Wethouder Grashoff gaat los.(ingezonden) Uitgelicht: Uitspraak wethouder Rik Grashoff (GroenLinks) tijdens persconferentie van wethouder Grashoff en “bruggenbouwer” en integratie-expert Tariq Ramadan, 15.4.2009. Bron.


Victor Reijkersz, gemeenteraadslid voor Leefbaar Rotterdam:

Grashoff begon snoeihard de aanval te openen op alle Rotterdammers die niets van de islam moeten hebben. Volgens Grashoff hebben deze mensen angst voor immigratie en de islam en zijn ze ziek.

Grashoff: “Het is als een ziekte. Er moet een nationale inentingscampagne komen tegen deze volksziekte.”


Ramadan steunde Grashoff door te bevestigen dat hij het een “international disease” vond om vervolgens een keiharde directe sneer naar Leefbaar uit te delen.

Ramadan: “Political forces that have no social policies and want to win elections do so by spreading fears about islam.”

Bron/volledige tekst: Leefbaar Rotterdam

Heeft u ook voorbeelden van Jip-en-Janneke-uitspraken/berichten/verslaggeving/foto's gehoord/gezien op radio, televisie of andere media? Stuur deze, met bronvermelding, dan naar hoeiboei@gmail.com .

6 opmerkingen:

 1. "Groen links wethouder vindt kritiek op islam een volksziekte" ik zie de koppen al voor me.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. GroenLinks is een volksziekte en islam is de k*nker van deze wereld.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit laat maar weer eens zien hoe zeer de erfenis van de Sovjetunie nog voortleeft qua mentaliteit bij partijen als Groen-Links. Ook in de Sovjetunie werden critici ziek verklaard en opgesloten, een linkse traditie dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog 2 ingezonden Jip en Janneke berichten, waarvoor dank:

  Al Sharpton: "De Somalische piraten zijn een vrijwillige kustwacht.

  Som. piraten zijn vrijwillige kustwachtEn 'schennis' in Amsterdamse Hengelsportzaak:


  blootEn lees vooral in De Pers van vandaag Kustaw Bessems en Dirk Jacob Nieuwboer: Geen wonder dat Wolfsen ingreep. Heel, heel mooi.

  Geen wonder dat Wolfsen ingreep

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Rik Grashoff, de Rotterdamse wethouder van Apartheid, heeft het allemaal niet zo bedoeld. Hij neemt op verzoek van PvdA en VVD zijn uitlating terug dat islamangst een volksziekte is.

  BeantwoordenVerwijderen