"..u en uw volgelingen .."


Uitgelicht: email van Wim Fortuyn (redactie Nieuwsuur) aan Carel Brendel (journalist, blogger) over interview met Daisy Khan in Nieuwsuuruitzending van 7 sept. jl.
over het omstreden islamitisch centrum annex moskee in New York.


"Wat blijft staan is dat u en uw volgelingen op geen enkele wijze ingaan op wat Khan te vertellen had.
"

"Succes met uw queeste,"


Volledige tekst hierr 'Nieuwsuur antwoordt, maar gaat voorbij aan twee grootste bezwaren'.

Heeft u ook voorbeelden van Jip-en-Janneke-uitspraken/berichten/verslaggeving/foto's gehoord/gezien op radio, televisie of andere media? Stuur deze, met bronvermelding, dan naar hoeiboei@gmail.com .

6 opmerkingen:

 1. Je moet wel erg gelovig zijn (of gestoord) als je het hebt over "u en uw volgelingen" en "succes met uw queeste".

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kuyl en Fortuyn zouden ook eens een kijkje moeten nemen op de site van
  Former Muslims United

  Bijvoorbeeld over het project van Nonie Darwish:

  Last fall she and FMU initiated the Freedom Pledge project, whereby prominent American Muslim leaders were asked to demonstrate their avowed commitment to religious liberty, including the right to leave Islam.
  The response from the imams was, not surprisingly, silence. In particular, Imam Feisal Abdul Rauf, the man behind the Ground Zero mosque, was unwilling to sign the Freedom Pledge.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn niet bepaald dankbaar voor kritiek. Terwijl die gratis is.

  De Publieke Omroep is niet gratis. Ik heb er niks aan, kijk er niet naar, wil er niet meer voor betalen.

  Kennelijk begrijpen ze niet dat hun echte achterban en opdrachtgevers het publiek is.

  Ik denk dat de top uit babyboomers bestaat die in de sixties zijn blijven steken. Ze zoeken het journaille erbij dat hen likt en kietelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik denk, dat Kuyl, (de verkeerde) Fortuyn cs lijden aan een vergevorderd stadium van Islamapolegisme.
  Een andere verklaring is er niet voor hun neerbuigende reactie op de heer Brendel.
  De verslaving ‘Islamapolegisme’ is nergens opgenomen in de medische en/of psychiaterische standaardwerken, maar zou daarin niet misstaan.

  Het betreft namelijk een bijzonder verslavende drug, dat inmiddels het gros der westerse elite in de afgelopen decennia in grote hoeveelheden in-neemt. Islamapolegeten verlengen vrij-willig de duur van hun verslaving door de gematigdheid van moslims als bijv. imam Rauf nooit em-pirisch te toetsen.
  Een volstrekt andere handelwijze dan de aanpak van de heer C. Brendel; Zijn speurwerk levert belastende informatie op over de (verborgen) Islamiseringagenda van imam Raufs zijn vrouw, en hun wereldwijde moslim-contacten

  De Islamapolegeet houdt zijn verslaving in stand door selectieve perceptie van de wereld. Dit mechanisme creeërt bij de Islamapoleeet sterke , persoonlijke aversies jegens andersdenkenden.
  De zwaar verslaafde Islamapolegeet vervangt onophoudelijk de confronterende WERKELIJKHEID over de Islam(isering) en haar (verborgen) aanhangers door een niet-bestaande, maar bijzonder aangename multiculturele WENSELIJKHEID.

  De prijs voor deze (ideologisch-culturele) verslaving is hoog: het vrijwillig inleveren van de eigen ratio.
  Wie nadenkt en ook Islamkritische informatie bestudeert, kan voldoende én valide gronden aantreffen voor gegronde Islamkritiek.

  Kuyl cs verkeren m.i. in een bijzonder zorgwekkende fase van hun geliefde Islamapolegisme; Hun reactie op dhr. Brendel spreekt in deze boekdelen.
  Wat rest de Islamapolegitische Kuyl anders? De onhoudbaarheid van zijn multiculturele droom erkennen en daarmee het gelijk van 'Islamofobe' mensen als C. Brendel? Die zelfkritiek is voor Kuyl cs een te grote deceptie.

  m.vr.gr.
  CC

  BeantwoordenVerwijderen
 6. OFF-TOPIC,

  Filosoof Valkenberg weerlegt op overtuigende wijze de de onzinnige (en onzindelijke) cultuur-relativistische opvattingen over de ernst van moslimterrorisme.

  http://www.trouw.nl/religie-filosofie/nieuws/filosofie/article3201800.ece/Is_rijke_westerling_even_fout_als_terrorist__.html

  m.vr.gr.

  CC

  BeantwoordenVerwijderen