Henk Krol - Gautam

Zojuist verschenen, het nieuwe boek van Henk Krol: Gautam.

Gautam is het levensverhaal van een in Suriname geboren jongen. De eerste jaren van Gautams leven passeren vrij zorgeloos. Maar als hij negen is, verhuist hij naar Nederland, waar zijn moeder is hertrouwd met een strikt religieuze moslim. In het huishouden van zijn stiefvader wordt het afzien voor
Henk Krol
Gautam. Hij ontdekt dat hij op mannen valt, een levensstijl waarvoor in het streng islamitische gezin waar hij nu deel van uitmaakt, bepaald geen plaats is. Ze straffen hem, proberen hem te "genezen". Gautams leven verandert in een hel. Zijn zoektocht naar genegenheid, begrip, een plaats waar hij zichzelf kan zijn, is lang. Henk Krol schreef op basis van gesprekken met Gautam dit aangrijpende boek.

Bestellen?

3 opmerkingen:

 1. Gautam heeft het niet naar de zin met z'n stiefvader, en Henk Krol wil daar graag een slaatje uitslaan, en is nu zijn boek aan het promoten.
  Zou dat Gautam helpen? De enige die hier beter van wil worden is Krol. En Krol is hypocriet, want als het hem echt om Gautam te doen is, dan zou hij ook een boek schrijven over al die miljoenen Afrikaanse kindertje die dagelijks omkomen van de honger en andere ziektes. Maar dat verkoopt kennelijk slecht.
  Geen islamitische stiefvaders en dergelijke...
  Kortom: Sleutelwoorden ontbreken om programma's te activeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hey hoessien, je zou nog steeds in de moskee kijke naar de Reliance of the Traveller, blz. 583-584, punt (4).

  BeantwoordenVerwijderen