"Wir als Deutsche Muslime werden diffarmiert"


Sarrazins Spiel mit der Ausländerangst

10 opmerkingen:

 1. Sarrazin is afegzet als lid van de Bundebank.
  http://nos.nl/artikel/182312-bundesbank-sarrazin-moet-opstappen.html

  Kaltgestellt.

  Door de tolerantie, de enige echte.

  Die moslims heilig verklaart terwijl ze dagelijks haat zaaien.

  Krankzinnig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier wordt dieper op deze affaire ingegaan:
  Dieses iranische Barbiepüppchen lügt wenn sie den Mund aufmach

  http://fact-fiction.net/?p=4930

  daaruit : Den verräterischsten Satz brachte Naika Foroutan gegen Ende, als sie irgendwann die Merkel lobte und sagte, die Bundeskanzlerin habe sich “vor uns Muslime gestellt”! Das klang eindeutig so, daß Merkel die Moslem-Beschützerin ist, was ja de facto stimmt. Leider ist der Film noch nicht online. Das genaue Zitat wäre interessant. Broder ist es auch aufgefallen."

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Omstreden Duits boek blijkt bestseller

  BERLIJN - Het controversiële boek van de Duitse bankier Thilo Sarrazin vliegt de winkels uit. Dat meldde uitgeverij DVA vrijdag. Veel boekhandels zijn inmiddels al door de derde druk van het boek 'Deutschland schafft sich ab' (Duitsland schaft zichzelf af) heen.

  Volgens de uitgever ligt de vierde druk, met 80.000 exemplaren, maandag in de boekhandels. Tot de vijfde en zesde druk is inmiddels opdracht gegeven. De geplande totale oplage ligt op 250.000 boeken. In het boek schrijft Sarrazin onder meer dat immigranten Duitsland steeds dommer maken. Hij vindt dat de Turken in Berlijn geen andere functie hebben dan groente en fruit te verkopen.

  Duitse boekhandels wachten met smart op een nieuwe levering: „Ik weet geen enkele boekenwinkel in de buurt die het boek nog in voorraad heeft”, aldus een medewerker van een boekhandel in Sindelfingen, waar de omstreden bankier in november een signeersessie heeft gepland.

  De Duitse Bundesbank wil dat de Duitse president, Christian Wulff, de ontslagprocedure van Sarrazin als bestuurslid van de bank inzet. Wulff heeft vrijdag de regering om een standpunt daarover gevraagd.

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/7551623/__Omstreden_boek_blijkt_bestseller__.html?p=2,1

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De reactie van die moslima in dat Duitse programma bevat weer de zo bekende valsheid en oneerlijkheid die zo kenmerkend is voor de rol van de zogenaamd gematigde moslim.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. "Merkel die Moslem-Beschützerin"
  (Was ja de facto stimmt)...
  en waarom vindt ze het zo hoogst nodig om voor moslims in de bres te springen? Is er een goed doordacht politiek motief, een rationele afweging en vervolgens een beredeneerde reactie? Of is ze gewoon een onnozele trut, één van de vele onnozele trutten onder de trutten?
  En dan dat merkwaardige beeld in die ZDF-uitzending waar een bons van de Groenen en dat "Iraanse barbiepoppetje" het voor Merkel opnamen...
  Naika Foroutan heet het Iraanse barbiepoppetje dus. Moet ik nou de naam van zo'n stuk onbenul gaan onthouden?
  "Wir als Deutsche Moslime werden diffamiert". Ja, als deze dame als model voor duitse moslim-dames zou moeten gelden, dan is dat inderdaad heel diffamerend voor de duitse moslimvrouw.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De klassieke rol van de moslim: de beledigde, miskende zielepiet...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen