Open Brief aan Koning Albert II Bouillon

Aan zijn Majesteit Koning Albert II
Koninklijk Paleis te Brussel Brederodestraat 16
1000 Brussel

Sire,

Als laatste toevlucht tegen de criminele onverschilligheid van de Belgische overheid, richt ik mij tot uwe Majesteit om indien het nog mogelijk is te beletten dat islamitische instellingen in België geïnstitutionaliseerd worden.
De belangrijkste media hebben de onbegrijpelijke keuze gemaakt
zich in stilzwijgen te hullen. Het neemt niet weg dat een groepje islamieten, in het bijzonder "Sharia voor België", op het internet de stichting aankondigden van een rechtbank in Antwerpen gebaseerd op de Sharia (islamitische wetgeving).
Sire, Na in landen gewoond te hebben waar de Sharia van toepassing is, maak ik me ongerust over de onderdanige houding van de Belgische overheid wanneer het de islam betreft, onder het voorwendsel van de verdraagzaamheid.
Men wil deze islam de vrijheid laten bakens te plaatsen voor een parallelle theocratische maatschappij in ons land. Is het niet voldoende verontrustend dat in bepaalde delen van onze grootsteden rechteloosheid heerst?

Gaat aan uw getrouwe onderdanen, zoals dit reeds gebeurt voor bepaalde Britse burgers, de toegang ontzegd worden tot bepaalde wijken in hun stad? De Sharia wordt daar toegepast door mensen die onze levensstijl en onze wetten niet willen aanvaarden.
Gaat men ten slotte, geleidelijk, de eetzalen in onze scholen islamiseren door het invoeren van halal voeding?

Zullen wij er toe komen dat, in deze Kersttijd, de verlichte kerstbomen zullen moeten verstopt worden en vermijden dat het woord "Kerstmis" uitgesproken wordt om een bevolkingsgroep niet te kwetsen. Deze groep kwetst ons wel opzettelijk door afstand te nemen van onze gemeenschap?

Sire, Het is in diepe wanhoop dat de Belgische bevolking machteloos toekijkt bij het in vraagstellen van haar tradities, haar cultuur en haar wetten. Ik veroorloof mij beroep te doen op de tussenkomst van uwe Majesteit, omwille van het morele gezag dat U vertegenwoordigt, om de identiteit van de bevolking van uw Koninkrijk van dit onheil te vrijwaren.Sire, met het diepste respect,


uw trouwe dienaar
Philippe Nicolas
Oud Luitenant
2BN Commando
Internationaal Veiligheidsconsulent


Bijgetreden door
Guido Fleurackers
Ex Korporaal-Chef
AA School
1 Cyclisten
11 Genie Bataljon.

8 december 2011

10 opmerkingen:

 1. Geweldige brief!!
  Zou ook goed voor nederland opgaan, wie durft!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als we in onderdanige afhankelijkheid onze hoop vestigen op om het even welk koningshuis, als representant van "moreel gezag" en de "identiteit" van de bevolking, dan vrees ik het ergste, zowel in Vlaanderen als in Nederland.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. als je dat naar beatrix stuurt komt er gelijk een staatsbezoek naar oman of jordanie.

  economoe gaat voor de rechtsstaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De Belgische koninklijkefamilie is : Von Saksen Coburg Gotha !!!! Helemaal geen Bouillon, militairen die dit niet weten ?? Ik vrees voor misbruik van namen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De Belgische koninklijkefamilie is : Von Saksen Coburg Gotha !!!! Helemaal geen Bouillon, militairen die dit niet weten ?? Ik vrees voor misbruik van namen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. PS: de cyclisten waren actief in wereldoorlog !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ook nog dat de cyclisten en de genie twee aparte onderdelen waren: de cyclisten waren infanteristen die zich per fiets (begin 20e eeuw) verplaatsten; de genie zijn ingenieurstroepen voor noodbruggen, .... De AA school is de afdeling Anonieme Alcoholisten in het leger (vooral in het middenkorps destijds een probleem).

  Blijft natuurlijk de inhoud van de brief.
  De verwijzing naar Bouillon is ook niet gratis: Sharia4Belgium hield daar verleden jaar een vakantiekammp.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ter verduidelijking:

  De cyclisten bestaan als eenheid nog in het Belgische leger. Zij rijden niet meer op fietsen maar in lichte pantsers. Hun logo is een fietswiel op een groene achtergrond. Zwarte muts.Zij zijn heden uit Duitsland weg.
  http://www.youtube.com/watch?v=z2tteShKQXc

  De Brief is geschreven in Bouillon. Deze naam heeft dus niets te maken met de naam v/d koning. De oud luitenant van het 2 Cdo was gestationeerd in Flawinne/Wallonië.

  Een overplaatsing in het leger is niet ongewoon in Belgie. De Korporaalschef is na zijn dienst in Spich 1 cycl. overgeplaatst naar de Genietroepen in Burcht.

  Ik zal niet nalaten de Korporaalschef, die ik persoonlijk ken in te lichten over de vragen hier, zodat hij bijkomende verduidelijkingen kan geven indien nodig.

  Hartelijk.

  Peter C. Doorgeefluik voor deze brief.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Geef toe dat een achterdochtige ziel redenen had. Wat geen afbreuk doet van de inhoud ; de Overheid beschouwt S4 ten onrechte als folklore, tot ze toeslaan.

  BeantwoordenVerwijderen