"deze haatdragende benden..."

Gevonden_voorwerpen_3

"Wilders heeft tijdens verschillende gelegenheden een aantal walgelijke beledigingen geuit aan het adres van personen bij wie Wilders te min is om de riemen van hun sandalen los te maken. Deze beledigingen vormen een gevaar. Dit dient stellig afgekeurd te worden door alle mensen die over een gezond verstand beschikken. Wilders en zijn bende zijn in staat om een vuur van ‘wanorde’ aan te wakkeren, maar zij zullen dit vuur niet onder controle kunnen houden.

Ik ben van mening dat de islamitische instellingen en stichtingen in Nederland de koppen bij Imam_sheik_fawaz_jneidelkaar moeten steken en hun krachten moeten bundelen om door middel van wetgeving deze haatdragende bende een halt toe te roepen. Deze bende probeert met behulp van stembussen aan de macht te komen om vervolgens door middel van het misbruiken van wetgeving de moslims te vernederen in hun geloof en overtuigingen.

Voorts druk ik de moslima’s op het hart om de bedreigingen van deze bende geenszins te accepteren. Zij kunnen dit verwezenlijken door zich te houden aan de Islamitische kledingsvoorschriften welke Allah hen, overal en te allen tijde, verplicht heeft gesteld."

Volledige tekst: Ongeregeld zooitje - Sheikh Fawaz Jneid hierr.

16 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De afsluiting van het betoog van deze haatbaard is alleszeggend:

  "Voorwaar, degenen die ongelovig en onrechtvaardig zijn: Allah zal hen niet vergeven en zal hen niet op een Pad leiden. Behalve het Pad naar de Hel, zij zijn daar eeuwig levenden. En dat is voor Allah gemakkelijk.”

  Enkele reis Saoudi-Arabië voor deze man!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alles was hij Hirshi Ali en Theo van Gogh heeft toegewenst , wens ik hem ook toe op een zonnige zaterdag morgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En vrouwen als minderwaardig beschouwen en behandelen is niet haatdragend?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Twee kinderen hebben een beetje ruzie, niet echt hard, maar een beetje woorden, de een zegt dat de ander een snoeshaan is. De andere weet niets te bedenken en zegt dan dat die ene zelf een snoeshaan is, want wat je zegt dat ben je zelf! Lekker puh!

  Fawaz Jneid heeft niet al te veel hersens. Zijn reactie op een terechtwijzing is niet anders dan een beetje pruttelen dat die ander ook beledigend is èn een gevaar.

  Fawaz Jneid noemt zichzelf een sheikh maar is niet meer dan een ellendig staaltje zeik! Maar wat wil je ook als je tot een geloofsgemeenschap behoort dat vijf keer per dan verplicht de zelfde bewegingen moet maken als de gemiddelde homoseksuele man ook doet. De prosternaties zijn niets anders dan rituele bewegingen die al duizenden jaren eerder gebruikt worden door "achterladers". De hele islam is een grote oplichterij, het gaat alleen om het geld. Het hele geloof zit zo ontzettend dom in elkaar dat als het aan een normaal mens wordt uitgelegd er dan alleen maar besmuikt gegrinnikt kan worden. Allah is alleen voor achterlijke minkukels! Allah is een varken met een asbak op zijn kop. الله هو خنزير مع منفضة سجائر على رأسه المقدسة.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze valse imam spreekt over uitspelen van bevolkingsgroepen, maar dit slaat juist op deze hypocriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. In plaats van ma'a.. enzovoort zou wa-'ala ra'sihi.. grammaticaal beter zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. "Ik ben van mening dat de islamitische instellingen en stichtingen in Nederland de koppen bij elkaar moeten steken en hun krachten moeten bundelen om door middel van wetgeving deze haatdragende bende een halt toe te roepen" Dus geheel volgens de formules van de enige echte en onveranderbare koran! Het is buigen of barsten.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Samenwerkingsverband van Marokkaanse Nederlanders houdt enquete 'Politieke partijen moeten samenwerking met de PVV uitsluiten': helemaal mee eens, mee eens, mee oneens, helemaal mee oneens.

  Zie onderaan de pagina:

  Politieke partijen moeten samenwerking met de PVV uitsluiten

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. "Fawaz heeft tijdens verschillende gelegenheden een aantal walgelijke beledigingen geuit aan het adres van personen bij wie 'n moslim niet te min is om de riemen van hun sandalen los te maken. Deze beledigingen vormen een gevaar. Dit dient stellig afgekeurd te worden door alle mensen die over een gezond verstand beschikken. Fawaz en zijn bende zijn in staat om een vuur van ‘wanorde’ aan te wakkeren, maar zij zullen dit vuur niet onder controle willen houden.

  Ik ben van mening dat de Autochtone Nederlanders en de PVV in Nederland de koppen bij elkaar moeten steken en hun krachten moeten bundelen om door middel van wetgeving deze haatdragende bende een halt toe te roepen. Deze bende probeert met behulp van stembussen aan de macht te komen om vervolgens door middel van het misbruiken van wetgeving de Nederlanders te vernederen in hun geloof en overtuigingen.

  Voorts druk ik de Nederlanders op het hart om de bedreigingen van deze bende geenszins te accepteren. Zij kunnen dit verwezenlijken door zich te houden aan de nederlandse wet welke de wetgever hen, overal en te allen tijde, verplicht heeft gesteld."

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Niemand neemt deze man toch serieus?
  Wat een flapdrol zeg...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Niemand neemt deze man toch serieus?
  Wat een flapdrol zeg...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Niemand neemt deze man toch serieus?
  Wat een flapdrol zeg...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Bij een herlezing van wat Fawaz Jneid heeft gezegd valt mij pas iets op, het is heel subtiel maar een blunder van de eerste orde. Het stelde het volgende, lees even mee:

  "Ik ben van mening dat de islamitische instellingen en stichtingen in Nederland de koppen bij elkaar moeten steken en hun krachten moeten bundelen om door middel van wetgeving deze haatdragende bende een halt toe te roepen. Deze bende probeert met behulp van stembussen aan de macht te komen om vervolgens door middel van het misbruiken van wetgeving de moslims te vernederen in hun geloof en overtuigingen."

  Nu is mijn vraag, sinds wanneer kunnen moslims als zij de koppen bij elkaar steken wetten gaan maken? Okey! Iedereen kan wetten maken als hobby. Maar die worden nooit rechtsgeldig want we hebben in Nederland een door het volk gekozen regering, en die maakt wetten die gecontroleerd worden door het parlement en de senaat. Hierdoor is naar mijns inziens de veiligheid voldoende gewaarborgd, maar als een bende moslims wetten gaat maken, dan weet ik nu al waar dat op uitdraait!

  Het moet misschien nog een keer gezegd worden tegen Fawaz Jneid; een groep moslims die joden willen vermoorden, mohammedanen die vrouwen willen onderdrukken en islamieten die negers tot slaaf willen maken, dat is een bende. En die bende heet islam. De islam is een onwettige organisatie die wil roven en moorden. Dit staat zeer duidelijk in de koran, dat is voor iedereen na te lezen. En hoe hard Fawaz Jneid ook gaat schreeuwen, schelden tieren of iedereen de kanker toewensen, hij zal nooit gaan behoren tot de groep mensen die in Nederland de wetten gaat maken.

  En het blijft schelden wat Jneid doet, hij beschrijft het proces van de democratie, namelijk dat door middel van "stembussen" men de macht krijgt in Nederland. En dat tegenwoordig steeds meer mensen inzien wat de werkelijkheid is met betrekking tot de islam, dat is natuurlijk niet zo prettig voor Fawas Jneid. Want hij heeft het meeste profijt van mensen die niet nadenken. Ik denk niet dat het Wilders is die walgelijke beledigingen heeft geuit. Ik denk dat tegenwoordig te veel mensen inzien dat het de islam is die haat uitdraagt. De islam moet worden gestopt.

  BeantwoordenVerwijderen