Met je vrije kledingkeuze

Je hoeft niet in Amsterdam te wonen of in een andere grote stad, je hoeft niet mentaal geaberreerd te zijn, noch hoef je werkloos te zijn, arm, oud, doof of blind en je hoeft niet rechts te zijn dan wel sceptisch, slim, of feministisch, is allemaal niet nodig om te weten dat Nederland al lang een islamzuil rijker is.

Een religie dus die gewend is te discrimineren maar die wij, Nederlanders, christenen of niet, daarom niet mogen bekritiseren omdat we dan gore racisten zijn mét 'n fobie. Allemaal dezelfde.

Kijk om je heen. Zie en begrijp wat ik bedoel. De islamitische discriminatie binnen eigen groep is overal. Vrije keuze of niet. Het zou niemand met stemrecht onverschillig moeten laten.

Je moet links zijn, niet eens zo extreem, (nog) in 'n overwegend christelijke of atheïstische omgeving wonen, je moet honderd procent politiek correct zijn, afhankelijk van
subsidiekranen, zwakzinnig, 'n angsthaas, een laffe gemakzuchtige cultuurrelativist of christen, een bekeerling, vrijblijvend onverschillig, een hippie, anti-democraat of 'n zelfhater pur sang om 't kritiekloos goed te vinden. 

Dus kan het gebeuren dat de anarchistische bedelaars van Amnesty International rot fruit  rapen wanneer ze het argument gebruiken dat 't boerkaverbod de vrije keuze van vrouwen om te dragen wat ze willen, zou ondermijnen.

Hij is sterk, niet? Als-ie niet zo ongehoord gemakzuchtig is.

Met je vrijheid van kledingkeuze.

Het is nog niet zo lang geleden dat ik in 't gehucht Winterswijk bij de blauwe supermarkt gesommeerd werd m'n integraalhelm af te zetten terwijl 't klepje omhoog stond. Ik had maar één boodschapje nodig maar dat kon ik wel vergeten. De helm moest af. Want ongemakkelijk, iets met kunnen zien wie ik ben, en voor uw en onze veiligheid. 

Ik had het niet beter kunnen verwoorden, maar dan over het islam-uniform. 

11 opmerkingen:

 1. Het is juist pure discriminatie dat bij een paspoortcontrole iemand zijn of haar bril op en af moet zetten terwijl een burkadraagster zo door kan lopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schrijnend vind ik ook de enorme kloof in de Nederlandse maatschappij. Mensen die het middeleeuwse gedrocht aanschouwen voor wat het is, en de mensen die met bijna eufoor enthousiame het rode tapijt voor de donkere nachtmerrie uitrollen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ons volk bestaat voor een belangrijk deel uit nationaal-masochisten.

   Verwijderen
 3. Dat geloof ik ook. En het overgrote deel van het volk is makkelijk te misleiden met infantiele tv, radio en idem festivals(opeens een nationale obsessie, die weerzinwekkende massa-gebeurtenissen) waar de propaganda-machine braaf verder haar werk kan doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een dwazen hiero!
  Het is vandaag nine eleven, ja!
  Gaat daar nog iets over gezegd worden of niet?
  Bijv hoe alle kolomen tegelijkertijd knakken bij kantoorbranden?
  Valt me tegen hoor...echt jammer dit...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn man Wim Schaefers vertraagde met de liefde van mijn leven na een enorm gevecht. Hij zei dat het voorbij was tussen ons en dat hij me nooit meer terug zou nemen nadat ik verschillende dingen met hem had gestopt. Ik realiseerde me eerst dat hij de liefde van mijn leven was nadat ik hem verloor.
  Ik wil hem terug, maar ik wil hem ook niet nog een keer pijn doen. Ik weet niet zeker hoe ik hem zelfs terug kan krijgen, het lijkt erop dat hij zijn leven voortzet. jaren van afscheiding, liet ze achter, ze getuigde dat een spirituele genezer, Osagiede genaamd, voor haar een betovering luncht. Ik stuur ook een e-mail naar Dr. Osagiede om me te helpen mijn ex-liefdespartner terug te krijgen, ik leg al mijn huwelijksproblemen aan hem uit en Dr.osagiede beloofde me mijn ex-man terug te geven binnen twee dagen na het spellen van gebed en opgeofferd om de liefde te charmeren, probeerde ik, ik voorzag in alle liefdesspreukartikelen en materialen die van mij nodig waren, er werd mij gezegd middernachtgebed uit te voeren. Twee dagen na het eerste gebed was ik verrast dat het precies was zoals Dr. Osagiede me beloofde dat mijn ex me op een mobiele telefoon zou bellen om me te verontschuldigen, mijn man Aslund belde me op met een onbekend nummer, hij vraagt ​​om excuses en maakt een afspraak om af te spreken. we zagen elkaar vaak in dezelfde week, liefde betovering werd voor mij gelanceerd in de Dr. Osagiede Tempel alles werd voor mij gedaan, het werkt naar mijn beste. Ik ben vandaag blij dat we als gezin gelukkig samenleven. ik ben dankbaar. dankzij deze geweldige man Osagiede. Aanvankelijk had ik de angst voor twijfel, maar ik probeer het en het werkt naar mijn beste. Ik weet zeker dat dit ook voor jou werkt om verloren liefdesrelaties met je partner te herstellen. email dr osagiede op zijn persoonlijke email op: doctorosagiede75@gmail.com of whatsapp op +2349014523836

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Thanks for such a wonderful job, seriously this is amazing information giving site..!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I gotta bookmark this website it seems extremely helpful very useful. Thanks for sharing.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo dames en heren, heeft u dringend behoefte aan een persoonlijke lening of handelsleningen of een lening om een ​​project op te starten of om een ​​huis of een auto te kopen of heeft u een lening nodig voor welk doel dan ook? Zo ja, dan raad ik u aan contact op te nemen met Sunshine Financial Group via {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com} of {WhatsApp: +447903159998}.

  Sunshine Financial Group is een uitgebreide financiële dienstverlener die zich inzet om u te helpen uw financieel succes op de lange termijn te verbeteren. Onze aangepaste programma's zijn ontworpen om uw rijkdom te helpen groeien, beschermen en behouden door persoonlijke service en expertise te leveren.

  De reden waarom u contact moet opnemen met Sunshine Financial Group;
  - Altijd en overal toepassen.
  - Ontvang contanten in minder dan 24 uur
  - U kunt maximaal 20 miljoen euro lenen
  - Geen verborgen kosten.
  - gesubsidieerde rentevoet van 3%
  - U krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te selecteren, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
  - Wij bieden zowel beveiligde als ongedekte leningen

  Als u het zo moeilijk vindt om een ​​aandelenlening van uw lokale banken of andere financiële instellingen te krijgen, hoeft u zich geen zorgen meer te maken, omdat we een groot aantal personen en organisaties hebben geholpen die wereldwijd financiële problemen hebben ondervonden. Wanneer u bij ons solliciteert, solliciteert u bij een vertrouwd bedrijf dat zich bekommert om uw financieringsbehoeften. Je wordt gedurende het hele proces verzorgd.

  Als u binnen 24 uur een dringende lening nodig heeft, stuur dan een e-mail naar de onderstaande e-mail voor meer informatie
  E-mailcontact: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
  WhatsApp Contact: +447903159998

  BeantwoordenVerwijderen