Weerbare democraat

Weerbare democraat

Eerlijk gezegd schrok ik er een beetje van. Van het voornemen van Paul Cliteur om een nieuwe zuil op te richten. Een nieuwe zuil? Waarom? We hebben net de Verzuiling achter de rug! 

Maar, als je er even bij stil staat, is 't heus geen gek idee want wat is er de afgelopen decennia ook gecreëerd in Nederland? Een gigantische zuil voor..., ja, hoe zal ik het noemen? Voor hernieuwd achterlijk en middeleeuws gedachtegoed?

Het gekke is nu dat je op die achterlijkheid geen kritiek mag hebben! Zeg
je iets van die overal aanwezige middeleeuwse zuil dan ben je politiek incorrect, en geloof me, erger dan dat bestaat er momenteel niet. Deze zuil krijgt zonder strijd alle ruimte en de loper wordt met enorm respect voor hen uitgerold. Ik had nooit gedacht dit in m'n leven te zullen meemaken, dat het zo snel kan gaan.

Goed dus dat Cliteur en de zijnen met plannen voor een nieuwe
zuil komen maar dan een rationele, een verlichte.
Vandaar ook dat ik onlangs naar de Renaissance-lezing, georganiseerd door het Forum voor Democratie, ben geweest.

Mooie naam hè, Renaissance, wedergeboorte. De Renaissance die teruggreep op de oudheid, de klassieke oudheid en nu is het tijd om terug te grijpen op die Renaissance. 't Is allemaal wat, terwijl als die progressieven consequent waren geweest, en die middeleeuwse ideeën vanaf het begin gewoon bespot en bekritiseerd hadden, zoals ze met de andere zuilen wél hebben gedaan, dan was het nu niet nodig geweest om met een nieuwe, eigen zuil te komen, dan had dat middeleeuwse gedachtegoed hier geen poot aan de grond gekregen. Geen schijn van kans.

Probeer dit de politiek-correcten niet uit te leggen, die zijn onvatbaar voor redelijkheid omdat ze liever 'goedmensen' zijn, de luidenkdonders.

Die Renaissancelezing was de moeite waard. Vaclav Klaus, voormalig president van Tsjechië, had wat te vertellen, mede doordat hij jaren onder communistisch bewind heeft moeten leven, dus hij weet wat onvrijheid is. Dat hij voor het traditionele gezin gaat, is niet iets om voor te applaudisseren en dat deed ik (en velen met mij) dan ook niet maar net als Klaus zie ik voorlopig geen wedergeboorte plaatsvinden in Nederland of Europa, het is echt iets van de lange adem voordat deze ideeënstrijd gestreden is, maar ik wilde er toch bij zijn. Soort van plichtsgevoel misschien en steun betuigen aan de mensen die keihard werken voor meer democratie. Een weerbare democraat zijn, 't is het minste wat je kunt doen.



23 opmerkingen:

  1. Goede vrienden, mijn naam is Antonio Laura uit Lund-Zweden, ik ben een arts van beroep, 45 jaar oud. Lees mijn waarheidsgetrouwe getuigenis zorgvuldig door, ik heb de positieve intentie dat deze informatie iemand die dit artikel leest zal helpen om gebroken huwelijk terug te herstellen en verloren liefdesrelaties binnen 2 dagen te herstellen. Nadat hij jarenlang in relatie was geweest met Abeg Erickson, brak hij het uit, ik deed alles om hem terug te krijgen om van me te houden, maar alles wat ik deed was tevergeefs, ik wilde hem zo graag terug vanwege de liefde die ik voor hem heb , Ik vroeg hem alles, ik deed beloften maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem uit aan mijn collega op mijn werkvriendin en ze stelde voor dat ik liever contact zou opnemen met een liefdes spelling rock die me zou kunnen helpen om het terug te spellen, maar ik ben het type persoon dat nooit dacht dat liefde spreuk deel bestond of werk, ik had geen keus dan om het te proberen, ik mailde het spellingkanaal en hij vertelde me dat het geen probleem was dat alles goed zal komen voor drie dagen, dat mijn ex voor drie dagen bij me terug zal komen, hij gooide het spellinggedeelte van Love in de lucht en verrassend genoeg was het de tweede dag rond 6.00 uur. Mijn ex-liefdespartner belde me op mijn mobiele telefoon, ik was zo verrast dat ik het telefoongesprek beantwoordde en het enige wat hij zei was dat het hem speet voor alles wat er gebeurde dat hij wilde dat ik bij hem terugkwam, dat hij zoveel van me hield . Ik was zo blij en ging naar hem, dat is hoe we gelukkig samen zijn gaan leven. (Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Traditioneel gezin, bah. Nee, zeker niet iets om te applaudisseren. Kinderen genoeg op deze overbevolkte aardbol.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo, ik ben Sofia woonachtig met mijn enige kind en ik ben in het verleden slachtoffer geweest van verschillende leenzwendel, de laatste die ik bijna al mijn waardevolle spullen heb verkocht en mijn geld aan oplichterij verloor alleen omdat ik een lening nodig had voor de medische kosten van de kankertherapie van mijn dochter en ook om mijn schulden te zuiveren, ik had geen andere plaats om een lening te krijgen en ik heb veel geleden totdat ik kennismaakte met een leningbedrijf genaamd ST. Martin Loan Services waar ik uiteindelijk een geleend bedrag van € 150,000.00 gisteren voor de kaakchirurgie van mijn dochter nadat ik een paar dagen geleden contact met hen had opgenomen. Nu ben ik zo blij en kan ik dit goede nieuws niet alleen aan mijzelf houden, dus ik wil deze gelegenheid gebruiken om te beginnen met het informeren van mede-leningzoekenden om fraudeurs die beweren geldschieters te zijn omdat ze alles kunnen doen om uw geld te stelen. Als u echt geïnteresseerd bent in het verkrijgen van een beveiligde en snelle lening zoals ik, dan verzoek ik u vriendelijk om dit bedrijf per e-mail te contacteren: (martinloanservices@gmail.com) deze vrouwelijke geldschieter is erg relia en geloof me, je krijgt zonder problemen je lening van haar. Bedankt

    martinloanservices@gmail.com
    Whatsapp +13212413967.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. I see your blog daily, it is crispy to study.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Clipping Path Service 5:43 Crispi was een italiaans politieker.

    BeantwoordenVerwijderen

  6. Profiteer van onze leningaanbieding, snel krediet binnen 72 uur en begin met het kiezen van uw nieuwe levensproject. We bieden leningen aan alle serieuze en eerlijke mensen tot 10 000 000 euro of dollars met een rentepercentage van 3%. Onze overdrachten zijn door de bank verzekerd voor transactiebeveiliging. Dus, als u financiële hulp nodig hebt, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

    E-mail ( georges.matvinc@gmail.com )

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo allemaal. Ik zag opmerkingen van mensen die al een lening van LAPO MICRO FINANCE hadden ontvangen en toen besloot ik me aan te melden op basis van hun aanbevelingen en slechts enkele uren geleden bevestigde ik een totaalbedrag van eur 50.000 dat ik op mijn eigen persoonlijke bankrekening had aangevraagd. Dit is echt geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft om een aanvraag in te dienen via hun e-mail: lapofunding960@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hallo allemaal. Ik zag opmerkingen van mensen die al een lening van LAPO MICRO FINANCE hadden ontvangen en toen besloot ik me aan te melden op basis van hun aanbevelingen en slechts enkele uren geleden bevestigde ik een totaalbedrag van eur 50.000 dat ik op mijn eigen persoonlijke bankrekening had aangevraagd. Dit is echt geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft om een aanvraag in te dienen via hun e-mail: lapofunding960@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mijn man Wim Schaefers vertraagde met de liefde van mijn leven na een enorm gevecht. Hij zei dat het voorbij was tussen ons en dat hij me nooit meer terug zou nemen nadat ik verschillende dingen met hem had gestopt. Ik realiseerde me eerst dat hij de liefde van mijn leven was nadat ik hem verloor.
    Ik wil hem terug, maar ik wil hem ook niet nog een keer pijn doen. Ik weet niet zeker hoe ik hem zelfs terug kan krijgen, het lijkt erop dat hij zijn leven voortzet. jaren van afscheiding, liet ze achter, ze getuigde dat een spirituele genezer, Osagiede genaamd, voor haar een betovering luncht. Ik stuur ook een e-mail naar Dr. Osagiede om me te helpen mijn ex-liefdespartner terug te krijgen, ik leg al mijn huwelijksproblemen aan hem uit en Dr.osagiede beloofde me mijn ex-man terug te geven binnen twee dagen na het spellen van gebed en opgeofferd om de liefde te charmeren, probeerde ik, ik voorzag in alle liefdesspreukartikelen en materialen die van mij nodig waren, er werd mij gezegd middernachtgebed uit te voeren. Twee dagen na het eerste gebed was ik verrast dat het precies was zoals Dr. Osagiede me beloofde dat mijn ex me op een mobiele telefoon zou bellen om me te verontschuldigen, mijn man Aslund belde me op met een onbekend nummer, hij vraagt ​​om excuses en maakt een afspraak om af te spreken. we zagen elkaar vaak in dezelfde week, liefde betovering werd voor mij gelanceerd in de Dr. Osagiede Tempel alles werd voor mij gedaan, het werkt naar mijn beste. Ik ben vandaag blij dat we als gezin gelukkig samenleven. ik ben dankbaar. dankzij deze geweldige man Osagiede. Aanvankelijk had ik de angst voor twijfel, maar ik probeer het en het werkt naar mijn beste. Ik weet zeker dat dit ook voor jou werkt om verloren liefdesrelaties met je partner te herstellen. email dr osagiede op zijn persoonlijke email op: doctorosagiede75@gmail.com of whatsapp op +2349014523836

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hallo dames en heren, heeft u dringend behoefte aan een persoonlijke lening of handelsleningen of een lening om een ​​project op te starten of om een ​​huis of een auto te kopen of heeft u een lening nodig voor welk doel dan ook? Zo ja, dan raad ik u aan contact op te nemen met Sunshine Financial Group via {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com} of {WhatsApp: +447903159998}.

    Sunshine Financial Group is een uitgebreide financiële dienstverlener die zich inzet om u te helpen uw financieel succes op de lange termijn te verbeteren. Onze aangepaste programma's zijn ontworpen om uw rijkdom te helpen groeien, beschermen en behouden door persoonlijke service en expertise te leveren.

    De reden waarom u contact moet opnemen met Sunshine Financial Group;
    - Altijd en overal toepassen.
    - Ontvang contanten in minder dan 24 uur
    - U kunt maximaal 20 miljoen euro lenen
    - Geen verborgen kosten.
    - gesubsidieerde rentevoet van 3%
    - U krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te selecteren, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
    - Wij bieden zowel beveiligde als ongedekte leningen

    Als u het zo moeilijk vindt om een ​​aandelenlening van uw lokale banken of andere financiële instellingen te krijgen, hoeft u zich geen zorgen meer te maken, omdat we een groot aantal personen en organisaties hebben geholpen die wereldwijd financiële problemen hebben ondervonden. Wanneer u bij ons solliciteert, solliciteert u bij een vertrouwd bedrijf dat zich bekommert om uw financieringsbehoeften. Je wordt gedurende het hele proces verzorgd.

    Als u binnen 24 uur een dringende lening nodig heeft, stuur dan een e-mail naar de onderstaande e-mail voor meer informatie
    E-mailcontact: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp Contact: +447903159998

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Bent u op zoek naar een zakelijke lening, persoonlijke lening, woninglening, autolening, studielening, schuldconsolidatielening, ongedekte lening, durfkapitaal enz., Of werd u om een of meer redenen een lening geweigerd door een bank of financiële instelling. U bent op de juiste plaats voor uw leningoplossingen! Ik ben een particuliere geldschieter, ik verstrek leningen aan bedrijven en particulieren tegen een lage en betaalbare rente van 3% rente. Neem dan contact met ons op via e-mail: sabinhelps@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  12. In één woord, wauw !! Ik kan niet geloven dat het geld al in mijn account staat. Dankje, dankje, dankje! Je hebt meestal een lange, langdurige en intimiderende klus gemaakt in een zeer aangename en gestroomlijnde ervaring. Ik kan u en mevrouw Karin Sabine Loans niet genoeg bedanken. Mevrouw Karin Sabine Leningen voor het geweldige systeem, en u voor de geweldige service. Jullie zijn allebei best geweldig! als u een dringende lening nodig heeft, kunt u ze e-mailen op sabinhelps@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  13. HOE IK MIJN LENING KREEG VAN DIT GROTE BEDRIJF

    Hallo lieve mensen, ik ben Linda McDonald, momenteel woonachtig in Austin Texas, VS. Ik ben momenteel een weduwe met drie kinderen en ik zat in april 2018 in een financiële situatie en ik moest mijn rekeningen herfinancieren en betalen. Ik heb geprobeerd leningen te zoeken bij verschillende particuliere en zakelijke kredietinstellingen, maar nooit met succes, en de meeste banken hebben mijn krediet geweigerd, niet ten prooi vallen aan die schurken daar die ze zelf-geldschieters noemen, ze zijn allemaal oplichterij, alles wat ze willen is jouw geld en je hoort het niet meer van hen, ze hebben het me twee keer gedaan voordat ik Mr. David Wilson ontmoette. Het meest interessante deel is dat mijn lening binnen 74 uur aan mij is overgedragen, dus ik zal je adviseren om contact op te nemen met Mr. David als u bent geïnteresseerd in het krijgen van een lening en u weet zeker dat u hem op tijd kunt terugbetalen. U kunt contact met hem opnemen via e-mail ............. schema als u contact moet opnemen met een bedrijf met betrekking tot het beveiligen van een lening zonder onderpand, neem dan vandaag nog contact op met de heer David Wilson voor uw lening

    Ze bieden allerlei soorten leningen aan

    Kortlopende lening (5_10 jaar)
    Langlopende lening (20_40)
    Media termijn lening (10_20)
    Ze bieden lening zoals
    Woninglening ............., Zakelijke lening ........ Schuldlening .......
    Studielening .........., Startlening
    Zakelijke lening ......., Bedrijfslening .............. enz
    E-mail .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
    Als het gaat om financiële crisis en lening, dan is David Wilson lening de plek om te gaan, vertel hem gewoon dat ik mevrouw Linda McDonald u regisseer Veel geluk ................... ....

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Het verkrijgen van een geldige lening tegen slechts 2% rente is altijd een groot probleem geweest voor klanten met financiële behoeften. De kwestie van leningen en onderpand is iets waar klanten zich altijd zorgen over maken bij het zoeken naar krediet van een geldige geldschieter. Maar CROWN TRUST FINANCIAL LOAN FIRM maakte een verschil in de kredietsector. wij verstrekken leningen tegen een rentevoet van slechts 2% in het bereik van 5.000,00 euro tot 100.000.000,00 euro. Ons bedrijf heeft ook een persoon nodig die onze bedrijfsvertegenwoordiger in uw land kan zijn

    Onze leningdiensten omvatten: -
    * Investeerdersleningen .......
    * Schuldconsolidatie ......
    * Estate / Housing Establisment-leningen ........
    * Zakelijke leningen ......
    * Persoonlijke leningen ........
    * Internationale leningen ... .....
    * Vakantie / Vakantieleningen ............
    * Studiefinanciering. ... ....
    * Auto- of autoleningen
    * Kerstmis en Nieuwjaar leningen

    Onze leningen zijn 100% authentiek en gegarandeerd. Het enige wat u hoeft te doen is ons te laten weten wat u wilt, en wij zullen uw droom waarmaken. CROWN TRUST FINANCIAL LOAN FIRM zegt JA als uw banken NEE zegt. Tot slot financieren we een kleinschalig kredietkantoor, intermediairs, kleine financiële instellingen. We hebben onbeperkt kapitaal.
    De terugbetaling van de lening begint 1 (een) jaar nadat de lening is ontvangen en de aflossingsperiode loopt van 5 tot 50 jaar.

    VOOR ONMIDDELLIJKE REACTIE EN VERWERKING VAN UW LENINGTOEPASSING BINNEN TWEE WERKDAGEN,
    Neem vandaag nog rechtstreeks contact met ons op via: crowntrustfinancialloanfirm@gmail.com

    Neem contact met ons op met de volgende informatie:

    Voor-en achternaam: ____________________________
    Het bedrag dat nodig is als een lening: ________________
    Leningduur: _________________________
    Het doel van de lening: ______________________
    Geboortedatum: ___________________________
    Geslacht: _______________________________
    Burgerlijke staat: __________________________
    Contact adres: _______________________
    Stad postcode: __________________________
    Land: _______________________________
    Beroep: ____________________________
    Mobiele telefoon: __________________________

    Stuur uw verzoek om een ​​onmiddellijk antwoord op:
    crowntrustfinancialloanfirm@gmail.com
    BEDANKT,
    Hoogachtend, JEFFREY FRANK

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ben hier om te getuigen hoe deze krachtige spellcaster genaamd Dr. Ilekhojie me heeft geholpen mijn relatie te herstellen. ik was diepbedroefd toen mijn verloofde me vertelde dat hij niet langer geïnteresseerd is om met me te trouwen omdat hij een affaire had met de andere vrouw waar hij werkt. Ik huilde en snikte elke dag, totdat het zo erg werd dat ik contact opnam met internet voor hulp, dat was toen ik een recensie las over het geweldige werk van Dr. Ilekhojie, toen nam ik contact met hem op voor hulp om mijn geliefde terug te krijgen, hij hielp me een krachtige (verzoeningsliefde spreuk) uit te spreken en tot mijn grootste verrassing kwam mijn verloofde na 48 uur van de liefdesspreuk terug op zijn knieën en smeekte hem hem te vergeven. We zijn nu gelukkig getrouwd en alle dank gaat uit naar Dr. Ilekhojie voor het helpen van mij bewaar mijn relatie kunt u contact opnemen met Dr. Ilekhojie via zijn e-mailadres: (gethelp05@gmail.com) of WHATSAPP hem op +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik ben overweldigd door vreugde dankzij Dr. Ilekhojie. Mijn man verliet me een paar jaar geleden voor een andere vrouw en ik was er kapot van omdat ik hem nooit iets verkeerds heb gedaan, ik bleef achter met mijn twee kinderen en een baan die weinig betaalt. Ik gaf het bijna op tot ik online een getuigenis zag over Dr. Ilekhojie en ik besloot contact met hem op te nemen. Ik legde hem mijn probleem uit en hij verzekerde me dat ik na 24 uur een positief resultaat zal zien, verrassend genoeg kwam mijn man de dag na de spreuk terug en smeekte me hem te vergeven en beloofde nooit te vertrekken. Mijn man is nu zes maanden terug en we hebben nog nooit problemen gehad, ik ben blij dat ik niet aan Dr. Ilekhojie heb getwijfeld, want hij kan problemen zeker oplossen. Je kunt hem nu ook contacteren voor hulp E-mail: (gethelp05@gmail.com) Viber / WhatsApp: +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Naam: ....... Zalina Diato
    Beroep ....... Directeur
    Leningbedrag Ontvangen ... € 6,4 miljoen
    Rentevoet ..... 1%
    Lening bedrijf ...... AASIMAHA ADILA AHMED LENING FIRM
    E-mail ..... aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com

    Mijn naam is Zalina uit Azië, ik woon hier in Linz, ik ben een grote vastgoedinvesteerder, ik ben getrouwd met een slechte man die alles heeft vernietigd dat ik heb gewerkt en voor 31 jaar heb gebouwd. Hij bracht me bankschuld en ik kon niet betalen, mijn eigendommen aan zee werden gesiez ik benaderde veel banken en geen bank stond klaar om me een lening te geven omdat ik een slechte krediet kreeg, ik dank ALLAH voor het beëindigen van mijn verdriet door AASIMAHA ADILA AHMED LOAN FIRM.Ik las een paar dagen geleden een zakelijk tijdschrift toen ik veel getuigenissen tegenkwam over het gerenommeerde kredietbedrijf dat mensen in schulden helpt en leningen verstrekt voor investeringen zonder stress zoals de commerciële banken. Ik nam de e-mail en solliciteerde, hoewel ik een grapje vond toen ik mijn lening op mijn rekening kreeg. AASIMAHA ADILA AHMED LENING FIRM gaf me (€ 6,4 miljoen), tegen een rentetarief van 1%, ik wil iedereen die een legitieme leningfirma wil, adviseren om contact op te nemen met AASIMAHA ADILA AHMED LENING FIRM die 100% Geniue biedt en lening garandeert. Ik heb begon mijn schuld te betalen en mijn bedrijf nieuw leven in te blazen. moge God je zegenen.

    Solliciteer op: aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  18. MIJN NAAM IS KATE, GEBASEERD IN DE VERENIGDE STAAT.
    Een van de gemakkelijkste beslissingen die ik ooit heb genomen, was toen ik accepteerde om te trouwen met een man waarvan ik dacht dat het mijn zielsverwant was, mijn geliefde gedurende 2 jaar. Hij was de knapste en eerlijkste man die ik ooit ben tegengekomen, hij was zo aardig, respectvol voor mij en mijn hele gezin. Hij gaf me de reden om mijn hele leven met hem door te brengen. Ik genoot 3 jaar van liefde en zoete romantiek toen zijn vrouw voordat de duivel ons huis binnenkwam, zijn ex-vriendin voodoo op hem werkte, ze liet hem me de slechte kant van hem laten zien en veroorzaakte ook onze scheiding. Het meest vervelende was toen ze probeerde mijn leven geestelijk en fysiek te nemen, vechtend om ervoor te zorgen dat ik grondig van mijn man werd gewist voordat ze het overnam. Het werd zo gespannen dat ik niet dag en nacht kon slapen omdat ze er moest zijn om me lastig te vallen.
    Om het verhaal kort te maken, gebruikte ik de enige beschikbare opties om hulp van buitenaf te zoeken, ik neem contact op met 3 verschillende spell casters die me bedrogen voordat ik BABA van {babaokojiesolution@gmail.com tegenkwam BABA was de laatste optie omdat elke andere bronnen faalden mij en zijn liefdesbetovering deed wonderen na drie dagen, waarbij de boze dame met onmiddellijke ingang van ons wegvluchtte, de echtscheidingszaak werd ook binnen enkele dagen verzoend.
    Sinds de betovering wist ik eindelijk hoe ik slechte en jaloerse mensen en een heleboel nieuwe dingen van BABA moest behandelen. Geluk en vreugde zijn de afgelopen 8 maanden na de liefdesperiode in overvloed in mijn familie geweest. Dankzij BABA love spell die wonderen doet. Hier is zijn e-mailadres: babaokojiesolution@gmail.com, zijn website is: supersolutionhome.webs.com ook hier is mijn telefoonnummer op whatsApp voor het geval je meer informatie nodig hebt over de spirituele spreuk vader, schrijf me op whatsApp +16163684004.

    HIJ IS GESPECIALISEERD IN DE VOLGENDE SPELL.
    (1) Als je je ex terug wilt.
    (2) als je altijd nare dromen hebt.
    (3) Als je gepromoot wilt worden in je kantoor.
    (4) Als je wilt dat vrouwen / mannen achter je aan rennen.
    (5) Als je een kind wilt.
    (6) Als je rijk wilt zijn.
    (7) Als u uw man / vrouw wilt binden om voor altijd van u te zijn.
    (8) Als u financiële hulp nodig heeft.
    (9) Hoe u bent opgelicht en u wilt uw verloren geld terugkrijgen.
    (10) als u uw scheiding wilt stoppen.
    (11) als u van uw man wilt scheiden.
    (12) als u wilt dat uw wensen worden ingewilligd.
    (13) Zwangerschapsspreuk om een ​​baby te verwekken
    (14) Garandeer dat u de lastige rechtszaken wint en scheidt, ongeacht in welke fase
    (15) Voorkom dat je huwelijk of relatie uit elkaar valt.
    (16) als u een ziekte heeft zoals (H I V), (KANKER) of een ziekte.
    Zorg er nogmaals voor dat je contact met hem opneemt als je een probleem hebt, hij zal je helpen. zijn e-mailadres is (babaokojiesolution@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Lord Bubuza is een God op aarde. Hij kan elk probleem oplossen met zijn spreuk. Mijn vriend heeft het 1 jaar geleden uitgemaakt en we stopten met communiceren, ik miste hem maar hij weigerde me terug te accepteren nadat hij hem zo vaak had gesmeekt. Op een dag deed ik wat onderzoek naar relaties op Google toen ik talloze getuigenissen zag van mensen die getuigden over Lord Bubuza Miraculous spreuk. Ik heb nooit in betovering geloofd, maar ik was diepbedroefd, dus nam ik contact met hem op, vertelde ik hem mijn problemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Ik volgde zijn instructies en het was een schok voor mij, want 14 uur nadat Lord Bubuza zijn betovering had uitgesproken, belde mijn vriend me huilend op en smeekte me om hem te vergeven. Hij kwam thuis en smeekte me op zijn knieën om hem terug te nemen. Lord Bubuza is een God op aarde die problemen met zijn betovering oplost. Zijn spreuk is avondmaal actief en 100% gegarandeerd. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  20. k moest doen tot ik op een trouwe dag zag een getuigenis van iemand die getuigt over wat dr. Ilekhojie voor haar heeft gedaan. Ik heb nooit in magie of spreuk geloofd, maar ik had geen keus en ik besloot het eens te proberen, dus ik nam contact met hem op via zijn Whatsapp-nummer (+2348147400259) hij vertelde me wat ik moest doen, wat ik deed en hij beloofde me dat van binnen 48 uur zou mijn man contact met me opnemen, ik geloofde het niet 100%, dus de tweede dag van de ochtend toen ik me aan het voorbereiden was om naar mijn werk te gaan, ging mijn telefoon over en ging ik hem ophalen ik was verrast dat het mijn was man belde, ik nam op en hij begon me te verontschuldigen. Ik vergaf hem en nu heeft hij een nieuw leven gekeerd. Ik ben erg blij dat ik mijn man terug bij mij heb gekregen met de hulp van Dr. Ilekhojie. E-mail hem op Email gethelp05@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Mijn man heeft mij en mijn kinderen verlaten voor een andere oudere vrouw. Het was niet zo gemakkelijk voor mij .. Ik hou zo veel van mijn man en ik verloor de hoop niet en ik bleef bidden en God beantwoordde eindelijk mijn gebeden ... Ik zocht online naar een spreukmaker om me te helpen mij en mijn geliefde terug te verenigen voor altijd en ik heb zoveel getuigenissen gezien van hoe dr. Ilekhojie zoveel mensen online heeft geholpen en ik besloot hem te berechten ... Ik nam contact met hem op en legde het hem uit. Hij zei dat ik me geen zorgen moest maken dat hij mijn man binnen 24 uur terug zou brengen. Hij raadpleegde zijn bevoegdheden en verzekerde me dat ik me geen zorgen hoefde te maken. Hij deed zijn werk en sprak de betovering uit en tot mijn grootste verbazing kwam mijn man dezelfde dag smekend en huilend terug, precies zoals dr. Ilekhojie zei. Hij smeekte me om vergeving en hij beloofde me nooit om welke reden dan ook te verlaten. We zijn gelukkig en we leven samen als één. Neem nu contact op met Dr Ilekhojie op: gethelp05@gmail.com en je kunt hem ook bereiken op WHATSAPP +2348147400259 ... verlies de hoop nog niet

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Dit is een getuigenis dat ik aan iedereen zal vertellen om te horen. ik ben vier jaar getrouwd en in het vijfde jaar van mijn huwelijk had een andere man een betovering om mijn geliefde van me af te nemen en mijn vrouw verliet mij en de kinderen en we hebben 3 jaar geleden totdat ik een post bedoelde die me hielp mijn hou van vrouw naar huis en geloof me ik stuur gewoon mijn foto naar hem en die van mijn vrouw en na 45 uur, zoals hij me vertelde, zag ik een auto het huis binnenrijden en zie, het was mijn vrouw en zij is naar mij en de kinderen gekomen en daarom ben ik blij om eenieder van jullie op dezelfde manier te laten kennismaken met deze man en om je geliefde weer bij jezelf te hebben Zijn e-mail: dr.uduebor@gmail.com of neem contact met hem op via zijn e-mail dr.uduebor@gmail. com kan hem ook bellen of WhatsAppen op dit +2349044159370 heel erg bedankt

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ik waardeer LAPO MICRO FINANCE, die me een lening heeft gegeven voor de medische behandeling van mijn zieke kind. Ik ben zo blij dat ik LAPO vandaag heb ontmoet, neem contact met hen op via e-mail als je een dringende lening nodig hebt: lapofunding960@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen