Integreren


Lukt het een beetje met de integratie mensen?

Jawel, ik heb het tegen u, autochtone bewoner van ’t land dat Nederland heet. Voor zover er nog iets autochtoons aan u over is dan, en dáár zou ik ’t ’ns met u over willen hebben.

Vertel! Hoe gewoon is ’t inmiddels voor u, oorspronkelijke bewoner van dit minuscule landje, de lippen stijf op elkaar te houden, te slikken en door te slikken, daar waar u in een recent verleden moord en brand schreeuwde, of juist kalmpjes beschaafd, al dan niet met zelfspot, humor zelfs, uw kritische zegje deed?

Ik noem es iets.

U, verpleegster, werkt al weer enkele jaren met collega’s van wie u de namen amper kunt uitspreken
maar daar valt u niet over natuurlijk, wél over de extra werkdruk die door hun komst op uw schouders terecht is gekomen. Uw nieuwe collega’s zijn het Nederlands namelijk lang niet altijd zo machtig als u, en moeten op menig gebied bijgestuurd worden. Van hogerhand krijgt u geen enkele steun of begrip voor deze multiculturele werksituatie, u dient ’t maar te slikken, met als gevolg dat u zich steeds vaker ziek meldt, en de jaren telt die u nog moet. Want de problemen benoemen, kan u zomaar het etiket ‘racist’ opleveren en dat zou u wel eens duur kunnen komen te staan.

Dus ‘integreert’ u liever lijdzaam mee? Vertel!

In de klas van uw zoontje van acht, komen van de een op de andere dag twee vluchtelingenkindertjes meedoen. Dat vergt nogal wat van de meester (en de klassen zijn al zo groot!), wat weer ten koste gaat van het onderwijs aan uw kind hoe keihard z’n best de meester ook doet. Natuurlijk heeft u niets tegen die (getraumatiseerde) kinderen maar waarom zou uw kind daar vertraging of achterstand door moeten oplopen? Maar u, autochtone ouder, durft er niets van te zeggen want het is u niet ontgaan dat u te allen tijde multicultureel begrip dient te hebben.

Dus laat u uw zoontje maar mee-integreren? Vertel!

Nooit heeft u er iets van gezegd want u wilde niet opvallen en u wilde al helemaal niet voor racist worden uitgemaakt want dat bent u niet, maar diep in uw hart heeft u ’t altijd geweten, er zit een naar luchtje aan die islamitische hoofddoek die u veertig jaar geleden sporadisch maar nu onvermijdelijk nergens meer níet tegenkomt. Een gevaarlijk luchtje zelfs want u weet dat er hier en daar al sprake van is dat ’t niet geheel risicoloos is om als meisje of vrouw onbedekt door het leven te gaan. Bepaalde mannelijke niet-autochtonen kunnen daar niet tegen…

Dus laat u uw dochter van dertien niet meer in vrolijke, zomerse jurkjes en rokjes naar school gaan? Vertel!

U, veertigjarige moeder van drie kinderen, loopt tussen de bedrijven door toch zeker een paar keer per week hard in het bos nabij uw huis. Nu u heeft vernomen dat er drieduizend vluchtelingen in ‘uw’ bos worden ondergebracht, besluit u daar niet meer te gaan hardlopen. Voor de zekerheid toch maar niet.

U laat zich die vrijheid ontnemen? U integreert mee? Vertel!

De nieuwkomers moeten zo snel mogelijk integreren in Nederland!” Dat horen we de elite en de politici ter geruststelling eindeloos beweren en herhalen, jaar in jaar uit, decennia in decennia uit, bij elk vervelend incident met slachtoffers aan autochtone zijde, iets luider maar wie houden ze daar nog mee voor de gek? Wie vertrouwt hen nog? Want wat zij werkelijk bedoelen en waar u zich bewust of onbewust bij neerlegt, zo blijkt uit een paar achteloos verzamelde voorbeeldjes, is dat u en u en u en ik ons moeten aanpassen aan, dat wij moeten integreren met intolerante religieregeltjes, en dus inleveren. Met het mes op de keel, want verdommen we het al te nadrukkelijk, dan zijn wij niet de sigaar maar de racist, wat dan weer op hetzelfde neerkomt.

Dus vertel mij, wat is er van uw autochtoon-zijn overgebleven? Waar is de woede? Waar is de trots, lijdzaam tot dimmi verworden autochtone Nederlanders?

46 opmerkingen:

 1. Vakbondsman Wim Kok zei het snedig eind jaren '90:
  "Die mensen moeten hier allemaal kunnen wonen en werken".
  Nu heet het: "Zij moeten zo rap mogelijk integreren".
  Dat verstaat Annelies goed.
  Zij vraagt waar de woede is.
  Deze zal zich op vreselijke wijze ontladen op alle vijanden van ons volk, vakbondsman Wim Kok inbegrepen.
  De kruik gaat zolang te water tot ze barst.
  Of is het: ... tot hij barst.
  Ik vergat of kruik mannelijk dan wel vrouwelijk is.
  Ach ja, man wird älter, was?

  Peter Kuyt


  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig zijn er, met mij, nog velen die WEL een realistisch geluid durven af te geven. Dat we dan, inderdaad, als racist/fascist/extreem-rechts worden bestempeld is de prijs die we moeten betalen. Voor onze kinderen, hun toekomst.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waarschijnlijk door bedreigingen te uiten door annomien een brief te sturen of auto's in de brand te steken. Of ergen nog brand te stichten in een asielcentrum... Super!!

   Verwijderen
  2. Waarschijnlijk door annoniem een dreigbrief te sturen of de auto's in de brand te steken. Of ergen een brand bij een asielcentrum, super daar kan je wel trots op zijn.. Als je andere kinderen geen toekomst gunt wat geef je je eigen kinderen dan voor waarde mee.

   Verwijderen
  3. De reacties van Unknown en H.C. van Donk geven de misselijk makende gedachten gang van de Goedmens weer. Mensen die realistisch denken, zijn geen onmensen. Zij geven ons land echter niet weg aan nutteloze gelukszoekers.

   Verwijderen
 3. Vroeger trok 'neerlands hoop' vrolijk van leer tegen de kerk.
  Als je je tegenwoordig kritisch over moslims uitlaat, verlies je je sociale omgeving, en dien je voorzichtiger te zijn. Tenminste: dat advies kreeg ik laatst

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mrs. Venderleek 11:13

  Fascist is een geuzennaam.
  In Italië was dit politieke stelsel aan de macht van 1922 tot 1943.
  Het kostte het leven in Italië zelf aan enige honderden.
  Dit valt in het niet bij de miljoenen die het communisme in de Sovjet-Unie ombracht.
  Extreem-rechts is eveneens een koosnaam.
  Vroeger zei men ultra-rechts of rechts-radicaal.
  Extreem-rechts valt onder de huidige taalregeling.


  Peter Kuyt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als Westerse samenleving is Nederland aan het vergaan. Is dat te betreuren? Het Land heeft veel kwaads gesticht. Het heeft Pakistan van een atoombom voorzien, zich roekeloos voortgeplant en in het kielzog daarvan een grote bijdrage geleverd aan de wereldoverbevolking. Ons land versteent, is ecologisch uitgewoond, massa-immigratie geeft het slechts de genadeslag. Eigen Schuld.

  De zich steeds hoger verheffende immigratie-golven, die massa-ejaculatie op onze slonzige kusten, mogen wij zien als de oogst van wat wij elders hebben gezaaid. Weer Eigen Schuld. Denk maar aan onze Ontwikkelingshulp die nauwelijks iets anders teweeg heeft gebracht dan demografische explosies. In plaats van hier en daar rationele geboortebeperking te forceren, gaven wij ons aan een geloof in bakerpraatjes over en sleepten wij anderen in die even kinderachtige als noodlottige overtuiging mee.

  Een co-aspect aan Nederlands nakende ondergang via massa-immigratie is de Islamisering die eraan kleeft. Maar ook hier geldt dat wij tot op zekere hoogte voor de intocht en triomf van die gruwelreligie zelf verantwoordelijk zijn. Ten derde male: Eigen Schuld. Want ging onze onafhankelijkheidsstrijd tegen Spanje niet deels onder de leuze: ’liever Turks dan Paaps’? En dit terwijl Spanje in een dodelijke worsteling met Turkije verkeerde en Don Juan gelukkig voor het hele Westen de Turken bij zeeslag van Lepanto in 1571 wist te verslaan. God zij dank! En zo hebben wij bij het aanheffen van die fatale strijdkreet ons de vloek van de Islam op de hals gehaald die zich thans bij ons aan het realiseren is. Onlangs is het 400 jarige Nederlands-Turks Vriendschapsverdrag gevierd, door beide partijen. Het pact is springlevend, want pas nog heeft de bende van Rutte in tegenstelling tot o.a. België geweigerd de Turkse moordpartij te noemen wat zij is: genocide,

  En zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Nooit heeft Nederland zichzelf uit de penarie kunnen redden, maar wie het nu moet doen, weet ik niet. De Nederlandse Maagd is slachtoffer van een ‘gangbang’ geworden, maar denkt zelf dat ze bemind wordt en ligt er bij te giechelen. Ze heeft geen manieren geleerd.
  Wie treurt er nu nog om Nederland?


  HPax

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Degene, die mij racist noemt heeft op dat moment een probleem.
  En dat is inclusief de verzameling, die denken voor mij en U te denken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hpax 20:25

  Don Juan d'Austria was een groot man die in Spanje steeds populair is.
  Toen wij in Nederland nog normaal geschiedenis-onderwijs ontvingen leerden wij dat Don Juan d'Austria landvoogd was der Nederlanden.
  Hij is beroemd van de overrompeling van de citadel van Namen.
  Hoe anders was onze geschiedenis verlopen indien Willem de Zwijger ingegaan was op zijn redelijke vredesvoorstellen.
  De Nederlanden waren niet uiteengevallen en wij waren gezamenlijk veel sterker geweest tegen kwaadbedrijvers.
  De Gaulle en Pétain zijn geboren in plaatsen die toen , in de tijd van Don Juan d'Austria en Willem de Zwijger, nog nederlands waren. De Gaulle heet eigenlijk De Walle of De Waele en Pétain is afkomstig uit een familie die van Pitgam was.
  Onder Pétain ontving het nederlands zekere rechten, rechten die na de ineestorting subiet werden afgeschaft als zijn de een "loi boche".

  Peter Kuyt  BeantwoordenVerwijderen
 8. De collectieve verslaving aan sociale media, volksvermaak op de tv (dwdd, boer zoekt vrouw enz) zorgen mede ervoor dat het plebs afgeleid blijft van de realiteit. En de laatste bastions van evenwichtige nieuwsgaring, zoals Hoeiboei, Geenstijl, Elsevier, Joost Niemoller enzovoorts zullen weldra gemuilkorfd worden totdat elke "rechtse" oppositie niet meer zichtbaar is in het publieke debat.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Buitenhof vanmiddag
  Twee domoren en een onderzoeker.
  Laat het nu zo zijn dat twee personen met de titel "professor" het geheel aflegden tegenover een persoon die veelvuldig veldwerk deed maar geen titel draagt, Wim van Rooy.
  Die twee leken wel heel erg op een IKON theoloog die de bijbel verklaart.
  Werkelijk oeverloos geklets..
  Begrijpelijker wordt dan dat 'gestudeerden', maar niets geleerd, minder moeite hebben met de Islam dan mensen met minder studie-uren. Praktijk ervaring wint het van het gedachteloos kopiëren van de hoogleraar.
  Ik zie uit naar het moment waarop de neuzen van de studiehoofden, van de angst, het bleek om de neus wordt.

  Sirik

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Topsporter 8:36

  "Degene die mij racist noemt heeft een probleem".
  Als topsporter kunt u kiezen:
  Ofwel gij slaat die persoon op zijn gezicht ofwel gij gaat in discussie.
  Indien gij kiest voor de laatste mogelijkheid, zo kunt gij het volgende argument hanteren.
  Paul Cliteur zei onlangs op de amsterdamse zender Salto dat de nederlandse regering in 1975 aan Suriname onafhankelijkheid verleende, onafhankelijkheid om dewelk de Surinamerts zelve niet vroegen.
  Paul Cliteur: "De Surinamerts zeiden; Weet je wat dan gaan wij naar Nederland.
  Gevolg : een geweldige hoeveelheid problemen, voornamelijk in Amsterdam, grote toeneming van misdaad."
  Dat zegt Paul Cliteur unverfroren op een amsterdamse, niet-racistische televisiezender.
  Dus, topsporter, gij kunt de filosoof Paul Cliteur citeren.
  ten overvloede kunt gij daaraan toevoegen dat het de sociaal-democraat Joop den Uyl was die verantwoordelijk was voor die ellende. Joop den Uyl die in 1939 zijn studiën volgde aan de Handelshogeschool te Kiel.

  Peter Kuyt


  BeantwoordenVerwijderen
 11. OVER INTEGREREN

  Nederland wemelt van buitenlanders uit de vreemdste culturen afkomstig en bezield van het plan voor Zorg & inkomen domiciliair in Nederland te blijven. Eventueel met behoud van erfrechten in het land van afkomst. En als bruggenhoofden voor na-ijlende familie en vrienden. Pioniers eigenlijk.

  Zo lang ons land economisch floreert, kunnen wij deze invasie annex occupatie nog dulden, eerloos als wij zijn, maar met het oog op schralere tijden lijkt het geboden die massa vreemdelingen ook moreel in te lijven. Het (inchoatief) realiseren van die gedwongen wens wordt ‘integreren’ genoemd, maar dat is langs economische weg onmogelijk. De Economie adapteert, doceert de socioloog T.C. Parsons, integratie daarentegen is de functie van een andere patroonvariabele. En wij begrijpen hem. De economie veegt en telt mensen bij elkaar op, maar verenigt ze niet.

  Wat kan ze wel verenigen (integreren)? Een socioloog in het UK Mandanipour begint het te begrijpen. Hij schrijft: ‘Het vraagstuk van sociale uitsluiting en integratie draait goeddeels rond toegang tot 1. besluitvorming, 2. hulpbronnen, 3. gemeenschappelijke verhalen.’ In feite stelt hij Parsons’ ‘Functionele Problemen’ aan de orde, met Mandanipour’s punt 3. = Parsons’ Functioneel Probleem II = Integration = moraal, religie. De sociologie blijft nieuw, door geheugenverlies en volgehouden non-accumulatie. Over deze opsomming merkt Scheffer op dat Mandanipur’s punten 1. en 2. ‘steevast alle nadruk krijgen. Meestal wordt de culturele kant van integratie, de toegang tot gemeenschappelijke verhalen, vergeten.’

  Daargelaten dat bête ‘toegang tot’ en er begripsmatig te laat mee komen aanzetten, zien Mandanipour en Scheffer het goed. Maar het kan beter. Van Mandanipour’s drie elementen van integratie zijn diens Verhalen geen onverschillige derde punt, het is bij integratie het voornaamste. ‘Economie’, behuizing, inkomen schijnen doorslaggevend, maar het verhaal is omnibepalend. De econoom Lakeman heeft een indrukwekkend boek over de ontwrichtende economische gevolgen van de NMI geschreven, maar waar het om gaat, staat in de oneconomische titel luidend: BINNEN ZONDER KLOPPEN.

  Integreren in de Nederlandse samenleving is dus in een Nederlands Verhaal (doen) gaan geloven, zeg maar in een Mythe die Nederland is. Enige samenleving laat slechts als mythe voorstellen en begrijpen, kortom een samenleving is een mythe, een levende, een dode. De vraag is nu: hoe luidt dat Nederlandse Verhaal? Ik weet het (nog?) niet.

  Wordt eventueel vervolgd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "De economie veegt en telt mensen bij elkaar op, maar verenigt ze niet"
   Als er iets is wat mensen bindt is toch wel het economisch actief zijn.
   Koop en verkoop gebeurt op vrijwillige Basis en tot een ieders voordeel.
   Niet "Sport verbroedert", wat er is altijd een winnaar met een verliezer, vrije handel wel.
   Handel drijf je alleen als het voordeel oplevert. En dat geldt voor beide partijen.
   Een echte "win win"- situatie dus.

   sirik

   Verwijderen
 12. '.... de politici ter geruststelling eindeloos beweren en herhalen, jaar in jaar uit, decennia in decennia uit, bij elk vervelend incident met slachtoffers "

  Wat is hier mis ?
  Als Albert Heijn beweert dat zijn producten top zijn en in werkelijkheid veel minder dan beloofd, wat is de reactie dan van die kiezer, hij die keuzes maakt?
  Die gaat even verderop shoppen.
  Dat kan in de politiek ook. Kijk maar naar Wilders en Fortuyn.
  Dus waarom blijven partijen zo lang aan de macht terwijl zij geen of nauwelijks een tegenprestatie leveren,hun beloften inlossen ?
  Niemand is gedwongen om in de leugens van de politiek te trappen.
  En toch gebeurt het.
  Vrijwel niet wordt een partij afgestraft.
  Gekozen burgemeester, referenda... het is te moeilijk voor de Nederlander om in te zien wat zijn eigenbelang is, laat staan die te beschermen.
  Ik stem op de pvda. Die Wouter heeft zo'n lekker kontje.
  Of.
  Wij stemmen thuis altijd cda, Vaders deed dat ook.
  je ziet het.... democratie in 2015 ... te moeilijk voor de Nederlanders.

  Totdat men de deksel op de neus krijgt. En schade en schande.

  Sirik

  BeantwoordenVerwijderen
 13. VERVOLG VAN MIJN PUBLIKATIE OP HOEIBOEI dd 02 NOV.2015.

  Hoe luidt de Mythe alias het Grote Verhaal dat Nederland representeert en van dit land een integrandus maakt? Ik weet het niet; wij leven in historische tijden, denken anti-mythisch. Maar het moet bestaan, anders bestonden we niet; of het is al zover en hebben we alleen nog maar het nakijken. Soms ben je dood voordat je het weet. Maar die Mythe moet minstens hébben bestaan, of ook zijn wij van haar onbewust gemaakt en zouden wij kunnen proberen haar op te herwinnen. Of dat moeten. Een verduisterde MYTHE voert naar de ondergang. Zoals wij zien en meemaken.

  Reconstructie van de Nederlandse Mythe kan beginnen met het in abstracto vaststellen waaraan zo’n Verhaal moet voldoen. Welnu, om te beginnen moeten er Helden in optreden die om imitatie schreeuwen. Rolmodellen! Echter zijn die helden in Nederland altijd opvallend schaars gebleven en worden ze er ook nog eerder uitgejouwd dan bewonderd. Ik merk nog op dat die schaarste zich vooral op het land voordoet, want Zeehelden komen wij minder tekort. Maar daar hebben wij niet veel aan, want de noodzaak tot integreren doet zich hoofdzakelijk op het land voor.

  Bij geconstateerd gebrek aan EERVOLLE, navolgenswaardige Nederlandse typen en rollen, mogen wij niet al te verbaasd zijn dat veel mensen uit vreemde culturen zich hier genesteld hebbend, niet in NL willen integreren. Kooplui, kwijlende Dominees en wat vissers en boeren verleiden daar niet toe. Ons Verhaal spreekt ze niet aan. Bovendien hangen velen hardnekkig al een eigen verhaal aan. Een verschrikkelijk verhaal.
  Maar misschien zie ik dat toch niet juist. Nederland vervaardigt geen helden, veracht zijn intellectuelen (W. F. Hermans, Hirshi Ali), maar produceert wel een onderprodukt. Nederland is Zorgland. Een vervelend type van Christendom heeft zich van ons meester gemaakt en verplicht ons tot minderwaardig gedrag. In die submythe zijn de mensen in 2 klassen ondergebracht: 1 diakenhuismannetjes en 2. Regenten. Welnu, in die verdeling is de integratie van onze allochtonen al bij voorbaat verzekerd.

  Conclusie: wij laten ons opeten en integratie van allochtonen is geen probleem; nu niet, vroeger niet, in de toekomst niet. Het Lieveheersbeestje uithangen.


  Nota bene. Ik neem de (aankomende) allochtonen / vluchtelingen /migranten /asielzoekers / gelukszoekers niets kwalijk. We krijgen wat we verdienen, we zijn het zelf, onze politieke elite is verantwoordelijk. De proscriptie-lijsten zijn beschikbaar.

  HPax

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aankomende migraten zijn wel iets kwalijk te nehmen. Immers ze nehmen bezit van iemand anders eigendom. Men maakt gebruik van het feit dat de Staat mensen dwingt hun bezittingen, eigendom, af te staan aan vreemde mensen.
   in die zin werken zij mee aan een grootschalige diefstal.

   Democratie betekent niet dat de meerderheid mag beschikken over de bezittingen van anderen.
   Het is wel zo geregeld echter moet men zeer terughoudend zijn als men wetten uitvaardigt.
   En nu blijkt dus in toenemende mate dat door meerderheidsbeslissingen de wanorde groter en de rechtsonzekerheid groter worden.
   kortom
   Toenemende invloed van wetten en regels zorgt voor meer wanorde, terwijl het tegenovergestelde het originele doel was.

   Sirik

   Verwijderen
 14. H Pax 22:36

  Een geestige metafoor, die van het pinnepatoet' che .
  Voor het geval gij een hollandocentrisch wereldbeeld koestert, pinnepatoet'che is vlaams voor lieveheersbeestje, coccinelle in het frans.
  Er is zelfs een supermarkt die zo heet.
  Wijlen J.B. Charles, alias professor W.H. Nagel, was eveneens een voorstander van het lieveheersbeestje in ons blazoen in plaats van het verscheurende dier leeuw.
  Zijn volgelingen brachten zijn ideeën in praktijk.
  Volgelingen van professor W.H. Nagel zijn Hanneke Groenteman, professor Abraham de Swaan , Ed van Thijn e tutti quanti.

  Peter Kuyt


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ref. P. Kuyt op Hoeiboei 1) dd 4 nov. 15 en 2) 30 okt. 15.

   Uw opmerkingen naar aanleiding van mijn bijdragen op Hoeiboei okt/nov j.l. vind ik interessant & leerzaam.

   Nederland met het Lieveheersbeestje symboliseren, daartoe kwam ik op grond van wat ik eens over dat beestje las. In een (welk?) blad werd ervan beweerd dat het zijn lot was zich van binnenuit door een parasiet te laten verslinden. Misschien geldt dat alleen voor subsoort Lhb. Dat leek mij wel iets voor Nederland.
   Dat van Nagel wist ik niet.

   HPax

   Verwijderen
 15. Om de actuele situatie in Europa te begrijpen moet men vooral de Europese geschiedenis begrijpen.
  WW2 diende de belangen van landen zoals Frankrijk, UK, en vooral de USA.
  met name de USA is er veel beter door geworden.
  Dus onze bevrijders zijn niet alleen dat, maar ook veroorzakers. De veroorzaker van ww2 is niet Duitsland maar vooral USA. Dus onze bevrijders zijn onze 'bevrijders'.Het doel van de USA is bereikt. Duitsland op de knieen. Duitsland lang in tweeen verdeeld,recentelijk verenigd maar nog altijd onder bewind van de USA. 'Wir sind noch immer ein besetzes Land" en Zie 'Die Kanzlerakte"The german card door Komossa.
  Duitsland op de knieen, dat lukt wel met zo'n vluchtelingenstroom. En de Volkswagen affaire slechts te zien als een toevallige Volkswagen affaire, Volkswagen een belangrijk exporteur, en sancties te zien als sancties is voor naïvelingetjes.
  En dat terwijl de USA de Duitse media volledig onder controle houdt....tot 2099.

  Hoe is het met de invloed van de USA op het Nederlands bestuur gesteld ?

  Het zijn historische tijden. Putin heeft de rol van de USA in het M.O. overgenomen. Een reactie op een directe, mislukte, aanval van de USA, in Oekraine, op Rusland.
  De petrodollar op retour, Rubel en Yuan als internationale reserve valuta. En een Alternatief voor het westers bank systeem SWIFT is in de maak.
  USA op retour. Dat zal niet zonder slag of stoot gaan.

  Voor de Kijkertjes op Youtube: "Der Krieg der Viele Väter hatte"
  Bestudeer diverse speeches van Putin in het Duits.
  Volg Willy Wimmer (OSCE).

  Sirik

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Integreren doe je zeau:

  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JquXlQTBWOo

  BeantwoordenVerwijderen
 17. desintergreren doe je zeau:
  vanaf 22 Minuten
  Bratislava
  https://www.youtube.com/watch?v=V46qKulTSMk&feature=player_detailpage

  Sirik

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Integreren ( in de EU) doe je niet zo.
  Merkels positie:
  " Die BRD und die DDR muÃten einen Brief, den ich mit DDR-Staatssekretaer Michael Kohl abgestimmt habe, an unsere jeweiligen GroÃen oder Freunde schreiben, daà auch durch Beitritt der beiden Staaten die Siegerrechte nicht erloeschen. Aber das spielt keine Rolle mehr, weil die Vier versichert haben, sie wuerden sich darauf nicht mehr berufen und die Charta seit ihrem Bestehen nicht veraendert wurde und die Buechse der Pandora geoeffnet wuerde, falls man auch nur in einem Punkte damit beginnen wuerde.
  Daà ueber die geschilderten Realitaeten geschwiegen wurde, hat einen einfachen Grund. Es war eine der Lebensluegen der alten Bundesrepublik, 1955 mit dem Beitritt zur Nato zu behaupten, wir waeren souveraen geworden. Im obersten Ziel der Einheit der Nation waren wir es nie. Die Bundesregierung und die drei Westmaechte hatten 1955 dasselbe Interesse: ueber die fortdauernde Einschraenkung der deutschen Selbstbestimmung nicht zu sprechen."

  Uit:

  archive.org/details/EgonBahrGeneralG.h.KomossamadUndDieKanzlerakte.pdf

  Vluchtelingenstroom dankzij USA ?

  Sirik

  BeantwoordenVerwijderen
 19. "Buitenhof"

  integratie in Den Haag
  Probeer deze eens
  Google: Jozias van Aartsen Nabucco Project
  Google: Nabucco Project Syria.

  Grappig Jozias, burgervader te Den Haag over de "vluchtelingen"
  in "Buitenhof" ( voor al uw krietiese journalistiek)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Iets meer kennis over het kapoentje en diens wedervaren biedt ook het mensenvolk stof tot nadenken over het pad waar we op gedrongen worden door EU-politiek.
  - http://exota.blogspot.nl/2010/08/deel-19-veelkleurig-aziatisch.html
  - http://www.natuurbericht.nl/?id=7398
  - http://www.bbc.com/earth/story/20150506-the-truth-about-ladybirds
  .
  Het lijkt me geen goed idee om zo'n beest in plaats van de leeuw in de landsidentiteit te moffelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Anoniem Sirik 16:20

  Klare taal omtrent de U.S.A
  Het is daarom dat met name de Noordamerikanen blijven hameren op de gruwelen van de Sjoa.
  Zulks opdat zij hun geweten , als ze dat hebben, sussen omtrent Hirosjima en de uitroeiïng van de roodhuiden.
  In onze jeugd lazen wij indianenboeken en sleepte men ons niet naar vertoningen van films als Schindlers List.

  Peter Kuyt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Van de Sjoa will ver van af blijven.
   Het is belangrijk dat men op de hoogte is van de Europese geschiedenis.. Waarom WW1 en WW2.
   Ëén van de gevolgen, of Resultaten, is dat Duitsland nog steeds onderworpen is aan de USA.
   Bijvoorbeeld de Duitse Goudvoorraad in Amerikaans bezit.. Op een ander draadje te hoeiboei: "Die Kanzlerakte ")
   Dit houdt in dat de Duitsers de dekking van hun Geld niet in eigen handen hebben.
   Een verkeerde beweging van Merkel kan uitdraaien op een economische katastrofe in Duitsland.... en dus in heel Europa.
   Waarom valt Obama via de Oekraïne Putin lastig ?
   Die oorlog in Syrië is ook vanwege de Russische Basis aldaar... en de EU-pijpleiding.
   met dit in het achterhoofd kann Parijs weleens gezien worden als een Gladio 2.0.... oftewel hoe stook ik onrust.
   En dat gaat dan heel aardig door niet misbruik Maar gebruik te maken van de Islam.


   men leze: "Der Kriege der Viele Väter hatte" en is ook op YouTube Schulz- Rohnhoff. Gen. a.d.

   Alleraardigst is bovendien dat men vroeger bij een aanslag binnen het uur wist dat Al Qaida het heeft gedaan en dat is nu ISIS (Deash).
   Binnen een uur wist men dat MH17 neergehaald is door Putin terwijl we na Meer dan een jaar onderzoek enkel kletskoek verhalen hebben gehoord van kabinet Pinokkio.

   men was 'verrast omtrent de plotselinge vluchtelingenstroom uit Syrië, terwijl men beschikt of satelieten met een zeer hoge resolutie. neushaartjes zijn geen probleem Meer.

   enfin.... een Zalige kerst !   Ter afsluiting:
   Higgs: https://www.youtube.com/watch?v=RILDjo4EXV8

   Higgs,de man die onlangs nog een ontmoeting had met de directeur van de Russishe central bank.

   sirik

   Verwijderen
 22. Grote rotzooi in Parijs.
  http://fubar.mobi/2015/11/13/liveblog-oorlog-in-parijs/comment-page-1/#comment-25451

  BeantwoordenVerwijderen
 23. LET OP.!!!!
  Alleen bedoeld voor degenen met een realistische kijk op bepaalde ontwikkelingen:
  Aanslagen in Parijs van gisteren = HET PROJECT in vol bedrijf.!!!
  Pagina 1> http://archive.frontpagemag.com/readArticle.aspx?ARTID=4476
  Pagina 2> http://archive.frontpagemag.com/readArticle.aspx?ARTID=4475
  Lees de 27 infiltratie- en veroveringspunten, incl. GEWELDSUITOEFENING.!!!
  Vertaling: http://tinyurl.com/nbvqarh
  Zegt het voort.
  Negeren van de info geschiedt geheel op eigen risico.
  (gerekend vanaf de ontdekking van dat islamitische veroveringssysteem
  in nov 2001 in Zwitserland heeft iedereen tijd genoeg gehad om in actie
  te komen. Maar niet alleen Nederlanders zijn sterren in het
  negeren van waarschuwingen. Dat was tussen 1933 en 10-5-1940 ook
  al het geval..!!!!)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Anoniem Hpax 9:55

  Het doet mij deugd dat gij mijn verhaal over het pinnepatoet'che op prijs stelt.
  Gij zijt wel zo voorzichtig opdat gij geen woord vuil maakt aan de lieden die ik opsomde.
  Het stond jaren geleden in de Nieuwe Rotterdamsche Courant, nochtans een onverdachte gazet, hetgeen deze lieden zo gehaat maakt, dat is dat zij het patriotisme van andere volkeren afwijzen en belachelijk maken, terwijl men van hùn vaderland geen kwaad woord mag zeggen.

  Peter Kuyt

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Paul Craig Roberts

  NOTE: The remnant of the American left has again fallen in with the official terror story of the Paris attacks, because the official story serves the left-wing’s denunciatory needs. I see that the Russians as well are on board with the official story as it serves their posture that we must all unite against terrorism. Amazing. Washington can rely on the world’s total blindness.

  Within one hour of the Paris attacks and without any evidence, the story was set in stone that the perpetrator was ISIL. This is the way propagada works.

  When the West does it, it always succeeds, because the world is accustomed to following the lead of the West. I was amazed to see, for example, Russian news services helping to spread the official story of the Paris attacks despite Russia herself having suffered so often from planted false stories.

  Has the Russian media forgotten MH-17? The minute the story was reported that the Malaysian airliner was hit by a Russian missile over eastern Ukraine in the hands of separatists, the blame was ascribed to Russia. And that is where the blame remains despite the absence of evidence.

  Has the Russian media also forgotten the “Russian invasion of Ukraine”? This preposterous story is accepted everywhere in the West as gospel.

  Has the Russian media forgot about the book by the German newspaper editor who wrote that every European journalist of consequence was an asset of the CIA?

  One would have thought that experience would have taught Russian media sources to be
  careful about explanations that originate in the West.

  So now we have what is likely to be another false story set in stone. Just as a few Saudis with........

  bron: http://www.paulcraigroberts.org/2015/11/14/the-matrix-extends-its-reach-paul-craig-roberts/


  sirik

  BeantwoordenVerwijderen
 26. "Schat, ik ben weg , hoor! "

  "Waar ga je heen dan ?"

  "Euh, nog even een bomaanslag plegen"

  "Kleed je goed aan, want het is slecht weer !"
  (...)
  "... en vergeet je paspoort niet !!"

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Die Anschläge von Paris könnten zu einem massiven Militär-Einsatz der Nato in Syrien führen. Russlands Präsident Putin stellt daher die Frage nach den Drahtziehern. Die Frage steht im Zusammenhang mit den russischen Militär-Erfolgen in Syrien - und mit dem Bestreben der US-Neocons und der Geheimdienste, die Anschläge schnellstmöglich für eine Ausweitung des Krieges in Syrien zu instrumentalisieren.
  Bron: http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/11/15/anschlaege-von-paris-putin-stellt-die-frage-nach-den-drahtziehern/

  Sirik

  BeantwoordenVerwijderen
 28. ISIS opgericht, van wapens voorzien, getraind door USA gesponsord door Qatar, Saoedi arabië, en Turkije .
  ISIS dat onze eigen Minister van oorlog zo gaarne bombarderen will ( niet lachen mense)


  www.zerohedge.com/news/2015-11-09/video-us-apache-attack-helicopter-follows-behind-isis-convoy-syria-iraq-%E2%80%A6-doesn%E2%80%99t-fi
  "
  Refugee Crisis Was Not Unexpected, Top UN Official Says

  Director-General of the United Nations office in Geneva, Denmark’s Michael Moller: [..] “The crisis we have today, we knew it was going to happen. The leaders of Europe were told it was going to happen at least two years ago.”  [..] there will be even greater problems, unless we sit down globally and figure out structures and ways to deal with this in the future. Not to reinvent the wheel every time that happens, but to rethink completely and strengthen the humanitarian system, because I guarantee you that it will happen again.

  "
  Satelieten die de haartjes van een tennisbal afzonderlijk kunnen bekijken:
  https://www.rt.com/news/322305-isis-financed-40-countries/

  '" Putin also spoke of the urgent need to curb the illegal oil trade by IS.

  "I’ve shown our colleagues photos taken from space and from aircraft which clearly demonstrate the scale of the illegal trade in oil and petroleum products," he said.

  “The motorcade of refueling vehicles stretched for dozens of kilometers, so that from a height of 4,000 to 5,000 meters they stretch beyond the horizon," Putin added, comparing the convoy to gas and oil pipeline systems."
  Bron: http://www.zerohedge.com/news/2015-11-09/refugee-crisis-risks-straining-europe-point-military-conflict

  grappig, niet ?

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Jaren geleden werkte ik in een zakelijk gebouw waar ook een regeringsbureau was gevestigd, belast met de ‘intake’ etc. van asielzoekers. Die had je toen ook al. En zo maakte ik zijdelings, maar frequent en tamelijk intensief met onze aankomende landgenoten kennis. Met de ambtenaren die ze administreerden kon ik vrij goed opschieten, maar dat kwam vooral omdat ik ze mijn diepere overtuigingen onthield. Ze snapten toch nooit wat en waren cultureel gesproken nagenoeg analfabeet. En met hun cliëntėle had ik ook zelden problemen. Ik had interessante gesprekken met Vietnamezen, Congolezen, Yougoslaven, Chinezen maar nog niet met Oeigoeren, en leerde indirect al snel dat verreweg de meesten van ze niet die romantische vluchtelingen waren waarvoor ze werden gehouden, en betaald.

  Zo vroeg ik e.g. eens - niet in het Nederlands! - aan een Rumeen hoe hij over de sadistische superschurk Vlad Draculea dacht. Welnu, hij wist precies wie en wat ik bedoelde en vond die Vlad Tepes (Spietser) een bewonderenswaardige Rumeense held. Rumenen die hem omringden en meeluisterden vielen hem met hun glimlach bij. Daarna stelde ik hem de vraag waarom hij dan naar Nederland was gevlucht, maar mijn informant leek mij niet te begrijpen. Of misschien dat maar al te goed.

  Maar terzijde met dit anecdotisme. Het gaat mij om het gedeelte van het pand waaraan die asielzoekers zich pleegden te vervoegen voor ondersteuning. Het interieur ervan was ruim, schoon, modern en verder saai en kaal. Als zodanig had het ook in Parijs, Londen of Moskou kunnen staan, of vandaag zelfs in modern Rodenschool of Appingendam. Nietszeggend dus, onopvallend, maar dat begon mij nu juist op te vallen. Nergens was een teken te bespeuren van Nederland – vlag, portret van de Koningin – om maar niet te spreken van een Christusbeeld, zonder Wie ze daar niet aan die balie stonden te hangen, voor geld en permanent onderkomen.

  Diezelfde indringende afwezigheid van Nederland identificerende symbolen meen ik via de TV2015 nu ook weer te moeten constateren bij de huidige ADVENT van zwermen, scholen en cohorten aan immigranten. En dat moet in Nederland integreren! En in dit geval moet ik een asielzoeker bijvallen die zijn boete voor zwartrijden in het Openbaar Vervoer niet van de Sociale Dienst vergoed krijgend verontwaardigd uitkreet: ‘What kind of country is this?’

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Jaren geleden werkte ik in een zakelijk gebouw waar ook een regeringsbureau was gevestigd, belast met de ‘intake’ etc. van asielzoekers. Die had je toen ook al. En zo maakte ik zijdelings, maar frequent en tamelijk intensief met onze aankomende landgenoten kennis. Met de ambtenaren die ze administreerden kon ik vrij goed opschieten, maar dat kwam vooral omdat ik ze mijn diepere overtuigingen onthield. Ze snapten toch nooit wat en waren cultureel gesproken nagenoeg analfabeet.

  En met hun cliëntėle had ik ook zelden problemen. Ik had interessante gesprekken met Vietnamezen, Congolezen, Yougoslaven, Chinezen maar nog niet met Oeigoeren, en leerde indirect al snel dat verreweg de meesten van ze niet die romantische vluchtelingen waren waarvoor ze werden gehouden, en betaald. Zo vroeg ik e.g. eens - niet in het Nederlands! - aan een Rumeen hoe hij over de sadistische superschurk Vlad Draculea dacht. Welnu, hij wist precies wie en wat ik bedoelde en vond die Vlad Tepes (Spietser) een bewonderenswaardige Rumeense held. Rumenen die hem omringden en meeluisterden vielen hem met hun glimlach bij. Daarna stelde ik hem de vraag waarom hij dan naar Nederland was gevlucht, maar mijn informant leek mij niet te begrijpen. Of misschien dat maar al te goed.

  Maar terzijde met dit anecdotisme. Het gaat mij om het gedeelte van het pand waaraan die asielzoekers zich pleegden te vervoegen voor ondersteuning. Het interieur ervan was ruim, schoon, modern en verder saai en kaal. Als zodanig had het ook in Parijs, Londen of Moskou kunnen staan, of vandaag zelfs in modern Rodenschool of Appingendam. Nietszeggend dus, onopvallend, maar dat begon mij nu juist op te vallen. Nergens was een teken te bespeuren van Nederland – vlag, portret van de Koningin – om maar niet te spreken van een Christusbeeld, zonder Wie ze daar niet aan die balie stonden te hangen, voor geld en permanent onderkomen.

  Diezelfde indringende afwezigheid van Nederland identificerende symbolen meen ik via de TV2015 nu ook weer te moeten constateren bij de huidige ADVENT van zwermen, scholen en cohorten aan immigranten. En dat moet in Nederland integreren! En in dit geval moet ik een asielzoeker bijvallen die zijn boete voor zwartrijden in het Openbaar Vervoer niet van de Sociale Dienst ver goed krijgend verontwaardigd uitkreet: ‘What kind of country is this?’

  HPax

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Jaren geleden werkte ik in een zakelijk gebouw waar ook een regeringsbureau was gevestigd, belast met de ‘intake’ etc. van asielzoekers. Die had je toen ook al. En zo maakte ik zijdelings, maar frequent en tamelijk intensief met onze aankomende landgenoten kennis. Met de ambtenaren die ze administreerden kon ik vrij goed opschieten, maar dat kwam vooral omdat ik ze mijn diepere overtuigingen onthield. Ze snapten toch nooit wat en waren cultureel gesproken nagenoeg analfabeet.

  Met hun cliëntėle had ik ook zelden problemen. Ik had interessante gesprekken met Vietnamezen, Congolezen, Yougoslaven, Chinezen, maar niet met Oeigoeren - die waren er nog niet - en leerde indirect al snel dat verreweg de meesten van ze niet die romantische vluchtelingen waren waarvoor ze werden gehouden, en betaald. Zo vroeg ik e.g. eens - niet in het Nederlands! - aan een Rumeen hoe hij over de sadistische superschurk Vlad Draculea dacht. Welnu, hij wist precies wie en wat ik bedoelde en vond die Vlad Tepes (Spietser) een bewonderenswaardige Rumeense held. Rumenen die hem omringden en meeluisterden vielen hem met hun glimlach bij. Daarna stelde ik hem de vraag waarom hij dan naar Nederland was gevlucht, maar mijn informant leek mij niet te begrijpen. Of misschien dat maar al te goed.

  Maar terzijde met dit anecdotisme. Het gaat mij om het gedeelte van het pand waaraan die asielzoekers zich pleegden te vervoegen voor ondersteuning. Het interieur ervan was ruim, schoon, modern en verder saai en kaal. Als zodanig had het ook in Parijs, Londen of Moskou kunnen staan, of vandaag zelfs in modern Rodenschool of Appingendam. Nietszeggend dus, onopvallend, maar dat begon mij nu juist op te vallen. Nergens was een teken te bespeuren van Nederland – vlag, portret van de Koningin – om maar niet te spreken van een Christusbeeld, zonder Wie ze daar niet aan die balie stonden te hangen, voor geld en permanent onderkomen.

  Diezelfde indringende afwezigheid van Nederland identificerende symbolen meen ik via de TV2015 nu ook weer te moeten constateren bij de huidige ADVENT van zwermen, scholen en cohorten aan immigranten. En dat moet in Nederland integreren! En in dit geval moet ik een asielzoeker bijvallen die zijn boete voor zwartrijden in het Openbaar Vervoer niet van de Sociale Dienst ver goed krijgend verontwaardigd uitkreet: ‘What kind of country is this?’

  HPax

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Anoniem Sirik 20:40

  Putin vraagt naar de draadtrekkers achter de aanslagen te Parijs.
  Zulks is immer een heikel thema.
  Feit is dat deze mensen over een ongelooflijke heldenmoed beschikken.
  Hierover waren de Duitsers tijdens de strijd aan het Oostfront ontsteld: de heldenmoed van de bolsjewiek die, met behulp van een gordel van handgranaten, zich opblies in de duitse stellingen.
  En zeggen dat de bolsjewiek niet gelooft in een hiernamaals.
  De muzelmaanse feddayîn te Parijs zagen een muziekpaleis als Le Bataclan als een oord van duivelaanbidders.
  En Le Petit Cambodjien als een vergaderplaats van communisten die hunkerden naar de tijd van Pol Pot.
  Pol Pot ontving zijn ideeën in zijn studententijd te Parijs.

  Peter Kuyt


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Putin, diplomaat als hij is, 'vertelt' ons dat onze regeringen niet zijn dat wat wij denken dat ze zijn.

   Zo will Hennis-Plassaert, desnoods buiten de VN (MH17) om, gaan bombarderen als Minister van defensie (!!) vanwege de belangen en uit naam van de Nederlandse bevolking. ( Dat heeft ze met een eed gezworen) Zeg maar gerust: "Voor de wereldvrede" Imagine that all the People...etc
   Vrijwel geen enkele Nederlander is, ook na een spoeling door het NOS Journaal, in staat om uit te leggen dat inderdaad zijn/haar belang met een aantal flinke bombardementen te Syrië is gediend.


   De VVD, maar ook andere partijen, hebben allang geleden afscheid genomen van de bevolking.
   Want met democratisch(!) besturen heeft dit niets van doen.

   Ik stel voor om particulier wapenbezit ( raketwerpers o.a.) weer terug in ere te herstellen, het ministerie van Defensie op te heffen en de bijbehorende belastingcenten te retourneren naar de bevolking.
   De dan ontstane burgermilities zullen dan zich wel twee keer bedenken alvorens een eerste schot te lossen:
   1 Met wel doel en wat zijn de kosten ?
   2 Wat zijn de gevolgen ?
   Wellicht dat dan John Lennon wel rust zal vinden in zijn graf.

   Geen collectivisme meer, maar minder minder minder autoritaire bemoeizucht.

   Sirik

   Verwijderen
 33. Russlands Präsident Wladimir Putin hat den Finger in die Wunde gelegt und den Kampf gegen den Terror in einen gerne übersehenen Kontext gesetzt: Insgesamt 40 Staaten, darunter einige aus dem Kreis der G20, hätten die Terror-Miliz IS finanziell unterstützt. Nun müsse eine breite Koalition dem Spuk ein Ende bereiten.

  Bron:

  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/11/18/putin-legt-finger-in-die-wunde-viele-staaten-haben-islamisten-finanziert/

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Je ziet het voor je ogen gebeuren.
  In een paar dagen tijd wordt in Frankrijk voorgesteld om de grondwet aan te passen, om zo de staat nog meer macht te geven.
  De EU laat ook van zich horen en wil aangescherpte regels ten aanzien van wapenbezit, waarmee de modelburger verder wordt ingesnoerd..
  En, gekker kan het niet, meer NATO oefeningen gepland aan de Russische grens.
  Hebben wij ruzie met de Russen ?
  U ziet het. De burger gedegradeerd, de ambtenaar gepromoveerd. geen wapens in de handen van de burger meer, maar des te meer wapens in de handen van de staatsgetrouwen.


  Hoe anders is het in Zwitserland gesteld !

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Aan Anoniem Sirik

  Op 17 november plaatste ik een reactie, gericht tot u, over de lieden achter de schermen van de kamikazes te Parijs.
  Ik vermeldde Pol Pot die vele fans telt, ook in Nederland.
  Voorbeeld : het spijshuis Pol's Potten aan de KNSM-laan te Amsterdam.
  Aan die laan woont onder anderen professor Abraham de Swaan.
  De bezoekers van het spijshuis zien klaarblijkend geen bezwaar dat zij de maaltijd gebruiken in een zaak, genoemd naar een massamoordenaar.

  Peter Kuyt


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Onder de linksen is iets merkwaardigs te bespeuren.
   Vol trots wapperen zij de rode vlag, maar huiveren zij voor eentje met een hakenkruis.
   Terwijl beiden symbolen zijn voor het socialisme dat tot grote moordpartijen leidt. Socialisme heeft net als het fascisme, dwang,onderwerping (op zijn arabisch: islam)en moord als frequent gebruikte gereedschappen.

   Maar slegt onderweis kan ook een oorzaak zijn.

   Overigens is een van oudsher bekend niet te versmaden hap zwaan, waarbij de zwaan het haasje is en ander gevogelte zwijnt.

   Verwijderen
  2. ...........versmaden hap zwaan, waarbij de zwaan het haasje is en ander gevogelte zwijnt.

   Sirik dus

   Verwijderen
 36. According to French geopolitical analyst, Thierry Meyssan, Recep Erdogan “organised the pillage of Syria, dismantled all the factories in Aleppo, the economic capital, and stole the machine-tools. Similarly, he organised the theft of archeological treasures and set up an international market in Antioch…with the help of General Benoît Puga, Chief of Staff for the Elysée, he organised a false-flag operation intended to provoke the launching of a war by the Atlantic Alliance – the chemical bombing of la Ghoutta in Damascus, in August 2013. “

  Meyssan claims that the Syria strategy of Erdo?an was initially secretly developed in coordination with former French Foreign Minister Alain Juppé and Erdogan’s then Foreign Minister Ahmet Davuto?lu, in 2011, after Juppe won a hesitant Erdogan to the idea of supporting the attack on traditional Turkish ally Syria in return for a promise of French support for Turkish membership in the EU. France later backed out, leaving Erdogan to continue the Syrian bloodbath largely on his own using ISIS.

  Gen. John R. Allen, an opponent of Obama’s Iran peace strategy, now US diplomatic envoy coordinating the coalition against the Islamic State, exceeded his authorized role after meeting with Erdogan and “promised to create a “no-fly zone” ninety miles wide, over Syrian territory, along the whole border with Turkey, supposedly intended to help Syrian refugees fleeing from their government, but in reality to apply the “Juppé-Wright plan”. The Turkish Prime Minister, Ahmet Davutoglu, revealed US support for the project on the TV channel A Haber by launching a bombing raid against the PKK.” Meyssan adds.

  bron: https://www.lewrockwell.com/2015/11/tyler-durden/funds-isis-us-turkey-france-israel/

  BeantwoordenVerwijderen