O Allah, destroy the Jews and their supportersNieuwe haatspeech Morsi opgedoken: onze kinderen moeten met Jodenhaat worden opgevoed

De Egyptische president Mohammed Morsi in 2010:
"Beste broeders, wij moeten niet vergeten onze kinderen en kleinkinderen op te voeden met haat tegen die Zionisten en Joden, en al diegenen die hen steunen.
Ze moeten worden opgevoed met haat. De haat moet worden gecontinueerd.”

Zie ook: Nahed Selim: Miljoenen martelaren staan klaar Jeruzalem te bevrijden: hierrr. 

15 opmerkingen:

 1. Tjaa, das wel 5 miljard euri's waard.Als er niemand piept gaat circus EU gewoon door met de islamitishce jihad tegen de eigen bevolking lees geldgevers.UIT DE EU; NU!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Morsi: Je moet deze woorden in hun context zien, in een ander interview noemde hij de joden echter afstammelingen van apen en varkens iets dat zelfs Obama te ver gaat en dus geeft Obama de miljaren subsidie alleen nog met een opgetrokken wenkbrauw en vraagt hij Israel om meer consessies.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Niet alleen hun (Egyptische) kinderen, maar alle moslimkinderen waar ook ter wereld. En reken maar dat menig moslim in onze wereld staat te juichen bij dit soort uitingen. En niet alleen joden natuurlijk, alle niet-moslims moeten ook gehaat worden. En alle niet-deugende moslims. Haat is de kurk waarop de islam drijft. Zonder haat geen islam, zonder geweld geen islam, zonder onderdrukking geen islam, zonder minachting geen islam, zonder onvrijheid geen islam.

  Niet dat al die smeekbedes van moslims uitkomen natuurlijk. Maar de meeste moslims en Morsi hebben dat maar niet in de gaten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Apen en varkens zijn edel i.v.m. ratten. Al tenminste 30 jaar wordt in Europa het islamitische terrorisme bevorderd door moslim"broeders" de gelegenheid te geven om hun zwarte agenda uit te voeren, zie Khomeiny en nu de export van "europeesche"jihadadepten in Syrie, Mali etc etc. Vervolgens moeten onze kinderen naar Mali om daar hun leven in de waagschaal te stellen om het gevaar dat het islamisme naar Europa komt, af te wenden! En maar doorbouwen aan die moskeeen....het volk is al lang niet meer naief, maar de politiek slaapt en omdat ze nog meer rust willen, blijft alles bij het oude.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wie had ooit kunnen vermoeden dat deze man 5 miljard zou ontvangen van ons belastinggeld? En wie had ooit kunnen denken dat dit geld weggegeven zou worden door de nobelprijswinnaar voor de vrede, de EU.

  De EU wekt nu de indruk dat zij vrede zien zoals vrede bedoeld is in de Islam. Dat is de vrede die zal ontstaan nadat iedereen die niet het huis van de Islam zit vermoord is of onderdrukt is. En daar hebben we best wel vijf miljard voor over.

  De EU en indirect de Nobelprijs hebben met deze vijf miljard euro steun aan de jihad hun goede naam, voor zover ze die nog hadden, verloren.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Enkele Londense neven van Morsi hebben een optreden bij geenstijl:
  https://www.youtube.com/watch?v=rOYo0_qlefk

  De papa van E.H. heeft het over slegt moslims en islam ies vrede. Downplayen dus:
  www.youtube.com/watch?v=FdEnlc6Sdy8

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ach steeds meer mensen weten dat de islam het gif van de wereld is en de oplossing duurt niet lang meer, want steeds meer mensen worden wakker.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het duurt exact tot 31 december 2013, 's-middags om vier uur. Dat is het einde van de islam. Dan is het geen geloof meer, geen religie maar dan wordt de islam gezien voor wat het werkelijk is namelijk een vorm van georganiseerde misdaad! Dan kunnen de schuldigen worden berecht en worden opgesloten, in 2014 is er dus geen islam meer!

   Verwijderen
  2. Waar leeft u meneer Van het Goor? U zult zien dat Islam de werkelijke geloofsovertuiging én levenswijze is. Maar voor u duurt dat nog even zie ik..

   Verwijderen
  3. @RDinc,

   Een religie die het moet hebben van het afmaken van ongelovigen zal ik nooit als "de werkelijke geloofovertuiging en levenswijze" zien.

   Verwijderen
 9. http://ukip.org/content/latest-news/2921-the-elephant-in-the-room-migration-from-romania-and-bulgaria

  weer die olifant !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Er is een Walt Disney film waarin een van de karakters dood gaat, niet de moeder van Bambi, maar Tinkerbell, dan moet de zaal hard klappen en dan zal Tinkerbell weer tot leven komen, alle kinderen klappen en Tinkerbell gaat niet dood. De schrijver van Peter Pan werkte helaas niet voor Walt Disney want anders had men die truc ook bij Bambi kunnen uithalen.

  Kortom een denkbeeldig figuur moet de joden vermoorden en het publiek moet klappen, dan gebeurt het, klappen, klappen, nog harder klappen, klappen tot het bloed door de handen komt, nog harder klappen. En verrek het lukt Allah niet om alle joden te vermoorden, dat is vreemd! Zou dat soms komen doordat de bedenker van het verhaaltje ook de goede afloop moet bedenken en dat dan eerst op beeld zetten.

  Mohammed Morsi begrijpt de essentiële waarheden van een fictief karakter niet, hij moet Bambi gaan bekijken en de versie van Peter Pan door Walt Disney uit 1953 (in de echte kleuren, niet in die vieze super felle kleuren) Zodra de scène komt waarin het publiek moet klappen moet hij met zijn mede geestelijk gehandicapten het publiek in toom houden met AK-47's en iedereen neerschieten die durft te klappen. Dan zal hij zien dat het klappen van het publiek geen verschil maakt. De moeder van Bambi gaat toch dood, Tinkerbell blijft toch leven.

  Hoe krijgt Allah het voor elkaar om steeds de allerdomste mensen onder zijn volgelingen te krijgen? Zouden oorzaak en gevolg soms hier verwisselt zijn, dat niet de domste mensen Allah kiezen als de meest belachelijke scherts figuur. Of zou het soms zo zijn dat als men totaal geen denkvermogen heeft omdat men kiest voor de domste sprookjesgod die men zich maar kan voorstellen?

  Harder klappen Morsi, anders gaat Allah dood!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Sja och die zullen wel een talsmut of torah gevonden hebben.

  http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/europa_onder_het_zwaard_van_de_islam#c129423

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die vijf miljard op kosten van't Algemeen kunnen beter worden ingezet om de komende jaren de Kopten op te vangen die deze kant op gevlucht komen om hun leven te behouden. Kan iemand die Brusselse kliek terugfluiten of is men daar daadwerkelijk op revolte tegen spil- en bedilzucht uit?

  BeantwoordenVerwijderen