"LOL this and LMFAO that"


People seem to be getting dumber and dumber. I mean we have all this amazing technology and yet computers have turned into basically four figure wank machines. The Internet was supposed to set us free, democratize us, but all it’s really given us is Howard Dean’s aborted candidacy and 24-hour a day access to kiddie porn, you know. And people don’t write anymore, they blog; instead of talking, they text; no punctuation, no grammar. LOL this and LMFAO that. You know it just seems to me that it’s just a bunch of stupid people psuedo-communicating with a bunch of other stupid people in a proto-language that resembles more what cavemen used to speak than the king’s English.

David Duchovny as Hank Moody Californication

[Ook het vermelden waard: 'Over logging' (The Day The Internet Stood Still) van South Park hierr. of klik op het plaatje.]

4 opmerkingen:

 1. Voor het eerst in mijn leven heb ik Hank Moody iets horen zeggen, het is wel leuk. Doorgaans als hij op Comedy Central komt dan zap ik direct weg, saai leven heeft die man, altijd maar het zelfde. Steeds maar weer opnieuw met nog meer andere mensen naar bed, voor TV wil ik ontspanning, wil ik iets anders zien, niet dat altijd en eeuwige geneuk buiten de deur.
  Als ik dat wil zien dan hoef ik de TV niet aan te zetten. Californication is alleen voor mensen die kennelijk ergens een gebrek aan hebben, een gemis ervaren of zo. Maar laat ik dit zeggen, altijd maar weer veroveringen, en nieuwe one-night-stands gaat ook vervelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tekenaars South Park bedreigd met de dood

  Profeet incognito in berenkostuum
  Tekenaars South Park bedreigd met de dood
  door Bart Olmer
  AMSTERDAM - Radicale islamieten dreigen de Amerikaanse cartoonisten Matt Stone en Trey Parker te vermoorden vanwege hun aanhoudende persiflages van de profeet Mohammed in de tekenfilmserie South Park. Het dreigement - gepubliceerd op beruchte jihadwebsites - wordt kracht bijgezet met schokkende foto's waarop Theo van Gogh vermoord op straat ligt met twee messen, in buik en borst. Bij die dramatische foto van de afgeslachte Van Gogh staat het dreigement: "Theo van Gogh; have Matt Stone and Trey Parker forgotten this?"

  Opmerkelijk genoeg worden bij het dreigement nóg twee bekende Nederlanders genoemd, die 'door het zwaard moeten worden getroffen': Geert Wilders en Ayaan Hirsi Ali. De dreigementen zijn gepost op de radicale website Al Ansar, wereldwijd één van de belangrijkste Al-Qaeda-websites.

  Idioot

  "We waarschuwen Matt en Trey dat wat ze doen idioot is. Ze zullen eindigen als Theo van Gogh als ze dit blijven uitzenden." Bij de oproep tot het doden van de Amerikaanse cartoonisten worden zakelijke adressen genoemd in New York en Los Angeles.

  Zie ook filmpje:

  Makers South Park met dood bedreigd

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Naam: ....... Zalina Diato
  Beroep ....... Directeur
  Leningbedrag Ontvangen ... € 6,4 miljoen
  Rentevoet ..... 1%
  Lening bedrijf ...... AASIMAHA ADILA AHMED LENING FIRM
  E-mail ..... aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com

  Mijn naam is Zalina uit Azië, ik woon hier in Linz, ik ben een grote vastgoedinvesteerder, ik ben getrouwd met een slechte man die alles heeft vernietigd dat ik heb gewerkt en voor 31 jaar heb gebouwd. Hij bracht me bankschuld en ik kon niet betalen, mijn eigendommen aan zee werden gesiez ik benaderde veel banken en geen bank stond klaar om me een lening te geven omdat ik een slechte krediet kreeg, ik dank ALLAH voor het beëindigen van mijn verdriet door AASIMAHA ADILA AHMED LOAN FIRM.Ik las een paar dagen geleden een zakelijk tijdschrift toen ik veel getuigenissen tegenkwam over het gerenommeerde kredietbedrijf dat mensen in schulden helpt en leningen verstrekt voor investeringen zonder stress zoals de commerciële banken. Ik nam de e-mail en solliciteerde, hoewel ik een grapje vond toen ik mijn lening op mijn rekening kreeg. AASIMAHA ADILA AHMED LENING FIRM gaf me (€ 6,4 miljoen), tegen een rentetarief van 1%, ik wil iedereen die een legitieme leningfirma wil, adviseren om contact op te nemen met AASIMAHA ADILA AHMED LENING FIRM die 100% Geniue biedt en lening garandeert. Ik heb begon mijn schuld te betalen en mijn bedrijf nieuw leven in te blazen. moge God je zegenen.

  Solliciteer op: aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen