Twee plus twee is vier-en-een-half (20)

Prof. dr mr Maurits Berger  (Universiteit van leiden), winnaar van de hoofddoekprijs 2011: "De sharia en het  Nederlands recht zijn voor meer dan 95% aan elkaar gelijk".

-------------------------------------

A Christian lawyer in Malaysia has failed in her attempt to be allowed to practise in the Muslim Shariah courts.

Victoria Jayaseele Martin said she wanted to appear for non-Muslim clients fighting in such courts, to provide them with fairer representation.

An increasing number of cases heard in the Islamic courts involve both Muslims and non-Muslims.
Malaysia runs two parallel legal systems.

Lees hierr verder.

[Lees hier Twee plus twee is vier-en-een-half (1)en (2) hierr, en (3) hierr. en (4) en (5) hier, en (6), (7) (8) (9) (10) (11) (12) (13) (14) (15) 16 18 19]

1 opmerking:

  1. Vergeef mij dat ik een nogal duidelijke mening heb over Mr. Victoria Jayaseele Martin. Zij is totaal van de pot gerukt. Het is niet mogelijk voor iemand die NIET in de sprookjes van de islam gelooft om TOCH zitting te nemen als verdediger in een fantasie rechtbank. Als men van mening is dat de sharia kolder is dan kan men niet nèt doen alsof men het gedeeltelijk voor vol aanneemt en deels wèl meegaan met die onzin.

    Daarnaast is er nog een punt, het is voor normale mensen niet mogelijk om gedaagd of veroordeeld te worden voor een sharia-zitting. De regels voor normale mensen zijn anders dan de regels voor moslims. De moslims moeten zich houden aan de regeltjes van Allah. Omdat Allah niet bestaat hebben de regeltjes van hem en de straf en de aanklacht en de hele reutemeteut geen enkele invloed. Het is kolder. Als ik niet meedoe aan karnaval, dan heeft de raad van elf geen zeggenschap over mij. Als ik niet mee speel in World of Warcraft dan hebben de spelregels voor mij geen betekenis. Een niet-moslim kan niet ter verantwoording worden geroepen voor het overtreden van de sharia. Het islamitisch Paradijs is een verzinsel, als men zich niet aan de islamitische regels houdt dan komt men niet in het islamitische Paradijs, nou dat is erg! (Maar niet heus!)

    Mr. Victoria Jayaseele Martin heeft de fout begaan door deels de sharia te accepteren en dat wordt door de mensen die wel geloven in deze onzin terecht gezien als een belediging. Het is dan ook een grove belediging, maar niet zoals de islamisten veronderstellen omdat zij niet geheel de sharia accepteert, maar omdat het deels accepteren van de sharia een aanfluiting is van het gezonde verstand. Het is voor normale denkende mensen niet mogelijk om te worden aangeklaagd voor een sharia-zitting! (het is geen rechtbank omdat er geen recht wordt gesproken) Alleen een moslim kan worden gedaagd en aangeklaagd en worden veroordeeld voor een sharia-zitting. Omdat men als gelovig moslim niets anders kan doen dan het spelletje meespelen. Voor een advocaat is het belangrijk in de hoofdlijnen in de gaten te houden. Het deels accepteren van een fantasie-rechtbank is een teken dat zij het allemaal niet meer in de hand heeft. Het is dan daarom ook niet anders dan terecht dat zij met dit spel niet mag meespelen.

    BeantwoordenVerwijderen