Nieuwe gouden bladzij

Arabist_jansen

Er bestaan wel degelijk belangentegenstellingen tussen naties. Het is in het belang van de Marokkaanse en de Turkse natie dat de Turken en de Marokkanen die naar Nederland geëmigreerd zijn, veel geld naar huis sturen en niet integreren. Het is in het belang van de Nederlandse natie dat ze wel integreren en hun belangstelling voor hun landen van oorsprong geleidelijk aan verliezen.

Het is in het belang van Nederland, en Europa in het algemeen, dat de voorwaarden waarop Turkije tot de Europese Unie toetreedt, redelijk zijn. Het is in belang van Turkije die voorwaarden eenzijdig te kunnen dicteren. Het huidige Turkse standpunt over toetreding tot Europa luidt dan ook dat over een jaar of tien de samenstelling van de Europese bevolking en de Europese regeringen zodanig zal zijn, dat toetreding tegen die tijd geen probleem meer zal kunnen vormen. Daarmee bedoelen de regeerders in Ankara dat zij verwachten dat de regeringen in Europa tegen die tijd verregaand in Turkse handen zullen zijn.

De bedenkingen van Geert Wilders over de dubbele nationaliteiten in het Nederlandse kabinet zijn dan ook geen wereldvreemde en absurde onzin, maar zouden het rustig onderwerp van discussie moeten zijn, al was het alleen maar vanwege de overspannen verwachtingen die een aantal regeerders in het Midden-Oosten en in Turkije koesteren over de uitbreiding van hun macht over West-Europa.

Marokko wordt dan wel niet net als Turkije lid van de Europese Unie, maar het idee dat Nederland ooit een soort overzees gebiedsdeel van Marokko zou kunnen worden, leeft wel degelijk. Het komt dan natuurlijk goed uit als een groot deel van de inwoners van Nederland dan de Marokkaanse nationaliteit nog heeft.

De Amerikaan Daniel Pipes heeft kortgeleden weer betoogd dat er drie mogelijkheden zijn: Europa capituleert voor de islam en wordt een islamitisch land. Dit is het standpunt van Oriana Fallaci, Mark Steyn, Bat Ye’or en eigenlijk ook Walter Laqueur. In Nederland is er gelukkig niemand wiens gedachten die kant uitgaan, wij zouden zo niet durven denken. Waar moet trouwens wanneer het zo ver zou komen het Concertgebouworkest naar toe, en het Rijksmuseum (al die schilderijen met flessen wijn er op), om nog maar te zwijgen van onze Koninklijke familie?

Het tweede standpunt luidt dat Europa ‘wakker wordt’, en geweld als dat van de aanslagen in Madrid en Londen zal beantwoorden met maatregelen waarvan we ons nu nog geen voorstelling kunnen maken maar die sterk aan de Tweede Wereldoorlog zullen doen denken. Van de moslimkant zijn onder anderen Kalim Siddiqui en Shabbir Akhtar deze mening toegedaan. De Amerikaanse strateeg (en thrillerschrijver) Ralph Peters voorziet al dat Amerikaanse schepen ‘in Bremerhaven, Brest en Bari’ de Europese Moslims zullen moeten komen evacueren.

Minst waarschijnlijk is de derde mogelijkheid: integratie van moslims en niet-moslims, al was het alleen maar omdat zo’n integratie zich in de geschiedenis van de islamitische expansie nog nooit heeft voorgedaan. Maar vooruit, hier ligt de kans voor Europa om een nieuwe gouden bladzij toe te voegen aan het boek van de geschiedenis der mensheid.

Hans Jansen

(Deze tekst verscheen 9 maart 2007 in Opinio.)

69 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Welcome to brotherhood Illuminati where you can become
   rich famous and popular and your life story we be change
   totally my name is Dan Jerry I am here to share my
   testimony on how I join the great brotherhood Illuminati
   and my life story was change immediately . I was very poor
   no job and I has no money to even feed and take care of my
   family I was confuse in life I don’t know what to do I try all
   my possible best to get money but no one work out for me
   each day I share tears, I was just looking out my family no
   money to take care of them until one day I decided to join
   the great Illuminati , I come across them in the internet I
   never believe I said let me try I email them.all what they
   said we happen in my life just started it was like a dream to
   me they really change my story totally . They give me the
   sum of $1,200,000 and many thing. through the Illuminati I
   was able to become rich, and have many industry on my
   own and become famous and popular in my country , today
   me and my family is living happily and I am the most
   happiest man here is the opportunity for you to join the
   Illuminati and become rich and famous in life and be like
   other people and you life we be change totally.If you are
   interested in joining the great brotherhood Illuminati.then
   contact him +2348106618681 or for more information +1(705)8062021
   email:illuminatibrotherpowerful@gmail.com or you need my assistance
   email:danjerry04@gmail.com...

   Verwijderen
 2. Het zal inderdaad één van de twee eerste mogelijkheden worden, denk ik. Heel treurig is bv de NOVA-uitzending van afgelopen zaterdag 4-4, waarin ze een totaal onbelangrijke kwestie, zoals het langdurig bellen van Berlusconi met Turkije op de NAVO-top tot groot schandaal verheffen, doen de linkse media altijd als het Berlusconi betreft, terwijl het echte schandaal niet het te laat komen van Berlusconi is, maar de houding van Turkije die om belachelijke ondemocratische redenen Rasmussen niet als NAVO-chef wil. Daar zou NOVA aandacht aan moeten besteden, maar niets van dat alles. Kortom de media zijn nog steeds moedwillig blind voor de realiteit die hier door Hans Jansen wordt geschetst. Een belangentegenstelling met Turkije dat de islamitische onvrijheden ook in Europa wil introduceren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waarom zou wakker worden van de Europeanen moeten leiden tot vreselijke toestanden? Niet per se nodig. Wanneer ook de seculiere hoger opgeleiden wakker worden en eindelijk werk gaan maken van het uitlachen van de "islamgeleerden" en het aanpakken en uitzetten van de haatzaaiers en ontmaskeren van de taqiyya beoefenaars, kan het even spannend worden maar er is geen enkele reden om er van uit te gaan dat al die nominale mohammedanen dan de kant van de haatzaaiers zullen kiezen.
  Mijn inschatting is dat er in heel West-Europa niet meer dan zo'n 10000 mensen te hoeven worden uitgezet. Wanneer we dat kunnen bereiken is intussen de noodzakelijke scheiding der geesten ook reeds bereikt.
  De laag opgeleide mensen snappen beter wat er aan de hand is en zijn vrijwel niet geneigd tot geweld tegen de "gewone mohammedanen". Hoe langer de zittende elite op de huidige weg doorgaat, hoe groter de kans dat de uiteindelijke confrontatie heel akelig wordt; dat wel.
  Dat "..zo’n integratie zich in de geschiedenis van de islamitische expansie nog nooit heeft voorgedaan" is waar, maar in de huidige tijd spelen zich wel meer zaken af die zich nog nooit eerder hebben voorgedaan.
  Wat mij betreft zullen op die gouden bladzijde niet alleen Europese namen staan, maar ook Armeense, Koerdische, Assyrische, Perzische, Turkse en Marokkaanse.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wanneer ook de seculiere hoger opgeleiden wakker worden en eindelijk werk gaan maken van het uitlachen van de "islamgeleerden"

  http://tinyurl.com/ynjo2m

  BeantwoordenVerwijderen
 5. terwijl het echte schandaal niet het te laat komen van Berlusconi is, maar de houding van Turkije die om belachelijke ondemocratische redenen Rasmussen niet als NAVO-chef wil

  @ Rudolf 0:49

  Ga hier 's een frisse neus halen

  http://tinyurl.com/cfeyng

  Die stoethaspel van een Deen heeft inmiddels, naar verlangen van de Verheven Porte, zijn ontstoken neus diep in het stof moeten steken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Niettemin heeft arabist Hans Jansen (en Pipes) verzuimd de vierde optie te noemen, de enige optie die in volle gang is maar waar je niemand over hoort, correctie waar je, behalve Geert Wilders, niemand in de politiek, de gevestigde media en van onze elite over hoort: de (zelf)islamisering van Nederland en de rest van het vrije Europa. Dus niet via een 'capitulatie' – daar stel ik me toch iets anders bij voor – maar door een proces dat jaren geleden in gang is gezet en dat voortschrijdt, soms wat sneller, zoals na 2 november 2004, soms geleidelijker maar een weg terug of een ombuiging lijkt er (vooralsnog) niet in te zitten, economische crisis of niet. Zelfislamisering is als het ware de overtreffende trap van capitulatie.

  De elite blijft respect eisen voor intolerantie en volhard in het niet benoemen van de Nederlandse golf van (zelf)islamisering.

  Doden vallen er misschien bij deze 4e optie niet (meer).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. 'om nog maar te zwijgen van onze Koninklijke familie?"

  Over de koninklijke familie hoeven wij ons geen zorgen te maken. Die worden gewoon islamitisch. De Oranjes hebben in het verleden bewezen zich uitstekend aan de heersende tijdsgeest aan te passen om aan de macht te blijven. Het zal ook niet de eerste keer zijn dat zij van geloof veranderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. "om nog maar te zwijgen van onze Koninklijke familie?"

  Over het koningshuis hoeven wij ons geen zorgen te maken. In het verleden hebben de Oranjes bewezen dat zij zich uitstekend aan de heersende tijdsgeest kunnen aanpassen om aan de macht te blijven. En het zal dan ook niet voor de eerste keer zijn dat zij van geloof veranderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben een groot fan van Hans Jansen, maar in het onderstaande slaat ie de plank wel behoorlijk mis.

  "Europa capituleert voor de islam en wordt een islamitisch land. Dit is het standpunt van Oriana Fallaci, Mark Steyn, Bat Ye’or en eigenlijk ook Walter Laqueur. In Nederland is er gelukkig niemand wiens gedachten die kant uitgaan, wij zouden zo niet durven denken."

  Voor de goede orde: bovengenoemde mensen zijn van mening dat Europa capituleert. Niet dat Europa zou moeten capituleren. Zij staan dus geen capitulatie voor.

  En is er in Nederland werkelijk niemand die vindt dat Nederland capituleert voor Islam?
  Ik heb stellig de indruk dat Wilders en co niet anders roept en dat een flink deel van de kiezers het met hem eens zijn.

  En zouder er in Nederland daadwerkelijk geen mensen zijn die capitulatie voorstaan?
  Ik heb stellig de indruk dat heel politiek correct Nederland, al decennia niet anders doet!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Erdebe, soms is ironie of sarcasme of cynisme, juist het omgekeerde zeggen van wat je bedoelt, om er nog meer aandacht voor te vragen maar zonder daarop direct aangevallen te kunnen worden.

  Erdewe.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een strak remigratiebeleid lijkt me ook wel een redelijke oplossing. Gezien het feit dat de kolonisten ons per saldo meer geld kosten dan ze opleveren kan er ook nog wel een fikse oprotpremie vanaf. Is ook beter voor die mensen zelf want hier voelt men zich toch maar als een kat in een vreemd pakhuis...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ...dubbele nationaliteiten in Nederlands kabinet rustig een punt van discussie kunnen zijn...

  Keyword: rustig

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gezien het feit dat de kolonisten ons per saldo meer geld kosten dan ze opleveren

  Waar is dat feit te vinden ?

  Keyword : factfinding

  BeantwoordenVerwijderen
 14. En optie vier: een terugkeer beleid naar het model van Pamela Hemelrijk? Wel eens aan gedacht? Kost naar verhouding minder dan integratie. Kan worden uitgevoerd zonder geweld. En zal zelfs vrijwillig grote stromen doen vertrekken. Niet integreren, terug keren, dat is dé oplossing!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. @Tulay
  http://www.nrc.nl/W2/Nieuws/1999/04/28/Vp/06.html

  BeantwoordenVerwijderen
 16. @ vanFrikschoten
  Is dat dezelfde Lakeman op wiens hartelijk advies honderdduizenden landgenoten zich als lemmingen stortten op de aandelenplannen van Piet Bloemink's Legio Lease. Dezelfde Piet die tot halverwege vorig jaar halal-hypotheken promootte ? Ja ? Nuf Said.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @Tulay
  Neem nog een glas azijn op mijn kosten, joh...

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Als de argumenten op zijn gaan we schelden? Typisch Pavlov gedrag onder bepaalde bevolkingsgroepen...

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Tulay,

  Je zit duidelijk wat te trollen en je hanteert bekende discussietechniekjes door duidelijk niet op de inhoud van het artikel in te gaan, maar er juist van af te leiden.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Uit de aard van haar geloof mag Trollybus geen uitgangspunten ter discussie stellen of gesteld laten worden. Men is zo overtuigd van zijn/haar gelijk, dat dat overbodig zou moeten zijn, als het niet direct onderuit geschoffeld kon worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hoe die Hoeiboei storende ‘crank’ Tulay Turan* Tankgirl (TTT) wetenschappelijk te omschrijven? Het is merkbaar dat hij hier en daar wat als een ekster heeft opgepikt. Blinkende, klinkende woorden en hele halve goed lopende frasen, maar bij elkaar genomen alles zonder logica. Wel schemert er in zijn hardnekkige, soms ordinaire tirades een gedrevenheid door die zo sterk is dat je er een probleem in herkent. Welk?

  TTT met primitief e.d. af te doen, vind ik onvoldoende, want zijn trant van ‘redeneren’ (ijlen) - ben ik vroeger, elders, meer tegengekomen, specifiek bij mensen uit heel andere culturen.** TTT is dan (ook) een cultureel probleem. Hij, het of zij, is het vraagstuk van mensen die het Westen te moeilijk niet begrijpen***, en er zich door uitgedaagd voelend er dan maar furieus = onverstandelijk op reageren. En dan zijn we er met Naipaul uit.

  Naipaul heeft het probleem onderkend en noemt het ‘filosofische hysterie’. Deze ‘oplossing’ heeft hij uit een boek dd 1886 van Joseph Conrad. Daarin heeft JC, schrijft Naipaul, ‘iets weten te treffen van de Islamitische hysterie van die tijd, ontstaan door het kennis nemen van de Westerse cultuur in een koloniale context. Het is ‘een hysterie die 100 jaar later zou uitmonden in het fundamentalisme waarover nu wordt gesproken’.

  TTT lijkt mij nu afdoende te definiëren. Zijn ‘basic personality’ is van niet-Westerse** snit, met, komt mij voor, in zijn individueel geval weinig mogelijkheden om mentaal vooruit te komen. De godsdienstige factor kan daarvoor de sterkste rem zijn. Misplaatste (domme) arrogantie speelt ook een rol, maar is eventueel met die religieuze factor te vereenzelvigen. Dus: TTT zou een hystericus zijn. Zijn genezing zij niet onze te betalen zorg.
  * Turan = Turks-Imperiaal programma.
  ** Niet zozeer bij de gewone man, die net zo nuchter en verstandig kan denken als welk ander mens van de wereld ook, maar bij hun ‘schriftgeleerden’ en hun volgelingen.
  *** Het Westen in principe hen wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat ik de (Arabist) Hans Jansen kwalijk neem is dat hij Opperland wijsmaakt dat alle moslims de nageboorte zijn van de kamelen in Jeddah of de zwijnen uit Quom. Alhoewel ik geen enkel geloof heb in de leer der homeopathie vertrouw ik wel op Hahnemann als-ie zegt dat je het gelijke met het gelijke kunt bestrijden. Zolang de mens G_D niet heeft herschapen moet je sprookjesvertellers te lijf gaan met een andere waarheid als sprookje verpakt. Is het U nooit opgevallen dat (Arabist)Hans Jansen nog nooit enig woord heeft gewijd aan de Alevi ? Aan de sufi's of die lieve koranisten ? Denk toch 's na !

  Wie meer over Alevi's wil weten kan voor 125 € 'The Alevis in Turkey' kopen bij bol.com.

  "This is the only volume dedicated to the Alevis available in English and based on sustained fieldwork in Turkey. The Alevis now have an increasingly high profile for those interested in the diverse cultures of contemporary Turkey, and in the role of Islam in the modern world. As a heterodox Islamic group, the Alevis have no established doctrine. This book reveals that as the Alevi move from rural to urban sites, they grow increasingly secular, and their religious life becomes more a guiding moral culture than a religious message to be followed literally. But the study shows that there is nothing inherently secular-proof within Islam, and that belief depends upon a range of contexts."

  @ Rudolf
  Het artikel is al eerder geplaatst. Trek jullie reacties 's na.

  @ HPax
  Een van battle cries van TTT is NO MORE SIVAS 1993. Turan kent twee betekenissen [1} Hongaars voor tank [2] vond Holofernes Baron Bodissey helemaal niet leuk : TTT's uit Boedapest onder z'n neus.[3] Het Turkse zakenleven wil een E.F.T.A. status. Wel de voordelen maar niet de nadelen. Het dooronderhandelen op nu negen hoofdstukken is fake en heeft alleen ten doel de E.F.T.A. status binnen te halen. [TURAN] Zelfs in Xingiang groeien en hoor je turkse vioolen.

  Naipaul 'Among the believers' is wel erg naargeestig. Naipaul heeft net als (Arabist) Hans Jansen wel van Alevi's gehoord en over gelezen maar nog nooit gezegd dat Alevi's geen moslim zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. "Our aim is to develop a Holiday Park & Resort on the site of the Tempel Mount of Jerusalem : we would like to create a lavishly and cosy atmosphere in an ideal setting for illuminati (sub-basement), jews (wailing wall), christians (second floor) and muslims (topfloor and P). We are affiliated with the Jezus ben Ganesh Golf & Country Club on nearby Mount Olivia. No solliciting please."

  Van wie over wie hoorde ik deze mop ?

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Laat iedereen die geen moslim is of meer wil zijn, en die het islamitische geloof afzweert, tot ons komen, hier in het Westen. En vice versa.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. ...zal beantwoorden met maatregelen waarvan we ons nu nog geen voorstelling kunnen maken maar die sterk aan de Tweede Wereldoorlog zullen doen denken.

  *********
  Voorzichtig uitgedrukt..

  Maar ik denk dat veel nederlanders, als het erop aankomt, zullen zeggen: 'dan maar burgeroorlog' omdat ze zich realiseren dat ze anders álles kwijt zullen raken.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Nederland islamiseert niet. Als je je ogen opendoet en niet alleen maar de aandacht richt op de achterstandswijken, zie je dat de jongere generatie het te druk heeft met studeren en carriere maken, om nog veel aandacht te besteden aan Allah.

  De Randstad is Nederland niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik kan me goed voorstellen dat hogere toetsenbordstormers als Jansen het af en toe helemaal gehad hebben met de productie van pueriele alarmismen over de ondergang van de westerse beschaving onder de oprukkende islam. Zelfs paranoïde geesten moeten ooit verzadigd raken van al dat vitriool.

  Maar om dan maar teksten van jaren geleden te plaatsen, alleen om daaronder dezelfde voorspelbare aaneenrijging van in krukkige zinnen gevatte angst en bekrompenheid uit te lokken - is dat niet wat al te schamel?

  Of moet ik dit zien als een soort recycling van haatteksten in het kader van de duurzame angstproductie?

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Basb, als we inhoudelijk op dezelfde punten terugkomen, dan kun jij dezelfde overtuigende weerleggingen hanteren zonder over vorm, kleur, emotie of andere afleidingen te beginnen. Goede argumenten werken ook een tweede keer, dus vrees niet ze andermaal te verdedigen.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Diep respect voor Hans Jansen dat hij dit taboe flat out op tafel legt. Gezeur over "angstzaaien" is gratuit. Het is een pijnlijke, absurde realiteit die wij maar heel moeilijk onder ogen kunnen zien omdat ons wereld - en mensbeeld op zeer gespannen voet staan met het besef dat we een koloniserende sekte hebben binnengelaten. Een sekte die qua trackrecord geen enkele twijfel laat bestaan over haar aard en intenties. Zoals Ayaan waarschuwde: "The trouble is the West". Haar oorlogsverklaring aan de gehele islam, inclusief de "gematigde" is opzichtig genegeerd door de MSM. Geheel in lijn met hetgeen ik hier boven schrijf. Onaangename waarheden worden liever genegeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. @Tulay
  Als Turkije klaar is met de verwerking en acceptering van de genocide op de Armeniërs kunnen we het nog wel eens hebben over de genocide op de Grieken uit Smyrna in 1922. Ja heel vreedzaam volkje, de Turken.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. @ water

  Smyrna was een eitje vergeleken met de Chios Genocide.

  "By the end of the massacres – and within a period of just six months – approximately three quarters of the island's 'Greek' Orthodox population of 120,000 are killed, enslaved or die of disease. Of the survivors, almost all flee as refugees. An estimated 20,000 are direct victims of the massacres. A further 45,000 are taken into slavery, of whom about half are redeemed and half die (neglected and in poverty throughout the Ottoman empire). In Constantinople some Chian slaves are offered for sale at 100 piastres each, though the sudden glut means that slave prices tumble throughout the region. Mass circumcisions of young Christian Chians takes place in Constantinople, while women are despatched to the brothels. An unquantifiable number die on the island as a consequence of hunger and disease. Around five thousand Chians, mostly prosperous merchants and diplomats, happen to be abroad at the time – including many young men learning the family business in satellite trading houses in port cities around the Mediterranean. Around fifteen thousand manage to escape the island before Kara Ali's Turkish troops invade the island. The only formal record of named victims is to those members of the island's aristocracy held hostage in the Kastro or hanged on 23rd April 1822."

  Allemaal waar. Turken zijn inderdaad een volk om rekening mee te houden. Sans doute.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Tulay said 7 april 2009 0:18... :Wat ik de (Arabist) Hans Jansen kwalijk neem is dat hij Opperland wijsmaakt dat alle moslims de nageboorte zijn van de kamelen in Jeddah of de zwijnen uit Quom. Is het U nooit opgevallen dat (Arabist)Hans Jansen nog nooit enig woord heeft gewijd aan de Alevi ? Aan de sufi's of die lieve koranisten ? Denk toch 's na !
  _______________

  Is dat zo?
  Dat geloof ik niet,.... wat hij doet is waarschuwen tegen de islam als totalitaire religie/ideologie.
  Hier kunnen de Alevieten ook over meepraten.
  Volgens moslims zijn alevieten geen moslims en dus worden ze als zodanig bejegend.
  En de soefies moeten zich al helemaal rustig houden uit lijfsbehoud.


  Tulay said 7 april 2009 0:18... :Alhoewel ik geen enkel geloof heb in de leer der homeopathie vertrouw ik wel op Hahnemann als-ie zegt dat je het gelijke met het gelijke kunt bestrijden. Zolang de mens G_D niet heeft herschapen moet je sprookjesvertellers te lijf gaan met een andere waarheid als sprookje verpakt.
  ________________


  Hahnemann bestreed ziekte met een stof (gif) die dezelfde symptomen als de ziekte zou veroorzaken als die niet heel sterk verdund was.
  Hoe kun je 'de waarheid' met een andere waarheid te lijf gaan....
  'n Waarheid wordt, zeker door geconditioneerde sekteleden, per definitie als absoluut ervaren, en dan wil jij die met een andere waarheid ondermijnen....nou succes.


  ***********************
  ***********************

  In Turkije zijn de alevieten en het Alevitisme door de Turkse staat onderworpen aan een strenge minderhedenpolitiek (assimilatiepolitiek). In praktijk leidde het (gewelddadige) discrimatiebeleid tot rellen en zogenoemde 'bloedbaden'. Berucht zijn echter ook de pogroms op de Alevieten uit de jaren '70, begin jaren '80. Vooral het bloedbad van Sivas uit 1993, de pogrom van Kahramanmaras in december 1978 en de Pogrom van Çorum in mei 1980 hebben diepe sporen achtergelaten. Sinds enkele jaren is dit beleid versoepeld, mede als gevolg van de toenemende kritiek op de Islam en islamitische mensenrechten vanuit de Europese landen[8]. Internationaal is er veel aandacht voor de Armeense genocide en de mensenrechtenkwestie aangaande de Koerden, maar ook de pogroms op de Grieken en de Assyriërs krijgen meer en meer aandacht.
  Alevieten wijzen op het feit dat er nog steeds veel vooroordelen over ze bestaan en er nog veel discriminatie in de Turkse samenleving aanwezig is. Ook zou hun identiteit bewust ten koste van de soennitische islam worden genegeerd. Bijvoorbeeld, de Turkse overheid hanteert verplicht islamitisch godsdienstonderwijs. Ook zijn vele zogenoemde cemhuizen in alevitische dorpen en wijken verboden, maar worden er her en der moskeeën geplaatst. Iets waar de alevieten niets aan hebben, omdat de Alevieten de moskeeën niet als gebedshuizen erkennen. Het argument van de Turkse overheid daarbij is dat alevieten moslims zijn en deze voorzieningen dus ook voor hen bedoeld zijn[9]. Alevieten bezien dit als een ontkenning van hun culturele en religieuze identiteit en spreken van een assimilatiepolitiek. Alevieten streven ernaar om op basis van gelijkheid, zonder gediscrimineerd of vervolgd te worden, aan het culturele, sociale en politieke leven van Turkije deel te kunnen nemen en zowel een economisch[10] als cultureel positief bijdrage hieraan te kunnen leveren.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. @ Paul

  Alevi's geen moslim ?

  A hodja was arguing with a Bektashi dervish one day, and he asked, “How many are the
  pillars of Islam?”

  The Bektashi answered, “There’s only one!”

  The hodja replied angrily, “Hah! You don't even know the pillars of Islam and still you
  brag you're a dervish!”

  “Hold on! Let me explain hodja,” replied the Bektashi. “You see, I’ve noticed that all
  you Sunnis don't go on the Hajj and all of you don't pay the Zakat. Well, not all of us
  Bektashis fast in Ramazan and most of us don’t even pray Namaz. Between the both of
  us, what’s left of the five pillars except the Shahadah?”

  De shahadah is de islamitische geloofsbelijdenis, een van de vijf zuilen van de islam.

  De Arabische tekst is als volgt: اشهد ان لا اله الا الله, اشهد انّ محمّدا رسول الله

  In getranslitereerd Arabisch luidt deze: āsh'hadu ān lā ilaha illā-llah, āsh'hadu ānna mūhammadār rasūlu-llah

  Nederlandse vertaling: "Ik getuig dat er geen god is dan God, ik getuig dat Mohammed God’s boodschapper is."

  Als je dit zegt in bijzijn van liefst twee mannelijke getuigen ben je moslim, Paul

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Tulay zei...
  Is het U nooit opgevallen dat (Arabist)Hans Jansen nog nooit enig woord heeft gewijd aan de Alevi ? Aan de sufi's of die lieve koranisten ? Denk toch 's na !
  _____________

  Waarom zou hij,... zij zijn het probleem niet, zij zijn liberaal en dus in de ogen van de 'echte moslims' geen moslims.
  Waarom moet Hans Jansen volgens jou deze mensen erbij moeten halen als hij het gevaar islam signaleert.
  Of wil je hen alleen gebruiken om het armzalig imago van de islam op te krikken.
  Dat zou de ironie ten top zijn..,de soefies en alevieten zijn zelf (te vaak) slachtoffer van de 'echte islam'?

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Hier een argumentatie niet voor fundamentalisme van Christendom of Islam, maar voor moreel relativisme ten gunste van Christendom. In onze door links in het multicultivisme gemarineerde samenleving, zeker met fundamentalisten als transformatoren, kan dat dus net zo goed ten gunste van Islam uitvallen. Integratie gaat in elk geval niet, of het moeten twee staten worden net als in Israël.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Vergat de link: http://www.moralrelativism.info/
  Excuus.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Eenvoudige manier om de illuminati broederschap in de join
  wereld.
  Vriendelijk contact met de heer Scott een van de Illuminati online
  registratie officier via deze e-mail
  nu: scottosama33@gmail.com en gij zult geweest
  gegeven een idee kans om een bezoek aan de satan en zijn
  vertegenwoordiger na registraties wordt gecompleteerd door
  u, geen offer van het menselijk leven nodig, Illuminati
  broederschap meebrengt rijkdom en beroemd in
  leven, je hebt een volledige toegang tot (eliminatie uit te roeien
  nate) armoede uit de buurt van je leven nu. dus contact
  De heer Scott het online register
    of contact opnemen met dit nummer
  +2348161786754 Of u kunt me inbox @:. Scottosama33@gmail.com
  Broederschap van ILLUMINATI.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Eenvoudige manier om de illuminati broederschap in de join
  wereld.
  Vriendelijk contact met de heer Scott een van de Illuminati online
  registratie officier via deze e-mail
  nu: scottosama33@gmail.com en gij zult geweest
  gegeven een idee kans om een bezoek aan de satan en zijn
  vertegenwoordiger na registraties wordt gecompleteerd door
  u, geen offer van het menselijk leven nodig, Illuminati
  broederschap meebrengt rijkdom en beroemd in
  leven, je hebt een volledige toegang tot (eliminatie uit te roeien
  nate) armoede uit de buurt van je leven nu. dus contact
  De heer Scott het online register
    of contact opnemen met dit nummer
  +2348161786754 Of u kunt me inbox @:. Scottosama33@gmail.com
  Broederschap van ILLUMINATI.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. nieuwe wereldorde Als u geïnteresseerd bent in het succes en je wilt rijk, beroemd, invloedrijk, sterrendom, en u wilt dat uw dromen om door te komen, dan heb je de kans om dat te doen, lid worden van de illuminati om te kunnen $ 250.000 elke kom 3 dagen en $ 1.000.000 lidmaatschappen zegen voor het doen wat je graag best.contact SMITHGEORGE227@GMAIL.COM forever.JOIN doen om je leven nu de ILLUMINATI eN ZEER rijk en beroemd MAIL ONS NU .. SMITHGEORGE227@GMAIL.COM

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Welkom bij grote illuminati bestelling (VERENIGDE STATEN) van Power Protection, INVLOED, VERMOGEN STARDOM, Als u geïnteresseerd bent in deelname aan de broederschap zijn en u wilt dat uw dromen om door te komen, dan heb je de kans om dat te doen, lid worden van de illuminati om te hebben krijgt $ 25.000 om de 3 dagen en $ 1.000.000 maandelijks lidmaatschap zegen voor het doen wat je graag het beste doen. Contact mikeilluminatiworld@gmail.coml om je leven te veranderen voor de betere, We houdt het zou doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. KOM VANDAAG IN BIJ DE GROTE BROEDERSNOP EN LEEF EEN BETER EN GELUKKIG LEVEN. WELKOM
  AAN DE GROTE TEMPEL VAN RIJKEN EN FAME. Bent u een bedrijf, man,
  politicus, musical, student en je wilt rijk, krachtig en be. zijn
  beroemd in het leven? Je kunt je dromen waarmaken door lid te zijn van de Grote
  illuminati broer kap. Hiermee kan al je dromen en hartwens zijn
  volledig volbrengen, als je echt lid wilt worden van de grote illuminati
  broer kap, neem nu contact op met Lord illuminati, Opmerking: nieuw aangeworven leden
  hebben recht op $ 12.000.000 US Dollars, A Golden Ring, die zullen beschermen
  en gilde je van vijanden en een gratis visum naar United State Of America.
  We delen alstublieft geen bloed. Mis deze kans niet. Datum van
  rekrutering van nieuwe geliefde leden, bel en wees nu rijk ¡¡¡ van LORDMASHA
  op ILLUMINATIONELOVE klantenservice: Motto; we zijn hier om te verminderen
  armoede van de wereld en maak je dromen waar. Wij wachten op
  je antwoord, je kunt ons toevoegen op whatsapp mobiel en rijk worden binnen een
  maand. email ons: henryfrank485@gmail.com Whatsapp us: +1 (424) 3655559KOM VANDAAG IN BIJ DE GROTE BROEDERSNOP EN LEEF EEN BETER EN GELUKKIG LEVEN. WELKOM
  AAN DE GROTE TEMPEL VAN RIJKEN EN FAME. Bent u een bedrijf, man,
  politicus, musical, student en je wilt rijk, krachtig en be. zijn
  beroemd in het leven? Je kunt je dromen waarmaken door lid te zijn van de Grote
  illuminati broer kap. Hiermee kan al je dromen en hartwens zijn
  volledig volbrengen, als je echt lid wilt worden van de grote illuminati
  broer kap, neem nu contact op met Lord illuminati, Opmerking: nieuw aangeworven leden
  hebben recht op $ 12.000.000 US Dollars, A Golden Ring, die zullen beschermen
  en gilde je van vijanden en een gratis visum naar United State Of America.
  We delen alstublieft geen bloed. Mis deze kans niet. Datum van
  rekrutering van nieuwe geliefde leden, bel en wees nu rijk ¡¡¡ van LORDMASHA
  op ILLUMINATIONELOVE klantenservice: Motto; we zijn hier om te verminderen
  armoede van de wereld en maak je dromen waar. Wij wachten op
  je antwoord, je kunt ons toevoegen op whatsapp mobiel en rijk worden binnen een
  maand. email ons: henryfrank485@gmail.com Whatsapp us: +1 (424) 3655559

  BeantwoordenVerwijderen
 42. WELKOM IN DE WERELD VAN ILLUMINATI: DE CLUB VAN DE RIJKE BEROEMDE INVLOED, STAR ... is 's werelds oudste en grootste broederschap bestaande uit 4 Miljoenen Leden ... Wij zijn één Familie onder één vader die de Allerhoogste is. ... Hierin geloven we dat we in het paradijs zijn geboren en dat geen enkel lid in deze wereld moet strijden ... Als je leven niet gaat zoals jij het wilt en je zou het willen veranderen, doe dan vandaag mee met de Illuminati om $ 8000 te krijgen elke 3 dagen en $ 3000.000,00 lidmaatschapszegening voor het doen en meedoen waar je het liefst het beste in bent .... Online onmiddellijke initiatie Nieuwe ledenregistratie is nu online geopend! .... Als je geïnteresseerd bent Email: agentpatrick5@gmail.com Of WhatsApp ons op +2348055329159 Of via de website http://gravatar.com/agentpatrick5 Of via Blog agentpatrick5.blogspot.com Opmerkingen serieus lid Solliciteer .... Zorg ervoor dat u een beslissing hebt genomen voordat u deze e-mail beantwoordt .
  WELKOM IN DE WERELD VAN ILLUMINATI: DE CLUB VAN DE RIJKE BEROEMDE INVLOED, STAR ... is 's werelds oudste en grootste broederschap bestaande uit 4 Miljoenen Leden ... Wij zijn één Familie onder één vader die de Allerhoogste is. ... Hierin geloven we dat we in het paradijs zijn geboren en dat geen enkel lid in deze wereld moet strijden ... Als je leven niet gaat zoals jij het wilt en je zou het willen veranderen, doe dan vandaag mee met de Illuminati om $ 8000 te krijgen elke 3 dagen en $ 3000.000,00 lidmaatschapszegening voor het doen en meedoen waar je het liefst het beste in bent .... Online onmiddellijke initiatie Nieuwe ledenregistratie is nu online geopend! .... Als je geïnteresseerd bent Email: agentpatrick5@gmail.com Of WhatsApp ons op +2348055329159 Of via de website http://gravatar.com/agentpatrick5 Of via Blog agentpatrick5.blogspot.com Opmerkingen serieus lid Solliciteer .... Zorg ervoor dat u een beslissing hebt genomen voordat u deze e-mail beantwoordt .

  BeantwoordenVerwijderen
 43. WELCOME TO THE WORLD OF ILLUMINATI:THE CLUB OF THE RICH FAMOUS INFLUENCE, STAR....is the world oldest and largest fraternity made up of 4 Millions Members....We are one Family under one father who is the Supreme Being....In here we believe that we were born in paradise and no member should struggle in this world....If your life is not going the way you want it and you would like to change it join the Illuminati today to get $8000 every 3 days and $3000,000,00 membership blessing for doing and joining what you love to do best....Online immediate initiation New members registration is now open online now !....If you are interested Email: agentpatrick5@gmail.com Or WhatsApp Us On +2348055329159 Or Via Website http://gravatar.com/agentpatrick5 Or Via Blog agentpatrick5.blogspot.com Notes serious member Apply....Please make sure you have made up your mind before replying to this email.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. .GRAAG ILLUQUAAT WELKOM OP BROEDERSCHAP.

  Wil je een broederschap zijn van Illuminati met de macht om mensen te controleren op de hoge plaatsen van de wereld die rijk en beroemd zijn in de wereld? Word een zakenman of -vrouw, kunstenaar, politiek, muzikant, student, rijk, beroemd, sterk in het leven, sluit je vandaag aan bij de broederschap van de Illuminati-broederschap en ontvang direct een rijk bedrag. $ 2 miljoen per week en een gratis huis. Je kiest overal het leven in deze wereld en je verdient ook $ 202.000 per maand met een salaris van $ 20.000.000
  NIEUWE LIDMAATSCHAPSUITKERINGEN, INCLUSIEF VERLICHTING.
  1. 800.000 USD USD Contante prijs
  2. Een nieuwe stijlvolle droom van $ 500.000 AUTO
  3. koop een droomhuis in onze eigen verkiezing
  4. Uw maandelijkse toeristische vakantie in uw dromen (volledig betaald).
  5. Eénjarig golflidmaatschapspakket
  6. Een V.I.P-behandeling op alle luchthavens in de wereld 7.Een verandering van levensstijl 8. Elk Bohemian Grove
  Betaal $ 9.000.000 per maand voor elke maand van uw bankrekening
  10. Een maand Maand Maak een reservering bij de Top 5 Wereldleiders in de wereld en de Top 5 Families.
  Als u geïnteresseerd bent om ons te vergezellen met het symbool van de satanische hand van de grote broederschap Illuminati, email ons vandaag nog om vandaag lid te worden en terug te keren naar uw droom.illuminatibrotherhoodorder666@gmail.com+16906672341 +953312758974 +44672288754 contact met ons op

  Met vriendelijke groeten, illuminati, verenigd staatsorde ......

  BeantwoordenVerwijderen
 45. UW GOUDEN GELEGENHEID OM AAN TE SLUITEN AAN DE GROTE ILLUMINATI-TEMPEL VAN GELD EN MACHT,
  JE KUNT DE ILUMINATI TEMPLE AGENT CONTACTEREN VIA whatsapp + 2349021191491of mail
  (Illuminatetemple977@gmail.com)

  Ben je een zakenman of -vrouw, politiek, muzikant, student, wil je rijk, beroemd, krachtig in het leven zijn, word lid van de Illuminati
  broederschap cultus vandaag en krijg direct een rijke som van. 1 miljoen dollar per week en een gratis huis. waar je ook kiest om te leven in deze wereld en krijgt ook 500.000 US dollar per maand als een salaris ...

  VOORDELEN VOOR NIEUWE LEDEN DIE LID WORDEN VAN ILLUMINATI.
  1. Een Cash-beloning van USD $ 1.000.000 USD
  2. Een nieuwe slanke droomauto ter waarde van USD $ 500.000
  3.Een Droomhuis gekocht in het land van uw keuze
  Eén maand geboekt Afspraak met Top 5-wereld
  Leiders en Top 5 Beroemdheden in de wereld. Als je geïnteresseerd bent, bel dan
  de agent nu +2349021191491? r waar hij op is
  +2349021191491) of u kunt ons ook e-mailen met dit,
  (illuminatetemple977@gmail.com) voor onmiddellijke online initiatie.

  OPMERKING: ER IS GEEN MENSELIJK CECRIFICEER

  BeantwoordenVerwijderen
 46. UW GOUDEN GELEGENHEID OM AAN TE SLUITEN AAN DE GROTE ILLUMINATI-TEMPEL VAN GELD EN MACHT,
  JE KUNT DE ILUMINATI TEMPLE AGENT CONTACTEREN VIA whatsapp + 2349021191491of mail
  (Illuminatetemple977@gmail.com)

  Ben je een zakenman of -vrouw, politiek, muzikant, student, wil je rijk, beroemd, krachtig in het leven zijn, word lid van de Illuminati
  broederschap cultus vandaag en krijg direct een rijke som van. 1 miljoen dollar per week en een gratis huis. waar je ook kiest om te leven in deze wereld en krijgt ook 500.000 US dollar per maand als een salaris ...

  VOORDELEN VOOR NIEUWE LEDEN DIE LID WORDEN VAN ILLUMINATI.
  1. Een Cash-beloning van USD $ 1.000.000 USD
  2. Een nieuwe slanke droomauto ter waarde van USD $ 500.000
  3.Een Droomhuis gekocht in het land van uw keuze
  Eén maand geboekt Afspraak met Top 5-wereld
  Leiders en Top 5 Beroemdheden in de wereld. Als je geïnteresseerd bent, bel dan
  de agent nu +2349021191491? r waar hij op is
  +2349021191491) of u kunt ons ook e-mailen met dit,
  (illuminatetemple977@gmail.com) voor onmiddellijke online initiatie.

  OPMERKING: ER IS GEEN MENSELIJK CECRIFICEER

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Welcome to brotherhood Illuminati where you can become
  rich famous and popular and your life story we be change
  totally my name is Dan Jerry I am here to share my
  testimony on how I join the great brotherhood Illuminati
  and my life story was change immediately . I was very poor
  no job and I has no money to even feed and take care of my
  family I was confuse in life I don’t know what to do I try all
  my possible best to get money but no one work out for me
  each day I share tears, I was just looking out my family no
  money to take care of them until one day I decided to join
  the great Illuminati , I come across them in the internet I
  never believe I said let me try I email them.all what they
  said we happen in my life just started it was like a dream to
  me they really change my story totally . They give me the
  sum of $1,200,000 and many thing. through the Illuminati I
  was able to become rich, and have many industry on my
  own and become famous and popular in my country , today
  me and my family is living happily and I am the most
  happiest man here is the opportunity for you to join the
  Illuminati and become rich and famous in life and be like
  other people and you life we be change totally.If you are
  interested in joining the great brotherhood Illuminati.then
  contact him +2348106618681 or for more information +1(705)8062021
  email:illuminatibrotherpowerful@gmail.com or you need my assistance
  email:danjerry04@gmail.com...

  BeantwoordenVerwijderen
 48. WELKOM IN DE GROTE TEMPEL VAN DE ILLUMINATI WERELD VAN RICHES, FAME AND POWERS.
  BENT U POLITICIEN, ARTS, INGENIEUR, MODEL, GEDIPLOMEERD, STUDENT, BEDRIJFSMENS OF VROUW IN HET ZOEKEN VAN WIJSHEID, FAME, KRACHT, KENNIS EN RIJKDOM !!!
  neem vandaag nog contact met ons op VIA: 2349054734931 of Whatsapp 2349054734931 E-mail: illuminatiworld202@gmail.com
  HET IS EEN GOUDEN GELEGENHEID De grote Illuminati-organisatie zal je rijk, machtig, beroemd en rijk maken. Je kunt al je dromen en je hartwensen realiseren door lid te zijn van de Illuminati-broederschap, het Lange leven en de welvaart hier beneden met een eeuwig leven en vreugde . ..als je echt lid wilt worden van de grote Illuminati,
    neem vandaag nog contact met ons op VIA: 2349054734931 of Whatsapp 2349054734931 E-mail: illuminatiworld202@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Aandacht!! aan jullie allemaal Via Global, ben hier om mijn getuigenis te geven over hoe ik eindelijk de nieuwe wereldorde van Illuminati volg, nadat ik meer dan 1 jaar en 6 maanden heb geprobeerd mee te doen, maar oplichters hebben me meerdere keren geld afgenomen. Ik ben al zo lang op zoek naar de nieuwe wereldorde van Illuminati, en ik was vaak oplichterij, tot vorige week hier toen ik de heer Patrick online ontmoette die me geholpen heeft om vandaag lid te worden van de nieuwe wereldorde van Illuminati en ik ontvang de som van 3 miljoen USD op mijn bankrekening die naar mij is verzonden en een gloednieuwe slanke auto door de rederij direct nadat mijn initiatie is voltooid, ben zo blij! Als je geïnteresseerd bent om vandaag lid te worden van de nieuwe wereldorde van verlichting, neem dan vandaag contact op met de heer Patrick in plaats van oplichters te accepteren om je geld te nemen in naam van je te helpen, e-mail hem via agentpatrick5@gmail.com Of via WhatsApp +234(0)8055329159 voor uw succesvolle initiatie en ontvangst van uw onmiddellijke lidmaatschapsvoordeel.

  BeantwoordenVerwijderen
 50. I WANT TO JOIN THE ILLUMINATI666 BROTHERHOOD SOCIETY +2348149041198. CALL MR GEORGE !!!

  Join the great Illuminati Freemason today, Do you want to become a business Man/Woman, or you are seeking for wisdom and knowledge, Pastor,Politician, Musician, Doctor, Footballer, Student, Do you want be a Famous Artist or an Actor (e t.c) and you want to be Rich, Powerful and be Famous in the world and also get sum of 600,000,00 dollars with a free home of your choice to live in the world and also be getting 900,000,00USD as monthly salary and also been giving money to start up a business of your own choice… interested contact great agent illuminatibrotherhood11100@gmail.com Or CALL::+2348149041198

  BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS WHO JOIN ILLUMINATI.
  1. A Cash reward worth $1,000,000, 00USD after initiation.
  2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $33,000 USD
  3.A Dream House bought in the country of your own choice
  4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.
  5.One year Golf Membership package
  6.A V.I.P treatment in all Airports in the World
  7.A total Lifestyle change
  8.Access to Bohemian Grove.
  9.Monthly payment of $1,000,000,00 USD into your bank account every month as a member
  10.One Month booked.appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World

  BeantwoordenVerwijderen
 51. I WANT TO JOIN THE ILLUMINATI666 BROTHERHOOD SOCIETY +2348149041198. CALL MR GEORGE !!!

  Join the great Illuminati Freemason today, Do you want to become a business Man/Woman, or you are seeking for wisdom and knowledge, Pastor,Politician, Musician, Doctor, Footballer, Student, Do you want be a Famous Artist or an Actor (e t.c) and you want to be Rich, Powerful and be Famous in the world and also get sum of 600,000,00 dollars with a free home of your choice to live in the world and also be getting 900,000,00USD as monthly salary and also been giving money to start up a business of your own choice… interested contact great agent illuminatibrotherhood11100@gmail.com Or CALL::+2348149041198

  BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS WHO JOIN ILLUMINATI.
  1. A Cash reward worth $1,000,000, 00USD after initiation.
  2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $33,000 USD
  3.A Dream House bought in the country of your own choice
  4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.
  5.One year Golf Membership package
  6.A V.I.P treatment in all Airports in the World
  7.A total Lifestyle change
  8.Access to Bohemian Grove.
  9.Monthly payment of $1,000,000,00 USD into your bank account every month as a member
  10.One Month booked.appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World

  BeantwoordenVerwijderen
 52. I WANT TO JOIN THE ILLUMINATI666 BROTHERHOOD SOCIETY +2348149041198. CALL MR GEORGE !!!

  Join the great Illuminati Freemason today, Do you want to become a business Man/Woman, or you are seeking for wisdom and knowledge, Pastor,Politician, Musician, Doctor, Footballer, Student, Do you want be a Famous Artist or an Actor (e t.c) and you want to be Rich, Powerful and be Famous in the world and also get sum of 600,000,00 dollars with a free home of your choice to live in the world and also be getting 900,000,00USD as monthly salary and also been giving money to start up a business of your own choice… interested contact great agent illuminatibrotherhood11100@gmail.com Or CALL::+2348149041198

  BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS WHO JOIN ILLUMINATI.
  1. A Cash reward worth $1,000,000, 00USD after initiation.
  2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $33,000 USD
  3.A Dream House bought in the country of your own choice
  4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.
  5.One year Golf Membership package
  6.A V.I.P treatment in all Airports in the World
  7.A total Lifestyle change
  8.Access to Bohemian Grove.
  9.Monthly payment of $1,000,000,00 USD into your bank account every month as a member
  10.One Month booked.appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World

  BeantwoordenVerwijderen
 53. I WANT TO JOIN THE ILLUMINATI666 BROTHERHOOD SOCIETY +2348149041198. CALL MR GEORGE !!!

  Join the great Illuminati Freemason today, Do you want to become a business Man/Woman, or you are seeking for wisdom and knowledge, Pastor,Politician, Musician, Doctor, Footballer, Student, Do you want be a Famous Artist or an Actor (e t.c) and you want to be Rich, Powerful and be Famous in the world and also get sum of 600,000,00 dollars with a free home of your choice to live in the world and also be getting 900,000,00USD as monthly salary and also been giving money to start up a business of your own choice… interested contact great agent illuminatibrotherhood11100@gmail.com Or CALL::+2348149041198

  BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS WHO JOIN ILLUMINATI.
  1. A Cash reward worth $1,000,000, 00USD after initiation.
  2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $33,000 USD
  3.A Dream House bought in the country of your own choice
  4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.
  5.One year Golf Membership package
  6.A V.I.P treatment in all Airports in the World
  7.A total Lifestyle change
  8.Access to Bohemian Grove.
  9.Monthly payment of $1,000,000,00 USD into your bank account every month as a member
  10.One Month booked.appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World

  BeantwoordenVerwijderen
 54. I WANT TO JOIN THE ILLUMINATI666 BROTHERHOOD SOCIETY +2348149041198. CALL MR GEORGE !!!

  Join the great Illuminati Freemason today, Do you want to become a business Man/Woman, or you are seeking for wisdom and knowledge, Pastor,Politician, Musician, Doctor, Footballer, Student, Do you want be a Famous Artist or an Actor (e t.c) and you want to be Rich, Powerful and be Famous in the world and also get sum of 600,000,00 dollars with a free home of your choice to live in the world and also be getting 900,000,00USD as monthly salary and also been giving money to start up a business of your own choice… interested contact great agent illuminatibrotherhood11100@gmail.com Or CALL::+2348149041198

  BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS WHO JOIN ILLUMINATI.
  1. A Cash reward worth $1,000,000, 00USD after initiation.
  2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $33,000 USD
  3.A Dream House bought in the country of your own choice
  4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.
  5.One year Golf Membership package
  6.A V.I.P treatment in all Airports in the World
  7.A total Lifestyle change
  8.Access to Bohemian Grove.
  9.Monthly payment of $1,000,000,00 USD into your bank account every month as a member
  10.One Month booked.appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World

  BeantwoordenVerwijderen
 55. I WANT TO JOIN THE ILLUMINATI666 BROTHERHOOD SOCIETY +2348149041198. CALL MR GEORGE !!!

  Join the great Illuminati Freemason today, Do you want to become a business Man/Woman, or you are seeking for wisdom and knowledge, Pastor,Politician, Musician, Doctor, Footballer, Student, Do you want be a Famous Artist or an Actor (e t.c) and you want to be Rich, Powerful and be Famous in the world and also get sum of 600,000,00 dollars with a free home of your choice to live in the world and also be getting 900,000,00USD as monthly salary and also been giving money to start up a business of your own choice… interested contact great agent illuminatibrotherhood11100@gmail.com Or CALL::+2348149041198

  BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS WHO JOIN ILLUMINATI.
  1. A Cash reward worth $1,000,000, 00USD after initiation.
  2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $33,000 USD
  3.A Dream House bought in the country of your own choice
  4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.
  5.One year Golf Membership package
  6.A V.I.P treatment in all Airports in the World
  7.A total Lifestyle change
  8.Access to Bohemian Grove.
  9.Monthly payment of $1,000,000,00 USD into your bank account every month as a member
  10.One Month booked.appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Groeten van de grote orde van de verlichte naar de Verenigde Staten en de hele wereld, dit is een open gelegenheid om je bij de broederschap van de Illuminate aan te sluiten waar je je kunt herstellen
  verloren dromen, en ook waar je het licht van rijkdom en geluk kunt zien zonder bloedoffers. En we betalen ook de som van 550.000 USD om alle nieuwe leden te verwelkomen als ze lid worden van de broederschap en ook naar een huis van hun keuze en locatie met investeringen, samen met deze mogelijkheid in het leven om beroemd te worden.

  VOORDELEN VOOR NIEUWE LEDEN DIE SAMENSLUITEN AAN ILLUSTRAAT.
  1. Een contante beloning van USD 550.000 USD.
  2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000
  3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
  Een maand van afspraak met de 5 beste van de wereld.
  De leiders en de 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres = greatilluminate99@gmail.com  NOTITIE; deze Illuminati-broederschap waartoe u zich kunt aansluiten overal in de wereld India, Turkije, Afrika, de Verenigde Staten, Maleisië,
  Dubai, Koeweit, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Duitsland, Europa. Azië, Australië, enz.,


  Groeten TEMPEL ILLUSTE VERENIGDE STATEN

  BeantwoordenVerwijderen
 57. KOM VANDAAG IN BIJ DE GROTE BROEDERSNOP EN LEEF EEN BETER EN GELUKKIG LEVEN. GRAAG GEDAAN
  AAN DE GROTE TEMPEL VAN RIJKEN EN FAME. Ben je een bedrijf, man,
  politiek, muzikaal, student en je wilt rijk, krachtig en be. zijn
  beroemd in het leven? Je kunt je dromen waarmaken door lid te zijn van de Grote
  Hood illuminati broer. Hiermee kunnen al je dromen en hartwensen zijn
  Volledig vervullen, als je echt lid wilt worden van de grote Illuminati
  broer kap, neem nu contact op met Lord Illuminati, Opmerking: nieuw aangeworven leden
  hebben recht op $ 12.000.000 Amerikaanse dollars, een gouden ring die bescherming biedt
  en gilde van vijanden, en een gratis visum voor de Verenigde Staten van Amerika.
  Alsjeblieft, we delen geen bloed. Verlies deze kans niet. Datum
  Rekrutering van nieuwe geliefde leden, bel en wees rijk! Nu van LORDMASHA
  bij ILLUMINATIONELOVE klantenservice: Motto; We zijn hier om te verminderen
  de armoede van de wereld en maak je dromen waar. We zitten te wachten
  je antwoord, je kunt ons toevoegen op WhatsApp Mobile en rijk worden binnen een
  maand. stuur ons een e-mail: henryfrank485@gmail.com Whatsapp us: +1 (662) -362-7440

  BeantwoordenVerwijderen
 58. WELCOME TO THE GREAT BROTHERHOOD.
  Do you want to be a member of Illuminati as a brotherhood that will make you rich and famous in the world and have power to control

  people in the high place in the worldwide .Are you a business man or woman,artist, political, musician, student, do you want to be

  rich, famous, powerful in life, join the Illuminati brotherhood cult today and get instant rich sum of. 2 million dollars in a week,

  and a free home. any where you choose to live in this world and also get 2,000,000 U.S dollars monthly as a salary.. Call Dr Daniel

  +2348167205598 OR INFO . illuminatiworldwilde08@gmail.com
  BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS WHO JOIN ILLUMINATI.
  1. A Cash reward worth $1,000,000, 00USD after initiation.
  2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $33,000 USD
  3.A Dream House bought in the country of your own choice
  4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.
  5.One year Golf Membership package
  6.A V.I.P treatment in all Airports in the World
  7.A total Lifestyle change
  8.Access to Bohemian Grove.
  9.Monthly payment of $1,000,000,00 USD into your bank account every month as a member
  10.One Month booked.appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World
  If you are interested of joining us in the great brotherhood illuminati contact Dr Daniel +2348167205598 OR INFO .Join

  illuminatiworldwilde08@gmail.com
  fill in the following as well-:
  NAME....................
  NEXT OF KIN...................
  ADDRESS.................
  MARITAL STATUS.............
  COUNTRY.........
  STATE..................
  OCCUPATION................
  MOBILE LINE............

  BeantwoordenVerwijderen
 59. WELCOME TO THE GREAT BROTHERHOOD.
  Do you want to be a member of Illuminati as a brotherhood that will make you rich and famous in the world and have power to control

  people in the high place in the worldwide .Are you a business man or woman,artist, political, musician, student, do you want to be

  rich, famous, powerful in life, join the Illuminati brotherhood cult today and get instant rich sum of. 2 million dollars in a week,

  and a free home. any where you choose to live in this world and also get 2,000,000 U.S dollars monthly as a salary.. Call Dr Daniel

  +2348167205598 OR INFO . illuminatiworldwilde08@gmail.com
  BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS WHO JOIN ILLUMINATI.
  1. A Cash reward worth $1,000,000, 00USD after initiation.
  2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $33,000 USD
  3.A Dream House bought in the country of your own choice
  4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.
  5.One year Golf Membership package
  6.A V.I.P treatment in all Airports in the World
  7.A total Lifestyle change
  8.Access to Bohemian Grove.
  9.Monthly payment of $1,000,000,00 USD into your bank account every month as a member
  10.One Month booked.appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World
  If you are interested of joining us in the great brotherhood illuminati contact Dr Daniel +2348167205598 OR INFO .Join

  illuminatiworldwilde08@gmail.com
  fill in the following as well-:
  NAME....................
  NEXT OF KIN...................
  ADDRESS.................
  MARITAL STATUS.............
  COUNTRY.........
  STATE..................
  OCCUPATION................
  MOBILE LINE............

  BeantwoordenVerwijderen
 60. WELCOME TO THE GREAT BROTHERHOOD.
  Do you want to be a member of Illuminati as a brotherhood that will make you rich and famous in the world and have power to control

  people in the high place in the worldwide .Are you a business man or woman,artist, political, musician, student, do you want to be

  rich, famous, powerful in life, join the Illuminati brotherhood cult today and get instant rich sum of. 2 million dollars in a week,

  and a free home. any where you choose to live in this world and also get 2,000,000 U.S dollars monthly as a salary.. Call Dr Daniel

  +2348167205598 OR INFO . illuminatiworldwilde08@gmail.com
  BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS WHO JOIN ILLUMINATI.
  1. A Cash reward worth $1,000,000, 00USD after initiation.
  2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $33,000 USD
  3.A Dream House bought in the country of your own choice
  4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.
  5.One year Golf Membership package
  6.A V.I.P treatment in all Airports in the World
  7.A total Lifestyle change
  8.Access to Bohemian Grove.
  9.Monthly payment of $1,000,000,00 USD into your bank account every month as a member
  10.One Month booked.appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World
  If you are interested of joining us in the great brotherhood illuminati contact Dr Daniel +2348167205598 OR INFO .Join

  illuminatiworldwilde08@gmail.com
  fill in the following as well-:
  NAME....................
  NEXT OF KIN...................
  ADDRESS.................
  MARITAL STATUS.............
  COUNTRY.........
  STATE..................
  OCCUPATION................
  MOBILE LINE............

  BeantwoordenVerwijderen

 61. I was thinking that Illuminati is not real, But today with Mr Albert I now believe that Illuminati is real, when you come across wrong person’s you will think that life is not real but when you are with the real one you will experience the goodness of your life, To MR Albert has made me discovered my purpose of life. Welcome to the great brotherhood of Illuminati 666: WhatsApp Mr Albert +1(206)4009418 OR EMAIL: illuminatiofficaltemple006@gmail.com .from , USA, and every other Country’s on how to join the Illuminati brotherhood to get rich and famous, You may be a politician, business man/woman ,musical artist, student, footballer or whatever occupation you do, you want to be rich, powerful and famous in life. Illuminati can grant all your heart desires join the Illuminati to become rich and famous in life, Illuminati will make you achieve your dream to become rich and protect you all the days of your life……

  BeantwoordenVerwijderen
 62. WELCOME TO THE GREAT BROTHERHOOD.
  Do you want to be a member of Illuminati as a brotherhood that will make you rich and famous in the world and have power to control

  people in the high place in the worldwide .Are you a business man or woman,artist, political, musician, student, do you want to be

  rich, famous, powerful in life, join the Illuminati brotherhood cult today and get instant rich sum of. 2 million dollars in a week,

  and a free home. any where you choose to live in this world and also get 2,000,000 U.S dollars monthly as a salary.. Call Dr Daniel

  +2348167205598 OR INFO . illuminatiworldwilde08@gmail.com
  BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS WHO JOIN ILLUMINATI.
  1. A Cash reward worth $1,000,000, 00USD after initiation.
  2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $33,000 USD
  3.A Dream House bought in the country of your own choice
  4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.
  5.One year Golf Membership package
  6.A V.I.P treatment in all Airports in the World
  7.A total Lifestyle change
  8.Access to Bohemian Grove.
  9.Monthly payment of $1,000,000,00 USD into your bank account every month as a member
  10.One Month booked.appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World
  If you are interested of joining us in the great brotherhood illuminati contact Dr Daniel +2348167205598 OR INFO .Join

  illuminatiworldwilde08@gmail.com
  fill in the following as well-:
  NAME....................
  NEXT OF KIN...................
  ADDRESS.................
  MARITAL STATUS.............
  COUNTRY.........
  STATE..................
  OCCUPATION................
  MOBILE LINE............

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Groeten van de grote orde van de verlichte naar de verenigde staat en over de hele wereld, dit is een open kans om toe te treden tot de broederschap van de Illuminate, waar je je verloren dromen kunt terugvinden, en ook waar je het licht van rijkdom en geluk kunt zien zonder enig bloedoffer. En we betalen ook de som van 550.000 USD om alle nieuwe leden te verwelkomen als ze lid worden van de broederschap en ook naar een huis van hun keuze en locatie met investeringen, samen met deze mogelijkheid in het leven om beroemd te worden.

  VOORDELEN VOOR NIEUWE LEDEN DIE AANSLUITEN VOOR ILLU- GINAAT.
  1. Een contante beloning van USD 550.000 USD.
  2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000
  3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
  Een maand van afspraak met de 5 beste van de wereld.
  De leiders en de 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres = greatilluminate99@gmail.com  NOTITIE; deze Illuminati-broederschap waartoe u zich kunt aansluiten overal in de wereld India, Turkije, Afrika, de Verenigde Staten, Maleisië,
  Dubai, Koeweit, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Duitsland, Europa. Azië, Australië, enz.,


  Groeten TEMPEL ILLUSTE VERENIGDE STATEN

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Groeten van de grte orde van de verlichte naar de verenigde staat en over de hele wereld, dit is een open kans om toe te treden tot de broederschap van de Illuminate, waar je je verloren dromen kunt terugvinden, en ook waar je het licht van rijkdom en geluk kunt zien zonder enig bloedoffer. En we betalen ook de som van 550.000 USD om alle nieuwe leden te verwelkomen als ze lid worden van de broederschap en ook naar een huis van hun keuze en locatie met investeringen, samen met deze mogelijkheid in het leven om beroemd te worden.

  VOORDELEN VOOR NIEUWE LEDEN DIE AANSLUITEN VOOR ILLU- GINAAT.
  1. Een contante beloning van USD 550.000 USD.
  2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000
  3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
  Een maand van afspraak met de 5 beste van de wereld.
  De leiders en de 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres = greatilluminate99@gmail.com  NOTITIE; deze Illuminati-broederschap waartoe u zich kunt aansluiten overal in de wereld India, Turkije, Afrika, de Verenigde Staten, Maleisië,
  Dubai, Koeweit, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Duitsland, Europa. Azië, Australië, enz.,


  Groeten TEMPEL ILLUSTE VERENIGDE STATEN

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Groeten van de grote orde van de verlichte naar de verenigde staat en over de hele wereld, dit is een open kans om toe te treden tot de broederschap van de Illuminate, waar je je verloren dromen kunt terugvinden, en ook waar je het licht van rijkdom en geluk kunt zien zonder enig bloedoffer. En we betalen ook de som van 550.000 USD om alle nieuwe leden te verwelkomen als ze lid worden van de broederschap en ook naar een huis van hun keuze en locatie met investeringen, samen met deze mogelijkheid in het leven om beroemd te worden.

  VOORDELEN VOOR NIEUWE LEDEN DIE AANSLUITEN VOOR ILLU- GINAAT.
  1. Een contante beloning van USD 550.000 USD.
  2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000
  3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
  Een maand van afspraak met de 5 beste van de wereld.
  De leiders en de 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres = greatilluminate99@gmail.com  NOTITIE; deze Illuminati-broederschap waartoe u zich kunt aansluiten overal in de wereld India, Turkije, Afrika, de Verenigde Staten, Maleisië,
  Dubai, Koeweit, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Duitsland, Europa. Azië, Australië, enz.,


  Groeten TEMPEL ILLUSTE VERENIGDE STATEN

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Groeten uit de GEWELDIGE VOLGORDE VAN HET ILLUMINATI aan de Verenigde Staten en de rest van de wereld, dit is een open kans om toe te treden tot de broederschap van de Illuminati, waar je je verloren dromen kunt terugvinden, en ook waar je het licht van rijkdom en geluk kunt zien zonder enig bloedoffer. En we betalen ook de som van 650.000 USD om alle nieuwe leden te verwelkomen als ze lid worden van de broederschap en ook een huis van hun keuze en locatie met investeringen, samen met deze mogelijkheid in het leven om beroemd te worden.

  VOORDELEN VOOR NIEUWE LEDEN DIE AAN ILLUMINATI GAAN.
  1. Een contante beloning van USD $ 650.000 USD.
  2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000
  3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
  Een maand van afspraak met de 5 beste van de wereld.
  De leiders en de 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres = greatilluminate99@gmail.com  NOTITIE; deze Illuminati-broederschap waartoe u zich kunt aansluiten overal in de wereld India, Turkije, Afrika, de Verenigde Staten, Maleisië,
  Dubai, Koeweit, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Duitsland, Europa. Azië, Australië, enz.,


  Groeten TEMPEL ILLUMINATI VERENIGDE STATEN

  BeantwoordenVerwijderen