onze leningdiensten omvatten: -
    * Investeerdersleningen .......
    * Schuldconsolidatie ......
    * Estate / Housing Establisment-leningen ........
    * Zakelijke leningen ......
    * Persoonlijke leningen ........
    * Internationale leningen ... .....
    * Vakantie / Vakantieleningen ............
    * Studiefinanciering. ... ....
    * Auto- of autoleningen
    * Kerstmis en Nieuwjaar leningen

    Onze leningen zijn 100% authentiek en gegarandeerd. Het enige wat u hoeft te doen is ons te laten weten wat u wilt, en wij zullen uw droom waarmaken. CROWN TRUST FINANCIAL LOAN FIRM zegt JA als uw banken NEE zegt. Tot slot financieren we een kleinschalig kredietkantoor, intermediairs, kleine financiële instellingen. We hebben onbeperkt kapitaal.
    De terugbetaling van de lening begint 1 (een) jaar nadat de lening is ontvangen en de aflossingsperiode loopt van 5 tot 50 jaar.

    VOOR ONMIDDELLIJKE REACTIE EN VERWERKING VAN UW LENINGTOEPASSING BINNEN TWEE WERKDAGEN,
    Neem vandaag nog rechtstreeks contact met ons op via: crowntrustfinancialloanfirm@gmail.com

    Neem contact met ons op met de volgende informatie:

    Voor-en achternaam: ____________________________
    Het bedrag dat nodig is als een lening: ________________
    Leningduur: _________________________
    Het doel van de lening: ______________________
    Geboortedatum: ___________________________
    Geslacht: _______________________________
    Burgerlijke staat: __________________________
    Contact adres: _______________________
    Stad postcode: __________________________
    Land: _______________________________
    Beroep: ____________________________
    Mobiele telefoon: __________________________

    Stuur uw verzoek om een ​​onmiddellijk antwoord op:
    crowntrustfinancialloanfirm@gmail.com
    BEDANKT,
    Hoogachtend, JEFFREY FRANK

    BeantwoordenVerwijderen
  112. Mijn hart was gebroken, ik geloof nooit dat ik mijn ex weer terug zal krijgen totdat Dr. Trust mijn ex binnen 24 uur terugbracht met een krachtige liefdesbetovering. Hij is betrouwbaar voor positief resultaat, neem contact op met de spell-caster voor liefdespreuk via e-mail: >>>> placeofsolution@yahoo.com <<<< of WhatsApp op + 1443281 3404

    BeantwoordenVerwijderen
  113. Ik was gekwetst en mijn hart brak toen een heel groot probleem zich voordeed in mijn huwelijk zeven maanden geleden, tussen mij en mijn man. zo verschrikkelijk dat hij de zaak voor de rechter bracht voor een scheiding. hij zei dat hij nooit meer bij mij wilde blijven en dat hij niet meer van me hield. Dus pakte hij het huis uit en zorgde ervoor dat ik en mijn kinderen hevige pijn leden. Ik probeerde al mijn mogelijke middelen om hem terug te krijgen, na veel smeken, maar het mocht niet baten. En hij bevestigde dat hij zijn beslissing had genomen, en hij wilde me nooit meer zien. Dus op een avond, toen ik terugkwam van mijn werk, ontmoette ik een oude vriend van mij die naar mijn man vroeg. Dus ik legde hem alles uit, dus hij vertelde me dat de enige manier waarop ik mijn man terug kan krijgen, is om een ​​DR OSUNOGIE te bezoeken, omdat het ook voor hem echt heeft gewerkt. Dus ik geloofde nooit in betovering, maar ik had geen andere keus dan zijn advies op te volgen. Vervolgens gaf hij me het e-mailadres van de DR OSUNOGIE die hij bezocht. Dus de volgende ochtend stuurde ik een e-mail naar het adres dat hij me had gegeven, en DR OSUNOGIE verzekerde me dat ik mijn man de volgende dag terug zou halen. Wat een geweldige verklaring !! Ik geloofde nooit, dus sprak hij met mij en vertelde me alles wat ik moest doen. De volgende ochtend, zo verrassend, belde mijn man die me de afgelopen 7 maanden niet heeft gebeld me op om me te laten weten dat hij terugkomt. Zo geweldig!! Dus zo kwam hij diezelfde dag terug, met veel liefde en vreugde, en hij verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en mijn kinderen bezorgde. Vanaf die dag was onze relatie nu sterker dan voorheen, dankzij de hulp van DR OSUNOGIEa. Dus ik zal je daar adviseren als je een probleem hebt, neem contact op met DR OSUNOGIE, ik geef je 100% garantie dat hij je zal helpen .. E-mail hem op: (osunogie@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  114. Laat niets u storen wanneer Dr.EDEDE er is om u te helpen contact met hem op te nemen voor het volgende >>>>>>>

    1. Breng je man terug
    2. Breng je vrouw terug
    3. Breng je vriend terug
    4. Breng je vriendin terug
    5. Win de loterij
    6. Kantoorpromotie
    7. Help haar zwanger te worden als ze de vrucht van de baarmoeder zoekt.
    8. Volledige genezing van elk type ziekte.
    9. Huwelijksverplichting
    10. Help u bij het winnen van een juridische suite (schuldig of onschuldig) en onder andere.
    Kortom, neem vandaag nog contact op met Dr. EDEDE voor eventuele problemen, want morgen is het misschien te laat ... Laat u niet storen als Doctor EDEDE er is om u te helpen. Neem vandaag nog contact met hem op via de zijne

    e-mail: Ededetemple@gmail.com
             OF
    WhatsApp: + 2 3 3 2 3 5 8 8 7 8 2 5

    BeantwoordenVerwijderen
  115. HOE KRIJG IK MIJN EX-ECHTER TERUG MET DE HULP VAN DR. Ilekhojie ....... Mijn naam is Muna Vassel, uit Canada, ik wil de wereld snel vertellen dat er een echte en effectieve online spell caster is die krachtig en echt, Zijn naam is Dr. Ilekhojie, hij heeft me onlangs geholpen om mijn relatie met mijn man die mij verliet te herenigen. Toen ik contact opnam met Dr. Ilekhojie, sprak hij een liefdesbetovering voor mij uit, en mijn man die zei dat hij niets te doen heeft weer bij me, belde me en begon me te smeken om terug te komen. hij is nu terug met zoveel liefde en zorg. Vandaag ben ik blij jullie allemaal te laten weten dat deze spellcaster de kracht heeft om een verbroken relatie te herstellen en ze terug te brengen. omdat ik nu heel blij ben met mijn man. Aan iedereen die dit artikel leest en zijn hulp nodig heeft, kan dr. Ilekhojie ook elke vorm van hulp aanbieden, zoals het oplossen van echtscheidingszaken, rechtszaken, doodsbreuk, spirituele bescherming. Dank u! contact e-mail: gethelp05@gmail.com of bel +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  116. HOE KRIJG IK MIJN EX-ECHTER TERUG MET DE HULP VAN DR. Ilekhojie ....... Mijn naam is Muna Vassel, uit Canada, ik wil de wereld snel vertellen dat er een echte en effectieve online spell caster is die krachtig en echt, Zijn naam is Dr. Ilekhojie, hij heeft me onlangs geholpen om mijn relatie met mijn man die mij verliet te herenigen. Toen ik contact opnam met Dr. Ilekhojie, sprak hij een liefdesbetovering voor mij uit, en mijn man die zei dat hij niets te doen heeft weer bij me, belde me en begon me te smeken om terug te komen. hij is nu terug met zoveel liefde en zorg. Vandaag ben ik blij jullie allemaal te laten weten dat deze spellcaster de kracht heeft om een verbroken relatie te herstellen en ze terug te brengen. omdat ik nu heel blij ben met mijn man. Aan iedereen die dit artikel leest en zijn hulp nodig heeft, kan dr. Ilekhojie ook elke vorm van hulp aanbieden, zoals het oplossen van echtscheidingszaken, rechtszaken, doodsbreuk, spirituele bescherming. Dank u! contact e-mail: gethelp05@gmail.com of bel +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  117. Dit is het mooiste wat ik ooit heb meegemaakt. Ik heb op 17 april 2020 een forum hier op internet bezocht en ik heb op het forum prachtige getuigenissen gezien over de goede werken van Dr. Ilekhojie. Kom uit de Verenigde Staten. Ik heb het nooit geloofd, omdat ik nog nooit van zo'n wonder gehoord heb. Geen enkel lichaam had me ervan kunnen overtuigen, tenzij dr. Ilekhojie fantastisch werk voor mij deed dat mijn huwelijk van vier jaar herstelde door mijn gescheiden vrouw binnen 48 uur terug te krijgen, net zoals ik op internet las. Ik was echt geschokt toen mijn vrouw thuiskwam en smeekte om vergeving om haar terug te accepteren. Ik heb echt een tekort aan woorden om dr. Ilekhojie mijn waardering te tonen. Want hij is een God die naar mij en mijn hele gezin is gezonden voor een goddelijk herstel van het huwelijk. Heeft u hulp nodig? Neem nu contact met hem op. Hij is ook gespecialiseerd in het volgen;

    Verzoening door echtscheiding
    Verzoening van het huwelijk
    Zakelijke groei
    Promotie op uw werkplek / kantoor
    Van banken leningen verstrekken
    Behandelingen van ziekten zoals; Kanker, hiv, aids, zikavirus E.T.C.
    Je EX / lover terughalen
    Je vrouw / man terughalen
    Je vriend / vriendin terughalen

    E-mail: gethelp05@gmail.com

    Mobiel nummer: +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  118. ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om chubygreat te bedanken voor wat hij voor mij en mijn gezin heeft gedaan voor het herstellen van de vrede in mijn huis. chubygreat heeft mijn man teruggebracht die me met behulp van zijn toverspreuk naar een andere vrouw heeft gelaten. u kunt contact opnemen met chubgreat met de volgende gegevens, e-mail chubygreat@gmail.com of whatsapp 2348165965904.

    BeantwoordenVerwijderen
  119. ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om chubygreat te bedanken voor wat hij voor mij en mijn gezin heeft gedaan voor het herstellen van de vrede in mijn huis. chubygreat heeft mijn man teruggebracht die me met behulp van zijn toverspreuk naar een andere vrouw heeft gelaten. u kunt contact opnemen met chubgreat met de volgende gegevens, e-mail chubygreat@gmail.com of whatsapp 2348165965904.

    BeantwoordenVerwijderen
  120. Mijn man verliet me voor een jongere vrouw en ik was er kapot van. Het was alsof ze hem in een kwade ban had, Paul keerde zich van de ene op de andere dag zonder waarschuwing tegen me. Het gebeurde vorig jaar, ik was wanhopig, dus gebruikte ik elke afzonderlijke website voor het casten van spellen die ik kon vinden zonder resultaat. Een vriend stuurde me de link naar de Dr. Ilekhojie-site en ik nam contact met hem op. Hij begon in april met mij samen te werken. Als resultaat van al zijn geweldige werk zijn mijn man en ik weer samen. Ik ben zo blij en bevoorrecht om zo'n geweldig persoon als jij aan mijn kant te hebben. Dank u! Neem contact op met Dr. Ilekhojie (gethelp05@gmail.com) of bel + 2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  121. verspreid op het internet en wereldwijd. Hoe hij mensen over de hele wereld op wonderbaarlijke wijze hielp om hun verloren geliefden terug te krijgen. Ik nam contact met hem op nadat ik zoveel getuigenissen van verschillende mensen had doorgenomen hoe hij hielp om zijn ex-geliefde terug te brengen. verliet me ongeveer 8 maanden geleden en verliet het huis met alles wat ik had, ik was verbijsterd toen hij me alleen maar zei te glimlachen en rust te hebben om me te verzekeren dat hij alles binnen 48 uur zou afhandelen, na de tweede dag belde mijn man ik, ik was gewoon zo geschokt, ik nam het telefoontje aan en kon mijn oren niet geloven, hij smeekte me echt om hem te vergeven en beloften te doen, hij kwam terug naar huis en gaf me ook een heel leuk cadeau alleen voor hem om om zijn liefde voor mij te bewijzen, ik was zo blij dat ik Dr. Ilekhojie moest bellen en hem bedankte, hij vertelde me alleen dat ik het goede nieuws over de hele wereld moest delen, nou als je een effectieve en echte spreuk nodig hebt voor elk probleem in je leven kunt u contact opnemen met Dr. Ilekhojie op zijn e-mail: gethelp05@gmail.com of zijn WhatsApp / Viber hem op: +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  122. Hoe ik mijn huwelijk kon redden.
    Ben getrouwd en 35 jaar en kom uit Brussel. Ik ben 8 jaar getrouwd met mijn man Kennedy, we hebben 2 kinderen. Mijn huwelijk met mijn man is altijd geweldig geweest totdat een derde partij vanuit het niets binnenkwam. Het begon allemaal toen ik de nabijheid van Kennedy en zijn zogenaamde secretaris begon te observeren. Ik had hem zelfs benaderd met betrekking tot de secretaris en hij zegt dat ze gewoon vrienden zijn. Ik wist dat dit allemaal leugens waren op de dag dat ik een paar liefdesboodschappen op zijn telefoon zag van zijn secretaresse, ik confronteerde hem ermee, onmiddellijk laaide hij op en vroeg me welk recht ik moest temperen met zijn telefoon, ik vertelde hem dat ik zou rapporteren hem en de secretaris van zijn bedrijfsleider, onmiddellijk stuiterde hij op me toen hij dat hoorde en begon me te slaan, onze kinderen begonnen zelfs te huilen. Ondanks zijn houding was ik nog steeds bij hem, hij stopte soms met naar huis slapen, voor zover hij zelfs het huis uitpakte en met zijn secretaresse begon te vertrekken, liet hij me achter met onze kinderen. Ik was in tranen, ik had niemand om naar toe te rennen, want ik wilde alleen dat mijn man naar huis terugkeerde, totdat ik dr. Ajayi tegenkwam, hij vertelde me dat de oorzaak van mijn problemen was dat mijn man een slechte spreuk kreeg dat het waren niet zijn heldere ogen. Hij vertelde me dat hij wat spreuken zou uitspreken en mijn man zal naar mij terugkeren en hij vertelde me wat ik zou doen. Ik kan met trots zeggen dat het niet tot zeven dagen geleden was dat mijn man bedelend naar huis ging en zo nuchter, mijn familie weer bij elkaar is. Allemaal dankzij Dr. Ajayi kunt u contact met hem opnemen via zijn Viber- of WhatsApp-nummer: + 2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  123. Mijn man verliet me 3 maanden geleden voor een andere vrouw en sindsdien is mijn leven vervuld van pijn, verdriet en een gebroken hart omdat hij mijn eerste liefde was met wie ik mijn hele leven heb doorgebracht. Een paar dagen geleden ontmoette ik een vriend van mij, ze vertelde me dat ze een paar getuigenissen had gezien van een spell-caster genaamd Dr. Ilekhojie dat hij binnen een paar dagen een geliefde terug kan brengen, ik lach het uit en zei dat ik niet geïnteresseerd ben, maar vanwege de liefde die mijn vriend voor mij had, ze raadpleegde namens mij de grote betoveringster en tot mijn grote verbazing belde mijn man me na 28 uur voor de eerste keer na drie maanden dat hij me mist en dat het hem zo spijt voor alles wat hij liet me doorgaan. Hij kwam terug naar mij en nu zijn we gelukkig samen. Ik kan het nog steeds niet geloven, omdat het hoogst ongelooflijk is. Dank u Dr. Ilekhojie voor het terugbrengen van mijn man en ook aan mijn lieve vriend die namens mij voorbede heeft gedaan, voor iedereen die de hulp van deze geweldige spell-caster hier nodig heeft, is contact e-mailadres: {gethelp05@gmail.com} of schrijf naar hem rechtstreeks op zijn whatsapp-nummer {+2348147400259}

    BeantwoordenVerwijderen
  124. Mijn vriend verliet me een maand geleden en hij ging weg met een andere vrouw die 7 jaar ouder is dan hij. Ik heb het gevoel dat mijn leven helemaal voorbij is, dus op een dag terwijl ik aan het browsen was op het internet op zoek naar hulp las ik via internet hoe een spreuk-caster verschillende mensen heeft geholpen hun liefde terug te krijgen. Ik ben de afgelopen maand depressief geweest en wat ik nodig heb is om hem terug te krijgen en gelukkig bij hem te wonen. dus besloot ik het te proberen, dus nam ik contact op met de spell-caster genaamd Dr. Ilekhojie en legde hem mijn problemen uit en hij sprak een verzoeningsspreuk uit die mijn vriend terugbracht en nu is mijn leven compleet en we zijn allebei erg blij met de relatie . Ik ben deze man erg dankbaar voor wat hij voor mij en mijn familie heeft gedaan, heel erg bedankt en ik zal mijn getuigenis keer op keer blijven geven. voor degenen die je hulp nodig hebt of hetzelfde probleem hebt als ik, moet je contact opnemen met het e-mailadres van zijn contactpersoon: {gethelp05@gmail.com} of hem rechtstreeks schrijven op zijn whatsapp-nummer (+2348147400259)

    BeantwoordenVerwijderen
  125. Het leven is soms mysterieus, vooral wanneer je geliefde je voor iemand anders achterliet alsof je niet goed genoeg bent, vanwege het emotionele trauma begon het na te denken over mijn werk omdat mijn baas talloze keren klaagde dat ik te laat kwam op mijn werk en niet efficiënt en punctueel was zoals ik vroeger was. Mijn ex en ik hebben nu meer dan 7 jaar een relatie. het meest akelige deel is dat we op dezelfde plek werken, dus ik zie hem de hele tijd. Ik zou het niet verdragen om te zien dat mijn ex van iemand anders hield, ik reikte naar Dr. Ilekhojie om hem bij mij terug te brengen en het andere meisje te laten verdwijnen. Dr. Ilekhojie is een zeer krachtige man die kan helpen. Mijn baas op het werk merkte dat ik en mijn partner weer bij elkaar zijn sinds ik ben overgestapt op de gebruikelijke happy me. Het is duidelijk dat er iets goeds is gebeurd. Mijn baas, dr. Ilekhojies, verzoeningsspreuk om haar gescheiden echtgenoot drie dagen later terug te laten komen. Red je huwelijk vandaag met de verzoeningsspreuk van Dr. Ilekhojies.

    Dit is zijn mijn contactpersoon:
    WhatsApp hem: (+2348147400259)
    E-mail mij op: (gethelp05@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  126. Ik kan niet vergeten hoe dr. Ilekhojie me hielp om mijn huwelijk terug te herstellen na 2 maanden scheiden met mijn vrouw uit ruzie en ze vertrok en kwam nooit meer bij me terug, ik heb zoveel gedaan om haar terug te krijgen, maar niets werkte niet totdat ik zag een opmerking online toen iemand getuigde hoe dr. Ilekhojie haar hielp haar man terug te herstellen en zo nam ik contact met hem op via zijn e-mail en na het schrijven van mijn probleem verzekerde hij me dat hij me zou helpen om terug te gaan met mijn vrouw in 36 uur, nadat hij de verzoeningsspreuk had uitgesproken, kwam mijn vrouw terug naar huis en smeekte ze dat het haar speet dat ze wegging. Ik ben terug met mijn vrouw en we zijn allebei gelukkig en leven weer samen. Ik weet dat er veel mensen zijn die hun liefde terug willen krijgen, neem contact op met Dr. Ilekhojie, want hij is het perfecte antwoord op uw probleem, neem contact op met zijn e-mail: (gethelp05@gmail.com) of zijn Viber en Whatsapp +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  127. Ik deel graag mijn getuigenis over deze geweldige spreukdokter. Ik ben 34 jaar oud, ik ben op 25-jarige leeftijd getrouwd. Ik heb een kind en leefde gelukkig met mijn gezin. 9 maanden lang heb ik gezien hoe het gedrag van mijn man zo vreemd werd en ik begrijp niet echt wat er aan de hand was, hij pakte het huis uit naar een andere vrouw Ik hou zoveel van hem dat ik er nooit van droom hem te verliezen, ik probeer mijn mogelijk om ervoor te zorgen dat mijn man contact met me opneemt, maar het mocht niet baten, ik huil en zoek om hulp, ik besprak het met mijn beste vriendin MARGARET en ze beloofde me te helpen. Ze vertelde me over een man genaamd DR AJAYI. Ze vertelde me dat hij een zeer machtige man is en dat hij kan worden vertrouwd en dat er niets is met betrekking tot liefdeskwesties dat hij niet kan oplossen, en ze vertelde me hoe hij talloze mensen heeft geholpen hun relatie te herstellen. Ik was echt overtuigd en besloot het eens te proberen, dus nam ik contact op met zijn e-mail: drajayi1990@gmail.com Ik leg hem al mijn problemen uit, hij vertelde me dat ik me geen zorgen hoef te maken dat al mijn problemen onmiddellijk zullen worden opgelost. wat te doen om mijn man terug te krijgen en dat deed ik, zei hij na 3 dagen dat mijn man bij me terugkomt en begint te bedelen, en het gebeurde zoals hij zei, ik was zeer verrast, dit is zo geweldig. Ik ben heel blij dat mijn relatie nu heel hecht is en we allebei weer gelukkig leven. Als je een soortgelijk probleem hebt, neem dan nu contact met hem op (DRAJAYI1990@GMAIL.COM) OF WhatsApp OF Viber-nummer: + 2347084887094 en laat je probleem voor eens en altijd oplossen. Ik ben er een levend getuigenis van.

    BeantwoordenVerwijderen
  128. ik geloofde nooit in het spellen van spreuken of magie totdat ik Dr. Ajayi ontmoette met wie ik contact opnam via zijn nummer: +2347084887094 op WhatsApp, ik maakte moeilijke tijden door in mijn huwelijk omdat mijn man zei dat hij na 9 jaar niets meer met mij te maken wil hebben huwelijk, ik hou echt van mijn man, dus ik zoek hulp om dingen in mijn huwelijk te regelen, terwijl ik aan het bladeren was, zag ik waar een man Dr. Ajayi aanbeveelde omdat hij hem hielp om met een spreuk op zijn werk te worden gepromoot, ik reikte uit naar Dr. Ajayi en legde mezelf aan hem uit, hij vertelde me wat ik moest doen om de vrede in mijn huis te herstellen na het volgen van al zijn instructies, mijn man bedenkt zich en we leven gelukkig en hij heeft nooit meer iets gezegd over echtscheiding. Neem vandaag nog contact op met Dr. Ajayi voor een relatieprobleem of enig aspect van het leven en hij zal oplossingen voor uw probleem vinden. Viber / WhatsApp-nummer: +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  129. Een paar weken geleden zag ik een opmerking over Dr.Azaka Solution Temple, iemand die vertelde hoe hij haar heeft geholpen in zijn relatie.Ik nam ook contact met hem op omdat ik in mijn relatie met hetzelfde probleem werd geconfronteerd, vandaag kan ik Dr.Azaka Solution moedig aanbevelen. Tempel voor iemand die ook wordt geconfronteerd met het verbreken van zijn of haar relatie om vandaag contact met hem op te nemen voor hulp omdat hij me heeft geholpen mijn relatie weer normaal te maken, hier zijn de contactgegevens: Azakaspelltemple4@gmail.com of whatsapp hem +1(315)316-1521, dank u meneer God zegene u.

    BeantwoordenVerwijderen
  130. Hallo vrienden, ik hoop dat je in goede gezondheid verkeert en ik wens je geluk in het leven, want zonder dat zal het leven ellendig zijn. Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om Dr. Ajayi te bedanken voor het herstellen van de vrede in mijn echtelijke huis. Dr. Ajayi is een spell-caster begaafd door zijn grote voorouders. Mijn man is nu ongeveer een jaar wreed tegen mij en onze kinderen, om eerlijk te zijn voelde het toen als een hel voor hem. Ik weet echt niet wat we hebben gedaan om te worden behandeld zoals hij ons behandelt, in een oogwenk verandert mijn man in een vreemde voor zijn eigen familie en is hij niet langer de ooit liefdevolle en zorgzame man die hij gebruikte om dit alles te zijn begonnen toen hij naar Spanje reisde en sindsdien is hij meer dan een dozijn keer binnen een jaar heen en weer geweest in spanje, ik vraag hem wat het probleem was, maar kreeg geen positieve reactie van hem, het was echt moeilijk voor mij, dus ging ik op zoek naar hulp en advies over wat te doen om mijn duizelingwekkende huwelijk te redden en gelukkig ging ik door online nieuws en zag ik een getuigenis van een dame over hoe Dr. Ajayi haar met haar heeft geholpen met het huwelijk met behulp van deze spreukkracht die zijn voorouders hem hadden gegeven Ik was hier sceptisch over, maar besloot het eens te proberen, ik nam contact met hem op en gaf hem wat details over mezelf en mijn man, terwijl hij dit deed, was mijn man in Italië op zijn talrijke willekeurige reizen daar. Dr. Ajayi vertelde me dat ik mijn tranen moest afvegen dat alles snel weer normaal zal zijn en dat ik enige reden zal hebben om weer verdrietig te zijn vanwege mijn man. Ik kreeg te horen dat ik thuis bepaalde dingen moest doen. En ik deed wat ik zei. grootste verrassing na ongeveer twee dagen en man kwam terug uit Italië, maar merkte deze keer goede veranderingen in hem op. Hij knielde neer en smeekt om vergeving en zegt dat hij niet weet wat hem is overkomen en waarom hij mij en de kinderen op een wrede manier heeft behandeld. Ik was erg blij om mijn man terug te krijgen en sindsdien leiden we een gelukkig leven vol liefde. Allemaal dankzij de geweldige spell-caster Dr. Ajayi, als je problemen hebt in je huwelijk of relatie en je gescheiden vrouw of echtgenoot terug wilt, laat de verlegenheid je dan niet tegenhouden, neem contact op met Dr. Ajayi op zijn Viber / WhatsApp: +2347084887094 OF E-mail: drajayi1990@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  131. Mijn hart is vervuld van vreugde en daardoor heb ik geen woorden meer om Lord Bubuza te bedanken voor het helpen om mijn vriendin terug te krijgen. Ik had ruzie met haar en dit leidde tot ons uiteenvallen, ik deed er alles aan om contact met haar op te nemen en haar te laten zien hoe erg het me speet, maar ze weigerde en stond erop dat het voorbij was. Ik was verdrietig en bleef een eenzaam leven leiden, ons uiteenvallen trof mij en ik kon niet meer van elkaar houden, dus ik vertelde mijn vriend erover en we zochten samen naar een oplossing op internet en we zagen verschillende getuigenissen van mensen die Lord waardeerden en dankten Bubuza omdat ze hen hielpen hun geliefden terug te krijgen, dus nam ik contact op met Lord Bubuza voor hulp en vertelde hem mijn probleem. Ik deed precies wat Lord Bubuza me vertelde en tot mijn grote verbazing belde mijn vriendin me om haar te vergeven en haar terug te nemen. Het was een droom voor mij, maar terwijl ik met mijn vriendin in mijn huis zat, kwam ze binnen, viel op haar knieën huilend en smeekte me haar te vergeven en sindsdien leven we gelukkig zonder te vechten of ruzie te maken. Ik heb mezelf beloofd dat ik de wereld zal laten weten over heer Bubuza en hoe krachtig en snel hij is in het helpen van mensen met zijn krachten. Heeft u problemen? Neem contact op met Lord Bubuza via whatsapp: (+1 505 569 0396) of via e-mail: (lordbubuzamiraclework@hotmail.com)...

    BeantwoordenVerwijderen
  132. Ik geloofde nooit in spell casters totdat mijn leven uit elkaar viel toen mijn geliefde van 5 jaar besloot ermee te stoppen. Ik was er zo kapot van dat ik een ongeluk kreeg waardoor ik bedlegerig was. Na 8 maanden van emotionele pijn en kwijn, stelde een vriend van mij me voor aan een bepaalde spellcaster, dit was nadat ik was opgelicht door verschillende nep-spell caster genaamd dr ini , dr evu en dr ewatu. Ik werd voorgesteld aan DR Lamatu. In minder dan 3 dagen zag ik wonderen, mijn minnaar kwam terug bij mij en mijn leven kwam terug als een voltooide puzzel ... Ben zo blij .. DR Lamatu heeft allerlei spreuken van zwangerschap tot liefde, van werkloosheid tot het winnen van een loterij. Hij heeft de spreuk om de scheiding te stoppen, de spreuk om iemand er aantrekkelijk uit te laten zien en ook om eventuele ziekten te genezen, enz ... Hier is zijn contactpersoon alleen voor serieuze mensen, het kan misschien helpen ... (drlamatu@gmail.com). Bel of WhatsApp hem op + 2349030413595 Prachtige DR Lamatu .... Heel erg bedankt, ik ben zo dankbaar dat je mijn leven hebt gered

    BeantwoordenVerwijderen
  133. hallo allemaal, ik ben Monica Jones, nou, ik wil gewoon niet beginnen oké, zo gaat het, ik werd gediagnosticeerd met GENITALE HERPES-ZIEKTEN en dus nam ik allerlei behandelingen, maar "TE ONZE KENNIS" heeft geen genezing dus op elke andere zocht ik er heel hard naar, maar kwam in teleurstelling terecht, totdat ik Dr. Agaga op internet ontmoette, geloofde ik het eerst niet, maar ik probeerde het en tot mijn verbazing na wat toediening van zijn kruidengeneesmiddelen ben ik blij om te zeggen dat ik genezen ben van Genitale Herpes Ziekten, dus als ze andere zijn zoals ik of met een andere ziekte, dokter zegt dat deze niet te genezen zijn, raad ik aan om contact op te nemen met Dr. Agaga, ik geloof dat hij u kan helpen: agagasolutiontemple@gmail.com, bel of WhatsApp: + 2348052394128.

    BeantwoordenVerwijderen
  134. Hoe ik mijn huwelijk heb kunnen redden.
    Ben getrouwd en 35 jaar oud, kom uit Monaco. Ik ben 7 jaar getrouwd met mijn man Kennedy, we hebben 2 kinderen. Mijn huwelijk met mijn man is altijd geweldig geweest totdat er vanuit het niets een derde partij binnenkwam. Het begon allemaal toen ik de nauwe band tussen Jonathan en zijn zogenaamde secretaris begon te observeren. Ik had hem zelfs benaderd over de secretaris en hij zegt dat ze gewoon vrienden zijn. Ik wist dat dit allemaal leugens waren op de dag dat ik een paar liefdesberichten op zijn telefoon zag van zijn secretaresse, ik hem ermee confronteerde, onmiddellijk laaide hij op en vroeg me welk recht ik had om te temperen met zijn telefoon, ik vertelde hem dat ik het ging rapporteren hij en de secretaris van zijn bedrijfsleider, onmiddellijk stuiterde hij op me toen hij dat hoorde en begon me te slaan, onze kinderen begonnen zelfs te huilen. Ondanks zijn houding was ik nog steeds bij hem, hij stopte soms met slapen thuis, in de mate dat hij zelfs het huis uit pakte en met zijn secretaresse begon te vertrekken, hij verliet me met onze kinderen. Ik was in tranen, ik had niemand om naar toe te rennen omdat ik alleen maar wilde dat mijn man naar huis terugkeerde, totdat ik Dr. Ajayi tegenkwam hij vertelde me dat de oorzaak van mijn problemen was dat mijn man een slechte betovering had gehad dat het waren niet zijn heldere ogen. Hij vertelde me dat hij een paar spreuken ging uitspreken en mijn man zal bij me terugkomen en hij vertelde me wat ik zou doen. Ik ben er trots op te kunnen zeggen dat het nog geen zeven dagen duurde voordat mijn man bedelend naar huis terugkeerde en zo nuchter dat mijn familie weer bij elkaar is. Allemaal dankzij Dr Ajayi, u kunt contact met hem opnemen via zijn Viber- of WhatsApp-nummer: +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  135. Dankzij een geweldige man genaamd Dr Ajayi, was ik in staat om me met mijn man te verzoenen na een lange periode van scheiding met de hulp van een spreukenmaker, mijn man verliet het huis en zei dat hij niet meer geïnteresseerd was in ons huwelijk. Ik smeek hem om te komen thuis, maar hij zei dat hij het huwelijk beu is en wil scheiden, ik zag een getuigenis van een dame die zei dat de spreukenmaker haar hielp bij het vinden van een lucratieve baan, dus nam ik contact op met de spreukenmaker voor hulp, ik legde mijn situatie uit aan de spreukenmaker Dr. Ajayi en er werd mij verteld wat ik moest doen, ik volgde alle instructies van Dr. Ajayi en tot mijn grootste verbazing kwam mijn man na drie dagen weer thuis en op dit moment leven we in vrede. als je hulp nodig hebt in je echtelijke huis of relatie, neem dan contact op met dr Ajayi via viber of Whatsapp: +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com hij is echt een machtige man.Ik bedank mijn sterren altijd voor de dag dat ik zijn online tegenkwam

    BeantwoordenVerwijderen
  136. Het leven is een mysterie met veel vragen die beantwoord moeten worden, met welke problemen sta jij op aarde?
    Heeft uw man of vrouw uw leven verlaten zonder enige goede uitleg waardoor u in de war raakt en u ze terug in uw leven wilt? Dr. Ajayi is de juiste man voor de job, hij is een krachtige spreukmaker gezegend door zijn voorouders en door de goden geaccepteerd als hun spreekbuis op aarde, Dr. Ajayi hielp me mijn gebroken huis te redden door mijn man terug te brengen met zijn krachtige spreuk . Ik en mijn man waren 9 maanden gescheiden zonder communicatie, maar met de betovering van dr. Ajayi is hij terug en zijn we weer een gelukkig gezin. Neem contact op met Dr Ajayi, de spreukgieter als je met levensproblemen wordt geconfronteerd en je een snelle oplossing nodig hebt. Viber of Whatsapp: + 2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  137. Ik wil gewoon dat de hele wereld weet over deze spreukenmaker die ik een tijdje geleden heb ontmoet, ik kan niet alles zeggen wat hij voor me deed. mijn man verliet me 3 jaar geleden met mijn kinderen Ik was op internet aan het surfen toen ik de getuigenis van deze geweldige man online ontmoette, ik besloot het te proberen en mijn man is nu terug en we zijn weer blij ik kan niet alles geven waarmee hij me heeft geholpen schriftelijk, alles wat ik kan zeggen is heel erg bedankt ik ben heel blij en hij verzekerde me dat hij veel magie doet, inclusief

    Love Spell
    Power-spreuk
    Succes spreuk
    Lot van zwangerschap
    Betovering van het huwelijk
    spreuk voor een goedbetaalde baan
    Beschermingsspreuk
    spreuk om een rechtszaak te winnen
    veel geluk etc.

    als je de hulp nodig hebt van de spreukmaker Dr. Ajayi, neem dan contact met hem op via dit e-mailadres (drajayi1990@gmail.com) of voeg hem toe op whatsapp +2347084887094 en bespreek je probleem met hem. Hij is een goede man en ik zal hem altijd dankbaar zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  138. Ik geloof nooit in zwarte magie of spreuken casters, maar een spreukenmaker genaamd Dr Ajayi verandert mijn mening hierover, hij is een groot man die rijkelijk gezegend is door zijn voorouders met de kracht om relatieproblemen op te lossen. Ik leer hem kennen via een vriend hij hielp mee aan een enorm contract, ik had een probleem in mijn huwelijk omdat mijn man van 15 jaar zegt dat hij wil scheiden na alles wat we samen hebben meegemaakt dit brak mijn hart, ik probeer het te begrijpen wat ik verkeerd deed, maar ik kon niets bedenken, ik vertelde de spreukenmaker mijn situatie en hij liet me begrijpen dat mijn man zichzelf niet is, hij vertelde me wat ik moest doen en ik volgde de instructies, drie dagen na de spreuk, mijn man kwam tot zijn recht en annuleerde de scheiding, sindsdien leven we zonder problemen gelukkig samen, als je problemen hebt in je relatie, neem dan contact op met Dr Ajayi voor een blijvende oplossing op zijn Email: drajayi1990@gmail.com of Whatsapp / Viber nummer: +2347084887094

    BeantwoordenVerwijderen
  139. Hallo kijkers online, ik ben Alfonso Vázquez en ik ben hier om mijn getuigenis te geven over hoe ik werd geholpen om mijn vrouw terug te krijgen. Ik was een cheat en mijn vrouw betrapte me verschillende keren. Ik probeerde mezelf te repareren en elke keer belandde ik keer op keer vals spelen. Ik denk dat ik niet besefte wat ze voor me betekende totdat ze me met rust had gelaten. Ik begon een manier te vinden om haar terug te krijgen, maar niets leek perfect te werken totdat ik een artikel tegenkwam over Heer Zakuza die wereldwijd veel mensen hielp om hun relaties terug te krijgen. Ik nam contact met hem op via zijn WhatsApp-nummer via + 1 740-573-9483 en hij verzekerde me dat mijn vrouw binnen 48 uur bij mij terug zou komen met zijn krachtige magie en ik betaalde 410 euro voor de materialen die nodig waren voor het werk. Verrassend genoeg kwam mijn vrouw na 2 dagen terug naar huis en zei dat ze nog steeds van me houdt en ik heb gezworen haar nooit meer te bedriegen. Allemaal dankzij Lord Zakuza. WhatsApp hem via + 1 740-573-9483 of e-mail hem via: lordzakuza7@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  140. Nadat mijn vriend van een jaar het met me had uitgemaakt, kon ik nauwelijks praten zonder te huilen. Ik voelde me verblind en wist niet wat ik moest doen. Ik wist niet of ik hem terug kon krijgen en de angst was ondraaglijk. Ik zocht het internet af en na het lezen van talloze artikelen en websites over spreuken, kwam ik Heer Zakuza nummer + 1 (740) 573-9483 tegen. Ik wilde onze relatie terug en daarom wilde ik ervoor zorgen dat ik alle mogelijke begeleiding en middelen had om dat te doen. Heer Zakuza verzekerde me dat mijn vriend bij me terug zou komen. Dus ik volgde de instructies en plannen die Heer Zakuza voor me had opgesteld en binnen 48 uur waren we weer bij elkaar en we zijn zo verliefd! Ik weet dat het niet altijd zo snel gebeurt, maar Heer Zakuza zei dat hij spreuken effectief zijn en dat deed het ook! Ik ben zo dankbaar en ik kan zeggen dat als je het uitgemaakt hebt en die persoon terug wilt krijgen, Heer Zakuza de beste is! Ik zal nooit vergeten hoeveel hij me heeft geholpen! E-mail hem nu via: lordzakuza7@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  141. Hallo, mijn naam is Jenna Rossi, ik wil mijn geweldige ervaring delen met de grootste spreukenmaker, dr.Ilekhojie, mijn man bedroog me en toen ik ontdekte dat we ruzie hadden die ertoe leidde dat hij voor een scheiding kwam, huilde ik en werd ik ziek toen ik zocht online naar liefdesquotes ik zag mensen praten over hem en zijn geweldige werk wiens zaak vergelijkbaar was met de mijne ze lieten zijn contactgegevens achter ik nam contact met hem op en hij zei dat ik me geen zorgen hoefde te maken dat hij na 24 uur de scheiding zou annuleren en terug zou komen nadat ik alles had gedaan wat hij me vroeg te doen tot mijn grootste verrassing de volgende dag avond was het mijn man, hij knielde neer en smeekte me om hem terug te accepteren, nogmaals bedankt Dr. Ilekhojie je bent inderdaad een zegen voor mij hij kan je ook helpen Dank u! Ilekhojies neem contact op met gethelp05@gmail.com of bel +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  142. Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om een ​​geweldige man genaamd Dr. Ajayi te bedanken, hij is een spreukmaker en zijn werk is zeer effectief, hij heeft me geholpen mijn man terug te winnen na een jaar en enkele maanden van scheiding met zijn toverspreuken die aan hem zijn doorgegeven door zijn grote voorouders, mijn man verliet het huis en liet mij en onze twee kinderen helemaal alleen achter zonder enige uitleg, ik smeekte hem terug naar huis te komen, maar hij luisterde niet naar me, ik ging zelfs naar zijn familie maar hij gaf ze ook een doof oor , toen viel me iets op dat dit niet gewoon was, ik zocht overal naar geholpen tot een geloofsdag ik las een getuigenis van een dame die Maria heette, ze legde uit hoe de spreukenmaker Dr. Ajayi haar hielp haar man terug te krijgen en liet zijn contact vallen i nam het nummer en schrijf Dr. Ajayi. Ik legde mijn situatie uit en hij zei dat ik me geen zorgen hoefde te maken en vertelde me wat er moest gebeuren om mijn man terug naar huis te laten komen.Na een paar dagen belde mijn man mijn telefoon en verontschuldigde zich diezelfde dag dat hij thuiskwam en we hebben een gelukkig leven geleid. Als je de hulp van een spellcaster nodig hebt voor welk probleem dan ook, neem dan contact op met Dr Ajayi op Viber / WhatsApp: +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com voor een snelle oplossing.

    BeantwoordenVerwijderen

  143. Mijn naam is Eva Bray uit de VS. Ik moet dit wonderbaarlijke getuigenis afleggen, dat tot nu toe voor mij nog steeds ongelooflijk is. Ik had 3 jaar geleden een probleem met mijn man, wat leidde tot onze breuk. toen hij het uitmaakte, was ik niet meer mezelf, ik voelde me zo leeg van binnen, mijn liefde en financiële situatie werden het ergst, totdat een goede vriend van mij Magret me vertelde over een spreukenmaker die haar hielp bij hetzelfde probleem, zijn naam is Dr. ODIBOH. Ik stuur een e-mail naar Dr. ODIBOH, de spreukmaker en ik vertelde hem mijn problemen, en ik deed wat hij van me vroeg, om het lange verhaal kort te maken. Voordat ik wist wat er aan de hand was, belde mijn man me en vertelde me dat hij binnen 2 dagen bij me terug zou komen en ik was zo blij hem terug te hebben. We hebben twee kinderen samen en we zijn blij. Dank aan Dr. ODIBOH voor het redden van mijn relatie en ook voor het redden van die van anderen. Ga door met uw goede werk meneer, als u geïnteresseerd bent om contact met hem op te nemen en dit goede nieuws zoals ik te getuigen, is het e-mailadres van de geweldige spreukgever (odibohsolutionhome@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen

  144. Mijn naam is Eva Bray uit de VS. Ik moet dit wonderbaarlijke getuigenis afleggen, dat tot nu toe voor mij nog steeds ongelooflijk is. Ik had 3 jaar geleden een probleem met mijn man, wat leidde tot onze breuk. toen hij het uitmaakte, was ik niet meer mezelf, ik voelde me zo leeg van binnen, mijn liefde en financiële situatie werden het ergst, totdat een goede vriend van mij Magret me vertelde over een spreukenmaker die haar hielp bij hetzelfde probleem, zijn naam is Dr. ODIBOH. Ik stuur een e-mail naar Dr. ODIBOH, de spreukmaker en ik vertelde hem mijn problemen, en ik deed wat hij van me vroeg, om het lange verhaal kort te maken. Voordat ik wist wat er aan de hand was, belde mijn man me en vertelde me dat hij binnen 2 dagen bij me terug zou komen en ik was zo blij hem terug te hebben. We hebben twee kinderen samen en we zijn blij. Dank aan Dr. ODIBOH voor het redden van mijn relatie en ook voor het redden van die van anderen. Ga door met uw goede werk meneer, als u geïnteresseerd bent om contact met hem op te nemen en dit goede nieuws zoals ik te getuigen, is het e-mailadres van de geweldige spreukgever (odibohsolutionhome@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  145. Ik voel me zo blij vandaag vanwege de hulp die DR ISIKOLO mij heeft verleend om mijn man terug te krijgen. Ik ben 6 jaar getrouwd en het is zo vreselijk geweest omdat mijn man me bedroog en een scheiding zocht. Maar toen ik DR ISIKOLO E-mail (isikolosolutionhome@gmail.com) tegenkwam op internet gepost door een dame, besloot ik contact met hem op te nemen en ik legde mijn situatie aan hem uit en zocht zijn hulp, maar tot mijn grootste verbazing hij vertelde me dat hij me met mijn zaak zou helpen, want er is geen probleem zonder een oplossing. hij vertelde me wat ik moest doen, wat ik deed en hij werkte voor mij en mijn man kwam na 2 dagen bij u terug zoals hij had beloofd. Hier ben ik aan het vieren omdat mijn man weer thuis is en echt geniet van mijn huwelijk en wat een geweldig feest. Ik zal blijven getuigen op internet omdat DR ISIKOLO echt een helper is die God heeft gestuurd om ons allemaal te helpen. Waarom neemt u nu geen contact op met DR ISIKOLO als u voor uitdagingen staat in uw relatieleven. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com of je kunt hem ook WhatsAppen op +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  146. Ik heb nu 2 jaar een relatie met mijn vriendje en we waren van plan om binnenkort te trouwen en plotseling verliet hij me voor een ander meisje, ik hou echt van deze man en kan me mijn leven zonder hem nooit voorstellen. Ik heb verder mijn best gedaan om hem terug te krijgen, maar al mijn inspanningen om hem weer in mijn leven te krijgen, lukte niet. Het was op deze trouwe dag dat ik op een website een aantal opmerkingen tegenkwam over deze geweldige spreukenmaker genaamd Dr Isikolo, zoveel mensen beweerden dat hij hen hielp om hun relatie te vernieuwen en hun ex terug te brengen, ik moest contact met hem opnemen omdat hij dat was mijn laatste hoop. Ik nam contact met hem op via zijn e-mail en vertelde me alles wat er nodig was om gedaan te worden, wat ik deed en hij verzekerde me dat over 2 dagen mijn vriend het andere meisje zal verlaten en naar me terug zal komen en het was een heel geweldige verrassing om mijn vriend na twee dagen bij me terug te zien komen. Ik ben zo blij vandaag dat hij bij mij terugkwam en ik heb dit bereikt met de hulp van Dr. Isikolo, en ik adviseer als je zijn hulp nodig hebt, hem ook direct e-mailen E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com WhatsApp/Viber: +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  147. Mijn man kwam terug naar huis en verontschuldigde zich voor het onrecht dat hij had begaan en beloofde dat hij het nooit meer zou doen. Sindsdien is alles weer normaal. Dank u Dr. ODIBOH voor het redden van mijn gebroken huwelijk. Dr. ODIBOH is de beste online spell-caster die je ooit kunt kennen en hij is krachtig en oprecht. Neem vandaag nog contact met hem op: (odibohsolutionhome@gmail.com) whatsapp: +2347048883838

    BeantwoordenVerwijderen
  148. Mijn man kwam terug naar huis en verontschuldigde zich voor het onrecht dat hij had begaan en beloofde dat hij het nooit meer zou doen. Sindsdien is alles weer normaal. Dank u Dr. ODIBOH voor het redden van mijn gebroken huwelijk. Dr. ODIBOH is de beste online spell-caster die je ooit kunt kennen en hij is krachtig en oprecht. Neem vandaag nog contact met hem op: (odibohsolutionhome@gmail.com) whatsapp: +2347048883838

    BeantwoordenVerwijderen
  149. Ik ben Adam Vandecraen uit België, mijn vrouw en ik zijn al meer dan 10 jaar getrouwd. We ontmoetten elkaar toen ik 25 was en hij 22. We hebben dit emotioneel veel meegemaakt. Dit waren verschillende ENORME gevechten en pijnlijke situaties in ons huwelijk, maar we leken er altijd sterker uit te komen aan de andere kant. Uit het niets begon mijn vrouw een echtscheidingsgesprek over me, ik was blindelings! Ik zag het niet aankomen, ik herkende de tekens niet. Hij droeg zijn trouwring niet meer en ik dacht er niets van. Hij vindt me niet langer seksueel aantrekkelijk. Ik kon het niet helpen, maar huilde de hele tijd omdat ik extreem gekwetst was. Ik was helemaal depressief totdat ik de dr. ISIKOLO, de spreukmaker uit Afrika waar iedereen het online over had, vond en ik contact met hem opnam voor een Love-spreuk. Tijdens ons gesprek verzekerde hij me dat hij mijn vrouw terug zou brengen in minder dan 48 uur na zijn spreuk. Voor mij leek het onmogelijk. Je zult niet geloven dat mijn vrouw hem na 24 uur onmiddellijk belde en me smeekte om te vergeten wat hij zei over de scheiding. Ik was totaal verbaasd! Dit is zoveel liefde in mijn familie sinds ik zijn spreuken heb gebruikt. Hij is geweldig en zijn spreuken werken zo snel. Nu houdt mijn vrouw veel meer van me dan voorheen. U kunt ook contact met hem opnemen als u problemen heeft met uw huwelijk of relatie. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook WhatsApp op +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  150. We hebben samen een dochter, maar hij blijft vals spelen. Hij kwam op een dag thuis en zei dat het voorbij was tussen ons, hij zei ook dat hij verliefd was op iemand anders, ik was in de war en ik vraag om hulp van mijn vriend.. Ze vertelde me hoe heer Bubuza haar gebroken huwelijk herstelde na twee jaar scheiding. Ik nam contact op met Lord Bubuza voor hulp via WhatsApp:: +1 505 569 0396 en hij beloofde mij ook te helpen met zijn spreuk. Ik volgde zijn instructies en alles gebeurde binnen 12 tot 16 uur, precies zoals Lord Bubuza me had beloofd. Mijn vriend kwam huilend terug en smeekte me om hem te vergeven, ik was verrast, alles gebeurde binnen 15 uur nadat de betovering was uitgesproken.. Heer Bubuza is als een God op aarde omdat hij een probleemoplosser is. Neem contact op met heer Bubuza voor hulp via whatsapp::// +1 505 569 0396 // of via e-mail:: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  151. Het is een voorrecht om dit wonderbaarlijke getuigenis aan de wereld te mogen delen. Ik ben Sophie Thijs. Mijn man is 4 maanden geleden van me gescheiden en ik ben vervuld van wroeging omdat ik niet wist wat ik moest doen om de problemen met mijn man te verbeteren. Ik zocht hulp op internet over hoe ik hulp kon krijgen bij mijn huwelijk en ik ontdekte geweldige getuigen van priester Ade die progressief is geweest met zijn spreuken. Ik nam contact met hem op en zie, priester Ade vertelde me dat hij een spreuk voor me zal voorbereiden die mijn man terug zal brengen. Ik was sceptisch, maar ik had geen andere keus dan met hem samen te werken. 2 dagen later belde mijn man me dat hij terug naar huis komt en vanaf die dag tot nu hebben we vredig geleefd. Hij is nu terug met zoveel liefde en zorgzaamheid. vandaag ben ik blij jullie allemaal te kunnen laten weten dat deze spreukenmaker de kracht heeft om geliefden terug te brengen en het meest verrassende is dat onze liefde nu heel sterk is, elke dag is geluk en vreugde. en er gaat niets boven het samenzijn met de man van wie je houdt. Ik zal Priest Ade ten zeerste aanbevelen aan iedereen die hulp nodig heeft. Als je een probleem hebt, neem dan contact op met Priest Ade, ik geef je 100% garantie dat hij je zal helpen. e-mail: zionsolutioncentre@gmail.com of whatsApp-nummer +447907629903

    BeantwoordenVerwijderen
  152. DR ISIKOLO is gewoon de beste spreukmaker en helper. Mijn naam is Loreta Emilio. Uit respect voor jou en je spreuken moet ik dit getuigenis aan iedereen kenbaar maken. Ik ben naar andere spell casters geweest zonder enig resultaat te zien. Ik wou dat ik eerder naar je toe was gekomen, ik kreeg het beste van jou. Mijn ex-man was een jaar weg en ik ging overal en andere spell casters om hulp, maar geen resultaat totdat mijn vriend me voorstelde aan Dr. Isikolo. Nadat de Love Spell voorbij was, kreeg ik eindelijk een telefoontje van hem. Zijn spreuken hebben wonderen verricht en mijn man is vol liefde terug. Het is een wonder! Hij kwam plotseling terug met bloemen en zei dat ik hem moest vergeven, ik was echt stomverbaasd en geschokt toen mijn man neerknielde en smeekte om vergeving en voor mij om hem terug te accepteren. Ik kom echt woorden tekort en ben blij, je bent een God verzonden naar mij en mijn hele familie. En nu ben ik weer een vrolijke vrouw. Heel erg bedankt Dr. Isikolo Aan iedereen die op zoek is naar een echte spell-caster, moet contact opnemen met DR ISIKOLO op isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook WhatsAppen op +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  153. NEEM CONTACT OP MET EEN GEWELDIGE SPELLEN CASTER DR JOE OM JE EX-MINNAAR TERUG TE BRENGEN VIA E-MAIL e-mail: zionsolutioncentre@gmail.com of wat dan ook App-nummer +447907629903
    Mijn naam is Zoe Floris, ik geloof nooit dat er ooit een oplossing zal komen voor mijn relatieprobleem met mijn geliefde. mijn minnaar genaamd Daan West gooide me het huis uit en haalde een andere dame binnen die volgens hem nu het beste voor hem is. tot ik op een dag een telefoontje krijg van een vriend in de stad dat mijn man op date gaat met een andere vrouw in de stad, vertelde ik haar dat ik ook verrast ben, want sinds Daan West me heeft verlaten denkt hij nauwelijks en belt hij nauwelijks me. dus na een paar dagen belde mijn vriendin Alice me op en vertelde me dat ze een man had gevonden die erg machtig is, en hij is een geweldige kruidkundige uit Afrika, we weten echt allemaal dat Afrikanen gezegend zijn met zoveel kruidenkrachten die ze gebruiken om veel mensen te helpen, dus hij vertelde me dat de naam van de man DR JOE is dat ze zijn e-mailadres voor mij zal doorsturen zodat ik contact met hem kan opnemen voor hulp, dus echt stuurde ze me het DR JOE-e-mailadres en ik nam die trouwe dag contact met hem op . hij mailde me na een tijdje dat mijn man terug zou komen als ik maar geloof in zijn werk, dus na 48 uur krijg ik een telefoontje van Daan West, en hij begon te smeken of ik hem alsjeblieft zou vergeven voor alles wat hij had gedaan me .. hij smeekte me om mijn hart te breken en hij beloofde nooit meer los te laten. nu zijn ik en Daan West nu van plan om zo snel mogelijk te trouwen. we zijn teruggebracht met de grote krachtige liefdesbetovering en verblind door de spreuk van DR JOE, we zijn gelukkig en blij. neem contact op met DR JOE op deze e-mail: zionsolutioncentre@gmail.com of whatsApp-nummer +447907629903

    BeantwoordenVerwijderen
  154. BESTE LOVE SPELL CASTER OM JE EX MINNAAR, ECHTGENOOT, VROUW, VRIENDIN OF VRIENDIN TERUG TE KRIJGEN. VOEG HEM TOE OP WHATSAPP: + 44-7907-629903
    Ik ben vandaag erg blij met mijn gezin. Mijn naam is Lotte Max. Ik ben 34 jaar oud. Mijn man heeft me nu ruim 1 jaar verlaten en ik hou zo veel van hem, ik ben sindsdien op zoek naar een manier om hem terug te krijgen. ik heb veel opties geprobeerd, maar hij kwam niet terug, totdat ik een vriend ontmoette die me naar PRIESTER WIJSHEID dreef, een krachtige spreukmaker, die me hielp mijn man na 2 dagen terug te brengen. Ik en mijn man leven vandaag gelukkig samen, die man is geweldig, je kunt contact met hem opnemen via e-mail zionsolutioncentre@gmail.com ... Nu zal ik serieuze personen die in dit soort problemen verkeren adviseren om nu contact met hem op te nemen voor een snelle oplossing zonder stress .. Hij is er altijd om je te helpen, nu noem ik hem mijn vader. neem nu contact met hem op hij is altijd online of e-mail: zionsolutioncentre@gmail.com of whatsApp-nummer + 44-7907-629903

    BeantwoordenVerwijderen
  155. Hallo vrienden, ik ben hier om een ​​geweldig en verbazingwekkend getuigenis te zeggen over een geweldige spreukmaker die me heeft geholpen. Mijn naam is Anna Luuk. Mijn geliefde terugkrijgen is wat ik het minst had verwacht en nooit had kunnen bedenken. Ik en mijn geliefde zijn vijf jaar getrouwd en we hebben een gelukkig leven geleid, maar plotseling veranderde hij volledig en keerde zich van mij af en ik wist nooit wat er aan de hand was, ik probeerde het hem te vragen, maar hij weigerde me te vertellen wat het probleem is, en naarmate de tijd verstreek, zocht hij een echtscheiding. Ik was zo bezorgd en in de war, en ik deed mijn best om hem terug te krijgen, maar het was niet gemakkelijk, ik dacht dat alle hoop verloren was, en tijdens mijn zoektocht naar een uitweg vertelde een vriend van mij die een soortgelijk probleem had ik over een geweldige spreukmaker genaamd DR ISIKOLO die haar hielp haar vriend ook terug te krijgen. Ik geloof in mijn hele leven nooit in spreuken of magie omdat ik nooit had gedacht dat het zou werken, maar ik heb geprobeerd deze man een kans te geven en tot mijn grootste verrassing sprak hij een spreuk uit om mijn geliefde terug te brengen, maar vandaag zijn we terug samen tot een heerlijk huis met drie prachtige kinderen. Bedankt DR ISIKOLO. We zijn weer gelukkig samen en ik maak van deze gelegenheid gebruik om iedereen te vertellen die een vergelijkbare situatie doormaakt of als je Cure nodig hebt om contact met hem op te nemen via e-mail: zionsolutioncentre@gmail.com of whatsApp-nummer +44-7907-629903

    BeantwoordenVerwijderen
  156. IK HEB MIJN ex-partner TERUG
    Veel mensen hebben artikelen geschreven over hoe ze werden geholpen door een spreukenmaker, maar ik ben deze geweldige spreukmaker erg dankbaar die mijn ex-man bij mij terugbracht. Dit getuigenis is een waargebeurd verhaal en mijn naam is Monika Simun. Toen ik in contact kwam met deze man was er ook een getuigenis over hem geschreven en ik ben ook veel getuigenissen tegengekomen over hoe hij anderen heeft geholpen met hun leven. Terugkomen met een ex is een van de meest innerlijke gevoelens die veel mensen graag zouden willen ervaren, vooral omdat die herinneringen met onze ex altijd onze geest vertroebelen wanneer iemand anders sommige van die dingen doet die onze ex vroeger deed. Ik was bijna 6 jaar een alleenstaande ouder en hoewel mijn ex-man ver weg was van mijn kinderen, zou ik nog steeds willen dat hij op een dag bij mij terugkomt. Deze spellendokter die ik tegenkwam, bekend als DR ISIKOLO, hielp me met mijn wensen en ik ben blij om te zeggen dat ik terug ben bij mijn ex-man en ik ben erg blij om de getuigenis met iedereen te delen, zodat ook zij deze geweldige dokter kunnen ontmoeten en hun problemen. Ik weet niet wat anderen ervan vinden om hun ex weer in hun leven te krijgen, maar ik weet altijd dat er een vermomde zegen is met slechts een enkele herverbinding met een ex. Als je succesvol terug wilt komen met je ex, neem dan contact op met deze geweldige spreukmaker via zijn Whatsapp +2348133261196 of stuur een e-mail naar isikolosolutionhome@gmail.com en deel ook een geweldige getuigenis, net als ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  157. Dit getuigenis van DR ISIKOLO Spirituele hulp voor mij zal over het hele internet bekend worden gemaakt om zijn naam aan mensen te publiceren en anderen met relatieproblemen door hem te laten helpen. Vertrouwen is de sleutel tot een succesvolle spreuk. Mijn naam is Richard Becker en ik kom uit Boekarest, Roemenië. Ik ben begonnen met het schrijven van deze getuigenis op woensdag 29 juli 2020 en ik heb de datum hier doelbewust gezet, zodat ik me herinner dat het net binnen 2 dagen nadat ik contact had opgenomen met DR ISIKOLO Spiritual dat mijn lang verloren relatie met mijn ex-vrouw eindelijk voorbij was. Ik maakte opnieuw contact met mijn ex-vrouw op 28 juli nadat ik op 26 juli contact had opgenomen met DR ISIKOLO via zijn e-mail zionsolutioncentre@gmail.com en binnen 2 dagen kwam mijn ex-vrouw bij me terug nadat ik meer dan 8 jaar van haar gescheiden was geweest. Het was een wonder, want ik had nooit gedacht dat het mogelijk zou zijn. Ik ben nog steeds verbaasd dat terwijl ik dit getuigenis schrijf, ze nog steeds in ons echtelijke bed slaapt. Ik ben inderdaad blij meneer. Dank u voor uw hulp en ik bid dat andere geweldige mensen ook een prachtig getuigenis over u geven. Neem contact op met DR ISIKOLO Spiritual om uw relatie te redden. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook Whatsappen op +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  158. Mijn man liet me diepbedroefd achter, dit maakte me ziek en mijn probleem werd erg moeilijk en het zorgde ervoor dat ik het bijna opgaf, maar na de liefdesbetovering van dr.Ilekhojie was mijn relatie onmiddellijk hersteld, ik was blij dat het resultaat fantastisch en effectief was, alleen 2 dagen na doc. Ilekhojie begon het allemaal, ik kreeg binnen 48 uur resultaat, mijn man was terug met veel liefde en oprechtheid. Nooit in mijn leven had ik gedacht dat dit zo snel zou werken. Mijn man verzoende zich met mij en hij begon zich totaal anders te gedragen, hij liet me elke dag liefde zien, ik voel me weer gelukkig en als nooit tevoren. Het voelde zo goed om mijn man weer terug te hebben, met dank aan dr. Ilekhojie voor je geweldige liefdesbetovering. Stuur hem een e-mail als je hulp nodig hebt bij alle soorten relatieproblemen via (gethelp05@gmail.com), je kunt hem ook Whatsappen op zijn telefoonnummer (+2348147400259)

    BeantwoordenVerwijderen

  159. Ik wil de wereld snel vertellen dat er een echte en effectieve online spreukmaker is die krachtig en oprecht is.Zijn naam is Dr Ilekhojie, hij heeft me onlangs geholpen om mijn relatie te herenigen met mijn man die me verliet, Toen ik contact opnam met Dr Ilekhojie, hij sprak een liefdesbetovering voor me uit, en mijn man, die zei dat hij niets meer met me te maken had, belde me en begon me te smeken om terug te komen. hij is nu terug met zoveel liefde en zorg. Vandaag ben ik blij jullie allemaal te kunnen laten weten dat deze spreukenmaker de krachten heeft om verbroken relaties te herstellen en terug te brengen. want ik ben nu heel blij met mijn man. Aan iedereen die dit artikel leest en zijn hulp nodig heeft, kan dr. Ilekhojie ook elke vorm van hulp bieden, zoals het oplossen van echtscheidingszaken, rechtszaken, overlijdensbetovering en spirituele bescherming. Dank je! contact e-mail: (gethelp05@gmail.com) je kunt hem ook Whatsappen op zijn telefoonnummer (+2348147400259)

    BeantwoordenVerwijderen
  160. Dr. ISIKOLO heeft het weer voor mij gedaan nadat hij een vrouw had geholpen haar man terug te krijgen. Ik wil de wereld laten weten over DR ISIKOLO, de grote spreukmaker die mijn ex-vrouw bij mij terugbracht toen ik dacht dat alle hoop verloren was. DR ISIKOLO gebruikte zijn krachtige spreuk om een ​​glimlach op mijn gezicht te toveren door mijn vrouw terug te brengen met zijn betovering. sindsdien houdt ze meer van me dan ik ooit had verwacht, dus ik heb mezelf beloofd dat ik de wereld zal laten weten over DR ISIKOLO omdat hij een geweldige man is. Het enige wat ik deed was om aan hem te voldoen en hij hielp me en ik kreeg het resultaat in 48 uur, wat me tot op de dag van vandaag nog steeds verbaast. Heeft u problemen in uw relatie? heeft je partner het uitgemaakt en je houdt nog steeds van hem of haar en wil je hem of haar terug? Heeft u een probleem met uw financiën? of heb je wat voor hulp dan ook nodig, neem dan vandaag nog contact op met DR ISIKOLO, want ik geef je 100% garantie dat hij je zal helpen net zoals hij mij heeft geholpen. Het e-mailadres van DR ISIKOLO is: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook Whatsappen op +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  161. Ik kan me nooit voorstellen dat ik dit zou doen, maar ik heb geen keus omdat mijn hart vol vreugde is, mijn man heeft mij en mijn kinderen 2 jaar verlaten en samenwonen met een andere vrouw, ik hou echt van hem en smeekte hem om terug naar huis te komen, maar hij zei hij is moe van onze verbintenis als man en vrouw. Dit was een schok voor mij omdat we geen ruzie maakten toen hij ons huis verliet, ik was in de gelegenheid om Dr Ajayi online tegen te komen, hij is een krachtige spreukmaker en ik legde hem mijn situatie uit en hij opende mijn ogen voor de reden waarom mijn man zich gedraagt ​​zoals hij doet, dr. Ajayi sprak een liefdesbetovering voor me uit en binnen 3 dagen is mijn man weer thuis, hij ging op zijn knieën zitten en verontschuldigde zich voor zijn onrecht dat hij mij en de kinderen heeft aangedaan en vandaag leven we gelukkig . U kunt contact opnemen met dr. Ajayi op zijn e-mail: drajayi1990@gmail.com of Whatsapp / Viber: +2347084887094 voor alles wat uw hart dwarszit en u zult blij zijn dat u het gedaan heeft.

    BeantwoordenVerwijderen
  162. Hoe kan ik dit aan de wereld uitleggen dat er een man is genaamd DR ISIKOLO die me heeft geholpen mijn ex-geliefde terug te brengen en mijn baarmoeder te herstellen. toen alle hoop was verloren. Ik en mijn geliefde zijn de afgelopen 5 jaar getrouwd en hebben geen kind gehad, we leefden gelukkig. tot op een dag dat we een misverstand hadden omdat ik geen kind voor hem kon krijgen, dus besloot hij voor mij te leven voor een andere vrouw, ik was zo verdrietig en gefrustreerd en ik kon niet eens verder eten tot ik op een dag doorbladerde internet waar ik een dame met de naam Sandra zag getuigen over de toverspreider van de oproep DR ISIKOLO die haar hielp haar man terug naar huis te brengen, dus ik besloot een poging te wagen om contact op te nemen met de spreukenmaker DR ISIKOLO, dus leg ik al mijn problemen uit aan DR ISIKOLO en hij vertelde me dat ik me geen zorgen hoefde te maken dat hij me zou helpen mijn probleem op te lossen, dat mijn geliefde terug naar huis zal komen, tot mijn grootste verrassing in slechts 48 uur begon mijn man me te bellen en om vergeving te smeken het was nu inderdaad een wonder we zijn weer terug als man en vrouw, een week nadat mijn baarmoeder was hersteld en op dit moment ben ik een maand voorbij, al mijn dank gaat uit naar DR ISIKOLO, maak je geen zorgen meer want DR ISIKOLO is hier om jullie allemaal te helpen, ik zal je een plezier doen ik laat zijn Whatsapp vallen +2348133261196 of e-mail isikolosolutionhome@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  163. Ik heb veel te zeggen, maar geen tijd, want ik las over iedereen die mijn verhaal had kunnen schrijven. Heel dankbaar om hier te zijn. Toen mijn man wegging, had ik zin om te sterven. toen we vorige week reden en hij geeft me een schouderklopje. we zijn al heel lang niet zo gelukkig geweest, hij was betoverd door een meisje dat hij ontmoette tijdens een zakenreis naar Bolivia en hij behandelde mijzelf en onze dochter op een wrede manier ons verlaten zonder enige financiële bron ik neem het hem niet kwalijk, want hij was niet bij zijn volle verstand, allemaal dankzij Dr. Ajayi die hielp een spreuk uit te voeren om hem bij ons terug te krijgen, als je het moeilijk hebt omdat je het gedrag van je echtgenoot in je huwelijk niet meer begrijpt of als je gaat scheiden en nodig hebt je ex-man of vrouw terug of je maakt moeilijke tijden door in je relatie en hebt een snelle oplossing nodig, je kunt dr. Ajayi bereiken op zijn e-mail Drajayi1990@gmail.com OF Whatsapp / Viber +2347084887094. Ik beloof dat je hier terug zult komen om hem ook te bedanken

    BeantwoordenVerwijderen
  164. Heel erg bedankt DR ISIKOLO voor het terugkomen van mijn ex-vriendje. Ik schrijf dit geweldige getuigenis met betrekking tot deze man. Hij heeft al mijn wensen laten uitkomen. Mijn vriend en ik gingen meer dan 3 jaar uit en hoewel we zoveel ruzies hadden gehad, hadden we nooit aan een breuk gedacht. Op een dag belde hij me op en vertelde me dat hij de relatie beu is en nergens kan zien waar we heen gaan. Maanden zijn verstreken en mijn vriend nam geen contact meer met me op en ik hoorde niets meer van hem en zijn mobiele telefoon was losgekoppeld. Ik wist dat ik hulp moest zoeken vanwege de zoveel liefde die ik voor hem heb. Ik heb contact opgenomen met deze geweldige spreukenmaker omdat ik nog nooit eerder contact heb gehad met iemand en ik vertel je dat na een week van contact mijn ex-vriend me belde en vroeg om me te zien. Na 48 uur deed hij het werk om me te verzoenen met mijn man, hij droeg een ring om mijn vinger. Ik ben erg blij omdat ik binnenkort een getrouwd meisje zal zijn met de hulp van deze geweldige spreukenmaker. Ik heb beloofd je werken aan iedereen te manifesteren en neem alsjeblieft contact op met deze man om je te helpen via isikolosolutionhome@gmail.com of je kunt hem ook Whatsappen op +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  165. Hallo kijkers, ik had nooit gedacht dat ik weer zou glimlachen, mijn man heeft me een jaar en twee weken achtergelaten met twee kinderen, alle moeite om hem terug te halen is mislukt. Ik dacht dat ik hem niet meer zou zien totdat ik een dame ontmoette die belde Cristina die me vertelde over een spreukenmaker genaamd DR ISIKOLO, ze gaf me zijn e-mailadres en mobiele nummer en ik nam contact met hem op en hij verzekerde me dat mijn man binnen 48 uur bij me terug zou komen, in minder dan 48 uur kwam mijn man terug begonnen smeken om vergeving zeggend dat het het werk van de duivel was, dus ik ben tot nu toe nog steeds verrast over dit wonder, ik geloof niet echt in spirituele doktoren, ik kon pas vijf jaar zwanger worden na de geboorte van mijn dochters, dus ik en mijn man waren wanhopig op zoek naar een mannelijk kind, maar zodra de spreuk werd uitgesproken, werd ik zwanger van een mannelijk kind en beviel ik van mijn derde kind, als je hulp nodig hebt, kun je contact met hem opnemen: DR ISIKOLO zal zorg ervoor dat u zonder vertraging het perfecte resultaat krijgt. E-mailadres: isikolosolutionhome@gmail.com of rechtstreeks Whatsapp +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  166. Ik was wanhopig op zoek naar een manier om mijn ex-vriend weer verliefd op me te laten worden. We hebben onze ups en downs gehad, maar de afgelopen 6 maanden is onze relatie naar het zuiden gegaan. Ik heb meer dan 500 besteed aan een spreukgieter waarvan ik dacht dat die me zou helpen en niet wetende dat ze niet hielp. Ik neem contact op omdat ik de begeerlijke vrouw wil zijn die ik vroeger was en hij wordt weer verliefd op mij en trouwt met mij. Ik kan me deze jongen met niemand anders voorstellen totdat ik echt contact heb opgenomen met Dr. ISIKOLO die mijn hartsverlangen heeft ingewilligd. Hij gaf me details over hoe ik me kon helpen, wat hij deed toen ik gehoorzaamde en hij redde mijn man uit de boze handen van de dame die hem hypnotiseerde en mijn man keerde binnen 48 uur terug naar jou en ik was echt verbaasd dat zo'n manifestatie van krachten is echt echt. Nu kan ik mensen met plezier vertellen om DR ISIKOLO eens te proberen in hun problemen en de onmiddellijke resultaten af te wachten. neem contact met hem op met zijn e-mailadres. isikolosolutionhome@gmail.com of rechtstreeks WhatsApp +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  167. Heel erg bedankt Dr. ISIKOLO voor het terugkomen van mijn ex-vriendje. Ik schrijf dit geweldige getuigenis met betrekking tot deze man. Hij heeft al mijn wensen laten uitkomen. Mijn vriend en ik gingen meer dan 3 jaar uit en hoewel we zoveel ruzies hadden gehad, hadden we nooit aan een breuk gedacht. Op een dag belde hij me op en vertelde me dat hij de relatie beu is en nergens kan zien waar we heen gaan. Maanden zijn verstreken en mijn vriend nam geen contact meer met me op en ik hoorde niets meer van hem en zijn mobiele telefoon was losgekoppeld. Ik wist dat ik hulp moest zoeken vanwege de zoveel liefde die ik voor hem heb. Ik heb contact opgenomen met deze geweldige spreukenmaker omdat ik nog nooit eerder contact heb gehad met iemand en ik vertel je dat na 2 dagen contact mijn ex-vriend me belde en vroeg om me te zien en de volgende ochtend droeg hij een ring om mijn vinger. Ik ben erg blij omdat ik binnenkort een getrouwde vrouw zal worden met de hulp van deze geweldige spreukmaker genaamd DOCTOR ISIKOLO. Ik heb beloofd je werken aan iedereen te manifesteren en neem alsjeblieft contact op met deze man om je te helpen via isikolosolutionhome@gmail.com of zijn WhatsApp hem op: +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  168. Goedendag allemaal, mijn naam is Eva, ik wil de grote Odudu bedanken voor het terugbrengen van mijn geliefde nadat ik het een aantal jaren heb geprobeerd sinds hij me verliet. Dr. Odudu herstelde mijn vreugde in een oogwenk met zijn krachten. Ik wil dr. Odudu hartelijk bedanken voor het helpen om mijn geliefde binnen 24 uur zonder vertraging terug te krijgen. Dr. Odudu is inderdaad een geweldige man en ik zal iedereen die hulp nodig heeft, adviseren om contact met hem op te nemen, want hij is een geweldige en machtige man die in staat is om zoveel dingen te doen. Hier is zijn e-mail: odudutempleofanswer@gmail.com of whatsapp hem op +2348050975978


    Land: Nederland

    BeantwoordenVerwijderen
  169. HOE ARTS KPUKPU MIJN GEBROKEN HUWELIJK OPSTELT.
    Neem contact op met zijn e-mail: drkpukpu@gmail.com
    via whatsapp / Viber: 2348124313399

    Hallo, mijn naam is STEPHANIE WOOD, ik ben hier om te getuigen van een geweldige en krachtige spreukmaker genaamd dokter KPUKPU GAFAR. Ik was zo in de war en er kapot van toen mijn man me verliet voor een andere dame. Ik had hem hard nodig omdat ik zoveel van hem houd. Dus nam ik contact op met deze geweldige spreukgever op (drkpukpu@gmail.com) voor hulp. Hij hielp me een wederkerende liefdesbetovering over mijn man uit te spreken en binnen 48 uur kwam mijn man huilend bij me terug en smeekte om mijn vergeving. Dokter KPUKPU liet hem vrij om te weten hoeveel ik van hem hield en hem terug wilde hebben. En Hij opende ook zijn ogen om voor te stellen hoeveel liefde we samen delen. Terwijl ik dit getuigenis schrijf, ben ik de gelukkigste vrouw op aarde. Ik wil deze geweldige spreukmaker aanbevelen aan iedereen die echt een dringende oplossing nodig heeft voor een liefdesbreuk. E-mail hem op;

    drkpukpu@gmail.com of WhatsApp / Viber: 2348124313399

    BeantwoordenVerwijderen
  170. Mijn man heeft me verlaten voor een jongere vrouw en ik was er kapot van. Het was alsof ze hem in een boze spreuk had gebracht, Garcia keerde zich van de ene op de andere dag zonder enige waarschuwing tegen mij. Het gebeurde vorig jaar, ik was wanhopig, dus ik gebruikte elke website voor het casten van spreuken die ik zonder resultaten kon vinden. Een vriend stuurde me de link naar de site van Dr. Ilekhojie en ik nam contact met hem op. Hij begon in juni met mij te werken. Als resultaat van al zijn geweldige werk zijn mijn man en ik weer bij elkaar. Ik ben zo blij en bevoorrecht dat ik zo'n geweldig persoon als jij aan mijn zijde heb. Dank je! Dr Ilekhojie


    WhatsApp Dr Ilekhojie op +2348147400259 of
    E-mail gethelp05@gmail.com...

    BeantwoordenVerwijderen
  171. Hallo allemaal, dit is het mooiste dat ik ooit heb meegemaakt en ik moet dit geweldige getuigenis geven. Ik wil alleen DR ISIKOLO bedanken voor het nemen van de tijd om me te helpen de betovering uit te spreken die mijn ex-geliefde terugbrengt die plotseling zijn interesse in mij verloor na zes maanden verloving, maar vandaag zijn we getrouwd en gelukkiger dan nooit tevoren. Ik was echt stomverbaasd en geschokt toen hij het werk voor me deed en binnen 48 uur daarna keerde Kris terug naar mijn huis en begon te smeken om vergeving en voor mij om hem terug te accepteren. Ik kom echt woorden tekort en ik weet het niet hoezeer moet ik u mijn waardering overbrengen. DR ISIKOLO, u bent een God die gezonden is om de verbroken relatie te herstellen. Hij geniet er enorm van om mensen te helpen hun verlangens te verwezenlijken, ware liefde te vinden, hun ex-geliefden terug te krijgen, misbruikrelaties te stoppen, succes te vinden, geluk aan te trekken, soulmates te vinden en meer. Neem vandaag nog contact met hem op en laat hem je de wonderen en verbazing van zijn Love Spell-systeem laten zien. Hij levert de beste resultaten bij het casten van echte spreuken. Stuur een e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook Whatsappen op +2348133261196. Zijn website: (https://isikololovetemple.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  172. Hallo, dit is een echte getuigenis van dr. Ilekhojie die me hielp mijn verloofde terug te brengen, die mij en de kinderen 9 maanden heeft verlaten. Ik had alle hoop verloren dat mijn verloofde weer thuis zou komen. als je het moeilijk hebt in je huwelijk of relatie, of je ex wilt terug, neem dan contact op met dr.Ilekhojie via Whatsapp / Viber op (2348147400259) of e-mail (gethelp05@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  173. voor hulp, kijk alstublieft (https://isikololovetemple.com)
    Hallo, ik wil mijn geweldige ervaring delen met de beste spreukenmaker DR ISIKOLO. mijn man bedroog me en toen ik erachter kwam dat we ruzie hadden die ertoe leidde dat hij voor een scheiding kwam, huilde ik en werd ik ziek toen ik online naar liefdesquotes zocht ik zag mensen praten over hem en zijn geweldige werk wier zaak vergelijkbaar was aan de mijne lieten ze zijn contactgegevens achter ik nam contact met hem op en hij zei me geen zorgen te maken dat hij na 48 uur de scheiding zou annuleren en terug bij mij zou zijn nadat ik alles had gedaan wat hij me vroeg, tot mijn grootste verbazing na 48 uur, het was mijn man knielde hij neer en smeekte me hem terug te accepteren, nogmaals bedankt DR ISIKOLO je bent inderdaad een zegen voor mij, hij kan je ook helpen contact op te nemen met e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com of je kunt hem ook Whatsappen op +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  174. Ik heb een belofte gedaan om mijn getuigenis over de hele wereld te vertellen zodra mijn man bij mij terugkwam en mijn man kwam precies zoals DR ISIKOLO me vertelde toen hij me hielp. Ik heb de juiste keuze gemaakt om contact op te nemen met DR ISIKOLO, de geweldige spreukmaker die je kan helpen bij het oplossen van je problemen. Mijn man heeft me verlaten om te lijden en ik heb nooit geloofd dat hij weer bij me terug zou komen, maar toen ik contact opnam met DR ISIKOLO, verzekerde hij me dat mijn man terug zou komen. hij gaf me een lijst met items die ik kon kopen, maar ik kon ze niet krijgen in mijn land en dus stuurde ik hem het geld en hij kocht de items en bereidde de perfecte liefdesbetovering voor. Mijn man rende binnen 48 uur naar me terug en smeekte om vergeving. DIT IS ZO ECHT EN ECHT. Ik was zo verrast dat de spreuk werkte zoals hij me vertelde. Dit is zo verbazingwekkend en ik wil dat je het gelooft omdat DR ISIKOLO zo echt is en ik verzoek je dringend om nu contact met hem op te nemen via zijn e-mail, zodat hij je ook kan helpen zoals hij mij heeft geholpen. e-mail is isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook Whatsappen op +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  175. Omdat onze gezichten anders zijn, zijn onze problemen ook. Ik weet niet welke moeilijkheid u in het leven ervaart, maar ik wil dat u vandaag weet dat als u echt uit uw beproeving wilt komen. Er is een oplossing voor jou. Ik wil een man genaamd Dr Ajayi aan het publiek voorstellen, hij is een krachtige spreukmaker en hij hielp me een jaar geleden mijn huwelijk te redden omdat mijn man het huis verliet en zei dat hij niet langer geïnteresseerd is in onze verbintenis, het kan als een schok voor mij omdat ik me niet kan herinneren dat we ruzie hadden, later kom ik erachter dat hij bij een andere dame was, ik smeekte hem om terug naar huis te komen om bij mij en de kinderen te zijn, maar hij handelde niet meer zelf, ik kwam er later achter dat hij is bezeten van een charme door de dame met wie hij is. Ik nam contact op met dr. Ajayi en de charme werd ongedaan gemaakt na 3 dagen van de betovering en mijn man keerde terug naar huis. Dr. Ajayi is in staat elke soort spreuk uit te voeren, maar zijn dienst is niet gratis. Neem contact met hem op via Viber / WhatsApp: +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  176. BEDANKT Dr. Isikolo VOOR HET HERSTELLEN VAN MIJN GELUK EN MIJN FAMILIE SAMEN. WHATSAPP/VIBER + 2348133261196.
    Hallo, ik ben Rosa Antoine. Nadat ik jarenlang in een vakbond met mijn man getrouwd ben geweest, was hij beledigend en vernietigde hij de liefde die we deelden en verliet hij mij. Ik heb al het mogelijke gedaan om bij hem terug te komen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem zo graag terug omdat ik van hem hield. dus legde ik mijn probleem uit aan mijn vriendin en zij stelde voor om contact op te nemen met een spreukmaker die haar hielp een spreuk uit te spreken die haar zwanger maakte en haar man terugbracht. Ik had geen andere keuze dan het te proberen. Ik stuurde de spell-caster genaamd Dr Isikolo op whatsapp een bericht en hij verzekerde me dat er geen probleem was en dat alles in orde zal komen. Hij vertelde me alles wat ik nodig had en dus sprak hij de betovering voor me uit en verrassend genoeg belde mijn man me na 48 uur verontschuldigend voor alles dat als een enorme en overweldigende vreugde kwam. Ik was zo verrast, ik beantwoordde de oproep en hij zei alleen dat hij zoveel spijt had van alles wat er was gebeurd. Hij wilde dat ik bij hem terugkwam. Hij zei ook dat hij zoveel van me hield. Ik was zo blij en ging naar hem toe, dat was hoe we weer gelukkig samen gingen leven. dus iedereen die hulp nodig heeft bij welk soort problemen dan ook, kan ook contact opnemen met deze echte en zeer echte spell-caster op isikolosolutionhome@gmail.com. Je kunt hem ook Whatsappen op +2348133261196, neem vandaag nog contact op met deze geweldige man en laat je problemen 100% oplossen.
    Website: https://isikololovetemple.com

    BeantwoordenVerwijderen
  177. Ik ben Helena Leon uit Londen, mijn man en ik zijn al meer dan 10 jaar getrouwd. We ontmoetten elkaar toen ik 20 was en hij was 24. We hebben samen emotioneel veel meegemaakt. Er waren verschillende ENORME ruzies en pijnlijke situaties in ons huwelijk, maar we leken er altijd sterker uit te komen aan de andere kant. Uit het niets begon mijn man een echtscheidingsgesprek over me, ik was blindelings! Ik zag het niet aankomen, ik herkende de tekens niet. Hij stopte met het dragen van zijn trouwring en ik dacht er niets van. Hij vindt me niet langer seksueel aantrekkelijk. Ik kon niet anders dan de hele tijd huilen omdat ik extreem gekwetst was. Ik was helemaal depressief totdat ik de dr. ISIKOLO, de spreukmaker uit Afrika waar iedereen het online over had, vond en ik contact met hem opnam voor een liefdesbetovering. Tijdens ons gesprek verzekerde hij me dat hij mijn man binnen 48 uur na zijn betovering zou terughalen. Voor mij leek het onmogelijk. Je zult niet geloven dat mijn man na 24 uur belde en me smeekte om alles wat hij zei over de scheiding te vergeten. Ik was totaal verbaasd! Er is zoveel liefde in mijn familie sinds ik zijn spreuken heb gebruikt. Hij is geweldig en zijn spreuken werken zo snel. Nu houdt mijn man veel meer van me dan voorheen. U kunt ook contact met hem opnemen als u problemen heeft met uw huwelijk of relatie. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook Whatsappen op +2348133261196 of zijn website bezoeken: https://isikololovetemple.com

    BeantwoordenVerwijderen
  178. HALLO mijn naam is Monica, MET EEN DANKBAAR HART DR OGALA (drogalaspellcaster@gmail.com.) Is een echte toverspreider, hij is zo krachtig, uniek en geweldig. DR OGALA heeft mijn leven weer gelukkig gemaakt door mijn man met zijn krachten bij mij terug te brengen. DR OGALA is een begaafd en een zeer krachtige, goede man en als hij niet voor hem zou zijn, wat zou mijn leven dan veranderen? Dr. OGALA moge uw goede goden u blijven zegenen voor uw goede daden. DR OGALA woorden kunnen niet uitdrukken hoeveel goeds je voor mij hebt gedaan en ik geloof dat zelfs duizend woorden niet genoeg zullen zijn om je goede grote werken te beschrijven.

    (1) Als je je ex terug wilt.
    (2) als je altijd slechte dromen hebt.
    (3) U wilt op uw kantoor promotie krijgen.
    (4) Je wilt dat vrouwen / mannen achter je aan rennen.
    (5) Als je een kind wilt.
    (6) Je wilt rijk zijn.
    (7) U wilt uw man / vrouw binden om voor altijd de uwe te zijn.
    (8) Als u financiële hulp nodig heeft.
    (9) Hoe u bent opgelicht en u wilt uw verloren geld terugkrijgen.
    (10) Stop echtscheiding
    (11) HIER VOOR ALLE SOORTEN ZIEKTE / ZIEKTEN
    (12) Winnen van een loterij
    (13) Genezing van hiv / aids
    (14) LOTERIJ / LOTTO SPELL WINNEN
    Ik raad je aan om niet te huilen, neem gewoon contact op met DR OGALA via zijn e-mail
    drogalaspellcaster@gmail.com. en hij zal al uw problemen oplossen. Neem contact met hem op via whats-app + 2348165317545 voor meer informatie

    BeantwoordenVerwijderen
  179. Ik wil snel schrijven over een krachtige spreukgieter die me hielp toen ik een misverstand had met mijn man dat tot echtscheiding leidde. Ik nam contact op met deze machtige spreukenmaker genaamd Dr Ilekhojie en ik volgde de stap die hij vroeg en binnen 48 uur belde mijn man me op en verlangde naar mijn vergiffenis en dat hij niets liever wilde dan me voor altijd in zijn armen te hebben. Ik ben met zoveel vreugde en geluk vervuld dat ik dr. Ilekhojie heb gevonden. Ik hoop dat jullie allemaal hier mijn getuigenis zullen vinden en je man binnen 24 uur terug zult krijgen. Hij deed het perfect voor mij. Ik ben zo blij en opgewonden, want terwijl ik dit getuigenis schrijf, is mijn man weer smoorverliefd op me. Als er iemand is die in moeilijkheden verkeert en hulp nodig heeft, neem dan zo vriendelijk contact op met Dr Ilekhojie op zijn e-mail: (gethelp05@gmail.com) Whatsapp / Viber +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  180. Red je huwelijk en krijg je ex-geliefde permanent terug met krachtige liefdesbetovering ”contacteer dr. Ajayi hij is de beste liefdesbetovering op het internet en zijn resultaat is 100% gegarandeerd.
    Ik ben Amelia, ik was op zoek naar hulp op internet om mijn man terug te krijgen nadat hij 9 maanden geleden van me gescheiden was, ik kwam zoveel getuigenissen van verschillende mensen tegen en ze hadden het allemaal over deze machtige man genaamd Dr Ajayi over hoe hij hielp hen hun huwelijk en relaties te redden, dus ik nam contact met hem op en legde hem mijn probleem uit en hij deed het goed door me te helpen mijn gescheiden echtgenoot binnen 12 uur terug te krijgen. Ik geloof nooit dat zoiets als dit mogelijk kan zijn, maar nu ben ik er een levend getuigenis van omdat dr. Ajayi mijn geliefde daadwerkelijk heeft teruggebracht.Als je relatieproblemen hebt, neem dan contact op met dr. Ajayi voor hulp op Viber / WhatsApp: +2347084887094 of e-mail : drajayi1990@gmail.com en wees gelukkig.

    BeantwoordenVerwijderen
  181. Ik heb zojuist mijn man teruggekregen door de hulp van oprechte liefdesbetoverer Dr Ilekhojie ... Sinds Dr Ilekhojie mij heeft geholpen, is mijn man zeer stabiel, trouw en dichter bij mij dan voorheen. Je kunt ook contact opnemen met deze spreukenmaker en je relatie-fix. Hier zijn contactpersoon, WhatsApp hem: +2348147400259
    E-mail: (gethelp05@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  182. Ik vertrouwde Dr. Ogala volledig vanaf het moment dat ik met hem sprak in de periode dat mijn man me verliet na 11 jaar huwelijk. breng mijn man weer overeind in slechts 7 dagen na de spreuk. Ik had zoveel vertrouwen in zijn werk en net zoals hij in het begin zei, mijn man is eindelijk weer bij mij terug, ja hij is terug met heel zijn hart, Liefde, zorg, emoties en bloemen en het gaat nu beter. Ik zou zonder aarzelen deze krachtige spreukmachine aanbevelen aan iedereen die hulp nodig heeft. E-mail; drogalaspellcaster@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  183. Uitstekende en geweldige service om je ex terug te krijgen. Voor wie het aangaat, ik waardeerde echt hoe The Great DR ISIKOLO (https://isikololovetemple.com) zijn intuïtieve begeleiding en vaardigheden gebruikte als levenscoach en ook zijn empathie om mijn soulmate terug naar mij te brengen. Voor 100 procent gratis echte paranormaal begaafden, adviseur om je ex terug te brengen en al je algemene problemen of kwalen op te lossen. mijn partner verliet me vanwege eindeloze gevechten en ruzies en ik was maandenlang kapot van streek en kreeg mijn geluk terug toen ik contact met hem opnam. De enige echte DR ISIKOLO The Great is de enige die je kan helpen. Hij loste mijn probleem voor mij op. Hij bracht mijn ex terug binnen 48 uur consult. Neem contact op met The Great DR ISIKOLO E-mail: u kunt contact opnemen met Dr Isikolo e-mail; isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook WhatsApp/Viber op +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  184. Goedendag allemaal, ik wil de ervaring die ik heb delen met een spreukenmaker genaamd Dr Ajayi, hij is een zeer krachtige man gezegend door zijn voorvader om mensen met verschillende levensproblemen te helpen, ik ging door de ergste fase van mijn leven omdat mijn man vertelde me dat hij uit het niets wil scheiden, ik vroeg hem waar ik het mis ging, maar hij gaf me geen antwoord in plaats daarvan ging hij het huis uit dit was echt raar dus ik zoek hulp toen ik dr. Ajayi ontmoette spell caster online, ik legde mijn toestand aan hem uit, na enig overleg kwam ik erachter dat mijn man bij zijn secretaresse op het werk is en hij is in haar ban, de grote spell caster vertelde me wat er moest gebeuren en ik volgde zijn instructies. Tegenwoordig ben ik een trotse vrouw, want mijn man is bij mij thuis en we verwachten ons tweede kind allemaal dankzij dr. Ajayi, de spreukenmaker, als je de hulp nodig hebt van een spreukenmaker voor welk probleem dan ook, is dr. Ajayi de goede persoon voor een perfect en betrouwbaar resultaat. Neem contact op met zijn e-mail: drajayi1990@gmail.com of Viber \ WhatsApp-nummer: +2347084887094

    BeantwoordenVerwijderen
  185. DR ISIKOLO heeft het weer voor mij gedaan nadat hij een vrouw had geholpen haar man terug te krijgen. Ik wil de wereld laten weten over DR ISIKOLO, de grote spreukmaker die mijn ex-vrouw bij mij terugbracht toen ik dacht dat alle hoop verloren was. DR ISIKOLO gebruikte zijn krachtige spreuk om een ​​glimlach op mijn gezicht te toveren door mijn vrouw terug te brengen met zijn betovering. sindsdien houdt ze meer van me dan ik ooit had verwacht, dus ik heb mezelf beloofd dat ik de wereld zal laten weten over DR ISIKOLO omdat hij een geweldige man is. Het enige wat ik deed was om aan hem te voldoen en hij hielp me en ik kreeg het resultaat in 48 uur, wat me tot op de dag van vandaag nog steeds verbaast. Heeft u problemen in uw relatie? heeft je partner het uitgemaakt en je houdt nog steeds van hem of haar en wil je hem of haar terug? Heeft u een probleem met uw financiën? of heb je wat voor hulp dan ook nodig, neem dan vandaag nog contact op met DR ISIKOLO, want ik geef je 100% garantie dat hij je zal helpen net zoals hij mij heeft geholpen. Het e-mailadres van DR ISIKOLO is: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook WhatsAppen op +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  186. Toen ik uiteindelijk getuigenissen vond over deze toverspreider Dr. AJAYI, hoe heeft hij veel mensen geholpen om hun geliefden en kapotte huizen terug te krijgen, nam ik contact met hem op via zijn WhatsApp-nummer: + 2347084887094 omdat mijn vriend van wie ik echt hou met heel mijn hart plotseling verandert en keerde me de rug toe en haat me zonder reden, hij ging van huis weg en later hoorde ik dat hij samenwoonde met een andere vrouw dit gedrag was heel vreemd alsof hij gemanipuleerd werd, hij blokkeerde me van al zijn sociale media en ik kon niet communiceren met hem. Ik was wanhopig om mijn vriend terug te krijgen. Ik zoek hulp van zijn goede vrienden en familieleden, maar ik heb geen geluk om terug te komen. Na overleg met DR AJAYI vertelde hij me de noodzakelijke dingen die gedaan moesten worden en ik volgde zijn instructies tot mijn verbazing na 2 dagen belde mijn vriend me dat hij naar huis komt en sindsdien leven we in vrede, neem contact op met de grote spirituele man Dr. Ajayi op e-mail: drajayi1990@gmail.com of schrijf hem op zijn nummer hierboven

    BeantwoordenVerwijderen
  187. Hallo vrienden, ik ben hier om een ​​geweldig en verbazingwekkend getuigenis te zeggen over een geweldige spreukmaker die me heeft geholpen. Mijn naam is Vivian Anderson uit Canada. Mijn geliefde terugkrijgen is wat ik het minst had verwacht en nooit had kunnen bedenken. Ik en mijn geliefde zijn vijf jaar getrouwd en we hebben een gelukkig leven geleid, maar plotseling veranderde hij volledig en keerde zich van mij af en ik wist nooit wat er aan de hand was, ik probeerde het hem te vragen, maar hij weigerde me te vertellen wat het probleem is, en naarmate de tijd verstreek, zocht hij een echtscheiding. Ik was zo bezorgd en verward, en ik deed mijn best om hem terug te krijgen, maar het was niet gemakkelijk, ik dacht dat alle hoop verloren was, en tijdens mijn zoektocht naar een uitweg vertelde een vriend van mij die een soortgelijk probleem had ik over een geweldige spreukmaker genaamd Dr. Ogugu die haar hielp haar vriend ook terug te krijgen. Ik geloof in mijn hele leven nooit in spreuken of magie omdat ik nooit had gedacht dat het zou werken, maar ik heb geprobeerd deze man een kans te geven en tot mijn grootste verrassing sprak hij een spreuk uit om mijn geliefde terug te brengen, maar vandaag zijn we terug samen in een mooi huis met twee prachtige kinderen. Dank je wel Dr 0gugu We zijn weer gelukkig samen en ik maak van deze gelegenheid gebruik om iedereen te vertellen die een vergelijkbare situatie passeert Of als je Cure nodig hebt om contact met hem op te nemen op +2347011196745 E-mail :: solutiontempledrogugu @ gmail .com

    BeantwoordenVerwijderen
  188. Hallo allemaal, ik ben blij om mijn getuigenis te delen van een sterke spreukmaker genaamd Dr Mustafa. Ik ben Marie Anette en ik woon in Denemarken, mijn man en ik hadden een beetje ruzie en hij verliet mij en de kinderen voor een andere vrouw, ik hou zoveel van hem dat ik online naar hulp zoek en ik zag veel getuigenissen van mensen over hoe Dr. Mustafa hielp hen en kwam met positieve resultaten zoals echtscheidingen, kanker, spirituele problemen en voor Barrens om te bevallen en anderen. Dus ik mailde hem en vertelde hem mijn probleem en hij gaf me instructies die ik volgde en na 48 uur later kwam hij thuis om vergeving te smeken en nu leven we gelukkig samen, allemaal dankzij dr. Mustafa voor het herstel van mijn huwelijk. Voor een ieder van jullie die een soortgelijk probleem hebben, neem vandaag nog contact met hem op voor hulp, hier is zijn persoonlijke e-mail: - dr.mustafa86@yahoo.com of Whatsapp hem op +37258436980

    BeantwoordenVerwijderen
  189. BEDANKT Dr. Isikolo VOOR HET HERSTELLEN VAN MIJN GELUK EN MIJN FAMILIE SAMEN. WHATSAPP: + 2348133261196.
    Hallo, ik ben Rosa Antoine. Nadat ik jarenlang in een huwelijk met mijn man heb gezeten, was hij beledigend en vernietigde hij de liefde die we deelden en verliet hij mij. Ik heb al het mogelijke gedaan om bij hem terug te komen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem zo graag terug omdat ik van hem hield. dus legde ik mijn probleem uit aan mijn vriendin en zij stelde voor om contact op te nemen met een spreukmaker die haar hielp een spreuk uit te spreken die haar zwanger maakte en haar man terugbracht. Ik had geen andere keuze dan het te proberen. Ik stuurde de spell-caster genaamd Dr Isikolo op WhatsApp een bericht en hij verzekerde me dat er geen probleem was en dat alles in orde zal komen. Hij vertelde me alles wat ik nodig had en dus sprak hij de betovering voor me uit en verrassend genoeg belde mijn man me na 48 uur verontschuldigend voor alles wat als een enorme en overweldigende vreugde kwam. Ik was zo verrast, ik beantwoordde de oproep en hij zei alleen dat hij zoveel spijt had van alles wat er was gebeurd. Hij wilde dat ik bij hem terugkwam. Hij zei ook dat hij zoveel van me hield. Ik was zo blij en ging naar hem toe, zo begonnen we weer gelukkig samen te leven. dus iedereen die hulp nodig heeft bij problemen, kan ook contact opnemen met deze echte en zeer echte spreukgieter op isikolosolutionhome@gmail.com. Je kunt hem ook WhatsApp op +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  190. Ik heb enkele getuigenissen gelezen over een liefdesbetovering door dr.Isikolo over hoe hij veel mensen heeft geholpen om hun ex-geliefden binnen 48 uur terug te brengen. Met vriendelijke groet, ik zat te denken of dat echt was en of deze man echt kon helpen mijn geliefde terug te brengen van wie ik zo veel hou. Ik besloot contact met hem op te nemen omdat ik heel veel van mijn vriend hou en we zijn een paar maanden uit elkaar geweest, ik heb hem echt zo gemist, ik heb alle andere middelen geprobeerd om hem terug te krijgen, maar het lukte niet. Ik nam contact op met dr. Isikolo en hij vertelde me dat mijn ex binnen 48 uur bij me terug zal komen, Dr. Isikolo heeft hem vrijgelaten om te weten hoeveel ik van hem hield en hem wilde hebben. En opende zijn ogen om voor te stellen hoeveel we samen delen. Mijn ex is nu weer bij mij terug. Terwijl ik nu deze getuigenis schrijf, ben ik het gelukkigste meisje op aarde en ik en mijn vriend leiden een gelukkig leven en onze liefde is nu sterker dan hoe het was zelfs vóór onze Alle dank gaat uit naar Dr Isikolot voor het buitensporige werk dat hij voor me heeft gedaan door me te helpen terug te komen met mijn ex-vriend. Ik wil het e-mailadres van dr. Isikolo laten vallen en hoop dat je deze getuigenis ziet en contact met hem opneemt als je een geliefde hebt die je echt zo graag terug wilt, zijn mail: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook Whatsappen op +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  191. Ik ben zeer verrast door de wonderbaarlijke ervaring en wonderen van Dr. Isikolo die op internet en wereldwijd zijn verspreid. Hoe hij op wonderbaarlijke wijze mensen over de hele wereld hielp om hun verloren geliefden terug te krijgen. Ik nam contact met hem op nadat ik zoveel getuigenissen van verschillende mensen had doorgenomen hij hielp om ex-geliefde terug te brengen, ik vertelde hem over mijn man die me ongeveer 8 maanden geleden in de steek liet, en het huis verliet met alles wat ik had, ik was verbijsterd toen hij me alleen vertelde dat ik moest glimlachen en gerust moest zijn hij zal alles afhandelen in slechts 48 uur, na de tweede dag belde mijn man me, ik was gewoon zo geschrokken, ik nam de oproep en kon mijn oren niet geloven, hij smeekte me echt om hem te vergeven en deed beloften aan de telefoon, Hij kwam terug naar huis en gaf me ook een heel leuk cadeau alleen voor hem om zijn liefde voor mij te bewijzen, ik was zo blij dat ik Dr. Isikolo moest bellen en hem bedankte, hij zei me alleen dat ik het goede nieuws over de hele wereld moest delen , Nou, als je voor iemand een effectieve en echte spell-caster nodig hebt probleem in uw leven kunt u contact opnemen met Dr Ofemo via zijn e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com of zijn WhatsApp/Viber hem op: +2348133261196. Webpagina: https://isikololovetemple.com

    BeantwoordenVerwijderen
  192. E-mail ons: - inkdrop121@gmail.com

    Wij zijn de producenten van juridische documenten en we bieden documenten zoals rijbewijs, paspoort, visum, SSN, burgerschapscertificaat en nog veel meer. Als u geïnteresseerd bent of voor meer informatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail: - inkdrop121@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  193. Mijn man heeft mij en mijn kinderen verlaten voor een andere oudere vrouw. Het was niet zo gemakkelijk voor mij .. Ik hou zo veel van mijn man en ik verloor de hoop niet en ik bleef bidden en God beantwoordde eindelijk mijn gebeden ... Ik zocht online naar een spreukmaker om me te helpen mij en mijn geliefde terug te verenigen voor altijd en ik heb zoveel getuigenissen gezien van hoe dr. Ilekhojie zoveel mensen online heeft geholpen en ik besloot hem te berechten ... Ik nam contact met hem op en legde het hem uit. Hij zei dat ik me geen zorgen moest maken dat hij mijn man binnen 24 uur terug zou brengen. Hij raadpleegde zijn bevoegdheden en verzekerde me dat ik me geen zorgen hoefde te maken. Hij deed zijn werk en sprak de betovering uit en tot mijn grootste verbazing kwam mijn man dezelfde dag smekend en huilend terug, precies zoals dr. Ilekhojie zei. Hij smeekte me om vergeving en hij beloofde me nooit om welke reden dan ook te verlaten. We zijn gelukkig en we leven samen als één. Neem nu contact op met Dr Ilekhojie op: gethelp05@gmail.com en je kunt hem ook bereiken op WHATSAPP +2348147400259 ... verlies de hoop nog niet

    BeantwoordenVerwijderen
  194. Hallo vrienden, ik ben hier om een ​​geweldig en verbazingwekkend getuigenis te zeggen over een geweldige spreukenmaker DR ISIKOLO die me heeft geholpen. Mijn naam is Cristina Samok. Mijn geliefde terugkrijgen is wat ik het minst had verwacht en nooit had kunnen bedenken. Ik en mijn geliefde zijn vijf jaar getrouwd en we hebben een gelukkig leven geleid, maar plotseling veranderde hij volledig en keerde zich van mij af en ik wist nooit wat er aan de hand was, ik probeerde het hem te vragen, maar hij weigerde me te vertellen wat het probleem is, en naarmate de tijd verstreek, zocht hij om te scheiden. Ik was zo bezorgd en in de war, en ik deed mijn best om hem terug te krijgen, maar het was niet gemakkelijk, ik dacht dat alle hoop verloren was, en tijdens mijn zoektocht naar een uitweg vertelde een vriend van mij die een soortgelijk probleem had ik over een geweldige spreukmaker, dr. ISIKOLO genaamd, die haar hielp haar vriend ook terug te krijgen. Ik geloof in mijn hele leven nooit in spreuken of een magie omdat ik nooit had gedacht dat het zou werken, maar ik probeerde deze man een kans te geven en tot mijn grootste verrassing sprak hij na 2 dagen een spreuk uit om mijn geliefde terug te brengen, maar vandaag we zijn weer samen in een mooi huis met drie prachtige kinderen. Dank je wel, dr. ISIKOLO. We zijn weer gelukkig samen en ik maak van deze gelegenheid gebruik om iedereen te vertellen die een vergelijkbare situatie doormaakt of als je Cure nodig hebt om contact met hem op te nemen via e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com of whatsApp-nummer: +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  195. Mijn man heeft me de afgelopen maanden in de steek gelaten en weigert terug te komen omdat hij werd vastgehouden door een vrouw die hij net ontmoette, daarvoor heb ik geleden en het is een hele strijd geweest, maar ik besluit het te doen alle middelen om ervoor te zorgen dat mijn man en ik weer bij elkaar komen zoals het vroeger was, toen ging ik daar online en zag ik zoveel goede gesprekken over deze spreukenmaker Dr Ilekhojie. Ik moest contact met hem opnemen en mijn probleem aan hem uitleggen en in slechts 48 uur, zoals hij had beloofd, kwam mijn man naar huis en was zijn gedrag terug naar de man met wie ik getrouwd was. Ik bedank dr.Ilekhojie voor wat hij voor mij heeft gedaan, ik ben zo dankbaar en ik zal nooit stoppen om zijn naam op internet te publiceren voor het goede werk dat hij voor mij heeft gedaan zijn e-mail (gethelp05@gmail.com en bel / WhatsApp: + 2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  196. Het leven is een mysterie met veel vragen die beantwoord moeten worden, met welke problemen wordt u op aarde geconfronteerd?
    Heeft uw man of vrouw uw leven verlaten zonder enige goede uitleg waardoor u in de war raakt en u ze terug in uw leven wilt hebben? Dr Ilekhojie is de juiste man voor de klus, hij is een krachtige spreukmaker gezegend door zijn voorouders en geaccepteerd door de goden als hun spreekbuis op aarde, dr.Ilekhojie hielp me mijn gebroken huis te redden door mijn man terug te brengen met zijn krachtige spreuk . Ik en mijn man waren 9 maanden gescheiden zonder communicatie, maar met de betovering van Dr. Ilekhojie is hij terug en zijn we weer een gelukkig gezin. Neem contact op met Dr Ilekhojie als u met levensproblemen wordt geconfronteerd en u een snelle oplossing nodig heeft. Viber of Whatsapp: +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  197. Het is een voorrecht om dit wonderbaarlijke getuigenis aan de wereld te mogen delen. Mijn man is 4 maanden geleden van me gescheiden en ik ben vervuld van wroeging omdat ik niet wist wat ik moest doen om de problemen met mijn man te verbeteren. Ik zocht hulp op internet over hoe ik hulp kon krijgen bij mijn huwelijk en ik ontdekte geweldige getuigen over DR ISIKOLO die progressief is geweest met zijn spreuken. Ik nam contact met hem op en zie, DR ISIKOLO vertelde me dat hij een spreuk voor me zal voorbereiden die mijn man terug zal brengen. Ik was sceptisch, maar ik had geen andere keus dan met hem samen te werken. 2 dagen later belde mijn man me dat hij terug naar huis komt en vanaf die dag tot op dit moment hebben we vredig geleefd. Hij is nu terug met zoveel liefde en zorgzaamheid. vandaag ben ik blij jullie allemaal te kunnen laten weten dat deze spreukenmaker de kracht heeft om geliefden terug te brengen en het meest verrassende is dat onze liefde nu heel sterk is, elke dag is geluk en vreugde. en er gaat niets boven het samenzijn met de man van wie je houdt. Ik zal DR ISIKOLO ten zeerste aanbevelen aan iedereen die hulp nodig heeft. Als je een probleem hebt, neem dan contact op met DR ISIKOLO, ik geef je 100% garantie dat hij je zal helpen !!. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com of whatsApp-nummer: +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen