Papam novum habemus

De nieuwe directeur van de CIA, John O. Brennan, heeft zich tussen 1996 en 1999 in Saoedi-Arabië, toen hij daar CIA station chief in Riyad was, tot de islam bekeerd. Dat wordt gesteld door een medewerker van de FBI, en wordt mede gestaafd doordat Brennan in die periode samen met Saoedische vrienden de Hajj-ceremonieën in Mekka en Medina heeft bezocht, iets wat voor niet-Moslims streng verboden is. Via Google is het goed mogelijk een aardig beeld te krijgen van hoe reëel dit soort beweringen zijn en welke bronnen er voor bestaan.

Aan de top van de CIA een bekeerling tot de islam die dat in Saoedi-Arabië geworden is. Dat is geen
ideale situatie. Het gaat hem dan niet eens alleen zo zeer om de islam, maar om Saoedie-Arabie: de meeste terroristen van 9 september 2001 waren zoals bekend uit dat land afkomstig. Er wordt dinsdag 5 maart gestemd over de vraag of de benoeming van Brennan wel of niet doorgaat.

Waar het om gaat is dat iemand die zo makkelijk door zijn Saoedische kring van ‘vrienden’ en contacten een bekering in gemanipuleerd kon worden, mogelijk niet die distantie ten opzichte van de woelingen van deze wereld bezit die bij een spionagechef verondersteld moet worden aanwezig te zijn. Een bekeerling als spionagechef? God behoede ons. Met bekeerlingen moet je voorzichtig zijn want die zijn roomser dan de paus.

En dan, bekeerling niet tot zomaar een godsdienst, maar tot de islam, terwijl van veel kanten betoogd wordt dat een van de opvallendste leerstukken van de hedendaagse islam luidt dat het Westen van binnenuit vernietigd moet worden. De sharia fundamentalisten die het Westen vernietigd willen zien, zullen de islam wel verkeerd begrepen hebben want het is zoals we allemaal weten eigenlijk een godsdienst van vrede.

Maar kunnen we er wel gerust op zijn dat een bekeerling met de benodigde distantie het broodnodige onderscheid zal kunnen maken tussen enerzijds moslims die de islam goed begrepen hebben (zoals de Saoedische vrienden en contacten van Brennan) – en anderzijds de moslims die de islam verkeerd begrepen hebben en voorstander zijn van een strenge toepassing van de islamitische sharia-regels met betrekking tot de jihad tegen het Westen?

Brennan is niet de enige moslim met een hoge functie in het regime-Obama. Het Witte Huis in Washington heeft een hele reeks topstafleden die banden hebben met de Moslimse Broederschap, de van oorsprong Egyptische organisatie van de sharia-fundamentalisten, die sinds 2012 in Cairo aan de macht is.

Wie dit soort beweringen wil controleren moet maar beginnen uit te zoeken wat hij/zij te weten kan komen over Huma Abedin, deputy chief of staff van Hillary Clinton, en Arif Alikhan, Homeland Security.

Het lukt kennelijk de vrome moslimactivisten niet alleen om complete afdelingen van de PvdA over te nemen. Ook de CIA en het Witte Huis vallen voor hun charme. Het Egyptische weekblad Rose el-Yousef, 22 december 2012, schept er zelfs over op dat de Moslimbroeders het Witte Huis diepgaand geïnfiltreerd hebben.

Er past ons niets dan bewondering voor zo veel inzet en vasthoudendheid, anderzijds – misschien zijn die lui in het Witte Huis en bij de CIA wel sukkels of is het allemaal gewoon niet waar. Tegelijkertijd vrees ik dat niemand graag wil weten hoe het staat met de invloed van de islam op de burelen van de Europese Unie, de MIVD of de AIVD. Of ook bij het islambureau van Buitenlandse Zaken, of hoe die afdeling ook heet.

De verkiezing van de nieuwe paus is daarom toch van groot belang, en niet alleen voor katholieke Europeanen en Amerikanen. Het Vaticaan is zo te zien de laatst overgebleven organisatie waar de islam niet in kan infiltreren. Pausen zijn immers altijd katholiek.

Bovendien zijn er kardinalen te over die in hun eigen land van nabij de zegeningen van de islam meegemaakt hebben, en die bepaald de boekjes van de Leidse Professor Maurits Berger (op een leerstoel betaald door het Sultanaat Oman) niet nodig hebben om te weten op hoeveel terreur, onrecht, moord, verkrachting, diefstal en roof een islamitisch bewind pleegt uit te lopen. De kardinaal van Ghana hoef je echt over de islam niets wijs te maken, en er zijn er, Gode zij dank, wel meer zo.

Het is dat die kardinaal geen Amerikaan is, maar ik zou een stuk geruster slapen als die kardinaal uit Ghana hoofd van de CIA werd, en John Brennan ergens in een niet al te grote plaats in Saoedi-Arabië tot hulp-moefti werd benoemd.

24 opmerkingen:

 1. Eigenlijk was ik wat dit onderwerp betreft (islam etc.) eigenlijk ook al best tevreden met de laatste paus (Benedictus XVI). Ik heb gisteren zijn Regensburger Rede nog eens doorgenomen, en zag dat hij zelfs Ibn Hazm noemde (iemand die intellectueel gesproken aan Al Gazhali gelieerd is) als grondlegger van de huidige islam, waarmee duidelijk is aangetoond dat de laatste paus precies begrijpt wat de kern van de (huidige) islam is.

  Mensen voor wie dit allemaal als abacadabra in de oren klinkt raad ik aan de twee uitstekende lezingen van Reilly te beluisteren op http://www.instituteofcatholicculture.org/the-closing-of-the-muslim-mind-how-intellectual-suicide-created-the-modern-islamist/ Degenen die uit atheistische motieven een hekel aan de islam hebben (wat m.i. ook een eerbaar motief kan zijn) moeten dan misschien de eerste twee minuten van iedere lezing even overslaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De laatste paus heeft ook gezegd dan God en allah dezelfde zijn. I rest my case.

   Verwijderen
  2. Wat is je case eigenlijk?, want dat is me (nog) niet helemaal duidelijk...

   Verwijderen
 2. Scheert de schaamharen af, laat ze aangroeien op uw hoofd, hult u in schaamlappen en looft den heer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van Patreaus (Franeker) werd ineens (zo maar uit het niets ?) bekend dat hij vies had gedaan met zijn biografe.
  Patreaus, Brennans voorganger deed mee aan: Bosnische Oorlog, de Golfoorlog, de Oorlog in Afghanistan en de Irakoorlog.

  De Bosnische oorlog resulteerde in de totstandkoming van de eerste islamitische staat in Europa. In de buurt van het Merelveld, schrijft men moslim met een hoofdletter 'Moslim bij nationaliteit', maar men heeft het vaak over 'Bosniakken'.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In de Bosnische oorlog zat het Europees personnel, in de door de US geleverde AWACS, op een zeker moment naar een video te kijken ipv naar actuele radarsignalen.
   Het was die nacht een rustige nacht, zo leek het...

   Zonder zich aan de USA grondwet te storen of rekening te houden met internationale wetgeving, zijn de USA zonder gegronde redenen Irak, Libie en Syrie binnengevallen.
   Met behulp van Rusland kan Syrie zich ontwikkelen tot een vrije rijke samenleving. Er moeten dan wel wat bevolkingsgroepen uit elkaar gehouden worden, maar er is een kans.

   Verwijderen
  2. The Emir of Qatar, die koningin Beatrix ( Vertegenwoordigster van de nederlandse samenleving ?) heel vriendelijk ontving, views the Brotherhood as a moderate movement as opposed to the extremist Wahhabi Sect and other Salafis movements that reject much of the world after the 8th Century.

   It was Qatar that had the tactical advantage in promoting its vision. The Emirate had sent Special Forces to Libya to remove Gaddafi. The Emir spent an estimated two billion dollars to arm, train, and to lead Libyan forces against the government which included the funding of the February 17th Martyr Brigade and its leader Abdel Hakim Belhadj. When the fighting ended, Belhadj continued to receive aid from Doha. He traveled to Turkey in November 2011 as the head of the Tripoli Military Council to establish a link between the revolutionary government in Libya and the Free Syrian Army.

   verder lezen op: http://oilprice.com/Geopolitics/Middle-East/Reshaping-the-Syrian-Battlefield.html

   Verwijderen
 4. Zojuist Associated Press op Twitter:
  Senate Intelligence Committee approves John Brennan's nomination to be CIA director

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hemeltjelief. Wat een vreselijk idee dat het hoofd van de CIA gelooft dat de wereld elk moment herschapen kan worden als zijn lieve Heer dat belieft.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer dat Obama nog drie jaar blijft anders was dit een mooi moment om een verandering in gang te zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Net zoals de Obamaites in het tegenovergestelde geloven is dat erg naïef.

   Verwijderen
 7. Can drones kill US citizens on US soil ?

  Dear mr Brennan,

  http://libertyblitzkrieg.com/2013/02/27/rand-pauls-third-letter-to-the-cia-can-you-kill-with-drones-in-the-usa/


  Dear senator Paul,

  http://www.zerohedge.com/news/2013-03-05/dear-american-its-extraordinary-circumstance-and-drones-coming-you

  Wij, in Europa, doen zoiets niet, natuurlijk........?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aan Sirik

  U schrijft over het Merelveld (Kosovo Polje) en van de eerste muzelmaanse staat in Europa.
  Muzelmaanse staten in Europa bestaan evenwel zeer lang. Men denke aan het muzelmaanse Spanje dat zich tot 1492 staande hield.
  Dat is derhalve niet zo bijzonder.
  U schrijft Bosniakken. Zulks is minder goed nederlands.
  De correcte wijze van schrijven is Bosniaken met één letter .
  In de Eerste Wereldoorlog waren de Bosniaken trouwe dienaren van de Königliche und Kaiserliche Monarchie.
  Immers, reeds in 1908 lijfde Oostenrijk Bosnië-Herzeg in. Zulks vatten Rusland en Servië als een ongehoorde provocatie op.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Infiltratie in het Witte Huis is niet zo erg. Volgens de geruchten zit daar reeds lang een moslim. Dat de CIA nu een moslim aan het hoofd heeft, soit! Voortaan wat vaker liquidaties met een kromzwaard in plaats van met een six-shooter! Maar stel je toch eens voor er op andere gebieden een infiltratie plaats gaat vinden. Bijvoorbeeld bij de banken, dan kunnen die laatste paar overgebleven banken ook wel inpakken. Moslims weten alleen hoe het vangen van geld werkt, uitkering of betaling voor aardolie, maar niets van zaken doen! Of infiltratie bij de amusementsindustrie! Stel je toch eens voor dat voortaan moslims de grappen gaan bepalen en niet langer de joden. Dan zal het lachten ons pas echt goed vergaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Even afwachten nog mensen . Ben benieuwd wanneer Mr. Brennan zijn naam verandert in Mohammed Brennan .
  Een ander mogelijk signaal van Brennan's islamofiele neigingen zal ongetwijfeld een aanval worden op de zogenaamde 'islamophobe blogs' , oftewel een aanval op het vrije woord iets wat de OIC landen zo wanhopig proberen te realiseren .
  Voorlopig zijn er nog steeds geen harde bewijzen wat betreft Brennan . Maar door het toekomstig beleid van de CIA zal de aap spoedig uit de mouw komen .
  Trouwens Obama is toch eigenlijk in zijn jeugd ook helemaal geïndoctrineerd door Islamofiliteit . Als je daar last van hebt dan volgt daar logischerwijs uit dat mensen met de zelfde ziekte voor allerlei posten worden aangedragen .

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Tijd om alle fobieën strafbaar te stellen.
  Vooral fobieën voor kritiek, afbeeldingen, ongelovigen, duivels, onreinheid, homo's, onbedekte vrouwenharen, tovenarij, ongepaste voeding, de hel, maagdenvliezen, gekwetste eer, monogamie enz. enz..
  Herinvoering van lijfstraffen en de doodstraf is wel het minste om zulk kwaad te verdelgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ontmasker de moslimbroederschap in Amerika, de tamtam met de andere landen werkt ook uitstekend, wat via democratische weg gerealiseerd is in één land wordt ook in de andere landen in gang gezet.

  http://www.brotherhoodunmasked.net/index-2.html

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Kom op, die Brennan zal zich ongetwijfeld uit pragmatisch oogpunt bekeerd hebben. Dit om de ummah dieper te kunnen penetreren, bijvoorbeeld de kaffer-reine gebieden in Mekka. Ik geloof er niets van dat hij werkelijk een bekeerling is. Dan zou hij zich wel gedistantiëerd hebben van de Grote Satan Amerika, en zeker van de CIA. Heb ik gelijk of wat?!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wordt het de "Beatrix" pipeline, van Qatar naar EUSSR, of die van Gazprom, van Iran naar de EUSSR ?
  Wint die vreselijke Al-Assad met Rusland en dus russische marinebasis in Syrie + olievelden.
  Of gaat de inboedel naar die lieve vegetarische """rebellen"""" ? enfin genoeg onschuldige gezinnetjes die met het ultieme hebben betaald.

  http://oilprice.com/Geopolitics/International/Be-Careful-Russia-is-Back-to-Stay-in-the-Middle-East.html

  BeantwoordenVerwijderen
 15. En het is een feit: @AP BREAKING: Senate confirms John Brennan to head the CIA
  De salafistische infiltrant is binnen in de macht.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hans!

  De katholieke kerk heeft toch al sinds de tweede wereldoorlog een dubbel spel gespeeld. Hans Jansen de theoloog heeft daar dikke boeken over geschreven. Ik denk dat je nu naïef bent door te geloven dat de nieuwe paus iets kan/wil betekenen in het judaïsche conflict.

  Elvi.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. http://www.emptywheel.net/2013/03/08/john-brennan-sworn-in-as-cia-director-using-constitution-lacking-bill-of-rights/

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Niets nieuws onder de wereldse zon.
  De islam is ook hier in de regering geinfitreerd, zoals door de linkse bruikbare idioten.

  BeantwoordenVerwijderen


 19. 1984.

  http://libertyblitzkrieg.com/2013/03/11/the-1984-playbook-has-arrived-u-s-air-force-deletes-drone-strike-data/#more-4286

  BeantwoordenVerwijderen