Hassnae Bouazza is geen racist

Hassnae Bouazza, eindredacteur van de docu-serie 'Seks en de Zonde' die 11 mei zo'n 700K kijkers trok (gefeli!), heeft liever niet dat blanke feministen zich in het islamdebat mengen. Als dát geen onversneden racistische opvatting is? Ik zou zoiets niet uit mijn pen kunnen krijgen als het over zwarte feministen ging. Omdat zoiets volslagen kul is natuurlijk, en er zal geen serieus gedrukt medium zijn dat zo'n rare racistische uitspraak van mij zou afdrukken. Terecht. De VPRO-gids licht B's discriminerende woorden echter gretig uit:

Lees verder in METRO of op de METRO-site hierrrr

4 opmerkingen:

 1. Precies eenzelfde soort denkbeelden borrelde bij mij op bij het lezen van het Volkskrant artikel : 'Wilders zet mijn werkvisum in Saoedi-Arabië op het spel'. Daarin wordt ondermeer betoogt dat het bestempelen van de islam "als ideologie" de dialoog op het spel zet. Daar wordt dus precies hetzelfde beweerd als wat Hoeiboei hier zo treffend aan de kaak stelt : " Klopt mijn beeld van islamitische vrouwen toch aardig : liever géén fundamentele kritiek." (...hoogstens met dit verschil, dat het in het VK-artikel niet alleen over de vrouwen gaat maar over de hele islam).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. PS Dat artikel staat hier : http://www.volkskrant.nl/vk/nl/3184/opinie/article/detail/3657805/2014/05/20/Wilders-zet-mijn-werkvisum-in-Saoedi-Arabie-op-het-spel.dhtml

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "Hassnae Bouazza, eindredacteur van de docu-serie 'Seks en de Zonde' die 11 mei zo'n 700K kijkers trok (gefeli!), heeft liever niet dat blanke feministen zich in het islamdebat mengen. Als dát geen onversneden racistische opvatting is?"

  Onmogelijk, de enige ingewijde voor het begrip 'racisme' is haar vriend pb en je bent toch niet vergeten dat hij altijd gelijk heeft?

  Hecatonchir

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goedendag, ik ben Josef Lewis. Een gerenommeerde, legitieme en geaccrediteerde geldschieter. We geven allerlei soorten leningen uit op een zeer snelle en gemakkelijke manier, persoonlijke lening, autolening, woninglening, studielening, bedrijfslening, uitgevaardigde lening, consolidatie van schulden. enz

  Word vandaag goedgekeurd voor een zakelijke of persoonlijke lening en krijg geld binnen dezelfde week na aanmelding. Deze persoonlijke leningen kunnen worden goedgekeurd ongeacht uw kredietwaardigheid en er zijn veel tevreden klanten die deze claim ondersteunen. Maar je krijgt niet alleen de persoonlijke lening die je nodig hebt; je krijgt de goedkoopste. Dit is onze belofte: wij garanderen het laagste tarief voor alle leningen met gratis onderpanduitkeringen.

  We streven ernaar een positieve blijvende indruk achter te laten door de verwachtingen van mijn klanten te overtreffen bij alles wat ik doe. Ons doel is om u met waardigheid en respect te behandelen en tegelijkertijd de beste service te bieden. Geen sociale zekerheid Nummer vereist en geen kredietcontrole vereist, 100% gegarandeerd. Vriendelijk reageren onmiddellijk met behulp van de onderstaande gegevens indien geïnteresseerd in een lening en wees vrij van oplichting ..

  E-mail: progresiveloan@yahoo.com
  Oproep / WhatsApp: +16626183756
  Website: https://progresivefunding.wordpress.com  BeantwoordenVerwijderen