Ja, maar

- Ja maar stel nu dat die wandelaars op de London Bridge een hoofddoek hadden gedragen, de vrouwen dan. Zouden die nu dan nog wél hebben geleefd?

- Hoe durf je zoiets te opperen Annelies? Walgelijk! Moslims zijn net zo goed slachtoffer van terrorisme als niet-moslims hoor.

- Ja, dat weet ik wel, dat ontken ik ook niet. Maar het zijn toch niet zo maar terroristen, het zijn toch jihadisten?

- Wat maakt dat nou uit? Dood is dood. 

- Ja, maar die jihadisten zijn moslims en geloven in Allah. Neem me niet kwalijk hoor maar daarom vraag ik me toch af of bijvoorbeeld die Chrissy Archibald, nu nog geleefd zou hebben als ze in London een hoofddoek had gedragen, of de slachtoffers bij Borough Market. Want dan hadden de jihadisten kunnen zien dat dat deze vrouw, net als zijzelf, óók een moslim is. Die jihadisten slaan hier nooit toe in de buurt van een moskee, toch? En is het niet zo dat hoogleraar Sociologie Ruud Koopmans heeft aangetoond dat de hoofddoek de beste voorspeller voor moslimfundamentalisme is? Dat mag ik toch zeggen?

- Nee Annelies, dat mag je niet want dat is compleet gestoord. Hoe durf je een moslima met een terrorist te vergelijken?

- Ja maar dat zeg ik toch niet? Ik zie een overeenkomst. Want stel je eens voor dat zo'n jihadist níet willekeurig moordt en sommige mensen spaart als hij de kans krijgt? Ik wil er niet aan denken maar stel je voor dat 't wél zo is? Wat betekent dat dan? 

- Schei toch uit met je gespeculeer Annelies. Ik heb daar niemand in de media of op het journaal over gehoord, dus het is jouw fantasie!

- Moeten alle meisjes en vrouwen dan maar een hoofddoek gaan dragen? Ik wil me niet eens een voorstelling maken van de zieke bewoordingen waarmee politici deze kledingsvoorschriften zullen aanbevelen.

- Je bent niet goed bij je hoofd Annelies. Die terroristen zijn gekken en die hebben niets met onschuldige hoofddoekjes of de islam te maken.

- Ja, maar als ik wél een punt heb, wat hebben we dan in godsnaam in huis gehaald? Ik wil niet dat mijn 'kinderen' een hoofddoek moeten gaan dragen om veilig te zijn.

- Nu moet je echt ophouden met je gedram. Je overdrijft schromelijk. Toon liever wat respect voor de slachtoffers, die net zo goed moslims hadden kunnen zijn. Het is puur toeval dat er geen moslims onder de slachtoffers in London waren! Dat geloof ik heilig.

12 opmerkingen:

 1. De Gelovigen proberen alleen maar hun grote voorbeeld de Seksverslaafde Massamoordenaar, Roverhoofdman en pervers Sadistische (Analfabete) slavendrijver de Heer Mohammed te evenaren.
  *En das nie makkelijk nie*

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bezocht uw webstek. Staan goeie dingen op. Zoals die van het britse optreden in Palestina toen dit een brits mandaat was. Uw oordeel over de profeet is zeer hard.

   Verwijderen
 2. Over enkele dagen staan er demonstraties in 28 steden, usa, geprogrammeerd.
  Anti-sharia demonstraties !
  Driemaal raden door welke groepering tegen- demonstraties worden georganiseerd.
  antifassisten worden vanzelf wel fascisten.
  Ook in NL.
  Das één.

  DE vijf grootste banken, central banken,( Dat zijn banken die altijd hun rekening kunnen betalen, want belastingsdienst) hebben vanaf januari voor zo'n 15 triljoen aan aandelen/obligaties gekocht. ( In 2008/9 ging dat van 4 naar 7 triljoen. het is nu juni 2017)
  Geen wonder dat het zo 'goed 'gaat met de economie..... de rekening komt later wel.
  immers tegenover dat geld staat geen collaterale waarde.
  U wordt gearresteerd indien u aan valsmunterij doet, Klaas Knots/Draghi worden daarentegen geprezen voor hun geniale inzichten !!!!!
  U had nog een pensioen dacht u ?  En nu maar hopen dat die islam maar niet gelijktijdig actief wordt met een crash.


  sirik

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er is iets mis met de getalletjes.
   Vanaf Januari t/m nu 1.5 triljoen nieuw geld uitgegeven door de vijf grootste central banken. Zomaar uit het niets getoverd !
   De balansen bedragen 15 triljoen( 12 nullen), geld uit het niets.

   En dan nog:
   "er wordt dertig keer meer aan nieuw geld geproduceerd dan aan goud gedelfd. Dat wil zeggen dat de ratio nieuw geld/ nieuw goud = dertig, terwijl dit bij 100% dekking, zoals het hoort, 1 (één) moet bedragen. 30 * x% = 100% --> x =3
   Hoeveelheid valsgeld, ongedekte cheque, rekening voor de volgende generatie of pensioenhhouders = 97% ( 97% lucht ipv correcte dekking) Zoek op: Weimar.
   Deze wetenschap leidt dat sommigen onder ons bitcoin kopen ... was 600 is nu 3000. Bitcoin koers is kennelijk voorloper op goudprijs, terwijl ik dacht dat goud eerder zou reageren dan bitcoin. Deze beweging geeft aan dat sommige partijen (papier)'geld' niet meer zondermeer accepteren.
   Overweging: Krijgen we een crash in okt/nov 2017 ?
   Islam is gevaarlijk, maar de Nederlandse regering is erger.
   Let op: De komende crisis wordt niet gecreeerd door het 'kapitalisties' systeem noch door stoute banken, maar door de regering/politiek middels regelgeving.

   (eye opener: vergelijk de flat in Londen eens met 9/11 !!)


   sirik

   Verwijderen
  2. Weet je zeker dat het "triljoen" is, en niet "trillion"? Amerikanen overdrijven ook in dit opzicht...

   Verwijderen
 3. Bij de moordpartij van 2013 in het Westgate winkelcentrum Nairobi (68 doden) werden moslims gespaard, en werden zoveel mogelijk niet-moslims afgeslacht.

  Ook bij de bloedige aanslagen van 2008 in Mumbai (175 doden) werden moslims gespaard en zoveel mogelijk niet-moslims vermoord. Een tiental gevangen joden werd zelfs zo langzaam mogelijk doodgemarteld. Detail; maanden vóór die aanslag was er om die reden al een Amerikaanse moslimbekeerling naar Mumbai gereisd. Hij verkende het enige joodse centrum in die miljoenenstad, zodat de Pakistaanse moordenaars hun slag konden slaan.

  In een andere miljoenenstad vol moslims maar met een piepkleine christelijke minderheid (Lahore), werd maart 2016 een aanslag gepleegd. Op christelijke kinderen die in een park naar paaseieren zochten; 72 doden.

  Zou dat met de islam te maken hebben?
  Wie daar aan twijfelt is hersendood.

  Dus ja; natuurlijk is mohammedaans geweld vooral gericht tegen niet-mohammedanen. Dat staat ook letterlijk zo in de koran; "dood de ongelovigen".
  Logisch dus dat de dagelijkse reeksen islamitische aanslagen relatief vaak gericht zijn tegen kerken, synagogen, hindoetempels etc. Of tegen plaatsen waar Westerse, dus "ongelovige" toeristen komen.

  Maar ook als mohammedaanse aanslagen gericht zijn tegen moskeeën, zijn dat doorgaans de moskeeën van "ketterse" moslims; meestal sji'ieten. Op youtube circuleert een filmpje uit Syrië, waarin een paar toevallig passerende vrachtwagenchauffeurs worden aangehouden. De isis-commandant laat trots zien dat hij de weerloze mannen laat executeren omdat "hun islam de verkeerde islam is". De mannen boften nog dat dat aan het begin van de isis-filmindustrie is. In de jaren daarna zou isis steeds wredere en gruwelijker executiemethoden bedenken. Deels omdat de koran leert dat allah een necrofiel is; maar toch ook om moslims naar oorlogsgebieden te lokken. Afshin Ellian sprak tijdens het hofstadproces van "islamporno", omdat de computers van Mohammed B en Samir A vol met die islamtroep stonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De indoctrinatie van de reguliere westerse media heeft haar gif succesvol weten in te zetten. Wat wil je in een land, waar bijna 4 miljoen mensen boer zoekt vrouw" kijkt? Wereldbeeld lekker overzichtelijk, want tis al druk genoeg..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De turkse webstek Dutchturks dot nl opereert met zwarte lijsten waarop vermeld vooraanstaande Nederlanders , verdacht van haat tegen muzelmannen.
  De Turken van deze webstek noemen de verdachte personen "Ultrazionistische moslimhaters".

  BeantwoordenVerwijderen
 6. aardig stukje op yt : wim van rooy caféweltschmerz "bovenklasse... '  sirik

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op internet staat een vraaggesprek met Wim van Rooy in 't Pallieterke, een antwerps weekblad.
   Wim van Rooy zegt dingen die men in Nederland niet durft uit te spreken.

   Verwijderen
 7. Uit mijn blote hoofd gezegd (koran niet in de buurt) staat er over het sluieren iets van: ‘opdat gij gekend zijt en niet wordt lastig gevallen’. Dus dames, voortaan een hoofddoek op als je uitgaat. Zo werkt de zachte drang van mohammed terwijl hij elders zegt dat de islam geen dwang kent. Dus; het ligt in mo’s bedoeling dat behoofddoekte dames de brug levend zouden hebben kunnen oversteken.

  Overigens Annelies, een inspirerende manier van schrijven zo, zo'n dialoogje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Uit mijn blote hoofd gezegd". Dat citaat hebt gij ongetwijfeld van de vertaling van Kramers.
   Later ontving Kramers concurrentie in de persoon van Leemhuis. Het is wat, onder professoren. Tip: probeer iets uit het hart te zeggen. "...zouden hebben kunnen..." Geen mooi nederlands. Minder vormen van het werkwoord in één zin, bitte. Voor een Chinees is dit vreselijk moeilijk. Chinezen doen niet aan werkwoorden.
   Waarop doelt gij met brug? Men noemt de paus ook wel pontifex maximus, de grootste bouwer van bruggen.

   Verwijderen