intelligent over islam spreken

23.1.2012: Nog steeds actueel: Islamprediker Khalid Yasin terug in Slotervaart (Carel Brendel)


Yassin is een bekeerling, hij spreekt alleen liever niet van convert maar van revert, dat is beter. Het was voor hem dan ook een logische stap ("een natuurlijke vooruitgang", "een natuurlijk vervolg op 't christendom") om moslim te worden.

Op de vraag waarom Geert Wilders niet met hem wil spreken, antwoordt Yassin o.a. dat "Wilders niet
wil dat iemand intelligent over islam spreekt". Wilders heeft last van vooroordelen. Voorts doet de goeroe andere geruststellende uitspraken over islam en heeft hij nooit gezegd dat moslims hun vrouwen mogen slaan. Maar wel: "Maak voor hen [vrouwen] een gelijkenis".

Overigens gaan er geruchten dat de trendy moslim met z'n rode baardje zich in Almere wil vestigen. Een prachtige, nieuwe stad, vindt Yassin, en lekker dicht bij Hilversum zodat hij de media makkelijk kan bedienen.

7 juni 2009

Wederom actueel, vanavond, 18.10.2010 Tegenlicht documentaire over sjeik Khalid Yasin, op Nederland 2 om 20.55 uur. (Zie 'Sjeik Khalid Yasin: radicaal of welbespraakt?' hierr.)

Zie ook 'Brekend: Poldermoskee kampt opnieuw met huurachterstand' hierr.

Uitgelicht: televisie: NMO, InFocus, zondag 7 juni 2009, 14:30-15:00 uur Ned 2, gesprek met de Amerikaanse 'prediker' Sheikh Khalid Yassin, die onlangs nog een lezing gaf op het Eerste Nationale Islamcongres te Amsterdam (hier). (Herhaling gesprek donderdag 11 juni 2009 14.00 uur Ned 2.) Of via www.nmo.nl/uitzending gemist. Klik hier. 

18 opmerkingen:

 1. Laat die afschuwelijke hypocriet toch naar Saoedi-Arabië gaan, maar nee Nederland is met Saoedisch geld een missiegebied voor deze griezel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik mag hopen dat deze man met een zwaailicht op zijn hoofd en vermomd vredig voorbeeld, zich spoedig vestigen zal. Met goedkeuring van Balkenende Jr natuurlijk. Zo wordt het leven van Geert nog makkelijkerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "Hoeveel kleinkinderen had u ook alweer ? 37 "
  Kun u dat voor me herhalen ?
  37 en 12 kinderen.

  Leuk glimlachje heeft u daar !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vroeger zag je Pipo de Clown op TV. Nu wahabistische spreekbuizen van het kwaad waar ze op Schiphol de rode loper voor uitrollen. Ik kan mij best voorstellen dat ik hier bloed en bloedlink van word...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De Nederlandse Moslim Omroep is nog erger dan de EO. Daar wil je toch helemaal niet naar kijken?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oy - weer een fijne goedmoedige aalmoezenier van bevindelijk-islamitischen huize! Wat zal Defensie blij zijn!
  Kijk maar - die meneer lacht! Böse Menschen haben keinen Lächeln, toch??
  Aardige kerel hoor - niks mis mee..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Waarom zou iemand zich druk maken over "intelligent over de islam spreken"? Als je het riskeert, wordt je door de "weldenkenden" weggezet als racist.
  Laten we daarom maar lomp over de islam spreken: "De islam is de meest verheven, meest verfijnde, meest humane van alle religies die ooit de wereld hebben geteisterd."
  Wie me niet gelooft, hoeft vandaag slechts de berichten over Iran en Pakistan te lezen in zijn krant.
  http://www.parool.nl/parool/nl/225/BUITENLAND/article/detail/1004156/2010/08/23/Nederlands-Iraanse-vrouw-vast-in-Iran.dhtml
  http://www.volkskrant.nl/buitenland/article1411508.ece/Zeker_15_doden_bij_aanslag_moskee_Pakistan
  Update: zeker 20.
  Salaam.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeps, alweer huurachterstand. Zou het misschien eens gaan dagen bij woningbouwverenigingen dat ze met hun tengels van moslimse hobbies af moeten blijven?
  Ook gloeiend treurig dat meneer Cheppi zich steeds weer in een nieuwe welwillende vermomming kan hullen zonder eens stevig aan de tand gevoeld te worden.
  Als het even niet opportuun is om al te opvallende wahabisten uit te nodigen slaapt de kudde do-gooders weer opgelucht in.
  Hoe is het toch mogelijk dat openlijke ondergraving van onze vrijheden geen instinct tot zelfverdediging genereert in die rampzalige infantiele masochisten ?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeps, alweer huurachterstand. Zou het misschien eens gaan dagen bij woningbouwverenigingen dat ze met hun tengels van moslimse hobbies af moeten blijven?
  Ook gloeiend treurig dat meneer Cheppi zich steeds weer in een nieuwe welwillende vermomming kan hullen zonder eens stevig aan de tand gevoeld te worden.
  Als het even niet opportuun is om al te opvallende wahabisten uit te nodigen slaapt de kudde do-gooders weer opgelucht in.
  Hoe is het toch mogelijk dat openlijke ondergraving van onze vrijheden geen instinct tot zelfverdediging genereert in die rampzalige infantiele masochisten ?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Yassin zou, zo begrijp ik uit dit stuk, eerder christen zijn geweest. Als hij een serieuze christen was en af en toe eens in de Bijbel heeft gebladerd, dan zou hij ooit in het boek Spreuken de volgende zinsnede tegengekomen kunnen zijn:
  "Een ander roeme u, en niet uw eigen mond, een vreemde, en niet uw eigen lippen."
  Het kan zijn dat deze zin, toen hij nog christen was, hem ontgaan is. Ook is mogelijk dat, sinds hij moslim is geworden, deze en andere zinnen uit de Bijbel (ook bijv. "wie zichzelf verhoogt zal vernederd worden")voor hem hun geldigheid hebben verloren.
  Hoe dit zij, hij noemt zichzelf hier iemand die intelligent over islam spreekt, daarmee zichzelf roemend.
  Misschien sta ik zelf nog iets te veel onder invloed van het christendom, want als mensen van hun eigen intelligentie hoog opgeven twijfel ik vrijwel reflexmatig aan hun intelligentie. Er zijn ongetwijfeld nog veel meer redenen om Yassin nu juist niet te houden voor iemand die intelligent over de islam kan spreken. Maar het feit dat hij zichzelf een intelligent spreker over islam noemt is voor mij op zichzelf al bijna voldoende.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze documentaire die vanavond 18-10-2010 over deze griezel wordt uitgezonden klopt absoluut niet, zie hier:

  Yasin

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Een vreselijk slechte documentaire en echte gevaarlijke agitator. Hij speelt met woorden en begrippen net als al die andere islamitische engerds, en daar kunnen islam-critici nog wat van leren. En met behulp van media als de vpro krijgen ze zelfs vleugels. Je ziet ook constant het doel, namelijk het inplanten van de islam in Europa.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. jullie zijn echt achterlijk mensen

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Intelligent over islam spreken is niet voorbehouden aan een ieder die zich moslim noemt. Als de persoon dan ook nog zwart is dan moet het wel heel erg gesteld zijn met zijn geestelijke vermogens. En waarom dat zo is zal niet veel mensen direct duidelijk zijn.

  De islam is naar Afrika gekomen met de slavendrijvers mee, het doel was om zo veel mogelijk zwartjes tot slaaf te maken en voor geld te verkopen. Het begon al met de heilige profeet van Allah die het negerjongetje Bilal ving en meenam naar "Saudi Arabië" (dat toen nog anders heette). Sinds die tijd is het nooit beter geworden.

  Erger is nog dat de veroorzakers van de slavernij nooit ter verantwoording zijn geroepen. De zwarte Afrikanen zijn zelfs door hun islamitische overheersers gedwongen zich te onderwerpen aan de islam, en die onderwerping is volkomen zinloos. Het is namelijk ergens beschreven in een van de hadiths dat een zwarte nooit in het islamitisch paradijs zal kunnen komen, ook al zou men zijn best doen, ook al volgt men alle regels, het heeft geen zin.

  Als nu een Amerikaan die van zwarte Afrikaanse voorouders is niet inziet dat het de islamitische slavendrijvers waren die de negers uit Afrika verkochten aan westerse slaventransporteurs en -handelaren dan is het een ontkenning van de geschiedenis, dan heeft intelligent praten over de slavernij en over de islam niet veel zin. Het is verspilde adem en verloren tijd.

  BeantwoordenVerwijderen