UPdate! Who are we? Alles behalve Internationale Socialisten

Internationale

Update, 3.2.2009 Who are we? Ook Tariq Ramadan is een worldconnector

Een stevige bijdrage aan de terreur van de dooddoeners levert Monika Sie Dhian Ho, directeur van de Wiardi Beckman Stichting, het wetenschappelijk bureau van de PvdA. Hé, waar heb ik die naam onlangs nog gezien? Inderdaad, ook zij maakt deel uit van het door oud-premier Ruud Lubbers aangevoerde netwerk van Worldconnectors. Haar portretje staat net onder dat van Miriyam Aouragh. Nog een opvallend lid van deze denktank is Tariq Ramadan, de islamgeleerde die de wereld van de wolven zo voortreffelijk verbindt met de wereld van de schaapskleren.

Het is grappig om te zien hoe de Internationale Socialisten (IS) op de ene plaats luidruchtig verkondigen wie ze zijn en op de andere plaats hun politieke achtergrond juist zo veel mogelijk verhullen voor de buitenwereld. Bij de vorming van een nepcomité van ex-moslims verzwegen ze hun achtergrond. Je lidmaatschap van deze trotskistische club kun je ook beter voor je houden als je wordt opgenomen in een interessant netwerk met onder anderen de oud-premiers Ruud Lubbers en Wim Kok en de ex-ministers Joris Voorhoeve, Jan Pronk en Ad Melkert.


Ik heb het over Worldconnectors, een netwerk van zeer belangrijke lieden op het gebied van de ontwikkelingssamenwerking. Grote verrassing! Eén van de wereldverbinders is Miriyam Aouragh, de voorvrouw van de trotskistische IS, die in 2004 nog het extreemlinkse volk in Amsterdam wist te verbinden met de wereld van Hamas. Dat was bij de herdenking van de terreursjeik Ahmed Yassin. Zoals bekend strijdt Aouragh, solidair met de antisemitische terreurbewegingen Hamas en Hezbollah, ‘Samen tegen Racisme’ met Ed van Thijn en andere ‘nuttige idioten’.

Hierover lezen we helaas niets in het profiel van Aouragh. Miriyam is binnen dit gezelschap van vooraanstaande mensen van alles, behalve lid van de Internationale Socialisten. Aardig: de herdenkster van Ahmed Yassin heeft bij haar profiel nog wel een linkje naar de herdenking van de Kristallnacht. Zo herdenk je - of vier je - twee jodenvervolgingen in één klap.

Carel Brendel

Carel Brendel is auteur van Het verraad van links (Uitg. Aspekt)

2 opmerkingen:

 1. Miriyam Aouragh had het lef om Michiel Smit een fascist te noemen. Er zijn in mijn ogen geen grotere fascisten dan die lui van de Internationale Socialisten. Er blijken in Nederland heel veel zgn. “vooraanstaande” mensen voor te komen, die lid zijn van zeer bedenkelijke organisaties.
  Een aantal van hen zit zelfs in de eerste en tweede kamer.
  Daarbij zijn het ook nog heel dikwijls incapabele mensen, die hun werk niet aan kunnen of te beroerd zijn om hun werk goed te doen.
  Ik moet voortaan altijd lachen als ik zo iemand met veel aplomb iets hoor verkondigen.
  Moest jij daarvoor voor de tv komen om die domme nietszeggende zinnetjes te zeggen, denk ik dan. Had ons dat bespaard.
  In een of ander programma werd Lodewijk Asscher gevraagd waarom de Inburgeringscursus in Amsterdam zo duur was vergeleken met die van Haarlem.
  Ik zat met plaatsvervangende schaamte naar zijn onnozele antwoorden te luisteren. Het leek wel alsof hij zijn verstand verloren was. Lodewijk Asscher, de veelbelovende en bejubelde wethouder van onze hoofdstad.
  We worden geregeerd door schaamteloze klunzen. Waarbij sommigen nog kwaadaardig zijn ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op dit bericht is een update. Want ook ene Tariq Ramadan is lid van Worldconnectors.

  BeantwoordenVerwijderen