Nationale Theedrinkdag


Uitgelicht: Persbericht: '30 mei Nationale Theedrinkdag' - ambassadeurs:

Jörgen Raymann zegt JA! Zeg jij ook JA tegen ‘30 Mei Nationale Theedrinkdag = Voor Verbinding, Samen Leven, Samen Doen!’?

30 Mei Nationale Theedrinkdag’ is een burgerinitiatief ‘Voor Verbinding, Samen Leven, Samen Doen!’ Burgers van Nederland worden middels dit initiatief uitgenodigd op deze dag bewust de verbinding met elkaar te zoeken.

Volledige bericht hierr.

Heeft u ook voorbeelden van Jip-en-Janneke-uitspraken/berichten/verslaggeving/foto's gehoord/gezien op radio, televisie of andere media? Stuur deze, met bronvermelding, dan naar hoeiboei@gmail.com .

7 opmerkingen:

 1. Dat valt me wel tegen van Joke Tjalsma, geweldige actrice, denk alleen al aan Hertenkamp.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb Jörgen Raymann vroeger altijd heel erg leuk gevonden. Tot op zeker moment hij begon met "Altijd Prijs met Ahmed", een spelletje op TV waar vlees cadeau werd gedaan aan een quiz-kandidaat die mocht proberen schijnvragen op te lossen. Ahmed was dus een Turkse slager, daarom kreeg men een zak vlees. Vaak hadden de vragen te maken met moslim cultuur of met de islam. Elk antwoord dat gegeven werd was 'goedaardig!' Soms had de redactie een nòg beter antwoord, maar dat klopte vaak niet met de werkelijkheid.
  Vaak heb ik mij geërgerd aan de onjuistheden in die quiz. Het heeft geen zin op op te reageren. Er zijn mensen geweest die bewust en opzettelijk hebben gecollaboreerd met de propaganda machine van de islam.
  Jörgen Raymann is wat mij betreft de Jacques van Tol van deze eeuw.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik mis de "GROOTSTE"man in dit alles; JOB , dat is pas een echte theedrinker.Voor mij is thee ongezond dus gaat de koffie er beter in.!
  Beb

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik herinner me vaag iets over een theekransje in München, in 1938.

  BeantwoordenVerwijderen