Doekle Terpstra's radiodagboek


Uitgelicht: radio 1, 7.4.2008, rond 13.45 uur: Doekle Terpstra's radiodagboek voor radio 1 (aflevering 1).
Presentatrice: "Woensdag presenteert Terpstra zijn boek Benoemen en Bouwen, Met dat statement nam hij eind vorig jaar afstand van de verWildering van de discussie over de islam en de multiculturele samenleving."

Doekle Terpstra
: (...) "Zaterdag na het publiceren van een artikel in de krant... , heel opmerkelijk is dan weer, in de loop van de dag krijg je een sms-je van 'een' journalist enne die zei tegen me, heb je weer gezien wat er allemaal gebeurt op GeenStijl.nl en op Elsevier? En dan kijk je even en dan ben je zo ongelooflijk verbaasd over de hoeveelheid ROTZOOI die daar langskomt. Hón-der-den reacties op een artikel waarbij ik denk daar zit geen onoorbaar woord in opgesloten. Het ziet er buitengewoon netjes uit. De redelijkheid spat er van af. Je roept op tot gesprek en dialoog en je krijgt het gejeremieer over je heen van een, ik vind... ja van een ACHTERLIJK gehalte. Ja, kijk zelf maar, kijk zelf maar. Ik hoef geen voorbeelden te noemen van opmerkingen die worden gemaakt. Nou ja, je zou mensen moeten uitnodigen om die sites maar eens een keer te gaan bezoeken of misschien juist ook maar niet." (...)

Heeft u ook voorbeelden van Jip-en-Janneke-verslaggeving/berichten/foto's gehoord/gezien op radio of televisie? Stuur deze, met bronvermelding, dan naar hoeiboei.web-log.nl. Gebruik het mailformulier (linksboven)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten