Ook voor vaccins een bijsluiter!

“Pas als de farmaceutische industrie op basis van open source-uitgangspunten* gaat werken, geloof ik ze,” concludeerde ‘n man die er zich de afgelopen drie jaar bewust van is geworden dat de wereld heel anders in elkaar steekt dan hij daarvoor dacht, en wel terdege. 
Of ik wist welke niet reguliere gezondheidspraktijk wel openheid van zaken geeft en z’n bevindingen met de mensheid deelt, van de mensen voor de mensen…?
Dat blijkt de natuurgeneeskunde te zijn. Die moet wel. En dat al honderden jaren!

Waar komt toch die zieke fascinatie vandaan om bij andere mensen goedjes in ‘t bloed te spuiten? Hoe lang prikken we elkaar al? Meer dan anderhalve eeuw! Zie bijvoorbeeld de verhandeling van Dr. Alfred Wallace uit 1889, getiteld: Vaccination - Proved Useless & Dangerous. From 45 [!!] years of Registration statistics.

Mensen die na de CoronaScamdemie nog steeds geen vragen stellen bij instanties als de grote farmaceuten en de overheid - om over de gevestigde media maar te zwijgen -, en enkel met “tja, wat kun je er aan doen?” op de proppen weten te komen als je onderwerpen als CBDC, gasprijzen (Putin!) of prijsstijging aanroert - om over Oekraine (Putin!), klimaathysterie, 5G, oversterfte en de woke- en opengrenzenagenda maar te zwijgen -, ze maken me moedeloos en een tikkeltje zenuwachtig. 

Zullen ze ooit de grote leugens gaan doorzien? Al was het er maar een!
Zullen ze zaken misschien nog vanuit een ander perspectief bekijken en begrijpen dat al die gecreeerde en onmenselijke crises niet los van elkaar staan? ‘t Zijn precies die mensen die pre-cojona inzichtsloos de tenenkrommende mantra’s “we hebben het toch nog zo goed!” hanteerden dan wel “Maar in Syrie is het pas erg!” Aardige, vriendelijke mensen hoor maar van mijn mantra “We hadden ‘t zo veel beter kunnen hebben! Met z’n allen!” willen ze nooit iets weten. Werkelijk, verruim je kader. Laat het vernauwende perspectief van geld varen en ontdek de waarde van werkelijk creeren. 

Het leed in eigen land telt nooit mee. Hoe opvallend veel ouderen zich hier inmiddels moeizaam over straat bewegen, met grauwe, lelijke gezichten. Halfdood lijken ze wel. De Oekrainers hier ogen ‘n stuk opgewekter en dat moet wat zeggen!

De meerderheid is nooit helemaal uit m’n gedachten maar ik ben opgehouden ze bewust op te zoeken want een feestje is ‘t nooit meer. De vervreemding is te groot. Niet dat die ‘bewusten’ altijd van die leukerds zijn maar met hen is vanzelfsprekende verbinding mogelijk. 

Wat ook irritante vormen aanneemt, is dat geen mens de woorden ‘waarheid’, ‘werkelijkheid’ of ‘feit’ nog in z’n mond durft te nemen. 
Het post-modernisme heeft ons inmiddels gebracht dat iedereen zijn eigen mening heeft, mag hebben, en dat jan-en-alleman dus zijn eigen waarheid mag koesteren, maar toch even ‘n korte kanttekening. 

“Zeg maar!”

Alles is perceptie, zeker, en toch is er een gedeelde waarheid. Niet alleen mijn persoonlijke waarheid maar die van ons allen. Dat wetende leidt automatisch tot verbinding. 

Die man van hierboven bijvoorbeeld stelt terecht een feit, geen mening maar ‘n feit dat je kunt verifieren. Namelijk dat de farmaceutische industrie geen inzicht geeft in wat ze in haar (experimentele) spuiten stopt. De maatschappij geeft Big Farma, zolang ze bestaat, een free card.  Ja, ze werken met patenten maar wij mensen schieten niets op met die economische belangen en de daaruit voortvloeiende licensering, eigendomsrecht en geheimhouding. Dat is het spel van de corporaties en ‘t dient het grote graaien maar is absoluut niet in ‘t belang van wij de mensen. 

Velen zien dit niet. Ze accepteren  liever een opgelegde perceptie en dan is die man van hierboven die netjes en vriendelijk bedankt voor een experimenteel goedje, een wappie, complotdenker, gevaar voor de democratie, een hater en niet zij! 

Tja. 

(Alles is omgekeerd waarover later meer.)

Het is geen kwestie van gelijk willen hebben. Toch moet ik vrijuit spreken over hoe krankzinnig die waarheid is dat een welzijnsindustrie de macht heeft ‘n onbekend goedje in andere mensen te injecteren (“right into the veins” van kleine kinderen, he Bill Gates). 
Meer mensen dan ooit hebben deze grote leugen door en getuigen ervan. Dat is het goede nieuws. 

Annelies

* Open source is typisch iets van de software ontwikkeling maar van dat concept kun je heel veel leren. Het betreft de praktijk die in productie en ontwikkeling vrije toegang geeft tot de bronmaterialen (de source) van het eindprodukt. Van de mensen voor de mensen…

20 opmerkingen:

 1. Ha leuk, weer een stukje van je, ik lees ze graag! Gisteren iemand dit linkje doorgestuurd omdat ze met handen in het haar zat of ze toch die HPV vaccinatie moest nemen want ‘iedereen in haar omgeving nam ‘m gewoon’ https://www.bnnvara.nl/zembla/artikelen/het-omstreden-kankervaccin Al een oudje maar geeft ‘n aardig inkijkje in de pharma werkwijze

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I enjoyed browsing this weblog posts. Hoping you write again very soon!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I am satisfied with your great work. Keep on writing, keep us updated!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. There's a lot to learn about this topic. I like all the points you made. Thanks!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I like this website. I appreciate the effort you made. Keep on blogging..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Very informative idea. There's a lot that can learn here. Thank you so much!

  BeantwoordenVerwijderen