Niks aan de hand volgens Maarten van Rossem (1)

Maarten van Rossem: "Denkt iemand nou echt dat de sharia in New York wordt toegepast? Het is volstrekte kletskoek." Bron.

Wellesley, Massachusetts Public School Students Learn to Pray to Allah


Zie ook: Peaceandtolerance.org

5 opmerkingen:

 1. Deze domme arrogante kwast wil graag bij ons soort mensen blijven behoren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "Wat niet weet wat niet deert", dacht de Amerika-deskundoloog terwijl er in zijn eigen stad mensen aan de mores van de sharia worden onderworpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze blindeman sprak als vriend op de crematiebijeenkomst van de afgeslachte Theo van Gogh!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. We hebben hier te maken met een autoriteit hoor, die overal verstand van heeft.
  Theo vroeg er toch wel een beetje zelf om, zo zat het toch eigenlijk? Ja en dan komt er een zo'n in de war zijnde jongen die de Islam niet begrijpt en die vermoordt Theo.
  Al die andere moslims hebben dat vreselijk gevonden! Echt waar!
  Weet U wat nog erger is, ik lijk een beetje op Rossempje! Alleen aan de buitenkant dus. Moslims benaderen mij op straat om te vertellen hoe wijs ik weer sprak op de verrekijk gisteravond.
  Oh nee die kijken naar schotel-TV.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die mevrouw die in dat filmpje spreekt doet het bijna in haar broek als christelijke en joodse jongens -gescheiden van de meisjes-gaan bidden op de moslim manier. Dogmatisch, angstig en beperkt denken! Goed dat dit soort mensen niet de wet en het onderwijs bepaald. Dan zou er het in de kortste keren hetzelfde uitzien als in een Islamitisch land, en wat in die moskee te proeven is.

  Een geweldig educatief programma
  toch? Kunnen ze daarna nagaan hoe het was bij de Boeddhisten, Hindoes, Joden, Christenen, Humanisten, Nieuwe spirituelen enz. enz.

  Een scheiding der geslachten meemaken, de vrijheid om de fouding fathers voor schut te zetten met een gelogen geschiedenis over Moh., lijkt me een geweldige ervaring die alleen en uniek in het westen kan voorkomen.

  Ik reken nu natruurlijk wel op kundig en wakker onderwijspersoneel.

  BeantwoordenVerwijderen