Glenn Beck calls Geert Wilders a fascistMeerr.

5 opmerkingen:

 1. Wat opmerkelijk, hoe zou die Glenn Beck zichzelf omschrijven dan? Wellicht ziet hij zichzelf als gematigd liberaal/conservatief. En dat terwijl ik nu juist zo vaak uitspraken van Glenn Beck heb gezien die extreem zijn. Zo ondoordacht, half afgemaakte hersenspinsels, van elke intelligentie gespeend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Video is niet langer beschikbaar vanwege auteursrechten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gates of Vienna bericht uitgebreid over Fox' vaandelvlucht, en heeft de video veiliggesteld..Diana West vermoedt dat Fox' financiering door Prins Talal ten grondslag ligt aan de dhimmificatie van conservatieve pundits...

  http://gatesofvienna.blogspot.com/2010/03/day-that-will-live-in-infamy-for.html#readfurther

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Naam: ....... Zalina Diato
  Beroep ....... Directeur
  Leningbedrag Ontvangen ... € 6,4 miljoen
  Rentevoet ..... 1%
  Lening bedrijf ...... AASIMAHA ADILA AHMED LENING FIRM
  E-mail ..... aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com

  Mijn naam is Zalina uit Azië, ik woon hier in Linz, ik ben een grote vastgoedinvesteerder, ik ben getrouwd met een slechte man die alles heeft vernietigd dat ik heb gewerkt en voor 31 jaar heb gebouwd. Hij bracht me bankschuld en ik kon niet betalen, mijn eigendommen aan zee werden gesiez ik benaderde veel banken en geen bank stond klaar om me een lening te geven omdat ik een slechte krediet kreeg, ik dank ALLAH voor het beëindigen van mijn verdriet door AASIMAHA ADILA AHMED LOAN FIRM.Ik las een paar dagen geleden een zakelijk tijdschrift toen ik veel getuigenissen tegenkwam over het gerenommeerde kredietbedrijf dat mensen in schulden helpt en leningen verstrekt voor investeringen zonder stress zoals de commerciële banken. Ik nam de e-mail en solliciteerde, hoewel ik een grapje vond toen ik mijn lening op mijn rekening kreeg. AASIMAHA ADILA AHMED LENING FIRM gaf me (€ 6,4 miljoen), tegen een rentetarief van 1%, ik wil iedereen die een legitieme leningfirma wil, adviseren om contact op te nemen met AASIMAHA ADILA AHMED LENING FIRM die 100% Geniue biedt en lening garandeert. Ik heb begon mijn schuld te betalen en mijn bedrijf nieuw leven in te blazen. moge God je zegenen.

  Solliciteer op: aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen