Wijblijvenhier.nl did it!

"Elsa heeft dankzij jullie stemmen gewonnen"

15 opmerkingen:

 1. onpasselijk word ik ervan
  wij blijven hier!
  Dat had je gedacht!
  Karel Martel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Recht op water voor iedereen? Op papier heel mooi, maar hoe ga je dat in de praktijk voor elkaar krijgen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waarom draagt deze muts eigenlijk een hoofddoek? En ik weet ZEKER dat er geschiktere mensen, uit de MUN wereld te vinden waren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Misschien is het toeval maar als je het fimpje bekijkt, zie je dat er geen enkele jongen of man op de kersverse VN jongerenvertegenwoordiger afkomt om haar te feliciteren als bekend is gemaakt dat zij gewonnen heeft. Wel veel meisjes die de bekeerlinge omhelzen en kussen..

  Wat goed van wijblijvenhier.nl dat ze wisten dat je op de VN jongerenvertegenwoordiger kon stemmen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Laat er nu ook net een (leugenachtig) Amnesty international rapport over de vermeende schandalige praktijken van Israel aangaande de waterverdeling voor de Palestijen zijn gepubliceert.
  Dat treft dan weer voor deze zelfgeislamiseerde VN jeugdvertegenwoordiger voor Nederland.

  Het is overigens schandalig dat onze grotendeels seculiere Nederlandse jeugd door zo'n zelf- geislamiseert wicht wordt vertegenwoordigd.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. "Waarom draagt deze Elsa eigenlijk een hoofddoek?"

  Waarschijnlijk is haar jeugd niet streng genoeg geweest.


  Maar Elsa wil het niet over het uiterlijk hebben, zei ze een dezer dagen tijdens een interview voor BNR-radio toen de presentator (Van Liempt) d'r vroeg welke kleur hoofddoek ze uitkiest als ze a.s. zondag naar New York vertrekt (de luisteraar moest per slot van rekening weten wat voor vlees ie met deze Elsa in de kuip heeft).

  Maar daar had de VN vertegenwoordiger nog helemaal niet over nagedacht. Ze wil het namelijk over de inhoud hebben. Dat benadrukte het meisje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leesvoor voor Elsa.

  Antwoord op het rapport van Amnesty omtrent de Israelisch-Palestijnse water kwestie

  http://brabosh.com/2009/10/28/antwoord-op-het-rapport-van-amnesty-omtrent-de-israelisch-palestijnse-water-kwestie/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het erge aan dat mens is, dat terwijl de universele mensenrechten in 1948 door de VN geformuleerd en (met bijna algemene instemming) aangenomen zijn, alle moslimlanden daar in 1990 op teruggekomen zijn die met terugwerkende kracht deze mensenrechten alsnog onder de sharia hebben geplaatst. (Zie de Cairo Declaration of Human Rights art. 24 & 25). Oftewel: zeg maar dag met je handje tegen de rechten voor vrouwen, homo's en de vrijheid van meningsuiting.

  En zo'n type, dat zich aan dat gedachtengoed committeert moet ons dus vertegenwoordigen bij de VN. Schande, schande, grote schande!

  (En dan hebben we het nog niet eens over de manier waarop die verkiezingen plaatsgevonden hebben, maar wat kun je ook anders verwachten in een land dat jaar in jaar uit voor de turkse inzending bij het Eurovisie-songfestival stemt.)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Tja, wat moet je van deze kinderachtige flauwe kul denken? In elk geval dat deze Elsa niet erg representatief is voor "de nederlandse jongeren"; dat hoop ik tenminste, anders zou het met de nederlandse jongeren droef zijn gesteld. Vermoedelijk is het vooral met de VN droef gesteld. En dat zal voor menigeen geen nieuws zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Vooral de manier hoe die stemming is gegaan, is meer dan bizar. Een goed gemotiveerde pressiegroep manipuleert een stemming die bij veel kiezers niet bekend is. Het aantal stemmers is dus gering, waardoor stemming gemakkelijk door pressiegroepen als Wij blijven hier kan worden gemanipuleerd. Mensenrechtenschendingen verzaakt door de islamitische ideologie zullen zeker niet worden besproken.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wijblijvenhier.nl, graag de reacties en ip-adressen van de haatzaaiende mongolen hierboven posten naar het MDI aub...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het is een enorme SCHANDE voor Nederland dat deze moslima onder hoofddoek SECULIER Nederland vertegenwoordigd; en honend lachwekkend; en intens tragisch dat dit gebeurd: Islam=Nederland.

  Want in de eerste plaatst, op het eerste gezicht, voor iedereen VN te zien, maakt zij propaganda voor Islam door haar hoofddoek m.a.w. woorden 'Nederland IS Islamitisch'!

  Met Nederland 'seculier' verdwenen; en de Nederlandse cultuur overwonnen door Islam!

  Blijf dromen Geert Mak & Co 'zielige moslims' want het adagio van Koran is 'Islam zal overwinnen' - zoals wij zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lees ook - wat een titel:

  Shouf Shouf Subsidie. Het onderzoek naar Marokko.nl


  Shouf Shouf Subsidie.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het is geen goede zaak dat Nederland bij de VN vertegenwoordigd wordt door een meisje dat kennelijk in sprookjes gelooft.

  In de pré-islamitische Arabische wereld werd de hoofddoek gebruikt voor vrouwen van het oudste beroep om zich te verhullen. Toen de profeet Mohammed in Medina was en de stad Mecca wilde aanvallen gebood hij dat al zijn vrouwen en dochters en alle vrouwen van moslims zich zouden verkleden als hoeren. Op die manier konden de vrouwen van moslims herkend worden door andere moslims en zou men niet de fout begaan om de verkeerde vrouwen te verkrachten.

  Als er werkelijk een god was geweest die luisterde naar de naam Allah dan was er geen oorlog nodig geweest om Mecca te veroveren. Hieruit volgt dat moslims nogal makkelijk voor de gek te houden zijn. Strijden voor een machteloze god is net zo zinvol als je bij je volle verstand verkleden als prostituée.

  BeantwoordenVerwijderen