Parijs: moslims blokkeren straten voor gebed, politie bang om in te grijpen

Jihadwatchsmall


Dhimmitude en machteloosheid van de Franse overheid. Actuele stand van zaken Eurabia: ''Islamisering' van Parijs een waarschuwing voor het Westen," door Dale Hurd op CBN, 3 september (bedankt al diegenen die dit instuurden):

"PARIJS - Een vrijdag in Parijs. Een verborgen camera [bekijk het filmpje hierr] toont straten die zijn geblokkeerd door grote menigten biddende moslims en deze manifestatie wordt mogelijk gemaakt door een particuliere beveiligingsdienst.

Dit is allemaal illegaal in Frankrijk: het openbare bidden, de geblokkeerde straten en de particuliere beveiliging. Maar de politie kreeg de opdracht om niet tussenbeide te komen.

Dit toont aan dat zelfs al zijn er sommigen in de Franse regering die wat fermer willen optreden tegen moslims en de boerka willen verbieden, anderen in de Franse regering daarentegen doorgaan met het geven van een voorkeursbehandeling aan de islam.

Een gewone Franse burger die getuige was van de islamisering van Parijs besloot dat de wereld moest zien wat er in zijn stad plaatsvond. Hij gebruikte een verborgen camera om video's op YouTube te plaatsen. Zijn leven is in gevaar, dus hij gebruikt de alias "Maxime Lepante. "...

Robert Spencer
(bron: Jihad Watch)
Vertaling: Rudolf

Lees hierr verder.

18 opmerkingen:

 1. De overheid is feitelijk bang voor deze groep medeburgers.
  Men moet optreden, zo niet dan zal verdere overname van de westerse samenleving door de islam als cultuur een normaliteit worden, zijn.
  Probeer het geweld te relateren aan de in brand gestoken auto,s en alles is duidelijk.
  Zij willen de publieke ruimte beheren, impliciet dan wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het gebeurt niet alleen in Parijs. Ook in NYC bidden mohammedanen - klaarblijkelijk onder het mom van (vrijheid van) demonstratie - massaal in de openbare ruimte.
  In de film "Islam en Waarheid" van Ben Kok kan men de gebedsmatjes op een Amsterdamse straat zien liggen, nota bene pal naast een politiebureau.
  Tijd voor een politicus om fors aan de (alarm)bel te trekken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als ik dit zo zie, dan denk ik: dat wordt vroeg of laat gewoon oorlog. En kennelijk leeft die vrees ook in Duitsland dat er alles aan doet om Sarrazzin de mond te snoeren omdat hij gelijk heeft. En in Iran houden ze daar al jaren rekening mee, want dat is de enige reden dat ze een atoombom nodig hebben. Ik zal wel ongelijk hebben, maar vrolijk wordt ik er niet van.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. REAGEREN? Het mag wel maar het hoeft niet. Bij voorkeur met de eigen naam. Reacties kunnen zonder opgaaf van redenen verwijderd worden. REACTIES ANONIEM, HAALT HOEIBOEI WEG ONGEZIEN. UITGEZONDERD (die van) GOD, DE ALMACHTIGE ANONIMICUS.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Is het niet zo dat de Fransen ook zoiets deden ongeveer 70 jaar geleden? Voor hun bekende grond dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Typisch jihadwatch. De politie is niet bang om in te grijpen, en de opdracht die ze kregen is niet om 'niet tussenbeide te komen'. Wat een kolder! wat een leugenachtige redenering! Ik zie in Nederland geen moslims die op straat bidden, zou de Nederlandse politie veel minder bang zijn dan hun France collega's? Hoe zou het toch komen? De politie hier is kennelijk veel strenger! Dat is goed te merken, ze staan allemaal op straat te bidden, terwijl de moskeeen leeg zijn, dat kan natuurlijk ook niet door de beugel.

  Nee jihadwatch, heeft niets te maken met dhimmitude, machteloosheid en islamisering!
  Deze situatie in Frankrijk is al jarenlang aan de gang, hoe dat kan? Ga ik niet zeggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo El Houssain,

  lijkt me alles heel logisch dat ze dat in Frankrijk doen en niet in Nederland. Ze zijn daar met 50x zoveel moslims op 1 plek en dan kun je makkelijk een massa vormen. En omdat ze allemaal niet werken heb je makkelijk op elk moment van de dag, wellicht na het einde van de haat preek over kutkaffers een hele straat geblokkeerd. En dat puur als provocatie. "Kijk, wij zijn hier en jij kan de pot op!"

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @ El_Houssain, omdat jij het niet wilt zeggen, beetje jammer, doe ik maar een gooi. Dat kan omdat door de samenstelling van de bevolking in die wijk een overgrote meerderheid aanhanger is van de opgefokte islam. En vanwege een regering die zich vanaf net na de tweede wereldoorlog verkocht heeft aan de olie, met in het achterhoofd dat ze dan zo nog iets (gewin, gunstige gestemdheid) uit hun ex-koloniale bezittingen konden verkrijgen, nu niet hard durft op te treden tegen de schending van eigen wetten. En zeker wel gebeurt zoiets in Nederland, zelf gezien, al is het al 10 jaar geleden in de Balistraat in A'dam. Zou dat nu minder geworden zijn? Nee, ik wil het al niet weten en de media zullen daar niet over willen berichten. Eurabia.

  Volgens mij weet je helemaal niet wat/wie Jihad-watch is en moet je de dubbele Arabische ontkenningen (zoals in Koran en de cultuur die zich daarop baseert) ook nog wat beter onder de knie krijgen dan wat je nu laat zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Behalve in Parijs gebeurt dit al in meer west-Europese landen. Ook in Nederland gaan deze 'moslimmiddelvingerdemonstraties' plaatsvinden.
  Het bewijst eens te meer dat de islam geen godsdienst is maar een levensgevaarlijke anti-democratische ideologie.

  Over 10 a 15 jaar zullen zelfs de meest simpelen van geest, waaronder Ab Klink en Ruud Lubbers, erkennen dat Geert Wilders toch gelijk had.
  Jammer is het dat zij dan te laat tot inkeer zijn gekomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De oorspronkelijke bron is CBN. Jihad Watch heeft het bericht alleen maar overgenomen.

  Hier is meer footage te zien, het schijnt elke vrijdag te gebeuren.

  http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/2010/06/muslims-illegally-occupying-streets-of-paris-to-pray-muslim-militia-blocks-the-streets.html

  Overigens zou het van doen hebben met het feit dat er meer moskeeën gebouwd zouden moeten worden. Maar de Franse overheid financiert dat niet. Ze hebben natuurlijk wel het recht om zelf land te kopen en meer moskeeën te bouwen.

  Er zijn al incidenten gemeld en het lijkt mij een kwestie van tijd dat dit uit de hand gaat lopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Satuka ziet in ieder geval de zaken zoals ze zijn, er zouden inderdaad meer moskeeen gebouwd moeten worden, dan heb je geen last meer van afgesloten straten. Aangezien er ook in Frankrijk vrijheid van godsdienst geldt, kan de overheid deze moslims het niet verbieden hun godsdienst te belijden, maar er is veel ruimtegebrek, met als gevolg dat die mensen de moskee niet meer in kunnen, ja dan lopen de straten snel vol.
  De politie die dan wordt ingezet is niet bang om in te grijpen zoals die achterlijke titel ons allemaal wil doen geloven, maar ze zijn er juist om de wet te handhaven, want er lopen altijd figuren rond die graag rellen willen uitlokken, maar goed, onder die moslims zitten er ook ongetwijfeld wat labielen tussen die in de gaten gehouden moeten worden.
  De domme CBN (Of ze doen alsof ze uit een andere planeet komen) beweert dat de politie 'bang is om in te grijpen'! Daar wordt de politie niet voor ingezet, leugenaars! Wat moet de politie anders doen? Op eigen houtje die mensen proberen te verjagen? De politie zal wel blij zijn met u, als korpsleider maar niet heus.
  Dat er ruimtegebrek is, wil niet zeggen dat deze groep geen gebruik meer mag maken van zijn vrijheid van godsdienst, maar dan is het wel aan de overheid om alles in goede banen te leiden en chaos en ongeregeldheden te voorkomen dmv politieinzet.

  Dan wordt er ook geroepen dat links jouralistiek dit niet uitzoekt! Heeft het rechtse journalistiek het wel uitgezocht dan? Er valt helemaal niets uit te zoeken!
  Er worden regelmatig ook straten afgezet ivm bezigheden van andere bevolkingsgroepen met een buitenlands komaf, gaan we dan ook dhimmitude en machteloosheid staan bleren?

  Duidelijk is dat zo'n titel (Bang om in te grijpen) met zo'n bullshit verhaal eronder gericht is aan mensen die niet weten waar ze over praten, alles aangrijpen om af te geven op de moslims, en voorstander zijn van wetteloosheid! Gevaarlijke mensen zijn het.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Femke Halsema op 7 september 2010 om 16:30 in het kamerdebat sprekend tegen Maxime Verhagen:

  “Ik hou u aan uw woord. Ik zal het stenografisch verslag van dit debat opvragen. Dat u hebt gezegd dat het CDA niet regeert met een partij die godsdienstigen kleineert.”

  Martien Pennings

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hoessain: Frankrijk kent geen subsidie voor gebedshuizen. Men zal dus zelf grond moeten kopen en moskeeën moeten bouwen.

  Er is daar nog werkelijke scheiding tussen kerk en staat dus de overheid is hen niets verplicht.

  Gewoon zelf een tijdelijke andere oplossing zoeken (een ruimte huren misschien?) zo dat andere mensen er geen hinder van ondervinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Satuka,

  Is ook zo, ik vind dat ik dat niet hoef te vermelden dat Frankrijk scheiding van kerk en staat kent, dat weet iedereen wel, de France moslims zijn zelf nalatig geweest om feestzalen af te huren, wat dat betreft doen de Nederlandse moslims dat beter.
  In Frankrijk zijn er veel meer verschillende bevolkingsgroepen die moslim zijn waardoor eenheid ver te zoeken is. Ik zeg niet dat de Nederlandse moslims het heel veel beter doen, maar hier krijgen ze het meestal wel voor elkaar om gezamenlijk een zaal te huren bij grote drukte.

  Waar het mij hier omgaat is dat CBN daar totaal niet op ingaat maar de zaken volledig verdraait en beweert dat de politie bang is om in te grijpen! Deze stelling blijf ik naar de prullenbak verwijzen. Ook in Islamitische landen waar te weinig gebedsruimte is en de mensen op straat staan, staat de politie ook paraat, waar grote massa's mensen bij elkaar staan hoort daar politie bij om de wet te handhaven en chaos en wanorde te voorkomen, of het nu feestenden, biddenden, of demonstranten zijn. Heeft verder niets met islam van doen.
  Maar om nou te zeggen dat de politie bang is om in te grijpen, dat zijn absurde holle praatjes die weinig mensen geloven.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. @ El Houssain

  Je zegt steeds mensen/moslims, maar op de verschillende beelden zie ik uitsluitend mannen. Islamitische vrouwen bidden ook, maar die kunnen dat kennelijk wel gewoon thuis doen bij gebrek aan (een belabberd hoekje in) een moskee. Deze mannen kunnen dat natuurlijk net zo goed voor zolang ze niet in staat zijn een gebedsruimte te regelen. Dat ze niet thuis bidden maar massaal éen keer per week de straat bezetten, is een politieke daad (demonstratie). En wat de intentie verder ook is, er gaat wel degelijk een intimiderende werking uit van een wekelijkse massale geloofsmanifestatie in doodgewone straten. Manifestaties en demonstraties worden meestal georganiseerd op daartoe geeigende plekken, zoals in Nederland bijv. het Malieveld of het Binnenhof, juist om gewone burgers niet lastig te vallen. Hier wordt dat bij uitstek wél gedaan en dat is een doelbewuste keuze. Niet ingrijpen hier is onbegrijpelijk en schandalig.

  "Dat er ruimtegebrek is, wil niet zeggen dat deze groep geen gebruik meer mag maken van zijn vrijheid van godsdienst, maar dan is het wel aan de overheid om alles in goede banen te leiden en chaos en ongeregeldheden te voorkomen dmv politieinzet. "

  Het is absurd te veronderstellen dat de overheid deze gelovigen iets verplicht is vanwege de vrijheid van godsdienst. Er bestaat ook helemaal geen speciaal recht voor hen vanwege hun geloof beslag te mogen leggen op de (neutrale) publieke ruimte.

  Frankrijk en Nederland zijn trouwens geen Islamitisch landen - een vergelijking (daaro gebeurt het ook) gaat niet op.

  BeantwoordenVerwijderen