Uitspraak van de week (5): burgemeester Arjen Gerritsen


Bewindsman Arjen Gerritsen (burgemeester De Bilt)  is van mening ,,dat een discussie over hoofddoekjes betekent dat de dood van verzetstrijders vergeefs is geweest''.

Bron

17 opmerkingen:

 1. Dit is om doodsbleek van te worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is om doodsbleek van te worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wederom blijkt dat die vrijheid van meningsuiting alleen voor Wilders en zijn club geldt.
  Hebben we geen Damschreeuwer, kun je nog altijd kiezen tussen een Venlose schreeuwer of een schreeuwende Duisenberg.
  Burgemeester Arjan Gerritsen noemde geen enkele partij bij naam, hoe kon Wilders zich dan aangesproken voelen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ongehoord stupide uitspraak van Arjen Gerritsen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Verzetsstrijders streden voor een vrij Nederland en niet voor een Nederland dat bezet werd door Duitsers, als wij nu alles toelaten leven onze (klein) kinderen onder bezetting van de Islam. En dan staat ons het volgende te wachten http://barenakedislam.wordpress.com/category/beheadings-graphic/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is toch ongelooflijk welk een dom volk hier in Nederland het af en toe voor het zeggen heeft.

  Een ding extra kun je de PVV iig meegeven: ze laten de domme idioten zichzelf bloot leggen.... En ze zijn te dom om te beseffen dat ze zichzelf tot idioot bestempelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De speech van Gerritsen over de dood van verzetstrijders betekent dat de discussie over hoofddoekjes vergeefs is geweest

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De speech van Gerritsen over de dood van verzetstrijders betekend dat de discussie over hoofddoekjes tevergeefs is geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De verzetstrijders hadden dus een vooruitziende blik, ze streden niet alleen voor de vrijheid van hun Nederland, maar ook voor de hoofdoekjesdraagsters die aan het eind van de eeuw Nederland en het vrije westen zouden binnenvallen om zich te verrijken aan onze tijdelijke (mijn vooruitziende blijk) welvaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Burgermeester in oorlogstijd zou ik zo zeggen (cultuurstrijd) over het toegenomen antsemitisme is hij muisstil. Hij is gewend aan dat leuke jonge meisje met dat sierlijke doekje en droomt door, wat heb ik het toch goed.
  Naast hem loopt de wandelende Jood, dat valt buiten zijn waarneming, o wat is hij zuiver bezig,wat een prachtig wit overhemd heeft deze nette man aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De burgemeester heeft gelijk. Neem toch een voorbeeld aan al die super- moderne, democratische moslim staten in de wereld.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Een burgemeester in oorlogstijd is een moedige man. Als hij er niet was geweest dan zou er een vazal op zijn plaats zijn gekomen. Door op zijn positie te blijven zitten kan een door de Hare Majesteit de Koningin benoemde burgemeester toch nog trachten om de juiste beslissingen door te drukken. Te sturen en te signaleren. Vooraanstaand en toch vrijwel onzichtbaar. Als hij er niet was geweest dan was het smerige werk van de vijand makkelijker zijn geweest.

  Een burgemeester in het huidige tijdsgewricht moet schipperen tussen opkomen voor de zwakkeren en toegeven aan de vijand van de menselijkheid. Waarom weet ik eigenlijk niet, er is geen enkele reden voor aan te geven. Ziek gedrag dat in 1940-'45 werd afgedwongen door een gewapende overmacht kan op dit moment NIET door de moslims worden afgedwongen omdat ze geen enkele macht hebben. Amper zes en een kwart procent van de bevolking van het land is moslim, en tussen dat tuig zitten gelukkig niet veel mensen met verstand van zaken. Als ze verstand hadden gehad dan waren ze geen moslim! Als ze zo dom als ze zijn, vasthoudend aan hun principes hun eigen boek zouden volgen dan zouden ze alle joden moeten uitmoorden, net als destijds de Nazi's. Maar ze doen dit niet. Het ontbreekt hen aan intelligentie en aan doorzettingsvermogen. Ergens diep in hun hart weten alle moslims wel dat hun hele geloof een potsierlijk kolder is, maar ze durven het vaak niet uit te spreken. Dat is een groot verschil met de Nazi's! Moslims zijn een beetje slap en missen de Gründlichkeit die de Duitsers zo kenmerkt.

  Als een burgemeester toegeeft aan de niet echt uitgesproken wens van de moslims om weer treinen naar het oosten te laten rijden en de joden opnieuw af te voeren om te vernietigen - rivieren van bloed - zoals in de koran wordt opgedragen dan doet die burgemeester de moslim geen dienst. Tenslotte weet de moslim wel dat het 'jodenvraagstuk' uit de koran een persoonlijke vete is van de schrijver van de koran met de joden uit zijn omgeving. Er is geen god die Allah heet. Er is geen opdracht van Allah om de joden neer te houwen! Er is geen islamitisch paradijs. En de moslim kan deze hemel niet verdienen door de joden af te slachten zoals in de koran staat beschreven.

  Een slappe halfzachte mislukte burgemeester in deze tijd is misschien wel het beste wat we kunnen hebben. Als er een discussie zou komen over de schandalige filosofieën die ten grondslag liggen aan de islam dan moet men kiezen. Dan bestaat de kans dan mensen die op dit moment nog een hersenloos bestaan leiden de keuze maken om over te gaan tot de zuivere ware islam. En dan is het hek van de dam. Misschien is het goed om een lul als burgemeester te hebben. Karakterloze verdorven intens slechte liederlijk zak. Omdat er zo'n nietsnut op de plaats van een burgemeester zit zijn de verzetsstrijders voor niets gestorven. Dit soort tuig moet weg. Eentje heeft de na-oorlogse zuivering gemist. In De Bilt lopen de Nazi's weer trots over straat, hun hoofddoeken fier laten wapperend als vlaggen voor de islam. Het wachten is op de bebloede straten, of het wegsturen van Burgemeester Arjen Gerritsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wellicht dat iemand @vanhetGoor eens moet uitleggen dat een reactieforum niet bedoelt is om dan zelf maar een column te schrijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @El_Houssain:
  Omdat de PVV de partij is die de discussie heeft aangezwengeld.
  Overigens is de PVV alleen maar boos over de uitspraak.
  Ze hebben niet om een verbod gevraagd of een proces aangespannen. Dat doen de tegenstanders van Wilders.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Een GEKOZEN burgemeester, graag. De aard en inhoud van de meningen van de benoemde regenten kennen we nu wel stilaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Bewindsman Arjen Gerritsen (burgemeester De Bilt) is van mening ,,dat een discussie over hoofddoekjes betekent dat de dood van verzetstrijders vergeefs is geweest''.

  Dit lezende bekroop mij de gedachte dat de geboorte van Arjen Gerritsen zinloos is geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. De Bilt moet maar partnerstad/ville jumelle/sister town met Gazastad worden, de Hessenweg omgedoopt in Terroristenlaan en het Boetzelaerpark in Jihadplantsoen.

  BeantwoordenVerwijderen