Freedom go to hell

5 opmerkingen:

 1. Pat kan het mooi vertellen, en idd klopt het dat de christenen maar wat graag willen meeliften op het nieuwe afgedwongen respect voor religie, en daarvoor zonder schuldgevoel de vrijheid van meningsuiting willen offeren.

  Wat hij misschien niet weet is dat het nog erger is in 'Holland' dan hij meldt. Het zijn niet alleen de christelijke boven ons gestelden die onze cultuur verraden, net als in de UK is links hier afhankelijk van de islamitische stem. Ze doen er werkelijk alles voor om zich erin te likken, desnoods trouwen ze met een geïmporteerde terrorist, zetten een (Armeense)genocide-ontkenner in de kamer of nemen een lid van de adviescommissie van de Marokkaanse koning op in hun fractie.

  De VVD geeft slechts tegengas voor de vorm, De maatregelen die ze zeggen te willen tegen de Turkse importbruiden sporen niet met de onvoorwaardelijke steun voor Turkije als EU-lid.

  En dan kan Pat wel zeggen dat hij er niet voor is om de koran te verbieden, Wilders is de enige waarvan je zeker weet dat hij het wel meent met het afschaffen van multiculturele waanzin.

  Wat opvalt is dat de discussie wordt vermeden: bij Submission was men beledigd, en neiamnd hoorde je over het aangeroerde probleem: vrouwen zijn de klos in de islam, zelfs als zij zich vroom gedragen. Iemand had de moslims daar op moeten aanspreken, maar nee, het ging over de vorm!

  Hetzelfde met de opmerking dat de moslims sommige bladzijden uit de koran moeten scheuren. Dat is de waarheid als een koe, want daarin gepredikte haat tegen ongelovigen kan absoluut niet door de beugel.

  Dankzij de sadistische haat voor ongelovigen die de koran verplicht kan het boek wel degelijk op een lijn gesteld worden met Mein Kampf.

  En daar moet de discussie over gaan, en niet over het al dan niet beledigd zijn van de haters.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, het lijkt me dat Pat Condell in al zijn video's precies aangeeft waar het om gaat. Pat is inderdaad niet voor een verbod van het boek de koran, maar met zijn campagne tegen de oprukkende shariapraktijken (die in GB veel erger zijn dan in NL) en in andere toespraakjes neemt hij stelling op alle voor onze vrijheid belangrijke punten. Het laatste deel van zijn video over Labour is ook niet mis.

  Maar misschien kan anoniem een beter toespraakje op zijn eigen site zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee Carel, beter dan Pat kan ik het zeker niet zeggen. Maar volgens Pat zijn het hier de christenen, en daar Labour die het de islamiseerders naar de zin maken, en naar mijn bescheiden mening vergeet hij dan dat hier de linkse kerk ook schuld draagt aan de islamisering.

  Sterker, er is maar een partij die tegengas geeft in Nederland. Of weet jij er nog eentje?

  Groet, Aad

  Ps, groot respect voor Pat overigens.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. David Miliband (min. buitenlandse zaken) en Lord Ahmed vinden Fitna een haatfilm.
  Een film die alleen gemaakt is om rassenhaat en haat tussen religies te creëren
  Beiden zeggen ook de film niet gezien te hebben.
  Miliband zegt het hier:
  http://www.youtube.com/watch?v=1ZRn2Fb-qV8
  Ahmed baseert zijn verbod ook op de aanklachten tegen Wilders en de uitspraak van het Amsterdamse Gerechtshof.
  Miep

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sinds ik met de vorige video van Pat Condell via Hoeiboei op hem ben geattendeerd, begin en eindig ik menige dag met een of meer van zijn video's op YouTube en ik moet zeggen: het helpt tegen de waanzin die ons overal omringt. Pat Condell is echt fantastisch. Maar opnieuw merk ik: je vertelt dat zo aan deze en gene, maar slechts een enkeling toont interesse. De meesten willen er niet aan. Diep treurig.

  BeantwoordenVerwijderen