Idee: islamitische wijk bij Muiderpoort


(ingezonden) Uitgelicht: Amsterdam, buurtleven.nl 'Het Muiderpoortgebied moet de 'beste islamitische wijk van Nederland worden, waar ook Christenen, Hindoes en ongelovigen zich thuisvoelen'.

Dat is één van de ideeën die buurtbewoners en ondernemers hebben voor de vernieuwing van het gebied. Het idee werd geopperd tijdens een meedenkbijeenkomst voor de buurt.

Bron

Heeft u ook voorbeelden van Jip-en-Janneke-uitspraken/berichten/verslaggeving/foto's gehoord/gezien op radio, televisie of andere media? Stuur deze, met bronvermelding, dan naar hoeiboei@gmail.com .

12 opmerkingen:

 1. De giller van het jaar. 020-oost is al jaren een islamitische buurt. Zelfs de Dirk van de Broek is er al vertrokken dankzij de vele plunderingen van deze kansenmensen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog een leuk ideetje. Stadsdeelvoorzitter Fatima Elatik als minister van onderwijs, herstel premier herstel ambassadeur in een warm land.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De perfecte plek voor een hamburgerketen die zo goedkoop is dat het lijkt of je een overvaller bent.
  Solves all problems !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een islamitische wijk waar ook andersgelovigen en ongelovigen zich thuisvoelen lijkt mij een uitermate tegenstrijdig concept. Zo iets bestaat nergens.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk een islamitische wijk. Enig.
  Maar waarom eigenlijk. O ja. Dan hoeft er niet zo geïntegreerd te worden.
  Misschien is het handig om dan duidelijk aan te geven, met borden ed, waar die wijk begint en eindigt. Om daar dan ook evt veranderde wet en regelgeving tav een en ander op aan te geven.
  Lijkt me wel handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Rabbi Jeremy Rosen over de voordelen van een ghetto

  http://tinyurl.com/dgew86

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Islamisering van Nederland gaat sneller dan 'verkazing' van moslims

  Amanda Kluved, 10.4.2009 in de Volkskrant:

  Gebed moslims in Rotterdam verhoord

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat is best wel een goed idee vanuit de mohammedaanse invalshoek gezien. Je neemt je eigen andersgelovigen, nietgelovigen en andersoortige dhimmies mee naar je getto. Deze voorzien doormiddel van noeste arbeid in het levens onderhoud van de kleine umma en Van de extra inkomsten aan dhimmibelastingen (xxl tarief) op van alles en nog wat kun je 'leuke' dingen organiseren voor b.v. de kleine mohammedaantjes. Bovendien heb je dan ook nog je pispaatjes, in elkaar te beuken zomaar iemands en zwarte schapen op voorraad. Best wel een Slim idee. Nooit verwacht van die retarded mohammedanen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat Amanda vergat te vertellen.

  Schep je eindelijk wat fasciliteiten voor moslima's, hebben ze de gotspe er geen gebruik van te maken. Alle vijftig stoelen bleven leeg terwijl de rest van de zaal voor drie/kwart gevuld was door durskes met en femkes zonder.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. "Alle vijftig stoelen bleven leeg terwijl de rest van de zaal voor drie/kwart gevuld was door durskes met en femkes zonder."

  Het schijnt dat er met mijn inburgering wat is misgegaan, want wat zijn 'durskes' en 'femkes'?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Woont iemand van de commentatoren in de Indische buurt? Er zijn drie Albert Heijns in een buurt waar sociaal-economisch minder bedeelden wonen. denk daar eens heel kort over na.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Weet je wat nou het aardige van de reacties van Tulay is? Dat ik die niet hoef te lezen. Zo onzinnig. Ik sla ze dus over. Het staat er wél, maar het bereikt me niet! Net zoiets als de column van Carrie in het Rotterdams Dagblad. Of dat gekladder van Vicent Bijlo, en de al even politiek correcte, Jerry op de achterkant van het AD. Gewoon de pagina omslaan. De opinie van de z.g.’Dominee’ Visser? Gewoon het geluid van de TV Rijnmond uitzetten. Ik mis er al jaren niets aan.

  BeantwoordenVerwijderen