Spiegel van deze tijd (anderhalf miljoen kiezers!)

Ik moet de laatste dagen voortdurend aan ze denken, er gaat geen minuut voorbij of ik vraag me af hoe het toch met ze zal gaan. Het moeten, nu de PVV zo'n enorme overwinning heeft behaald, zware en frustrerende dagen zijn voor Herman van Veen en Geert Mak. Beiden zijn er immers van overtuigd dat "het zo maar weer kan gebeuren, voor je het weet wordt de PVV net als de NSB."

Wanneer verwachten Herman en Geert eigenlijk dat dit gaat gebeuren? Over een paar dagen, maanden, een jaar, over zes jaar? Ach, wat hebben ze hun best gedaan ons te waarschuwen en hoe kan het toch dat zó velen niet naar hen hebben willen luisteren? Wat moeten ze nu, want


24 zetels!


Hoe verwerken Tariq Ramadan (“Political forces that have no social policies and want to win elections do so by spreading fears about islam.) en de Rotterdamse wethouder Grashoff (GL) het niet te veronachtzamen succes van Geert Wilders en diens PVV? Lukt dat wel een beetje? Zij houden immers voet bij stuk dat mensen die niets van de islam moeten hebben en die vraagtekens plaatsen bij de ongebreidelde immigratie allemaal zieke en angstige mensen zijn. Is de nationale inentingscampagne tegen deze volksziekte al ingepland door Grashoff? Waarom blijft het zo stil? Deze vrienden van de islam zijn toch niet plots zelf ziek geworden..


van die bijna anderhalf miljoen kiezers?!


En Anil Ramdas? Hij mocht vlak voor de verkiezingen bij Buitenhof nog een laatste keer waarschuwen voor al het vreselijks waar allochtonen mee te maken krijgen als de PVV groot wordt. Maar helaas tevergeefs! Is hij van de schrik bekomen, vreest hij voor z'n gekleurde hachje? Wat zijn nu z'n plannen om de arme, zielige en weerloze minderheden te beschermen tegen de toon van al die PVV-stemmers, en die van de VVD-stemmers is niet veel beter, nietwaar?!


24 + 31 zetels = 55 zetels!


Het is niet niks. 'Het Grote Kwaad' is ondanks Doekle Terpstra's actie 'Stop de verwildering' almaar groter geworden en in zo'n korte tijd! Hoe radeloos moeten Terpstra en de zijnen sinds vorige week wel niet zijn?


Fatima Elatik en d'r gehoofddoekte zuster Nora Kasrioui die zo hun best hebben gedaan om de vrijheid van meningsuiting binnen de perken te houden zodat hun orthodoxe broeders en zusters niet onnodig gekwetst worden. Kijk nu met welk resultaat! Elatik waarschuwde nog zo: een stem op de VVD is een stem op de PVV!


55 zetels, hoeveel kiezers zijn dat wel niet?!


Zoveel verWildering is gewoonweg ondraaglijk!


Want wat is er nu al niet allemaal aan de hand in Nederland? Het is al voorgekomen dat een moslimcartoonist van z'n bed is gelicht, en hoeveel moslimcartoonisten worden wereldwijd wel niet met de dood bedreigd of zijn daar nipt aan ontsnapt zodat ze het tekenen maar hebben opgegeven?


Inmiddels roepen PVV'ers: 'vuile kankermoslim. Onze God gaat jullie allemaal afslachten' tegen onschuldige moslims en niemand die er iets tegen doet.


Nederlandse scholieren stemden massaal op de PVV en deze scholieren beledigen hun klasgenoten nu, maar alleen die moslims zijn, zomaar, ze vallen jonge moslims lastig, beroven ze en trappen ze in elkaar.


Moslimvrouwen mogen niet meer met een hoofddoek op de Amsterdamse tram rijden terwijl een christen wel een kruis mag dragen!


Voor de zoveelste keer hebben PVV'ers een homo-moslimstel weggetreiterd.


Hoofddoeken worden afgerukt, talloze allochtonen worden steeds vaker vanwege hun huidskleur gediscrimineerd. Een goede baan vinden, kunnen zij wel vergeten, laat staan dat ze burgemeester van een stad als Rotterdam kunnen worden.


Er bestaan in Amsterdam al zes wijken waar moslims met een hoofddoek of orthodox geklede moslims zich niet meer kunnen vertonen zonder een groot risico te lopen om uitgescholden, bespuugd, bedreigd of zelfs mishandeld te worden.


In januari is het anti-moslimgeweld in Amsterdam flink toegenomen, zo blijkt uit de jaarcijfers van het Meldpunt Discriminatie regio Amsterdam en van het MoslimNetwerk van het politiekorps Amsterdam-Amstelland.


Zomaar een paar berichtjes van de afgelopen tijd.


Nee, het is wel duidelijk, Nederland is met deze monsterlijke overwinning van de PVV definitief haar onschuld verloren. In het buitenland zal het beeld van het tolerante Nederland definitief zijn gesneuveld.


Ondanks alle waarschuwingen van Van Veen, Mak, Ramdas, Terpstra, Ramadan, Grashoff, Elatik en al die anderen!Of stoppen deze valse profetieën nu eindelijk eens.

36 opmerkingen:

 1. Uitstekende spiegel, ja hoe zou de politiek correcte kerk reageren als dit waar was. Heel anders nu moslims de daders van de intolerantie zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je zou willen dat de elite eens dit soort sites zouden bezoeken.

  Of dat een politieke partij eens op een stukje zouden reageren met een steekhoudend argument.

  Maar die kijken nou eenmaal weg, of ontkennen.

  Vervelende uitdrukking, cognitieve dissonantie, maar wat toen in de communistische staten gold, doen ze hier nu vet na: problemen in de samenleving ontkennen, klimaatveranderingsprobleem-dat-niet-bestaat, ga zo maar door.

  Het "Politburo" is vervangen door de "policor".
  Breek daar maar eens doorheen, door dat scherm van dogmatisch gedrogeerden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Peter Liefhebber14 juni 2010 om 21:46

  Zelf sis ik altijd tegen de vrouwtjes die zich puffend en zwetend door de stad bewegen met een regenjas aan en een hoofddoekje op. Je doet er geen kwaad mee en je weet maar nooit wat er van komt. Ze aanspreken met hoer schijnt ook wel te werken, maar ik houdt het liever iets respectvoller. Het zijn per slot van rekening toch een soort van gasten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. In één woord: HEERLIJK artikel!!!!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zou Anil Ramdas weten, dat veel Hindoestanen op Wilders hebben gestemd?
  En die Turkse moslim bij Rijnmond tv, die aangaf op Wilders te hebben gestemd, zou hij de enige zijn geweest?
  Blijkbaar weten gewone allochtonen wel dat wilders geen racist is.
  Waarom die zgn. intellectuelen dan niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Al zou de PVV nog 150 zetels halen, het is en blijft een grote zeepbel.
  De enige manier om Wilders een les te leren is deze eenmansbeweging op te nemen in een kabinet. Wilders wil helemaal niet regeren en moet de kans niet krijgen als "slachtoffer" uit de coalitiebesprekingen weg te lopen. Dat is nog steeds zijn doel. Niet meedoen en anderen daarvan de schuld geven. Voor de draad ermee, Wilders. Nederland snakt naar uw positieve inbreng. Laat het land niet in de steek, smeek ik u. Ik ben benieuwd naar uw ministerskandidaten. En naar uw coalitiegenoten die het afbreukrisico op de koop toe nemen. En naar uw verklaring richting uw AOW-kiezers!!

  Wilders mag hier absoluut niet mee wegkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ El Houssain,
  zo´n confronterend stuk, en dit is het enige waar u mee kan komen?

  Dat is ook geestelijke en beschouwelijke armoede...

  U had net zo goed een triomferende loftrompet kunnen opsteken, het getoonde onbegrip blijft hetzelfde

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De linkse kliek zal er alles aan doen om aan de macht te kunnen blijven. Het woord racisme heeft hun altijd goed geholpen in die strijd, net zoals het importeren van de religie van de vrede. Louter stemvee met als bedoeling om ze aan de macht te houden. Wie wil er nu samenwerken met een partij die in eigen vlees wil snijden; verkleining van de overheid? Nee, links zal fors op de rem gaan staan en als ze hun zin krijgen het land verder in de afgrond storten. Het multiculturele sprookje zal leiden tot een burgeroorlog en niet alleen in NL, alle Europese landen worden geteisterd door problemen met de religie van de vrede. Met dank aan onze linkse knuffelaars die hun eigen dochters nog zouden aanbieden aan de Muzelmannen; als ze maar aan de macht mogen blijven. Het is slechts een kwestie van tijd en wij slapen verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. weer een geluidloos applaus voor deze schitterende observatie. Altijd weer een genot om de artikelen (en reacties) hier te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Toffe reacties met uit zondering van een.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. http://www.facebook.com/group.php?gid=120636547978249&v=info

  "Nederland zegt sorry." oftewel je excuseren voor andermans stemgedrag.

  Waar bemoeien ze zich in godsnaam mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Spiegel des tijds.

  Deed mevr. H.Clinton in January dit:
  http://www.newyorker.com/online/blogs/georgepacker/2010/04/tariq-ramadan-comes-to-america.html

  En schrijft Ramadan regelrechte leugens en roept hij op tot wereldwijde jihad.
  http://www.tariqramadan.com/The-True-Face-of-Israel.html

  Terwijl hij oproept tot "non-violent resistance" (zie link onder), vraag ik me toch af hoe hij z'n maatjes van Hamas denkt over te kunnen halen.
  http://www.tariqramadan.com/Global-Movement-of-Non-Violent.html
  Is iemand toevallig bekend met de organisaties en mensen die onderaan deze petitie genoemd staan?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ook ik ben zeer TEGEN de verwildering van Nederland. DAAROM heb ik PVV gestemd.
  Wie Nederland niet bevalt is daar geheel vrij in. Meer nog, Nederland is een open land, geen mens zal u tegenhouden te vertrekken naar een land waar vrijheid van individu, religie en meningsuiting "fatsoenlijk" is uitgeroeid. Wel graag uw uitkering hier achterlaten...
  Ik merk daarbij op dat de term discriminatie" niets anders of méér betekend dat "onderscheid maken". "Je kunt onderscheid maken op niet ter zake doende dingen (zoals huidskleur) of ter zake doende dingen (zoals cultuur). Discriminatie op ter zake doende dingen zoals cultuur is terecht, de ene cultuur is verder ontwikkeld dan de andere. De islamitische cultuur is, helaas, inferieur t.o.v. wat we in het Westen bereikt hebben. (De islamitische kalender zit nu in haar 14 eeuw; men vergelijke met de toestand in het Westen in de 14e ueew). Deze opmrking geeft verder geen oordeel over de cultuur van een individuele moslim, netzomin als de inferioriteit van de (fundamentalistisch) christelijke cultuur iets zegt over een individuele christen.
  Helaas zijn alle door religie gedomineerde culturen per definitie inferieur aan niet-religieuse vanwege de inherente onverdraagzaamheid tegenover alle andere religies.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. De hekken om Bloemendaal, Wassenaar en het Gooi staan al klaar.

  De geliefde knuffelkrokodil van de links- en gutmensch barst van de honger en gaat de linkse kerk verscheuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. En, zoals ieder weet die zijn geschiedenis kent, hebben blanke zeelieden eeuwenlang de kusten van Engeland en Spanje, alsmede de Atlantische Oceaan, de Middellandse en de Rode Zee, onveilig gemaakt, schepen gekaapt en hun islamitische bemanningen als bruin goud op de slavenmarkten van Londen en Rotterdam verkocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. @@Anoniem

  En, zoals ieder weet die zijn geschiedenis kent, hebben blanke zeelieden eeuwenlang de kusten van Engeland en Spanje, alsmede de Atlantische Oceaan, de Middellandse en de Rode Zee, onveilig gemaakt, schepen gekaapt en hun islamitische bemanningen als bruin goud op de slavenmarkten van Londen en Rotterdam verkocht."

  Wat een GEWELDIG commentaar! LOL!!! :) :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @ Gijs
  "(De islamitische kalender zit nu in haar 14 eeuw; men vergelijke met de toestand in het Westen in de 14e ueew)."
  Het Westen in de 14e eeuw zag er veel florissanter uit dan de islam in de 21e eeuw. De 13e eeuw was het begin van de renaissance. De islam heeft anno nu niets vergelijkbaars te bieden.
  Alf Jans

  BeantwoordenVerwijderen
 18. We apologize for the 1,5 million dutch people that voted for Geert Wilders.
  Die dhimmi tante moet zich schamen.
  Ziehier het enige antwoord op dat knettergekke mens:
  http://blogs.news.com.au/heraldsun/andrewbolt/index.php/heraldsun/comments/how_dare_wilders_not_surrender_freedom_to_islam/
  Alf Jans

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Deze website leeft toch van valse profetieën ?

  BeantwoordenVerwijderen
 20. @Joop Moerman:

  >je profiel is niet beschikbaar<
  Als je een Blogger-gebruiker bent, raden we je aan toegang tot je profiel in te schakelen.<

  Teveel coke?

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Joop Moerman reageert dan wel niet inhoudelijk, hij gebruikt wél zijn eigen naam!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. @Ave,

  Ook jij aan de valse profetie?

  BeantwoordenVerwijderen
 23. @El_Houssain 14 juni 2010 23:41
  .
  "Zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten"....of, in jouw geval omgekeerd. "zoals de gast is vertrouwd hij de waard"

  BeantwoordenVerwijderen
 24. En de arme Limburgers worden er op aangekeken dat er onder hen procentueel zo veel PVV-stemmers zijn. Ik meende ergens gelezen te hebben dat Ritzen (Jo Ritzen, dezelfde toch die lang geleden zo zijn PvdA-steentje aan de verloedering van het onderwijs heeft bijgedragen)zich zorgen maakte of het hoge percentage Wildersstemmers in Limburg niet de aantrekkingskracht van Limburgse hoger onderwijsinstellingen negatief zou beïnvloeden. Onder meer buitenlandse studenten, die tot dusverre nog graag in Limburg neerstreken, zouden nu mogelijk minder trek in Limburg hebben. Blijkbaar is Ritzen nog op éen of andere wijze voor die onderwijsinstellingen verantwoordelijk. Nu, als iets de aantrekkingskracht van Limburgse onderwijsinstellingen nadelig zou beïnvloeden, dan zou het wel zijn dat zo'n man als Ritzen er zijn vinger in de pap heeft. Maar waarschijnlijk is hij gewoon oud en is zijn geest gestold.
  Hoe zou dat met Wientjes zitten? Volgens hem blijft Nederland straks met al zijn Edammer kazen, snijbloemen en varkenskoteletten zitten, want van een land met zoveel PVV-stemmers, daar willen andere landen geen waren van afnemen, in elk geval islamitische landen niet...

  BeantwoordenVerwijderen
 25. @ kees rudolf 15 juni 2010 23:59
  Het werkt misschien wel andersom, straks is Limburg meer in trek dan de andere provincies:

  http://www.artikel7.nu/?p=17658

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Als ca. 80.000 mensen op facebook "sorry" zeggen, dan zijn er nog bijna anderhalf miljoen "sorry's" tekort om weer gelijk te komen, en bij die ca. 80.000 excuses zag ik ook ergens een tekening van Nekschot staan "Helaas er er nog geen nobel-prijs voor het - tegen betaling - verdacht maken van Geert Wilders!" Dus al die facebook fans weten zelf niet wat de doen of schrijven of waar ze achter staan, of tegen zijn.

  Komt nogal 'betrouwbaar' over!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. WDH Work Deployment Holland16 juni 2010 om 08:44

  Geachte Redactie

  Hierbij wilde ik jullie informeren dat de rechter in amsterdam uitspraak heeft gedaan in het hoger beroep dat de heer aziz heeft aangespannen tegen het amsterdam vervoersbedrijf wegens het
  verbieden van het dragen van een Christelijke geloofsuiting een ketting met een kruis. Terwijl het vervoersbedrijf wel toestaat dat moslima’s een door het bedrijf verstrekte hoofddoek mogen
  dragen.En zo hun religie wel mogen uiten.

  De heer Aziz werd hiervoor zelfs tot 2 maal toe geschorst.

  Wederom heeft de rechter in het hoger beroep de Heer Aziz in het ongelijk gesteld.

  Deze uitspraak is hard aangekomen bij de Heer Aziz en deze zal zich bezinnen om verdere stappen te nemen.de Heer Aziz is een koptische christen die Egypte is ontvlucht vanwege de
  onderdrukking van de islam, hij is naar Nederland gekomen omdat hij dacht hier zijn geloof in vrijheid te kunnen belijden maar ook hier drukt de islam zijn stempel op de samenleving en ontneemt
  zo Nederland steeds meer zijn verworven vrijheden en met name die van de christenen. de heer aziz weet als geen ander hoe het is om onder de islam te leven en is daarom zeer bezorgt over
  de toekomst van Nederland.

  De uitspraak zou zijn geweest op 18 mei , maar deze was door de rechtbank uitgesteld tot na de verkiezingen vanwege het gevoelige karakter van deze zaak.
  Graag zou ik jullie willen uitnodigen om hier enige aandacht aan te willen besteden en/of er een artikel over te willen schrijven en/of uitzenden.

  De meeste media in Nederland hebben hier over een verslag geplaatst waaronder een reportage van het actualiteiten programma netwerk ,ook dit keer zullen er weer meerdere media verslag
  van doen waaronder ook een cameraploeg van 1vandaag.

  Voor meer informatie is het ook mogelijk om de heer Aziz persoonlijk te spreken u kunt contact met hem opnemen via tel.nr.: 0647238002 of via e-mailadres: mickelaziz@hotmail.com

  Om het geheugen wat op te frissen of voor degene die niet bekend zijn met deze zaak zijn Hieronder enkele links geplaatst van media berichten over het kort geding dat plaats heeft gehad in
  december.

  http://www.netwerk.tv/artikelen/financi%C3%ABle-steun-voor-aziz

  http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Nederland/253306/Rechter-GVB-mag-ketting-met-kruisje-verbieden.htm?forum=199118&showall=true#924817

  http://weblogs.nrc.nl/rechtenbestuur/2009/12/15/is-een-kruisje-wel-een-gewoon-sieraad-dat-van-een-uniform-geweerd-mag-worden/

  http://extra.volkskrant.nl/opinie/artikel/show/id/4834/Hoe_Europa_z%92n_zelfvertrouwen_verloor_

  http://www.trouw.nl/opinie/letter-en-geest/article2943632.ece/Woeste_vragen__.html?part=3

  WDH Work Deployment Holland

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Alsof de hoofddoek niet 'mijn Koranketting' betekent - moslims weten echter wel de weg naar onze (!) Vrijheid van Religie - die voor hen, vanzelfsprekend, wel in de tram geldt. Gostpe!

  'Islam public enemy number 1':

  http://article.nationalreview.com/352125/islams-public-enemy-1/raymond-ibrahim

  BeantwoordenVerwijderen
 29. De "Sorry-actie"- nu ook een hot item op NRCNext:

  http://www.nrcnext.nl/blog/2010/06/16/de-%e2%80%98sorry-voor-de-pvv-pagina%e2%80%99-82-000-leden/

  BeantwoordenVerwijderen
 30. "Inmiddels roepen PVV'ers: 'vuile kankermoslim. Onze God gaat jullie allemaal afslachten' tegen onschuldige moslims en niemand die er iets tegen doet."

  Ik weet niet ik welk deel van het land de schrijver woont maar ik geloof niet dat de gemiddelde PVV stemmer erg religieus van aard is of z'n keuze op de PVV te stemmen beinvloed is door de religieuze voorkeur van de stemmer.

  Jammer, het stukje liep net zo lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Hallo vrienden, mijn naam is Andrea Maria, uit Stockholm - Zweden. Ik lees goede opmerkingen over je goede werk, ik ben heel blij voor jullie allemaal, want ik heb hetzelfde geluk gevonden in mezelf, slechts een paar weken geleden las ik een goed getuigenis op dezelfde blogwebsite op mijn werkkantoor, een opmerking geplaatst door een dame Jennifer uit Madrid zei dat een geweldige man uit Africana-land, Dr.Oduduwa, in staat was om haar ex-vriend terug te brengen na een verbroken periode van 12 maanden. ik was gemotiveerd, ik probeerde het om dezelfde Oduduwa te contacteren via: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

  voor een dringende oplossing om ex-man terug te krijgen om meer dan ooit van me te houden, zijn we ongeveer 2 jaar getrouwd, ik ben van hem gescheiden vanwege ontrouw. Direct stuurde ik een e-mailbericht naar Dr. Oduduwa, ik kreeg onmiddellijk antwoord, hij vertelde me dat hij me kan helpen, hij zei dat mijn zaak te eenvoudig voor hem is om te behandelen omdat hij in de loop van de jaren soortgelijke zaken heeft opgelost. Ik probeerde het, omdat ik niets te verliezen heb om te proberen. hij eiste foto's en ik kocht kaarsen en ander spellingsmateriaal dat nodig is voor een succesvol resultaat. Twee dagen geleden, dinsdagmorgen nadat het liefdespreukgedeelte geactiveerd was, kreeg ik een telefoontje van mijn ex-man, praatte hij zo vriendelijk met me en verontschuldigde me voor het uit elkaar gaan, dat het duivelshandwerk was en dat hij zich heel erg voelde sorry, ik vergeef hem en bedank hem voor zijn terugkeer. het was schokkend en een grote verrassing. ik kan me nooit voorstellen dat het zo snel zal werken tot gisterenochtend mijn man man thuiskwam om mij te ontmoeten en onze twee lieve kinderen zijn we allemaal gelukkig als één familie.
  Dr.Oduduwa heeft geweldige krachten om de betovering op te lossen
   1) liefdespreuk om liefde en vertrouwen te winnen
  2) Herstel terug Lost Love Spells
  3) Echtscheidingen
  4) Echtgenoten van echtgenoten van echtgenoten
  5) bindende spelling om voor altijd samen te leven
  6) Breakup Spells (beëindig relatie)

  Opmerking: Ik was wanhopig om mijn ex-liefdespartner terug te krijgen, het werkt sneller sneller dan wanhopige mensen die op zoek zijn naar een dringend resultaat om ware liefde en vrede in een huwelijksrelatie te herstellen en onmiddellijk contact op te nemen met Dr.Oduduwa. WhatsApp-nummer: +79268011965

  BeantwoordenVerwijderen