'Vrouwen zijn niet meer waard dan een lolly die op de grond is gevallen.'

Ik wilde er niet over beginnen want je kunt wel bezig blijven maar nu bekend is geworden dat een Engelse moslim van achttien jaar, genaamd Adil Rashid, het met een meisje van dertien (geloofsovertuiging onbekend) heeft gedaan en voor een rechter verklaart dat 'Women are no more worthy than a lollipop that has been dropped on the ground' zou 't egoïstisch zijn m'n kortelings meegemaakte wrijvingsmomentje voor me te houden want zo'n verklaring is tamelijk verontrustend te noemen.

Het is de middag dat het grote sneeuwen in Nederland begint, dinsdag 15 januari jl. W. en ik willen er doorheen, door die sneeuw, dat moet, want de eerste sneeuw is de beste en het bijzonderst, dus struinen we over de door God verlaten heide waar de geijkte paden onherkenbaar zijn geworden. We struikelen ons suf maar we genieten en daar gaat het om. Wist u dat?

Wel hebben we wat te bespreken want voor we die witte onbetreden zone bereikten, komen we langs een woonwijk waar we al een tijdje niet zijn geweest. In een helverlichte school staan manshoge posters met een tekst die we niet onmiddellijk begrijpen. Dat valt op.

Adil Rashid
W. is erdoor getriggerd, ik wat minder, ik had de moeders in zwarte lange kledij, onbeschaamd en toch vol schaamte, al van verre gezien. Alweer een islamitische school in onze woonplaats, denk ik, wat wil je!? Ik wil niets. Maar W. staat stil en maakt een foto van de felverlichte poster, wat de aandacht van een schooljuf trekt. Zij snelt naar buiten en vraagt ons of we iets te vragen hebben, ze nodigt ons zelfs uit even binnen te gaan staan. Haar kleding bedekt haar dan wel van top tot teen; tegen deze sneeuwkou is die natuurlijk niet opgewassen. Toch bedanken wij vriendelijk voor het aanbod om naar binnen te komen en dan ontspint zich tussen haar en ons zo'n zinloos gesprekje uit duizenden dat alleen maar tussen gelovigen en niet-gelovigen kan plaatsvinden. O ja, ze is erg vriendelijk, 't is een lieftallig, mooi schepsel. Ongetwijfeld is ze heel lief voor de kindertjes, dat zie je zo, maar de kern van wat ze zegt komt er toch op neer dat ze lak heeft aan de westerse gelijkwaardigheid tussen man en vrouw en dat verschil wil ze graag overdragen op die jonge kindertjes. Voor haar is er maar één weg te gaan en dat is de islamitische.

Dat we een onderonsje met juf-moslima hebben, is niet onopgemerkt gebleven, er voegt zich een bebaarde collega bij ons, en die vraagt wat we willen. Wij leggen vriendelijk uit dat we niets willen maar dat juffrouw-moslima ons een vraag had gesteld. Zodoende. We negeren meester-moslim en vervolgen ons gesprekje met juf maar dat is niet naar de zin van meester-moslim, die maakt er abrupt een einde aan en dirigeert juf-moslima resoluut naar binnen. Meneer heeft bepaald dat het gesprek beëindigd is. Als we hem er nogmaals op wijzen dat het gesprek op háár initiatief is begonnen, antwoordt hij niet en verdwijnt hij eveneens achter de dicht getrokken deur.

 't Overkomt deze gelovigen natuurlijk ook niet vaak dat wildvreemden stil staan bij (alweer) een nieuwe islamitische school in de buurt waar ze zelf al zo lang wonen. Direct omwonenden van de school weten niet beter dan dat de gemeente weer een extra potje heeft opengetrokken om zo'n prachtschool in hun wijk te planten en toch moest ik even aan deze vluchtige maar daardoor niet minder veelzeggende ontmoeting op die eerste sneeuwdag in 2013 denken - vooral aan het moment dat de man ongevraagd het gesprek van de vrouw overnam en haar naar binnen, nee niet duwde maar wel onverbiddelijk loodste - toen ik gisteren over die jongen las in Engeland, hier om de hoek als het ware, die jongen van achttien die zo'n veertien jaar lang islamitisch prachtonderwijs heeft genoten en geleerd heeft dat vrouwen niets waard zijn en nu voor een Britse rechter verklaart dat 'Women are no more worthy than a lollipop that has been dropped on the ground'. Hoe dom is iemand om dit ten overstaan van een rechter te vermelden? Gek genoeg was hij wel zo slim een condoom om te doen voordat hij de op de grond gevallen lolly aflikte, dus hoe dom kan deze jongen zijn geweest?

Toch vraag ik me af hoe die moslimjuffrouw die vast heel blij is met haar nieuwe schoolgebouw, al die kindertjes, een carrière die haar toelacht, hoe zij terugdenkt aan ons korte gesprekje waarin we uitlegden dat we niet blij zijn met onderwijs dat jongens meer vrijheden geeft dan meisjes en waar de manier waarop het gesprekje eindigde een eenvoudig voorbeeld van is.

Hopelijk leren de kleine kindertjes op de nieuwe islamitische basisschool toch vooral de Nederlandse wet en niet uitsluitend de islamitische.

46 opmerkingen:

 1. Het ergste is dat de rechter heeft gezegd dat die jongen had moeten weten (want geleerd op zijn islamitische school) dat het volgens de islam niet toegestaan is sex voor het huwelijk te hebben. Wat heeft een rechter met de islam te maken? Zou een rechter dat ook tegen een christen zeggen die op een christelijke school heeft gezeten en hetzelfde heeft gedaan als deze jongen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het nadeel van een berg beklimmen is dat als men de top heeft bereikt dat men dan alleen nog maar naar beneden kan. Zo is het ook met de moraal. Wij hebben de laatste vijftig jaar veel bereikt. Voor iedereen gelijke rechten, man of vrouw, blank of zwart. Dat is op sommige gedeelten van de wereld wel anders. Wij hebben op de top van de berg gestaan, wij allen hebben Dr. Martin Luther King gehoord, we hebben achter Nelson Mandela aangelopen en wij zijn op de berg geweest. En we hebben het beloofde land gezien. En we mogen er NIET in gaan.

  De wereld wordt door de islam naar de verdommenis geholpen. Het wordt tijd dat wij omkeren en dat wij de ellende die de islam veroorzaakt heeft teruggeven aan de misdadigers die er voordeel bij hebben. Het wordt tijd dat de beroepsmoslims volgens de normale geldende wetten worden veroordeeld en bestraft. Ongelijkheid tussen man en vrouw is strafbaar, net als discriminatie van zwarten, de abid, de slaaf! Ook strafbaar is het voor gelovige moslims verplichte uitroeien van joden ("Oh, profeet, achter mij zit een jood verborgen, houw hem neer!) Het is tijd dat de beschaving voor eens en voor altijd afrekent met de islam. Het is geen optie want wij hebben op de berg gestaan en wij hebben het beloofde land gezien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou hij zei tenminste niet vieze hoer, maar vieze lolly, kortom een vrome jongen en zeker geen ordinaire straat terrorist!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De juf hebben ze wijsgemaakt dat ze een parel is, die beschermd moet worden tegen al die moslims die haar zouden willen verkrachten. Als rechtgeaard moslim doe je dat nu eenmaal met een loslopende vrouw. Vandaar dat er van alles verzonnen wordt dat loslopen te voorkomen.
  Dat van die lolly heb ik wel vaker ergens gelezen als benaming voor een vrouwelijk wezen.
  Dat vrijwel onmiddellijk die baard uit het niets opduikt heeft ook daarmee te maken. Vrouwen worden nu eenmaal geacht niemand te woord te staan.
  De kinderen op die school krijgen geen onderwijs waar onze samenleving iets aan heeft. Want onze samenleving is nu eenmaal de hunne niet en zal het ook nooit worden, ongeacht het geld dat we als paarlen voor de zwijnen naar ze toewerpen.
  Dat deze Rashid met zijn uitspraak het nieuws haalt mag een wonder heten, in Nederland zou die zijn doodgezwegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze man maakt gebruik van de vrijheid van godsdienst die we in Engeland en ook in Nederland hebben. Deze vrijheid van godsdienst geeft gelovigen extra rechten die ongelovigen niet hebben.

  Zo mogen gelovigen vrouwen, joden en homo's discrimineren, vrouwen slaan, vrouwen binnen het huwelijk verkrachten, dieren mishandelen, en daar is nu ook aan toegevoegd minderjarige vrouwen buiten het huwelijk verkrachten.

  Wat mij betreft wordt er liever vandaag nog dan morgen een einde gemaakt aan de vrijheid van godsdienst. Deze waanzinnige rechtsongelijkheid moet stoppen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. "Hopelijk leren de kleine kindertjes op de nieuwe islamitische basisschool toch vooral de Nederlandse wet en niet uitsluitend de islamitische"

  Ik hoop van niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Iemand uit de wens dat kinderen niet blootgesteld worden aan bullshit. Iemand stelt dat het goed is dat kinderen kennis nemen van de beschaving en dat zij deze beschaving als de hunne zullen aannemen.

   En dan kom jij Sirik en je zegt "ik hoop van niet."

   Ik kan mij een tiental bijvoeglijke naamwoorden voorstellen die Annelies hier niet wil zien. Ik zou daar een aantal zelfstandige naamwoorden kunnen uitkotsen die enigszins mijn gevoel zouden kunnen omvatten bij mijn ontsteltenis over wat voor slechts jij van 't zin bent met die kinderen. Omdat kinderen de toekomst zijn moet men die kinderen met de hoogst mogelijke moraal opvoeden. Vieze vuile moslim leugens maken mensen inwendig ziek. Het beschadigt de ziel! Het maakt dat zij geen mensen meer zijn. Want mensen hebben gevoel. Aan moslims wordt geleerd dat vrouwen neuk-vlees zijn, met halve rechten en zonder eigenwaarde. Dat is een schande! Als kinderen opgevoed worden als moslim maakt men hen geestelijk kreupel, en dat is een groot onrecht! Ga je schamen!

   Verwijderen
  2. Even rustig door de neus ademen, vhg.
   Het heeft ook een andere kant, probeer dat eens in overweging te nemen.
   Men draait zich een rad voor de ogen alszou het helpen mensen te dwingen om zich te integreren. Dat gaat tegen hun natuur in. Op termijn is dat een catastrofale schijnoplossing.
   Het enige wat ons nu te doen valt, is vooral vriendelijk blijven te vragen of men met ons mee wil doen, een uitgestoken hand. En het is natuurlijk een zware tegenvaller dat het telkens maar weer niet lukt. Tóch maar blijven proberen is het advies.

   Tenslotte is er de kruik die nóg keer te water gelaten dient te worden...
   Voorlopig wordt ons een enorme zelfdiscipline gevraagd.

   Verwijderen
 7. Je kan hopen zo veel als je wilt, Annelies, maar ze gaan echt geen westerse waarden onderwijzen. Vorig jaar noemde een imam in Australië westers geklede vrouwen stukken rauw vlees. De islam heeft een zeer deprimerend mensbeeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kijk, die islam is hier niet zo'n probleem.
  Als je zo slecht je kinderen behandelt en opvoedt, heeft dat gevolgen voor de rest van hun leven. Namelijk dat men niet succesvol is en geen schitterende carriere opbouwen kan. Kortom veel moslims zullen, door eigen toedoen, door de verkeerde literatuur te lezen, uiteindelijk eindigen als tweederangs burgers, hulpbehoevend en depressief, een permanente last voor de samenleving. Tot zover geen probleem.

  Vooralsnog heeft dat verkeerde gedrag van moslims geen gevolg. Islamitsche complimenten en dankbaarheid gaan vooral naar instellingen zoals PvdA, maar sluit ook andere partijen, waaronder Trix, niet uit.

  Het probleem waar Nederland mee worstelt is die van de 'haves' en 'haves not'.

  De 'Haves not' zijn de belastingbetalers met eigen zaak, eigen carriere, onafhankelijk opererend van de staat, geen ambtenaar, niet afhankelijk van enige vorm van subsidie of belastingvoordeel of een andere afhankelijkheid van de staat (zoals woningbouw verenigingen, hypotheekaftrek, exportsubsidie, duurzaamheid- en co2-subsidies tot kunstsubsidie).
  totzover de 'Haves not'.

  De 'Haves' is het resterende deel. Werklozen, rechters ( Cliteur, waar ben je !), studiebeursjunkies, pliessie-mensen en andere ambtenaren, AOW-ers, hoogleraren, hyptheekrenteaftrek-afhankelijken, bijstandmoeders,sgolieren, groene auto-bezitters, kunstenaars, boswachters, verpleegsters, onderwijzers, enz, enz. Maar ook, zo nu en dan, multinationals, bouwondernemingen.

  De 'haves' verkrijgen hun inkomen dankzij het innen van belastingpenningen. En de belastingdienst, dat is dwang en terror. Die winnen altijd.

  Het nettoresultaat is dat een steeds groter deel van de Stemgerechtigden bezit neemt, zeggenschap ontwikkelt, over diegenen die daadwerkelijk risico lopen, op hun eigen benen staan, die werken voor hun geld en de echte slaven van onze samenleving zijn: de 'Haves not'.

  De al reeds krimpende groep 'Haves not' zal een voortdurend groter groeiend deel van het verdiende geld moeten inleveren bij het loket van de staat, maar er geen zeggenschap voor terugkrijgen. Effectief is er zelfs sprake van een vermindering van zeggenschap.

  Ergens in de niet zoverre toekomst is er een 'tipping point' en punt waarop er geen terugkeer meer mogelijk is. Een punt waar alles in een versnelling komt.
  En dan heerst het socialisme, corporatisme en de islam. Het enige slachtoffer is dan Vrijheid.

  Er moet geconcludeerd worden dat vrijheid en volwassenheid de dodelijkste giffen zijn voor de islam.

  Er zijn genoeg kansen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De islam is natuurlijk nergens een probleem. Hier niet in Mali niet, in Egypte niet, in Syrië niet, in Somalië niet, in Soedan niet, in Algerije niet, nergens. Alleen maar rotzooi! Het is de akeligste uitvinding die de mensheid ooit heeft gedaan.

   Verwijderen
 9. Goed nieuws !!

  Volk will Schicksal selbst bestimmen

  EU-Austritt: Niederländische Professoren starten Referendum

  Terwijl onze minister van binnenlandse zaken (VVD) als eregast fungeerde bij feestje gegeven door van fraude verdachte medeVVD-er van Reij, kwamen onze professoren bijeen:

  http://www.deutsche-mittelstands-nachrichten.de/2013/01/49816/

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik wilde er niet over beginnen want je kunt wel bezig blijven maar nu bekend is geworden dat een Engelse moslim......
  ----------------------------------------------------------------
  Oooohh, moslim! Kijk eens aan. Een geschenk uit de hemel!.

  Je wilde er geeneens over beginnen natuurlijk, al die verkrachtingszaken.

  http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20130104_00421772

  Totdat het om een moslim bleek te gaan, ja, dat gaan we natuurlijk niet voor ons houden..Hé, Van der Veer! Maar al die andere gevallen... dat houden we natuurlijk WEL voor ons....goorlap!.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er is een tweevoudig probleem:
   1.hoe komt het dat iemand van 18 niet beseft dat vrouwen en zeker meisje van 13 niet dienen om verkracht te worden. Welke opvoeding heeft dit varken gehad? Juist, ja.
   2. waarom vertoont die rechter zoveel coulance in dit geval? Hij gaat er blijkbaar van uit dat dit soort gedrag normaal is voor iemand met een islamitische 'opvoeding' (sic). Beetje racistisch, toch?

   Verwijderen
 12. neen, eh
  Je snapt het weer eens niet.
  Bij ons is verkrachting een uitzondering, een misdaad.
  Bij de islam is het maar goed dat je een ongelovige vrouw verkracht. Het wordt aanbevolen, opdracht daartoe opgegeven. Niet gestraft, maar beloond. Bij misgebruik van een islamitische vrouw, gaat meestal de man vrijuit en wordt de vrouw gestraft.
  Zo hoor je je te gedragen volgens de islam.
  OK, het is ziek, maar wel heel religieus.


  Koop eens een keer een eenvoudige versie van de koran, om maar eens te beginnen.
  Het staat er duidelijk in.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goebbels zei ooit: Wij spreken niet om iets te zeggen, maar spreken om een bepaald effect te creëren.
   Nu weet ik dat er met jou niet te praten valt, maar je bent wel in staat om andere lezers op het verkeerde been te zetten met je uitbraaksels, waardoor je mij toch verleidt om nog eens te reageren terwijl ik dat niet plan was. Je creëert graag bepaalde effecten!.

   Bij ons is verkrachting een uitzondering
   -------------------------------------------------------------
   In de VS worden dagelijks 1900 verkrachtingszaken gemeld, en dat is maar 30% van de werkelijke totale aantal verkrachtingsdelicten.

   Noem je dit een uitzondering??


   Niet gestraft, maar beloond
   -----------------------------------------------
   welke koran lees jij eigenlijk?
   Beloond!?
   vreemd dat niet iedereen aan het verkrachten is geslagen dan!.
   Mafketel!.


   Het staat er duidelijk in.
   ----------------------------------------------
   Wat staat er duidelijk in?
   Heb je nu een duidelijk bron te vermelden of niet? Of zit je maar wat uit je nek te kletsen?
   Hou toch op met dat bewust ongefundeerde gezeik en gezanik van je, domme pvv-stemmer.
   Ja, je mag een een achterlijke moslim noemen, dat mag. Ik ben achterlijk, idioot, jihadist, weet ik 't allemaal, mag je allemaal roepen. Ik zeg niets terug.

   Verwijderen
  2. "Wat staat er duidelijk in?"
   Dat je een ongelovige mag vermoorden en dat vrouwen geen rechten hebben, maar vee is.
   Je moet dat boekje toch eens kopen, hoor. Je loopt achter.
   Je bent geen achterlijke moslim, maar een slechte moslim.

   Verwijderen
 13. @El_Houssain

  Je mist het punt. De jongen geeft aan dat hij op zijn islamitische school heeft geleerd dat de vrouw niet meer waard is dan een lolly die op de grond is gevallen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eerst verklaarde hij niet te weten dat seks met een minderjarige, verkrachting is, in een andere onderzoek kwam hij pas op de proppen met de lolly-vergelijking.

   Lees het hele verhaal maar:

   http://www.dailymail.co.uk/news/article-2268395/Adil-Rashid-Paedophile-claimed-Muslim-upbringing-meant-didnt-know-illegal-sex-girl-13.html

   Hij kan zoveel zeggen, z'n verklaringen kloppen voor geen kant, en er is geen instelling over de hele wereld die zoiets kan 'onderwijzen' . Die gozer bralt, en voor de hoeiboei-isten en soortgelijke strontsite's kwam dit verhaal als geroepen, ' het kon niet beter'.
   Die jongen hoort niet in het Westen thuis, naast zijn opvattingen over de vrouw, zet hij de moslimgemeenschap te kakken, ik hoop dat hij snel Engeland uitgeflikkerd wordt. En als er werkelijk een bral-imam in die instelling aanwezig zou blijken, dan maar sluiten en de verantwoordelijken uitwijzen!. Het is niet anders, maar ik, als moslim, en velen met mij, kunnen dit geintje niet gebruiken.

   Verwijderen
  2. Een andere computer waarop ik ' Freds' blijk te heten, maar bovenstaande reactie is van mij.
   El Houusain.

   Verwijderen
  3. "Het is niet anders, maar ik, als moslim, en velen met mij, kunnen dit geintje niet gebruiken."

   Kan best zo zijn, maar ga maar in de moskee vertellen dat de koran dan niet klopt. Dan ben je een vent.

   Ik zoek trouwens nog steeds die drie moslims die in het openbaar dat te durven beweren.

   Verwijderen
  4. Ik zoek trouwens nog steeds die drie moslims die in het openbaar dat te durven beweren.
   -----------------------------------------------------
   Wat moesten ze durven beweren?


   Dat je een ongelovige mag vermoorden en dat vrouwen geen rechten hebben, maar vee is.
   ------------------------------------------------------
   Papegaai! Dit heb je vaak gezegd. Waar staat zoiets dan in godsnaam ? Welk citaat is dat?

   El Houssain.

   Verwijderen
  5. Wie heeft een Koran nodig, om te zien wat voor een geweld er in naam van de Islam tegen vrouwen en ongelovigen wordt uitgevoerd? Of wou je beweren dat de kudde van de Islam volgelingen de weg kwijt is geraakt. En dat men van Pakistan tot Saudi Arabie de Islam verkeerd begrijpt?

   Verwijderen
  6. ' Van Pakistan tot Saudi Arabie'. In dat kleine deel van de islamitische wereld wonen nu precies de meeste vrouwenonderdrukkers. In de rest van die wereld speelt dat probleem niet zo.
   Waarom noem je vrouwen en ' ongelovigen' in één adem? Wou je zeggen dat de ' ongelovigen' even zielig zijn als die onderdrukte vrouwen in India? Of in Pakistan?

   Verwijderen
  7. "' Van Pakistan tot Saudi Arabie'. In dat kleine deel van de islamitische wereld wonen nu precies de meeste vrouwenonderdrukkers"

   Dan heeft die koran daar toch niet de kracht waarover men vol trots over op te lopen scheppen.

   Of het is koransch erg juist wat zij doen.

   Verwijderen
  8. Of het is koransch erg juist wat zij doen.
   -------------------------------------------
   NEE. Want in het grootste deel van de Islamitische wereld, dus buiten ' van Pakistan tot Saudie' om, doen ze dat juist niet. Gesnopen?. Sneu figuur!

   Verwijderen
  9. In ieder geval is dat geen kwalitatief argument.

   www.youtube.com/watch?v=8J_cqtdH26c

   www.youtube.com/watch?v=BqeWRnmjYOA

   www.youtube.com/watch?v=LmpzjIgu4vA


   Dat zijn de sociale vaardigheden en tradities van de islam.

   Verwijderen
  10. Nee!. had je je argumenten gezien dan? O, wat zijn die toch kwalitatief zeg!. Komt ie met filmpjes aanzetten!.
   Iedereen kan filmpjes maken en naar eigen dunken becommentariëren! Waarom reageer je steeds op mij, als je niets in te brengen heb? Jij poneert een stelling mbt de vrouw en andersgelovigen in de islam , wanneer ik jouw om bewijzen vraag roep jij dat ik dat zelf maar moet opzoeken, (logisch, dat kun je zelf ook niet vinden omdat die niet bestaan) maar om je boude uitspraken een beetje kracht bij te zetten, kun je wel een paar youtube-films opzoeken waar nog geen kleuter intrapt!.

   Nogmaals: Op zo'n sneu figuur als jij reageer ik niet meer. Jouw wereld is te beperkt , en jouw ideeën en reacties zijn beneden alle peil. Van mijn vragen om bewijslast heb je niet terug, en je komt niet verder dan youtube.
   Het enige wat jij kan is dit draadje volschrijven met nonsens, (wordt je daarvoor betaald soms?). Door steeds op jouw te reageren halen ze hier straks nog 195 reacties! Ik doe daar niet aan mee. En voor jouw geldt: Je hebt helemaal niets in te brengen, maar omdat holle vaten het hardst klinken, is het zaak om daar niets van aan te trekken.

   Doe ze de groeten. Verongelijkte kleuter!

   Verwijderen
  11. Zelfs in Duitsland kunnen ze niet van de vrouwtjes af blijven:

   www.welt.de/politik/deutschland/article109437709/Aufruf-zu-Islamisten-Anschlaegen-in-Deutschland.html

   www.youtube.com/watch?v=ann-Saxdcds
   Iedereen kijkt en iedereen ziet het en iedereen is bang.
   De kracht van de islam.

   Verwijderen
  12. Ja, en??
   wat wou je ermee zeggen dan?
   Zelfs in India kunnen ze niet van de vrouwtjes af blijven:

   http://www.nu.nl/buitenland/3078717/verdachten-verkrachting-india-willen-vrijspraak.html

   Iedereen kijkt en iedereen ziet het en niemand die er over begint.
   De kracht van het hindoeïsme.
   Of toch de kracht van het feit dat het hier geen moslims betreft?!.
   Idioot.

   Verwijderen
 14. "Wat moesten ze durven beweren?"
  Nou, dat er geen reedt van klopt, wat er in die koran staat. Een wetenschappelijk prulwerk in verelijking meet dat van herodotus.

  Welk citaat ? Zoek dat zelf even op, of koop er anders bij De Slegte een exemplaar.
  https://www.youtube.com/watch?v=3d_GeK6iO3A

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook niet gezegd in een tot de nok toe gevulde moskee:
   "De gelovige George Bernard Shaw ging nog verder in zijn vijandigheid jegens de bestaande godsdiensten en zei: 'Er is tegenwoordig niet één geloofwaardige bestaande religie op de wereld.'"

   Verwijderen
 15. El Houssain komt weer met de gebruikelijker ontkenningen.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Laat er aub gauw een reschtsradicale organisatie eens actie ondernemen nu tegen deze sukkels vd maatschappij hahaha ik ben voor niemand bang en al helemaal niet voor zo'n kromneus van een arabiertje!!!
  Lafbekjes dat zijn het...komen ze nog wel achter binnenkort, wacht maar...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tony:

   http://i0.wp.com/www.krapuul.nl/wp-content/uploads/redneck-150x150.jpg?resize=150%2C150

   Verwijderen
 17. Jammer dat de Nazi's moslimsvrienden waren...maar de Neo-Nazi's daarentegen zijn gezworen vijanden van ze...Geklukkig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tony:

   http://i0.wp.com/www.krapuul.nl/wp-content/uploads/redneck-150x150.jpg?resize=150%2C150

   Verwijderen
 18. Rudolf,
  Ik ken El Houssain niet zo lang dus weet niet wat gebruikelijk is, maar het wordt toch wel erg gortig als atheïsten een gelovig iemand uit gaan leggen wat er in zijn boek staat of niet? Klaarblijkelijk kan El Houssain het er niet in lezen. Terecht dan toch dat El Houssain je vraagt waar dat dan staat?
  Het zou me niet verbazen als dan blijkt dat hij hier een andere uitleg aan geeft als jij of Sirik dat doet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er is geen andere uitleg. Die vermeende teksten van sirik bestaan niet, daarom daag ik eenieder uit die beweert dat het zo is zoals men beweert met die citaten te komen. Kunnen ze niet, zo simpel is dat.
   Men komt niet verder dan wat filmpjes, terwijl men zelf eerst over een citaat uit een boek begint!. Een citaat die men dan ook nooit kan aanwijzen.
   Koran ken ik uit m'n hoofd, mij nemen ze hier niet de maling.
   Het enige antwoord dat ik krijg is dat ik 't zelf moet opzoeken. Da's inderdaad wel erg gortig!.

   Volgens sirik mag ik ongelovigen vermoorden en zijn vrouwen voor mij vee, kan hij alleen niet aantonen, de kwibus.

   Volgens Rudolf zou ik iets ' ontkennen' ...maar wat? dat mag je ook raden!.
   Een grote bek opzetten en niets zeggen.


   Verwijderen
  2. Staat in de koran dat een goede moslim zich beter niet onder ongelovigen mengt.
   EH hangt hier al jaren rond en beweert de koran uit zijn hoofd te kennen.

   "Volgens sirik mag ik ongelovigen vermoorden en zijn vrouwen voor mij vee, kan hij alleen niet aantonen, de kwibus. "

   Heb ik niet beweert. Ik heb gesteld dat de koran oproept om het eea te doen wat verboden is door de Nederlandse wetgeving.

   Volgens E.H. staat dit niet in de koran:
   "Lars Hedegaard Escapes Jihadist Assassination Attempt"

   En gelijk heeft ie.

   Verwijderen
  3. Staat in de koran dat een goede moslim zich beter niet onder ongelovigen mengt.
   --------------------------
   Och...Je bedoelt natuurlijk weer dit citaaje?

   Jullie die geloven! Neem mijn en jullie vijanden niet als vrienden waarbij jullie hun blijken van genegenheid geven.

   Verwijderen
  4. Het woord 'vijanden' in dit religieus kader, zegt genoeg.

   Verwijderen
 19. Als Atheïst kan het mij geen zier schelen welke religie je er op na houdt. Gewoon met je poten van jonge meisjes afblijven!

  Een aanrander/verkrachter is een abominatie!

  Valt me wel weer op dat er weer eens flink wat racisten hun bek hier open trekken. Met dreigementen etc etc.. Lekker bezig..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. antiTheo,

   Ik vind dat altijd zo bijzonder. Een atheïst ontkent dan wel het bestaan van God, maar weet wel een ander regels op te leggen.

   Maar op welk gezag doe je dat dan?

   Wat is de basis van jouw regel?

   Een algemeen gevoel. Je kan je alleen maar beroepen op redelijkheid die we met elkaar delen (en die ik met je deel), maar voor een ieder die onredelijk is, is het geen basis voor het accepteren van de regel die jij stelt. Dat is waarom ik een theïst ben.

   Verwijderen