Kermis Op De Dam

Kermis

3 opmerkingen:

  1. Aan een zijden draadje hangen in de lucht en daar nog geld voor betalen ook...Maar die poppenkast op de Dam, die was pas gevaarlijk! Die moest weg!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Telegraaf, 30-10-2010

    Eerste EDL-demonstranten gearriveerd AMSTERDAM -

    In de Amsterdamse Generatorstraat zijn de eerste demonstranten van de English Defence League (EDL) gearriveerd. Ze zijn herkenbaar aan T-shirts en spandoeken. Ook lopen er - rond kwart voor twee - ongeveer vijftien andere actievoerders rond. Verder is er vooral veel politie en pers aanwezig op het terrein dat door de gemeente is aangewezen als officiële locatie voor de EDL-demonstratie.



    Foto: Robby Hiel
    Foto: Robby Hiel
    Ads door Google
    Parkeerservice Schiphol
    Goedkoop en veilig vakantieparkeren bij luchthaven Amsterdam Schiphol

    www.KeijzerParkeerService.nl


    Parkeren Schiphol
    Het Kan Echt Veel GoedKoper! v.a. € 4,50 p/dag, ± 3 min reistijd

    www.ServiceParking.nl/Parkeren


    Bewaakt Parkeren Schiphol
    Veilig Parkeren met Cameratoezicht. V.a. € 4.50 p.d. & Gratis Shuttle !

    www.VakantieParking.nl


    Bij station Sloterdijk heeft de politie een handvol Britse actievoerders opgepakt. Vanaf het station is een aantal demonstranten op de metro gestapt. Op Sloterdijk bevinden zich nog enkele tientallen actievoerders, vooral Ajax-supporters die tegen de EDL-demonstratie ageren.

    Bij monument De Dokwerker is een tegendemonstratie, georganiseerd door het Platform tegen Vreemdelingenhaat. Daar hebben zich ongeveer driehonderd betogers verzameld. De bijeenkomst verloopt vreedzaam.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik zie dat er op deze site zowel links als rechts steeds meer op interessante boeken de aandacht wordt gevestigd en dat je op het betreffende boek kan klikken voor meer informatie en aankoop. Dat is een heel goed idee en zo kunnen mogelijk belangstellenden zo'n boek kopen bij de boekhandel of internetboekhandel. Ook goed voor de auteurs van betreffende boeken.

    BeantwoordenVerwijderen