Fokstier

Het monster is dood. Osama (ik zag vanavond op tv ook ‘Usama’ voorbijkomen) Bin Laden - vijand nummer 1 van het vrije Westen – is naar verluidt doodgeschoten door een kleine groep speciaal daartoe getrainde Amerikanen. Ik zeg ‘naar verluidt’, niet omdat ik het feit op zich niet geloofwaardig zou vinden, maar omdat vanavond het nieuws werd verspreid dat Bin Laden reeds begraven was – ‘at sea’. Binnenkort worden de ‘I’ve seen Elvis’ verhalen overvleugeld door de ‘I’ve seen Osama’ verhalen. We hebben tenslotte nooit zijn dode lichaam gezien. De Australische Ex-Guantanamo Bay- gevangene Mahmoud Habib gaf vanavond alvast te kennen dat hij twijfelde of Bin Laden echt dood was. Uiteraard voegde hij daar in één adem aan toe dat niet Bin Laden, maar Bush en Howard de echte schurken waren.

Ach, laat ik er hier niet teveel op ingaan. Wat moet je er in godsnaam nog op zeggen? Opvallend was natuurlijk wel dat Bin Laden niet ergens in een of andere duistere grot bivakkeerde, maar gewoon in een of andere villa in een plaats vlakbij de Pakistaanse hoofdstad Islamabad. Dat geeft te denken. Maar ik ben uiteraard niet de enige die dat opmerkt en de experts vallen al over elkaar heen om hier een verklaring voor te geven. Dodgy is het natuurlijk wel allemaal, om maar eens een lekker Australisch woord te gebruiken.

Nee, wat mij vanavond vooral is bijgebleven was het bericht dat Bin Laden senior maar liefst 50 kinderen vaderde. 50! Ik hoorde vroeger wel eens van katholieke families die een zwik van zestien koters op de wereld hadden gebracht – meneer pastoor kwam tenslotte regelmatig informeren waar de volgende bleef en tegen zo’n ouwe kinderfrunniker wil je geen nee zeggen, of niet soms? – en op de Bible belt van de Veluwe - in de nabijheid waarvan ik het grootste deel van mijn jeugd doorbracht – hoorde je ook wel van families waarbij de vader volgens de eigen kinderen ‘zichzelf het huis uitneukte’, het zaad mocht tenslotte ‘niet verloren gaan’ – maar 50 kinderen? Waar hebben we hier mee te maken? Een soort veredelde fokstier? Ja, je kan natuurlijk je gade continue blijven opzadelen met een nieuwe dikke buik (de lezer vergeve mij dat ik hier niet respectvol over de liefde praat) maar zelfs dan lukt het nog niet om er 50 te produceren. Daar heb je toch wel een kleine harem voor nodig. En zelfs dan moet je nog flink produceren.

50 – Ik moet het eerder gehoord hebben, maar ik kan er nog steeds niet bij.

Kees Bakhuyzen

14 opmerkingen:

 1. Meer dan 13 jaar lang jacht maken op iemand en dan, eenmaal gevonden, doodschieten en zijn lijk binnen enkele uren dumpen zonder het op de kiek te zetten. Gelukkig heeft de Verenigde Staten een zeer geloofwaardige president.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh oh, het speeltje van Dick Cheney is lek, er zit een gat in z'n hoofd, ach, wat jammer nou, ik koop wel een nieuwe voor je Dickie, die ga ik voor jouw in Libië vinden.
  We waren die 'Made in Afghanistan' toch al zo zat. 

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tja, het is bij de wilde konijnen af! Mar goed voorbeeld doet goed volgen; In de grote steden hebben de hoofddoeken ook heel wat te duwen in die kinderwagens en de moeders kijken steeds chagrijniger.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou ja, met 4 vrouwen (het maximum volgens de islam) is het net te doen. O, maar wacht! Osama kan er nog x slavinnen bij gehad hebben. Dat mag namelijk óók van de islam.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ KCB,

  Klopt. Een onbeperkt aantal seksslavinnen. Dat is de islam, een moraal waarbij het diepste waartoe een mens kan zinken gecultiveerd is inplaats van onderdrukt of gesublimeerd. Een moraal dat zelfs mensen uit het stenen tijdperk geschokt zou hebben. De koppensnellers en de cultus van de Azteken waarbij mensenharten werden geofferd zijn een baken van verlichting vergeleken bij het mohammedanisme.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ga er van uit, @ecceuomo, dat OBL uitgebreid op de kiek en op film is gezet, als lijk en hopelijk ook als nog-niet-lijk. Er moet een vracht aan beeldmateriaal zijn - het gebouwencomplex waar hij verbleef werd al maanden in de gaten gehouden. Amerika en de wereld hebben recht op openbaarmaking van dat materiaal, binnen 24 uur. Ik verwacht dat dat zal gebeuren. Obama kan het zich niet veroorloven om deze militaire actie te misbruiken voor partijpolitieke spelletjes. Het Amerikaanse volk zal om de bewijzen vragen, en als die niet komen zal het er opnieuw om vragen, luider. Met samenzweringsdenken heeft dat niets te maken. Er is geen enkele reden om iets achter te houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb twee nakomelingen.

  Maar als ik de ruimte had gehad die de Islam biedt, zou het best kunnen zijn -gezien mijn potentie- dat ik het aantal van vijftig had benaderd.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. OBL, de vleesgeworden laffe islam, zich verschuilend achter vrouwen toen het spannend werd. Wát een martelaar! Ze hadden hem aan de varkens moeten voeren!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @ Lezer,

  Zolang er geen authentieke opnamen zijn van een dode OBL blijf ik grote twijfels hebben bij de officiele lezing van de US-regering over de gebeurtenissen de afgelopen 24 uur. Zoals de vlag er nu voor staat is dat er geen films en geen foto's zijn van een dode Osama en dat er ook geen lijk is.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ==En zelfs dan moet je nog flink produceren.==

  ????

  Zo moeilijk is dat niet. In een week kun je makkelijk zo'n 21 vrouwen of meer neuken, dus ben je in 2 tot 2 1/2 week kant en klaar, hoef je nooit meer!

  Typisch gevalletje van gefrustreerd zijn dat wij vrouwen wel en hij, man, geen kinderen kunnen/kan krijgen! Over macht gesproken.....Waar ligt die ten principiale?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Waarom denigrerend spreken over de fokstier? Een stier houdt zich niet bezig met de opvoeding of de verzorging van zijn kroost omdat hem dit onmogelijk wordt gemaakt. De opvoeding dat moeten anderen doen. In de mensenmaatschappij is het gelijk aan de dierenwereld. Anderen worden voor het karretje gespannen om de problemen op te lossen. Een man kan hooguit twee kinderen opvoeden. Probeert hij er meer op te voeden dan komen er problemen. Een kind moet onderwezen worden, gevoed en gecorrigeerd. Als een man geen vader voor zijn kinderen is dan staat hij gelijk aan de hersenloze denkhengst of de fokstier die nergens anders voor deugt dan voor dekken.

  Het woord 'veredeld' kan beter achterwege blijven, er is niets edel aan neuken zonder na te denken over de toekomst en over het verwekken van kinderen die opgroeien in ellende. Er is niets edel aan die typische moslim gedrag. Kinderen die opgroeien in een liefdeloze omgeving die worden zelf ook psychopaten, daar is niets edel aan. Een fokstier of een denkhengst zijn geselecteerd op hun lichamelijke kenmerken, Osama Bin Laden is noch geestelijk noch lichamelijk in goede staat (geweest). De kinderen die hij verwekt heeft bij de geestelijk gehandicapte vrouwen in zijn omgeving zijn op het meest gunstige geval alleen maar de onfortuinlijke resultaten van een soort verkrachting. Als gevolg van de defecten van zowel de moeder als ook de vader is er voor die kinderen geen normaal leven weggelegd. Wat moet er van die kinderen terecht komen als zij er achter komen dat hun DNA gelijk is aan dat van die onmens?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het vaderen van zo'n vijftig kinderen verklaart natuurlijk wel hoe het wereldkalifaat over de generaties vorm krijgt. In het Westen wordt dit streven dan nog extra bediend doordat rekeningen van kinderbekostiging gewoon kunnen worden doorgeschoven.

  Jammer dat Bin L. geen proces kreeg waarin daden en motivatie daartoe breed konden worden uitgemeten. Dat zou ons zicht bieden doorheen allerhande nieuwspraak. Niet enkel met betrekking tot de zegeningen van islam maar ook met betrekking tot de zegeningen van Amerikaanse bedilzucht in de wereld en haar bijwerkingen.

  Maar goed dat AQ wederom een financiële aderlating tegemoet ziet. Dat scheelt alweer slachtoffers van de doodscultus rondom Mohammed.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoeveel kindertjes heb jij eigenlijk El Houssain?
  Hoeveel gehoofddoekte dames zijn jouw eigendom?
  Zijn ze wel een beetje gehoorzaam?
  Als er een wat lastig, beetje recalcitrant is geef je d'r maar aan mij hoor.
  Ik woon in 58800 Saint Maurice, la douce France. Kan het lieve kind haar hoofddoekje afzetten hier in het glorieuze zonlicht en de frisse lucht ademen, ver van haar muzelman.

  BeantwoordenVerwijderen