Precies, daar zit wat in!

Het komt voor mij niet geheel uit de lucht vallen, dus voor de lezer wellicht evenmin; zeker drie kennissen hebben me onlangs verteld dat ze er niet meer aan doen en sinds vorige week is het door onderzoek bevestigd: Nederlanders

Lees verder in METRO, of op de METRO-site hierrr

1 opmerking:

  1. Er is niks met brood, we eten het al zo'n 30.000 jaar. Daarvoor aten we naast vlees, vis, groenten, fruit en knollen óók al zaden zoals granen. De mens is nou eenmaal een alleseter, anders hadden we nooit de hele aarde (woestijnen, hooggebergten, regenwouden, moerassen, poolgebieden, etc) kunnen bevolken.

    Het is jammer dat diëtisten over het algemeen elke biologische kennis verwerpen, en zich liever specialiseren in hypes. Net als het Montignac dieet nu vergeten is zo zal ook dit dieet over een paar jaar vergeten zijn. De bijbehorende dieetboekjes eindigen achterin de kast naast trainingsschema's van tae-bo en insanity, tussen zinloze apparaten zoals de ab-flex en de ab-roller.

    Gezond eten en op gewicht blijven is niet zo moeilijk, gewoon matigen, variëren en zorgen dat je een beetje in beweging blijft. Kwestie van balans, zoals het hele leven.

    BeantwoordenVerwijderen