Obama's adviseur Dalia Mogahed over 'women & misunderstood shariah' met een Hizb ut-Tahrir reporter

9 opmerkingen:

 1. Muziek is erg moeilijk te ervaren als men doof is, daarom moet er een speciale uitgave komen van CD's van de bekende artiesten. Maar dat die artiesten dan heel erg luid spelen voor dove mensen. Madonna moet dan niet zingen maar hard schreeuwen voor haar dove publiek. De schilderijen van Vincent van Gogh die maken geen indruk op blinden, er moeten speciale boeken komen met alle kunstwerken in reliëf uitgebeeld. Dat is niet anders dan rechtvaardig. Een klein probleem dat mensen hebben zoals doofheid en blindheid dat stelt mensen werkelijk achteraan in de rij. Dit is onrecht!

  Moslims'a die op TV verschijnen om te praten over wat de moslima eigenlijk wil dat is feitelijk ook net zoiets. Het is namelijk van geen enkel belang wat de moslima wil. Haar man maakt het niet uit wat zij wil, aan haar wensen wordt toch geen gehoor gegeven. En Allah kan het ook geen ene moer schelen of er vrouwen zijn die aan hem onderdanig zijn, en ook aan hun mannen onderdanig zijn. Het is van geen invloed om de wensen en verlangens kenbaar te maken, want de islam en Allah en de moslimse man willen alleen maar onderdanigheid en slaafsheid en volgzaamheid. Praten over islamitische gevoelens en de moslima-wensen is als muziek voor doven. Het wordt toch niet gehoord, hoe hard men ook speelt, maakt niet uit hoe hard er gezongen wordt, de boodschap komt niet over, zal nooit over komen, nu niet, morgen niet, en volgend jaar ook niet, als de on-eindige eeuwigheid een ontelbaar aantal malen is afgelopen dan ook niet zal worden geluisterd naar moslima's! Alleen omdat dit tegen de uitgangspunten van het Mohammedaanse geloof is, de vrouw moet haar bek houden volgens Allah. En volgens de Heilige Profeet van Allah, en dus ook volgens de plaatsvervanger van zowel de Profeet Mohammed en van Allah zelf, namelijk de moslimse man. Die is heer en meester bij afwezigheid van Allah en Mohammed.

  Lieve leuke babbelende leeghoofdige vrouwen die niet weten hoe de moslimse wereld in elkaar zit die zijn een beetje wereldvreemd. Zou het hen nog niet opgevallen zijn dat er voor de moslim die strijd voor zijn geloof en daarbij om komt er 72 maagden wachten, en als een moslima bij de strijd omkomt dan wacht haar huidige wettige echtgenoot op haar in het islamitische Paradijs. Mooi kado!

  De islam is seksistisch en racistisch en de mensen die de islam volgens zijn niet erg intelligent, dat blijkt maar weer uit dit onzinfilmpje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waarom zou ze eigenlijk uberhaupt nog iets proberen uit te brengen als ze om de 3 woorden inshállah moet uitstoten??? Laat het dan goddomme ECHT over aan Allah en houd je waffel! Het is toch van de gekken dat een president zich met zo iemand afficheert? Het is hetzelfde als dat een ouderling uit Staaphorst zich met Anja Meulenbelt zou inlaten....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. http://womenagainstshariah.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Godsamme, ik kan het niet horen "moral decay of the West".. Dat is omdat het moral decay in eigen huis ontkend moet blijven..Wat een treurige "adviseuse". Sorry kom niet verder dan 3 minuten

  BeantwoordenVerwijderen
 5. SOMETHING INSIDE OF ME died when I read about French President Nicolas Sarkozy’s proposal for a ban on burqas on the streets of France.

  Lees verder:

  The Fake Muhajaba

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heb het geprobeerd, maar moest toch stiekem stukjes (minuten) skippen.45 minuten bla bla waarom het overgrote deel van 'het westen'de Islam niet begrijpt. Ik, en vele met mij, willen zich helemaal niet verdiepen in welk geloof dan ook.Hindi, Bagwan, zwarte kousen kerk, enz enz het zal mij een worst zijn.Ik probeer mij te houden aan de regels die gelden in het land waar ik geboren ben (is nu erg moeilijk na 8 jaar paars en bijna 8 jaar Jan Peter PVDA en CU) en val anderen niet lastig met eventuele waanideeën en/of hersen spinsels. Amen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En wat vindt Barack Obama van de uitspraken van Dalia Mogahed, zijn adviseurse inzake moslimzaken? Is hij geschrokken?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Willem zei...
  En wat vindt Barack Obama van de uitspraken van Dalia Mogahed, zijn adviseurse inzake moslimzaken? Is hij geschrokken?


  Langzaam aan begin ik te begrijpen waarom Obama de Nobel vredesprijs heeft gekregen. Door te luisteren naar adviseuses als deze gehersenspoelde moslima en door aan te pappen met de moordenaar van Teheran en in Egypte de moslims te pleasen.

  Wat voor soort agenda voeren eigenlijk de lieden die bepalen wie die vredesprijs krijgt?
  Ik zie niet zo snel overal complotten. Maar nu krijg ik toch een heel akelig (voor)gevoel.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Maurits, de president van Amerika is in januari van dit jaar zijn functie gaan vervullen. In februari is de 'jury' gestopt met het kijken wie er voor de prijs in aanmerking komt (sluit datum).Meneer Obama heeft deze prestigieuze prijs dus verdient door een halve maand te werken.

  Zoete broodjes bakken in moslim landen doet het altijd goed...

  BeantwoordenVerwijderen