1 april grap?


(ingezonden) Uitgelicht: AD, 31.3.2009 'Ergernis over hond en moskee'.

(...)Bewoner Bert van der Kuil laat al 40 jaar zijn honden uit langs het kanaal. Hij is niet van plan ze aan de riem te doen ter hoogte van de moskee, ook al kreeg hij een paar keer bijna slaande ruzie met een groepje jonge moslims. ,,Als hier een aanlijngebod komt, dan is het oorlog in de wijk,’’ briest Bert. Wijkgenoot Bert Meijer lijnt zijn hondje Spot wel aan bij de moskee. ,,Ik vind dat een kwestie van respect.’’
In de El Fath Moskee wil dinsdagmiddag niemand iets zeggen over de wrijvingen tussen moslims en hondenuitlaters. Moslimmannen die de moskee verlaten, doen er het zwijgen toe. Binnen verwijst een woordvoerder naar het bestuur. Hij wil wel kwijt dat het probleem opgelost gaat worden.(...)

Bron: Algemeen Dagblad.

Heeft u ook voorbeelden van Jip-en-Janneke-uitspraken/berichten/verslaggeving/foto's gehoord/gezien op radio, televisie of andere media? Stuur deze, met bronvermelding, dan naar hoeiboei@gmail.com .

6 opmerkingen:

 1. Zo'n relaas doet toch de vraag opborrelen waarom een smulbos niet tevens als hondenuitlaatplaats zou kunnen fungeren?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En Hillary Clinton's hond schijnt ook nog kwijt te zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit lijkt me geen 1 april grap. Bovendien stond 't gisteren al in de krant.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het berust op het waanidee van die zogenaamde "profeet" dat honden onrein zijn. Een volkomen willekeurig gril van die Mohammed.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Uiteindelijk zal ook dit probleem 'etnisch weggezuiverd' worden.

  BeantwoordenVerwijderen