Hoax of de almachtige waarheid?!

Gevonden_voorwerpen_3

Het is zo ver, na het Meldpunt Moslim Discriminatie, nu eindelijk ook Meldpunt Christen Discriminatie!


"Persbericht:

Almere, 8 juni 2010

Vooraankondiging “Meldpunt Christen Discriminatie”

De Evangelische Partij Nederland kondigt aan dat men via internet een Meldpunt Christen Discriminatie gaat opzetten.

De Evangelische Partij geeft aan meer intolerantie uit de samenleving te ervaren voor het christelijk geloof. De partij is van mening dat christenen het recht hebben om uitvoering van het christelijk geloof te kunnen geven in woord, in gebed, in handelen en dit in alle vrijheid uit te mogen dragen.

YvetteDe Evangelische Partij wil dat wij christenen in vrijheid ons geloof kunnen uitdragen zonder gedemoniseerd te worden. Wij hebben het recht op christelijk onderwijs, hebben recht op christelijke leraren en hebben recht om in onze stichtingen en verenigingen op grond van ons geloof richtlijnen en regels vast te stellen. De Evangelische Partij Nederland vindt dat wij als christenen het recht hebben om onze God en zijn dienstknechten te verdedigen vanwege onze liefde voor hen, als ze worden besmeurd en gelasterd. Wij hebben het recht om tijdens de pauzes op het werk te mogen bidden en daarvoor eventueel een ruimte te krijgen.

Op de site van de Evangelische Partij Nederland komt binnenkort een link voor aanmelding bij discriminatie op grond van ons geloof. Wij roepen iedere christen op om discriminatie op het werk, in het uitgaansleven, maatschappij en in de politiek binnenkort te melden op onze site.

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met:
Yvette Laclé (Lijstrekker EPN)
Telefoonnummer Lijsttrekker : 0681227284
Willem de Boer (Campagneleider EPN)
E-mail: evangelischepartijnederland@ziggo.nl
website: www.evangelischepartijnederland.nl "

6 opmerkingen:

 1. Ja, nu gaan alle fundamentalisten zich van alle gezindten roeren en dan krijg je dit dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De kracht van christenen was nu juist altijd om niet met represailles te dreigen... Heel verdrietig dit 'initiatief'. Heel dom en eigenlijk ook wel gevaarlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En binnenkort een meldpunt homo discriminatie, meldpunt senioren discriminatie, meldpunt niet-politiek correct discriminatie, uiteindelijk eindigend in meldpunt autochtonen discriminatie.

  Misschien moet gewoon het "anti-discriminatie" beginsel beter gehandhaafd worden, maar ook het "recht tot beledigen" beter beschermd

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is zeker een kwalijke en vooral gevaarlijke ontwikkeling, o.a. hier reeds aangestipt:

  http://hoeiboei.blogspot.com/2010/04/weg-ermee.html

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook interessant:

  Bevoegde Rechters!

  Gisteravond vond in ‘debatcentrum’ De Balie te Amsterdam de eerste zitting plaats van een, jawel!, shariarechtbank. Geheel in de beste Cohensiaanse traditie werd dus opnieuw subsidie - lees: belastinggeld - misbruikt om een godsdienst te promoten.

  Job Cohen - de doodgraver van de scheiding tussen Kerk & Staat - kan tevreden zijn. Niet raar opkijken als onze Job - onder luid applaus van PvdA, CDA, GroenLinks, D66, SP, SGP en ChristenUnie - straks de eerste steen werpt naar een overspelige vrouw.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fundamentalisten met fundamentalisten bestrijden ?

  BeantwoordenVerwijderen