Getuige Wafa Sultan over rechtszaak Wilders

sitestat

“Wilders verdedigt onze manier van leven”

“Het is een schande dat Wilders door deze ellende heen moet, alleen omdat hij dingen zegt die voor sommigen pijnlijk kunnen zijn”. In de uitzending een exclusief interview met de Syrische Wafa Sultan, die door Geert Wilders als getuige is opgeroepen.

Bron: EenVandaag

8 opmerkingen:

 1. Wafa Sultan is niet zo zeer een aanhanger van Geert Wilders, maar zij wijst -net als hij- op het gevaar die de islam voor onze maatschappij kan worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is 'n godsgeklaagd schandaal dat de getuigenverhoren in het proces-Wilders niet openbaar gehouden mogen worden.
  Het hele proces, laat ik liever zeggen, de aanklacht alleen al, is al 'n klap in 't gezicht van iedere islam-criticus, waar ook ter wereld.
  Het gespuis dat hiervoor verantwoordelijk is, wens ik 'n enkeltje Argentinië, Jordanië, Syrië, Iran, Pakistan toe.
  Ik zal nog wel wat landen vergeten zijn, maar 't lijkt me dat daar al voldoende opvang is voor gewetensbezwaarden tegen islam-kritiek.
  Doei Majesteit, doei Doekle, doei, al die fijne mensen die de islam als Boodschap der Liefde mijn land de strot ingedouwd hebben.
  (Er staat nog 'n rekening open)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is de plicht van ieder beschaafd mens om te strijden tegen de islam. Er zijn er niet veel die het aan durven. Er zijn niet veel mensen die er het verstand voor hebben, en er zijn niet veel mensen die de kloten voor hebben.
  Wafa Sultan is een beschaafde vrouw die zich ontwikkeld heeft en bekwaamd in haar vak. Helaas voor de Arabische wereld is zij de enige die zich goed laat horen. Het is zeer nobel van haar dat zij Geert Wilders komt helpen. Feitelijk is het natuurlijk een grote schande dat wij in de beschaafde wereld een beroep moeten doen op iemand die uit een land komt dat zelf nog zoveel hulp en steun nodig heeft.
  Het wordt tijd dat wij in het westen eens ophouden met die onzin, we moeten aan de slag, we moeten aan het werk, we moeten de wereld bevrijden, de moslims moet verplicht een beschavingsproces opgedrongen worden. (desnoods vastbinden totdat ze zelf verstand hebben ontwikkeld!) Geen mens mag meer zeggen dat hij het niet geweten heeft, geen mens!
  De islam is een verachtelijk stelsel van flagrante leugens en onmenselijke onderdrukking, ieder denkend mens is verplicht te helpen met de bestrijding van de islam.
  Wafa Sultan heeft bewezen dat zij een hoogstaand mens is die met gevaar voor eigen leven alle vuile en verachtelijke sprookjes aanvecht. Nu de rest van de mensheid nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De communisten hadden Dolores Ibarruri, La Pasionaria, wij (*) hebben Wafa Sultan, de moslims hebben..... tja, die houden niet zo van vrouwen, en politiek correct Nederland moeten het doen met Femke Halsema!

  Een beetje treurig, maar, ik geef ruiterlijk toe, het is al veel beter dan Agnes Kant en zij is in ieder geval ver weg de mooiste...

  (*) vanhetgoor geeft een goede beschrijving wat ik met ‘wij’ bedoel: “Het is de plicht van ieder beschaafd mens om te strijden tegen de islam.”

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van de moslims kan je een oorlog winnen, door er heel laf, een kernbom op te gooien, daar heeft Sultan o.a. voor gepleit.
  Maar de islam zul je niet klein krijgen, de islam zal tot in de lengts van jaren door en door groeien, of blaaskaken zoals Sultan en co dat willen of niet. Sultan en co schreeuwen veel, zeggen niets. Dikke pech.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een moedige vrouw die een uitermate nuttige rol vervult in het ontmaskeren van de intolerante islam.

  Hoe hypocriet de uitkomst van de 'racisme'monitor die voor het eerst discriminatie van joden en antisemitisme relativeert en bagatelliseert. Ze maken voor het eerst een onderscheid, alleen bij joden, tussen gewelddadig en anders. Dat is opvallend, want dat deden ze nooit, maar nu het steeds meer duidelijk wordt dat het moslims zijn die verantwoordelijk zijn voor het antisemitisme doet men er bij de politiek correcten alles aan om het weg te moffelen. Geweld tegen moslims zou wel zijn toegenomen, graag voorbeelden dan. Het is duidelijk dat al die zogenaamde antitacisme-organisaties volstrekt onbetrouwbaar zijn. Ze zijn alleen maar tegen autochtonen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. El_Houssain zei: ”Van de moslims kan je een oorlog winnen, door er heel laf, een kernbom op te gooien,”

  Kernbom! Ben je mal? Nergens voor nodig, een cartoon is ruim voldoende...

  ” de islam zal tot in de lengts van jaren door en door groeien,”

  Ja wel, in kwantiteit, maar zeker niet in kwaliteit...

  Rudolf zei: ”Geweld tegen moslims zou wel zijn toegenomen, graag voorbeelden dan.”

  Ja Rudolf, 7 cartoonen dit jaar gepubliceerd in verschillende Europese bladen, 16 meisjes die cadeau’s van loverboys hebben geweigerd en Marcouch zat op een boot tijdens de gay pride...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @El_Houssain
  De Islam zal door en door groeien...
  Dat is overduidelijk. De Islam groeit. Helaas groeit het geweld in Islamitische landen tegen Christenen (Ik ben toevallig een gelovig Christen) daar in het kwadraat in mee. De gewelds- en moorduitbarstingen tegen mijn gelovige broeders en zusters in die landen stemmen mij ernstig tot nadenken. Zoals: Goh, als de Islam in Nederland komt omdat hij zo groeit (want dat is blijkbaar niet tegen te houden) dan hoef ik natuurlijk niet bang te zijn dat mij iets overkomt als gelovig Christen. Dat geweld vind plaats in andere landen hier ver vandaan. Dat komt NOOOOIT hier in Nederland. Dat kan ik niet geloven. Zo kwaad zijn mensen toch niet?
  Waarom is het dan toch zo belangrijk dat de Islam niet tegen te houden is? Waarom zou die tegen gehouden moeten worden? Ondanks blaaskaken als Wafa Sultan. En ondanks de blaaskaak die ik ben? Ik wil op termijn niet dood gemaakt worden. Zowel niet monddood, als fysiek dood. Ik maak mij ernstig zorgen over mijn door mij gewenste levensstijl. En jij bevestigt mijn zorg alleen maar.
  En dat vind ik wel zo vreselijk dom van je.

  BeantwoordenVerwijderen