Kinderen geslagen, kinderen vermoord

Rechtse extremisten in Duitsland hebben moorden gepleegd op moslims. De autoriteiten onderzoeken of daar meer achter zit, een organisatie of een ideologie.

Moslimextremisten hebben overal ter wereld moorden gepleegd. De media verzekeren hun publiek in alle toonaarden dat het hier incidentele misdadigheid betreft. Wie wil kijken of er meer achter zit, een organisatie of een ideologie, zoiemand is een islamofoob die niet in het beschaafde debat thuis hoort.

Een dominee in Katwijk verkondigt dat als ouders hun kinderen slaan, dat ze Gods zegen hebben, als ze
tenminste een redelijk opvoedingsdoel nastreven. De media proesten het uit over zo veel kerkse slechtheid. Kinderen slaan als ze stout zijn! Het moet toch niet erger worden. De verrotheid van het christendom is nu toch echt overtuigend aangetoond.

Wat leert de islam eigenlijk over de rechten van ouders tegenover hun kinderen? De islamitische sharia leert dat bij moord op een kind de ouders van dat kind wedervergelding van de moordenaar zullen eisen. Dat betekent dat wanneer een ouder zijn eigen kind vermoordt, er geen partij is die er belang bij heeft dat er iets gebeurt. ‘De naaste verwant, de zogeheten walii ad-dam, van de verslagene heeft het recht, den schuldige bij wijze van weerwraak te doden’. De benadeelde partij heeft dan dus het recht zichzelf te doden?

Dat een dominee steun geeft aan ouders die hun kinderen een tik geven, is uiteraard veel ernstiger dan dat de islamitische sharia geen bepalingen kent die het vermoorden van de eigen kinderen strafbaar stellen. En dat terwijl de sharia volgens Leidse hoogleraren voor 95% gelijk is aan ons Nederlands recht. Als u dat gelooft, van die 95%, moet u uw kinderen trouwens maar in Leiden laten studeren.

Dat één dominee het OK vindt om onder bepaalde omstandigheden kinderen te slaan, bewijst de achterlijkheid van het christendom. Dat alle islamitische sharia-handboeken onder alle omstandigheden straffeloosheid schenken aan ouders die hun kind vermoorden, bewijst daarentegen dat, helaas, westerlingen nog steeds islamofoob zijn.

‘Gelijke gevallen gelijk behandelen’. Waarom ook weer was dat een goed idee?

41 opmerkingen:

 1. Hé hansie ponzie;
  Heb jij jezelf wel eens buiten je eigen hol begeven? Probeer het eens kerel! Je hersenscheten zullen er een stuk minder van gaan ruften dunk mij...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé hansie ponzie;
  Heb jij jezelf wel eens buiten je eigen hol begeven? Probeer het eens kerel! Je hersenscheten zullen er een stuk minder van gaan ruften dunk mij...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat die 95% betreft, het DNA van de meest nabij staande mensaap komt voor 98% overeen met dat van ons, dat is meer dan twee maal zo dichtbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn vraag is nu, waarom deze schizofrene benadering van ongeveer gelijke problemen? We leven toch in een rationele samenleving of ontstaat er een gekkenhuis door zgn. botsende culturen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wederom een voltreffer beste Professor....

  Prachtig zoals U de hededaagse gebeurtenissen met enkele zinnen, kundig weet te kwalificeren..

  Arme El Hoesaani, die zal wel weer aankomen dat die (tokkie) Professor niet deugd, of met andere kinderlijke onzin. Alhoewel ? ik denk niet dat hij Uw stukje zal begrijpen.
  Als kind mishandeld en geslagen thuis en in de moskee om de koran erin te stampen, dat is niet zo goed voor een gezonde ontwikkeling van je hersens. (volgens de religieuzen natuurlijk juist weer wel)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wederom een voltreffer beste Professor....

  Prachtig zoals U de hededaagse gebeurtenissen met enkele zinnen, kundig weet te kwalificeren..

  Arme El Hoesaani, die zal wel weer aankomen dat die (tokkie) Professor niet deugd, of met andere kinderlijke onzin. Alhoewel ? ik denk niet dat hij Uw stukje zal begrijpen.
  Als kind mishandeld en geslagen thuis en in de moskee om de koran erin te stampen, dat is niet zo goed voor een gezonde ontwikkeling van je hersens. (volgens de religieuzen natuurlijk juist weer wel)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wiki:

  " In artikel 1 van de grondwet wordt het de overheid verboden om te discrimineren. Voor burgers worden in het Wetboek van Strafrecht enkele specifieke vormen van discriminatie strafbaar gesteld. Daarnaast worden in andere specifieke wetboeken nog vormen van discriminatie beschreven die alleen burgerrechtelijke consequenties hebben. Bij dat laatste moet onder meer gedacht worden aan het onverbindend verklaren van een contract of het ontstaan van een schadevergoedingsplicht.

  [bewerken] GrondwetArtikel 1 van de Nederlandse grondwet, luidt: "Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan".[1]

  Hierbij moet aangetekend worden, dat dit artikel, net zoals alle Grondwetsartikelen, de relatie tussen overheid en burgers betreft en dus niet die tussen de burgers onderling. Het verbiedt de Overheid dus, om als zodanig burgers "op welke grond dan ook" te discrimineren. Het gaat er dan met name om, of in gelijke gevallen een vorm van onderscheid, uitsluiting, beperking of voorkeur bestaat.

  Sinds de totstandkoming van de huidige formulering in 1983 is het driemaal voorgekomen dat een politicus voorstelde dit artikel te schrappen (Hans Janmaat, Pim Fortuyn en Geert Wilders). Ook de SGP heeft haar kanttekeningen bij de huidige formulering.[2] "
  Heeft de staat altijd het recht om in het priveleven van de burger binnen te dringen ?
  Wanneeer houdt de ouderlijke macht op om overgenomen te worden door die van de staat ?

  Mag een burger, naar eer en geweten, zijn kinderen zo opvoeden, waarbij geleerd wordt dat het goed is om ongelovigen te bestelen, te slaan, te verkopen of als dat niet lukt ze dan maar te vermoorden ?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Misschien ligt op oplossing van dit probleem wel in het stellen van volwassenheid op een leefdtijd van 25 jaar.
  Is men jonger dan 25 ligt de verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid volledig bij de ouders.
  of een andere stelling: "De verantwoordelijkheid van de ouders voor hun kinderen houdt pas op indien de gemeenschap de kinderen als volwaardig leden van de gemeenschap accepteert."

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Geachte Professor,
  Wat u probeert aan te tonen is duidelijk. Toch veroorzaakt u u enig bijkomende schade, met name aan de dominee wiens uiting u gebruikt. Mag ik u er op wijzen dat "kastijden" niet per definitie en enkel "slaan" betekent! Jammer...
  Hans

  BeantwoordenVerwijderen
 10. In Duitsland gaat men een database openen van de rechtsextremisten.Niks mis mee uiteraard,maar waarom ook niet van linksextremisten, en moslimextremisten.Meer u heeft weer gelijk Jansen,het zal weer aan mij liggen.
  Overigens wordt het woord linksextremisten met een rood krullirig lijntje onderstreept.Ook Hoeiboei is blijkbaar de mening toegedaan dat dat niet kan blijkbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Edmond V.O. Katusz17 november 2011 om 01:30

  Leest ende huivert:
  http://www.canada.com/news/canada-in-afghanistan/Christie+Blatchford+Wiretap+reveals+accused+trio+tense+talk/5694658/story.html
  Gegroet, Edmond V.O. Katusz

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke vergelijkingen tussen de ware geloof en de religie van de vrede...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ach ja, bedoeld Jansen hier te zeggen; Wat zeuren toch die moslims daar in Duitsland? Van de sharia mag je je eigen kinderen toch ook zelf afmaken?
  Dat wist ik Overigens nog niet! Ik ga alvast een paar kuilen in de grond graven...zo, opgeruimd staat netjes, geen gezeur meer met kleren kopen etc. etc...
  Zo, wat een rust!
  Nou, dan heb ik slecht nieuws voor de 'prof': Tot nu komen gezinsdrama's waar kinderen het slachtoffer van worden vaak in Autochtone gezinnen voor! Die islamiseren dan in hoog tempo!

  Deze meneer pleitte al voor om kruistochten in ere te herstellen, nu de kindermoorden nog!....de sadist.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hans Jansen:
  "Dat betekent dat wanneer een ouder zijn eigen kind vermoordt, er geen partij is die er belang bij heeft dat er iets gebeurt"
  ------------------------------
  En ik maar denken dat het islamitisch recht iets kent dat 'de doodstraf' heet!


  Jansen:
  "De naaste verwant, de zogeheten walii ad-dam, van de verslagene heeft het rechtbij wijze van weerwraak te doden’. De benadeelde partij heeft dan dus het recht zichzelf te doden?"
  -------------------------------
  Zo! da's een gigantische fout die zelfs door de eeuwen heen niet is opgemerkt! Geen nood, we hebben Jansen nog, die vindt het wiel wel opnieuw!

  Weet de Nederlandse lezer veel...Jansen zegt het, dus het zal wel waar zijn.

  Niet dus, Jansen probeert de boel op te naaien.

  Die 'naaste verwant, de zogeheten walii ad-dam, van de verslagene' heeft het recht, den schuldige.....te doden, nou, maar als hij eigen kinderen omlegt, dan kan iemand anders hem toch neer knallen? Om maar in negatieve kretologie te blijven? Dat hoeft hij toch niet zelf te doen?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik dacht wel dat El-H over deze kwestie de sharia zou verloochenen. Zulk Judas-gedrag levert trouwens de halsmisdaad 'afval van de islam' op. Anoniem durft hij dat natuurlijk wel, de held.

  Ik mocht willen dat ik de eerste was die deze maas in de sharia gevonden heeft. Het is trouwens bepaald niet de enige maas. Wel denk ik nog regelmatig dat ik me misschien toch vergist heb, en ga ik het nakijken. En jawel. De walii-d-dam zou de straf bij zichzelf moeten invorderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hans Jansen,
  "En jawel. De walii-d-dam zou de straf bij zichzelf moeten invorderen"
  ------------------------------------

  Dus, zoals u eerder schreef, heeft iemand die zijn eigen kind vermoordt, het recht ZICHZELF te doden?

  Mijn hele omgeving heeft nog nooit van zo'n bizarre stelling gehoord!

  Als u nu verteld in welk boek zoiets staat, titel en auteur, beloof ik u bij dezen het op te zoeken en erop terug te komen, ongeacht het resultaat. Beloofd is beloofd.

  Wel doen hé. anders lijkt 't op een welles-nietes spelletje, en daar heeft niemand wat aan. Het moet zwart op wit staan, dat is altijd het beste.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Yagib al-qaSaaS 3alaa man qatala insaanan … wa-laa 3alaa l-2ab wa-l-2umm … bi-qatl al-walad … , Nuh Ha Mim Keller, Reliance of the Traveller, blz. 583-584, punt (4).

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dank u.
  Ik heb het boek niet in huis, dus ik moet nog kijken waar ik het kan vinden.
  Wat een geluk dat ik morgen pas na vier uur moet werken, heb ik tijd om even langs de moskee te gaan. Tegenwoordig een behoorlijke bibliotheek aldaar. Dat boek moet haast wel er tussen staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. helemaal goed jansen!!!!! Het laatste leestukje gaf me het gevoel dat u of dronken was of alzheimer kreeg, maar u presteert weer op topniveau.!! geweldig

  BeantwoordenVerwijderen
 20. jammer dat die moslim mannen toch altijd de 'waarheid' willen weten, je weet wel die waarheid die ze voorgeschoteld krijgen van andere mannen met baarden.

  praat toch eens vanuit je gevoel, je gevoel, gelijkwaardigheid en ga eens op de inhoud in, i.p.v. die vraatzucht naar de waarheid die niet bestaat.

  zou er een ideologie achter veel aanslagen van moslim extremisten zitten?

  BeantwoordenVerwijderen
 21. hey hoessein (nieuwe nederlandse spelling)

  groene boekje, blz. 17
  dikke van dale blz 3, hfd 3, alinea 4c.

  volgens mij spreek je niet eens arabisch en weet jij helemaal niets van de koran.

  sukkeltje

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Kan El-H ook eens reageren op de tekst hierboven, die over Gautam?

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Goed Willem, ik ga wel even kijken wat voor geks we daar weer hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Salomo zei...
  "volgens mij spreek je niet eens arabisch en weet jij helemaal niets van de koran"
  --------------------------

  Reken maar van wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. "Reken maar van wel. "

  Behalve ter uitoefening van je beroep, zijn er wel interessantere manieren om je kostbare tijd te verknoeien.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. @ EH,
  Bij Bol.com !

  http://www.bol.com/nl/s/boeken/zoekresultaten/Ntt/Reliance+of+the+Traveller/Ntk/internat_books_all/Nty/1/N/8299+8292/Ne/8299+8292/search/true/searchType/qck/index.html?_requestid=32937

  Te koop voor 20€ en leverbaar binnen 7werkdagen toegezonden met of zonder Sinterklaaskadopapier.

  Kan het na de Kersttoespraak van Bea het behandeld worden.


  Veel leesplezier !
  (lees ik ondertussen Stephen Jay Gould's "Wonderful life")

  BeantwoordenVerwijderen
 27. at El-Hoessein en andere geïnteresseerden .
  Reliance of the traveller .
  blz.583 , 584 o2.0
  De volgende personen zijn niet onderworpen aan vergelding volgens sharia als ze een ander mens doden .
  1. een kind of een krankzinnig persoon (moslim of niet-moslim) wonende in een land onder sharia is onder elke omstandigheid gevrijwaard van vergelding(bestraffing) als hij/zij iemand doodt .
  2. Een moslim in sharia land die een niet-moslim doodt is gevrijwaard van vergelding (Bestraffing).
  3. Een Jood of een Christen en zijnde inwoner van een islamitische sharia staat is gevrijwaard van vergelding als hij/zij een afvallige van de Islam doodt .
  4. Een vader of moeder ( of grootvader of grootmoeder) is gevrijwaard van vergelding (bestraffing) als zij hun kind of kleinkind doden in sharia land .
  5. Nor is retaliation permissible to a descendant for (A ; his ancestor's) killing someone whose death would otherwise entitle the descendant to retaliate , such as when his father kills his mother . ( ik moet bekennen , hier kom ik nog niet helemaal uit .)
  Hoessein er is al eens gewezen op punt 4 in het verleden , toen heb je ook niet de moeite genomen daar eens serieus naar te kijken , ik verwacht ook niet dat je het nou doet . Je gaat tekeer als een stier op een rode lap , maar onderzoek nee dat is er niet bij . Je hoeft niet naar de moskee voor dat boek je kunt het simpelweg downloaden als pdf-file wanneer je even googelt . Dit is allemaal sharia waar miljoenen mensen zo naar verlangen . Wordt toch eindelijk eens wakker , schudt die middeleeuwse achterlijkheid die je aangepraat wordt door die gedegenereerde imams , mullahs sjeiks etc. van je af en bekeer je tot de democratie , anders zwaait er wat . lol . Hier kun je het betreffende boek in een paar seconden downloaden , Je hoeft zelfs niet naar je moskee te lopen. http://www.islamicbulletin.org/free_downloads/
  resources/reliance_complete.pdf%20.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. hey hoessein,

  je zou nog even langs de moskee lopen om de
  Reliance of the Traveller, blz. 583-584, punt (4). te bestuderen, heb je het al gevonden?

  Of liggen er alleen maar folders over buurtvaders, halal slachten, de hadj, de bijzondere bijstand, rapporten over subjectieve veiligheid, de belgieroute, de huurtoeslag, de wwb, en de remigratieregeling in het schap van de moskee?

  BeantwoordenVerwijderen
 29. In de moskee hadden ze hem helaas niet, dus toch maar net besteld. Over een week moet ik 'm binnen hebben.
  Als je volgens het boek vrijuit gaat na kindermoord, dan is het een waardeloos boek, stuur ik 't meteen terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Alleen de ouders en de grootouders gaan vrijuit. Er staat over deze kwestie in alle sharia-handboeken ongeveer hetzelfde. Voor dit geval, zoek in die andere boeken onder qasaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. @ alle

  Wel potjamdomme, nou is het uit...
  De sharia is een achterlijk stel regels voor een nog achterlijke achterban.
  De sharia past nu en in de toekomst niet binnen onze samenleving.
  Voorstel:
  Alle Christen en Moslim fundi's ergens bij elkaar stoppen in een dorp bij voorkeur ver onder n.a.p, groot hek eromheen en klaar is Kees, Hans of wie het dan ook verder boeit.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. hoessein,

  Hoor ik je nu zeggen dat je (sommige) regels van de sharia wetgeving niet onderschrijft?

  ik begin weer een beetje hoop te krijgen, ik vind je ineens weer een stuk menselijker, een individu. Iemand die denkt uit zichzelf.

  jij zorgt ervoor dat ik weer hoop krijg.
  pffhhh zou het dan toch nog goedkomen met de islam versus

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Dat er geen qaSaS is wil niet zeggen dat er geen ta'ziya straf mogelijk is.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Hoessein zei:
  Zo, wat een rust!
  Nou, dan heb ik slecht nieuws voor de 'prof': Tot nu komen gezinsdrama's waar kinderen het slachtoffer van worden vaak in Autochtone gezinnen voor! Die islamiseren dan in hoog tempo!

  Na de eerste verlcihtingsronde gaf je toe dat een boek waar instaat dat je als ouders of grootouders je kind of kleinkind ongestraft van het leven mag beroven en achterlijk boek is.

  Nu wil ik even op je stelling van hierboven reageren:

  Wat zijn je bronnen waaruit je deze stelling kunt onderbouwen?

  Ik ken de precieze cijfers niet,jij blijkbaar wel) ik lees vaak dat er een 'verwarde' moeder haar pasgeboren kind heeft vermoord. of een vader die zijn hele gezin uitmoord. Wat zou het zijn? schilden?, psychiatrische problemen? het verbreken van een relatie?

  Mijn gevoel zegt dat de islamitische cultuur en ideologie meer van deze verdwijningen, ontvoeringen en moorden met zich meebrengt, simpelweg dat wanneer een vrouw wil scheiden zij de familie-eer aantast en dat van haar kind en zodoende bestraft moet worden.

  Daar zal vast wel iets over in de sharia handboeken staan, denk je niet?
  dus als je stellingen poneert, ga je eerst verdiepen in wetenschappelijke onderzoeken, zelfstudie o.i.d. zodat je het ook kan onderbouwen.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Rechts extremisten is niet Waar - joodse terroristen wél.Áls het blank "lijkt MÁÁR zwart haar heeft zijn het joden van askenazi afkomst.

  De aanslagen kunnen verband hebben met de rabinale aanwijzingen van de schrijvers die in israel heel populair zijn van de "the king´s torah" die aan bevolen Mensen Babies en Kinderen te vermoorden die de (joodse zaak?) niet uit kwamen.

  Gelijk ér óp viel kim de wilde in Belgie 15 Babies in een Creche aan en doodde er meerderen.
  Gelijk er óp stond tristan van der vlis die rabijn evers kent en in de zelfde Stad woont in een winkel centrum mensen dood te schieten én hadden We joran van der sloot breivik - ALLEN joods en voornamelijk askenazijoods.Brievik´s mentor is ook joods christopher polak van de zeer beruchte familie polak die al generaties regeringskringen onveilig maken en moordaanslagen en Kinder prostituties bedrijven en dát internationaal waar bij er ook al een bij dé verdwenen Maddy McCann Bespeurd was en Ik leden van die familie ook uit mijn eigen Jeugd Ken hier in Holland.

  Dát ÁLLES wordt door joodse wereldwijd mediamonopolie UIT de media gehouden én "in alle " gevallen geinsinueerd óf zelfs bot beweerd zo als met tristan van der vlis gebeurde hét zou om steeds maar weer Autóchtonen gáán WÁT in geen enkel geval zo was!
  Naast al deze gevallen zijn er veel meer gevallen van Kinder seriemoorden en zulks door ook askenazijoden die veel minder bekendheid kregen en krijgen.
  Het ziet uit dat de woorden van die haatreligien snel voet vatten bij de hyperbeinvloedbare joodse jeugd.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Hans Jansen,

  U stelde:

  "Alleen de ouders en de grootouders gaan vrijuit. Er staat over deze kwestie in alle sharia-handboeken ongeveer hetzelfde"
  -----------------------------------------------

  Dat is natuurlijk niet waar, niemand gaat vrijuit na een moord te hebben gepleegd. Zeker niet in een systeem dat lijfstraffen kent.

  Uw opmerking:
  "De walii-d-dam zou de straf bij zichzelf moeten invorderen"
  ------------------------------------------------

  Wat neer komt op het zelfmoord moeten plegen van iemand die zijn kind heeft omgebracht, is onzinnig en botst met het koranische verbod op zelfmoord. Zo'n stelling komt ook nergens voor in het boek.
  Straffen voor het doden van eigen kinderen staan daarom niet onder 'Qasaas' Maar onder 'Ta'zir' wat disciplinaire maatregelen betekent.

  Het is een tijd geleden, maar ik was niet dagelijks bezig met het boek Reliance the Traveller, dat begrijpt u wel hé?
  Ik heb geconstateerd dat u dus nog niet bij blz 619 bent gekomen, want daar staat:

  **********************************
  "Someone who commits an act of disobedience to Allah that entails neither a prescribed legal penalty nor expiation, such as bearing false witness, is disciplined to the extent the caliph (def: o25) (blz: 638 - 648) deems appropriate (O: He exercises his own legal reasoning (ijtihad) and does what he thinks should be done, whether imprisonment and beating, either one separately, or mere verbal reprimand. He may not administer a more severe degree of punishment than what he feels is strictly neccessary"
  ***********************************

  Hier worden geen specifieke zaken genoemd, maar kindermoord valt zeer zeker niet onder gehoorzaamheid aan God, zie korancitaten zoals:
  "Doodt uw kinderen niet"

  Door het verbod op kindermoord en de straffen die dit boek in het vooruitzicht stelt voor ongehoorzaamheid, kunnen we alles stellen behalve dat de moordenaar vrijuit gaat!

  Ik had belooft hier op terug te komen, dat deed ik, en u reageerde tot twee maal toe op mijn schrijven, dus ik verwacht dat u dat nu ook doet.

  Dus heer Jansen: Wat is uw antwoord?

  BeantwoordenVerwijderen
 37. @El hoessein,

  Wat wil je worden als je later groot bent.
  Spamrobot?

  Je vraag was al beantwoord, en dat weet je.

  BeantwoordenVerwijderen