Met een zuiver geweten

 Met zuiver geweten

Zaterdagavond 23 januari 2021 liggen G. en ik in bed hardop te fantaseren wie we zouden vermoorden als ‘t morgen ‘Purge Day’ zou zijn, een dag in ‘t jaar waarop alle misdaden zijn toegestaan. Ik had nog nooit van de film The Purge (De Zuivering) gehoord, een Amerikaanse thriller-horrorfilm uit 2013 die zich afspeelt in het jaar 2022 (!). Niet echt mijn genre maar dankzij de eerste avondklok van deze eeuw hoorde ik rond 21.00 uur op ‘t ondemocratische twitter de sirene langskomen die Purge Day aankondigt. 

Humor wel. Zij het van de dystopische soort. 

Maar wat valt er verder nog te knipogen?

Want we zijn er toch maar mooi in getrapt. En kom er nu maar eens uit. Mijn God, meer dan de halve mensheid lijkt in een angsthypnose gevangen te zitten, soms zonder ‘t zelf door te hebben. Anderen vinden het prima dat hun leven is overgenomen, ja er bestaan mensen die meer meer meer opgelegde idiote leefregels wensen. Hun raad ik aan zich tot de islam te bekeren. Dan zitten ze helemaal goed, vooral in Nederland. 

En ik was nog wel zo blij dat dat hele coronavirus in al zijn variaties reuze meevalt! 

Mondluiers, lockdowns, een avondklok (met privileges voor mensen met honden of talkshows, pure discriminatie) en niet meer mogen kopen wat, waar en wanneer je wilt, allemaal onnodige, desastreuze en vooral inhumanitaire regels. 

Het ‘dorre hout’ gaat toch wel dood. 

Terwijl het zo eenvoudig is. Gewoon thuis blijven als je ziek bent, of verkouden. Iets meer afstand houden dan normaal, zoals ik altijd al doe als iemand verkouden zegt te zijn. Verder je handen regelmatig wassen en hopen dat je geen pech hebt, zeker, maar inhumanitaire maatregelen voorschrijven, nee bedankt. 

Zo veel kunnen we nu wel weten. 

Dus ga alsjeblieft door met demonstreren tegen ‘n avondklok. Elke avond weer, tot-ie stopt. Ja, zonder geweld maar kom op voor vrijheid en een menswaardig bestaan. 

In Nederland moet je dan toch echt in het Haagse Benoordenhout zijn, daar woont de grote boosdoener. Als het goed is, is hij iedere avond vanaf 21.00 uur thuis. Doe het.

Dan fantaseren G. en ik nog even verder over Purge Day. Want Rutte kunnen we wegstemmen maar kijk vooral eens verder, naar de Grote Slechteriken, die macht hebben en die op ons uitoefenen. Ze zijn nooit verkozen en we kunnen ze niet wegsturen om hun wangedrag en wanbestuur. De nooit democratisch gekozen globalisten. Zij* zijn immers nooit aansprakelijk en dus kunnen we niet met hen afrekenen. 

(Verder de MainstreamMedia natuurlijk, de puppets van de overheid en geen goed woord voor die ambtenaren die richtlijnen voorschrijven voor seks in coronatijd.)

Behalve wellicht dan op Purge Day. 

U begrijpt wat ik bedoel.

Terug naar normaal! Het oude normaal met al z’n voors en tegens maar zo humaan en democratisch mogelijk. Stem Nederland terug!

28 januari 2021


*Vul de namen zelf maar in. 

1 opmerking:

 1. Hallo en welkom bij Spotcap Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

  Heeft u dringend financiële versterking nodig? Heeft u voor verschillende doeleinden een lening nodig? als uw antwoord ja is, raad ik u aan om contact op te nemen met mijn kantoor via | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben staan, want we bieden uitstekende leendiensten over de hele wereld.

  We bieden allerlei soorten leendiensten (Persoonlijke lening, Zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan en ook kunt u tot 15 miljoen euro lenen en verstrekken we leningen tegen een lage rente van 3% per jaar. Mijn bedrijf helpt u verschillende doelen te bereiken met een breed scala aan leningproducten.

  We weten dat het krijgen van een legitieme lening altijd een enorm probleem is geweest.Voor individuen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​eigen vermogen te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege de hoge rente. rente, onvoldoende onderpand, verhouding tussen schuld en inkomen, lage kredietscore of andere redenen

  Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties afronden waar en wanneer u maar wilt

  Wij bieden 24 uur per dag leendiensten van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | of via website: https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial ||

  Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

  Uw financiële vrijheid ligt in uw handen !!

  BeantwoordenVerwijderen