Beste lezer,

Op 17 maart jl. hadden jullie de kans je vrijheid terug te pakken maar dat deden jullie, op vijfhonderdduizend Nederlanders na, massaal niet. 

Waarom niet?

Want net als ik hadden jullie je beter kunnen informeren en je gezonde verstand kunnen laten spreken. Iedereen beschikt erover. Daar hoef je niet voor gestudeerd te hebben.

Toch deden jullie het niet. 
Of kozen jullie bewust voor ‘t meest donkere scenario.

Liever volgden jullie dat ene narratief van de overheid, de overheidsvirologen en de overheidsmedia.
Slaafs. Als ware gelovigen. 

Wie en wat zijn jullie eigenlijk?

Vrijheid, het recht op lichamelijke integriteit, menswaardig leven, voortschrijdend inzicht, jullie schoven ‘t opzij alsof deze begrippen er niet meer toe doen, alsof ze inhoudsloos zijn geworden. Jullie omarmden zodoende een opgelegd ‘nieuw normaal’ dat zowel willekeurige als dictatoriale trekjes heeft en dat haaks staat op voornoemde begrippen. Mensonwaardig!

Ja, ik was in het begin ook bang, maar al gauw verbaasd, vervolgens geirriteerd, verontwaardigd, woedend en uiteindelijk he-le-maal klaar met de overheid en z’n bespottelijke op los zand gebaseerde maatregelen, maar niet minder met jullie die alles zo klakkeloos en gretig blijven accepteren, tegen alle logica in en met wie geen gesprek meer mogelijk is, al denken jullie zelf van wel.

Nee ik hoef jullie argumenten en angsten niet meer te horen. Ik ken ze maar ik erken ze niet want nogmaals jullie hadden net als ik je gezonde verstand kunnen gebruiken en informatie kunnen vergaren die het zogenaamde ‘nieuwe normaal’ volledig onderuit halen. Met z’n vernederende en onmenselijke mondkapjesplicht, avondklok, anderhalve meter afstand, experimentele vaccins en lockdowns! Gestoord! Desastreus!

De boodschap: “Voel je je niet lekker, ben je verkouden, blijf dan thuis. Verziek het niet!” had volstaan en volstaat nog steeds om normaal en voorzichtig te leven met een virus van ‘t kaliber covid-19.

Begrijp me niet verkeerd. Het is jullie volste recht een mondkapje op te zetten, thuis te werken, je te laten prikken met welk experimenteel goedje dan ook, de godganse dag op je bank te liggen en te wachten. Echt, ik gun iedereen z’n eigen vrijwillig gekozen onderdrukking maar dat mag nooit een verplichting zijn voor iedereen. Jullie mogen en kunnen mij niet meesleuren in jullie zelf gekozen gevangenis. 

Er moet keuzevrijheid zijn. 

Daarna praten we verder. 

Daarom richt ik me vooralsnog op de vijfhonderdduizend mensen die dat begrijpen en op 17 maart hebben laten zien weerbare democraten te zijn en te gaan voor vrijheid en menselijkheid. Ik heb er al een aantal de hand mogen schudden op een vrijheidsrally en dat beviel goed. Ik zie een nieuwe zuil geboren worden en ik wil daar bij zijn.

Jullie hebben je kans gehad. Jullie kozen voor onderdrukking. Ik haat jullie niet maar het leven is te kort voor slechte wijn en voortdurend vernederd te worden. 
Ik zie jullie wel weer als ‘t oude normaal volledig in ere is hersteld. Jullie geloven daar heilig in. Jullie zeggen steeds dat ‘t heus nog maar even duurt, even volhouden nog..
Dus ....so long. Nog even volhouden!

Annelies van der Veer

6 opmerkingen:

 1. Een proces van eeuwen macht vergaring door de (super)elite, wordt niet in een jaartje stilgelegd..
  Ik blijf hoop houden, militair plan van decennia, te beginnen van JFK..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. en vergeet niet: de werkelijkheid moet ook zo gebracht gaan worden aan het wereldpubliek, dat dat het kan verdragen. Grote corruptie en criminaliteit..

  Want wat zijn we bedonderd al die jaren.
  'Gaan voor je eigen kwaliteiten", "netwerken", terwijl we ondertussen op kosten werden gejaagd, de meest kanslozen opgedist kregen en werkgelegenheid werd geëxporteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vraag een lening aan bij NOVELTY FINANCE (noveltyfinances@gmail.com) met een rentepercentage van 3%.

  Of u nu uw levensstijl een boost wilt geven of u heeft een onverwachte uitgave, een lening van NOVELTY FINANCE is de kosteneffectieve manier om dit te realiseren.

  NOVELTY FINANCE is flexibel: u kunt tot vijf miljoen euro (€ 5.000.000,00) lenen, met passende aflossingsperiodes variërend van 6 maanden tot 30 jaar. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan persoonlijke leningen, zakelijke leningen, woningkredieten en schuldconsolidatieleningen die kunnen worden aangepast aan uw veranderende behoeften en omstandigheden tegen een zeer lage rente.

  Wat u krijgt als u zich aanmeldt bij Novelty Finance:
   Onmiddellijke toegang tot uw geld na goedkeuring
   Concurrerende rentetarieven
   Flexibele terugbetalingsvoorwaarden
   De mogelijkheid om uw lening sneller af te betalen
   Gemakkelijke goedkeuring als u extra geld nodig heeft
   U krijgt voldoende tijd om de lening af te betalen.

  Hoe toe te passen:
  Een lening aanvragen is snel en eenvoudig!
  Bedrijven of individuen die geïnteresseerd zijn in het aanvragen van een lening bij Novelty Finance die meer informatie nodig hebben over de leningaanbieding, dienen EEN E-MAIL TE STUREN naar (noveltyfinances@gmail.com) OF neem contact op met Emily Gibbon op WhatsApp / Telegram via +447868796107 voor meer informatie en mondelinge briefings .T & C's zijn van toepassing.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo allemaal, ik ben opgelicht door zoveel bedrijven die beweerden echte geldschieters te zijn, maar al mijn inspanningen zijn tevergeefs geweest, ik ben meer dan 3500 euro kwijtgeraakt aan nep-geldschieters die beweren te zijn wat ze niet zijn. Totdat mijn vriend me voorstelde aan de juiste geldschieter waarmee ik contact opnam en ik met succes een lening van hen kreeg in slechts 48 uur, zou ik iedereen die op zoek is naar een lening zonder angst aanraden om contact met hen op te nemen via e-mail: lapofunding960@gmail.com
  Whatsapp +447868753778

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoe u uw ex-minnaar/partner/vriend/vriendin/vrouw of echtgenoot terug kunt krijgen?

  Het breekt mijn hart om te weten dat mensen zo veel pijn hebben dat ze wanhopig hun liefdesleven terug willen krijgen. Voor iedereen die nu pijn heeft, ik wil dat je je geen zorgen meer maakt, want je ex-minnaar/partner zal bij je terugkomen zodat je je weer heel kunt voelen en dat meen ik echt. Toen mijn vrouw me verliet, was Lord Zakuza de man met wie ik contact opnam die me hielp om mijn vrouw binnen 48 uur terug te krijgen met zijn krachtige spreuk en ik kan nooit de dag vergeten dat ik Lord Zakuza bedoelde, want zijn spreuken verrichten GROTE WONDEREN. Neem nu contact op met Lord Zakuza, want hij is als een God op aarde die je EX-liefhebber binnen 48 uur terug kan krijgen met zijn krachtige spreuk. Via onderstaande gegevens kunt u met hem in contact komen.


  WhatsApp/bel/sms: +1 740 573 9483
  Website via: lordzakuzaspells.com
  E-mail via: Lordzakuza7 @ gmail. com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey jongens, ik ben super enthousiast vandaag. Ik zag opmerkingen van mensen die al een lening van Della Taylor hadden gekregen en toen besloot ik me aan te melden op basis van populaire aanbevelingen en slechts een paar uur geleden bevestigde ik een totaalbedrag van 50.000 euro op mijn rekening. Dit is echt geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft om een aanvraag in te dienen via hun e-mail: yawnerstaylor@gmail.com of whatsapp +1 (876) 398-8103

  BeantwoordenVerwijderen