De Polen blijven hier.

3 opmerkingen:

 1. MALSIKCUF
  DE HEILIGE "MALSIKCUF" LIGA 1684-HEDEN. DE FORMATIE VAN DE LIGA KWAM VLAK NA DE OTTOMAANSE NEDERLAAG BIJ WENEN VAN 1683 TOT STAND. DE TURKEN VAN GROOTVIZIER KARA MOESTAFA PASJA BELEGERDEN WENEN VAN 17 JULI TOT 12 SEPTEMBER 1683. DE HEILIGE "MALSIKCUF" LIGA SLAAGDE ER IN WENEN TE ONTZETTEN EN BEHAALDEN ALDUS EEN GROTE OVERWINNING.
  KAREL MARTEL
  http://malsikcuf.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Polen zijn vriendelijke hardwerkende jongens, helaas zuipen ze te veel en er valt geen woord mee te spreken, zelfs schreeuwen helpt niet. Ze lijken dom maar dat zijn ze niet helemaal, ze doen achterlijk werk voor een hongerloontje, dan lukt het hen ook nog om hier huur te betalen en geld naar huis te sturen. Verder moet ik zeggen dat Polen doorgaans nette mensen zijn, alleen dronken zijn ze vervelend, maar niet meer dan dat. Verder zijn ze respectvol naar vrouwen. Ja, de polen mogen blijven, mag de rest weg! Ik wil niet kijken naar huidkleur of afkomst, kijk alleen naar hoe men aankijkt tegen de vrouwen.
  Laat die inburgering maar achterweg, kijk voortaan alleen nog maar naar essentiële zaken zoals gelijkwaardigheid van man en vrouw, dan komt het wel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ons land kan best werklustigen gebruiken. Zeker als die hier maar tijdelijk verblijven. Het zou natuurlijk prachtig zijn als deze mensen op wat langere termijn leerden denken en hun buren meer te vriend hielden. Naar mijn idee is met iets meer gedeelde cultuur daarin wel wat te bereiken al zal dat niet van de ene op de andere dag gaan.

  Overigens hebben de Polen voor mij nog iets voor, noem het een mentaliteitskwestie: http://uitingsvrijvidz.ning.com/profiles/blogs/de-zege-bij-wenen-12-september

  BeantwoordenVerwijderen