Petitie tegen sekseapartheid op Britse universiteiten


Nederlandse universiteiten scheiden mannen nog niet van vrouwen, het Amsterdamse debatcentrum @DeBalie gaat hen daar vooralsnog in voor (zie: De Directeur), maar in Engeland heeft de overkoepelende organisatie van Britse universiteiten (Universities UK (UUK)) een voorstel gedaan om scheiding van mannen en vrouwen toe te staan op bijeenkomsten.

Teken hier de petitie tegen seksescheiding op Britse Universiteiten.

16 opmerkingen:

 1. Het is te hopen dat Nausicaa Marbe haar columns weldra gaat bundelen want grasduinen in de Telegraaf is niet mijn hobby......

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nogal een brutaliteit om een oproep te doen je in zaken die de Engelse gemeenschap betreft te gaan mengen.
  Het zou wat zijn als er Poolse oproepen gedaan zouden worden om Nederlandse wetgeving inzake abortus te doen veranderen.
  Hoewel goed bedoelend is het de verkeerde weg,
  Een beetje restant oud links bij Brendel ?

  Protesteren specifiek of enkel hiertegen heeft echter geen zin.
  Het ware beter te eisen dat de staat zich niet meer bemoeit met onderwijs. Schaf het ministerie van Onderwijs af !
  Dat is meer een juist antwoord op het eigenlijke probleem.
  De inperking van de invloed van de burger op de samenleving door de staat.
  Meer concurrentie zal beter en goedkoper onderwijs opleveren.
  En meer keuze vrijheid voor de burger.
  Dus als men de islam in de rug wil aanvallen met lange termijn gevolgen/ resultaten, dient men voor vrijheid te zijn en tegen elke inbreuk daar op, ministerie van Onderwijs, te verzetten.
  Het werkelijke probleem is niet de islam, maar een bemoeizuchtige staat. Een bemoeizuchtige staat dat zich steeds meer als een tiran gedraagt en crisissen veroorzaakt.

  Het is tenslotte niet de schuld van de islam dat de Nederlander over zich lopen laat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De Nederlander laat niet over zich lopen maar is verraden door de politiek correcte bestuurselite die daarin gesteund door de Publieke Omroep en de "kwaliteitskranten" miljoenen niet-Westerse allochtonen hebben binnengelaten. Er komt een dag dat de multiculturele chaos en ellende zo groot wordt dat zelfs de linkse mooipraters gaan inzien dat er van de door hen voorgespiegelde verrijking niets terecht is gekomen. Het is dan echter te laat om er nog iets aan te kunnen doen! Het welvarende en vreedzame Nederland is een werkelijkheid die gewoon uit de geschiedeniscanon wordt geschrapt om het falen van de linkse elite en de politieke partijen, die deze elite door dik en dun gesteund hebben, te verbloemen. Helaas is het aantal PVV-stemmers nu niet groot genoeg om deze multiculturele chaos te voorkomen. Degenen die niet willen dat hun kinderen en kleinkinderen komen te leven in een "samenleving" waarin de meest geweldadige cultuur - te weten de islamitische - de dienst gaat uitmaken, doen er dan ook verstandig aan het "advies" (*) van de oud-hoofdcommissaris van politie, de heer Van Riessen, op te volgen en te emigreren naar landen waar de bestuurders zich nog wel willen inzetten voor het behoud van de Westerse beschaving.

  (*) Van Riessen wil de PVV-aanhang deporteren omdat er voor hen geen plaats is in de nieuwe samenleving die we "met ze allen aan het bouwen zijn".

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. "die we met zijn allen aan het bouwen zijn" moet zijn:
   "die we met elkaar aan het maken zijn".
   "geweldadig" moet zijn: "gewelddadig".

   Verwijderen
  6. Sorry, Annelies maar de optie VERWIJDEREN en de MEDEDELING dat de reactie geplaatst wordt na toestemming krijg ik niet te zien!

   Verwijderen
 4. De Nederlander laat niet over zich lopen maar is verraden door de politiek correcte elite die daarin gesteund door de publieke omroep en de "kwaliteitskranten" miljoenen niet-Westerse allochtonen heeft binnengelaten. Er komt een dag de zelfs de linkse mooipraters gaan inzien dat de door hen voorgespiegelde verrijking van onze samenleving een feitelijke leugen is. Het is dan echter te laat om er nog iets aan te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De Nederlander laat niet over zich lopen maar is verraden door de politiek correcte elite die daarin gesteund door de publieke omroep en de "kwaliteitskranten" miljoenen niet-Westerse allochtonen heeft binnengelaten. Er komt een dag de zelfs de linkse mooipraters gaan inzien dat de door hen voorgespiegelde verrijking van onze samenleving een feitelijke leugen is. Het is dan echter te laat om er nog iets aan te doen!

  BeantwoordenVerwijderen