Met een zuiver geweten

 Met zuiver geweten

Zaterdagavond 23 januari 2021 liggen G. en ik in bed hardop te fantaseren wie we zouden vermoorden als ‘t morgen ‘Purge Day’ zou zijn, een dag in ‘t jaar waarop alle misdaden zijn toegestaan. Ik had nog nooit van de film The Purge (De Zuivering) gehoord, een Amerikaanse thriller-horrorfilm uit 2013 die zich afspeelt in het jaar 2022 (!). Niet echt mijn genre maar dankzij de eerste avondklok van deze eeuw hoorde ik rond 21.00 uur op ‘t ondemocratische twitter de sirene langskomen die Purge Day aankondigt. 

Humor wel. Zij het van de dystopische soort. 

Maar wat valt er verder nog te knipogen?

Want we zijn er toch maar mooi in getrapt. En kom er nu maar eens uit. Mijn God, meer dan de halve mensheid lijkt in een angsthypnose gevangen te zitten, soms zonder ‘t zelf door te hebben. Anderen vinden het prima dat hun leven is overgenomen, ja er bestaan mensen die meer meer meer opgelegde idiote leefregels wensen. Hun raad ik aan zich tot de islam te bekeren. Dan zitten ze helemaal goed, vooral in Nederland. 

En ik was nog wel zo blij dat dat hele coronavirus in al zijn variaties reuze meevalt! 

Mondluiers, lockdowns, een avondklok (met privileges voor mensen met honden of talkshows, pure discriminatie) en niet meer mogen kopen wat, waar en wanneer je wilt, allemaal onnodige, desastreuze en vooral inhumanitaire regels. 

Het ‘dorre hout’ gaat toch wel dood. 

Terwijl het zo eenvoudig is. Gewoon thuis blijven als je ziek bent, of verkouden. Iets meer afstand houden dan normaal, zoals ik altijd al doe als iemand verkouden zegt te zijn. Verder je handen regelmatig wassen en hopen dat je geen pech hebt, zeker, maar inhumanitaire maatregelen voorschrijven, nee bedankt. 

Zo veel kunnen we nu wel weten. 

Dus ga alsjeblieft door met demonstreren tegen ‘n avondklok. Elke avond weer, tot-ie stopt. Ja, zonder geweld maar kom op voor vrijheid en een menswaardig bestaan. 

In Nederland moet je dan toch echt in het Haagse Benoordenhout zijn, daar woont de grote boosdoener. Als het goed is, is hij iedere avond vanaf 21.00 uur thuis. Doe het.

Dan fantaseren G. en ik nog even verder over Purge Day. Want Rutte kunnen we wegstemmen maar kijk vooral eens verder, naar de Grote Slechteriken, die macht hebben en die op ons uitoefenen. Ze zijn nooit verkozen en we kunnen ze niet wegsturen om hun wangedrag en wanbestuur. De nooit democratisch gekozen globalisten. Zij* zijn immers nooit aansprakelijk en dus kunnen we niet met hen afrekenen. 

(Verder de MainstreamMedia natuurlijk, de puppets van de overheid en geen goed woord voor die ambtenaren die richtlijnen voorschrijven voor seks in coronatijd.)

Behalve wellicht dan op Purge Day. 

U begrijpt wat ik bedoel.

Terug naar normaal! Het oude normaal met al z’n voors en tegens maar zo humaan en democratisch mogelijk. Stem Nederland terug!

28 januari 2021


*Vul de namen zelf maar in. 

32 opmerkingen:

  1. HILLTOP FINANCIERINGSLENINGEN


    HILLTOP is de nummer één kredietmaatschappij die u alle soorten leningen wil verstrekken, hoe slecht uw kredietwaardigheid ook is. Heb je je zorgen gemaakt over het zoeken naar waar je dat extra geld kunt krijgen, schiet dan nu op en neem contact met ons op via hilltopfinancefirm@gmail.com voor een geweldige leningaanbieding.

    Een lening om uw schuld gemakkelijk af te lossen?
    Een lening om het soort bedrijf te starten dat u wilt doen?
    Een lening voor educatieve doeleinden?
    Een lening om een ​​appartement te kopen?
    Een lening om deze droomauto te kopen?

    HILLTOP FINANCE biedt al deze leningen aan met
    Geen verborgen betalingen en heel weinig papierwerk.
    We bieden leningen aan variërend van 5.000 tot 20.000.000 EUR / USD / PONDEN
    Tegen een zeer lage rente van 5%.
    Klanten over de hele wereld waarderen onze inspanningen
    En we kunnen u verzekeren dat we de beste zijn.
    We streven ernaar om onze standaard van uitmuntendheid te handhaven
    Onze diensten aanbieden op elk moment van de dag.

    Zet vandaag die gewaagde stap en neem contact met ons op
    Als u een lening of financiële hulp nodig heeft en
    uw positieve verwachtingen zullen buitengewoon worden vervuld.

    e-mail: hilltopfinancefirm@gmail.com

    e-mail: hilltop@outlook.com

    whatsapp: +1954417 1149

    Met een warme overweging

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heeft u dringend een lening nodig om uw financiële problemen op te lossen of om uw bedrijf op te starten of uw bedrijfsfaciliteiten uit te breiden? een lening om uw vakantie te plannen en uw rekeningen te betalen? zo ja, neem dan contact met ons op via e-mail: lapofunding960@gmail.com
    whatsapp +1 (254) 354-4300

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik wil de heer leroy waarderen omdat hij mij een lening heeft gegeven ter waarde van 43000 EUR. als u vandaag een dringende lening nodig heeft, laat u dan niet oplichten en vraag een echte lening aan via email: diamondloans24@yahoo.com whatsapp: +16613814014

      Verwijderen
  3. Dag iedereen,

    Ik zal je een geheim vertellen van rijk worden met bitcoin-investeringen “een wijs persoon zou geld in zijn hoofd moeten hebben, maar niet in het hart. Elke dag is een dag van nieuwe beslissingen. Het is jouw keuze om rijk of arm te zijn en te blijven worstelen, begin binnen 7 dagen meer geld te verdienen met een legitieme en professionele handelaar zoals wij.Investeringsplannen zijn nu open met een minimale investering van € 200, je kunt in 7 dagen € 2.000 verdienen , Neem contact met ons op via WhatsApp +17657050044

    Investeer € 200, verdien € 2.000

    Investeer € 500, verdien € 5.000

    Investeer € 700, verdien € 7.000

    Investeer € 1.000, verdien € 10.000

    Investeer € 2.000, verdien € 20.000

    Investeer € 5.000, verdien € 50.000

    Investeer € 7.000, verdien € 70.000

    Investeer € 10.000, verdien € 100.000

    Mis deze duidelijke kans niet om uw financiële vrijheid te bereiken, degenen die nu niet klaar zijn om te investeren, zijn niet klaar om vervroegd met pensioen te gaan, zijn niet afhankelijk van één enkele bron van inkomsten, laat ons vandaag voor u handelen en beginnen met het maken van winst voor u. Neem contact met ons op via WhatsApp +17657050044

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik wil de heer Dalton van diamantleningen bedanken voor het feit dat hij mij een lening ter waarde van 43000 euro heeft gegeven. ik ben verschillende pogingen opgelicht om een ​​lening te krijgen. totdat ik Dalton bedoelde die me een lening gaf. als je vandaag een legitieme lening nodig hebt, vermijd dan opgelicht te worden en neem contact op met diamantleningen via email: diamondloans24@yahoo.com whatsapp: +16613814014

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Vraag een lening aan bij NOVELTY FINANCE (noveltyfinances@gmail.com) met een rentepercentage van 3%.

    Of u nu uw levensstijl een boost wilt geven of u heeft een onverwachte uitgave, een lening van NOVELTY FINANCE is de kosteneffectieve manier om dit te realiseren.

    NOVELTY FINANCE is flexibel: u kunt tot vijf miljoen euro (€ 5.000.000,00) lenen, met passende aflossingsperiodes variërend van 6 maanden tot 30 jaar. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan persoonlijke leningen, zakelijke leningen, woningkredieten en schuldconsolidatieleningen die kunnen worden aangepast aan uw veranderende behoeften en omstandigheden tegen een zeer lage rente.

    Wat u krijgt als u zich aanmeldt bij Novelty Finance:
     Onmiddellijke toegang tot uw geld na goedkeuring
     Concurrerende rentetarieven
     Flexibele terugbetalingsvoorwaarden
     De mogelijkheid om uw lening sneller af te betalen
     Gemakkelijke goedkeuring als u extra geld nodig heeft
     U krijgt voldoende tijd om de lening af te betalen.

    Hoe toe te passen:
    Een lening aanvragen is snel en eenvoudig!
    Bedrijven of individuen die geïnteresseerd zijn in het aanvragen van een lening bij Novelty Finance die meer informatie nodig hebben over de leningaanbieding, dienen EEN E-MAIL TE STUREN naar (noveltyfinances@gmail.com) OF neem contact op met Emily Gibbon op WhatsApp / Telegram via +447868796107 voor meer informatie en mondelinge briefings .T & C's zijn van toepassing.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik wil de heer leroy waarderen omdat hij mij een lening heeft gegeven ter waarde van 43000 EUR. als u vandaag een dringende lening nodig heeft, laat u dan niet oplichten en vraag een echte lening aan via email: diamondloans24@yahoo.com whatsapp: +16613814014

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ik ben zo opgewonden vandaag. Ik heb opmerkingen gezien van mensen die al een lening van jude_benson finance hadden gekregen, dus besloot ik om een aanvraag in te dienen op basis van populaire aanbevelingen en slechts een paar uur geleden bevestigde ik een totaalbedrag van 10.500 euro op mijn rekening. Dit is echt geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft om een aanvraag in te dienen via hun e-mail:judebensonfinanace@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Goede dag, ik ben nu zo blij omdat ik vandaag mijn lening van € 29.000 heb gekregen van dit goede bedrijf LAPO na verschillende oplichting van verschillende cheaters, je kunt ook contact met hen opnemen als je een snelle lening nodig hebt, neem nu contact met hen op via deze e-mail: lapofunding960@gmail .com

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik woon in Nederland en ben vandaag een gelukkige vrouw? Ik vertelde mezelf dat elke leningverstrekker die mijn leven en dat van mijn gezin zou kunnen veranderen, ik elke persoon die op zoek is naar een lening naar hen zal verwijzen. Als u een lening nodig heeft en u bent 100% zeker dat u de lening zult terugbetalen, neem dan contact met hen op en vertel hen dat ik u naar hen heb doorverwezen. sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Beste klant,
    Deskundige financiering Inc-Speciale aanbieding!
    We financieren momenteel het opstarten van een bedrijf, bedrijfsuitbreiding en werkkapitaal enz. Onze financieringsbronnen zijn gespecialiseerd in creatieve oplossingen om aan uw behoeften te voldoen met een betaalbare rente van 2% en een flexibele aflossing van 1 tot 15 jaar.

    Wij bieden ook persoonlijke leningen voor vakanties,
    woningrenovatie en schuldconsolidatie.
    @2% rente/looptijd van 5 jaar.
    Met snel proces en onmiddellijke goedkeuring.
    Neem vandaag nog contact met ons op via e-mail: franchisecapitalcorps@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Krijg een hypothecaire lening van € 5.000 tot € 500.000.000 met een eigen aflossingsperiode van jaren en een vaste %3 rentevoet voor de gehele looptijd van de lening. Maak uw dromen waar! Om in aanmerking te komen voor een hypotheek dient u over uw eigen woning te beschikken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis consult (reginaruss384@gmail.com) Groeten

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hallo allemaal, ik ben super enthousiast vandaag. Ik zag reacties van mensen die al een lening hadden ontvangen van Sabinhelps@gmail.com, dus ik besloot me aan te melden op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden bevestigde ik in totaal 10.000 euro die ik van mijn eigen bankrekening had opgevraagd. Dit is echt geweldig nieuws en ik raad iedereen aan die een echte lening nodig heeft om een aanvraag in te dienen via e-mail: sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op + 79267494861

    BeantwoordenVerwijderen
  13. In één woord, wauw!! Ik kan niet geloven dat het geld al op mijn rekening staat. Dankje, dankje, dankje! Je maakte van wat meestal een lang, uitgesponnen en intimiderend karwei is een zeer aangename en gestroomlijnde ervaring. Ik kan u en mevrouw Karin Sabine Loans niet genoeg bedanken. Mevrouw Karin Sabine Loans voor het geweldige systeem en u voor de geweldige service. Jullie zijn allebei best geweldig! als je een dringende lening nodig hebt, kun je ze e-mailen op sabinhelps@gmail.com of haar whatsappen op +34632725157

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hallo dames en heren, Heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

    Heeft u een zakelijke lening, Persoonlijke lening, Hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? Als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn bedrijf. We verlenen allerlei soorten leningsdiensten, inclusief leningen op lange en korte termijn. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een rechtstreeks bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang in een oogwenk een reactie.

    Wij zijn een allesomvattende financiële dienstverlener en we doen er alles aan om u te helpen bij het verwezenlijken van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het op de meest effectieve en snelste manier aanbieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan particulieren en bedrijven.

    Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
    * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
    * Flexibel bedrag - U bepaalt zelf hoeveel u wilt lenen.
    * Snelle Directe Financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
    * Flexibele rente - Betaalbare rente van 3%.
    * Hoge goedkeuringspercentages - U heeft 99,9% kans om de lening te krijgen
    * Flexibele aflossing - U kiest de aflossingsdatum, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
    * Eenvoudige online aanvraag.
    * Persoonlijke begeleiding en expertise.
    * Geen verborgen kosten

    Loop geen kans mis door gebrek aan financiële middelen. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze personen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

    Voor meer informatie over onze leningaanbieding, stuur ons alstublieft uw leningaanvraag via
    E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp/Telegram: +447903159998

    Tussenpersonen/adviseurs/makelaars zijn welkom om hun klanten mee te nemen en zijn 100% beschermd. In volledig vertrouwen werken we samen in het voordeel van alle betrokken partijen.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hallo allemaal, ik ben mevrouw Ann, ik ben momenteel een getrouwde man met twee kinderen en ik zat in augustus 2021 in een financiële situatie en ik moest mijn rekeningen voor de medicatie van mijn zoon herfinancieren en betalen. Ik heb geprobeerd leningen te zoeken bij verschillende kredietverstrekkers, zowel particulier als zakelijk, maar nooit met succes, en de meeste banken weigerden mijn krediet. Maar zoals God het zou hebben, werd ik voorgesteld aan een Man van God, een particuliere kredietverstrekker door een vriend genaamd Mr.peter en ik kreeg een lening voor een bedrag van 60.000 euro en vandaag ben ik een bedrijfseigenaar en het gaat goed met mijn kinderen momenteel. Dus beste, als u contact moet opnemen met een bedrijf met betrekking tot het verkrijgen van een lening met een lage rente van 2% en betere aflossingsplannen en schema, neem dan contact op met Mr.peterhelps, hij weet niet dat ik dit doe, maar ben nu zo blij en ik besloot om mensen meer over hem te laten weten, hij biedt allerlei soorten leningen aan zowel individuen als bedrijven en ik wil ook dat God hem meer zegent. U kunt contact opnemen met zijn bedrijf via deze e-mail: peterhelps01@outlook.com

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Goededag,

    Met spoed op zoek naar een lening? Wilt u uw rekeningen betalen en Vastgoed (Investeringsleningen)/Bouwlening kopen? Ik kan u 24 uur goedkeuring van de lening garanderen. Wij zijn een investeringsmaatschappij van wereldklasse die allerlei soorten financiële diensten aanbiedt met flexibele terugbetalingsvoorwaarden en een tijdig sluitingsschema. Neem contact met ons op via e-mail voor gedetailleerde informatie. E-mail-truistbank007@gmail.com Bedankt.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Help us make more transplants possible!
    We are urgently looking for kidney donors in "LS Medical Center" to help patients who face lifetime dialysis problems unless they undergo kidney transplant. Here we offer financial rewards to interested donors. contact us via Email: kidneylivertc@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hallo dames en heren, Heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

    Heeft u een zakelijke lening, Persoonlijke lening, Hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? Als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. We verlenen allerlei soorten leningsdiensten, inclusief leningen op lange en korte termijn. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een rechtstreeks bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang onmiddellijk een reactie.

    Wij zijn een allesomvattende financiële dienstverlener en we doen er alles aan om u te helpen bij het verwezenlijken van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het op de meest effectieve en snelste manier aanbieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan particulieren en bedrijven.

    Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
    * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
    * Flexibel bedrag - U bepaalt zelf hoeveel u wilt lenen.
    * Snelle Directe Financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
    * Flexibele rente - Betaalbare rente van 3%.
    * Hoge goedkeuringspercentages - U heeft 99,9% kans om de lening te krijgen
    * Flexibele aflossing - U kiest de aflossingsdatum, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
    * Eenvoudige online aanvraag.
    * Persoonlijke begeleiding en expertise.
    * Geen verborgen kosten

    Loop geen kans mis door gebrek aan financiële middelen. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we tal van individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

    Voor meer informatie over onze leningaanbieding, stuur ons alstublieft uw leningaanvraag via
    E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp/Telegram: +447903159998

    Tussenpersonen/adviseurs/makelaars zijn welkom om hun klanten mee te nemen en zijn 100% beschermd. In volledig vertrouwen werken we samen in het voordeel van alle betrokken partijen.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Heeft u een dringende lening nodig, of een investeringslening, of allerlei soorten leningen? Thomas Financial Enterprises is een succesvolle financiële makelaardij die speciaal ontworpen financieringspakketten aanbiedt aan klanten over de hele wereld. we kunnen een hele reeks leenproducten aanbieden voor uw woningverbetering. Op ongedekte faciliteiten kunnen ze een lening van minimaal 3. 000,00 euro en maximaal 150. 000,00 euro verstrekken. Deze kunnen worden overgenomen met flexibele looptijden tot 120 maanden. Als ze de lening op een onroerend goed veiligstellen, kunnen ze leningen aanbieden van 5.000 tot 500. 000.00 Euro die over 30 jaar kunnen worden genomen. Breng uw aanvraag strikt naar tinvestor53@gmail.com WhatsApp“: +16892107004


    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hallo; Heeft u dringend een lening nodig, vraag dan een lening aan bij Novelty Finance. Mijn naam is Davina Claire, ik ben de financieel directeur van Novelty Finance. Het is mij ter ore gekomen dat particulieren en bedrijven het zo moeilijk vinden om een ​​lening te krijgen van banken of andere financiële instellingen. Mijn bedrijf (Novelty Finance) is hier om u te voorzien van en u te helpen met de lening die u nodig heeft. U kunt contact met ons opnemen via e-mail: noveltyfinances@gmail.com OF stuur een bericht via WhatsApp via +447915601531

    Of je nu je levensstijl een boost wilt geven of een onverwachte uitgave hebt, een lening van NOVELTY FINANCE is wat je nodig hebt.

    NOVELTY FINANCE is flexibel: u kunt lenen tot vijftien miljoen euro (€ 15.000.000,-), met passende aflossingstermijnen tot 30 jaar. U kunt een beveiligde lening of een ongedekte lening aanvragen. We bieden een uitgebreid assortiment persoonlijke leningen, zakelijke leningen, woningkredieten en schuldconsolidatieleningen die kunnen worden aangepast aan uw veranderende behoeften en omstandigheden tegen een zeer lage rente.

    Wat krijg je als je solliciteert bij Novelty Finance:
    √ Direct toegang tot uw geld na goedkeuring.
    √ Concurrerende rentetarieven (3% per jaar)
    √ Flexibele terugbetalingsvoorwaarden
    √ De mogelijkheid om uw lening sneller af te lossen
    √ Eenvoudige goedkeuring als u extra geld nodig heeft
    √ U wordt niet gehaast om de lening terug te betalen, u krijgt de tijd om met de terugbetaling van de lening te beginnen.
    √ Geen verborgen kosten

    Hoe toepassen:
    Een lening aanvragen gaat snel en eenvoudig!
    Bedrijven of particulieren die geïnteresseerd zijn in het aanvragen van een lening bij Novelty Finance en meer informatie nodig hebben over het leningaanbod, kunnen een e-mail sturen naar (noveltyfinances@gmail.com) OF een WhatsApp-bericht sturen via +447915601531 voor meer informatie en mondelinge briefings. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Investeer en ontvang binnen zeven werkdagen rendement. Waarom zou u uw kostbare tijd online verspillen aan het zoeken naar een lening? Wanneer er een mogelijkheid voor u is om te investeren met € 300 en binnen zeven werkdagen een rendement van € 3.000 te krijgen. Neem contact met ons op via WhatsApp of bel +1- (902) 201-2811 ... E-mail-- oliviasophia00111 @ gmail . com

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Mijn naam is mevrouw Angel Marco. Ik woon in Huston, Texas en ben vandaag een heel gelukkige vrouw? Ik zei tegen mezelf dat elke kredietverstrekker die mijn leven en dat van mijn gezin zou kunnen veranderen, ik iedereen die op zoek is naar een lening naar hen zal verwijzen. Ze gaven mij en mijn gezin geluk, ik had een lening nodig van $ 250.000,00 om mijn leven te beginnen als weduwe met 3 kinderen verwijs ik naar deze eerlijke en goddelijke leningmaatschappij die me heeft geholpen met een lening van $ 250.000,00, ze zijn in feite GOD vrezende mensen, een gerenommeerde kredietverstrekker. Ik ben erg blij dat ik mijn lening voor het laatst van hen heb gekregen week. Als u een lening nodig heeft en u bent 100% zeker dat u de lening kunt betalen, neem dan contact met hen op en vertel hen dat mevrouw Angel Mariana u tot hen heeft geadresseerd. Contact via e-mail: {peterhelps01@outlook.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Hello,How are you today? Did you know you can borrow from $3,000 to $50,000,000? Get the financial relief that is right for your business. Your business life, education, vacation, and personal dreams are in our care. Let us fund you. No limit. No barrier. Any delay? It is a big No. We will be glad to help you achieve your goals. Our support teams are online 24/7 to respond to your request, be free to write to us. 3% interest rate.
    Thank you.
    (Whats App) number +918929509036
    financialserviceoffer876@gmail.com
    Dr James Eric
    Yours Faithfully,

    BeantwoordenVerwijderen
  24. LENINGAANBIEDING VAN "NOVELTY FINANCE INC"

    Hallo!!! Heeft u een lening nodig? Zo ja, dan raad ik u aan om een ​​lening aan te vragen via Novelty Finance Inc.

    Mijn naam is Davina Claire, ik ben de financieel directeur van Novelty Finance en u kunt een lening aanvragen bij mijn bedrijf en binnen 24 tot 48 uur een lening op uw rekening hebben staan. Het is mij opgevallen dat veel mensen het zo moeilijk vinden om een ​​lening te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege de hoge rente, onvoldoende onderpand, de verhouding tussen schulden en inkomen, een lage kredietscore of andere redenen.

    Bij NOVELTY FINANCE bieden we financieringsoplossingen. Wij bieden alle soorten leningen aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en vele andere). We bieden flexibele en meerdere leningopties, inclusief beveiligde en ongedekte leningen, langlopende en kortetermijnleningen die zijn afgestemd op uw financiële behoeften.

    Voor vragen/vragen? - Stuur een mail naar [noveltyfinances@gmail.com] of bel / WhatsApp via: +447915601531]

    We streven ernaar om lenen gemakkelijk, gemakkelijk en betaalbaar te maken.

    Onze service is zeer snel, betrouwbaar en betrouwbaar en u kunt tot € 5 miljoen lenen tegen een gesubsidieerde rente van 3% per jaar. Wij zijn het juiste bedrijf om contact op te nemen als u dringend een lening nodig heeft.

    Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer, onze service staat 24/7 voor u klaar. U kunt altijd en overal een lening aanvragen op uw eigen geschikte plek met uw telefoon of uw laptop, het enige wat u hoeft te doen is ons uw leningaanvraag te sturen via:
    E-mail: (noveltyfinances@gmail.com)
    WhatsApp/Telegram: +447915601531
    Telefoon: +447915601531

    We zijn altijd enthousiast om financiële steun te bieden.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. LENINGSKANS:
    Bent u een ondernemer, industrieel, handelaar of een andere persoon?
    met financiële problemen. U wilt uw bedrijf uitbreiden, u wilt een bedrijf starten, u heeft schulden die u moet terugbetalen, dan is JAMES KELVIN LENINGBEDRIJF het antwoord op uw vragen. U heeft nu de enige persoon die u kan helpen. Het is deze man, de heer JAMES KELVIN. Neem contact met hem op via zijn e-mailadres: jameskelvine28@gmail.com, en u zult volledig tevreden zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. LENING AANBIEDING!!! Wij zijn ROBERTO LENINGOPLOSSING wij bieden zowel lang- als kortlopende leningfinanciering. We bieden veilige en vertrouwelijke leningen tegen een zeer lage rente van 2% per jaar, persoonlijke leningen, consolidatieleningen voor schulden, durfkapitaal, zakelijke leningen, bedrijfsleningen, educatieve leningen, woonkredieten en leningen om welke reden dan ook! Wij zijn het vertrouwde alternatief voor bankfinanciering en ons aanvraagproces is eenvoudig en duidelijk. Onze lening varieert van $ 3.000,00 tot $ 25.000.000,00. (Vijfentwintig miljoen dollar). Aanvullende informatie: we zijn hard op weg om de particuliere, discrete en servicegerichte kredietkeuze voor algemene leningen te worden. Wij zijn het bedrijf waar u terecht kunt als traditionele kredietbronnen het laten afweten. Als u geïnteresseerd bent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen met onderstaande informatie per e-mail: robertokennety@gmail.com


    Hier is de bedrijfsinformatie hieronder:
    Bedrijfsnaam: Roberto Loan Solution
    Bedrijfse-mail: robertokennety@gmail.com
    WhatsApp: +1(313)636-6776

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Hello guys, I just want to recommend good loan company where I got a quick loan of $46,000.00 via their email where I was looking for Loan to pay my bills/debts and move on with life then a friend gave me this company details which I contacted through this Contact email: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Heeft u een lening nodig? persoonlijke leningen? zakelijke leningen? hypotheken? landbouw- en projectfinanciering? wij verstrekken allerlei soorten leningen tegen 2% rente! Contact email; (dakany.endre@gmail.com)

    Bied dringende leningen aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  29. DRINGENDE AANBIEDING VOOR BEDRIJFSLENING

    Heeft u een dringende lening nodig? zoals persoonlijke lening, bedrijfslening, zakelijke lening, aflossingslening, onderwijslening, elk type lening dat u zoekt, neem nu contact met ons op via (mohammedsalmanloanfirm999@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Dringende leningaanbieding.

    Heb je een lening nodig? Heeft u schulden en wilt u schuldenvrij zijn, heeft u een gratis hypotheek, zakelijke of persoonlijke lening nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u een lening nodig tegen een redelijk lage rente? Wil je zonder stress je schulden afbetalen? neem vandaag nog contact met ons op via e-mail:(mohammedsalmanloanfirm999@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Bitcoin-investeringen hebben mijn leven veranderd omdat ik mijn bitcoin heb geïnvesteerd met de heer Anderson Carl. Hij is een professionele handelaar en hij helpt me mijn bitcoin te verhandelen en hij kan jou ook helpen. Mijn eerste investering bij Anderson Carl, ik heb tot $ 2.600 geprofiteerd met mijn investering van $ 200 in 7 dagen. Ook deze week kijkend, wat bent u van plan te bereiken? Neem nu die stap en neem contact op met Anderson Carl via whatsapp: +1(252)285-2093 Email:(andersoncarlassettrade@gmail.com) Ik raad je aan niet te aarzelen. Hij is geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen