Met je vrije kledingkeuze

Je hoeft niet in Amsterdam te wonen of in een andere grote stad, je hoeft niet mentaal geaberreerd te zijn, noch hoef je werkloos te zijn, arm, oud, doof of blind en je hoeft niet rechts te zijn dan wel sceptisch, slim, of feministisch, is allemaal niet nodig om te weten dat Nederland al lang een islamzuil rijker is.

Een religie dus die gewend is te discrimineren maar die wij, Nederlanders, christenen of niet, daarom niet mogen bekritiseren omdat we dan gore racisten zijn mét 'n fobie. Allemaal dezelfde.

Kijk om je heen. Zie en begrijp wat ik bedoel. De islamitische discriminatie binnen eigen groep is overal. Vrije keuze of niet. Het zou niemand met stemrecht onverschillig moeten laten.

Je moet links zijn, niet eens zo extreem, (nog) in 'n overwegend christelijke of atheïstische omgeving wonen, je moet honderd procent politiek correct zijn, afhankelijk van
subsidiekranen, zwakzinnig, 'n angsthaas, een laffe gemakzuchtige cultuurrelativist of christen, een bekeerling, vrijblijvend onverschillig, een hippie, anti-democraat of 'n zelfhater pur sang om 't kritiekloos goed te vinden. 

Dus kan het gebeuren dat de anarchistische bedelaars van Amnesty International rot fruit  rapen wanneer ze het argument gebruiken dat 't boerkaverbod de vrije keuze van vrouwen om te dragen wat ze willen, zou ondermijnen.

Hij is sterk, niet? Als-ie niet zo ongehoord gemakzuchtig is.

Met je vrijheid van kledingkeuze.

Het is nog niet zo lang geleden dat ik in 't gehucht Winterswijk bij de blauwe supermarkt gesommeerd werd m'n integraalhelm af te zetten terwijl 't klepje omhoog stond. Ik had maar één boodschapje nodig maar dat kon ik wel vergeten. De helm moest af. Want ongemakkelijk, iets met kunnen zien wie ik ben, en voor uw en onze veiligheid. 

Ik had het niet beter kunnen verwoorden, maar dan over het islam-uniform. 

57 opmerkingen:

  1. Het is juist pure discriminatie dat bij een paspoortcontrole iemand zijn of haar bril op en af moet zetten terwijl een burkadraagster zo door kan lopen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik wil de heer Dalton bedanken voor het feit dat hij me een lening heeft gegeven. ik ben verschillende keren opgelicht in een poging om een ​​lening te krijgen totdat ik dalton bedoelde die me een lening gaf ter waarde van 43000 euro. als je vandaag een echte geldschieter nodig hebt, neem dan contact op met Dalton en voorkom dat je wordt opgelicht e-mail: diamondloans24@yahoo.com whatsapp +16613814014

      Verwijderen
    2. Ik wil de heer Dalton bedanken voor het feit dat hij me een lening heeft gegeven. ik ben verschillende keren opgelicht in een poging om een ​​lening te krijgen totdat ik dalton bedoelde die me een lening gaf ter waarde van 43000 euro. als je vandaag een echte geldschieter nodig hebt, neem dan contact op met Dalton en voorkom dat je wordt opgelicht e-mail: diamondloans24@yahoo.com whatsapp +16613814014

      Verwijderen
    3. Ik wil de heer Dalton bedanken voor het geven van een lening als je vandaag een dringende lening nodig hebt, vermijd dan opgelicht te worden en krijg een echte lening contact op met mr dalton via e-mail: diamondloans24@yahoo.com

      Verwijderen
  2. Schrijnend vind ik ook de enorme kloof in de Nederlandse maatschappij. Mensen die het middeleeuwse gedrocht aanschouwen voor wat het is, en de mensen die met bijna eufoor enthousiame het rode tapijt voor de donkere nachtmerrie uitrollen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ons volk bestaat voor een belangrijk deel uit nationaal-masochisten.

      Verwijderen
    2. Ik wil de heer Dalton waarderen omdat hij mij een lening heeft gegeven ter waarde van 43000 EUR. als u vandaag een dringende lening nodig heeft, laat u dan niet oplichten en vraag een echte lening aan via email: diamondloans24@yahoo.com whatsapp: +16613814014

      Verwijderen
    3. ik wil de heer leroy van diamondloans company bedanken voor het geven van een lening als u vandaag een echte lening nodig heeft, neem dan contact op met het bedrijf via e-mail: diamondloaans24@yahoo.com whatsapp: +16613814014

      Verwijderen
  3. Dat geloof ik ook. En het overgrote deel van het volk is makkelijk te misleiden met infantiele tv, radio en idem festivals(opeens een nationale obsessie, die weerzinwekkende massa-gebeurtenissen) waar de propaganda-machine braaf verder haar werk kan doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een dwazen hiero!
    Het is vandaag nine eleven, ja!
    Gaat daar nog iets over gezegd worden of niet?
    Bijv hoe alle kolomen tegelijkertijd knakken bij kantoorbranden?
    Valt me tegen hoor...echt jammer dit...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mijn man Wim Schaefers vertraagde met de liefde van mijn leven na een enorm gevecht. Hij zei dat het voorbij was tussen ons en dat hij me nooit meer terug zou nemen nadat ik verschillende dingen met hem had gestopt. Ik realiseerde me eerst dat hij de liefde van mijn leven was nadat ik hem verloor.
    Ik wil hem terug, maar ik wil hem ook niet nog een keer pijn doen. Ik weet niet zeker hoe ik hem zelfs terug kan krijgen, het lijkt erop dat hij zijn leven voortzet. jaren van afscheiding, liet ze achter, ze getuigde dat een spirituele genezer, Osagiede genaamd, voor haar een betovering luncht. Ik stuur ook een e-mail naar Dr. Osagiede om me te helpen mijn ex-liefdespartner terug te krijgen, ik leg al mijn huwelijksproblemen aan hem uit en Dr.osagiede beloofde me mijn ex-man terug te geven binnen twee dagen na het spellen van gebed en opgeofferd om de liefde te charmeren, probeerde ik, ik voorzag in alle liefdesspreukartikelen en materialen die van mij nodig waren, er werd mij gezegd middernachtgebed uit te voeren. Twee dagen na het eerste gebed was ik verrast dat het precies was zoals Dr. Osagiede me beloofde dat mijn ex me op een mobiele telefoon zou bellen om me te verontschuldigen, mijn man Aslund belde me op met een onbekend nummer, hij vraagt ​​om excuses en maakt een afspraak om af te spreken. we zagen elkaar vaak in dezelfde week, liefde betovering werd voor mij gelanceerd in de Dr. Osagiede Tempel alles werd voor mij gedaan, het werkt naar mijn beste. Ik ben vandaag blij dat we als gezin gelukkig samenleven. ik ben dankbaar. dankzij deze geweldige man Osagiede. Aanvankelijk had ik de angst voor twijfel, maar ik probeer het en het werkt naar mijn beste. Ik weet zeker dat dit ook voor jou werkt om verloren liefdesrelaties met je partner te herstellen. email dr osagiede op zijn persoonlijke email op: doctorosagiede75@gmail.com of whatsapp op +2349014523836

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Thanks for such a wonderful job, seriously this is amazing information giving site..!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. I gotta bookmark this website it seems extremely helpful very useful. Thanks for sharing.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hallo dames en heren, heeft u dringend behoefte aan een persoonlijke lening of handelsleningen of een lening om een ​​project op te starten of om een ​​huis of een auto te kopen of heeft u een lening nodig voor welk doel dan ook? Zo ja, dan raad ik u aan contact op te nemen met Sunshine Financial Group via {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com} of {WhatsApp: +447903159998}.

    Sunshine Financial Group is een uitgebreide financiële dienstverlener die zich inzet om u te helpen uw financieel succes op de lange termijn te verbeteren. Onze aangepaste programma's zijn ontworpen om uw rijkdom te helpen groeien, beschermen en behouden door persoonlijke service en expertise te leveren.

    De reden waarom u contact moet opnemen met Sunshine Financial Group;
    - Altijd en overal toepassen.
    - Ontvang contanten in minder dan 24 uur
    - U kunt maximaal 20 miljoen euro lenen
    - Geen verborgen kosten.
    - gesubsidieerde rentevoet van 3%
    - U krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te selecteren, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
    - Wij bieden zowel beveiligde als ongedekte leningen

    Als u het zo moeilijk vindt om een ​​aandelenlening van uw lokale banken of andere financiële instellingen te krijgen, hoeft u zich geen zorgen meer te maken, omdat we een groot aantal personen en organisaties hebben geholpen die wereldwijd financiële problemen hebben ondervonden. Wanneer u bij ons solliciteert, solliciteert u bij een vertrouwd bedrijf dat zich bekommert om uw financieringsbehoeften. Je wordt gedurende het hele proces verzorgd.

    Als u binnen 24 uur een dringende lening nodig heeft, stuur dan een e-mail naar de onderstaande e-mail voor meer informatie
    E-mailcontact: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp Contact: +447903159998

    BeantwoordenVerwijderen
  9. HOE IK MIJN LENING KREEG VAN DIT GROTE BEDRIJF

    Hallo lieve mensen, ik ben Linda McDonald, momenteel woonachtig in Austin Texas, VS. Ik ben momenteel een weduwe met drie kinderen en ik zat in april 2018 in een financiële situatie en ik moest mijn rekeningen herfinancieren en betalen. Ik heb geprobeerd leningen te zoeken bij verschillende particuliere en zakelijke kredietinstellingen, maar nooit met succes, en de meeste banken hebben mijn krediet geweigerd, niet ten prooi vallen aan die schurken daar die ze zelf-geldschieters noemen, ze zijn allemaal oplichterij, alles wat ze willen is jouw geld en je hoort het niet meer van hen, ze hebben het me twee keer gedaan voordat ik Mr. David Wilson ontmoette. Het meest interessante deel is dat mijn lening binnen 74 uur aan mij is overgedragen, dus ik zal je adviseren om contact op te nemen met Mr. David als u bent geïnteresseerd in het krijgen van een lening en u weet zeker dat u hem op tijd kunt terugbetalen. U kunt contact met hem opnemen via e-mail ............. schema als u contact moet opnemen met een bedrijf met betrekking tot het beveiligen van een lening zonder onderpand, neem dan vandaag nog contact op met de heer David Wilson voor uw lening

    Ze bieden allerlei soorten leningen aan

    Kortlopende lening (5_10 jaar)
    Langlopende lening (20_40)
    Media termijn lening (10_20)
    Ze bieden lening zoals
    Woninglening ............., Zakelijke lening ........ Schuldlening .......
    Studielening .........., Startlening
    Zakelijke lening ......., Bedrijfslening .............. enz
    E-mail .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
    Als het gaat om financiële crisis en lening, dan is David Wilson lening de plek om te gaan, vertel hem gewoon dat ik mevrouw Linda McDonald u regisseer Veel geluk ................... ....

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Het verkrijgen van een geldige lening tegen slechts 2% rente is altijd een groot probleem geweest voor klanten met financiële behoeften. De kwestie van leningen en onderpand is iets waar klanten zich altijd zorgen over maken bij het zoeken naar krediet van een geldige geldschieter. Maar CROWN TRUST FINANCIAL LOAN FIRM maakte een verschil in de kredietsector. wij verstrekken leningen tegen een rentevoet van slechts 2% in het bereik van 5.000,00 euro tot 100.000.000,00 euro. Ons bedrijf heeft ook een persoon nodig die onze bedrijfsvertegenwoordiger in uw land kan zijn

    Onze leningdiensten omvatten: -
    * Investeerdersleningen .......
    * Schuldconsolidatie ......
    * Estate / Housing Establisment-leningen ........
    * Zakelijke leningen ......
    * Persoonlijke leningen ........
    * Internationale leningen ... .....
    * Vakantie / Vakantieleningen ............
    * Studiefinanciering. ... ....
    * Auto- of autoleningen
    * Kerstmis en Nieuwjaar leningen

    Onze leningen zijn 100% authentiek en gegarandeerd. Het enige wat u hoeft te doen is ons te laten weten wat u wilt, en wij zullen uw droom waarmaken. CROWN TRUST FINANCIAL LOAN FIRM zegt JA als uw banken NEE zegt. Tot slot financieren we een kleinschalig kredietkantoor, intermediairs, kleine financiële instellingen. We hebben onbeperkt kapitaal.
    De terugbetaling van de lening begint 1 (een) jaar nadat de lening is ontvangen en de aflossingsperiode loopt van 5 tot 50 jaar.

    VOOR ONMIDDELLIJKE REACTIE EN VERWERKING VAN UW LENINGTOEPASSING BINNEN TWEE WERKDAGEN,
    Neem vandaag nog rechtstreeks contact met ons op via: crowntrustfinancialloanfirm@gmail.com

    Neem contact met ons op met de volgende informatie:

    Voor-en achternaam: ____________________________
    Het bedrag dat nodig is als een lening: ________________
    Leningduur: _________________________
    Het doel van de lening: ______________________
    Geboortedatum: ___________________________
    Geslacht: _______________________________
    Burgerlijke staat: __________________________
    Contact adres: _______________________
    Stad postcode: __________________________
    Land: _______________________________
    Beroep: ____________________________
    Mobiele telefoon: __________________________

    Stuur uw verzoek om een ​​onmiddellijk antwoord op:
    crowntrustfinancialloanfirm@gmail.com
    BEDANKT,
    Hoogachtend, JEFFREY FRANK

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ben hier om te getuigen hoe deze krachtige spellcaster genaamd Dr. Ilekhojie me heeft geholpen mijn relatie te herstellen. ik was diepbedroefd toen mijn verloofde me vertelde dat hij niet langer geïnteresseerd is om met me te trouwen omdat hij een affaire had met de andere vrouw waar hij werkt. Ik huilde en snikte elke dag, totdat het zo erg werd dat ik contact opnam met internet voor hulp, dat was toen ik een recensie las over het geweldige werk van Dr. Ilekhojie, toen nam ik contact met hem op voor hulp om mijn geliefde terug te krijgen, hij hielp me een krachtige (verzoeningsliefde spreuk) uit te spreken en tot mijn grootste verrassing kwam mijn verloofde na 48 uur van de liefdesspreuk terug op zijn knieën en smeekte hem hem te vergeven. We zijn nu gelukkig getrouwd en alle dank gaat uit naar Dr. Ilekhojie voor het helpen van mij bewaar mijn relatie kunt u contact opnemen met Dr. Ilekhojie via zijn e-mailadres: (gethelp05@gmail.com) of WHATSAPP hem op +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik ben overweldigd door vreugde dankzij Dr. Ilekhojie. Mijn man verliet me een paar jaar geleden voor een andere vrouw en ik was er kapot van omdat ik hem nooit iets verkeerds heb gedaan, ik bleef achter met mijn twee kinderen en een baan die weinig betaalt. Ik gaf het bijna op tot ik online een getuigenis zag over Dr. Ilekhojie en ik besloot contact met hem op te nemen. Ik legde hem mijn probleem uit en hij verzekerde me dat ik na 24 uur een positief resultaat zal zien, verrassend genoeg kwam mijn man de dag na de spreuk terug en smeekte me hem te vergeven en beloofde nooit te vertrekken. Mijn man is nu zes maanden terug en we hebben nog nooit problemen gehad, ik ben blij dat ik niet aan Dr. Ilekhojie heb getwijfeld, want hij kan problemen zeker oplossen. Je kunt hem nu ook contacteren voor hulp E-mail: (gethelp05@gmail.com) Viber / WhatsApp: +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik heb een tekort aan woorden voor de geweldige winst die je me in slechts een week hebt helpen verdienen met de strategie voor binaire opties. Het spijt me zo dat ik in het begin twijfelde, ik investeerde $ 200 en verdiende $ 2.500 in slechts een week, en bleef meer investeren, vandaag ben ik financieel succesvol, u kunt contact met hem opnemen via e-mail: carlose78910@gmail.com
    Via whatsapp: (+12166263236)
    Ik raad je aan om niet te aarzelen. Hij is geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Naam: ....... Zalina Diato
    Beroep ....... Directeur
    Leningbedrag Ontvangen ... € 6,4 miljoen
    Rentevoet ..... 1%
    Lening bedrijf ...... AASIMAHA ADILA AHMED LENING FIRM
    E-mail ..... aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com

    Mijn naam is Zalina uit Azië, ik woon hier in Linz, ik ben een grote vastgoedinvesteerder, ik ben getrouwd met een slechte man die alles heeft vernietigd dat ik heb gewerkt en voor 31 jaar heb gebouwd. Hij bracht me bankschuld en ik kon niet betalen, mijn eigendommen aan zee werden gesiez ik benaderde veel banken en geen bank stond klaar om me een lening te geven omdat ik een slechte krediet kreeg, ik dank ALLAH voor het beëindigen van mijn verdriet door AASIMAHA ADILA AHMED LOAN FIRM.Ik las een paar dagen geleden een zakelijk tijdschrift toen ik veel getuigenissen tegenkwam over het gerenommeerde kredietbedrijf dat mensen in schulden helpt en leningen verstrekt voor investeringen zonder stress zoals de commerciële banken. Ik nam de e-mail en solliciteerde, hoewel ik een grapje vond toen ik mijn lening op mijn rekening kreeg. AASIMAHA ADILA AHMED LENING FIRM gaf me (€ 6,4 miljoen), tegen een rentetarief van 1%, ik wil iedereen die een legitieme leningfirma wil, adviseren om contact op te nemen met AASIMAHA ADILA AHMED LENING FIRM die 100% Geniue biedt en lening garandeert. Ik heb begon mijn schuld te betalen en mijn bedrijf nieuw leven in te blazen. moge God je zegenen.

    Solliciteer op: aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Het zal slecht zijn om dit alleen voor mezelf te houden. Ik kwam de beste binaire verwachting ooit tegen, Sir Carlos Crypto die me echt helpt om te investeren, hij is heel eerlijk en ijverig in zijn werk. Het enige wat ik deed was $ 500 investeren en binnen 7 dagen maakte hij $ 7000 winst voor mij. Neem contact met hem op via Whatsapp:? +1 (216) 626-3236 of e-mail: carlose78910@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik wil karin Sabine leningen voor mij een lening van € 30.000 waarderen.als u behoefte aan een dringende lening dan voorkomen dat opgelicht door nep kredietverstrekkers en van toepassing via echte lening bedrijf per e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik zou zonder voorbehoud aanraden om met Frank Loan Services samen te werken, als je op zoek bent naar een hypotheek. Ik heb met veel makelaars gesproken tijdens het online kopen van mijn hypotheeklening.Vanaf het eerste contact kon ik zien dat hij het type persoon is dat ik kon vertrouwen om me te helpen de beste beslissing te nemen voor mij en mijn gezin.Ze bieden zowel korte als lange looptijden lening af binnen 1-30 jaar lening looptijd, met of zonder onderpand maar zonder kredietcontrole en hun diensten zijn snel, betrouwbaar en betrouwbaar omdat ze zijn getest en vertrouwd door mij in tegenstelling tot andere bedrijven. Hun diensten omvatten herfinancieringsleningen, vrachtwagenleningen, onderwijsleningen, studieleningen, persoonlijke leningen, autoleningen, schuldconsolidatieleningen, zakelijke leningen, gedekte en ongedekte leningen, hypothecaire leningen, woningleningen en ze bieden leningen aan tegen een zeer betaalbare rente van 2% geïnteresseerden dienen vriendelijk contact met hem op te nemen via E-mail: k.frankloans@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik wil de heer Dalton bedanken voor het feit dat hij mij een lening heeft gegeven. ik ben verschillende keren opgelicht in een poging om een ​​lening te krijgen totdat ik dalton bedoelde die me een lening gaf ter waarde van 43000 euro. als je vandaag een echte geldschieter nodig hebt, neem dan contact op met Dalton en voorkom dat je wordt opgelicht e-mail: diamondloans24@yahoo.com whatsapp +16613814014

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ik wil de heer Dalton bedanken voor het feit dat hij mij een lening heeft gegeven. ik ben verschillende keren opgelicht in een poging om een ​​lening te krijgen totdat ik dalton bedoelde die me een lening gaf ter waarde van 43000 euro. als je vandaag een echte geldschieter nodig hebt, neem dan contact op met Dalton en voorkom dat je wordt opgelicht e-mail: diamondloans24@yahoo.com whatsapp +16613814014

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hallo, vandaag ben ik super blij. Ik heb opmerkingen gezien van mensen die al een lening hadden gekregen van LAPO M-F, dus ik solliciteerde op basis van populaire aanbevelingen en nog maar een paar uur geleden bevestigde ik een geleend bedrag van 10.500 euro op mijn rekening. Dit is geweldig nieuws en ik raad iedereen die een echte lening nodig heeft aan om een aanvraag in te dienen via hun e-mail: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447868753778

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ik wil meneer Peter bedanken voor het geven van een lening van 60.000,00 euro, het was zo moeilijk voor mij om een lening van internet te krijgen, ik ben bedrogen door verschillende internationale geldschieters online, totdat ik een vrouw vond die getuigde over Mijnheer peter bedrijf, dan neem ik het adres en volg alle instructies op, hoewel ik nooit geloof, zelfs niet als ze om de vereiste vragen, ik probeer tot mijn grootste verbazing mijn lening over te schrijven naar mijn bankrekening, ik ben nooit iets kwijtgeraakt God maakt alles mogelijk zoals ik wil het, hier is het e-mailadres: peterhelps01@outlook.com contact met hen op, hij heeft een godvrezend hart.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ik wil Lapo Micro Finance bedanken voor het verstrekken van een lening. Ik werd verschillende keren misleid toen ik een lening probeerde te krijgen totdat ik Lapo Micro Finance tegenkwam die me een lening ter waarde van $ 23.000 verstrekte om voor mijn zieke kind te zorgen. Als je vandaag een echte geldschieter nodig hebt, neem dan contact op met Lapo en laat je niet misleiden. Neem contact op met e-mail: lapofunding960@gmail.com
    WhatsApp +447883183014

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Mijn naam is Johnson Marian, ik had nooit gedacht dat ik weer zou glimlachen, mijn man liet me een jaar lang achter met twee kinderen, alle pogingen om hem terug te brengen mislukten Ik dacht dat ik hem niet meer zou zien totdat ik een dame ontmoette die heet Jesse die me vertelde over een spreukgebruiker genaamd Dr osunbor. Ze gaf me zijn e-mailadres en mobiele nummer en ik nam contact met hem op en hij verzekerde me dat mijn man binnen 48 uur bij me terug zal komen. In minder dan 48 uur begon mijn man terug te smeken om vergiffenis zeggen dat het het werk van de duivel is, dus ik ben tot nu toe nog steeds verrast over dit wonder, ik kon niet zwanger worden, maar zodra de betovering werd uitgesproken, werd ik zwanger en beviel van mijn derde kind, als je die nodig hebt hulp van hem kunt u contact met hem opnemen via:e-mail: Dr.osunbor23@gmail.comWhatsApp of bel hem nu: +393663677754

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Beste klant,
    Wat zijn uw financiële behoeften?
    Wij bieden grote en kleine franchise-investeringsleningen en persoonlijke leningen enz. Van 2.000 tot 250.000 euro of meer. Geen boetes voor vervroegde of te late aflossing. Krijg direct een korte en lange termijn lening om uw eigen bedrijf op te zetten en te genieten van de voordelen van uw eigen baas zijn.

    Hieronder staan enkele zakelijke ideeën met een lage investering en een hoge winst Supermarkt, fastfoodrestaurant en kledingwinkel etc.

    met een betaalbare rente van 2%
    Flexibel aflossen 1 tot 15 jaar looptijd
    Neem contact met ons op via e-mail: franchisecapitalcorps@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  25. #Ik wil getuigen over TD Ameritrade die me heeft geholpen mijn bitcoin te investeren en me heeft gemaakt tot wie ik nu ben, ik geloof nooit in investeren in bitcoin totdat ik TD Ameritrade ontmoette. Ik heb zoveel getuigenissen gezien dat hij mensen hielp om hun bitcoin te investeren. Ik besluit contact met hem op te nemen en investeerde $ 500 en na 72 uur krijg ik mijn winst van $ 5.000 in mijn bitcoin-portemonnee. Omdat ik bij hen heb geïnvesteerd en ik altijd mijn winst zonder vertraging ontvang, dus als je je bitcoin wilt investeren, is TD Ameritrade de beste deal waarmee je kunt investeren en winst maken is een garantie. Dus als u wilt beleggen, neem dan gewoon contact met hem op en hij zal u begeleiden bij het starten van uw investering. WhatsApp +447883246472
    E-mail: tdameritrade077@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Lening zonder hoge betaling.
    Snel lenen binnen 24 uur.

    U zoekt een lening om ofwel uw activiteiten nieuw leven in te blazen, ofwel een project uit te voeren, ofwel een appartement voor uzelf te kopen, maar helaas vraagt ​​de bank u op voorwaarden waartoe u niet in staat bent. Geen zorgen meer, ik verleen leningen variërend van 2000 Euro tot 100.000 Euro aan iedereen die in staat is om aan de voorwaarden te voldoen om een ​​bepaalde lening te krijgen met een rentepercentage van 2%. Of u heeft om andere redenen dringend geld nodig. Neem contact met mij op voor meer informatie.

    E-mail: veheldi5@gmail.com

    WhatsApp: +33752471404

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Ik ben zo blij dat ik een lening heb gekregen van een leningverstrekker, meneer Peter, die me heeft geholpen met mijn lening. Het was ongelooflijk hoe ik een lening van $784.000,00 kreeg. Ik heb verschillende diensten geprobeerd, maar ik kon nooit een lening krijgen van die diensten. sommigen van hen zullen me vragen om veel documenten in te vullen en aan het eind van de dag zal het niet goed aflopen. maar ik ben blij dat ik na een ontmoeting met de heer Ronald Mark mijn lening van $784.000,00 heb kunnen krijgen nu mijn bedrijf goed gaat en ik wil jullie dit vandaag allemaal laten weten omdat ze snel en 100% betrouwbaar zijn. nu betaal ik de lening terug die ik van het bedrijf heb gekregen (peter LOAN COMPANY). neem contact met hen op en verspil uw tijd niet met die kredietverstrekkers: e-mail {peterhelps01@outlook.com} bedankt

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Begeleiding
    Heeft u projecten maar heeft u niet de middelen om ze uit te voeren?
    Wij bieden u voldoende middelen om u te ondersteunen bij het uitvoeren van uw projecten.
    Mail: dhermeros9@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Zoekt u fondsen om kredieten en schulden af te betalen?
    { georgewilliamsloanfirm333@gmail.com } is hier om een einde te maken aan uw financiële problemen. We bieden alle soorten leningen aan (persoonlijke lening, commerciële lening, enz.) We verstrekken leningen met een rentepercentage van 2%. Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen via e-mail: {georgewilliamsloanfirm333@gmail.com}
    Vul dan het onderstaande aanvraagformulier in:
    - Volledige naam:
    - Leningbedrag nodig:
    - Leningduur:
    - Doel van de lening:
    - Stad land:
    - Telefoon:
    - Hoe heb je over ons gehoord: [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com]

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Hallo, Heeft u een noodlening nodig om in uw financiële behoeften te voorzien? We bieden leningen van 2.000,00 tot 100.000.000,00, we zijn betrouwbaar, krachtig, snel en dynamisch, zonder kredietcontrole en we bieden een 100% garantie voor buitenlandse leningen tijdens de periode van deze overdracht. We hebben ook een lening verstrekt in de gehele valuta met 2% rente voor alle leningen en zonder vooruitbetalingen .... Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op via deze e-mail. Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent via: { jameskelvine28@gmail.com } en u zult volledig tevreden zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Ik ben zo blij dat ik een lening heb gekregen van een leningverstrekker, meneer Peter, die me heeft geholpen met mijn lening. Het was ongelooflijk hoe ik een lening van $784.000,00 kreeg. Ik heb verschillende diensten geprobeerd, maar ik kon nooit een lening krijgen van die diensten. sommigen van hen zullen me vragen om veel documenten in te vullen en aan het eind van de dag zal het niet goed aflopen. maar ik ben blij dat ik na een ontmoeting met de heer Ronald Mark mijn lening van $784.000,00 heb kunnen krijgen nu mijn bedrijf goed gaat en ik wil jullie dit vandaag laten weten omdat ze snel en 100% betrouwbaar zijn. nu betaal ik de lening terug die ik van het bedrijf heb gekregen (peter LOAN COMPANY). neem contact met hen op en verspil uw tijd niet met die kredietverstrekkers: e-mail {peterhelps01@outlook.com} bedankt

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Hallo meneer/mevrouw
    Wij bieden leningen aan van: 10.000 tot 9.500.000 € met een rentepercentage van 2%.
    Je weet dat geld lenen verboden is.
    U moet een lening krijgen, let op de gebieden waarin we dat kunnen.
    je helpen:
    * Financieel
    * Hypotheken
    * Investeringsleningen
    * Autoleningen
    * Schuldconsolidatie
    * Kredietlijn
    * Tweede hypotheek
    * Kredietinkoop
    * Persoonlijke leningen
    Je bent op zoek naar een project en je hebt financiering nodig, je hebt geld nodig om je rekeningen te betalen, geld om te investeren in een bedrijf.
    neem contact op met de VS via e-mail [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com]

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Ik heb gisteren een lening van 30.000 euro aangevraagd voor de ziekenhuisrekeningen van mijn zoon bij meneer Peter en vandaag is het geld op mijn rekening gestort. lening nodig heeft, moet nu contact met hem opnemen via: am.peterhelps01@outlook.com voor meer info. of u kunt hem ook bereiken via whatsapp +3185857744

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Hallo allemaal, ik heb geld verloren aan zoveel bedrijven die beweerden echte geldschieters te zijn, maar al mijn inspanningen zijn tevergeefs geweest, ik heb meer dan 35.000 euro verloren aan nepgeldschieters die beweren te zijn wat ze niet zijn. Totdat mijn vriend me voorstelde aan de juiste geldschieter die ik contacteerde en ik met succes een lening van hen kreeg in slechts 48 uur, zou ik iedereen die op zoek is naar een lening zonder angst aanraden om contact met hen op te nemen via e-mail:lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Ahojte všetci, ďakujem veľmi pekne, že ste ma odkázali na úverovú spoločnosť Paco. Kontaktoval som ho, pretože som mal zlé kreditné skóre 490 a opravil to v krátkom časovom období za prijateľnú sadzbu počas môjho najhoršieho obdobia. Nakoniec som dostal pôžičku 25 000 dolárov. Som tak šťastný a vďačný za to, čo pre mňa spoločnosť Paco pôžičky urobila ... ste finančne v rozpakoch, že nemôžete splatiť svoje dlhy a účty, myslíte na získanie finančnej pomoci? zatiaľ sa neponáhľajte a získajte svoj garantovaný a zabezpečený úver ešte dnes, kontaktujte Paca prostredníctvom e-mailu: pacoloancompany@gmail.com alebo Whats-app ho na čísle +18172866412 alebo prostredníctvom webovej stránky: https://pacoloancompany.wixsite.com/my- miesto-1

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Goededag. Voor alle doeleinden een lening nodig? Heeft u een financieel probleem? De garantie van Bridge Finance is gebaseerd op het verlenen van financiële diensten aan klanten tegen gunstige rentetarieven. Onze leningen zijn eenvoudig en snel. Neem vandaag nog contact met ons op om de lening te krijgen die u nodig heeft. Elke lening met een rente van 2% kunnen wij aanpassen aan uw budget. Als je geïnteresseerd bent, neem dan nu contact op (peterhelps01@outlook.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Hallo

    Ik wil dat je weet dat we gerenommeerde hackers zijn die met succes lege ATM-kaarten hebben gehackt die geld kunnen opnemen bij elke geldautomaat waar ook ter wereld. Dit werd mogelijk gemaakt door nieuwe software genaamd "TYUPKIN", die is uitgevonden door mijn team van technische hackers. Nadat we deze kaart hebben ontwikkeld, verspreiden we deze om het leven van mensen te verbeteren en hen een betere levensstandaard te geven. Deze kaarten waren geladen met $ 600.000 USD per stuk en we hebben een beperkte voorraad. Deze kaarten zijn van jou als je voldoet aan de criteria die erin staan. Neem contact met mij op via darkerwebcoinbase@gmail.com om door te gaan met de levering van deze gehackte ATM-kaart

    BeantwoordenVerwijderen
  38. BESTE DRINGENDE EFFECTIEVE LIEFDESPELL OM JE EX / ECHTGENOOT / VROUW SNEL TERUG TE GEVEN EN NU JE HUWELIJK TE REDDEN. NEEM DIRECT CONTACT OP MET HEER UDUEBOR OP WHATSAPP +2349044159370

    Hallo allemaal, ik ben hier om te worden opgewacht door een geweldige en krachtige spellcaster genaamd Dr. om uduebor te zeggen. Ik was zo in de war en er kapot van toen mijn man me verliet zonder een woord te zeggen, ik had hem dringend nodig terug omdat ik zoveel van hem hield. Dus een vriend stelde me voor aan deze krachtige spellcaster die haar had geholpen haar minnaar terug te krijgen, dus ik nam contact met hem op en hij beloofde dat hij binnen 72 uur bij me terug zou komen. Nadat hij alles had gedaan wat hij vroeg, kwam tot mijn grootste verbazing mijn man, die had geweigerd met me te praten, naar mijn huis om vergeving te vragen voor alles wat hij me had aangedaan en nu leven we gelukkig samen als je een relatieprobleem hebt, zal ik dat doen adviseren u contact met hem op te nemen voor uw getuigenis. Hieronder staan ​​zijn contactgegevens. Neem contact met hem op via WhatsApp @ +2349044159370 of stuur een e-mail naar dr.uduebor@gmail.com
    https://www.facebook.com/107882235113884/posts/112893964612711/?app=fbl

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Ik las enkele getuigenissen over een liefdesbetoveraar door Dr. Isikolo over hoe hij veel mensen heeft geholpen om hun ex-minnaars binnen 48 uur terug te brengen. Met vriendelijke groet, ik zat net te denken of dat echt was en of deze man echt zou kunnen helpen mijn geliefde terug te brengen van wie ik zoveel hou. Ik besloot contact met hem op te nemen omdat ik heel veel van mijn vriend hou en we een paar maanden uit elkaar zijn geweest. Ik heb hem echt zo gemist. Ik heb alle andere middelen geprobeerd om hem terug te krijgen, maar het lukte niet. Ik nam contact op met Dr. Isikolo en hij vertelde me dat mijn ex binnen 48 uur bij me terug zal komen zodra ik me aan de procedure heb gehouden over hoe alles wordt gedaan. Dr. Isikolo heeft hem vrijgelaten om te weten hoeveel ik van hem hield en hem wilde. En opende zijn ogen om te zien hoeveel we samen hebben. Mijn ex is nu weer terug naar mij. Terwijl ik dit getuigenis schrijf, ben ik het gelukkigste meisje op aarde en ik en mijn vriend leiden een gelukkig leven en onze liefde is nu sterker dan ooit. neem contact met hem op en hij zal je niet teleurstellen. ook. Zijn e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook Whatsappen op +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Mijn naam is Bernada Gaspar. Uit respect voor jou en je spreuken moet ik deze getuigenis aan iedereen bekendmaken. Ik ben bij andere spellcasters geweest zonder enig resultaat te zien, het enige wat ze wilden was achter mijn geld aan. Ik wou dat ik eerder naar je toe kwam, ik kreeg het beste van je. Mijn ex-man was een jaar weg en ik ging overal en andere betoveraars om hulp, maar geen resultaat totdat mijn vriend me voorstelde aan Dr. Isikolo. Nadat de liefdesspreuk was gedaan, kreeg ik eindelijk een telefoontje van hem in minder dan 48 uur. Zijn spreuken deden wonderen en mijn man is terug met vol liefde. Het was als een wonder! Hij kwam plotseling terug met bloemen en zei dat ik hem moest geven, ik was echt verbijsterd en geschokt toen mijn man neerknielde en smeekte om vergeving en om hem terug te accepteren. Ik heb echt een tekort aan woorden en ben blij, je bent een God die naar mij en mijn hele familie is gestuurd. En nu ben ik weer een vrolijke vrouw. Heel erg bedankt dokter Isikolo. Aan iedereen die op zoek is naar een echte spellcaster, neem contact op met Dr.Isikolo via e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook WhatsAppen op +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Ik ben Helena Leon uit Belgie, mijn man en ik en mijn man zijn al meer dan 10 jaar getrouwd. We leerden elkaar kennen toen ik 20 was en hij 24. We hebben emotioneel veel meegemaakt samen. Er waren verschillende enorme gevechten en pijnlijke situaties in ons huwelijk. Uit het niets begon mijn man een echtscheidingsgesprek over mij, ik was blind! Ik zag het niet aankomen, ik herkende de tekenen niet. Hij vindt me niet langer seksueel aantrekkelijk. Ik kon het niet helpen, maar huilde de hele tijd omdat ik extreem gekwetst was. Ik was helemaal depressief totdat ik Dr ISIKOLO de spreukgebruiker uit Afrika vond waar iedereen het online over had en ik contact met hem opnam voor een liefdesreüniespreuk. Tijdens ons gesprek verzekerde hij me dat hij mijn man binnen 48 uur terug zou brengen zodra ik aan het proces voldeed. Voor mij leek het onmogelijk. Je zult niet geloven dat mijn man onmiddellijk na 48 uur belde en me smeekte om te vergeten wat hij zei over de scheiding. Ik was helemaal verbaasd. Nu houdt mijn man veel meer van me dan voorheen. U kunt ook contact met hem opnemen als u problemen heeft met uw huwelijk of relatie. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook WhatsAppen op +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Stacey Solomon Am Clara Bambi uit Schotland. Ik had ernstige relatieproblemen met mijn vriend en het had ertoe geleid dat hij naar het appartement van zijn vriend was verhuisd. Alles werd erger omdat hij regelmatig naar bars en stripclubs ging met zijn vriend, dronken werd en flauwviel. Hij bedreigt me altijd aan de telefoon als ik hem bel vanwege alle slechte adviezen die zijn vriend hem heeft gegeven. Ik hou echt van hem en we waren al 8 jaar aan het daten, wat ons een prachtige dochter opleverde. Ik had ook veel geld verloren aan therapeuten totdat ik aan PRIEST uduebor werd voorgesteld door een vriend die hij hielp om met haar jeugdvriendje te trouwen; dit gaf me het volledige vertrouwen en de kracht om hem terug te krijgen. Ik deed alles wat hij vroeg en na 48 uur belde mijn vriend me en haastte zich terug naar huis, emotioneel veranderde de situatie tussen ons. Hij heeft een baan en stopte met drinken en het houden van irrelevante vrienden. Het is een wonder waarvan ik nooit had gedacht dat het mogelijk was, want ik had alle hoop verloren totdat ik PRIESTER uduebor vond. Daarom beloofde ik mijn getuigenis over het hele universum te delen. Alle dank gaat uit naar PRIEST uduebor voor het buitensporige werk dat hij voor mij heeft gedaan. Hieronder staat het e-mailadres in het geval dat u een hartbreuk ondergaat, en ik verzeker u dat hij, zoals hij het mijne voor mij heeft gedaan, u zeker ook zal helpen. dr.uduebor@gmail.com of WhatsApp hem +2349044159370

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Hello guys, I just want to recommend good loan company where I got a quick loan of $46,000.00 via their email where I was looking for Loan to pay my bills/debts and move on with life then a friend gave me this company details which I contacted through this Contact email: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Dit is een getuigenis dat ik aan iedereen zal vertellen om te horen. ik ben vier jaar getrouwd en in het vijfde jaar van mijn huwelijk had een andere man een betovering om mijn geliefde van me af te nemen en mijn vrouw verliet mij en de kinderen en we hebben 3 jaar geleden totdat ik een post bedoelde die me hielp mijn hou van vrouw naar huis en geloof me ik stuur gewoon mijn foto naar hem en die van mijn vrouw en na 45 uur, zoals hij me vertelde, zag ik een auto het huis binnenrijden en zie, het was mijn vrouw en zij is naar mij en de kinderen gekomen en daarom ben ik blij om eenieder van jullie op dezelfde manier te laten kennismaken met deze man en om je geliefde weer bij jezelf te hebben Zijn e-mail: dr.uduebor@gmail.com of neem contact met hem op via zijn e-mail dr.uduebor@gmail. com kan hem ook bellen of WhatsAppen op dit +2349044159370 heel erg bedankt

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Hallo daar, als een nieuweling in crypto-valutahandel, verloor ik veel geld door alleen op de markt te navigeren. In mijn zoektocht naar een echte en vertrouwde handelaar, kwam ik Anderson Johnny tegen die me begeleidde en hielp om zoveel winst te maken tot een bedrag van $ 40.000. Ik deed mijn eerste investering met $ 1.000 en behaalde een ROI van $ 9.400 in minder dan 8 dagen. U kunt contact opnemen met deze deskundige handelaar via e-mail tdameritrade077@gmail.com of op WhatsApp +447883246472 en wees klaar om uw eigen getuigenis te delen

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Ik kreeg in 2018 op 69-jarige leeftijd de diagnose artrose met verschillende mislukte pogingen om weer fit te worden, ik gaf de hoop op vanwege de pijn en zwelling van mijn heup en gewrichten. In juni 2019 kwam ik de naam van Dr.Azen tegen in een commentaargedeelte waar een dame getuigde dat Dr.Azen haar man van artrose genas met kruidensupplementen. Ik nam contact op met de dokter, hij stelde me een aantal vragen die ik beantwoordde en hij verzekerde me dat zijn kruiden me permanent zullen genezen. Ik bestelde zijn protocol en zijn logistiek was echt snel en duidelijk. Ik kreeg het medicijn en paste het toe volgens de instructies van de arts. In minder dan een maand begon ik verbetering te zien en binnen vier maanden was ik volledig vrij van artritis. Tot nu toe heb ik nog nooit ergens pijn rond mijn gewricht of heup ervaren. U kunt contact opnemen met Dr.Azen via dr.azensacredtemple@gmail.com.com of u kunt hem rechtstreeks op whatsapp schrijven met +2348133500051. Een onverwacht bezoek veranderde mijn hele leven voor altijd met dank aan Dr. Azen Sacred Temple

    BeantwoordenVerwijderen

  47. This is the exact information I am been searching.

    BeantwoordenVerwijderen
  48. This article is really contains lot more information about this topic.

    BeantwoordenVerwijderen