Petitie tegen sekseapartheid op Britse universiteiten


Nederlandse universiteiten scheiden mannen nog niet van vrouwen, het Amsterdamse debatcentrum @DeBalie gaat hen daar vooralsnog in voor (zie: De Directeur), maar in Engeland heeft de overkoepelende organisatie van Britse universiteiten (Universities UK (UUK)) een voorstel gedaan om scheiding van mannen en vrouwen toe te staan op bijeenkomsten.

Teken hier de petitie tegen seksescheiding op Britse Universiteiten.

17 opmerkingen:

  1. Het is te hopen dat Nausicaa Marbe haar columns weldra gaat bundelen want grasduinen in de Telegraaf is niet mijn hobby......

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nogal een brutaliteit om een oproep te doen je in zaken die de Engelse gemeenschap betreft te gaan mengen.
    Het zou wat zijn als er Poolse oproepen gedaan zouden worden om Nederlandse wetgeving inzake abortus te doen veranderen.
    Hoewel goed bedoelend is het de verkeerde weg,
    Een beetje restant oud links bij Brendel ?

    Protesteren specifiek of enkel hiertegen heeft echter geen zin.
    Het ware beter te eisen dat de staat zich niet meer bemoeit met onderwijs. Schaf het ministerie van Onderwijs af !
    Dat is meer een juist antwoord op het eigenlijke probleem.
    De inperking van de invloed van de burger op de samenleving door de staat.
    Meer concurrentie zal beter en goedkoper onderwijs opleveren.
    En meer keuze vrijheid voor de burger.
    Dus als men de islam in de rug wil aanvallen met lange termijn gevolgen/ resultaten, dient men voor vrijheid te zijn en tegen elke inbreuk daar op, ministerie van Onderwijs, te verzetten.
    Het werkelijke probleem is niet de islam, maar een bemoeizuchtige staat. Een bemoeizuchtige staat dat zich steeds meer als een tiran gedraagt en crisissen veroorzaakt.

    Het is tenslotte niet de schuld van de islam dat de Nederlander over zich lopen laat.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De Nederlander laat niet over zich lopen maar is verraden door de politiek correcte bestuurselite die daarin gesteund door de Publieke Omroep en de "kwaliteitskranten" miljoenen niet-Westerse allochtonen hebben binnengelaten. Er komt een dag dat de multiculturele chaos en ellende zo groot wordt dat zelfs de linkse mooipraters gaan inzien dat er van de door hen voorgespiegelde verrijking niets terecht is gekomen. Het is dan echter te laat om er nog iets aan te kunnen doen! Het welvarende en vreedzame Nederland is een werkelijkheid die gewoon uit de geschiedeniscanon wordt geschrapt om het falen van de linkse elite en de politieke partijen, die deze elite door dik en dun gesteund hebben, te verbloemen. Helaas is het aantal PVV-stemmers nu niet groot genoeg om deze multiculturele chaos te voorkomen. Degenen die niet willen dat hun kinderen en kleinkinderen komen te leven in een "samenleving" waarin de meest geweldadige cultuur - te weten de islamitische - de dienst gaat uitmaken, doen er dan ook verstandig aan het "advies" (*) van de oud-hoofdcommissaris van politie, de heer Van Riessen, op te volgen en te emigreren naar landen waar de bestuurders zich nog wel willen inzetten voor het behoud van de Westerse beschaving.

    (*) Van Riessen wil de PVV-aanhang deporteren omdat er voor hen geen plaats is in de nieuwe samenleving die we "met ze allen aan het bouwen zijn".

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
    2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
    3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
    4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
    5. "die we met zijn allen aan het bouwen zijn" moet zijn:
      "die we met elkaar aan het maken zijn".
      "geweldadig" moet zijn: "gewelddadig".

      Verwijderen
    6. Sorry, Annelies maar de optie VERWIJDEREN en de MEDEDELING dat de reactie geplaatst wordt na toestemming krijg ik niet te zien!

      Verwijderen
  4. De Nederlander laat niet over zich lopen maar is verraden door de politiek correcte elite die daarin gesteund door de publieke omroep en de "kwaliteitskranten" miljoenen niet-Westerse allochtonen heeft binnengelaten. Er komt een dag de zelfs de linkse mooipraters gaan inzien dat de door hen voorgespiegelde verrijking van onze samenleving een feitelijke leugen is. Het is dan echter te laat om er nog iets aan te doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De Nederlander laat niet over zich lopen maar is verraden door de politiek correcte elite die daarin gesteund door de publieke omroep en de "kwaliteitskranten" miljoenen niet-Westerse allochtonen heeft binnengelaten. Er komt een dag de zelfs de linkse mooipraters gaan inzien dat de door hen voorgespiegelde verrijking van onze samenleving een feitelijke leugen is. Het is dan echter te laat om er nog iets aan te doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo vrienden, mijn naam is Andrea Maria, uit Stockholm - Zweden. Ik lees goede opmerkingen over je goede werk, ik ben heel blij voor jullie allemaal, want ik heb hetzelfde geluk gevonden in mezelf, slechts een paar weken geleden las ik een goed getuigenis op dezelfde blogwebsite op mijn werkkantoor, een opmerking geplaatst door een dame Jennifer uit Madrid zei dat een geweldige man uit Africana-land, Dr.Oduduwa, in staat was om haar ex-vriend terug te brengen na een verbroken periode van 12 maanden. ik was gemotiveerd, ik probeerde het om dezelfde Oduduwa te contacteren via: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

    voor een dringende oplossing om ex-man terug te krijgen om meer dan ooit van me te houden, zijn we ongeveer 2 jaar getrouwd, ik ben van hem gescheiden vanwege ontrouw. Direct stuurde ik een e-mailbericht naar Dr. Oduduwa, ik kreeg onmiddellijk antwoord, hij vertelde me dat hij me kan helpen, hij zei dat mijn zaak te eenvoudig voor hem is om te behandelen omdat hij in de loop van de jaren soortgelijke zaken heeft opgelost. Ik probeerde het, omdat ik niets te verliezen heb om te proberen. hij eiste foto's en ik kocht kaarsen en ander spellingsmateriaal dat nodig is voor een succesvol resultaat. Twee dagen geleden, dinsdagmorgen nadat het liefdespreukgedeelte geactiveerd was, kreeg ik een telefoontje van mijn ex-man, praatte hij zo vriendelijk met me en verontschuldigde me voor het uit elkaar gaan, dat het duivelshandwerk was en dat hij zich heel erg voelde sorry, ik vergeef hem en bedank hem voor zijn terugkeer. het was schokkend en een grote verrassing. ik kan me nooit voorstellen dat het zo snel zal werken tot gisterenochtend mijn man man thuiskwam om mij te ontmoeten en onze twee lieve kinderen zijn we allemaal gelukkig als één familie.
    Dr.Oduduwa heeft geweldige krachten om de betovering op te lossen
     1) liefdespreuk om liefde en vertrouwen te winnen
    2) Herstel terug Lost Love Spells
    3) Echtscheidingen
    4) Echtgenoten van echtgenoten van echtgenoten
    5) bindende spelling om voor altijd samen te leven
    6) Breakup Spells (beëindig relatie)

    Opmerking: Ik was wanhopig om mijn ex-liefdespartner terug te krijgen, het werkt sneller sneller dan wanhopige mensen die op zoek zijn naar een dringend resultaat om ware liefde en vrede in een huwelijksrelatie te herstellen en onmiddellijk contact op te nemen met Dr.Oduduwa. WhatsApp-nummer: +79268011965

    BeantwoordenVerwijderen