Op hogeschool gaat de integratie prima


(ingezonden) UitgelichtFoto bij 'Op hogeschool gaat de integratie prima' in Het Parool, 27.1.2011  (bron).De integratie op de hogescholen gaat goed. Foto Marc Driesse

Heeft  u ook voorbeelden van       Jip-en-Janneke-uitspraken/berichten/verslaggeving/foto's  gehoord/gezien      op radio, televisie of andere media? Stuur deze, met  bronvermelding,     dan  naar hoeiboei@gmail.com .

16 opmerkingen:

 1. Goed he?!, al die zelfstandig denkende mensen!
  Wat zullen die een hoop leren !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Integratie?
  Pardon overgave aan de islam, dat zie ik en ik ben niet ziende blind.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig zijn het allemaal zwarte hoofdoeken, want gekleurde zouden moslims verleiden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aan de foto te zien weet de man aardig zijn libido in bedwang te houden.

  Knap hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook de Nederlandse studentes dragen nu een hoofddoekje! Perfect geïntegreerd zijn die..in de Islam.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als ik de foto zie bij deze topic dan vind ik de aanhef, "Op hogeschool gaat de integratie prima" nogal in strijd met het beeld.
  Als dit integratie is, dan lijkt het mij dat de enige die hier niet aan mee doet de meest linkse persoon op de foto is.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Inchallah, daddis InHolland!!!!! Et niffoo is darr beizoondr choet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Carlo
  Zou je even willen vertalen wat je hier hebt geschreven? In mijn tijd leerden we nog geen arabisch op school. Hoofddoeken waren toen trouwens ook not done. Maar ja, dat is de vooruitgang natuurlijk, dat hou je niet tegen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Carlo is overduidelijk en spreekt eenduidig eurabisch.
  Ik ben erg blij dat mevrouw zelf nog niet gewend is aan die verwording.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb een Groep Wilders (voorloper van de PVV )baseballpet.Het zou dus moeten kunnen met die pet op tussen de moslima's te zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. En maar schijnheilig lopen zaniken dat de vrouw onderdrukt wordt in 'islamitische' landen.

  Hier in het westen zou men die vrouw net zo snel de keuken in willen jagen ipv deel te laten nemen aan een hogeschool, die vrouw die moslim is wel te verstaan.
  Dat zie ik aan de reacties hier.

  Gelukkig vertegenwoordigen de reacties hier niet het westen, en gelukkig blijft het ook zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @El_Houssain:ik heb 30 jaar gewerkt met Islamitische vrouwen. Er is mij ooit gevraagd waarom ik nog geen islamiet wordt. Mijn antwoord: zolang er zoveel gehoofddoekte vrouwen depressief rondlopen kun je mij niet wijs maken dat jullie geloof het ware is.Vrijheid is de wind in je haren!
  Jammer dat de vrouwen op de foto nog niet zo ver zijn dat ze dat beseffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hilde: Daar gaat het niet om, wie het ware geloof heeft, dat hoeven wij allemaal elkaar niet wijs te maken. Probleem is dat de moslimvrouw hier in het westen psygologisch onderdrukt wordt, krijgt allerlei opmerkingen naar het hoofd geslingerd, met name die vrouwen die studeren, het lijkt erop dat men dat niet ziet zitten, moslim, en nog studeren ook!!...
  Er zijn zat moslimmeisjes die vroegtijdig de school verlaten met alle gevolgen van dien, maar daar hoor je nooit iemand over! Men heeft het dus niet op ALLE vrouwen met hoofddoek gemunt, maar wel op die vrouwen, die aan een hoge school deelnemen, die aan hun toekomst werken, dus later niet van de bijstand afhankelijk willen zijn. Dat mag schijnbaar niet.
  Jongens en meisjes die 's nachts op straat lopen te dealen, dat is blijkbaar geen probleem, daar hoor ik niemand over klagen. Maar wel als ze studeren en carriere maken, dan is de wereld ineens te klein!
  Vertel me maar eerst hoe dat kan.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @ El_Housssian,hoe kom je er bij dat moslimvrouwen psychologisch onderdrukt worden in onze cultuur. Die ervaring heb ik helemaal niet, Wel veel verhalen van hen zelf gehoord. Over min of meer gedwongen huwelijken, mishandeling door ouders en echtgenoot.Niet je school mogen afmaken! Door de clan gedwongen worden om een hoofddoek te dragen. Niet naar buiten mogen. Vastgebonden thuis zitten, als de man weg is. Ik kan er een boek over schrijven: 30 jaar ellende wordt dat. Ik ben blij dat m.n vrouwen zich in ieder geval via hun opleiding naar de vrijheid toe werken. Om dat te mogen van hun ouders hebben ze al heel wat moeten praten en uitleggen m.n. waarom ze bv nog niet getrouwd zijn of niet willen trouwen. Het dragen van hun hoofdddoek is vaak bedoeld om hun ouders gerust te stellen: zie maar, ik ben nog steeds jullie brave dochter.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gedwongen huwelijken, mishandeling, pas na veel praten en uitleggen hun school mogen afmaken... Dat zegt u allemaal heel goed.
  En dan...Zitten ze eindelijk hun opleiding af te maken, krijgen ze dit soort opmerkingen zoals op deze site (Deze site is allang niet de enige) met als doel hen bespottelijk te maken. En dat is niets minder dan psychologische onderdrukking. Waarom?

  BeantwoordenVerwijderen