Nieuwe gouden bladzij

Arabist_jansen

Er bestaan wel degelijk belangentegenstellingen tussen naties. Het is in het belang van de Marokkaanse en de Turkse natie dat de Turken en de Marokkanen die naar Nederland geëmigreerd zijn, veel geld naar huis sturen en niet integreren. Het is in het belang van de Nederlandse natie dat ze wel integreren en hun belangstelling voor hun landen van oorsprong geleidelijk aan verliezen.

Het is in het belang van Nederland, en Europa in het algemeen, dat de voorwaarden waarop Turkije tot de Europese Unie toetreedt, redelijk zijn. Het is in belang van Turkije die voorwaarden eenzijdig te kunnen dicteren. Het huidige Turkse standpunt over toetreding tot Europa luidt dan ook dat over een jaar of tien de samenstelling van de Europese bevolking en de Europese regeringen zodanig zal zijn, dat toetreding tegen die tijd geen probleem meer zal kunnen vormen. Daarmee bedoelen de regeerders in Ankara dat zij verwachten dat de regeringen in Europa tegen die tijd verregaand in Turkse handen zullen zijn.

De bedenkingen van Geert Wilders over de dubbele nationaliteiten in het Nederlandse kabinet zijn dan ook geen wereldvreemde en absurde onzin, maar zouden het rustig onderwerp van discussie moeten zijn, al was het alleen maar vanwege de overspannen verwachtingen die een aantal regeerders in het Midden-Oosten en in Turkije koesteren over de uitbreiding van hun macht over West-Europa.

Marokko wordt dan wel niet net als Turkije lid van de Europese Unie, maar het idee dat Nederland ooit een soort overzees gebiedsdeel van Marokko zou kunnen worden, leeft wel degelijk. Het komt dan natuurlijk goed uit als een groot deel van de inwoners van Nederland dan de Marokkaanse nationaliteit nog heeft.

De Amerikaan Daniel Pipes heeft kortgeleden weer betoogd dat er drie mogelijkheden zijn: Europa capituleert voor de islam en wordt een islamitisch land. Dit is het standpunt van Oriana Fallaci, Mark Steyn, Bat Ye’or en eigenlijk ook Walter Laqueur. In Nederland is er gelukkig niemand wiens gedachten die kant uitgaan, wij zouden zo niet durven denken. Waar moet trouwens wanneer het zo ver zou komen het Concertgebouworkest naar toe, en het Rijksmuseum (al die schilderijen met flessen wijn er op), om nog maar te zwijgen van onze Koninklijke familie?

Het tweede standpunt luidt dat Europa ‘wakker wordt’, en geweld als dat van de aanslagen in Madrid en Londen zal beantwoorden met maatregelen waarvan we ons nu nog geen voorstelling kunnen maken maar die sterk aan de Tweede Wereldoorlog zullen doen denken. Van de moslimkant zijn onder anderen Kalim Siddiqui en Shabbir Akhtar deze mening toegedaan. De Amerikaanse strateeg (en thrillerschrijver) Ralph Peters voorziet al dat Amerikaanse schepen ‘in Bremerhaven, Brest en Bari’ de Europese Moslims zullen moeten komen evacueren.

Minst waarschijnlijk is de derde mogelijkheid: integratie van moslims en niet-moslims, al was het alleen maar omdat zo’n integratie zich in de geschiedenis van de islamitische expansie nog nooit heeft voorgedaan. Maar vooruit, hier ligt de kans voor Europa om een nieuwe gouden bladzij toe te voegen aan het boek van de geschiedenis der mensheid.

Hans Jansen

(Deze tekst verscheen 9 maart 2007 in Opinio.)

187 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Welcome to brotherhood Illuminati where you can become
      rich famous and popular and your life story we be change
      totally my name is Dan Jerry I am here to share my
      testimony on how I join the great brotherhood Illuminati
      and my life story was change immediately . I was very poor
      no job and I has no money to even feed and take care of my
      family I was confuse in life I don’t know what to do I try all
      my possible best to get money but no one work out for me
      each day I share tears, I was just looking out my family no
      money to take care of them until one day I decided to join
      the great Illuminati , I come across them in the internet I
      never believe I said let me try I email them.all what they
      said we happen in my life just started it was like a dream to
      me they really change my story totally . They give me the
      sum of $1,200,000 and many thing. through the Illuminati I
      was able to become rich, and have many industry on my
      own and become famous and popular in my country , today
      me and my family is living happily and I am the most
      happiest man here is the opportunity for you to join the
      Illuminati and become rich and famous in life and be like
      other people and you life we be change totally.If you are
      interested in joining the great brotherhood Illuminati.then
      contact him +2348106618681 or for more information +1(705)8062021
      email:illuminatibrotherpowerful@gmail.com or you need my assistance
      email:danjerry04@gmail.com...

      Verwijderen
    2. this is real take it serious, who will believe that a herb can cure ten
      years HIV in my body, i never believe that this will work i have spend a
      lot when getting drugs from the hospital to keep me healthy, what i was
      waiting for is death because i was broke, one day i hard about this great
      man who is well know of HIV and cancer cure, i decided to email him,
      unknowingly to me that this will be the end of the HIV aids in my body, he
      prepare the herb for me, and give me instruction on how to take it, at the
      end of the two week, he told me to go to the hospital for a check up, and i
      went, surprisingly after the test the doctor confirm me negative, i thought
      it was a joke, i went to other hospital was also negative, then i took my
      friend who was also HIV positive to the Dr voodoo after the treatment she
      was also confirm negative . He also have the herb to cure cancer please i
      want every one with this virus to be free, that is why am dropping his
      email address, voodoospelltemple66@gmail.com i want you to email him he
      is a great man. the government is also interested in this Dr voodoo
      thank you for saving my life, and I promise I will always testify
      for your good work you can also add him on whatsApp
      +2348140120719

      Verwijderen
  2. Het zal inderdaad één van de twee eerste mogelijkheden worden, denk ik. Heel treurig is bv de NOVA-uitzending van afgelopen zaterdag 4-4, waarin ze een totaal onbelangrijke kwestie, zoals het langdurig bellen van Berlusconi met Turkije op de NAVO-top tot groot schandaal verheffen, doen de linkse media altijd als het Berlusconi betreft, terwijl het echte schandaal niet het te laat komen van Berlusconi is, maar de houding van Turkije die om belachelijke ondemocratische redenen Rasmussen niet als NAVO-chef wil. Daar zou NOVA aandacht aan moeten besteden, maar niets van dat alles. Kortom de media zijn nog steeds moedwillig blind voor de realiteit die hier door Hans Jansen wordt geschetst. Een belangentegenstelling met Turkije dat de islamitische onvrijheden ook in Europa wil introduceren.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Waarom zou wakker worden van de Europeanen moeten leiden tot vreselijke toestanden? Niet per se nodig. Wanneer ook de seculiere hoger opgeleiden wakker worden en eindelijk werk gaan maken van het uitlachen van de "islamgeleerden" en het aanpakken en uitzetten van de haatzaaiers en ontmaskeren van de taqiyya beoefenaars, kan het even spannend worden maar er is geen enkele reden om er van uit te gaan dat al die nominale mohammedanen dan de kant van de haatzaaiers zullen kiezen.
    Mijn inschatting is dat er in heel West-Europa niet meer dan zo'n 10000 mensen te hoeven worden uitgezet. Wanneer we dat kunnen bereiken is intussen de noodzakelijke scheiding der geesten ook reeds bereikt.
    De laag opgeleide mensen snappen beter wat er aan de hand is en zijn vrijwel niet geneigd tot geweld tegen de "gewone mohammedanen". Hoe langer de zittende elite op de huidige weg doorgaat, hoe groter de kans dat de uiteindelijke confrontatie heel akelig wordt; dat wel.
    Dat "..zo’n integratie zich in de geschiedenis van de islamitische expansie nog nooit heeft voorgedaan" is waar, maar in de huidige tijd spelen zich wel meer zaken af die zich nog nooit eerder hebben voorgedaan.
    Wat mij betreft zullen op die gouden bladzijde niet alleen Europese namen staan, maar ook Armeense, Koerdische, Assyrische, Perzische, Turkse en Marokkaanse.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wanneer ook de seculiere hoger opgeleiden wakker worden en eindelijk werk gaan maken van het uitlachen van de "islamgeleerden"

    http://tinyurl.com/ynjo2m

    BeantwoordenVerwijderen
  5. terwijl het echte schandaal niet het te laat komen van Berlusconi is, maar de houding van Turkije die om belachelijke ondemocratische redenen Rasmussen niet als NAVO-chef wil

    @ Rudolf 0:49

    Ga hier 's een frisse neus halen

    http://tinyurl.com/cfeyng

    Die stoethaspel van een Deen heeft inmiddels, naar verlangen van de Verheven Porte, zijn ontstoken neus diep in het stof moeten steken.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Niettemin heeft arabist Hans Jansen (en Pipes) verzuimd de vierde optie te noemen, de enige optie die in volle gang is maar waar je niemand over hoort, correctie waar je, behalve Geert Wilders, niemand in de politiek, de gevestigde media en van onze elite over hoort: de (zelf)islamisering van Nederland en de rest van het vrije Europa. Dus niet via een 'capitulatie' – daar stel ik me toch iets anders bij voor – maar door een proces dat jaren geleden in gang is gezet en dat voortschrijdt, soms wat sneller, zoals na 2 november 2004, soms geleidelijker maar een weg terug of een ombuiging lijkt er (vooralsnog) niet in te zitten, economische crisis of niet. Zelfislamisering is als het ware de overtreffende trap van capitulatie.

    De elite blijft respect eisen voor intolerantie en volhard in het niet benoemen van de Nederlandse golf van (zelf)islamisering.

    Doden vallen er misschien bij deze 4e optie niet (meer).

    BeantwoordenVerwijderen
  7. 'om nog maar te zwijgen van onze Koninklijke familie?"

    Over de koninklijke familie hoeven wij ons geen zorgen te maken. Die worden gewoon islamitisch. De Oranjes hebben in het verleden bewezen zich uitstekend aan de heersende tijdsgeest aan te passen om aan de macht te blijven. Het zal ook niet de eerste keer zijn dat zij van geloof veranderen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. "om nog maar te zwijgen van onze Koninklijke familie?"

    Over het koningshuis hoeven wij ons geen zorgen te maken. In het verleden hebben de Oranjes bewezen dat zij zich uitstekend aan de heersende tijdsgeest kunnen aanpassen om aan de macht te blijven. En het zal dan ook niet voor de eerste keer zijn dat zij van geloof veranderen.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik ben een groot fan van Hans Jansen, maar in het onderstaande slaat ie de plank wel behoorlijk mis.

    "Europa capituleert voor de islam en wordt een islamitisch land. Dit is het standpunt van Oriana Fallaci, Mark Steyn, Bat Ye’or en eigenlijk ook Walter Laqueur. In Nederland is er gelukkig niemand wiens gedachten die kant uitgaan, wij zouden zo niet durven denken."

    Voor de goede orde: bovengenoemde mensen zijn van mening dat Europa capituleert. Niet dat Europa zou moeten capituleren. Zij staan dus geen capitulatie voor.

    En is er in Nederland werkelijk niemand die vindt dat Nederland capituleert voor Islam?
    Ik heb stellig de indruk dat Wilders en co niet anders roept en dat een flink deel van de kiezers het met hem eens zijn.

    En zouder er in Nederland daadwerkelijk geen mensen zijn die capitulatie voorstaan?
    Ik heb stellig de indruk dat heel politiek correct Nederland, al decennia niet anders doet!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Erdebe, soms is ironie of sarcasme of cynisme, juist het omgekeerde zeggen van wat je bedoelt, om er nog meer aandacht voor te vragen maar zonder daarop direct aangevallen te kunnen worden.

    Erdewe.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Een strak remigratiebeleid lijkt me ook wel een redelijke oplossing. Gezien het feit dat de kolonisten ons per saldo meer geld kosten dan ze opleveren kan er ook nog wel een fikse oprotpremie vanaf. Is ook beter voor die mensen zelf want hier voelt men zich toch maar als een kat in een vreemd pakhuis...

    BeantwoordenVerwijderen
  12. ...dubbele nationaliteiten in Nederlands kabinet rustig een punt van discussie kunnen zijn...

    Keyword: rustig

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Gezien het feit dat de kolonisten ons per saldo meer geld kosten dan ze opleveren

    Waar is dat feit te vinden ?

    Keyword : factfinding

    BeantwoordenVerwijderen
  14. En optie vier: een terugkeer beleid naar het model van Pamela Hemelrijk? Wel eens aan gedacht? Kost naar verhouding minder dan integratie. Kan worden uitgevoerd zonder geweld. En zal zelfs vrijwillig grote stromen doen vertrekken. Niet integreren, terug keren, dat is dé oplossing!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. @Tulay
    http://www.nrc.nl/W2/Nieuws/1999/04/28/Vp/06.html

    BeantwoordenVerwijderen
  16. @ vanFrikschoten
    Is dat dezelfde Lakeman op wiens hartelijk advies honderdduizenden landgenoten zich als lemmingen stortten op de aandelenplannen van Piet Bloemink's Legio Lease. Dezelfde Piet die tot halverwege vorig jaar halal-hypotheken promootte ? Ja ? Nuf Said.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. @Tulay
    Neem nog een glas azijn op mijn kosten, joh...

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Als de argumenten op zijn gaan we schelden? Typisch Pavlov gedrag onder bepaalde bevolkingsgroepen...

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Tulay,

    Je zit duidelijk wat te trollen en je hanteert bekende discussietechniekjes door duidelijk niet op de inhoud van het artikel in te gaan, maar er juist van af te leiden.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Uit de aard van haar geloof mag Trollybus geen uitgangspunten ter discussie stellen of gesteld laten worden. Men is zo overtuigd van zijn/haar gelijk, dat dat overbodig zou moeten zijn, als het niet direct onderuit geschoffeld kon worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hoe die Hoeiboei storende ‘crank’ Tulay Turan* Tankgirl (TTT) wetenschappelijk te omschrijven? Het is merkbaar dat hij hier en daar wat als een ekster heeft opgepikt. Blinkende, klinkende woorden en hele halve goed lopende frasen, maar bij elkaar genomen alles zonder logica. Wel schemert er in zijn hardnekkige, soms ordinaire tirades een gedrevenheid door die zo sterk is dat je er een probleem in herkent. Welk?

    TTT met primitief e.d. af te doen, vind ik onvoldoende, want zijn trant van ‘redeneren’ (ijlen) - ben ik vroeger, elders, meer tegengekomen, specifiek bij mensen uit heel andere culturen.** TTT is dan (ook) een cultureel probleem. Hij, het of zij, is het vraagstuk van mensen die het Westen te moeilijk niet begrijpen***, en er zich door uitgedaagd voelend er dan maar furieus = onverstandelijk op reageren. En dan zijn we er met Naipaul uit.

    Naipaul heeft het probleem onderkend en noemt het ‘filosofische hysterie’. Deze ‘oplossing’ heeft hij uit een boek dd 1886 van Joseph Conrad. Daarin heeft JC, schrijft Naipaul, ‘iets weten te treffen van de Islamitische hysterie van die tijd, ontstaan door het kennis nemen van de Westerse cultuur in een koloniale context. Het is ‘een hysterie die 100 jaar later zou uitmonden in het fundamentalisme waarover nu wordt gesproken’.

    TTT lijkt mij nu afdoende te definiëren. Zijn ‘basic personality’ is van niet-Westerse** snit, met, komt mij voor, in zijn individueel geval weinig mogelijkheden om mentaal vooruit te komen. De godsdienstige factor kan daarvoor de sterkste rem zijn. Misplaatste (domme) arrogantie speelt ook een rol, maar is eventueel met die religieuze factor te vereenzelvigen. Dus: TTT zou een hystericus zijn. Zijn genezing zij niet onze te betalen zorg.
    * Turan = Turks-Imperiaal programma.
    ** Niet zozeer bij de gewone man, die net zo nuchter en verstandig kan denken als welk ander mens van de wereld ook, maar bij hun ‘schriftgeleerden’ en hun volgelingen.
    *** Het Westen in principe hen wel.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wat ik de (Arabist) Hans Jansen kwalijk neem is dat hij Opperland wijsmaakt dat alle moslims de nageboorte zijn van de kamelen in Jeddah of de zwijnen uit Quom. Alhoewel ik geen enkel geloof heb in de leer der homeopathie vertrouw ik wel op Hahnemann als-ie zegt dat je het gelijke met het gelijke kunt bestrijden. Zolang de mens G_D niet heeft herschapen moet je sprookjesvertellers te lijf gaan met een andere waarheid als sprookje verpakt. Is het U nooit opgevallen dat (Arabist)Hans Jansen nog nooit enig woord heeft gewijd aan de Alevi ? Aan de sufi's of die lieve koranisten ? Denk toch 's na !

    Wie meer over Alevi's wil weten kan voor 125 € 'The Alevis in Turkey' kopen bij bol.com.

    "This is the only volume dedicated to the Alevis available in English and based on sustained fieldwork in Turkey. The Alevis now have an increasingly high profile for those interested in the diverse cultures of contemporary Turkey, and in the role of Islam in the modern world. As a heterodox Islamic group, the Alevis have no established doctrine. This book reveals that as the Alevi move from rural to urban sites, they grow increasingly secular, and their religious life becomes more a guiding moral culture than a religious message to be followed literally. But the study shows that there is nothing inherently secular-proof within Islam, and that belief depends upon a range of contexts."

    @ Rudolf
    Het artikel is al eerder geplaatst. Trek jullie reacties 's na.

    @ HPax
    Een van battle cries van TTT is NO MORE SIVAS 1993. Turan kent twee betekenissen [1} Hongaars voor tank [2] vond Holofernes Baron Bodissey helemaal niet leuk : TTT's uit Boedapest onder z'n neus.[3] Het Turkse zakenleven wil een E.F.T.A. status. Wel de voordelen maar niet de nadelen. Het dooronderhandelen op nu negen hoofdstukken is fake en heeft alleen ten doel de E.F.T.A. status binnen te halen. [TURAN] Zelfs in Xingiang groeien en hoor je turkse vioolen.

    Naipaul 'Among the believers' is wel erg naargeestig. Naipaul heeft net als (Arabist) Hans Jansen wel van Alevi's gehoord en over gelezen maar nog nooit gezegd dat Alevi's geen moslim zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. "Our aim is to develop a Holiday Park & Resort on the site of the Tempel Mount of Jerusalem : we would like to create a lavishly and cosy atmosphere in an ideal setting for illuminati (sub-basement), jews (wailing wall), christians (second floor) and muslims (topfloor and P). We are affiliated with the Jezus ben Ganesh Golf & Country Club on nearby Mount Olivia. No solliciting please."

    Van wie over wie hoorde ik deze mop ?

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Laat iedereen die geen moslim is of meer wil zijn, en die het islamitische geloof afzweert, tot ons komen, hier in het Westen. En vice versa.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. ...zal beantwoorden met maatregelen waarvan we ons nu nog geen voorstelling kunnen maken maar die sterk aan de Tweede Wereldoorlog zullen doen denken.

    *********
    Voorzichtig uitgedrukt..

    Maar ik denk dat veel nederlanders, als het erop aankomt, zullen zeggen: 'dan maar burgeroorlog' omdat ze zich realiseren dat ze anders álles kwijt zullen raken.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Nederland islamiseert niet. Als je je ogen opendoet en niet alleen maar de aandacht richt op de achterstandswijken, zie je dat de jongere generatie het te druk heeft met studeren en carriere maken, om nog veel aandacht te besteden aan Allah.

    De Randstad is Nederland niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Ik kan me goed voorstellen dat hogere toetsenbordstormers als Jansen het af en toe helemaal gehad hebben met de productie van pueriele alarmismen over de ondergang van de westerse beschaving onder de oprukkende islam. Zelfs paranoïde geesten moeten ooit verzadigd raken van al dat vitriool.

    Maar om dan maar teksten van jaren geleden te plaatsen, alleen om daaronder dezelfde voorspelbare aaneenrijging van in krukkige zinnen gevatte angst en bekrompenheid uit te lokken - is dat niet wat al te schamel?

    Of moet ik dit zien als een soort recycling van haatteksten in het kader van de duurzame angstproductie?

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Basb, als we inhoudelijk op dezelfde punten terugkomen, dan kun jij dezelfde overtuigende weerleggingen hanteren zonder over vorm, kleur, emotie of andere afleidingen te beginnen. Goede argumenten werken ook een tweede keer, dus vrees niet ze andermaal te verdedigen.

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Diep respect voor Hans Jansen dat hij dit taboe flat out op tafel legt. Gezeur over "angstzaaien" is gratuit. Het is een pijnlijke, absurde realiteit die wij maar heel moeilijk onder ogen kunnen zien omdat ons wereld - en mensbeeld op zeer gespannen voet staan met het besef dat we een koloniserende sekte hebben binnengelaten. Een sekte die qua trackrecord geen enkele twijfel laat bestaan over haar aard en intenties. Zoals Ayaan waarschuwde: "The trouble is the West". Haar oorlogsverklaring aan de gehele islam, inclusief de "gematigde" is opzichtig genegeerd door de MSM. Geheel in lijn met hetgeen ik hier boven schrijf. Onaangename waarheden worden liever genegeerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  30. @Tulay
    Als Turkije klaar is met de verwerking en acceptering van de genocide op de Armeniërs kunnen we het nog wel eens hebben over de genocide op de Grieken uit Smyrna in 1922. Ja heel vreedzaam volkje, de Turken.

    BeantwoordenVerwijderen
  31. @ water

    Smyrna was een eitje vergeleken met de Chios Genocide.

    "By the end of the massacres – and within a period of just six months – approximately three quarters of the island's 'Greek' Orthodox population of 120,000 are killed, enslaved or die of disease. Of the survivors, almost all flee as refugees. An estimated 20,000 are direct victims of the massacres. A further 45,000 are taken into slavery, of whom about half are redeemed and half die (neglected and in poverty throughout the Ottoman empire). In Constantinople some Chian slaves are offered for sale at 100 piastres each, though the sudden glut means that slave prices tumble throughout the region. Mass circumcisions of young Christian Chians takes place in Constantinople, while women are despatched to the brothels. An unquantifiable number die on the island as a consequence of hunger and disease. Around five thousand Chians, mostly prosperous merchants and diplomats, happen to be abroad at the time – including many young men learning the family business in satellite trading houses in port cities around the Mediterranean. Around fifteen thousand manage to escape the island before Kara Ali's Turkish troops invade the island. The only formal record of named victims is to those members of the island's aristocracy held hostage in the Kastro or hanged on 23rd April 1822."

    Allemaal waar. Turken zijn inderdaad een volk om rekening mee te houden. Sans doute.

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Tulay said 7 april 2009 0:18... :Wat ik de (Arabist) Hans Jansen kwalijk neem is dat hij Opperland wijsmaakt dat alle moslims de nageboorte zijn van de kamelen in Jeddah of de zwijnen uit Quom. Is het U nooit opgevallen dat (Arabist)Hans Jansen nog nooit enig woord heeft gewijd aan de Alevi ? Aan de sufi's of die lieve koranisten ? Denk toch 's na !
    _______________

    Is dat zo?
    Dat geloof ik niet,.... wat hij doet is waarschuwen tegen de islam als totalitaire religie/ideologie.
    Hier kunnen de Alevieten ook over meepraten.
    Volgens moslims zijn alevieten geen moslims en dus worden ze als zodanig bejegend.
    En de soefies moeten zich al helemaal rustig houden uit lijfsbehoud.


    Tulay said 7 april 2009 0:18... :Alhoewel ik geen enkel geloof heb in de leer der homeopathie vertrouw ik wel op Hahnemann als-ie zegt dat je het gelijke met het gelijke kunt bestrijden. Zolang de mens G_D niet heeft herschapen moet je sprookjesvertellers te lijf gaan met een andere waarheid als sprookje verpakt.
    ________________


    Hahnemann bestreed ziekte met een stof (gif) die dezelfde symptomen als de ziekte zou veroorzaken als die niet heel sterk verdund was.
    Hoe kun je 'de waarheid' met een andere waarheid te lijf gaan....
    'n Waarheid wordt, zeker door geconditioneerde sekteleden, per definitie als absoluut ervaren, en dan wil jij die met een andere waarheid ondermijnen....nou succes.


    ***********************
    ***********************

    In Turkije zijn de alevieten en het Alevitisme door de Turkse staat onderworpen aan een strenge minderhedenpolitiek (assimilatiepolitiek). In praktijk leidde het (gewelddadige) discrimatiebeleid tot rellen en zogenoemde 'bloedbaden'. Berucht zijn echter ook de pogroms op de Alevieten uit de jaren '70, begin jaren '80. Vooral het bloedbad van Sivas uit 1993, de pogrom van Kahramanmaras in december 1978 en de Pogrom van Çorum in mei 1980 hebben diepe sporen achtergelaten. Sinds enkele jaren is dit beleid versoepeld, mede als gevolg van de toenemende kritiek op de Islam en islamitische mensenrechten vanuit de Europese landen[8]. Internationaal is er veel aandacht voor de Armeense genocide en de mensenrechtenkwestie aangaande de Koerden, maar ook de pogroms op de Grieken en de Assyriërs krijgen meer en meer aandacht.
    Alevieten wijzen op het feit dat er nog steeds veel vooroordelen over ze bestaan en er nog veel discriminatie in de Turkse samenleving aanwezig is. Ook zou hun identiteit bewust ten koste van de soennitische islam worden genegeerd. Bijvoorbeeld, de Turkse overheid hanteert verplicht islamitisch godsdienstonderwijs. Ook zijn vele zogenoemde cemhuizen in alevitische dorpen en wijken verboden, maar worden er her en der moskeeën geplaatst. Iets waar de alevieten niets aan hebben, omdat de Alevieten de moskeeën niet als gebedshuizen erkennen. Het argument van de Turkse overheid daarbij is dat alevieten moslims zijn en deze voorzieningen dus ook voor hen bedoeld zijn[9]. Alevieten bezien dit als een ontkenning van hun culturele en religieuze identiteit en spreken van een assimilatiepolitiek. Alevieten streven ernaar om op basis van gelijkheid, zonder gediscrimineerd of vervolgd te worden, aan het culturele, sociale en politieke leven van Turkije deel te kunnen nemen en zowel een economisch[10] als cultureel positief bijdrage hieraan te kunnen leveren.

    BeantwoordenVerwijderen
  33. @ Paul

    Alevi's geen moslim ?

    A hodja was arguing with a Bektashi dervish one day, and he asked, “How many are the
    pillars of Islam?”

    The Bektashi answered, “There’s only one!”

    The hodja replied angrily, “Hah! You don't even know the pillars of Islam and still you
    brag you're a dervish!”

    “Hold on! Let me explain hodja,” replied the Bektashi. “You see, I’ve noticed that all
    you Sunnis don't go on the Hajj and all of you don't pay the Zakat. Well, not all of us
    Bektashis fast in Ramazan and most of us don’t even pray Namaz. Between the both of
    us, what’s left of the five pillars except the Shahadah?”

    De shahadah is de islamitische geloofsbelijdenis, een van de vijf zuilen van de islam.

    De Arabische tekst is als volgt: اشهد ان لا اله الا الله, اشهد انّ محمّدا رسول الله

    In getranslitereerd Arabisch luidt deze: āsh'hadu ān lā ilaha illā-llah, āsh'hadu ānna mūhammadār rasūlu-llah

    Nederlandse vertaling: "Ik getuig dat er geen god is dan God, ik getuig dat Mohammed God’s boodschapper is."

    Als je dit zegt in bijzijn van liefst twee mannelijke getuigen ben je moslim, Paul

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Tulay zei...
    Is het U nooit opgevallen dat (Arabist)Hans Jansen nog nooit enig woord heeft gewijd aan de Alevi ? Aan de sufi's of die lieve koranisten ? Denk toch 's na !
    _____________

    Waarom zou hij,... zij zijn het probleem niet, zij zijn liberaal en dus in de ogen van de 'echte moslims' geen moslims.
    Waarom moet Hans Jansen volgens jou deze mensen erbij moeten halen als hij het gevaar islam signaleert.
    Of wil je hen alleen gebruiken om het armzalig imago van de islam op te krikken.
    Dat zou de ironie ten top zijn..,de soefies en alevieten zijn zelf (te vaak) slachtoffer van de 'echte islam'?

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Hier een argumentatie niet voor fundamentalisme van Christendom of Islam, maar voor moreel relativisme ten gunste van Christendom. In onze door links in het multicultivisme gemarineerde samenleving, zeker met fundamentalisten als transformatoren, kan dat dus net zo goed ten gunste van Islam uitvallen. Integratie gaat in elk geval niet, of het moeten twee staten worden net als in Israël.

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Vergat de link: http://www.moralrelativism.info/
    Excuus.

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Eenvoudige manier om de illuminati broederschap in de join
    wereld.
    Vriendelijk contact met de heer Scott een van de Illuminati online
    registratie officier via deze e-mail
    nu: scottosama33@gmail.com en gij zult geweest
    gegeven een idee kans om een bezoek aan de satan en zijn
    vertegenwoordiger na registraties wordt gecompleteerd door
    u, geen offer van het menselijk leven nodig, Illuminati
    broederschap meebrengt rijkdom en beroemd in
    leven, je hebt een volledige toegang tot (eliminatie uit te roeien
    nate) armoede uit de buurt van je leven nu. dus contact
    De heer Scott het online register
      of contact opnemen met dit nummer
    +2348161786754 Of u kunt me inbox @:. Scottosama33@gmail.com
    Broederschap van ILLUMINATI.

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Eenvoudige manier om de illuminati broederschap in de join
    wereld.
    Vriendelijk contact met de heer Scott een van de Illuminati online
    registratie officier via deze e-mail
    nu: scottosama33@gmail.com en gij zult geweest
    gegeven een idee kans om een bezoek aan de satan en zijn
    vertegenwoordiger na registraties wordt gecompleteerd door
    u, geen offer van het menselijk leven nodig, Illuminati
    broederschap meebrengt rijkdom en beroemd in
    leven, je hebt een volledige toegang tot (eliminatie uit te roeien
    nate) armoede uit de buurt van je leven nu. dus contact
    De heer Scott het online register
      of contact opnemen met dit nummer
    +2348161786754 Of u kunt me inbox @:. Scottosama33@gmail.com
    Broederschap van ILLUMINATI.

    BeantwoordenVerwijderen
  39. nieuwe wereldorde Als u geïnteresseerd bent in het succes en je wilt rijk, beroemd, invloedrijk, sterrendom, en u wilt dat uw dromen om door te komen, dan heb je de kans om dat te doen, lid worden van de illuminati om te kunnen $ 250.000 elke kom 3 dagen en $ 1.000.000 lidmaatschappen zegen voor het doen wat je graag best.contact SMITHGEORGE227@GMAIL.COM forever.JOIN doen om je leven nu de ILLUMINATI eN ZEER rijk en beroemd MAIL ONS NU .. SMITHGEORGE227@GMAIL.COM

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Welkom bij grote illuminati bestelling (VERENIGDE STATEN) van Power Protection, INVLOED, VERMOGEN STARDOM, Als u geïnteresseerd bent in deelname aan de broederschap zijn en u wilt dat uw dromen om door te komen, dan heb je de kans om dat te doen, lid worden van de illuminati om te hebben krijgt $ 25.000 om de 3 dagen en $ 1.000.000 maandelijks lidmaatschap zegen voor het doen wat je graag het beste doen. Contact mikeilluminatiworld@gmail.coml om je leven te veranderen voor de betere, We houdt het zou doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  41. KOM VANDAAG IN BIJ DE GROTE BROEDERSNOP EN LEEF EEN BETER EN GELUKKIG LEVEN. WELKOM
    AAN DE GROTE TEMPEL VAN RIJKEN EN FAME. Bent u een bedrijf, man,
    politicus, musical, student en je wilt rijk, krachtig en be. zijn
    beroemd in het leven? Je kunt je dromen waarmaken door lid te zijn van de Grote
    illuminati broer kap. Hiermee kan al je dromen en hartwens zijn
    volledig volbrengen, als je echt lid wilt worden van de grote illuminati
    broer kap, neem nu contact op met Lord illuminati, Opmerking: nieuw aangeworven leden
    hebben recht op $ 12.000.000 US Dollars, A Golden Ring, die zullen beschermen
    en gilde je van vijanden en een gratis visum naar United State Of America.
    We delen alstublieft geen bloed. Mis deze kans niet. Datum van
    rekrutering van nieuwe geliefde leden, bel en wees nu rijk ¡¡¡ van LORDMASHA
    op ILLUMINATIONELOVE klantenservice: Motto; we zijn hier om te verminderen
    armoede van de wereld en maak je dromen waar. Wij wachten op
    je antwoord, je kunt ons toevoegen op whatsapp mobiel en rijk worden binnen een
    maand. email ons: henryfrank485@gmail.com Whatsapp us: +1 (424) 3655559KOM VANDAAG IN BIJ DE GROTE BROEDERSNOP EN LEEF EEN BETER EN GELUKKIG LEVEN. WELKOM
    AAN DE GROTE TEMPEL VAN RIJKEN EN FAME. Bent u een bedrijf, man,
    politicus, musical, student en je wilt rijk, krachtig en be. zijn
    beroemd in het leven? Je kunt je dromen waarmaken door lid te zijn van de Grote
    illuminati broer kap. Hiermee kan al je dromen en hartwens zijn
    volledig volbrengen, als je echt lid wilt worden van de grote illuminati
    broer kap, neem nu contact op met Lord illuminati, Opmerking: nieuw aangeworven leden
    hebben recht op $ 12.000.000 US Dollars, A Golden Ring, die zullen beschermen
    en gilde je van vijanden en een gratis visum naar United State Of America.
    We delen alstublieft geen bloed. Mis deze kans niet. Datum van
    rekrutering van nieuwe geliefde leden, bel en wees nu rijk ¡¡¡ van LORDMASHA
    op ILLUMINATIONELOVE klantenservice: Motto; we zijn hier om te verminderen
    armoede van de wereld en maak je dromen waar. Wij wachten op
    je antwoord, je kunt ons toevoegen op whatsapp mobiel en rijk worden binnen een
    maand. email ons: henryfrank485@gmail.com Whatsapp us: +1 (424) 3655559

    BeantwoordenVerwijderen
  42. WELKOM IN DE WERELD VAN ILLUMINATI: DE CLUB VAN DE RIJKE BEROEMDE INVLOED, STAR ... is 's werelds oudste en grootste broederschap bestaande uit 4 Miljoenen Leden ... Wij zijn één Familie onder één vader die de Allerhoogste is. ... Hierin geloven we dat we in het paradijs zijn geboren en dat geen enkel lid in deze wereld moet strijden ... Als je leven niet gaat zoals jij het wilt en je zou het willen veranderen, doe dan vandaag mee met de Illuminati om $ 8000 te krijgen elke 3 dagen en $ 3000.000,00 lidmaatschapszegening voor het doen en meedoen waar je het liefst het beste in bent .... Online onmiddellijke initiatie Nieuwe ledenregistratie is nu online geopend! .... Als je geïnteresseerd bent Email: agentpatrick5@gmail.com Of WhatsApp ons op +2348055329159 Of via de website http://gravatar.com/agentpatrick5 Of via Blog agentpatrick5.blogspot.com Opmerkingen serieus lid Solliciteer .... Zorg ervoor dat u een beslissing hebt genomen voordat u deze e-mail beantwoordt .




    WELKOM IN DE WERELD VAN ILLUMINATI: DE CLUB VAN DE RIJKE BEROEMDE INVLOED, STAR ... is 's werelds oudste en grootste broederschap bestaande uit 4 Miljoenen Leden ... Wij zijn één Familie onder één vader die de Allerhoogste is. ... Hierin geloven we dat we in het paradijs zijn geboren en dat geen enkel lid in deze wereld moet strijden ... Als je leven niet gaat zoals jij het wilt en je zou het willen veranderen, doe dan vandaag mee met de Illuminati om $ 8000 te krijgen elke 3 dagen en $ 3000.000,00 lidmaatschapszegening voor het doen en meedoen waar je het liefst het beste in bent .... Online onmiddellijke initiatie Nieuwe ledenregistratie is nu online geopend! .... Als je geïnteresseerd bent Email: agentpatrick5@gmail.com Of WhatsApp ons op +2348055329159 Of via de website http://gravatar.com/agentpatrick5 Of via Blog agentpatrick5.blogspot.com Opmerkingen serieus lid Solliciteer .... Zorg ervoor dat u een beslissing hebt genomen voordat u deze e-mail beantwoordt .

    BeantwoordenVerwijderen
  43. WELCOME TO THE WORLD OF ILLUMINATI:THE CLUB OF THE RICH FAMOUS INFLUENCE, STAR....is the world oldest and largest fraternity made up of 4 Millions Members....We are one Family under one father who is the Supreme Being....In here we believe that we were born in paradise and no member should struggle in this world....If your life is not going the way you want it and you would like to change it join the Illuminati today to get $8000 every 3 days and $3000,000,00 membership blessing for doing and joining what you love to do best....Online immediate initiation New members registration is now open online now !....If you are interested Email: agentpatrick5@gmail.com Or WhatsApp Us On +2348055329159 Or Via Website http://gravatar.com/agentpatrick5 Or Via Blog agentpatrick5.blogspot.com Notes serious member Apply....Please make sure you have made up your mind before replying to this email.

    BeantwoordenVerwijderen
  44. .GRAAG ILLUQUAAT WELKOM OP BROEDERSCHAP.

    Wil je een broederschap zijn van Illuminati met de macht om mensen te controleren op de hoge plaatsen van de wereld die rijk en beroemd zijn in de wereld? Word een zakenman of -vrouw, kunstenaar, politiek, muzikant, student, rijk, beroemd, sterk in het leven, sluit je vandaag aan bij de broederschap van de Illuminati-broederschap en ontvang direct een rijk bedrag. $ 2 miljoen per week en een gratis huis. Je kiest overal het leven in deze wereld en je verdient ook $ 202.000 per maand met een salaris van $ 20.000.000
    NIEUWE LIDMAATSCHAPSUITKERINGEN, INCLUSIEF VERLICHTING.
    1. 800.000 USD USD Contante prijs
    2. Een nieuwe stijlvolle droom van $ 500.000 AUTO
    3. koop een droomhuis in onze eigen verkiezing
    4. Uw maandelijkse toeristische vakantie in uw dromen (volledig betaald).
    5. Eénjarig golflidmaatschapspakket
    6. Een V.I.P-behandeling op alle luchthavens in de wereld 7.Een verandering van levensstijl 8. Elk Bohemian Grove
    Betaal $ 9.000.000 per maand voor elke maand van uw bankrekening
    10. Een maand Maand Maak een reservering bij de Top 5 Wereldleiders in de wereld en de Top 5 Families.
    Als u geïnteresseerd bent om ons te vergezellen met het symbool van de satanische hand van de grote broederschap Illuminati, email ons vandaag nog om vandaag lid te worden en terug te keren naar uw droom.illuminatibrotherhoodorder666@gmail.com+16906672341 +953312758974 +44672288754 contact met ons op

    Met vriendelijke groeten, illuminati, verenigd staatsorde ......

    BeantwoordenVerwijderen
  45. UW GOUDEN GELEGENHEID OM AAN TE SLUITEN AAN DE GROTE ILLUMINATI-TEMPEL VAN GELD EN MACHT,
    JE KUNT DE ILUMINATI TEMPLE AGENT CONTACTEREN VIA whatsapp + 2349021191491of mail
    (Illuminatetemple977@gmail.com)

    Ben je een zakenman of -vrouw, politiek, muzikant, student, wil je rijk, beroemd, krachtig in het leven zijn, word lid van de Illuminati
    broederschap cultus vandaag en krijg direct een rijke som van. 1 miljoen dollar per week en een gratis huis. waar je ook kiest om te leven in deze wereld en krijgt ook 500.000 US dollar per maand als een salaris ...

    VOORDELEN VOOR NIEUWE LEDEN DIE LID WORDEN VAN ILLUMINATI.
    1. Een Cash-beloning van USD $ 1.000.000 USD
    2. Een nieuwe slanke droomauto ter waarde van USD $ 500.000
    3.Een Droomhuis gekocht in het land van uw keuze
    Eén maand geboekt Afspraak met Top 5-wereld
    Leiders en Top 5 Beroemdheden in de wereld. Als je geïnteresseerd bent, bel dan
    de agent nu +2349021191491? r waar hij op is
    +2349021191491) of u kunt ons ook e-mailen met dit,
    (illuminatetemple977@gmail.com) voor onmiddellijke online initiatie.

    OPMERKING: ER IS GEEN MENSELIJK CECRIFICEER

    BeantwoordenVerwijderen
  46. UW GOUDEN GELEGENHEID OM AAN TE SLUITEN AAN DE GROTE ILLUMINATI-TEMPEL VAN GELD EN MACHT,
    JE KUNT DE ILUMINATI TEMPLE AGENT CONTACTEREN VIA whatsapp + 2349021191491of mail
    (Illuminatetemple977@gmail.com)

    Ben je een zakenman of -vrouw, politiek, muzikant, student, wil je rijk, beroemd, krachtig in het leven zijn, word lid van de Illuminati
    broederschap cultus vandaag en krijg direct een rijke som van. 1 miljoen dollar per week en een gratis huis. waar je ook kiest om te leven in deze wereld en krijgt ook 500.000 US dollar per maand als een salaris ...

    VOORDELEN VOOR NIEUWE LEDEN DIE LID WORDEN VAN ILLUMINATI.
    1. Een Cash-beloning van USD $ 1.000.000 USD
    2. Een nieuwe slanke droomauto ter waarde van USD $ 500.000
    3.Een Droomhuis gekocht in het land van uw keuze
    Eén maand geboekt Afspraak met Top 5-wereld
    Leiders en Top 5 Beroemdheden in de wereld. Als je geïnteresseerd bent, bel dan
    de agent nu +2349021191491? r waar hij op is
    +2349021191491) of u kunt ons ook e-mailen met dit,
    (illuminatetemple977@gmail.com) voor onmiddellijke online initiatie.

    OPMERKING: ER IS GEEN MENSELIJK CECRIFICEER

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Welcome to brotherhood Illuminati where you can become
    rich famous and popular and your life story we be change
    totally my name is Dan Jerry I am here to share my
    testimony on how I join the great brotherhood Illuminati
    and my life story was change immediately . I was very poor
    no job and I has no money to even feed and take care of my
    family I was confuse in life I don’t know what to do I try all
    my possible best to get money but no one work out for me
    each day I share tears, I was just looking out my family no
    money to take care of them until one day I decided to join
    the great Illuminati , I come across them in the internet I
    never believe I said let me try I email them.all what they
    said we happen in my life just started it was like a dream to
    me they really change my story totally . They give me the
    sum of $1,200,000 and many thing. through the Illuminati I
    was able to become rich, and have many industry on my
    own and become famous and popular in my country , today
    me and my family is living happily and I am the most
    happiest man here is the opportunity for you to join the
    Illuminati and become rich and famous in life and be like
    other people and you life we be change totally.If you are
    interested in joining the great brotherhood Illuminati.then
    contact him +2348106618681 or for more information +1(705)8062021
    email:illuminatibrotherpowerful@gmail.com or you need my assistance
    email:danjerry04@gmail.com...

    BeantwoordenVerwijderen
  48. WELKOM IN DE GROTE TEMPEL VAN DE ILLUMINATI WERELD VAN RICHES, FAME AND POWERS.
    BENT U POLITICIEN, ARTS, INGENIEUR, MODEL, GEDIPLOMEERD, STUDENT, BEDRIJFSMENS OF VROUW IN HET ZOEKEN VAN WIJSHEID, FAME, KRACHT, KENNIS EN RIJKDOM !!!
    neem vandaag nog contact met ons op VIA: 2349054734931 of Whatsapp 2349054734931 E-mail: illuminatiworld202@gmail.com
    HET IS EEN GOUDEN GELEGENHEID De grote Illuminati-organisatie zal je rijk, machtig, beroemd en rijk maken. Je kunt al je dromen en je hartwensen realiseren door lid te zijn van de Illuminati-broederschap, het Lange leven en de welvaart hier beneden met een eeuwig leven en vreugde . ..als je echt lid wilt worden van de grote Illuminati,
      neem vandaag nog contact met ons op VIA: 2349054734931 of Whatsapp 2349054734931 E-mail: illuminatiworld202@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Aandacht!! aan jullie allemaal Via Global, ben hier om mijn getuigenis te geven over hoe ik eindelijk de nieuwe wereldorde van Illuminati volg, nadat ik meer dan 1 jaar en 6 maanden heb geprobeerd mee te doen, maar oplichters hebben me meerdere keren geld afgenomen. Ik ben al zo lang op zoek naar de nieuwe wereldorde van Illuminati, en ik was vaak oplichterij, tot vorige week hier toen ik de heer Patrick online ontmoette die me geholpen heeft om vandaag lid te worden van de nieuwe wereldorde van Illuminati en ik ontvang de som van 3 miljoen USD op mijn bankrekening die naar mij is verzonden en een gloednieuwe slanke auto door de rederij direct nadat mijn initiatie is voltooid, ben zo blij! Als je geïnteresseerd bent om vandaag lid te worden van de nieuwe wereldorde van verlichting, neem dan vandaag contact op met de heer Patrick in plaats van oplichters te accepteren om je geld te nemen in naam van je te helpen, e-mail hem via agentpatrick5@gmail.com Of via WhatsApp +234(0)8055329159 voor uw succesvolle initiatie en ontvangst van uw onmiddellijke lidmaatschapsvoordeel.

    BeantwoordenVerwijderen
  50. I WANT TO JOIN THE ILLUMINATI666 BROTHERHOOD SOCIETY +2348149041198. CALL MR GEORGE !!!

    Join the great Illuminati Freemason today, Do you want to become a business Man/Woman, or you are seeking for wisdom and knowledge, Pastor,Politician, Musician, Doctor, Footballer, Student, Do you want be a Famous Artist or an Actor (e t.c) and you want to be Rich, Powerful and be Famous in the world and also get sum of 600,000,00 dollars with a free home of your choice to live in the world and also be getting 900,000,00USD as monthly salary and also been giving money to start up a business of your own choice… interested contact great agent illuminatibrotherhood11100@gmail.com Or CALL::+2348149041198

    BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS WHO JOIN ILLUMINATI.
    1. A Cash reward worth $1,000,000, 00USD after initiation.
    2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $33,000 USD
    3.A Dream House bought in the country of your own choice
    4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.
    5.One year Golf Membership package
    6.A V.I.P treatment in all Airports in the World
    7.A total Lifestyle change
    8.Access to Bohemian Grove.
    9.Monthly payment of $1,000,000,00 USD into your bank account every month as a member
    10.One Month booked.appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World

    BeantwoordenVerwijderen
  51. I WANT TO JOIN THE ILLUMINATI666 BROTHERHOOD SOCIETY +2348149041198. CALL MR GEORGE !!!

    Join the great Illuminati Freemason today, Do you want to become a business Man/Woman, or you are seeking for wisdom and knowledge, Pastor,Politician, Musician, Doctor, Footballer, Student, Do you want be a Famous Artist or an Actor (e t.c) and you want to be Rich, Powerful and be Famous in the world and also get sum of 600,000,00 dollars with a free home of your choice to live in the world and also be getting 900,000,00USD as monthly salary and also been giving money to start up a business of your own choice… interested contact great agent illuminatibrotherhood11100@gmail.com Or CALL::+2348149041198

    BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS WHO JOIN ILLUMINATI.
    1. A Cash reward worth $1,000,000, 00USD after initiation.
    2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $33,000 USD
    3.A Dream House bought in the country of your own choice
    4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.
    5.One year Golf Membership package
    6.A V.I.P treatment in all Airports in the World
    7.A total Lifestyle change
    8.Access to Bohemian Grove.
    9.Monthly payment of $1,000,000,00 USD into your bank account every month as a member
    10.One Month booked.appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World

    BeantwoordenVerwijderen
  52. I WANT TO JOIN THE ILLUMINATI666 BROTHERHOOD SOCIETY +2348149041198. CALL MR GEORGE !!!

    Join the great Illuminati Freemason today, Do you want to become a business Man/Woman, or you are seeking for wisdom and knowledge, Pastor,Politician, Musician, Doctor, Footballer, Student, Do you want be a Famous Artist or an Actor (e t.c) and you want to be Rich, Powerful and be Famous in the world and also get sum of 600,000,00 dollars with a free home of your choice to live in the world and also be getting 900,000,00USD as monthly salary and also been giving money to start up a business of your own choice… interested contact great agent illuminatibrotherhood11100@gmail.com Or CALL::+2348149041198

    BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS WHO JOIN ILLUMINATI.
    1. A Cash reward worth $1,000,000, 00USD after initiation.
    2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $33,000 USD
    3.A Dream House bought in the country of your own choice
    4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.
    5.One year Golf Membership package
    6.A V.I.P treatment in all Airports in the World
    7.A total Lifestyle change
    8.Access to Bohemian Grove.
    9.Monthly payment of $1,000,000,00 USD into your bank account every month as a member
    10.One Month booked.appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World

    BeantwoordenVerwijderen
  53. I WANT TO JOIN THE ILLUMINATI666 BROTHERHOOD SOCIETY +2348149041198. CALL MR GEORGE !!!

    Join the great Illuminati Freemason today, Do you want to become a business Man/Woman, or you are seeking for wisdom and knowledge, Pastor,Politician, Musician, Doctor, Footballer, Student, Do you want be a Famous Artist or an Actor (e t.c) and you want to be Rich, Powerful and be Famous in the world and also get sum of 600,000,00 dollars with a free home of your choice to live in the world and also be getting 900,000,00USD as monthly salary and also been giving money to start up a business of your own choice… interested contact great agent illuminatibrotherhood11100@gmail.com Or CALL::+2348149041198

    BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS WHO JOIN ILLUMINATI.
    1. A Cash reward worth $1,000,000, 00USD after initiation.
    2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $33,000 USD
    3.A Dream House bought in the country of your own choice
    4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.
    5.One year Golf Membership package
    6.A V.I.P treatment in all Airports in the World
    7.A total Lifestyle change
    8.Access to Bohemian Grove.
    9.Monthly payment of $1,000,000,00 USD into your bank account every month as a member
    10.One Month booked.appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World

    BeantwoordenVerwijderen
  54. I WANT TO JOIN THE ILLUMINATI666 BROTHERHOOD SOCIETY +2348149041198. CALL MR GEORGE !!!

    Join the great Illuminati Freemason today, Do you want to become a business Man/Woman, or you are seeking for wisdom and knowledge, Pastor,Politician, Musician, Doctor, Footballer, Student, Do you want be a Famous Artist or an Actor (e t.c) and you want to be Rich, Powerful and be Famous in the world and also get sum of 600,000,00 dollars with a free home of your choice to live in the world and also be getting 900,000,00USD as monthly salary and also been giving money to start up a business of your own choice… interested contact great agent illuminatibrotherhood11100@gmail.com Or CALL::+2348149041198

    BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS WHO JOIN ILLUMINATI.
    1. A Cash reward worth $1,000,000, 00USD after initiation.
    2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $33,000 USD
    3.A Dream House bought in the country of your own choice
    4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.
    5.One year Golf Membership package
    6.A V.I.P treatment in all Airports in the World
    7.A total Lifestyle change
    8.Access to Bohemian Grove.
    9.Monthly payment of $1,000,000,00 USD into your bank account every month as a member
    10.One Month booked.appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World

    BeantwoordenVerwijderen
  55. I WANT TO JOIN THE ILLUMINATI666 BROTHERHOOD SOCIETY +2348149041198. CALL MR GEORGE !!!

    Join the great Illuminati Freemason today, Do you want to become a business Man/Woman, or you are seeking for wisdom and knowledge, Pastor,Politician, Musician, Doctor, Footballer, Student, Do you want be a Famous Artist or an Actor (e t.c) and you want to be Rich, Powerful and be Famous in the world and also get sum of 600,000,00 dollars with a free home of your choice to live in the world and also be getting 900,000,00USD as monthly salary and also been giving money to start up a business of your own choice… interested contact great agent illuminatibrotherhood11100@gmail.com Or CALL::+2348149041198

    BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS WHO JOIN ILLUMINATI.
    1. A Cash reward worth $1,000,000, 00USD after initiation.
    2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $33,000 USD
    3.A Dream House bought in the country of your own choice
    4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.
    5.One year Golf Membership package
    6.A V.I.P treatment in all Airports in the World
    7.A total Lifestyle change
    8.Access to Bohemian Grove.
    9.Monthly payment of $1,000,000,00 USD into your bank account every month as a member
    10.One Month booked.appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Groeten van de grote orde van de verlichte naar de Verenigde Staten en de hele wereld, dit is een open gelegenheid om je bij de broederschap van de Illuminate aan te sluiten waar je je kunt herstellen
    verloren dromen, en ook waar je het licht van rijkdom en geluk kunt zien zonder bloedoffers. En we betalen ook de som van 550.000 USD om alle nieuwe leden te verwelkomen als ze lid worden van de broederschap en ook naar een huis van hun keuze en locatie met investeringen, samen met deze mogelijkheid in het leven om beroemd te worden.

    VOORDELEN VOOR NIEUWE LEDEN DIE SAMENSLUITEN AAN ILLUSTRAAT.
    1. Een contante beloning van USD 550.000 USD.
    2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een maand van afspraak met de 5 beste van de wereld.
    De leiders en de 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres = greatilluminate99@gmail.com



    NOTITIE; deze Illuminati-broederschap waartoe u zich kunt aansluiten overal in de wereld India, Turkije, Afrika, de Verenigde Staten, Maleisië,
    Dubai, Koeweit, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Duitsland, Europa. Azië, Australië, enz.,


    Groeten TEMPEL ILLUSTE VERENIGDE STATEN

    BeantwoordenVerwijderen
  57. KOM VANDAAG IN BIJ DE GROTE BROEDERSNOP EN LEEF EEN BETER EN GELUKKIG LEVEN. GRAAG GEDAAN
    AAN DE GROTE TEMPEL VAN RIJKEN EN FAME. Ben je een bedrijf, man,
    politiek, muzikaal, student en je wilt rijk, krachtig en be. zijn
    beroemd in het leven? Je kunt je dromen waarmaken door lid te zijn van de Grote
    Hood illuminati broer. Hiermee kunnen al je dromen en hartwensen zijn
    Volledig vervullen, als je echt lid wilt worden van de grote Illuminati
    broer kap, neem nu contact op met Lord Illuminati, Opmerking: nieuw aangeworven leden
    hebben recht op $ 12.000.000 Amerikaanse dollars, een gouden ring die bescherming biedt
    en gilde van vijanden, en een gratis visum voor de Verenigde Staten van Amerika.
    Alsjeblieft, we delen geen bloed. Verlies deze kans niet. Datum
    Rekrutering van nieuwe geliefde leden, bel en wees rijk! Nu van LORDMASHA
    bij ILLUMINATIONELOVE klantenservice: Motto; We zijn hier om te verminderen
    de armoede van de wereld en maak je dromen waar. We zitten te wachten
    je antwoord, je kunt ons toevoegen op WhatsApp Mobile en rijk worden binnen een
    maand. stuur ons een e-mail: henryfrank485@gmail.com Whatsapp us: +1 (662) -362-7440

    BeantwoordenVerwijderen
  58. WELCOME TO THE GREAT BROTHERHOOD.
    Do you want to be a member of Illuminati as a brotherhood that will make you rich and famous in the world and have power to control

    people in the high place in the worldwide .Are you a business man or woman,artist, political, musician, student, do you want to be

    rich, famous, powerful in life, join the Illuminati brotherhood cult today and get instant rich sum of. 2 million dollars in a week,

    and a free home. any where you choose to live in this world and also get 2,000,000 U.S dollars monthly as a salary.. Call Dr Daniel

    +2348167205598 OR INFO . illuminatiworldwilde08@gmail.com
    BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS WHO JOIN ILLUMINATI.
    1. A Cash reward worth $1,000,000, 00USD after initiation.
    2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $33,000 USD
    3.A Dream House bought in the country of your own choice
    4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.
    5.One year Golf Membership package
    6.A V.I.P treatment in all Airports in the World
    7.A total Lifestyle change
    8.Access to Bohemian Grove.
    9.Monthly payment of $1,000,000,00 USD into your bank account every month as a member
    10.One Month booked.appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World
    If you are interested of joining us in the great brotherhood illuminati contact Dr Daniel +2348167205598 OR INFO .Join

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    fill in the following as well-:
    NAME....................
    NEXT OF KIN...................
    ADDRESS.................
    MARITAL STATUS.............
    COUNTRY.........
    STATE..................
    OCCUPATION................
    MOBILE LINE............

    BeantwoordenVerwijderen
  59. WELCOME TO THE GREAT BROTHERHOOD.
    Do you want to be a member of Illuminati as a brotherhood that will make you rich and famous in the world and have power to control

    people in the high place in the worldwide .Are you a business man or woman,artist, political, musician, student, do you want to be

    rich, famous, powerful in life, join the Illuminati brotherhood cult today and get instant rich sum of. 2 million dollars in a week,

    and a free home. any where you choose to live in this world and also get 2,000,000 U.S dollars monthly as a salary.. Call Dr Daniel

    +2348167205598 OR INFO . illuminatiworldwilde08@gmail.com
    BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS WHO JOIN ILLUMINATI.
    1. A Cash reward worth $1,000,000, 00USD after initiation.
    2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $33,000 USD
    3.A Dream House bought in the country of your own choice
    4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.
    5.One year Golf Membership package
    6.A V.I.P treatment in all Airports in the World
    7.A total Lifestyle change
    8.Access to Bohemian Grove.
    9.Monthly payment of $1,000,000,00 USD into your bank account every month as a member
    10.One Month booked.appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World
    If you are interested of joining us in the great brotherhood illuminati contact Dr Daniel +2348167205598 OR INFO .Join

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    fill in the following as well-:
    NAME....................
    NEXT OF KIN...................
    ADDRESS.................
    MARITAL STATUS.............
    COUNTRY.........
    STATE..................
    OCCUPATION................
    MOBILE LINE............

    BeantwoordenVerwijderen
  60. WELCOME TO THE GREAT BROTHERHOOD.
    Do you want to be a member of Illuminati as a brotherhood that will make you rich and famous in the world and have power to control

    people in the high place in the worldwide .Are you a business man or woman,artist, political, musician, student, do you want to be

    rich, famous, powerful in life, join the Illuminati brotherhood cult today and get instant rich sum of. 2 million dollars in a week,

    and a free home. any where you choose to live in this world and also get 2,000,000 U.S dollars monthly as a salary.. Call Dr Daniel

    +2348167205598 OR INFO . illuminatiworldwilde08@gmail.com
    BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS WHO JOIN ILLUMINATI.
    1. A Cash reward worth $1,000,000, 00USD after initiation.
    2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $33,000 USD
    3.A Dream House bought in the country of your own choice
    4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.
    5.One year Golf Membership package
    6.A V.I.P treatment in all Airports in the World
    7.A total Lifestyle change
    8.Access to Bohemian Grove.
    9.Monthly payment of $1,000,000,00 USD into your bank account every month as a member
    10.One Month booked.appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World
    If you are interested of joining us in the great brotherhood illuminati contact Dr Daniel +2348167205598 OR INFO .Join

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    fill in the following as well-:
    NAME....................
    NEXT OF KIN...................
    ADDRESS.................
    MARITAL STATUS.............
    COUNTRY.........
    STATE..................
    OCCUPATION................
    MOBILE LINE............

    BeantwoordenVerwijderen

  61. I was thinking that Illuminati is not real, But today with Mr Albert I now believe that Illuminati is real, when you come across wrong person’s you will think that life is not real but when you are with the real one you will experience the goodness of your life, To MR Albert has made me discovered my purpose of life. Welcome to the great brotherhood of Illuminati 666: WhatsApp Mr Albert +1(206)4009418 OR EMAIL: illuminatiofficaltemple006@gmail.com .from , USA, and every other Country’s on how to join the Illuminati brotherhood to get rich and famous, You may be a politician, business man/woman ,musical artist, student, footballer or whatever occupation you do, you want to be rich, powerful and famous in life. Illuminati can grant all your heart desires join the Illuminati to become rich and famous in life, Illuminati will make you achieve your dream to become rich and protect you all the days of your life……

    BeantwoordenVerwijderen
  62. WELCOME TO THE GREAT BROTHERHOOD.
    Do you want to be a member of Illuminati as a brotherhood that will make you rich and famous in the world and have power to control

    people in the high place in the worldwide .Are you a business man or woman,artist, political, musician, student, do you want to be

    rich, famous, powerful in life, join the Illuminati brotherhood cult today and get instant rich sum of. 2 million dollars in a week,

    and a free home. any where you choose to live in this world and also get 2,000,000 U.S dollars monthly as a salary.. Call Dr Daniel

    +2348167205598 OR INFO . illuminatiworldwilde08@gmail.com
    BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS WHO JOIN ILLUMINATI.
    1. A Cash reward worth $1,000,000, 00USD after initiation.
    2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $33,000 USD
    3.A Dream House bought in the country of your own choice
    4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.
    5.One year Golf Membership package
    6.A V.I.P treatment in all Airports in the World
    7.A total Lifestyle change
    8.Access to Bohemian Grove.
    9.Monthly payment of $1,000,000,00 USD into your bank account every month as a member
    10.One Month booked.appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World
    If you are interested of joining us in the great brotherhood illuminati contact Dr Daniel +2348167205598 OR INFO .Join

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    fill in the following as well-:
    NAME....................
    NEXT OF KIN...................
    ADDRESS.................
    MARITAL STATUS.............
    COUNTRY.........
    STATE..................
    OCCUPATION................
    MOBILE LINE............

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Groeten van de grote orde van de verlichte naar de verenigde staat en over de hele wereld, dit is een open kans om toe te treden tot de broederschap van de Illuminate, waar je je verloren dromen kunt terugvinden, en ook waar je het licht van rijkdom en geluk kunt zien zonder enig bloedoffer. En we betalen ook de som van 550.000 USD om alle nieuwe leden te verwelkomen als ze lid worden van de broederschap en ook naar een huis van hun keuze en locatie met investeringen, samen met deze mogelijkheid in het leven om beroemd te worden.

    VOORDELEN VOOR NIEUWE LEDEN DIE AANSLUITEN VOOR ILLU- GINAAT.
    1. Een contante beloning van USD 550.000 USD.
    2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een maand van afspraak met de 5 beste van de wereld.
    De leiders en de 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres = greatilluminate99@gmail.com



    NOTITIE; deze Illuminati-broederschap waartoe u zich kunt aansluiten overal in de wereld India, Turkije, Afrika, de Verenigde Staten, Maleisië,
    Dubai, Koeweit, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Duitsland, Europa. Azië, Australië, enz.,


    Groeten TEMPEL ILLUSTE VERENIGDE STATEN

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Groeten van de grte orde van de verlichte naar de verenigde staat en over de hele wereld, dit is een open kans om toe te treden tot de broederschap van de Illuminate, waar je je verloren dromen kunt terugvinden, en ook waar je het licht van rijkdom en geluk kunt zien zonder enig bloedoffer. En we betalen ook de som van 550.000 USD om alle nieuwe leden te verwelkomen als ze lid worden van de broederschap en ook naar een huis van hun keuze en locatie met investeringen, samen met deze mogelijkheid in het leven om beroemd te worden.

    VOORDELEN VOOR NIEUWE LEDEN DIE AANSLUITEN VOOR ILLU- GINAAT.
    1. Een contante beloning van USD 550.000 USD.
    2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een maand van afspraak met de 5 beste van de wereld.
    De leiders en de 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres = greatilluminate99@gmail.com



    NOTITIE; deze Illuminati-broederschap waartoe u zich kunt aansluiten overal in de wereld India, Turkije, Afrika, de Verenigde Staten, Maleisië,
    Dubai, Koeweit, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Duitsland, Europa. Azië, Australië, enz.,


    Groeten TEMPEL ILLUSTE VERENIGDE STATEN

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Groeten van de grote orde van de verlichte naar de verenigde staat en over de hele wereld, dit is een open kans om toe te treden tot de broederschap van de Illuminate, waar je je verloren dromen kunt terugvinden, en ook waar je het licht van rijkdom en geluk kunt zien zonder enig bloedoffer. En we betalen ook de som van 550.000 USD om alle nieuwe leden te verwelkomen als ze lid worden van de broederschap en ook naar een huis van hun keuze en locatie met investeringen, samen met deze mogelijkheid in het leven om beroemd te worden.

    VOORDELEN VOOR NIEUWE LEDEN DIE AANSLUITEN VOOR ILLU- GINAAT.
    1. Een contante beloning van USD 550.000 USD.
    2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een maand van afspraak met de 5 beste van de wereld.
    De leiders en de 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres = greatilluminate99@gmail.com



    NOTITIE; deze Illuminati-broederschap waartoe u zich kunt aansluiten overal in de wereld India, Turkije, Afrika, de Verenigde Staten, Maleisië,
    Dubai, Koeweit, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Duitsland, Europa. Azië, Australië, enz.,


    Groeten TEMPEL ILLUSTE VERENIGDE STATEN

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Groeten uit de GEWELDIGE VOLGORDE VAN HET ILLUMINATI aan de Verenigde Staten en de rest van de wereld, dit is een open kans om toe te treden tot de broederschap van de Illuminati, waar je je verloren dromen kunt terugvinden, en ook waar je het licht van rijkdom en geluk kunt zien zonder enig bloedoffer. En we betalen ook de som van 650.000 USD om alle nieuwe leden te verwelkomen als ze lid worden van de broederschap en ook een huis van hun keuze en locatie met investeringen, samen met deze mogelijkheid in het leven om beroemd te worden.

    VOORDELEN VOOR NIEUWE LEDEN DIE AAN ILLUMINATI GAAN.
    1. Een contante beloning van USD $ 650.000 USD.
    2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een maand van afspraak met de 5 beste van de wereld.
    De leiders en de 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres = greatilluminate99@gmail.com



    NOTITIE; deze Illuminati-broederschap waartoe u zich kunt aansluiten overal in de wereld India, Turkije, Afrika, de Verenigde Staten, Maleisië,
    Dubai, Koeweit, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Duitsland, Europa. Azië, Australië, enz.,


    Groeten TEMPEL ILLUMINATI VERENIGDE STATEN

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Groeten uit de GEWELDIGE VOLGORDE VAN HET ILLUMINATI aan de Verenigde Staten en de rest van de wereld, dit is een open kans om toe te treden tot de broederschap van de Illuminati, waar je je verloren dromen kunt terugvinden, en ook waar je het licht van rijkdom en geluk kunt zien zonder enig bloedoffer. En we betalen ook de som van 650.000 USD om alle nieuwe leden te verwelkomen als ze lid worden van de broederschap en ook een huis van hun keuze en locatie met investeringen, samen met deze kans in het leven om beroemd te worden.

    VOORDELEN VOOR NIEUWE LEDEN DIE AAN ILLUMINATI GAAN.
    1. Een contante beloning van USD $ 650.000 USD.
    2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een maand van afspraak met de 5 beste van de wereld.
    De leiders en de 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres = greatilluminate99@gmail.com



    NOTITIE; deze Illuminati-broederschap waartoe u zich kunt aansluiten overal in de wereld India, Turkije, Afrika, de Verenigde Staten, Maleisië,
    Dubai, Koeweit, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Duitsland, Europa. Azië, Australië, enz.,


    Groeten TEMPEL ILLUMINATI VERENIGDE STATEN

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Groeten uit de GEWELDIGE VOLGORDE VAN HET ILLUMINATI aan de Verenigde Staten en de rest van de wereld, dit is een open kans om toe te treden tot de broederschap van de Illuminati, waar je je verloren dromen kunt terugvinden, en ook waar je het licht van rijkdom en geluk kunt zien zonder enig bloedoffer. En we betalen ook de som van 650.000 USD om alle nieuwe leden te verwelkomen als ze lid worden van de broederschap en ook een huis van hun keuze en locatie met investeringen, samen met deze kans in het leven om beroemd te worden.

    VOORDELEN VOOR NIEUWE LEDEN DIE AAN ILLUMINATI GAAN.
    1. Een contante beloning van USD $ 650.000 USD.
    2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een maand van afspraak met de 5 beste van de wereld.
    De leiders en de 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres = greatilluminate99@gmail.com



    NOTITIE; deze Illuminati-broederschap waartoe u zich kunt aansluiten overal in de wereld India, Turkije, Afrika, de Verenigde Staten, Maleisië,
    Dubai, Koeweit, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Duitsland, Europa. Azië, Australië, enz.,


    Groeten TEMPEL ILLUMINATI VERENIGDE STATEN

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Groeten uit de GEWELDIGE VOLGORDE VAN HET ILLUMINATI aan de Verenigde Staten en de rest van de wereld, dit is een open kans om toe te treden tot de broederschap van de Illuminati, waar je je verloren dromen kunt terugvinden, en ook waar je het licht van rijkdom en geluk kunt zien zonder enig bloedoffer. En we betalen ook de som van 650.000 USD om alle nieuwe leden te verwelkomen als ze lid worden van de broederschap en ook een huis van hun keuze en locatie met investeringen, samen met deze kans in het leven om beroemd te worden.

    VOORDELEN VOOR NIEUWE LEDEN DIE AAN ILLUMINATI GAAN.
    1. Een contante beloning van USD $ 650.000 USD.
    2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een maand van afspraak met de 5 beste van de wereld.
    De leiders en de 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres = greatilluminate99@gmail.com



    NOTITIE; deze Illuminati-broederschap waartoe u zich kunt aansluiten overal in de wereld India, Turkije, Afrika, de Verenigde Staten, Maleisië,
    Dubai, Koeweit, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Duitsland, Europa. Azië, Australië, enz.,


    Groeten TEMPEL ILLUMINATI VERENIGDE STATEN

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Doe mee met de Illuminati-broederschap om geld, wees altijd rijk, Beroemd en veilig voor altijd. Cash beloningen van $ 560.000 USD, maandelijkse betaling van $ 8000 USD en gloednieuwe auto worden gegeven aan alle leden. Schrijf mij op WhatsApp / Telegram +1(806)305-9914, e-mail: illuminatistar6666@gmail.com. Zie het licht en het geld in slechts 3 dagen.

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Groeten uit de GEWELDIGE VOLGORDE VAN HET ILLUMINATI aan de Verenigde Staten en de rest van de wereld, dit is een open kans om toe te treden tot de broederschap van de Illuminati, waar je je verloren dromen kunt terugvinden, en ook waar je het licht van rijkdom en geluk kunt zien zonder enig bloedoffer. En we betalen ook de som van 650.000 USD om alle nieuwe leden te verwelkomen als ze lid worden van de broederschap en ook een huis van hun keuze en locatie met investeringen, samen met deze kans in het leven om beroemd te worden.

    VOORDELEN VOOR NIEUWE LEDEN DIE AAN ILLUMINATI GAAN.
    1. Een contante beloning van USD $ 650.000 USD.
    2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een maand van afspraak met de 5 beste van de wereld.
    De leiders en de 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres = greatilluminate99@gmail.com



    NOTITIE; deze Illuminati-broederschap waartoe u zich kunt aansluiten overal in de wereld India, Turkije, Afrika, de Verenigde Staten, Maleisië,
    Dubai, Koeweit, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Duitsland, Europa. Azië, Australië, enz.,


    Groeten TEMPEL ILLUMINATI VERENIGDE STATEN

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Groeten uit de GEWELDIGE VOLGORDE VAN HET ILLUMINATI aan de Verenigde Staten en de rest van de wereld, dit is een open kans om toe te treden tot de broederschap van de Illuminati, waar je je verloren dromen kunt terugvinden, en ook waar je het licht van rijkdom en geluk kunt zien zonder enig bloedoffer. En we betalen ook de som van 650.000 USD om alle nieuwe leden te verwelkomen als ze lid worden van de broederschap en ook een huis van hun keuze en locatie met investeringen, samen met deze kans in het leven om beroemd te worden.

    VOORDELEN VOOR NIEUWE LEDEN DIE AAN ILLUMINATI GAAN.
    1. Een contante beloning van USD $ 650.000 USD.
    2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een maand van afspraak met de 5 beste van de wereld.
    De leiders en de 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres = greatilluminate99@gmail.com



    NOTITIE; deze Illuminati-broederschap waartoe u zich kunt aansluiten overal in de wereld India, Turkije, Afrika, de Verenigde Staten, Maleisië, Dubai, Koeweit, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Duitsland, Europa. Azië, Australië, enz.,


    Groeten TEMPEL ILLUMINATI VERENIGDE STATEN

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Groeten uit de GEWELDIGE VOLGORDE VAN HET ILLUMINATI aan de Verenigde Staten en de rest van de wereld, dit is een open kans om toe te treden tot de broederschap van de Illuminati, waar je je verloren dromen kunt terugvinden, en ook waar je het licht van rijkdom en geluk kunt zien zonder enig bloedoffer. En we betalen ook de som van 650.000 USD om alle nieuwe beoogde leden te verwelkomen als ze lid worden van de broederschap en ook een huis van hun keuze en locatie met investeringen, samen met deze gelegenheid in hun leven om beroemd te worden. Weet vriendelijk dat daar een veel voordelen die aan alle leden worden gegeven. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres = greatilluminate99@gmail.com
    NOTITIE; deze Illuminati-broederschap waartoe u zich kunt aansluiten overal in de wereld India, Turkije, Afrika, de Verenigde Staten, Maleisië, Dubai, Koeweit, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Duitsland, Europa. Azië, Australië, enz.,


    Groeten TEMPEL ILLUMINATI VERENIGDE STATEN

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Saludos desde el GRAN ORDEN DEL ILLUMINATI al estado unido y en todo el mundo, esta es una oportunidad abierta para unirse a la hermandad de los Illuminati donde puede recuperar sus sueños perdidos, y también donde puede ver la luz de la riqueza y la felicidad. sin ningún sacrificio de sangre. Y también pagamos la suma de 650,000 USD para darles la bienvenida a todos los nuevos miembros al unirse a la fraternidad y también a una casa de su elección y ubicación con inversiones, junto con esta oportunidad en la vida para que sean famosos.

    BENEFICIOS DADOS A LOS NUEVOS MIEMBROS QUE SE UNEN A ILLUMINATI.
    1. Una recompensa en efectivo de USD $ 650,000 USD.
    2. Un nuevo Sleek Dream CAR valorado en USD $ 150,000 USD
    3. Una casa de ensueño comprada en el país de su elección.
    Un mes de cita con los 5 mejores del mundo.
    Los líderes y las 5 celebridades más importantes del mundo. Si está interesado, póngase en contacto con la dirección de correo electrónico anterior = greatilluminate99@gmail.com



    NOTA; esta hermandad Illuminati a la que puedes unirte desde cualquier parte del mundo India, Turquía, África, Estados Unidos, Malasia, Dubai, Kuwait, Reino Unido, Austria, Alemania, Europa. Asia, Australia, etc.,


    Saludos TEMPLE ILLUMINATI ESTADOS UNIDOS

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Herken vandaag de illuminatie en zoek het licht. Geld, macht, roem en rijkdom worden uw titel gedurende uw generatie en zien hoe uw dromen uitkomen. Als u geïnteresseerd bent om lid te worden van het wereldwijde hoofdkantoor voor Illuminati-bestellingen in (VS), stuurt u ons vandaag een e-mail. E-mail: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Of wat is-app ons .. +19292811087

    Voor uw online initiatie.
    Maakt niet uit waar je bent. Geen enkele afstand kan het werk van onze baphomet beïnvloeden.

    Opmerking .. We accepteren geen WhatsApp-oproep.

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Groeten uit de GEWELDIGE VOLGORDE VAN HET ILLUMINATI aan de Verenigde Staten en de rest van de wereld, dit is een open kans om toe te treden tot de broederschap van de Illuminati, waar je je verloren dromen kunt terugvinden, en ook waar je het licht van rijkdom en geluk kunt zien zonder enig bloedoffer. En we betalen ook de som van 650.000 USD om alle nieuwe leden te verwelkomen als ze lid worden van de broederschap en ook een huis van hun keuze en locatie met investeringen, samen met deze kans in het leven om beroemd te worden.

    VOORDELEN VOOR NIEUWE LEDEN DIE AAN ILLUMINATI GAAN.
    1. Een contante beloning van USD $ 650.000 USD.
    2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een maand van afspraak met de 5 beste van de wereld.
    De leiders en de 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres = greatilluminate99@gmail.com



    NOTITIE; deze Illuminati-broederschap waartoe u zich kunt aansluiten overal in de wereld India, Turkije, Afrika, de Verenigde Staten, Maleisië, Dubai, Koeweit, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Duitsland, Europa. Azië, Australië, enz.,


    Groeten TEMPEL ILLUMINATI VERENIGDE STATEN

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Groeten uit de grote orde van verlichting voor de Verenigde Staten en voor de hele wereld, dit is een open gelegenheid om deel te nemen aan de Gemeenschap van de verlichte waar u uw verloren dromen terugvorderen, en ook waar u het licht van rijkdom en geluk zien zonder bloed opoffering. En we betalen ook de som van $550.000 om alle nieuwe leden te krijgen wanneer ze toetreden tot de broederschap en ook naar een huis van hun keuze en locatie met investeringen samen met deze kans in het leven voor hen om beroemd te zijn.

    VOORDELEN DIE WORDEN TOEGEKEND AAN NIEUWE LEDEN DIE AAN VERLICHTING DEELNEMEN.
    1. beloning cash van $550.000.
    2. een nieuwe slanke droomauto gewaardeerd op US $ $150.000 USD
    3. een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een maand na overleg met de 5 beste ter wereld.
    De leiders en 5 belangrijkste beroemdheden in de wereld. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres = illuminatiworldwideorder@gmail.com of onze wahtsapp + 19292811087

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Groeten uit de grote orde van de Verenigde Staten en voor de hele wereld, dit is een open gelegenheid om deel te nemen aan de Gemeenschap van de verlichte waar u uw verloren dromen terugvorderen, en ook waar u het licht van rijkdom en geluk zien zonder bloed opofferings Ce. En we betalen ook de som van $550.000 om alle nieuwe leden te krijgen wanneer ze toetreden tot de broederschap en ook naar een huis van hun keuze en locatie met investeringen samen met deze kans in het leven voor hen om beroemd te zijn.

    VOORDELEN DIE WORDEN TOEGEKEND AAN NIEUWE LEDEN DIE AAN VERLICHTING DEELNEMEN.
    1. beloning cash van $550.000.
    2. een nieuwe slanke droomauto gewaardeerd op US $ $150.000 USD
    3. een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een maand na overleg met de 5 beste ter wereld.
    De leiders en 5 belangrijkste beroemdheden in de wereld. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres = illuminatiworldwideorder@gmail.com of onze wahtsapp + 19292811087

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Groeten van de ORDE VAN DE ILLUMINATI aan over de hele wereld, dit is een open gelegenheid om lid te worden van de BROTHERHOOD van de ILLUMINATI waar MILJARDEN, MILJARDEN, wetenschapper, wereldsterren en wereldleiders die de wereld beheersen hun bekendheid en idealen hebben gekregen, en ook waar je kunt het licht van rijkdom en geluk zien zonder enig bloedoffer. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres: greatilluminate99@gmail.com

    Opmerking: weet vriendelijk dat je, met respect voor je religie en waar je ook bent, welkom bent om lid te worden.

    Groeten TEMPEL ILLUMINATI NIEUWE WERELDBESTELLING.

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Hallo iedereen! Ik wil mijn grote dank uitspreken aan de heer Patrick, de 5 godsdienst agent in Afrika, voor wat hij voor mij heeft gedaan, hij veranderde mijn leven, hij brengt vreugde en geluk in mijn leven, ik leef een goed leven vandaag is vanwege de Illuminati vrijmetselaar assembly , het was een lang verhaal, ik heb geprobeerd om deel te nemen aan deze orde van Illuminati Freemason, voor een zeer lange tijd, met dat ik vallen in nep-agent die steen mijn geld, een maand geleden kreeg ik een contact van de heer Patrick via YouTube, toen ik op zoek was naar oplossing voor mijn probleem , onmiddellijk ik contact met hem en ik vertelde hem al mijn probleem, hij vertelde me nooit te vrezen dat alles wat we zijn prima, als alleen ik kan volgen zijn woorden en de procedure van toetreding tot de vergadering, dat ik zijn rijk en beroemd, en al mijn probleem we worden opgelost in het leven , Ik was een beetje bang als gevolg van mij Pass ervaring, dus ik verlangde om verder te gaan en volg alle de procedure die hij mij gegeven, en ik kreeg register, nadat ik heb Vul mijn aanvraagformulier en stuur het naar hem, tot mijn grootste verrassing, nadat mijn registratie zijn goedgekeurd door headq wartaal ik kreeg de som van 300000 euro, als mijn Welkom geld, en ze vragen me om te komen tot hoofdkwartier, na weken tijd die ik deed voor mijn volledige initiatie proces, en gisteren ontving ik net mijn maandsalaris de som van 800000 euro, Grote dank aan de heer Patrick, adviseer ik u alle broers en zus, geef niet op Ik was opgelicht sommige vele malen, maar ik nog steeds niet op te geven, want als je op te geven in het leven, zal het leven ook op te geven in je, omdat de Illuminati vrijmetselaar vergadering is echt , Contacteer Mr Patrick, via adres: agentpatrick5@gmail.com of WhatsApp via +2348055329159

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Hallo iedereen die ik wil danken aan de heer Patrick, de 5 religie agent in Afrika, voor wat hij heeft gedaan voor mij, hij veranderde mijn leven, hij brengt vreugde en geluk in mijn leven, ik leef een goed leven vandaag is vanwege de Illuminati vrijmetselaar assembly , het was een lang verhaal, ik heb geprobeerd om deel te nemen aan deze orde van Illuminati Freemason, voor een zeer lange tijd, met dat ik vallen in nep-agent die steen mijn geld, drie weken geleden kreeg ik een contact van de heer Patrick via YouTube, toen ik op zoek was naar oplossing voor mijn probleem , onmiddellijk ik contact met hem en ik vertelde hem al mijn probleem, hij vertelde me nooit te vrezen dat alles wat we zijn prima, als alleen ik kan volgen zijn woorden en de procedure van toetreding tot de vergadering, dat ik zijn rijk en beroemd, en al mijn probleem we worden opgelost in het leven , Ik was een beetje bang als gevolg van mij Pass ervaring, dus ik verlangde om verder te gaan en volg alle de procedure die hij mij gegeven, en ik kreeg register, nadat ik heb Vul mijn aanvraagformulier en stuur het naar hem, tot mijn grootste verrassing, nadat mijn registratie zijn goedgekeurd door headq wartaal ik kreeg de som van 300000 euro, als mijn Welkom geld, en ze vragen me om te komen tot hoofdkwartier, na weken tijd die ik deed voor mijn volledige initiatie proces, en gisteren ontving ik net mijn maandsalaris de som van 800000 euro , Grote dank aan de heer Patrick, adviseer ik u alle broers en zus, geef niet op Ik was opgelicht sommige vele malen, maar ik nog steeds niet op te geven, want als je op te geven in het leven, zal het leven ook op te geven in je, omdat de Illuminati vrijmetselaar vergadering is echt , Contacteer Mr Patrick, via adres: agentpatrick5@gmail.com of WhatsApp via +2348055329159

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Ik dacht dat Illuminati niet echt is, maar vandaag met Mr William geloof ik nu dat Illuminati echt is, wanneer je verkeerde personen tegenkomt, zul je denken dat het leven niet echt is, maar wanneer je met de echte bent, zul je de goedheid ervaren van jouw leven, tot MR William heeft me mijn levensdoel laten ontdekken. Welkom bij de grote broederschap van Illuminati 666: WhatsApp Mr William, +2348147766277. Uit de VS en alle andere landen over hoe je je kunt aansluiten bij de Illuminati-broederschap om rijk en beroemd te worden, je bent misschien een politicus, zakenman / muzikant, muzikant , student, voetballer of welke bezigheid je ook doet, je wilt rijk, krachtig en beroemd zijn in het leven. Illuminati kan al je hartswensen toestaan om lid te worden van de Illuminati om rijk en beroemd in het leven te worden, Illuminati zal je je droom laten bereiken om rijk te worden en je de hele dag van je leven beschermen ...

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Groeten van de grote ORDE VAN DE ILLUMINATI aan de verenigde staat en over de hele wereld, dit is een open gelegenheid om lid te worden van de broederschap van de Verlichte waar je je verloren dromen kunt herstellen, en ook waar je het licht van rijkdom en geluk kunt zien zonder bloedoffers. En we betalen ook de som van 500.000 USD om alle nieuwe leden te verwelkomen als ze lid worden van de broederschap en ook een huis van hun keuze en locatie met investeringen, samen met deze kans in het leven voor hen om beroemd te worden.

    VOORDELEN DIE WORDEN GEGEVEN AAN NIEUWE LEDEN DIE ZELFSTANDIG WORDEN.
    1. Een contante beloning van USD $ 500.000 USD.
    2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 200.000 USD
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze en nog veel meer

    NOTITIE; je kunt overal ter wereld lid worden van de Illuminati-broederschap, India, Turkije, Afrika, de Verenigde Staten, Maleisië,
    Dubai, Koeweit, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Duitsland, Europa. Azië, Australië, enz.,

    OPMERKING: als u geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op via onze e-mail: illuminatibrotherhood1987@gmail.com

    Groeten TEMPEL VERLICHTELIJKE VERENIGDE STATEN

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Groeten van de GROTE ILLUMINATI ORDER aan de Verenigde Staten en over de hele wereld, dit is een open gelegenheid om lid te worden van de broederschap van de ILLUMINATI ORDER waar u uw verloren dromen kunt herstellen, en ook waar u het licht van rijkdom en geluk kunt zien zonder een bloedoffer. En door de jaren heen hebben we wereldleiders, MILJOENEN, MILJARDEN, WETENSCHAPPERS, SUPERSTARS en alle werken van het leven, je bent overal ter wereld welkom in jouw ras, religie en etniciteit WELKOM je in de HALL of FAME en WEALTH.
    Schrijf ons vriendelijk op onze privémail: greatilluminate99@gmail.com

    Groeten TEMPLE ILLUMINATI VERENIGDE STATEN.666

    BeantwoordenVerwijderen
  85. Groeten van de GROTE ORDE VAN DE ILLUMINATI aan de verenigde staat en over de hele wereld, dit is een open gelegenheid om lid te worden van de broederschap van de Illuminati waar je je verloren dromen kunt herstellen, en ook waar je het licht van rijkdom en geluk kunt zien zonder bloedoffers. En we betalen ook de som van 650.000 USD om alle nieuwe leden te verwelkomen als ze lid worden van de broederschap en ook een huis van hun keuze en locatie met investeringen, samen met deze kans in het leven voor hen om beroemd te worden.

    VOORDELEN GEGEVEN AAN NIEUWE LEDEN DIE ZICH BIJ ILLUMINATI AANMELDEN.
    1. Een contante beloning van USD $ 650.000 USD.
    2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000 USD
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een maand van afspraak met de 5 beste ter wereld.
    De leiders en de 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres: greatilluminate99@gmail.com



    NOTITIE; deze Illuminati broederschap waaraan je overal ter wereld lid kunt worden, India, Turkije, Afrika, de Verenigde Staten, Maleisië,
    Dubai, Koeweit, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Duitsland, Europa. Azië, Australië, enz.,


    Groeten TEMPEL ILLUMINATI VERENIGDE STATEN

    BeantwoordenVerwijderen
  86. Groeten uit de GROTE ORDE VAN ILLUMINATI aan de Verenigde Staten en de wereld, dit is een open gelegenheid om lid te worden van de ILLUMINATI ORDERS broederschap waar u uw verloren dromen kunt herstellen en ook waar u het licht van rijkdom en geluk kunt zien zonder bloedoffers. En door de jaren heen hebben we wereldleiders, MILJARDEN, miljarden, wetenschappers, SUPERSTARS en alle werken van het leven, u bent welkom in de wereld, afhankelijk van uw ras, religie en nationaliteit, WELKOM bij u Hall of Fame en Goodness.
    Schrijf ons vriendelijk via onze privémail: greatilluminate99@gmail.com

    Hallo TEMPEL VERLICHT VERENIGDE STATEN.666

    BeantwoordenVerwijderen
  87. Hallo broeders en zusters, ik ben een van de agenten die door de grootmeester zijn gestuurd om evenveel van degenen die geïnteresseerd zijn in het zien van het licht te brengen en lid te worden van de Illuminati naar de grote Illuminati-tempel. Ik ben een zakenman, ik heb een eigen bedrijf. Over de hele wereld, maar ik was ooit zoals jij. Ik kon mijn gezin niet eens voeden, wat een leven dat ik had toen ik in armoede leefde totdat ik de gelegenheid zag om lid te worden van de grote Illuminati-familie en mijn kans waagde en ik ben bijna 10 jaar lid geweest. Illuminati laat mijn zakelijke carrière groeien en nog veel meer voordelen. Als je interesse hebt, schrijf me dan op mijn e-mailadres lordlugard246@gmail.com. Veel dank. ???

    BeantwoordenVerwijderen
  88. Groeten iedereen........
    Ik ben de heer Roland Felix van de grote Illuminati broederschap, ik ben hier om mijn gedachten te spreken omdat ik erg boos ben, omdat we hadden dat zoveel mensen onze namen en foto's gebruiken om geld van je mensen te nemen, dus we zijn erg boos vanwege dat en ook zijn we op zoek naar die mensen die oplichters zijn en we hebben 20 van hen nu in onze costordy en we zijn nog steeds op zoek naar meer dus als je een van hen geef ons hun gegevens, zodat ze kunnen worden gestraft en ook je mensen moeten oppassen voor alle post over Illuminati ze zijn allemaal nep.. ..
    Beware! Beware!! Beware!!!
    Als je bereid bent om deel te nemen aan de grote Illuminati broederschap contact met mij op whatsApp + +2349056530308 of E-mail me op rolandfelix124@gmail.com voor onmiddellijke initiatie............

    BeantwoordenVerwijderen
  89. Groeten iedereen........
    Ik ben de heer Roland Felix van de grote Illuminati broederschap, ik ben hier om mijn gedachten te spreken omdat ik erg boos ben, omdat we hadden dat zoveel mensen onze namen en foto's gebruiken om geld van je mensen te nemen, dus we zijn erg boos vanwege dat en ook zijn we op zoek naar die mensen die oplichters zijn en we hebben 20 van hen nu in onze costordy en we zijn nog steeds op zoek naar meer dus als je een van hen geef ons hun gegevens, zodat ze kunnen worden gestraft en ook je mensen moeten oppassen voor alle post over Illuminati ze zijn allemaal nep.. ..
    Beware! Beware!! Beware!!!
    Als je bereid bent om deel te nemen aan de grote Illuminati broederschap contact met mij op whatsApp + +2349056530308 of E-mail me op rolandfelix124@gmail.com voor onmiddellijke initiatie............

    BeantwoordenVerwijderen
  90. Groeten iedereen........
    Ik ben de heer Roland Felix van de grote Illuminati broederschap, ik ben hier om mijn gedachten te spreken omdat ik erg boos ben, omdat we hadden dat zoveel mensen onze namen en foto's gebruiken om geld van je mensen te nemen, dus we zijn erg boos vanwege dat en ook zijn we op zoek naar die mensen die oplichters zijn en we hebben 20 van hen nu in onze costordy en we zijn nog steeds op zoek naar meer dus als je een van hen geef ons hun gegevens, zodat ze kunnen worden gestraft en ook je mensen moeten oppassen voor alle post over Illuminati ze zijn allemaal nep.. ..
    Beware! Beware!! Beware!!!
    Als je bereid bent om deel te nemen aan de grote Illuminati broederschap contact met mij op whatsApp +2349056530308 of E-mail me op rolandfelix124@gmail.com voor onmiddellijke initiatie............

    BeantwoordenVerwijderen
  91. Groeten iedereen........
    Ik ben de heer Roland Felix van de grote Illuminati broederschap, ik ben hier om mijn gedachten te spreken omdat ik erg boos ben, omdat we hadden dat zoveel mensen onze namen en foto's gebruiken om geld van je mensen te nemen, dus we zijn erg boos vanwege dat en ook zijn we op zoek naar die mensen die oplichters zijn en we hebben 20 van hen nu in onze costordy en we zijn nog steeds op zoek naar meer dus als je een van hen geef ons hun gegevens, zodat ze kunnen worden gestraft en ook je mensen moeten oppassen voor alle post over Illuminati ze zijn allemaal nep.. ..
    Beware! Beware!! Beware!!!
    Als je bereid bent om deel te nemen aan de grote Illuminati broederschap contact met mij op whatsApp +2349056530308 of E-mail me op rolandfelix124@gmail.com voor onmiddellijke initiatie............

    BeantwoordenVerwijderen
  92. Hallo groeten aan jou,
    Ik doe dit alleen om een ​​goede bron voor het verloren schaap te promoten, zoals ik was, voordat ik eindelijk tegenkom wie ik mijn Heiland noem. Neem alstublieft een beetje van uw tijd om mijn getuigenis te lezen.

    Mijn naam is Tom Jenkins, 42 jaar oud, uit Austra, maar ik woon in Brussel, ik ben getrouwd en heb drie kinderen. Ik geef een getuigenis van hoe ik rijk en beroemd ben geworden. Enkele jaren terug was ik diep gewurgd en verarmd door armoede, want ik was zo gescheurd door nep-bedriegers en ik had geen lichaam om me te helpen, en ik zocht ook naar hulp vanuit verschillende hoeken, maar het mocht niet baten. Mensen om me heen werden elke dag rijk en dit schaamde me zo voor mezelf dat ik geen goede dingen voor mijn gezin kon bieden. Voordat ik door redder Michael werd geïntroduceerd in de Grote Illuminati-broederschap, vertelde hij me iets en ik dacht er de hele dag over na. Wat hij me vertelde bleef in mijn hersenen kloppen. Hij zei: "als je rijkdom, macht en roem wilt krijgen, moet je een beslissing nemen, want in de mond van de leeuw zijn daar de beste dingen".

    Hij vertelde me hoe neppe mensen de ILLUMINATI-namen gebruiken om geld van onschuldige mensen af ​​te persen, onthoud zoals ze zeggen, in wezen "niets gaat voor niets in deze wereld". Als je echt POWER, FAME of WEALTH wilt hebben, is dit je kans om te zijn wie je ooit hebt willen worden. Ik zal en kan je niet dwingen of onder druk zetten, maar tot je het zelf ziet. Toen ik alle procedures volgde en alle materialen gebruikte die me werden gegeven, kreeg ik een paar dagen later een enorme som geld van een onbekende bron om mijn leven op te starten. Sindsdien wist ik dat geld alle dingen kan beheersen. Een opmerking die ik mezelf gaf was nooit het gevecht opgeven, omdat ik verschillende keren werd opgelicht omdat ik wilde toetreden tot de SAMENLEVING, maar hier ben ik vandaag als een bevestigd lid. Als je in het leven een droom hebt, richt je er dan altijd op zodat je het kunt waarmaken door je vastberaden te zijn. Laat u niet misleiden door een neppe bedrieger die beweert lid te zijn van de broederschap. Alle groeten aan de grote broederschap voor de liefde, zorg, steun, hulp en hulp.

    Ben je dol op lid te worden van de grote broederschap, om verlicht te worden en je dromen te verwezenlijken, of heb je hulp nodig op enig gebied in je leven? zoals; -FAME, MACHT, VEILIGHEID, Rijkdom, PROMOTIE, BESCHERMING, FINANCIEEL, VISUM GOEDKEURING, FAMILIE PROBLEEM, POLITIEKE MACHT: Of Elke situatie die je hebt gevonden, wordt vandaag verbonden om vrij te zijn zoals ik en leef het goede leven dat je verdient.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-MAIL >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    DE GROTE FRATERNITY VERPLICHT NIET OM MEE TE WORDEN. MAAR WIL ALLEEN JE WERELD VERKENNEN EN REGEREN.

    BeantwoordenVerwijderen
  93. Hallo groeten aan jou,
    Ik doe dit alleen om een ​​goede bron voor het verloren schaap te promoten, zoals ik was, voordat ik eindelijk tegenkom wie ik mijn Heiland noem. Neem alstublieft een beetje van uw tijd om mijn getuigenis te lezen.

    Mijn naam is Tom Jenkins, 42 jaar oud, uit Austra, maar ik woon in Brussel, ik ben getrouwd en heb drie kinderen. Ik geef een getuigenis van hoe ik rijk en beroemd ben geworden. Enkele jaren terug was ik diep gewurgd en verarmd door armoede, want ik was zo gescheurd door nep-bedriegers en ik had geen lichaam om me te helpen, en ik zocht ook naar hulp vanuit verschillende hoeken, maar het mocht niet baten. Mensen om me heen werden elke dag rijk en dit schaamde me zo voor mezelf dat ik geen goede dingen voor mijn gezin kon bieden. Voordat ik door redder Michael werd geïntroduceerd in de Grote Illuminati-broederschap, vertelde hij me iets en ik dacht er de hele dag over na. Wat hij me vertelde bleef in mijn hersenen kloppen. Hij zei: "als je rijkdom, macht en roem wilt krijgen, moet je een beslissing nemen, want in de mond van de leeuw zijn daar de beste dingen".

    Hij vertelde me hoe neppe mensen de ILLUMINATI-namen gebruiken om geld van onschuldige mensen af ​​te persen, onthoud zoals ze zeggen, in wezen "niets gaat voor niets in deze wereld". Als je echt POWER, FAME of WEALTH wilt hebben, is dit je kans om te zijn wie je ooit hebt willen worden. Ik zal en kan je niet dwingen of onder druk zetten, maar tot je het zelf ziet. Toen ik alle procedures volgde en alle materialen gebruikte die me werden gegeven, kreeg ik een paar dagen later een enorme som geld van een onbekende bron om mijn leven op te starten. Sindsdien wist ik dat geld alle dingen kan beheersen. Een opmerking die ik mezelf gaf was nooit het gevecht opgeven, omdat ik verschillende keren werd opgelicht omdat ik wilde toetreden tot de SAMENLEVING, maar hier ben ik vandaag als een bevestigd lid. Als je in het leven een droom hebt, richt je er dan altijd op zodat je het kunt waarmaken door je vastberaden te zijn. Laat u niet misleiden door een neppe bedrieger die beweert lid te zijn van de broederschap. Alle groeten aan de grote broederschap voor de liefde, zorg, steun, hulp en hulp.

    Ben je dol op lid te worden van de grote broederschap, om verlicht te worden en je dromen te verwezenlijken, of heb je hulp nodig op enig gebied in je leven? zoals; -FAME, MACHT, VEILIGHEID, Rijkdom, PROMOTIE, BESCHERMING, FINANCIEEL, VISUM GOEDKEURING, FAMILIE PROBLEEM, POLITIEKE MACHT: Of Elke situatie die je hebt gevonden, wordt vandaag verbonden om vrij te zijn zoals ik en leef het goede leven dat je verdient.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-MAIL >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    DE GROTE FRATERNITY VERPLICHT NIET OM MEE TE WORDEN. MAAR WIL ALLEEN JE WERELD VERKENNEN EN REGEREN.

    BeantwoordenVerwijderen
  94. DOE VANDAAG NOG MEE AAN DE GROTE ILLUMINATI/VRIJMETSEL BROTHERHOOD.

    BENT U EEN PASTOR, POLITICUS, MUSICUS, ARTS, VOETBALLER, STUDENT, KUNSTENAAR, ACTOR, ENZ. OP ZOEK NAAR WIJSHEID & KENNIS??

    WILT U EEN ZAKENMAN OF VROUW WORDEN? HEBT U DE LIEFDE VAN UW LEVEN/HUWELIJK NODIG OF WILT U AL UW VERLIES BEHOUDEN?
    WIL JE RIJK, KRACHTIG, BESCHERMD, BEROEMD IN DE WERELD ZIJN OF BEN je ziek van welke aard dan ook?

    ALS U GEÏNTERESSEERD IS OM DEEL TE NEMEN VAN DEZE GROTE BROTHERHOOD. NEEM NU CONTACT MET DE VERLICHTING OM TE WORDEN GENEZEN.
    DE GROTE ILLUMINATI HEEFT DE KRACHT OM JE VRIJ TE ZETTEN VAN UW BONDAGE EN UW DROMEN TE BEREIKEN.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-MAIL >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    MERK OP DAT DE GROTE BROEDERSCHAP GEEN MENSEN DOET OM TE LID TE WORDEN. MAAR WIL JE ALLEEN JE WERELD VERKENNEN.

    BeantwoordenVerwijderen
  95. DOE VANDAAG NOG MEE AAN DE GROTE ILLUMINATI/VRIJMETSEL BROTHERHOOD.

    BENT U EEN PASTOR, POLITICUS, MUSICUS, ARTS, VOETBALLER, STUDENT, KUNSTENAAR, ACTOR, ENZ. OP ZOEK NAAR WIJSHEID & KENNIS??

    WILT U EEN ZAKENMAN OF VROUW WORDEN? HEBT U DE LIEFDE VAN UW LEVEN/HUWELIJK NODIG OF WILT U AL UW VERLIES BEHOUDEN?
    WIL JE RIJK, KRACHTIG, BESCHERMD, BEROEMD IN DE WERELD ZIJN OF BEN je ziek van welke aard dan ook?

    ALS U GEÏNTERESSEERD IS OM DEEL TE NEMEN VAN DEZE GROTE BROTHERHOOD. NEEM NU CONTACT MET DE VERLICHTING OM TE WORDEN GENEZEN.
    DE GROTE ILLUMINATI HEEFT DE KRACHT OM JE VRIJ TE ZETTEN VAN UW BONDAGE EN UW DROMEN TE BEREIKEN.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-MAIL >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    MERK OP DAT DE GROTE BROEDERSCHAP GEEN MENSEN DOET OM TE LID TE WORDEN. MAAR WIL JE ALLEEN JE WERELD VERKENNEN.

    BeantwoordenVerwijderen
  96. DOE VANDAAG NOG MEE AAN DE GROTE ILLUMINATI/VRIJMETSEL BROTHERHOOD.

    BENT U EEN PASTOR, POLITICUS, MUSICUS, ARTS, VOETBALLER, STUDENT, KUNSTENAAR, ACTOR, ENZ. OP ZOEK NAAR WIJSHEID & KENNIS??

    WILT U EEN ZAKENMAN OF VROUW WORDEN? HEBT U DE LIEFDE VAN UW LEVEN/HUWELIJK NODIG OF WILT U AL UW VERLIES BEHOUDEN?
    WIL JE RIJK, KRACHTIG, BESCHERMD, BEROEMD IN DE WERELD ZIJN OF BEN je ziek van welke aard dan ook?

    ALS U GEÏNTERESSEERD IS OM DEEL TE NEMEN VAN DEZE GROTE BROTHERHOOD. NEEM NU CONTACT MET DE VERLICHTING OM TE WORDEN GENEZEN.
    DE GROTE ILLUMINATI HEEFT DE KRACHT OM JE VRIJ TE ZETTEN VAN UW BONDAGE EN UW DROMEN TE BEREIKEN.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-MAIL >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    MERK OP DAT DE GROTE BROEDERSCHAP GEEN MENSEN DOET OM TE LID TE WORDEN. MAAR WIL JE ALLEEN JE WERELD VERKENNEN.

    BeantwoordenVerwijderen
  97. DOE VANDAAG NOG MEE AAN DE GROTE ILLUMINATI/VRIJMETSEL BROTHERHOOD.

    BENT U EEN PASTOR, POLITICUS, MUSICUS, ARTS, VOETBALLER, STUDENT, KUNSTENAAR, ACTOR, ENZ. OP ZOEK NAAR WIJSHEID & KENNIS??

    WILT U EEN ZAKENMAN OF VROUW WORDEN? HEBT U DE LIEFDE VAN UW LEVEN/HUWELIJK NODIG OF WILT U AL UW VERLIES BEHOUDEN?
    WIL JE RIJK, KRACHTIG, BESCHERMD, BEROEMD IN DE WERELD ZIJN OF BEN je ziek van welke aard dan ook?

    ALS U GEÏNTERESSEERD IS OM DEEL TE NEMEN VAN DEZE GROTE BROTHERHOOD. NEEM NU CONTACT MET DE VERLICHTING OM TE WORDEN GENEZEN.
    DE GROTE ILLUMINATI HEEFT DE KRACHT OM JE VRIJ TE ZETTEN VAN UW BONDAGE EN UW DROMEN TE BEREIKEN.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-MAIL >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    MERK OP DAT DE GROTE BROEDERSCHAP GEEN MENSEN DOET OM TE LID TE WORDEN. MAAR WIL JE ALLEEN JE WERELD VERKENNEN.

    BeantwoordenVerwijderen
  98. DOE VANDAAG NOG MEE AAN DE GROTE ILLUMINATI/VRIJMETSEL BROTHERHOOD.

    BENT U EEN PASTOR, POLITICUS, MUSICUS, ARTS, VOETBALLER, STUDENT, KUNSTENAAR, ACTOR, ENZ. OP ZOEK NAAR WIJSHEID & KENNIS??

    WILT U EEN ZAKENMAN OF VROUW WORDEN? HEBT U DE LIEFDE VAN UW LEVEN/HUWELIJK NODIG OF WILT U AL UW VERLIES BEHOUDEN?
    WIL JE RIJK, KRACHTIG, BESCHERMD, BEROEMD IN DE WERELD ZIJN OF BEN je ziek van welke aard dan ook?

    ALS U GEÏNTERESSEERD IS OM DEEL TE NEMEN VAN DEZE GROTE BROTHERHOOD. NEEM NU CONTACT MET DE VERLICHTING OM TE WORDEN GENEZEN.
    DE GROTE ILLUMINATI HEEFT DE KRACHT OM JE VRIJ TE ZETTEN VAN UW BONDAGE EN UW DROMEN TE BEREIKEN.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-MAIL >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    MERK OP DAT DE GROTE BROEDERSCHAP GEEN MENSEN DOET OM TE LID TE WORDEN. MAAR WIL JE ALLEEN JE WERELD VERKENNEN.

    BeantwoordenVerwijderen
  99. DOE VANDAAG NOG MEE AAN DE GROTE ILLUMINATI/VRIJMETSEL BROTHERHOOD.

    BENT U EEN PASTOR, POLITICUS, MUSICUS, ARTS, VOETBALLER, STUDENT, KUNSTENAAR, ACTOR, ENZ. OP ZOEK NAAR WIJSHEID & KENNIS??

    WILT U EEN ZAKENMAN OF VROUW WORDEN? HEBT U DE LIEFDE VAN UW LEVEN/HUWELIJK NODIG OF WILT U AL UW VERLIES BEHOUDEN?
    WIL JE RIJK, KRACHTIG, BESCHERMD, BEROEMD IN DE WERELD ZIJN OF BEN je ziek van welke aard dan ook?

    ALS U GEÏNTERESSEERD IS OM DEEL TE NEMEN VAN DEZE GROTE BROTHERHOOD. NEEM NU CONTACT MET DE VERLICHTING OM TE WORDEN GENEZEN.
    DE GROTE ILLUMINATI HEEFT DE KRACHT OM JE VRIJ TE ZETTEN VAN UW BONDAGE EN UW DROMEN TE BEREIKEN.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-MAIL >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    MERK OP DAT DE GROTE BROEDERSCHAP GEEN MENSEN DOET OM TE LID TE WORDEN. MAAR WIL JE ALLEEN JE WERELD VERKENNEN.

    BeantwoordenVerwijderen
  100. DOE VANDAAG NOG MEE AAN DE GROTE ILLUMINATI/VRIJMETSEL BROTHERHOOD.

    BENT U EEN PASTOR, POLITICUS, MUSICUS, ARTS, VOETBALLER, STUDENT, KUNSTENAAR, ACTOR, ENZ. OP ZOEK NAAR WIJSHEID & KENNIS??

    WILT U EEN ZAKENMAN OF VROUW WORDEN? HEBT U DE LIEFDE VAN UW LEVEN/HUWELIJK NODIG OF WILT U AL UW VERLIES BEHOUDEN?
    WIL JE RIJK, KRACHTIG, BESCHERMD, BEROEMD IN DE WERELD ZIJN OF BEN je ziek van welke aard dan ook?

    ALS U GEÏNTERESSEERD IS OM DEEL TE NEMEN VAN DEZE GROTE BROTHERHOOD. NEEM NU CONTACT MET DE VERLICHTING OM TE WORDEN GENEZEN.
    DE GROTE ILLUMINATI HEEFT DE KRACHT OM JE VRIJ TE ZETTEN VAN UW BONDAGE EN UW DROMEN TE BEREIKEN.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-MAIL >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    MERK OP DAT DE GROTE BROEDERSCHAP GEEN MENSEN DOET OM TE LID TE WORDEN. MAAR WIL JE ALLEEN JE WERELD VERKENNEN.

    BeantwoordenVerwijderen
  101. DOE VANDAAG NOG MEE AAN DE GROTE ILLUMINATI/VRIJMETSEL BROTHERHOOD.

    BENT U EEN PASTOR, POLITICUS, MUSICUS, ARTS, VOETBALLER, STUDENT, KUNSTENAAR, ACTOR, ENZ. OP ZOEK NAAR WIJSHEID & KENNIS??

    WILT U EEN ZAKENMAN OF VROUW WORDEN? HEBT U DE LIEFDE VAN UW LEVEN/HUWELIJK NODIG OF WILT U AL UW VERLIES BEHOUDEN?
    WIL JE RIJK, KRACHTIG, BESCHERMD, BEROEMD IN DE WERELD ZIJN OF BEN je ziek van welke aard dan ook?

    ALS U GEÏNTERESSEERD IS OM DEEL TE NEMEN VAN DEZE GROTE BROTHERHOOD. NEEM NU CONTACT MET DE VERLICHTING OM TE WORDEN GENEZEN.
    DE GROTE ILLUMINATI HEEFT DE KRACHT OM JE VRIJ TE ZETTEN VAN UW BONDAGE EN UW DROMEN TE BEREIKEN.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-MAIL >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    MERK OP DAT DE GROTE BROEDERSCHAP GEEN MENSEN DOET OM TE LID TE WORDEN. MAAR WIL JE ALLEEN JE WERELD VERKENNEN.

    BeantwoordenVerwijderen
  102. DOE VANDAAG NOG MEE AAN DE GROTE ILLUMINATI/VRIJMETSEL BROTHERHOOD.

    BENT U EEN PASTOR, POLITICUS, MUSICUS, ARTS, VOETBALLER, STUDENT, KUNSTENAAR, ACTOR, ENZ. OP ZOEK NAAR WIJSHEID & KENNIS??

    WILT U EEN ZAKENMAN OF VROUW WORDEN? HEBT U DE LIEFDE VAN UW LEVEN/HUWELIJK NODIG OF WILT U AL UW VERLIES BEHOUDEN?
    WIL JE RIJK, KRACHTIG, BESCHERMD, BEROEMD IN DE WERELD ZIJN OF BEN je ziek van welke aard dan ook?

    ALS U GEÏNTERESSEERD IS OM DEEL TE NEMEN VAN DEZE GROTE BROTHERHOOD. NEEM NU CONTACT MET DE VERLICHTING OM TE WORDEN GENEZEN.
    DE GROTE ILLUMINATI HEEFT DE KRACHT OM JE VRIJ TE ZETTEN VAN UW BONDAGE EN UW DROMEN TE BEREIKEN.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-MAIL >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    MERK OP DAT DE GROTE BROEDERSCHAP GEEN MENSEN DOET OM TE LID TE WORDEN. MAAR WIL JE ALLEEN JE WERELD VERKENNEN.

    BeantwoordenVerwijderen
  103. DOE VANDAAG NOG MEE AAN DE GROTE ILLUMINATI/VRIJMETSEL BROTHERHOOD.

    BENT U EEN PASTOR, POLITICUS, MUSICUS, ARTS, VOETBALLER, STUDENT, KUNSTENAAR, ACTOR, ENZ. OP ZOEK NAAR WIJSHEID & KENNIS??

    WILT U EEN ZAKENMAN OF VROUW WORDEN? HEBT U DE LIEFDE VAN UW LEVEN/HUWELIJK NODIG OF WILT U AL UW VERLIES BEHOUDEN?
    WIL JE RIJK, KRACHTIG, BESCHERMD, BEROEMD IN DE WERELD ZIJN OF BEN je ziek van welke aard dan ook?

    ALS U GEÏNTERESSEERD IS OM DEEL TE NEMEN VAN DEZE GROTE BROTHERHOOD. NEEM NU CONTACT MET DE VERLICHTING OM TE WORDEN GENEZEN.
    DE GROTE ILLUMINATI HEEFT DE KRACHT OM JE VRIJ TE ZETTEN VAN UW BONDAGE EN UW DROMEN TE BEREIKEN.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-MAIL >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    MERK OP DAT DE GROTE BROEDERSCHAP GEEN MENSEN DOET OM TE LID TE WORDEN. MAAR WIL JE ALLEEN JE WERELD VERKENNEN.

    BeantwoordenVerwijderen
  104. DOE VANDAAG NOG MEE AAN DE GROTE ILLUMINATI/VRIJMETSEL BROTHERHOOD.

    BENT U EEN PASTOR, POLITICUS, MUSICUS, ARTS, VOETBALLER, STUDENT, KUNSTENAAR, ACTOR, ENZ. OP ZOEK NAAR WIJSHEID & KENNIS??

    WILT U EEN ZAKENMAN OF VROUW WORDEN? HEBT U DE LIEFDE VAN UW LEVEN/HUWELIJK NODIG OF WILT U AL UW VERLIES BEHOUDEN?
    WIL JE RIJK, KRACHTIG, BESCHERMD, BEROEMD IN DE WERELD ZIJN OF BEN je ziek van welke aard dan ook?

    ALS U GEÏNTERESSEERD IS OM DEEL TE NEMEN VAN DEZE GROTE BROTHERHOOD. NEEM NU CONTACT MET DE VERLICHTING OM TE WORDEN GENEZEN.
    DE GROTE ILLUMINATI HEEFT DE KRACHT OM JE VRIJ TE ZETTEN VAN UW BONDAGE EN UW DROMEN TE BEREIKEN.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-MAIL >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    MERK OP DAT DE GROTE BROEDERSCHAP GEEN MENSEN DOET OM TE LID TE WORDEN. MAAR WIL JE ALLEEN JE WERELD VERKENNEN.

    BeantwoordenVerwijderen
  105. Hallo groeten aan jou,
    Ik doe dit alleen om een ​​goede bron voor het verloren schaap te promoten, zoals ik was, voordat ik eindelijk tegenkom wie ik mijn Heiland noem. Neem alstublieft een beetje van uw tijd om mijn getuigenis te lezen.

    Mijn naam is Tom Jenkins, 42 jaar oud, uit Austra, maar ik woon in Brussel, ik ben getrouwd en heb drie kinderen. Ik geef een getuigenis van hoe ik rijk en beroemd ben geworden. Enkele jaren terug was ik diep gewurgd en verarmd door armoede, want ik was zo gescheurd door nep-bedriegers en ik had geen lichaam om me te helpen, en ik zocht ook naar hulp vanuit verschillende hoeken, maar het mocht niet baten. Mensen om me heen werden elke dag rijk en dit schaamde me zo voor mezelf dat ik geen goede dingen voor mijn gezin kon bieden. Voordat ik door redder Michael werd geïntroduceerd in de Grote Illuminati-broederschap, vertelde hij me iets en ik dacht er de hele dag over na. Wat hij me vertelde bleef in mijn hersenen kloppen. Hij zei: "als je rijkdom, macht en roem wilt krijgen, moet je een beslissing nemen, want in de mond van de leeuw zijn daar de beste dingen".

    Hij vertelde me hoe neppe mensen de ILLUMINATI-namen gebruiken om geld van onschuldige mensen af ​​te persen, onthoud zoals ze zeggen, in wezen "niets gaat voor niets in deze wereld". Als je echt POWER, FAME of WEALTH wilt hebben, is dit je kans om te zijn wie je ooit hebt willen worden. Ik zal en kan je niet dwingen of onder druk zetten, maar tot je het zelf ziet. Toen ik alle procedures volgde en alle materialen gebruikte die me werden gegeven, kreeg ik een paar dagen later een enorme som geld van een onbekende bron om mijn leven op te starten. Sindsdien wist ik dat geld alle dingen kan beheersen. Een opmerking die ik mezelf gaf was nooit het gevecht opgeven, omdat ik verschillende keren werd opgelicht omdat ik wilde toetreden tot de SAMENLEVING, maar hier ben ik vandaag als een bevestigd lid. Als je in het leven een droom hebt, richt je er dan altijd op zodat je het kunt waarmaken door je vastberaden te zijn. Laat u niet misleiden door een neppe bedrieger die beweert lid te zijn van de broederschap. Alle groeten aan de grote broederschap voor de liefde, zorg, steun, hulp en hulp.

    Ben je dol op lid te worden van de grote broederschap, om verlicht te worden en je dromen te verwezenlijken, of heb je hulp nodig op enig gebied in je leven? zoals; -FAME, MACHT, VEILIGHEID, Rijkdom, PROMOTIE, BESCHERMING, FINANCIEEL, VISUM GOEDKEURING, FAMILIE PROBLEEM, POLITIEKE MACHT: Of Elke situatie die je hebt gevonden, wordt vandaag verbonden om vrij te zijn zoals ik en leef het goede leven dat je verdient.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-MAIL >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    DE GROTE FRATERNITY VERPLICHT NIET OM MEE TE WORDEN. MAAR WIL ALLEEN JE WERELD VERKENNEN EN REGEREN.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo groeten aan jou,
      Ik doe dit alleen om een ​​goede bron voor het verloren schaap te promoten, zoals ik was, voordat ik eindelijk tegenkom wie ik mijn Heiland noem. Neem alstublieft een beetje van uw tijd om mijn getuigenis te lezen.

      Mijn naam is Tom Jenkins, 42 jaar oud, uit Austra, maar ik woon in Brussel, ik ben getrouwd en heb drie kinderen. Ik geef een getuigenis van hoe ik rijk en beroemd ben geworden. Enkele jaren terug was ik diep gewurgd en verarmd door armoede, want ik was zo gescheurd door nep-bedriegers en ik had geen lichaam om me te helpen, en ik zocht ook naar hulp vanuit verschillende hoeken, maar het mocht niet baten. Mensen om me heen werden elke dag rijk en dit schaamde me zo voor mezelf dat ik geen goede dingen voor mijn gezin kon bieden. Voordat ik door redder Michael werd geïntroduceerd in de Grote Illuminati-broederschap, vertelde hij me iets en ik dacht er de hele dag over na. Wat hij me vertelde bleef in mijn hersenen kloppen. Hij zei: "als je rijkdom, macht en roem wilt krijgen, moet je een beslissing nemen, want in de mond van de leeuw zijn daar de beste dingen".

      Hij vertelde me hoe neppe mensen de ILLUMINATI-namen gebruiken om geld van onschuldige mensen af ​​te persen, onthoud zoals ze zeggen, in wezen "niets gaat voor niets in deze wereld". Als je echt POWER, FAME of WEALTH wilt hebben, is dit je kans om te zijn wie je ooit hebt willen worden. Ik zal en kan je niet dwingen of onder druk zetten, maar tot je het zelf ziet. Toen ik alle procedures volgde en alle materialen gebruikte die me werden gegeven, kreeg ik een paar dagen later een enorme som geld van een onbekende bron om mijn leven op te starten. Sindsdien wist ik dat geld alle dingen kan beheersen. Een opmerking die ik mezelf gaf was nooit het gevecht opgeven, omdat ik verschillende keren werd opgelicht omdat ik wilde toetreden tot de SAMENLEVING, maar hier ben ik vandaag als een bevestigd lid. Als je in het leven een droom hebt, richt je er dan altijd op zodat je het kunt waarmaken door je vastberaden te zijn. Laat u niet misleiden door een neppe bedrieger die beweert lid te zijn van de broederschap. Alle groeten aan de grote broederschap voor de liefde, zorg, steun, hulp en hulp.

      Ben je dol op lid te worden van de grote broederschap, om verlicht te worden en je dromen te verwezenlijken, of heb je hulp nodig op enig gebied in je leven? zoals; -FAME, MACHT, VEILIGHEID, Rijkdom, PROMOTIE, BESCHERMING, FINANCIEEL, VISUM GOEDKEURING, FAMILIE PROBLEEM, POLITIEKE MACHT: Of Elke situatie die je hebt gevonden, wordt vandaag verbonden om vrij te zijn zoals ik en leef het goede leven dat je verdient.

      WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
      E-MAIL >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

      DE GROTE FRATERNITY VERPLICHT NIET OM MEE TE WORDEN. MAAR WIL ALLEEN JE WERELD VERKENNEN EN REGEREN.

      Verwijderen
  106. Hallo goede groeten,
    Ik doe dit alleen om goede energie te bevorderen. Bedankt dat je even de tijd neemt om dit te lezen.

    Ik ben Edward De Niro, ik baseer in Brazilië. maar ben niet altijd in het land vanwege mijn werk als makelaar en ondernemer. Ik werd geïnitieerd in 2018, werd een elite-lid in de broederschap in 2019. De Illuminati deed me geloven in mezelf en ook hoe ik een positieve mindset heb over het leven, het maakt het leven gemakkelijk, zelfs als dat niet het geval is. sinds ik lid werd, beloofde ik de broederschap om altijd mensen te helpen die geïnteresseerd zijn in de broederschap om hun leven te transformeren net zoals het mijne werd getransformeerd. Ik heb veel serieuze mensen over de hele wereld kunnen raken om hen te helpen een echte bron te vinden voor hun weg naar de grote maatschappij van het licht. Na hun initiatie neemt de broederschap hen wereldwijd mee in alles wat ze verkiezen te doen, met elk verzoek dat ze doen, en helpt hen ook alles terug te krijgen wat ze hebben verloren en meer te winnen. de grote illuminati doodt of steelt niet, wij zijn Illuminati.

    Als je problemen hebt of je wilt ook verbonden zijn voor verlichting om geweldige dingen te bereiken met behulp van illuminati.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-MAIL >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    DE GROTE FRATERNITY IS VOOR IEDEREEN, EN JE MOET KLAAR ZIJN VOORDAT JE JE DROMEN KAN BEREIKEN.

    BeantwoordenVerwijderen
  107. DOE VANDAAG NOG MEE AAN DE GROTE ILLUMINATI/VRIJMETSEL BROTHERHOOD.

    BENT U EEN PASTOR, POLITICUS, MUSICUS, ARTS, VOETBALLER, STUDENT, KUNSTENAAR, ACTOR, ENZ. OP ZOEK NAAR WIJSHEID & KENNIS??

    WILT U EEN ZAKENMAN OF VROUW WORDEN? HEBT U DE LIEFDE VAN UW LEVEN/HUWELIJK NODIG OF WILT U AL UW VERLIES BEHOUDEN?
    WIL JE RIJK, KRACHTIG, BESCHERMD, BEROEMD IN DE WERELD ZIJN OF BEN je ziek van welke aard dan ook?

    ALS U GEÏNTERESSEERD IS OM DEEL TE NEMEN VAN DEZE GROTE BROTHERHOOD. NEEM NU CONTACT MET DE VERLICHTING OM TE WORDEN GENEZEN.
    DE GROTE ILLUMINATI HEEFT DE KRACHT OM JE VRIJ TE ZETTEN VAN UW BONDAGE EN UW DROMEN TE BEREIKEN.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-MAIL >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    MERK OP DAT DE GROTE BROEDERSCHAP GEEN MENSEN DOET OM TE LID TE WORDEN. MAAR WIL JE ALLEEN JE WERELD VERKENNEN.

    BeantwoordenVerwijderen
  108. Hallo groeten aan jou,
    Ik doe dit alleen om een ​​goede bron voor het verloren schaap te promoten, zoals ik was, voordat ik eindelijk tegenkom wie ik mijn Heiland noem. Neem alstublieft een beetje van uw tijd om mijn getuigenis te lezen.

    Mijn naam is Tom Jenkins, 42 jaar oud, uit Austra, maar ik woon in Brussel, ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Ik geef een getuigenis van hoe ik rijk en beroemd ben geworden. Enkele jaren terug was ik diep gewurgd en in de steek gelaten door armoede, want ik was zo gescheurd door nep-bedriegers en ik had geen lichaam om me te helpen, en ik zocht ook naar hulp vanuit verschillende hoeken, maar het mocht niet baten. Mensen om me heen werden elke dag rijk en dit schaamde me zo voor mezelf dat ik geen goede dingen voor mijn gezin kon bieden. Voordat ik door redder Michael in de Grote Illuminati-broederschap werd geïntroduceerd, vertelde hij me iets en ik dacht er de hele dag over na. Wat hij me vertelde bleef in mijn hersenen kloppen. Hij zei: "als je rijkdom, macht en roem wilt krijgen, moet je een beslissing nemen, want in de mond van de leeuw vind je daar de beste dingen".

    Hij vertelde me hoe neppe mensen de ILLUMINATI-namen gebruiken om geld van onschuldige mensen af ​​te persen, onthoud zoals ze zeggen, in wezen "niets gaat voor niets in deze wereld". Als je echt POWER, FAME of WEALTH wilt hebben, is dit je kans om te zijn wie je ooit hebt willen worden. Ik zal en kan je niet dwingen of onder druk zetten, maar tot je het zelf ziet. Toen ik alle procedures volgde en alle materialen gebruikte die me werden gegeven, kreeg ik een paar dagen later een enorme som geld van een onbekende bron om mijn leven op te starten. Sindsdien wist ik dat geld alle dingen kan beheersen. Een opmerking die ik mezelf gaf was nooit het gevecht opgeven, omdat ik verschillende keren werd opgelicht omdat ik wilde toetreden tot de SAMENLEVING, maar hier ben ik vandaag als een bevestigd lid. Als je in het leven een droom hebt, richt je er dan altijd op zodat je het kunt waarmaken door je vastberaden te zijn. Laat u niet misleiden door een neppe bedrieger die beweert lid te zijn van de broederschap. Alle groeten aan de grote broederschap voor de liefde, zorg, steun, hulp en hulp.

    Ben je dol op lid te worden van de grote broederschap, om verlicht te worden en je dromen te verwezenlijken, of heb je hulp nodig op enig gebied in je leven? zoals; -FAME, MACHT, VEILIGHEID, Rijkdom, PROMOTIE, BESCHERMING, FINANCIEEL, VISUM GOEDKEURING, FAMILIE PROBLEEM, POLITIEKE MACHT: Of Elke situatie die je hebt gevonden, wordt vandaag verbonden om vrij te zijn zoals ik en leef het goede leven dat je verdient.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-MAIL >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    DE GROTE FRATERNITY VERPLICHT NIET OM MEE TE WORDEN. MAAR WIL ALLEEN JE WERELD VERKENNEN EN REGEREN.

    BeantwoordenVerwijderen
  109. .
    DOE VANDAAG NOG MEE AAN DE GROTE BROERKAP EN LEEF EEN BETER EN GELUKKIG LEVEN. ALSTUBLIEFT
    AAN DE GROTE TEMPEL VAN RIJKE EN FAME. Ben je een man,
    politiek, muzikaal, student en je wilt rijk, krachtig en wees zijn
    beroemd in het leven? Je kunt je dromen bereiken door lid te zijn van de Grote
    Hood illuminati broer. Hiermee kunnen al je dromen en hartswensen worden
    Volledig vervullen, als je echt lid wilt worden van de grote Illuminati
    broer kap, neem nu contact op met Lord Illuminati, Opmerking: nieuw aangeworven leden
    hebben recht op $ 1.000.000.000 Amerikaanse dollars, een gouden ring die zal beschermen
    en gilde van vijanden, en een gratis visum voor de Verenigde Staten van Amerika.
    Alsjeblieft, we delen geen bloed. Verlies deze kans niet. Datum
    Werving van nieuwe geliefde leden, roep en wees rijk! Nu van LORDMASHA
    bij ILLUMINATIONELOVE klantenservice: Motto; We zijn hier om te verminderen
    de armoede van de wereld en maak je dromen waar. We wachten
    uw antwoord, u kunt ons toevoegen op WhatsApp Mobile en rijk worden binnen een
    maand. stuur ons een e-mail: henryfrank485@gmail.com Whatsapp us: 1 (908) 768-4025

    BeantwoordenVerwijderen
  110. Groeten van de grote orde van verlichting voor de Verenigde Staten en voor de hele wereld, dit is een open gelegenheid om deel te nemen aan de communie van de verlichte waar je je verloren dromen herstellen, en ook waar je het licht van rijkdom en geluk zien zonder bloed opoffering. En we betalen ook de som van $550.000 om alle nieuwe leden te krijgen wanneer ze toetreden tot de broederschap en ook naar een huis van hun keuze en locatie met investeringen met deze kans in het leven voor hen om beroemd te zijn.

    ACHTERGROND VAN NIEUWE LEDEN DIE DEELNEMEN AAN DE LICHTEN.
    1. beloning cash van $550.000.
    2. een nieuwe RAC Sleek Dream gewaardeerd op US $150.000
    3. een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een maand na overleg met de 5 beste ter wereld.
    Leiders en de 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres-illuminatiworldwideorder@gmail.com of onze wahtsapp + 15184145254

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    BeantwoordenVerwijderen
  111. DOE VANDAAG NOG MEE AAN DE GROTE ILLUMINATI/VRIJMETSEL BROTHERHOOD.

    BENT U EEN PASTOR, POLITICUS, MUSICUS, ARTS, VOETBALLER, STUDENT, KUNSTENAAR, ACTOR, ENZ. OP ZOEK NAAR WIJSHEID & KENNIS??

    WILT U EEN ZAKENMAN OF VROUW WORDEN? HEBT U DE LIEFDE VAN UW LEVEN/HUWELIJK NODIG OF WILT U AL UW VERLIES BEHOUDEN?
    WIL JE RIJK, KRACHTIG, BESCHERMD, BEROEMD IN DE WERELD ZIJN OF BEN je ziek van welke aard dan ook?

    ALS U GEÏNTERESSEERD IS OM DEEL TE NEMEN VAN DEZE GROTE BROTHERHOOD. NEEM NU CONTACT MET DE VERLICHTING OM TE WORDEN GENEZEN.
    DE GROTE ILLUMINATI HEEFT DE KRACHT OM JE VRIJ TE ZETTEN VAN UW BONDAGE EN UW DROMEN TE BEREIKEN.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-MAIL >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    MERK OP DAT DE GROTE BROEDERSCHAP GEEN MENSEN DOET OM TE LID TE WORDEN. MAAR WIL JE ALLEEN JE WERELD VERKENNEN.

    BeantwoordenVerwijderen
  112. Hallo groeten aan jou,
    Ik doe dit alleen om een ​​goede bron voor het verloren schaap te promoten, zoals ik was, voordat ik eindelijk tegenkom wie ik mijn Heiland noem. Neem alstublieft een beetje van uw tijd om mijn getuigenis te lezen.

    Mijn naam is Boris Peterson, 56 jaar oud, uit Schotland, maar ik woon in België, ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Ik geef een getuigenis van hoe ik rijk en beroemd ben geworden. Enkele jaren terug was ik diep gewurgd en verarmd door armoede, want ik was zo gescheurd door nep-bedriegers en ik had geen lichaam om me te helpen, en ik zocht ook naar hulp vanuit verschillende hoeken, maar het mocht niet baten. Mensen om me heen werden elke dag rijk en dit schaamde me zo voor mezelf dat ik geen goede dingen voor mijn gezin kon bieden. Voordat ik door redder Michael werd geïntroduceerd in de Grote Illuminati-broederschap, vertelde hij me iets en ik dacht er de hele dag over na. Wat hij me vertelde bleef in mijn hersenen kloppen. Hij zei: "als je rijkdom, macht en roem wilt krijgen, moet je een beslissing nemen, want in de mond van de leeuw zijn daar de beste dingen".

    Hij vertelde me hoe neppe mensen de ILLUMINATI-namen gebruiken om geld van onschuldige mensen af ​​te persen, onthoud zoals ze zeggen, in wezen "niets gaat voor niets in deze wereld". Als je echt POWER, FAME of WEALTH wilt hebben, is dit je kans om te zijn wie je ooit hebt willen worden. Ik zal en kan je niet dwingen of onder druk zetten, maar tot je het zelf ziet. Toen ik alle procedures volgde en alle materialen gebruikte die me werden gegeven, kreeg ik een paar dagen later een enorme som geld van een onbekende bron om mijn leven op te starten. Sindsdien wist ik dat geld alle dingen kan beheersen. Een opmerking die ik mezelf gaf was nooit het gevecht opgeven, omdat ik verschillende keren werd opgelicht omdat ik wilde toetreden tot de SAMENLEVING, maar hier ben ik vandaag als een bevestigd lid. Als je in het leven een droom hebt, richt je er dan altijd op zodat je het kunt waarmaken door je vastberaden te zijn. Laat u niet misleiden door een neppe bedrieger die beweert lid te zijn van de broederschap. Alle groeten aan de grote broederschap voor de liefde, zorg, steun, hulp en hulp.

    Ben je dol op lid te worden van de grote broederschap, om verlicht te worden en je dromen te verwezenlijken, of heb je hulp nodig op enig gebied in je leven? zoals; -FAME, MACHT, VEILIGHEID, Rijkdom, PROMOTIE, BESCHERMING, FINANCIEEL, VISUM GOEDKEURING, FAMILIE PROBLEEM, POLITIEKE MACHT: Of Elke situatie die je hebt gevonden, wordt vandaag verbonden om vrij te zijn zoals ik en leef het goede leven dat je verdient.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-MAIL >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    DE GROTE FRATERNITY VERPLICHT NIET OM MEE TE WORDEN. MAAR WIL ALLEEN JE WERELD VERKENNEN EN REGEREN.

    BeantwoordenVerwijderen
  113. DOE VANDAAG NOG MEE AAN DE GROTE ILLUMINATI/VRIJMETSEL BROTHERHOOD.

    BENT U EEN PASTOR, POLITICUS, MUSICUS, ARTS, VOETBALLER, STUDENT, KUNSTENAAR, ACTOR, ENZ. OP ZOEK NAAR WIJSHEID & KENNIS??

    WILT U EEN ZAKENMAN OF VROUW WORDEN? HEBT U DE LIEFDE VAN UW LEVEN/HUWELIJK NODIG OF WILT U AL UW VERLIES BEHOUDEN?
    WIL JE RIJK, KRACHTIG, BESCHERMD, BEROEMD IN DE WERELD ZIJN OF BEN je ziek van welke aard dan ook?

    ALS U GEÏNTERESSEERD IS OM DEEL TE NEMEN VAN DEZE GROTE BROTHERHOOD. NEEM NU CONTACT MET DE VERLICHTING OM TE WORDEN GENEZEN.
    DE GROTE ILLUMINATI HEEFT DE KRACHT OM JE VRIJ TE ZETTEN VAN UW BONDAGE EN UW DROMEN TE BEREIKEN.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-MAIL >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    MERK OP DAT DE GROTE BROEDERSCHAP GEEN MENSEN DOET OM TE LID TE WORDEN. MAAR WIL JE ALLEEN JE WERELD VERKENNEN.

    BeantwoordenVerwijderen
  114. DOE VANDAAG NOG MEE AAN DE GROTE ILLUMINATI/VRIJMETSEL BROTHERHOOD.

    BENT U EEN PASTOR, POLITICUS, MUSICUS, ARTS, VOETBALLER, STUDENT, KUNSTENAAR, ACTOR, ENZ. OP ZOEK NAAR WIJSHEID & KENNIS??

    WILT U EEN ZAKENMAN OF VROUW WORDEN? HEBT U DE LIEFDE VAN UW LEVEN/HUWELIJK NODIG OF WILT U AL UW VERLIES BEHOUDEN?
    WIL JE RIJK, KRACHTIG, BESCHERMD, BEROEMD IN DE WERELD ZIJN OF BEN je ziek van welke aard dan ook?

    ALS U GEÏNTERESSEERD IS OM DEEL TE NEMEN VAN DEZE GROTE BROTHERHOOD. NEEM NU CONTACT MET DE VERLICHTING OM TE WORDEN GENEZEN.
    DE GROTE ILLUMINATI HEEFT DE KRACHT OM JE VRIJ TE ZETTEN VAN UW BONDAGE EN UW DROMEN TE BEREIKEN.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-MAIL >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    MERK OP DAT DE GROTE BROEDERSCHAP GEEN MENSEN DOET OM TE LID TE WORDEN. MAAR WIL JE ALLEEN JE WERELD VERKENNEN.

    BeantwoordenVerwijderen
  115. DOE VANDAAG NOG MEE AAN DE GROTE ILLUMINATI/VRIJMETSEL BROTHERHOOD.

    BENT U EEN PASTOR, POLITICUS, MUSICUS, ARTS, VOETBALLER, STUDENT, KUNSTENAAR, ACTOR, ENZ. OP ZOEK NAAR WIJSHEID & KENNIS??

    WILT U EEN ZAKENMAN OF VROUW WORDEN? HEBT U DE LIEFDE VAN UW LEVEN/HUWELIJK NODIG OF WILT U AL UW VERLIES BEHOUDEN?
    WIL JE RIJK, KRACHTIG, BESCHERMD, BEROEMD IN DE WERELD ZIJN OF BEN je ziek van welke aard dan ook?

    ALS U GEÏNTERESSEERD IS OM DEEL TE NEMEN VAN DEZE GROTE BROTHERHOOD. NEEM NU CONTACT MET DE VERLICHTING OM TE WORDEN GENEZEN.
    DE GROTE ILLUMINATI HEEFT DE KRACHT OM JE VRIJ TE ZETTEN VAN UW BONDAGE EN UW DROMEN TE BEREIKEN.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-MAIL >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    MERK OP DAT DE GROTE BROEDERSCHAP GEEN MENSEN DOET OM TE LID TE WORDEN. MAAR WIL JE ALLEEN JE WERELD VERKENNEN.

    BeantwoordenVerwijderen
  116. Hallo goede groeten,
    Ik doe dit alleen om goede energie te bevorderen. Bedankt dat je even de tijd neemt om dit te lezen.

    Ik ben Sam Nicolas, ik woon in Amsterdam. maar ben niet altijd in het land vanwege mijn baan als een echte aannemer, ondernemer en filantroop. Ik werd geïnitieerd in 2018, werd een elite-lid in de broederschap in 2019. De Illuminati deed me geloven in mezelf en ook hoe ik een positieve mindset heb over het leven, het maakt het leven gemakkelijk, zelfs als dat niet het geval is. sinds ik lid werd, beloofde ik de broederschap om altijd mensen te helpen die geïnteresseerd zijn in de broederschap om hun leven te transformeren net zoals het mijne werd getransformeerd. Ik heb veel serieuze mensen over de hele wereld kunnen raken om hen te helpen een echte bron te vinden voor hun weg naar de grote maatschappij van het licht. Na hun initiatie neemt de broederschap hen wereldwijd mee in alles wat ze verkiezen te doen, met elk verzoek dat ze doen, en helpt hen ook alles terug te krijgen wat ze hebben verloren en meer te winnen. de grote illuminati doodt of steelt niet, wij zijn Illuminati.

    Als je problemen hebt of je wilt ook verbonden zijn voor verlichting om geweldige dingen te bereiken met behulp van illuminati.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-MAIL >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    DE GROTE FRATERNITY IS VOOR IEDEREEN, EN JE MOET KLAAR ZIJN VOORDAT JE JE DROMEN KAN BEREIKEN.

    BeantwoordenVerwijderen
  117. Groeten van de GROTE ORDE VAN DE ILLUMINATI aan de verenigde staat en over de hele wereld, dit is een open gelegenheid om lid te worden van de broederschap van de Illuminati waar je je verloren dromen kunt herstellen, en ook waar je het licht van rijkdom en geluk kunt zien zonder bloedoffers. En we betalen ook de som van 650.000 USD om alle nieuwe leden te verwelkomen als ze lid worden van de broederschap en ook een huis van hun keuze en locatie met investeringen, samen met deze kans in het leven voor hen om beroemd te worden.

    VOORDELEN GEGEVEN AAN NIEUWE LEDEN DIE ZICH BIJ ILLUMINATI AANMELDEN.
    1. Een contante beloning van USD $ 650.000 USD.
    2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000 USD
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een maand van afspraak met de 5 beste ter wereld.
    De leiders en de 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres: greatilluminate99@gmail.com



    NOTITIE; deze Illuminati broederschap waaraan je overal ter wereld lid kunt worden, India, Turkije, Afrika, de Verenigde Staten, Maleisië,
    Dubai, Koeweit, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Duitsland, Europa. Azië, Australië, enz.,


    Groeten TEMPEL ILLUMINATI VERENIGDE STATEN

    BeantwoordenVerwijderen
  118. Getuigenis over hoe ik een einde maak aan mijn financiële zorgen

    Hallo allemaal, we verstrekken leningen aan particulieren, bedrijven en samenwerkende instellingen zakelijke leningen voor de financiering van landbouw en projecten. Ik ben mevrouw Clency Dexter. Ik woon in Florida en ik ben een gelukkige vrouw vandaag, ik wil de heer Pendelis Wealth bedanken voor de aangeboden diensten , een Godfearing man. (HET IS WAAR) contact via: pwloancompany484@gmail.com

    Beste wensen

    BeantwoordenVerwijderen
  119. We bieden onze leden machtsbekendheid en rijkdom zodra hun initiatieproces is voltooid. Zodra uw initiatie is voltooid, ontvangt u uw lidmaatschapsvoordeel van een auto, huis en een geldbedrag van twee miljoen dollar. Neem voor meer informatie contact met mij op. Op WhatsApp +2348147766277

    BeantwoordenVerwijderen
  120. We bieden onze leden machtsbekendheid en rijkdom zodra hun initiatieproces is voltooid. Zodra uw initiatie is voltooid, ontvangt u uw lidmaatschapsvoordeel van een auto, huis en een geldbedrag van twee miljoen dollar. Neem voor meer informatie contact met mij op. Op WhatsApp +2348147766277

    BeantwoordenVerwijderen
  121. Ik dacht dat Illuminati niet echt is, maar vandaag met Mr William, geloof ik nu dat Illuminati echt is, als je de verkeerde mensen ontmoet, zul je denken dat het leven niet echt is, maar als je gebogen bent met het echte, zul je zien goedheid die je leven ervaart, totdat MR William me het doel van mijn leven heeft laten ontdekken. Welkom bij de grote broederschap van Illuminati 666: WhatsApp Mr. William, +2348147766277. Vanuit de VS en alle andere landen over hoe je je kunt aansluiten bij de Illuminati Brotherhood om rijk en beroemd te worden, ben je misschien een politicus, zakenman / muzikant, muzikant, student, voetballer van welke activiteit je ook doet, je wilt rijk, krachtig en beroemd in leven. Illuminati kan ervoor zorgen dat alle verlangens van je hart lid worden van de Illuminati om rijk en beroemd te worden in het leven, Illuminati zal je je droom laten bereiken om rijk te worden en je de hele dag van je leven beschermen ...

    BeantwoordenVerwijderen
  122. Groeten van de GROTE ORDE VAN DE ILLUMINATI aan de verenigde staat en over de hele wereld, dit is een open gelegenheid om lid te worden van de broederschap van de Illuminati waar je je verloren dromen kunt herstellen, en ook waar je het licht van rijkdom en geluk kunt zien zonder bloedoffers. En we betalen ook de som van 650.000 USD om alle nieuwe leden te verwelkomen als ze lid worden van de broederschap en ook een huis van hun keuze en locatie met investeringen, samen met deze kans in het leven voor hen om beroemd te worden.

    VOORDELEN GEGEVEN AAN NIEUWE LEDEN DIE ZICH BIJ ILLUMINATI AANMELDEN.
    1. Een contante beloning van USD $ 650.000 USD.
    2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000 USD
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een maand van afspraak met de 5 beste ter wereld.
    De leiders en de 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres: greatilluminate99@gmail.com



    NOTITIE; deze Illuminati broederschap waaraan je overal ter wereld lid kunt worden, India, Turkije, Afrika, de Verenigde Staten, Maleisië,
    Dubai, Koeweit, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Duitsland, Europa. Azië, Australië, enz.,


    Groeten TEMPEL ILLUMINATI VERENIGDE STATEN

    BeantwoordenVerwijderen
  123. Hallo groeten aan jou,
    Ik doe dit alleen om een ​​goede bron voor het verloren schaap te promoten, zoals ik was, voordat ik eindelijk tegenkom wie ik mijn Heiland noem. Neem alstublieft een beetje van uw tijd om mijn getuigenis te lezen.

    Mijn naam is Boris Peterson, 56 jaar oud, uit Schotland, maar ik woon in België, ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Ik geef een getuigenis van hoe ik rijk en beroemd ben geworden. Enkele jaren terug was ik diep gewurgd en verarmd door armoede, omdat ik zo was opgelicht door nep-bedriegers en ik geen lichaam had om me te helpen, en ik zocht ook naar hulp vanuit verschillende hoeken, maar het mocht niet baten. Mensen om me heen werden elke dag rijk en dit schaamde me zo voor mezelf dat ik geen goede dingen voor mijn gezin kon bieden. Voordat ik door redder Michael werd geïntroduceerd in de Grote Illuminati-broederschap, vertelde hij me iets en ik dacht er de hele dag over na. Wat hij me vertelde bleef in mijn hersenen kloppen. Hij zei: "als je rijkdom, macht en roem wilt krijgen, moet je een beslissing nemen, want in de mond van de leeuw zijn daar de beste dingen".

    Hij vertelde me hoe neppe mensen de ILLUMINATI-namen gebruiken om geld van onschuldige mensen af ​​te persen, onthoud zoals ze zeggen, in wezen "niets gaat voor niets in deze wereld". Als je echt POWER, FAME of WEALTH wilt hebben, is dit je kans om te zijn wie je ooit hebt willen worden. Ik zal en kan je niet dwingen of onder druk zetten, maar tot je het zelf ziet. Toen ik alle procedures volgde en alle materialen gebruikte die me werden gegeven, kreeg ik een paar dagen later een enorme som geld van een onbekende bron om mijn leven op te starten. Sindsdien wist ik dat geld alle dingen kan beheersen. Een opmerking die ik mezelf gaf was nooit het gevecht opgeven, omdat ik verschillende keren werd opgelicht om lid te worden van de SAMENLEVING, maar hier ben ik vandaag als een bevestigd lid. Als je in het leven een droom hebt, focus je er dan altijd op zodat je het kunt waarmaken door je vastberaden te zijn. Laat u niet misleiden door een neppe bedrieger die beweert lid te zijn van de broederschap. Alle groeten aan de grote broederschap voor de liefde, zorg, steun, hulp en hulp.

    Ben je dol op lid te worden van de grote broederschap, om verlicht te worden en je dromen te verwezenlijken, of heb je hulp nodig op enig gebied in je leven? zoals; -FAME, MACHT, VEILIGHEID, WEALTH, PROMOTIE, BESCHERMING, FINANCIEEL, VISUM GOEDKEURING, FAMILIE PROBLEEM, POLITIEKE MACHT: Of Elke situatie waarin u zich bevindt, wordt vandaag verbonden om vrij te zijn zoals ik en leef het goede leven dat u verdient.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-MAIL >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    DE GROTE FRATERNITEIT VERPLICHT NIET OM MEE TE WORDEN. MAAR WIL ALLEEN JE WERELD VERKENNEN EN REGEREN.

    BeantwoordenVerwijderen
  124. Hallo groeten aan jou,
    Ik doe dit alleen om een ​​goede bron voor het verloren schaap te promoten, zoals ik was, voordat ik eindelijk tegenkom wie ik mijn Heiland noem. Neem alstublieft een beetje van uw tijd om mijn getuigenis te lezen.

    Mijn naam is Boris Peterson, 56 jaar oud, uit Schotland, maar ik woon in België, ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Ik geef een getuigenis van hoe ik rijk en beroemd ben geworden. Enkele jaren terug was ik diep gewurgd en verarmd door armoede, omdat ik zo was opgelicht door nep-bedriegers en ik geen lichaam had om me te helpen, en ik zocht ook naar hulp vanuit verschillende hoeken, maar het mocht niet baten. Mensen om me heen werden elke dag rijk en dit schaamde me zo voor mezelf dat ik geen goede dingen voor mijn gezin kon bieden. Voordat ik door redder Michael werd geïntroduceerd in de Grote Illuminati-broederschap, vertelde hij me iets en ik dacht er de hele dag over na. Wat hij me vertelde bleef in mijn hersenen kloppen. Hij zei: "als je rijkdom, macht en roem wilt krijgen, moet je een beslissing nemen, want in de mond van de leeuw zijn daar de beste dingen".

    Hij vertelde me hoe neppe mensen de ILLUMINATI-namen gebruiken om geld van onschuldige mensen af ​​te persen, onthoud zoals ze zeggen, in wezen "niets gaat voor niets in deze wereld". Als je echt POWER, FAME of WEALTH wilt hebben, is dit je kans om te zijn wie je ooit hebt willen worden. Ik zal en kan je niet dwingen of onder druk zetten, maar tot je het zelf ziet. Toen ik alle procedures volgde en alle materialen gebruikte die me werden gegeven, kreeg ik een paar dagen later een enorme som geld van een onbekende bron om mijn leven op te starten. Sindsdien wist ik dat geld alle dingen kan beheersen. Een opmerking die ik mezelf gaf was nooit het gevecht opgeven, omdat ik verschillende keren werd opgelicht om lid te worden van de SAMENLEVING, maar hier ben ik vandaag als een bevestigd lid. Als je in het leven een droom hebt, focus je er dan altijd op zodat je het kunt waarmaken door je vastberaden te zijn. Laat u niet misleiden door een neppe bedrieger die beweert lid te zijn van de broederschap. Alle groeten aan de grote broederschap voor de liefde, zorg, steun, hulp en hulp.

    Ben je dol op lid te worden van de grote broederschap, om verlicht te worden en je dromen te verwezenlijken, of heb je hulp nodig op enig gebied in je leven? zoals; -FAME, MACHT, VEILIGHEID, WEALTH, PROMOTIE, BESCHERMING, FINANCIEEL, VISUM GOEDKEURING, FAMILIE PROBLEEM, POLITIEKE MACHT: Of Elke situatie waarin u zich bevindt, wordt vandaag verbonden om vrij te zijn zoals ik en leef het goede leven dat u verdient.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-MAIL >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    DE GROTE FRATERNITEIT VERPLICHT NIET OM MEE TE WORDEN. MAAR WIL ALLEEN JE WERELD VERKENNEN EN REGEREN.

    BeantwoordenVerwijderen
  125. DOE VANDAAG NOG MEE AAN DE GROTE ILLUMINATI/VRIJMETSEL BROTHERHOOD.

    BENT U EEN PASTOR, POLITICUS, MUSICUS, ARTS, VOETBALLER, STUDENT, KUNSTENAAR, ACTOR, ENZ. OP ZOEK NAAR WIJSHEID & KENNIS?

    WILT U EEN ZAKENMAN OF VROUW WORDEN? HEBT U DE LIEFDE VAN UW LEVEN/HUWELIJK NODIG OF WILT U AL UW VERLIES BEHOUDEN?
    U WIL RIJK, KRACHTIG, BESCHERMD, BEROEMD IN DE WERELD ZIJN OF U bent ziek van welke aard dan ook?

    ALS U GEÏNTERESSEERD IS OM DEEL TE NEMEN VAN DEZE GROTE BROTHERHOOD. NEEM NU CONTACT MET DE VERLICHTING OM TE WORDEN GENEZEN.
    DE GROTE ILLUMINATI HEEFT DE KRACHT OM JE VRIJ TE ZETTEN VAN UW BONDAGE EN UW DROMEN TE BEREIKEN.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-MAIL >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    MERK OP DAT DE GEWELDIGE BROTHERHOOD MENSEN NIET DOEN OM MEE TE WORDEN. MAAR WIL ALLEEN JE WERELD VERKENNEN.

    BeantwoordenVerwijderen
  126. DOE VANDAAG NOG MEE AAN DE GROTE ILLUMINATI/VRIJMETSEL BROTHERHOOD.

    BENT U EEN PASTOR, POLITICUS, MUSICUS, ARTS, VOETBALLER, STUDENT, KUNSTENAAR, ACTOR, ENZ. OP ZOEK NAAR WIJSHEID & KENNIS?

    WILT U EEN ZAKENMAN OF VROUW WORDEN? HEBT U DE LIEFDE VAN UW LEVEN/HUWELIJK NODIG OF WILT U AL UW VERLIES BEHOUDEN?
    U WIL RIJK, KRACHTIG, BESCHERMD, BEROEMD IN DE WERELD ZIJN OF U bent ziek van welke aard dan ook?

    ALS U GEÏNTERESSEERD IS OM DEEL TE NEMEN VAN DEZE GROTE BROTHERHOOD. NEEM NU CONTACT MET DE VERLICHTING OM TE WORDEN GENEZEN.
    DE GROTE ILLUMINATI HEEFT DE KRACHT OM JE VRIJ TE ZETTEN VAN UW BONDAGE EN UW DROMEN TE BEREIKEN.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-MAIL >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    MERK OP DAT DE GEWELDIGE BROTHERHOOD MENSEN NIET DOEN OM MEE TE WORDEN. MAAR WIL ALLEEN JE WERELD VERKENNEN.

    BeantwoordenVerwijderen
  127. Hallo goede groeten,
    Ik doe dit alleen om goede energie te bevorderen. Bedankt dat je even de tijd neemt om dit te lezen.

    Ik ben Sam Nicolas, ik woon in Amsterdam. maar ben niet altijd in het land vanwege mijn baan als een echte aannemer, ondernemer en filantroop. Ik werd geïnitieerd in 2018, werd een elite-lid in de broederschap in 2019. De Illuminati deed me geloven in mezelf en ook hoe ik een positieve mindset heb over het leven, het maakt het leven gemakkelijk, zelfs als dat niet het geval is. sinds ik lid werd, beloofde ik de broederschap om altijd mensen te helpen die geïnteresseerd zijn in de broederschap om hun leven te transformeren net zoals het mijne werd getransformeerd. Ik heb veel serieuze mensen over de hele wereld kunnen raken om hen te helpen een echte bron te vinden voor hun weg naar de grote maatschappij van het licht. Na hun initiatie neemt de broederschap hen wereldwijd mee in alles wat ze verkiezen te doen, met elk verzoek dat ze doen, en helpt hen ook alles terug te krijgen wat ze hebben verloren en meer te winnen. de grote illuminati doodt of steelt niet, wij zijn Illuminati.

    Als je problemen hebt of je wilt ook verbonden zijn voor verlichting om geweldige dingen te bereiken met behulp van illuminati.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-MAIL >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    DE GROTE FRATERNITY IS VOOR IEDEREEN, EN JE MOET KLAAR ZIJN VOORDAT JE JE DROMEN KAN BEREIKEN.

    BeantwoordenVerwijderen
  128. Vergeet niet het licht van vandaag te zien, dat van broers en zussen. sluit je vandaag aan bij de Illuminati lodge om onbeperkte rijkdom en macht te verkrijgen. Als je geïnteresseerd bent om vandaag lid te worden van het grote hoofdkantoor van de Illuminati lodge in de VS. Vriendelijk inbox de overgrootmeester op whats-app mobiel nu +233235887825.

    Waarschuwing u moet ouder zijn dan 18 jaar.

    "Wij waken altijd over u" Heil het licht.

    BeantwoordenVerwijderen
  129. Goedendag iedereen, ik ben hier om jullie allemaal te vertellen hoe ik uit de armoede ben ontsnapt met de hulp van Zhang Fang, een agent van de Illuminati-broederschap. Ik leed al 8 jaar met mijn man dat we amper 3 vierkante maaltijden per dag konden krijgen. We hebben veel ontberingen meegemaakt dat mijn man zichzelf bijna heeft opgehangen totdat ik werd verwezen naar Zhang Fang uit Vietnam, die een agent is van de Illuminati Brotherhood. Ik nam contact met hem op en hij maakte de nodige regelingen voor mijn initiatie en nadat mijn initiatieproces was voltooid, ontving ik een lidmaatschapsvoordeel van een auto, huis en kreeg ik ook een contract ter waarde van $ 200.000,00 dollar door een olie- en gasbedrijf in White Plains, New York, Verenigde Staten. Neem nu contact op met Zhang Fang via WhatsApp op +1 (740) 573-9483 of e-mail: zhangfang02442@gmail.com als je geïnteresseerd bent om lid te worden van de Illuminati Brotherhood.

    BeantwoordenVerwijderen
  130. BEN JE GEÏNTERESSEERD IN DE WERELD VAN FAME ?? RIJK WORDEN. KRACHTIG EN
    BEROEMDE? DOE VANDAAG NOG MEE AAN DE ILLUMINATI EN WORD RICH.ILLUMINATI BRENGT JE
    IN HET KENMERK VAN DE WERELD WAARIN JE VANDAAG LEEFT. UW FINANCIEEL
    MOEILIJKHEDEN WORDEN TOT EEN EINDE GEBRACHT ALS JE MEET. WIJ STEUNEN U BEIDE
    FINANCIEEL EN MATERIAAL OM ERVOOR TE ZORGEN DAT U EEN COMFORTABEL LEVEN LEEFT.
    ILLUMINATI EN KRIJG JE ZELF EEN HUIS EN EEN AUTO EN OOK MET DE SOM VAN
    (ÉÉN MILJOEN DOLLAR) VOORDELEN DIE WORDEN GEGEVEN AAN NIEUWE LEDEN DIE ZICH BIJ ILLUMINATI AANMELDEN.

    1. Een contante beloning van één miljoen dollar $ 1.000.000,00
    2.Een Dream House gekocht in het land van uw keuze en een auto
    3.A V.I.P-behandeling op alle luchthavens ter wereld
    4.Een totale verandering van levensstijl
    5. Maandelijkse betaling van $ 200.000,00 USD op uw bankrekening elke maand als
    een lid

    Als je geïnteresseerd bent om lid te worden van de grote Illuminati-broederschap van
    rijkdom en roem contact met ons op
    Email- (worldilluminatigrandlodge@outlook.com)
    WhatsApp of sms ons op +1 (854) 529-8669 of op +2348051699674

    BeantwoordenVerwijderen
  131. BEN JE GEÏNTERESSEERD IN DE WERELD VAN FAME ?? RIJK WORDEN. KRACHTIG EN
    BEROEMDE? DOE VANDAAG NOG MEE AAN DE ILLUMINATI EN WORD RICH.ILLUMINATI BRENGT JE
    IN HET KENMERK VAN DE WERELD WAARIN JE VANDAAG LEEFT. UW FINANCIEEL
    MOEILIJKHEDEN WORDEN TOT EEN EINDE GEBRACHT ALS JE MEET. WIJ STEUNEN U BEIDE
    FINANCIEEL EN MATERIAAL OM ERVOOR TE ZORGEN DAT U EEN COMFORTABEL LEVEN LEEFT.
    ILLUMINATI EN KRIJG JE ZELF EEN HUIS EN EEN AUTO EN OOK MET DE SOM VAN
    (ÉÉN MILJOEN DOLLAR) VOORDELEN DIE WORDEN GEGEVEN AAN NIEUWE LEDEN DIE ZICH BIJ ILLUMINATI AANMELDEN.

    1. Een contante beloning van één miljoen dollar $ 1.000.000,00
    2.Een Dream House gekocht in het land van uw keuze en een auto
    3.A V.I.P-behandeling op alle luchthavens ter wereld
    4.Een totale verandering van levensstijl
    5. Maandelijkse betaling van $ 200.000,00 USD op uw bankrekening elke maand als
    een lid

    Als je geïnteresseerd bent om lid te worden van de grote Illuminati-broederschap van
    rijkdom en roem contact met ons op
    Email- (worldilluminatigrandlodge@outlook.com)
    WhatsApp of sms ons op +1 (854) 529-8669 of op +2348051699674

    BeantwoordenVerwijderen
  132. Groeten uit de grote orde van verlichting voor de verenigde staat en voor de hele wereld, dit is een open gelegenheid om de gemeenschap van de Verlichte Degenen waar u uw verloren dromen terug te vorderen, en ook waar je het licht van rijkdom en geluk zien zonder enig bloedoffer. En we betalen ook de som van $ 550.000 om alle nieuwe leden te krijgen wanneer ze lid worden van de broederschap en ook aan een huis van hun keuze en locatie met investeringen samen met deze kans in het leven voor hen om beroemd te zijn.

    VOORDELEN GEGEVEN AAN NIEUWE LEDEN DIE ZICH AANSLUITEN BIJ VERLICHTING.
    1. Beloning contant geld van $ 550.000.
    2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000 USD
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een maand overleg met de 5 beste ter wereld.
    De leiders en 5 belangrijkste beroemdheden in de wereld. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres = illuminatiworldwideorder@gmail.com of onze wahtsapp +15184145254

    BeantwoordenVerwijderen
  133. invloed van macht etc., een ding dat ik wil corrigeren is dat de vrijmetselarij geen mensen opoffert of pijn doet, als je net bent ingewijd zullen ze je het zaad van rijkdom geven en je zegenen met wijsheid, macht, invloed etc. die je nodig hebt succesvol zijn. Een ander ding is dat de samenleving een speciale zegen heeft voor politici, voetballers en supersterren. Lid zijn van de Vrijmetselarij is een persoonlijke beslissing; de samenleving dwingt of smeekt mensen niet om zich bij hen aan te sluiten. Ik ben lid geworden omdat ik mijn dromen en doelen in het leven wil bereiken, niemand heeft me gedwongen, en ik ben erg blij om vandaag lid te zijn, omdat ze een grote bijdrage hebben geleverd aan mijn leven door me een van de populaire acteurs ter wereld te maken om maken. Als u geïnteresseerd bent om lid te worden van het hoofdkantoor van de vrijmetselarij, neem dan contact op met E-mail: ashwordgilmore@gmail.com of WhatsApp European Union, 27786441920 voor meer informatie over hoe u lid kunt worden van de Vergadering.

    BeantwoordenVerwijderen
  134. Hallo, mijn naam is James Walter. Ik ben hier om mijn getuigenis te geven over hoe ik uiteindelijk lid werd van de Illuminati-broederschap en RIJK, BEROEMD EN KRACHTIG werd. Ik heb mijn best gedaan om lid te zijn van de broederschap, maar ik ben verschillende keren opgelicht voordat ik eindelijk online een getuigenis vond. Dus nam ik contact op met de agent, ik was zo bang dat hij me veel geld zou vragen voordat ik bij de kap kon, maar tot mijn grote verbazing vroeg hij me alleen om het rituele materiaal te kopen dat $ 335 kostte, en in de ondertussen ben ik opgelicht tot $ 5.000 voordat ik contact opnam met mijn jeffery. Wat ik heb gedaan en vandaag ben ik erg blij om de wereld te vertellen dat ik rijk ben en dat ik met dit alles veel bedrijven heb kunnen opbouwen. Ik heb in slechts twee maanden tijd al een bedrag van $ 15 miljoen op mijn persoonlijke rekening staan ​​en ik ben ook over de hele wereld bekend om het bedrijf dat de Illuminati mij heeft gegeven. En ik heb ook de kracht om te doen wat ik wil ... Ik weet dat veel mensen op mijn rijstrook kunnen zijn om hier hulp te zoeken. Dus wat u nu moet doen, is contact opnemen met de agent en hem laten weten dat u lid wilt worden van de Illuminati. Officieel e-mailadres: greatestilluminati4@gmail.com Wat is de toepassing: 1 (929) 267 3902 PAS OP VOOR OPLICHTERS EN MOET MEER DAN 18 JAAR OUD ZIJN.

    BeantwoordenVerwijderen
  135. DIT IS EEN VERLICHTE OFFICIËLE BOODSCHAP VOOR DE WERELD LET OP: GEEN MENSELIJKE OFFER IS BETROKKEN EN OOK ILLUMINATI VRAAGT NIET OM REGISTRATIEKOSTEN U kunt contact opnemen met de tempelagent via de officiële e-mail: illuminatiworldwide666power@gmail.com
    of whatsapp
    Ben je een zakenman, politicus of muzikant? Je wilt rijk, beroemd en machtig zijn in het leven, lid worden van de cultus van de Illuminati-broederschap vandaag en een rijk instantbedrag krijgen. 1 miljoen dollar per week en een gratis huis. waar u ook kiest om in deze wereld te wonen en zelfs $ 50.000.000 per maand als salaris krijgt ...
    Voordelen voor nieuwe leden die Illuminati-lid worden 1. Een huis in elk land van uw keuze 2. Een nieuwe droomauto ter waarde van $ 500.000, - USD 3. Een kans om de beste rijke mannen ter wereld te ontmoeten
    Je moet ten minste 20 jaar oud zijn voordat je contact kunt opnemen met onze partners E-mail: illuminatiworldwide666power@gmail.com
    +2348149171659

    BeantwoordenVerwijderen
  136. DIT IS EEN VERLICHTE OFFICIËLE BOODSCHAP VOOR DE WERELD LET OP: GEEN MENSELIJKE OFFER IS BETROKKEN EN OOK ILLUMINATI VRAAGT NIET OM REGISTRATIEKOSTEN U kunt contact opnemen met de tempelagent via de officiële e-mail: illuminatiworldwide666power@gmail.com
    of whatsapp
    Ben je een zakenman, politicus of muzikant? Je wilt rijk, beroemd en machtig zijn in het leven, lid worden van de cultus van de Illuminati-broederschap vandaag en een rijk instantbedrag krijgen. 1 miljoen dollar per week en een gratis huis. waar u ook kiest om in deze wereld te wonen en zelfs $ 50.000.000 per maand als salaris krijgt ...
    Voordelen voor nieuwe leden die Illuminati-lid worden 1. Een huis in elk land van uw keuze 2. Een nieuwe droomauto ter waarde van $ 500.000, - USD 3. Een kans om de beste rijke mannen ter wereld te ontmoeten
    Je moet ten minste 20 jaar oud zijn voordat je contact kunt opnemen met onze partners E-mail: illuminatiworldwide666power@gmail.com
    +2348149171659

    BeantwoordenVerwijderen
  137. Je bent een zakenman, politicus, muziek,
    student en willen
    rijk, krachtig en beroemd zijn in het leven
    heeft de kracht nodig
    om hun dromen te verwezenlijken. Je kunt hun bereiken
    dromen door een
    lid van de Illuminate. met dat al je
    dromen en
    verlangens van het hart die volledig kunnen worden verwezenlijkt als u
    echt willen. neem contact met mij op whatsaap op +1(516)274-3685 nu.

    BeantwoordenVerwijderen
  138. Mijn dromen daarvoor zijn om lid te worden van de Illuminati, maar ik doe zo mijn best om me aan te sluiten bij degenen die ik ontmoet, ik zwendel me altijd op, ik zeg tegen mezelf dat ik dit nooit zal opgeven, tenzij ik Mr Scott Ham ontmoet die me aan de broederschap nu mijn leven zo lief is, neem contact met hem op als je interesse hebt om lid te worden van +233235887825

    BeantwoordenVerwijderen
  139. Mijn dromen daarvoor zijn om lid te worden van de Illuminati, maar ik doe zo mijn best om me aan te sluiten bij degenen die ik ontmoet, ik zwendel me altijd op, ik zeg tegen mezelf dat ik dit nooit zal opgeven, tenzij ik Mr Scott Ham ontmoet die me aan de broederschap nu mijn leven zo lief is, neem contact met hem op als je interesse hebt om lid te worden van +233235887825

    BeantwoordenVerwijderen
  140. Groeten uit de grote orde van verlichting voor de verenigde staat en voor de hele wereld, dit is een open gelegenheid om deel te nemen aan de gemeenschap van de Verlichte Mensen waar je je verloren dromen kunt herwinnen, en ook waar je het licht van rijkdom en geluk kunt zien zonder enig bloedoffer. En we betalen ook de som van $ 550.000 om alle nieuwe leden te krijgen wanneer ze lid worden van de broederschap en ook naar een huis naar keuze en locatie met investeringen, samen met deze kans in het leven om beroemd te worden.

    VOORDELEN VOOR NIEUWE LEDEN DIE VERLICHTEN.
    1. Beloon contant geld van $ 550.000.
    2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000 USD
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een maand overleg met de 5 beste ter wereld.
    De leiders en de 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres = illuminatiworldwideorder@gmail.com of onze wahtsapp +15184145254

    BeantwoordenVerwijderen
  141. Je bent een zakenman, politicus, muziek,
    student en wil
    rijk, krachtig en beroemd zijn in het leven
    heb de kracht nodig
    om uw dromen te verwezenlijken kunt u uw dromen verwezenlijken
    dromen voor een
    lid van de Illuminate. daarmee heb je alles
    dromen en
    verlangens van het hart die volledig kunnen worden vervuld als
    Ik wil het echt
    als lid van de grote namen van de
    Verlicht dan
    u kunt contact opnemen met (illumenatirichtemple@gmail.com)
    Landen ................. ............................. Staat.
    of
    bel miss sarah op en je kunt har ook toevoegen op whatsapp +2348104857337 bedankt

    BeantwoordenVerwijderen
  142. Hallo groeten aan jou,
    Ik doe dit alleen om een ​​goede bron voor de verloren schapen te promoten, net zoals ik was, voordat ik eindelijk ontmoet wie ik mijn Heiland noem. Neem alstublieft wat tijd om mijn getuigenis te lezen.

    Mijn naam is Joe Edward, 47 jaar oud, uit Brazilië, maar ik woon in Austra, ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Ik geef een getuigenis van hoe ik rijk en beroemd ben geworden. Een paar jaar geleden werd ik diep gewurgd en door armoede getroffen, omdat ik zo gescheurd was door nep-bedriegers en ik geen lichaam had om me te helpen, en ik zocht ook hulp uit verschillende hoeken, maar het mocht niet baten. De mensen om me heen werden elke dag rijk en dit maakte me zo beschaamd over mezelf dat ik mijn gezin geen goede dingen kon bieden. Voordat ik door redder Michael werd geïntroduceerd in de Great Illuminati-broederschap, vertelde hij me iets en ik dacht er de hele dag over na. Wat hij me vertelde bleef in mijn hoofd kloppen. Hij zei: "als je rijkdom, macht en roem wilt verwerven, moet je een besluit nemen, want in de leeuwenmond vind je de beste dingen".

    Hij vertelde me hoe nepmensen de ILLUMINATI-namen gebruiken om geld af te persen van onschuldige mensen, onthoud zoals ze zeggen, in wezen "niets gaat voor niets in deze wereld". Als je echt macht, roem of rijkdom wilt hebben, dan is dit je kans om te zijn wie je ooit gedroomd hebt te worden. Ik wil en kan je niet dwingen of onder druk zetten, maar totdat je het zelf ziet. Toen ik alle procedures had doorlopen en al het materiaal dat mij was gegeven, gebruikte, kreeg ik enkele dagen later een enorme som geld van een onbekende bron om mijn leven op te starten. Sindsdien wist ik dat geld alles kan beheersen. Een opmerking die ik mezelf maakte, gaf de strijd nooit op, omdat ik verschillende keren oplichter was omdat ik lid wilde worden van de SAMENLEVING, maar hier ben ik vandaag als bevestigd lid. Als je in het leven een droom hebt, focus je er dan altijd op, zodat je het waar kunt maken door vastberadenheid. Laat u niet misleiden door een nep-bedrieger die beweert lid te zijn van de broederschap. Allen begroeten de grote broederschap voor de liefde, zorg, steun, hulp en hulp.

    Vind je het leuk om lid te worden van de grote broederschap, verlicht te zijn en je dromen te verwezenlijken, of heb je hulp nodig op welke gebieden van je leven dan ook? zoals; -FAME, KRACHT, VEILIGHEID, RIJK, PROMOTIE, BESCHERMING, FINANCIEEL, VISUM GOEDKEURING, FAMILIEPROBLEEM, POLITIEKE KRACHT: Of elke situatie die je hebt ondervonden, wordt vandaag verbonden om vrij te zijn zoals ik en het goede leven te leiden dat je verdient.

    WHATSAPP >> +1 (317) 620-1724
    E-MAIL >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    DE GROTE FRATERNITY Dwingt niemand om mee te doen. MAAR WIL U ALLEEN UW WERELD VERKENNEN EN BEHEERSEN.

    BeantwoordenVerwijderen
  143. Word vandaag lid van de Grote Illuminati / Vrijmetselaarsbroederschap.

    Ben je een voorganger, politicus, actrice, model, muzikant, dokter, voetballer, student, artiest, acteur, enz. Op zoek naar wijsheid en kennis?

    Wil je zakenman of vrouw worden? Heeft u de liefde van uw leven of huwelijkspartner nodig of wilt u al uw verlies terugkrijgen?
    U wilt rijk, krachtig, beschermd, beroemd in de wereld zijn of u bent ziek van welke aard dan ook?

    Als je interesse hebt om deel uit te maken van deze grote broederschap. Neem dan nu contact op om met je verlichting te beginnen en genezen te worden.
    De grote Illuminati heeft de kracht om je te bevrijden van je gebondenheid en je dromen te verwezenlijken.

    WhatsApp >> +1 (317) 620-1724
    E-mail >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    Merk op dat de grote broederschap mensen niet dwingt of onder druk zet om lid te worden. Maar wil alleen dat je je wereld verkent.

    BeantwoordenVerwijderen
  144. Hallo goede groeten,
    Ik doe dit alleen om goede energie te promoten. Bedankt dat je even de tijd neemt om dit te lezen.

    Ik ben Jeffery Catwell, ik woon in Barcelona. maar ben niet altijd in het land vanwege mijn baan als echte aannemer, ondernemer en filantroop. Ik werd ingewijd in 2018, werd een elite-lid in de broederschap in 2019. de Illuminati deed me geloven in mezelf en ook hoe ik een positieve mentaliteit over het leven moest hebben, het maakt het leven gemakkelijk, zelfs als dat niet het geval is. sinds ik lid werd, beloofde ik de broederschap om altijd mensen die geïnteresseerd zijn in de broederschap te helpen om hun leven te veranderen zoals het mijne was veranderd. Ik heb veel serieuze mensen over de hele wereld kunnen aanraken om hen te helpen een echte bron te vinden voor hun weg naar de grote lichtmaatschappij. Na hun initiatie neemt de broederschap hen wereldwijd mee in wat ze maar willen, met elk verzoek dat ze doen, en helpt ze hen ook om alles terug te winnen wat ze hebben verloren en meer te winnen. de grote illuminati doodt en steelt niet, wij zijn Illuminati.

    Als je problemen hebt of je wilt ook verbonden zijn voor verlichting om geweldige dingen te bereiken met behulp van illuminati.

    WHATSAPP >> +1 (317) 620-1724
    E-MAIL >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    DE GROTE FRATERNITEIT IS VOOR IEDEREEN, EN JE MOET KLAAR ZIJN VOORDAT JE JE DROMEN KAN BEREIKEN.

    BeantwoordenVerwijderen
  145. Hallo!!! Wil je lid worden van de grote illuminati en maandelijks 50.000.000,00USD ontvangen en populair zijn onder anderen en rijkdom en roem hebben, dan is dit de enige kans om van de illuminati te zijn ... Ik werd gestuurd door de vrijmetselaar. om 52 leden in de illuminati te brengen, heb ik er 32 gekregen, dus zoeken we er 20, dus probeer een van de twintig mensen te zijn die rijk en beroemd zijn, neem contact met ons op via WhatsApp: +2348147226753, of e-mail ons op: greatilluminati0666@gmail.com, zodat we met het lidmaatschap kunnen beginnen !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  146. Saludos desde el gran orden de la iluminación para el estado unido y para todo el mundo, esta es una oportunidad abierta para unirse a la comunidad de los Iluminados donde pueden reclamar sus sueños perdidos y también donde pueden ver la luz de la riqueza y la felicidad. sin ningún sacrificio de sangre Y también pagamos la suma de $ 550,000 para obtener todos los nuevos miembros cuando se unan a la fraternidad y también a un hogar de su elección y ubicación con inversiones junto con esta oportunidad en la vida para que sean famosos.

    BENEFICIOS DADOS A NUEVOS MIEMBROS QUE SE UNEN A LA ILUMINACIÓN.
    1. Recompensa en efectivo de $ 550,000.
    2. Un nuevo Sleek Dream CAR valorado en USD $ 150,000 USD
    3. Una casa de ensueño comprada en el país de su elección.
    Un mes de consulta con los 5 mejores del mundo.
    Los líderes y las 5 celebridades más importantes del mundo. Si está interesado, póngase en contacto con la dirección de correo electrónico anterior = illuminatiworldwideorder@gmail.com o nuestro wahtsapp +15184145254



    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    BeantwoordenVerwijderen
  147. Ik ben Katherine Johnson, uit Nederland, een moeder van 2 kinderen, man is overleden, leeftijd 46 jaar, ik word lid van de Illuminati omdat ik mijn kinderen het beste leven wil geven, toen Lord Patrick me inschreef in de Illuminati kreeg ik een miljoen euro nadat dat aan mij was overgemaakt, geven ze een huis en een auto, het beste deel van de Illuminati is er geen mensenoffer, ze helpen je te begrijpen hoe je rijkdom kunt laten komen, je kunt ook lid worden van de Illuminati, en ze gunnen jullie allemaal als je hartje begeert, kun je contact opnemen met Lord Patrick op WhatsApp-nummer +2348055329159 voor hulp over hoe je lid kunt worden en kunt genieten van de volledige voordelen van het leven

    BeantwoordenVerwijderen
  148. GEÏNTERESSEERD IN DE GROTE TEMPEL VAN ILLUMINATI WERELD VAN RICHIES, FAME EN BEVOEGDHEDEN. BEN JE EEN POLITICI, ARTS, INGENIEUR, MODEL, GRADUATE, STUDENT, ZAKENMAN OF VROUW DIE WIJSHEID, FAME, MACHT, KENNIS EN RIJKOMST ZOEKT !!! DIT IS EEN GOUDEN KANS De grote Illuminati-organisatie zal je rijk, machtig, beroemd en rijk maken. Je kunt al je dromen en hartverlangens verwezenlijken door lid te zijn van de Illuminati-broederschap, Lang leven en welvaart hier op aarde met eeuwig leven en gejuich ..als je echt lid wilt worden van de grote illuminati neem dan vandaag nog contact met ons op VIA: theilluminatitempleofwords@gmail.com of WhatsApp + 2348078012970

    BeantwoordenVerwijderen
  149. GEÏNTERESSEERD IN DE GROTE TEMPEL VAN ILLUMINATI WERELD VAN RICHIES, FAME EN BEVOEGDHEDEN. BEN JE EEN POLITICI, ARTS, INGENIEUR, MODEL, GRADUATE, STUDENT, ZAKENMAN OF VROUW DIE WIJSHEID, FAME, MACHT, KENNIS EN RIJKOMST ZOEKT !!! DIT IS EEN GOUDEN KANS De grote Illuminati-organisatie zal je rijk, machtig, beroemd en rijk maken. Je kunt al je dromen en hartverlangens verwezenlijken door lid te zijn van de Illuminati-broederschap, Lang leven en welvaart hier op aarde met eeuwig leven en gejuich ..als je echt lid wilt worden van de grote illuminati neem dan vandaag nog contact met ons op VIA: theilluminatitempleofwords@gmail.com of WhatsApp + 2348078012970

    BeantwoordenVerwijderen
  150. Word lid van het Illuminati-koninkrijk en laat al je hartwensen doorkomen, snelle auto's, spotlichten, geld, invloed en kracht.
    Verdien maandelijks $ 25.000 om lid te worden en $ 1.000.000 om te doen wat je graag doet. Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact op via
    E-mail: worldilluminatikingdom@gmail.com
    WhatsApp: + 1747-240-5224

    OPMERKING: geen spellen, alleen voor geïnteresseerden 'PLAM LO PLAM.'

    BeantwoordenVerwijderen
  151. Groeten uit de grote orde van verlichting voor de Verenigde Staten en voor de hele wereld, dit is een open gelegenheid om deel te nemen aan de gemeenschap van de Verlichte Mensen waar je je verloren dromen terugwinnen, en ook waar je het licht van rijkdom en geluk zien zonder enig bloedoffer. En we betalen ook de som van $ 550.000 om alle nieuwe leden te krijgen wanneer ze lid worden van de broederschap en ook naar een huis van hun keuze en locatie met investeringen, samen met deze kans in het leven voor hen om beroemd te zijn.

    VOORDELEN VOOR NIEUWE LEDEN DIE ZICH AANSLUITEN BIJ VERLICHTING.
    1. Beloon contant geld van $ 550.000.
    2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000 USD
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een maand van overleg met de 5 beste in de wereld.
    De leiders en 5 belangrijkste beroemdheden in de wereld. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres = illuminatiworldwideorder@gmail.com of onze wahtsapp +15184145254

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    BeantwoordenVerwijderen
  152. Zie het licht niet. we zijn ons ervan bewust dat er veel mensen online zijn die zich voordoen als een van onze agenten van de Illuminati-broederschap. Wees voorzichtig, niet iedereen die je hier online ziet, is echt. Deze organisatie is voor vrede, welzijn, kracht en roem. De organisatie vereist geen bloedoffer Bij interesse, vriendelijk Whatsapp: +1 (315) 3161521

    BeantwoordenVerwijderen
  153. Ik geloofde nooit in spell casters totdat mijn leven uit elkaar viel toen mijn geliefde van 5 jaar besloot ermee te stoppen. Ik was er zo kapot van dat ik een ongeluk kreeg waardoor ik bedlegerig was. Na 8 maanden van emotionele pijn en kwijn, stelde een vriend van mij me voor aan een bepaalde spellcaster, dit was nadat ik was opgelicht door verschillende nep-spell caster genaamd dr ini , dr evu en dr ewatu. Ik werd voorgesteld aan DR Lamatu. In minder dan 3 dagen zag ik wonderen, mijn minnaar kwam terug bij mij en mijn leven kwam terug als een voltooide puzzel ... Ben zo blij .. DR Lamatu heeft allerlei spreuken van zwangerschap tot liefde, van werkloosheid tot het winnen van een loterij. Hij heeft de spreuk om echtscheiding te stoppen, spreuk om iemand er aantrekkelijk uit te laten zien en ook om eventuele ziekten te genezen, enz ... Hier is zijn contactpersoon alleen voor serieuze mensen, het kan misschien helpen ... (drlamatu@gmail.com). Bel of WhatsApp hem op + 2349030413595 Prachtige DR Lamatu .... Heel erg bedankt, ik ben zo dankbaar dat je mijn leven hebt gered

    BeantwoordenVerwijderen
  154. Goed nieuws !!! Goed nieuws !!!, Wil je een rijk, gezond en beroemd leven leiden? Wil je direct rijk worden en geen lijden meer hebben? Wil je dat de wereld je herkent en naar je luistert als je spreekt? wil je aan de macht en controle zijn? zo ja, hier is een goede tip, sluit je gewoon aan bij de "ILLUMINATI ORGANISATION", je kunt vragen "Hoe kan ik meedoen", het antwoord is simpel alles wat je hoeft te doen is om contact met ons op te nemen om jezelf te VERHALEN VAN ARMOEDE ..

    Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

    Via WhatsApp: +2348147226753
    E-mail: illuminatitemle666@gmail.com

    PAS OP voor oplichters, ER IS GEEN ZOALS REGISTRATIEKOSTEN EN U MOET
    BOVEN DE LEEFTIJD VAN 18 JAAR.

    BEDANKT ....
    TEAM BETREFT
    PLANVERLICHTING

    BeantwoordenVerwijderen
  155. Groeten uit de grote orde van verlichting voor de verenigde staat en voor de hele wereld, dit is een open gelegenheid om deel te nemen aan de gemeenschap van de Verlichte Mensen waar je je verloren dromen kunt herwinnen, en ook waar je het licht van rijkdom en geluk kunt zien zonder enig bloedoffer. En we betalen ook een bedrag van $ 550.000 om alle nieuwe leden te krijgen wanneer ze lid worden van de broederschap en ook naar een huis naar keuze en locatie met investeringen, samen met deze kans in het leven om beroemd te worden.

    VOORDELEN VOOR NIEUWE LEDEN DIE VERLICHTEN.
    1. Beloon contant geld van $ 550.000.
    2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000 USD
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een maand overleg met de 5 beste ter wereld.
    De leiders en de 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres = illuminatiworldwideorder@gmail.com of onze wahtsapp +15184145254



    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    BeantwoordenVerwijderen
  156. Groeten van de Grand Order of Enlightenment voor de Verenigde Staten en voor de hele wereld, dit is een open gelegenheid om je aan te sluiten bij de gemeenschap van de verlichte waar je je verloren dromen kunt terugvinden en ook waar je het licht van rijkdom kunt zien. en geluk zonder enig bloedoffer. En we betalen ook de som van $ 550.000 om alle nieuwe leden te krijgen wanneer ze zich bij de fellowship aansluiten en ook voor een huis naar keuze en locatie met investeringen en deze kans in het leven om beroemd te worden. VOORDELEN BESCHIKBAAR VOOR NIEUWE LEDEN DIE DEELNEMEN AAN VERLICHTING. 1. $ 550.000 contante beloning. 2. Een nieuwe Sleek Dream-auto ter waarde van $ 150.000. 3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze. Een maand lang overleg met de 5 beste ter wereld. De leiders en de 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres = illuminatiworldwideorder@gmail.com of onze wahtsapp +15184145254

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    BeantwoordenVerwijderen
  157. PROCEDURE VOOR DE VERGADERING VAN DE GROTE TEMPEL VAN ILLUMINATI GELD EN MACHT, WORD LID VAN DE GROTE ILLUMINATI BROEDERSCHAP VAN LIEFDE VANDAAG, WhatsApp onze agent +1470543 5889 of per post of briefkaart
    (greastestilluminati4@gmail.com)

    Ben je een man of een zakenvrouw, een politicus, een muzikant, een student, wil je rijk, beroemd en krachtig in het leven zijn? Sluit je aan bij de Illuminati
    Broederschap aanbidt vandaag en krijgt onmiddellijk de rijke som van. $ 1 miljoen per week als je lid wordt van de broederschap en een gratis huis. elke plaats waar u ervoor kiest om in deze wereld te wonen en ook 350.000 dollar ontvangt als uw maandelijks inkomen.

    VOORDELEN AANGEBODEN AAN NIEUWE LEDEN DIE BIJ ILLUMINATI WORDEN AANGEBODEN.
    1. Een contante beloning van USD 120.000 USD.
    2. Een nieuwe Sleek Dream-auto voor $ 150.000
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een gereserveerde afspraak met de beste 5 ter wereld.
    Leiders en Top 5 beroemdheden in de wereld. Als je interesse hebt, bel
    de agent nu +1470543 5889 of stuur een bericht via whatsapp hem in
    +1470543 5889 of u kunt ons hiermee ook een e-mail sturen,
    (greastestilluminati4@gmail.com) voor een onmiddellijke online initiatie.


    IEDEREEN IS TOTAAL WELKOM.

    BeantwoordenVerwijderen
  158. Mijn naam is Lucas Max, ik woon in Nederland. Een week geleden kocht ik een nieuwe Rolls-Royce, want het is drie maanden geleden dat ik me bij de Illuminatie orde voegde en amper genoeg had om mijn gezin te voeden. Ik zal je wat over mezelf vertellen. Armoede, zo zou ik het omschrijven, ik ging nooit naar de universiteit. Na het afronden van school ging ik werken bij het tankstation. Toen ik jong was, was mijn salaris voldoende voor mij. Maar toen ik trouwde, werd mijn zoon geboren, ik begon in ernstige financiële problemen en permanente schulden te geraken. Op een middag reed een nieuwe Lamborghini het tankstation binnen. Een jonge man stapte uit de auto, hij leek rond de 28 tot 30 jaar te zijn. Ik was altijd verbaasd hoe jonge mensen aan zoveel geld konden komen. Ik zei zachtjes tegen mezelf: wat moet je doen om zo'n auto te besturen? Maar hij hoorde me en lachte, en hij verbond me door me aan te sluiten bij de Illuminatie, met de hulp van Lord Patrick, en vandaag word ik rijk en beroemd. Als jij ook geïnteresseerd bent WhatsApp +2348055329159 of stuur hem een ​​e-mail via agentpatrick5@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  159. DIT IS EEN OFFICIEEL BERICHT VAN ILLUMINATI AAN DE WERELDOPMERKING: ER IS GEEN MENSELIJK OFFICIER BETROKKEN EN ILLUMINATI VRAAGT OOK NIET OM DE REGISTRATIEGELD Je kunt via WhatsApp contact opnemen met de tempelagent: +44151-808-0064
    Bent u een zakenman, politicus, pastoor, muzikant? Je wilt rijk zijn,
    beroemd, krachtig in het leven, sluit je aan bij de cultus van de Illuminati-broederschap
    vandaag en ontvang direct een rijk bedrag van. $ 1 miljoen per week en gratis
    Auto waar u ook wilt wonen in deze wereld en u krijgt zelfs $
    1.000.000 als uw voordeel om een nieuw leven te beginnen.

    Je moet minimaal 20 jaar oud zijn voordat je contact kunt opnemen met onze partners E-mail: worldillluminatitemple666@gmail.com of whatsapp +44 [151-808-0064]

    BeantwoordenVerwijderen
  160. ZOEKT U RIJKDOM, ROEM, MACHT, BESCHERMING, OPLOSSING, KENNIS, WIJSHEID ENZ.?
    Bent u een zakenman of -vrouw, politicus, muzikant, dominee, advocaat, acteur, actrice, bankier, voetballer, model, afgestudeerde, student, ingenieur en wilt u rijk, beroemd en krachtig zijn in het leven?
    DIT IS UW GOUDEN KANS, EN GEEN MENSELIJK OFFER. De grote Illuminati-broederschap zal je rijk, machtig, beroemd en rijk maken. Je kunt al je dromen en hartsverlangen verwezenlijken door lid te zijn van de Illuminati-broederschap, een lang leven en voorspoed hier op aarde, en er zijn grote voordelen en beloningen.
    Als je echt lid wilt worden van de grote Illuminati, neem dan vandaag nog contact met ons op.
    E-mail ....: Illuminati666.confirmed01@gmail.com
    Telefoon ....: +1 (707) 6027784

    BeantwoordenVerwijderen
  161. HOE IK NAAR DE ILLUMINATI BROEDERSCHAP NADAT NA VEEL OPLICHTINGEN Hallo iedereen mijn naam is Madison Clark ik kom uit het VK ik geef een getuigenis over hoe ik lid ben geworden van de Illuminati-broederschap, ik probeerde nu al zoveel jaar lid te worden van deze organisatie, ik werd opgelicht door een nepagent in Zuid-Afrika en Nigeria, ik was down ik kon mezelf en mijn gezin niet meer voeden en ik probeerde met alle middelen geld te verdienen, maar tevergeefs, ik was bang om contact op te nemen met een Illuminati-agent omdat ze eten mijn geld, op een dag kwam ik een bericht tegen van iemand die een getuigenis aflegde en een man genaamd James Rashford bedankte omdat hij hem hielp om lid te worden van de Illuminati-broederschap, toen keek ik naar de e-mail van de man en het telefoonnummer dat daar was geschreven. neem contact met hem op omdat ik vaak werd opgelicht door oplichters die mijn 500.000 aten en weggingen met het geld, toen was ik erg in de war, dus besloot ik contact op te nemen met de persoon die de getuigenis had gekregen en ik belde hem en ik communiceerde met hem via de telefoon oproepen voor h Ik begon me zijn eigen verhaal te vertellen over wanneer hij mee wilde doen, hij vertelde me alles wat ik moest doen, toen nam ik een besluit en belde de agent genaamd James Rashford en hij vertelde me alles wat ik moest doen en ik werd ingewijd, verrassend genoeg kreeg ik mijn voordeel van het feit dat ik een nieuw lid ben van de grote Illuminati-broederschap Ik was zo blij, voor degenen onder u die probeerden lid te worden van deze organisatie, is dit uw kans om lid te worden van het contact met MR james op WhatsApp (+2348107771101) of e-mail illuminatip8@gmail.com voor meer informatie

    BeantwoordenVerwijderen
  162. ✝️ Word lid van de Illuminati-broederschap voor geld, macht, roem en veiligheid. E-mail: illuminatistar6666@gmail.com, of WhatsApp +1(631)215-3778.
    VOORDELEN EN BELONINGEN DIE AAN DE LEDEN WORDEN GEGEVEN.
    🔯 1. Een contante beloning van $ 60.060.800 USD.🔺
    🔯 2. Een nieuwe gestroomlijnde droomauto ter waarde van USD $ 670.690 USD, 🔺
    🔯 3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze ter waarde van USD $ 980.500 USD🔺
    🔯 4. Maandelijkse betaling van $ 80.860 USD per maand als lid. 🔺
    🔯 5. Mis het niet om het Licht, geld, roem en macht te zien in 3 dagen. 🔺
    🔯 6. Geen menselijke offers.🔺
    🔯 7. Wees een miljonair🔺
    Als je geïnteresseerd bent om je bij ons aan te sluiten, 🔺 Neem contact met ons op: e-mail: illuminatistar6666@gmail.com of WhatsApp +1(631)215-3778.

    BeantwoordenVerwijderen
  163. Mein Zeugnis darüber, wie ich Illuminati-Mitglied wurde. Ich möchte die Leute, die sich dem großen Illuminate anschließen wollen, darüber informieren, wie mir ein großartiges Illuminati-Mitglied geholfen hat. Er heißt Mr Harris. Hilft mir, mein Leben aus dem Stadium des Todes zurückzugewinnen. nach etwa 5 Jahren und sechs Monaten entlassen. Nachdem sie von so vielen Mitgliedern der Illuminaten betrogen wurden. Ich war in all den Jahren hoffnungslos und finanziell am Boden. Aber eines Tages, als ich im Internet surfte, stieß ich auf den Posten des Great Illuminati-Mitglieds, Herrn Harris, und sagte, dass Sie berühmt, reich und erfolgreich im Leben sein können, wenn Sie Mitglied der Great Illuminati waren. Sofort kontaktierte ich und Ich erklärte ihm alles und er empfahl mich und half und ich bezahle für das Registrierungsformular für die Mitgliedschaft, das verwendet wird, um mich zu initiieren, und ich wurde in die große neue Weltordnung der Illuminaten eingeweiht. Danach gaben sie mir alle Richtlinien und sagten mir, dass alle neuen Mitglieder nach der Initiierung mit der Summe von 1.000.000 US-Dollar in bar belohnt werden. Mit der Hilfe von Herrn Harris. Ich wurde vollständig als komplettes Illuminati-Mitglied initiiert. Wenn Sie schon einmal mit Betrügern gescheitert sind oder zum ersten Mal jemanden suchen, der Ihnen hilft, Mitglied zu werden, ist mein Rat für Sie, es mit Herrn Harris zu versuchen. Er ist Ihre beste Chance, das zu werden, was Sie sich für Ihr zukünftiges Leben wünschen. Kontaktieren Sie ihn per E-Mail: illuminatiofficial565@gmail.com oder WhatsApp +2348056051569.[b][/b]

    BeantwoordenVerwijderen
  164. HALLO KIJKERS. JE KUNT VANDAAG LID WORDEN BIJ DE ILLUMINATI, ONGEACHT WAAR JE IN DE WERELD BENT.
    Wil je vrijheid, roem, rijkdom, krachten en wil je dat al je dromen uitkomen? Ben je een opkomend artiest, danser, ondernemer, etc. The Great Illuminati Society biedt je een levenslange kans om je wensen uit te laten komen. Sluit je aan bij de Illuminati en laat al je hartswensen, snelle auto's, roem, geld, invloed en macht uitkomen. Verdien $ 50.000 per maand om lid te worden en $ 50.000.000 als een voordeel dat je een volwaardig lid bent van de grote Illuminati-beweging om weer een nieuw leven te beginnen ...
    Geen vals spel, geen opoffering en geen kwaad ... is een organisatie van vrede, eenheid en liefde, om je aan te melden of de grote raad te bellen op het WhatsApp-nummer: +33758476136
    E-mailadres: greatilluminati0666@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  165. WELCOME TO ILLUMINATI BROTHERHOOD ORGANIZATION.
    I believe we all have a dream, a dream to become something big in life, so many people die today without accomplishing their dreams. Some of us are destined to become the president of our various countries or to become. one of the world's greatest musicians, footballers, politicians, businessmen, comedians or to be a helper to other people that are in need Note; newly recruited members are entitled to great benefits and rewards, There is no human sacrifice. If you are truly interested in joining the illuminati contact us today for more Information WhatsApp:+1(234)248-7286 OR +919205107358
    Email: illuminatikingdomempire@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  166. BIENVENIDO A LA ORGANIZACIÓN DE HERMANDAD ILLUMINATI.
    Creo que todos tenemos un sueño, un sueño de convertirnos en algo grande en la vida, muchas personas mueren hoy sin lograr sus sueños. Algunos de nosotros estamos destinados a convertirnos en presidentes de nuestros distintos países o llegar a serlo. uno de los mejores músicos, futbolistas, políticos, empresarios, comediantes del mundo o para ayudar a otras personas que lo necesitan. Nota; Los miembros recién reclutados tienen derecho a grandes beneficios y recompensas. No hay sacrificio humano. Si está realmente interesado en unirse a los Illuminati, contáctenos hoy para obtener más información WhatsApp: +1 (234) 248-7286 O +919205107358
    Correo electrónico: illuminatikingdomempire@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  167. WORD LID VAN DE GROTE ILLUMINATI TEMPEL VAN GELD EN POWERNOTE: ER IS GEEN MENSELIJK OPOFFER EN ILLUMINATI VRAAGT OOK NIET OM DE REGISTRATIEKOSTEN

    U kunt via WhatsApp contact opnemen met de tempelagent: +1 206-855-6632
    Ben je een zakenman of -vrouw, politiek, muzikant, wil je rijk, beroemd, krachtig in het leven zijn, word vandaag lid van de Illuminatibrotherhood-cultus en krijg meteen een rijk bedrag van. 1 miljoen dollar in een week, en een gratis huis. waar je ook kiest om te leven in deze wereld en ontvang ook maandelijks 500.000 Amerikaanse dollars als salaris ...

    .Ben je geïnteresseerd, bel dan nu de makelaar +1 206-855-6632 of whatsaap hem op
    +1 206-855-6632) Je moet ten minste 25 jaar oud zijn voordat je contact kunt opnemen met onze partners . Doe niet mee als je student bent.

    BeantwoordenVerwijderen
  168. Groeten van de grote orde van verlichting aan de verenigde staat en aan de hele wereld, dit is een open gelegenheid om lid te worden van de gemeenschap van de verlichte mensen, waar je je verloren dromen kunt heroveren, en ook waar je het licht van de rijkdom kunt herwinnen en geluk zonder enig bloedoffer. En we betalen ook de som van $ 550.000 om alle nieuwe leden te krijgen wanneer ze lid worden van de broederschap en ook aan een huis naar keuze en locatie met investering en deze kans in het leven om beroemd te worden.

    VOORDELEN GEGEVEN AAN NIEUWE LEDEN DIE OP DE VERLICHTING GAAN.
    1. Beloon contant geld van $ 550.000.
    2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000 USD
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een maand lang consult met de 5 beste ter wereld.
    De leiders en 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres = illuminatiworldwideorder@gmail.com of onze wahtsapp +15184145254



    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    BeantwoordenVerwijderen
  169. WORD LID VAN DE GROTE ILLUMINATI-TEMPEL VAN GELD EN KRACHT
    LET OP: ER IS GEEN MENSELIJK OFFERTE IN EN ILLUMINATI VRAAGT OOK NIET OM DE REGISTRATIEKOSTEN

    U kunt via WhatsApp contact opnemen met de tempelagent: +1 334-708-0560
    Bent u een zakenman, politicus, muzikant, dominee, voetballer? Je wilt rijk worden
    beroemd, krachtig in het leven, sluit je aan bij de cultus van de Illuminati-broederschap
    vandaag en ontvang direct een rijk bedrag van. $ 1 miljoen per week en gratis
    Auto waar je ervoor kiest om in deze wereld te leven en zelfs $ te krijgen
    1.000.000 als uw voordeel om een nieuw leven te beginnen.

    neem contact op met de tempelagent via WhatsApp: +1 334-708-0560
    Je moet minimaal 25 jaar oud zijn voordat je contact kunt opnemen met onze partners. Doe niet mee als je student bent.

    BeantwoordenVerwijderen
  170. WELKOM BIJ ILLUMINATI BROTHERHOOD ORGANISATION.

    Ik geloof dat we allemaal een droom hebben, een droom om iets groots in het leven te worden, zoveel mensen sterven vandaag zonder hun dromen te verwezenlijken. Sommigen van ons zijn voorbestemd om president van onze verschillende landen te worden of te worden. een van 's werelds grootste muzikanten, voetballers, politici, zakenmensen, komieken of om een helper te zijn voor andere mensen in nood Let op; nieuw aangeworven leden hebben recht op grote voordelen en beloningen. Er zijn geen mensenoffers. Als je echt geïnteresseerd bent om lid te worden van de illuminati, neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie WhatsApp:+1(234)248-7286 OF +919205107358
    E-mail: illuminatikingdomempire@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  171. GROETEN VAN DE GROOTMEESTER! MET BETREKKING TOT U LID WORDT VAN DE GROTE ILLUMINATI, HETEN WIJ U VAN WELKOM. Maak deel uit van iets winstgevends en speciaals (WELKOM IN DE WERELD VAN ILLUMINATI). Ben jij een POLITICUS, INGENIEUR, ARTS, ENTERTAINER, MOD EL, AFGESTUDEERD / STUDENT, OF JE HEBT HET IN MENING OM JE BEDRIJF UIT TE BOUWEN OM GROTE MENSEN TE WORDEN. Het is ook relevant om dat te weten om lid te worden en de som van $ 100.000.000 te verdienen, als het maandelijkse Illuminati-lidmaatschapssalaris. "KANS" De grote Illuminati-organisatie maakt je rijk en sommige van deze beroemde GOUDEN in de wereld, het zal je uit de basis verheffen en je naar grotere hoogten brengen als je er al lang naar hebt gestreefd en samen zullen we de wereld regeren met de grote en machtige kracht van de Illuminati, een lang leven en voorspoed hier op aarde met eeuwig leven en gejuich. neem contact met ons op via officiële mail: illuminatieuropeheadquarter@gmail.com of onze wahtsapp +34632600778.

    BeantwoordenVerwijderen
  172. GREETINGS FROM THE GRAND MASTER! AS REGARDS YOU BECOME A MEMBER OF THE GREAT ILLUMINATI, WE WELCOME YOU. Be part of something profitable and special (WELCOME TO THE WORLD OF ILLUMINATI). Are you a POLITICIAN, ENGINEER, DOCTOR, ENTERTAINER, MOD EL, GRADUATE / STUDENT, OR YOU HAVE IT IN MIND TO EXPAND YOUR BUSINESS TO BECOME GREAT MINDS. It is also relevant to know that to become a member, and earn the sum of $ 100,000,000, as the monthly Illuminati membership salary. "OPPORTUNITY" The great Illuminati Organization makes you rich and some of these famous GOLDEN in the world, it will lift you out of the grass root and take you to greater heights if you have long aspired to be and together we will rule the world with the great and mighty power of the Illuminati, long life and prosperity here on earth with eternal life and jubilation. contact us with official mail: illuminatieuropeheadquarter@gmail.com or our wahtsapp +34632600778.

    BeantwoordenVerwijderen
  173. HALLO DAAR
    kijker Ik ben hier om mijn getuigenis te delen over hoe ik uiteindelijk lid werd van de Illuminati-buurt en RIJK, BEROEMD EN KRACHTIG werd. Ik heb mijn best gedaan om lid te worden van de broederschap, maar ik werd verschillende keren opgelicht voordat ik een getuigenis vond. op internet dus ik nam contact op met de agent, ik was zo bang dat hij me om veel geld zou vragen voordat ik bij het licht kon komen, maar tot mijn grootste verbazing vroeg hij me alleen om de items te kopen die ik maakte en vandaag ben ik erg blij om hem aan de wereld te vertellen dat ik rijk ben en met dit alles veel bedrijven heb kunnen opbouwen. Ik kreeg meteen een bedrag van $ 7 miljoen dollar op mijn persoonlijke rekening en ik ben ook over de hele wereld bekend met het bedrijf. die de Illuminati-broederschap mij gaf en ik heb ook de macht om te doen wat ik wil ... ik weet dat veel mensen in mijn baan kunnen zijn ook op zoek naar hulp hier ben jij
    Officiële e-mail: illuminatilight676@gmail.com
    WhatsApp-nr: (+ 1 (573) 982-0773)

    BeantwoordenVerwijderen
  174. WELKOM BIJ ILLUMINATI BROTHERHOOD ORGANISATIE. Ik geloof dat we allemaal een droom hebben, een droom om iets groots in het leven te worden, zoveel mensen sterven vandaag zonder hun dromen te realiseren. Sommigen van ons zijn voorbestemd om president van onze verschillende landen te worden of te worden. een van 's werelds grootste muzikanten, voetballers, politici, zakenmensen, komieken of om een helper te zijn voor andere mensen in nood. Aandacht; nieuw aangeworven leden hebben recht op grote voordelen en beloningen. Er zijn geen mensenoffers. Als je echt geïnteresseerd bent om lid te worden van de illuminati, neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie WhatsApp:+1(781) 412-5092 E-mail: brothersofhell666@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  175. Groeten van de grote orde van verlichting aan de verenigde staat en aan de hele wereld, dit is een open gelegenheid om lid te worden van de gemeenschap van de verlichte mensen, waar je je verloren dromen kunt heroveren, en ook waar je het licht van de rijkdom kunt herwinnen en geluk zonder enig bloedoffer. En we betalen ook de som van $ 550.000 om alle nieuwe leden te krijgen wanneer ze lid worden van de broederschap en ook aan een huis naar keuze en locatie met investering en deze kans in het leven om beroemd te worden.

    VOORDELEN GEGEVEN AAN NIEUWE LEDEN DIE OP DE VERLICHTING GAAN.
    1. Beloon contant geld van $ 550.000.
    2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000 USD
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een maand lang consult met de 5 beste ter wereld.
    De leiders en 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact op met thegreatlight666@aol.com/(6123512208) om mee te doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  176. GROETEN VAN DE GROOTMEESTER! MET BETREKKING TOT U LID WORDT VAN DE GROTE ILLUMINATI, HETEN WIJ U VAN WELKOM. Maak deel uit van iets winstgevends en speciaals (WELKOM IN DE WERELD VAN ILLUMINATI). Ben jij een POLITICUS, INGENIEUR, ARTS, ENTERTAINER, MOD EL, AFGESTUDEERD / STUDENT, OF JE HEBT HET IN MENING OM JE BEDRIJF UIT TE BOUWEN OM GROTE MINDS TE WORDEN. Het is ook relevant om dat te weten om lid te worden en de som van $ 100.000.000 te verdienen, als het maandelijkse Illuminati-lidmaatschapssalaris. "KANS" De grote Illuminati-organisatie maakt je rijk en sommige van deze beroemde GOUDEN in de wereld, het zal je uit de basis verheffen en je naar grotere hoogten brengen als je er al lang naar hebt gestreefd en samen zullen we de wereld regeren met de grote en machtige kracht van de Illuminati, een lang leven en voorspoed hier op aarde met eeuwig leven en gejuich. neem contact met ons op via officiële mail: illuminatieuropeheadquarter@gmail.com of onze wahtsapp +34632600778

    BeantwoordenVerwijderen

  177. Ik verloor mijn relatie van 5 jaar in oktober. Mijn ex heeft me met zoveel pijn achtergelaten en sindsdien ben ik een gebroken en verbrijzeld hart. Ik heb contact met veel spreukenmakers en ze trekken me zonder resultaat van mijn geld af. Ik heb zoveel sites online gemaild op zoek naar een goede spreukgebruiker totdat ik werd gevraagd door een 32-jarige vrouw om contact op te nemen met Dr Ilekhojie, ik geloofde hem nooit? vergaf het hem en dat deed ik. als je een probleem hebt, neem dan nu contact met hem op via deze e-mail: gethelp05@gmail.com of bel/WhatsApp: +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  178. De groeten!!
    Ik ben lid van de grote illuminati.. Wil je lid worden van de illuminati en rijk en beroemd, krachtig en beschermd in het leven worden..??

    Geld is geen probleem voor ons, sluit u vandaag nog bij ons aan en begin uw financiële ellende. Uw financiële welzijn is ons doel. Bij ons bent u financieel vrij en stabiel.

    Gelieve JA te antwoorden
    Bij interesse of voor meer informatie over de organisatie

    Opmerking!!! Afstand is geen belemmering om lid te worden van de Illuminati en geen mensenbloedoffers .. neem contact op met markodion126@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  179. officiële massage van de Illuminati Brotherhood voor de wereld. Je bent een zakenman of -vrouw, artiest, politicus, pastoor, student, toctor, muzikant om rijk, beroemd, machtig te zijn en in alle situaties waarin je je bevindt, en onthoud dat de Illuminati je niet om geld of mensenoffers vragen , sluit je vandaag nog aan bij de cultus van de Illuminati-broederschap en word direct rijk. Word lid, krijg veel gratis geld en een huis overal ter wereld waar je wilt wonen, en verdien ook $ 10 miljoen om een ​​bedrijf te starten.

    VOORDELEN VOOR NIEUWE LEDEN DIE ZICH AANSLUITEN OP ILLUMINATI.

    1. $ 100.000.000 contante prijs

    2. Strakke nieuwe droomauto ter waarde van $ 500.000,00

    3. Een droomhuis gekocht in een land naar keuze

    4. VIP-behandeling op alle luchthavens ter wereld


    Als je geïnteresseerd bent, bel dan nu de vertegenwoordiger of neem contact met hem op via WhatsApp. +1 (781) 361-9631
    + Je moet minimaal 25 jaar oud zijn om contact op te nemen met onze partners. Ben je student, stuur dan een mail naar: litisociatyorder2013@gmail.com,

    BeantwoordenVerwijderen
  180. Goed nieuws!!! Goed nieuws!!!,
    Wil jij een rijk, gezond en
    beroemd leven? Wil je meteen rijk worden en uit het lijden komen? Wil je dat de wereld je herkent en naar je luistert als je spreekt? Wil je de macht en controle hebben? zo ja, hier
    het is een goed advies: word lid van de "ILLUMINATI ORGANISATION", vraag je misschien
    "Hoe kan ik me aanmelden", het antwoord is simpel, het enige wat je hoeft te doen is
    neem contact met ons op via WhatsApp of e-mail (contactgegevens worden hieronder vermeld) VERHOOGD VAN ARMOEDE.
    Neem gerust contact met ons op als u onze service op welke manier dan ook nodig heeft!

    Hier is onze contactgegevens:
    E-MAIL: illuminatilight676@gmail.com
    WHATSAPP EN OPROEPEN: +1 (951) 494-0176



    LET OP: Alleen diegenen die geïnteresseerd zijn om lid te worden van Satans kerk kunnen het kantoor bezoeken of een e-mail sturen naar het onderstaande e-mailadres. Neem geen contact op als je geen interesse hebt en eenmaal gecontacteerd is er geen weg meer terug. dus denk na voordat u contact opneemt. AANDACHT!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  181. WELKOM BIJ DE GROTE BROEDERSCHAP VAN ILLUMINATI. VERLICHTING666.

    Contact via e-mail: illuminatbrotherhood897@gmail.com of whatsapp-nummer +1 251 262 8358

    Wil je lid worden van Illuminati als een broederschap die je rijk en beroemd zal maken? In de wereld en macht hebben om mensen op hoge plaatsen wereldwijd te controleren. Ben je een zakenman of -vrouw, artiest, politicus, muzikant, student, voetballer of basketballer. Wil je rijk, beroemd, krachtig in het leven staan. Sluit je vandaag nog aan bij de Illuminati-broederschapcultus en ontvang direct een rijk bedrag van $ 2.000.000,00 Amerikaanse dollars als maandsalaris en een gratis huis. Waar je ook kiest om te leven in deze wereld.

    VOORDELEN GEGEVEN AAN NIEUWE LEDEN DIE ZICH AANSLUITEN OP ILLUMINATI.
    1. Een contante beloning van $ 500.000.000 USD.
    2. Een nieuwe, slanke droomauto met een waarde van $ 300.000.
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    4. Een maand vakantie (volledig betaald) naar uw toeristische droombestemming.
    5. Een jaar golflidmaatschapspakket.
    6. Een VIP-behandeling op alle luchthavens ter wereld.
    7. Een totale verandering van levensstijl.
    8. Toegang tot Bohemian Grove.
    9. Maandelijkse betaling van $ 2.000.000 USD op uw bankrekening elke maand als lid.
    10. Een maand geboekte afspraak met Top 5 wereldleiders en Top 5 beroemdheden in de wereld.
    Als je geïnteresseerd bent om je bij ons aan te sluiten bij de Grote Broederschap illuminati 666. Neem contact met ons op via e-mail: illuminatbrotherhood897@gmail.com of whatsapp-nummer +1 251 262 8358

    BeantwoordenVerwijderen
  182. Ik had een mooie en geweldige band met mijn man en we waren zo verliefd en werden jaloers op iedereen om ons heen. Ik heb nooit geweten dat zijn familie ons huwelijk nooit steunde omdat zijn moeder een specifieke dame had met wie ze wilden dat hij zou trouwen, maar hij stond erop dat hij voor mij ging en niemand anders. Ze hadden hun manier om mijn man in verwarring te brengen en ervoor te zorgen dat hij van me scheidde en toen ze erin slaagden, was ik er kapot van en verliet mijn man mij en mijn dochter. Ik was depressief en verloor bijna mijn leven langs de lijn. Mijn zus moest een middel voor me bedenken om ervoor te zorgen dat ik hem terug zou krijgen en we namen contact op met DR JOE. Hij kwam me te hulp en deed er alles aan om ervoor te zorgen dat het probleem werd opgelost. Hij redde mijn man van de hypnose die ze hem oplegden om ervoor te zorgen dat hij mij en de liefde die we deelden in de steek liet. Ik ben zo blij dat hij nu weer bij me is, zoals DR JOE me verzekerde. Woorden schieten te kort om hem te bedanken dat hij er voor mij is. Zijn e-mail is (drjoesolutionspells@gmail.com) of zijn WhatsApp +1 330-694-6798

    BeantwoordenVerwijderen