Natural Law (Corona bedankt!)

Als er geen corona-pandemie was geweest dan…., o wacht, er IS geen pandemie geweest, het was de griep die ineens geheel verdwenen was, maar de kritische lezer begrijpt wat ik bedoel. Zonder de coronafilm was ik niet zo verrijkt en verlicht geweest als nu en dat gaat maar door. Bovendien had ik dan talloze mensen die de afgelopen vier jaar min of meer dezelfde bewustwordingsreis hebben doorgemaakt, niet ontmoet. 

Het staat vast dat ik dan nog steeds had geloofd dat ‘we’ in 1969 op de maan zijn geweest, dat John F. Kennedy alleen door Lee Harvey Oswald is vermoord en dat Bin Laden achter 9/11 zat, om slechts enkele voorbeelden van nepnieuws te geven. Ik had de meesterlijk leugenachtige strategie van het Militair Industrieel Complex (MIC) niet doorzien en hoewel ik wel al wist dat de MSM eenzijdig zijn, nooit had ik zonder corona kunnen bedenken dat we op zo’n grote schaal zo eenzijdig belogen zijn. 

Zonder corona had ik nooit van Marcel Messing gehoord die zo mooi kan uitleggen dat toeval niet bestaat maar dat het je toe….valt, ik had het dan zonder al zijn wijsheid moeten stellen. Ik had me niet gerealiseerd hoe onontbeerlijk de zon is voor een mens om gezond te blijven en ik had dan zo goed als zeker mijn tanden nog met fluoride gepoetst en de chocolademelk in de magnetron opgewarmd. Ook had ik nooit het boek ‘Bij gebrek aan beter’ van Diedert de Wagt gelezen, de jonge historicus die het ware verhaal van de (recente) westerse geschiedenis vertelt dat de oude, gekochte media al decennia lang moedwillig hebben laten liggen. Tien jaar heeft De Wagt aan het monumentale BGAN gewerkt en ik buig diep voor hem. Tevens voor de talloze andere helden, dichtbij of ver weg, die hun rug recht hielden en zich uitspraken! 

Dank je wel corona voor het wakker(der) schudden!

Mijn grootste dank gaat uit naar Mark Passio. Zijn negen uur durende seminar over Natural Law uit 2013 (!) raakte me waar een mens maar geraakt kan worden. In mijn ziel, in mijn ‘guts’, m’n hersencellen en last but not least in mijn hart. 

Ik had wel een duwtje nodig om me ertoe te zetten naar een Engelstalig seminar van maar liefst negen uur te gaan kijken. Edoch, Geliefde die de lezing al in de late uurtjes in kleine porties tot zich had genomen, had Passio’s lezing aanbevolen en uit ervaring weet ik dan dat ik er geen spijt van zal krijgen. 

Herfst 2023 begon ik er aan. In m’n eentje. Zonder ondertiteling (wat absoluut te doen is want Mark Passio gebruikt klare taal, slechts een paar woorden dienden opgezocht te worden) en na twintig minuten van het eerste deel stond ik op van de bank, ging midden in de kamer staan - wat betekende dat ik vrij dicht tegenover het grote zwarte beeldscherm kwam te staan - en stond gewoon in vuur en vlam! 

Wat Mark Passio vertelde, veroorzaakte een schok van herkenning, een prettig gevoel van thuiskomen ook. Elke zin had inhoud, wat zeg ik, over elk woord was nagedacht! Deze man ging zeggen wat ik allemaal wel wist - een soort van innerlijk weten - alleen had ik het niet eerder zo uitgebreid en nauwkeurig verwoord gekregen. Alles wat belangrijk is om over de menselijke toestand te begrijpen, kwam in deze negen uur aan bod en viel op z’n plek, en ik kan wel zeggen dat Mark Passio zijn achternaam eer aan doet want met welk een gedrevenheid spreekt de man, wat een intens en logisch verhaal over wat de basis is om een soeverein mens te zijn en een menswaardig leven te leiden! Duurzamer kan ook al niet. 

Natural Law is namelijk de enige wet die er echt toe doet. Natural Law was er altijd al en zal er altijd zijn maar kennis van juist deze wet zijn we met z’n allen, doelbewust of niet, vergeten.

In plaats daarvan wordt ons juist nieuwerwetse bull shit voorgeschoteld als New Age en stuit ik alom op post-modernistische inhoudsloze slogans. Geen wonder dat de meeste mensen niets meer van Natural Law weten en gemakzuchtige onzin uitkramen als “iedereen heeft zijn eigen waarheid”, niet in de gaten hebbend dat ze perceptie verwarren met de natuurlijke wetmatigheden, wat precies de bedoeling is. 

Natural Law is geen religie. Noem het zoals je wilt, karma, God… , je kunt het ook geen naam geven, het maakt niets uit want de wetmatigheden van het universum doen gewoon hun werk en trekken zich er niets van aan wat jij en ik ervan vinden. Dat merk je (uiteindelijk) vanzelf. Simpel voorbeeld. Je kunt wel denken (perceptie) dat je met je blote handen een brandende kachel kunt aanraken, als je ‘t doet zul je onmiddellijk merken hoe Natural Law werkt, die trekt zich niets van jouw opvatting of perceptie aan! De Waarheid is dat je je handen zult branden. Ander voorbeeld. Heb jij gelogen (of erger) tegen iemand dan kan het even duren (soms jaren waardoor mensen het verband niet meer zien), uiteindelijk zorgt Natural Law ervoor dat je met de gevolgen van je leugen (of erger) te maken krijgt. Acties hebben consequenties!

Je zult weten wat het meest vergeten woord is:

“NEE”.

En je zult dat woord vanzelf weer gaan gebruiken daar waar het toepasselijk is. “Nee, ik wil geen experimenteel goedje in mijn lichaam.” Bijvoorbeeld. 

Denk dus niet dat het moeilijk is om Natural Law te begrijpen en zeg niet dat je geen tijd hebt voor een negen uur durende lezing. Iedereen heeft tijd en als je liever geen slaaf bent, zoals je de menselijke conditie in de meeste Westerse samenlevingen nu helaas het beste kunt omschrijven, dan zul je Natural Law omarmen als een oude vergeten geliefde. Je zult een basis, een anker, hebben voor de rest van je leven want zo werkt Natural Law. Begrijp je ‘t dan hoef je alleen nog je perceptie in lijn met ‘De Waarheid’ zien te krijgen. Dan krijgt ‘het kwaad’ dat werkelijk tot alles bereid is om mensen van deze basiskennis af te houden, geen schijn van kans. Bill Gates niet, het MIC niet, het WEF niet, ‘de beruchte families’ niet, de ngo’s en de banken niet, de overheid al helemaal niet en alle andere bad guys. 

Alle door de mens gemaakte wetten zijn in feite overbodig want Natural Law is duidelijk en volledig. 

Dat Natural Law niet op scholen onderwezen wordt en daar wel aandacht is voor die overbodige wetgeving zegt natuurlijk alles. Daar moet verandering in komen. En dan ben ik weer terug bij Mark Passio. 

The Great Work noemt Mark Passio zijn werk dat hij tot zijn levenstaak heeft gemaakt: kennis verspreiden over Natural Law. Zodat iedereen via Kennis, Begrip en vervolgens Wijsheid tot Actie komt - die laatste stap, Actie, is onmisbaar want zonder Actie verandert er niets aan de werkelijkheid om je heen - en The Great Work verder verspreidt. Het begint, zoals altijd, bij jezelf! 

Eenvoudig en aantrekkelijk genoeg. 

Je zult Passio op een dag dankbaar zijn. 

Gegarandeerd. 

Annelies

7.7.2024

https://www.youtube.com/watch?v=ASUHN3gNxWo


1 opmerking:

  1. lekker bezig 😊🙏. Duidelijke taal. Ooit, binnenkort zal ik me wijden aan de 9u van Mark Passio 💪

    BeantwoordenVerwijderen