Voor de nabestaanden van slachtoffers van islamitisch terrorisme

Kent u dat? Dat u zich afvraagt hoe ’t moet zijn een geliefde te verliezen door de islam?

Dat er ergens Allah Akbar is geroepen waar uw geliefde toevallig ook was omdat hij naar zijn werk moest of iets anders alledaags en dat u hem daarna nooit meer zult zien. Niet in levenden lijve. (Begin nu niet over statistieken, en een geliefde door islamitisch geweld verliezen is echt iets anders dan door een verkeersongeluk.)

Ik moet daar af en toe aan denken, al blokkeren mijn hersenen dan bijkans van walging. Niet omdat ik bang ben maar omdat ik een geliefde heb én omdat ik nog nooit een nabestaande of zwaar gewond slachtoffer van islamitisch terrorisme heb gehoord die openlijk z’n grote verlies onder woorden bracht en tevens de islam noemde of de daders voluit de schuld gaf.

Ik verwacht dat ook niet.
Het verdriet is te groot en privé bovendien. De afschuw van de islam en vooral van de enablers is
mogelijk nog groter maar je geliefde krijg je er niet mee terug.

Wat ik evenmin verwacht maar wél steeds voorgeschoteld krijg is een nabestaande van een overledene door islamitisch geweld die openlijk z’n geliefde herdenkt en eert en vervolgens over ‘tolerantie’ begint en ‘dat haat niet zal en mag overwinnen’ want ‘dat had het slachtoffer nooit gewild’. [Zie bijvoorbeeld het eerbetoon van de man van de vermoorde politie-agent in Parijs (20.4.2017): video http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/04/adieu_xavier.html#comments]

Ja mooi, maar in wezen een politiek correct praatje waar de goegemeente mee in slaap wordt gesust en dat juist de weg open houdt voor méér islamitisch geweld, méér islamisering en verder buigen voor de islam. Een beangstigend scenario want de diagnose van de ziekte wordt niet gesteld maar bang mogen we niet zijn want dan zijn we haters, volgens diezelfde zienswijze.

Toch ben ik niet bang, en ik zeg hier voor de nabestaanden en slachtoffers van islamitisch geweld die dat zelf nooit publiekelijk zullen of kunnen doen, dat ik een bloedhekel aan de religie de islam met z’n achterhaalde regeltjes heb en aan sommige moslims die menen die discriminerende regels aan ons te kunnen opleggen. Ik verafschuw de boven-ons-gestelden die dat mogelijk maken ten zeerste.

Dit is het minste wat ik kan doen. Dat zie ik als mijn plicht als weerbare democraat.

Nee hoor, ik ben niet bang, maar ik weet dat ik nooit in staat zal zijn om te beschrijven hoe het voelt een geliefde te verliezen door islamitisch (van deze tijd) of ander religieus geweld (niet meer van deze tijd).

Blijf veilig, en blijf gezond!

Annelies van der Veer
26 april 2017

10 opmerkingen:

  1. In de jaren '80 streden Sovjets streden tegen mudzjâhidîn in Afghanistan. Svetlana Alexijevitsj vermeldt in Zinkjongens, Amsterdam/Antwerpen,2017 dat de Sovjets een Afghaan de ruimte in schoten om deze Afghaan te overtuigen dat God niet bestaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. " Ik verafschuw de boven-ons-gestelden die dat mogelijk maken ten zeerste"

    Dat is nog maar de vraag.
    We hebben pas verkiezingen achter de rug.
    Fortuyn en Van Gogh zijn meer dan een decennium dood, maar de kiezer twijfelt nog ?
    Terwijl toch duidelijk de Turkse vijfde colonne de kop op stak.
    Niet eens dertig zetels voor diegene die voor het gevaar waarschuwt.
    Men koos een verradersregime dat Wilders bij voorbaat uitsloot, vóór een rustige voortzetting.



    sirik

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Sirik 18:38

    "Niet eens dertig zetels..." Je hebt gelijk, Sirik, de resultaten van de verkiezingen stelden enigszins teleur. Maar wat denk je van Jacques Monasch? Die kondigde in november vorig jaar aan dat hij met 30 zetels in de kamer zou komen met zijn Nieuwe Wegen. Hij verwierf geen enkele.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. En als de touwtjes tegen de vlagmasten slaan onder de altijd mooi blauwe meihemel en de trompet is stil, dan vraag ik mij af of "zij die gevallen zijn.."het wel goed hadden gevonden dat het pak van de opperbevelhebber nog steeds die natte bloedvlekken uit Tripoli te dragen heeft.
    Of dat zij geëerd worden met een krans gelegd door een jufferjte met een bloedspoor beginnend vanaf het plein van de dwaze moeders ?
    Of dat zij gebruikt worden voor Eigenglorie van Tedje van Es en de minister van Turkse familiezaken.

    Zouden "zij die gevallen zijn voor onze vrijheid" het gepikt hebben achter de dranghekken te moeten staan in plaats van gewoon vrij ? Of dat er voor de zoveelste maal gekransvoetbald werd ?

    Als de bovenonsgestelden bij deze gelegenheid hun gulpen hadden geopend en over de bloemen gepist, was dat nog fatsoenlijker geweest dan deze walgelijke aanstellerij.

    Viert vijf mei:

    Nederland, zeventig jaar USA-vazalstaat.


    sirik

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Sirik 10:54

    "From the halls of Montezuma to the shores of Tripoli..."

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoe hypocrite kun je zijn als premier van de U.K.
    may sprak over misselijkmakend en laf terrorisme, dat onschuldige meisjes van acht aan flarden scheurt.
    Mevrouwtje is eventjes vergeten dat zij leiding geeft aan MI5, MI6 en SAS. Die zijn wekelijks er op uit ommslachtoffers te maken maar nu in de naam van de wereldvrede.
    Collateral damage noemen we dat. Bijkomende schade veroorzaakt door precisie-bommen die enkel stoute mensen raakt.
    Zo zijn er in Pakistan, Afghanistan, maar ook Irak, Koeweit, Yemen, Irak, Syrïe onschuldige slachtoffertjes gevallen. Gevallen dankzij mensen zoals May, Obama, Trump, Cameron, Hollande, enz. Die voor de wereldvrede en schone handen vechten. Dat is pas 'sickening'
    U ziet het. Democrtatische regeringen worden niet meer gecontroleerd en bijgestuurd dmv het parlement, ergadering van afgevaardigen.
    Het experiment "parlementaire democratie" is tot een einde gekomen.
    Tijd voor democratie.

    sirik

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Sirik 9:28

    De libi(doneu)se "Brit" geraakte dermate in opwinding bij de aanblik van al die gillende keukenmeiden van 8 tot 14 jaar, dat hij de hand aan zichzelf sloeg: hij plofte.

    BeantwoordenVerwijderen

  8. Profiteer van onze leningaanbieding, snel krediet binnen 72 uur en begin met het kiezen van uw nieuwe levensproject. We bieden leningen aan alle serieuze en eerlijke mensen tot 10 000 000 euro of dollars met een rentepercentage van 3%. Onze overdrachten zijn door de bank verzekerd voor transactiebeveiliging. Dus, als u financiële hulp nodig hebt, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

    E-mail ( georges.matvinc@gmail.com )

    WhastApp : +33 756924191

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Het verkrijgen van een geldige lening tegen slechts 2% rente is altijd een groot probleem geweest voor klanten met financiële behoeften. De kwestie van leningen en onderpand is iets waar klanten zich altijd zorgen over maken bij het zoeken naar krediet van een geldige geldschieter. Maar CROWN TRUST FINANCIAL LOAN FIRM maakte een verschil in de kredietsector. wij verstrekken leningen tegen een rentevoet van slechts 2% in het bereik van 5.000,00 euro tot 100.000.000,00 euro. Ons bedrijf heeft ook een persoon nodig die onze bedrijfsvertegenwoordiger in uw land kan zijn

    Onze leningdiensten omvatten: -
    * Investeerdersleningen .......
    * Schuldconsolidatie ......
    * Estate / Housing Establisment-leningen ........
    * Zakelijke leningen ......
    * Persoonlijke leningen ........
    * Internationale leningen ... .....
    * Vakantie / Vakantieleningen ............
    * Studiefinanciering. ... ....
    * Auto- of autoleningen
    * Kerstmis en Nieuwjaar leningen

    Onze leningen zijn 100% authentiek en gegarandeerd. Het enige wat u hoeft te doen is ons te laten weten wat u wilt, en wij zullen uw droom waarmaken. CROWN TRUST FINANCIAL LOAN FIRM zegt JA als uw banken NEE zegt. Tot slot financieren we een kleinschalig kredietkantoor, intermediairs, kleine financiële instellingen. We hebben onbeperkt kapitaal.
    De terugbetaling van de lening begint 1 (een) jaar nadat de lening is ontvangen en de aflossingsperiode loopt van 5 tot 50 jaar.

    VOOR ONMIDDELLIJKE REACTIE EN VERWERKING VAN UW LENINGTOEPASSING BINNEN TWEE WERKDAGEN,
    Neem vandaag nog rechtstreeks contact met ons op via: crowntrustfinancialloanfirm@gmail.com

    Neem contact met ons op met de volgende informatie:

    Voor-en achternaam: ____________________________
    Het bedrag dat nodig is als een lening: ________________
    Leningduur: _________________________
    Het doel van de lening: ______________________
    Geboortedatum: ___________________________
    Geslacht: _______________________________
    Burgerlijke staat: __________________________
    Contact adres: _______________________
    Stad postcode: __________________________
    Land: _______________________________
    Beroep: ____________________________
    Mobiele telefoon: __________________________

    Stuur uw verzoek om een ​​onmiddellijk antwoord op:
    crowntrustfinancialloanfirm@gmail.com
    BEDANKT,
    Hoogachtend, JEFFREY FRANK

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Naam: ....... Zalina Diato
    Beroep ....... Directeur
    Leningbedrag Ontvangen ... € 6,4 miljoen
    Rentevoet ..... 1%
    Lening bedrijf ...... AASIMAHA ADILA AHMED LENING FIRM
    E-mail ..... aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com

    Mijn naam is Zalina uit Azië, ik woon hier in Linz, ik ben een grote vastgoedinvesteerder, ik ben getrouwd met een slechte man die alles heeft vernietigd dat ik heb gewerkt en voor 31 jaar heb gebouwd. Hij bracht me bankschuld en ik kon niet betalen, mijn eigendommen aan zee werden gesiez ik benaderde veel banken en geen bank stond klaar om me een lening te geven omdat ik een slechte krediet kreeg, ik dank ALLAH voor het beëindigen van mijn verdriet door AASIMAHA ADILA AHMED LOAN FIRM.Ik las een paar dagen geleden een zakelijk tijdschrift toen ik veel getuigenissen tegenkwam over het gerenommeerde kredietbedrijf dat mensen in schulden helpt en leningen verstrekt voor investeringen zonder stress zoals de commerciële banken. Ik nam de e-mail en solliciteerde, hoewel ik een grapje vond toen ik mijn lening op mijn rekening kreeg. AASIMAHA ADILA AHMED LENING FIRM gaf me (€ 6,4 miljoen), tegen een rentetarief van 1%, ik wil iedereen die een legitieme leningfirma wil, adviseren om contact op te nemen met AASIMAHA ADILA AHMED LENING FIRM die 100% Geniue biedt en lening garandeert. Ik heb begon mijn schuld te betalen en mijn bedrijf nieuw leven in te blazen. moge God je zegenen.

    Solliciteer op: aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen