Anne-Marie Waters | Islam Is Not A Peaceful Religion

4 opmerkingen:

 1. Dit is uit mijn hart gegrepen.
  De (theoretische) discussie wel of niet is minder van belang. Wat veel belangrijker is: Hoe is de werkelijkheid? Wat gebeurd er in het heden? Nu, niet nadat iedereen mosilim is geworden, als het paradijs is aangebroken.
  In het verleden was de meerderheid van het christendom ook niet echt gezellig voor de samenleving en zijn er uitwassen geweest. Alleen waar het om gaat is: hoe gaat het in de werkelijkheid? Nu, in het heden. En daar kan ik alleen maar positief over zijn wat betreft de samenleving. Niet aankomen met die gevallen waarbij de priester weer een stapel kinderen heeft misbruikt en de kerrk dat heeft stil gehouden. Kijkend naar de samenleving, die waar het christendom groot is/was geweest of het belangrijkst vind ik de invulling velen malen beter dan zijn tegenhangers in de islamitische landen. En ik ook vind dat op dit moment de samenleving van nederland wat renovatie kan gebruiken. Maar dat staat niet in verhouding met de islamitische versies, bij lange na niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fantastische vrouw. Lees ook http://www.huffingtonpost.co.uk/anne-marie-waters/sharia-law-muslims_b_2157759.html

  Net naar Hans Teeuwen in Zomergasten - Pat Condell fragment - zitten kijken. Slaat de spijker op z'n kop. Zelfcensuur is groeiende. Des te mooier dat we iemand met lef hebben als Anne-Marie Waters. - KeesB

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het wordt m.i. tijd dat er een onderscheid gemaakt gaat worden tussen vreeedzame godsdiensten en gewelddadige geloven. Door drie voor de handliggende voorwaarden (*) aan een godsdienst te stellen, is het direct duidelijk dat de Islam een geloof is dat qua geweldadigheid niet of nauwelijks verschilt van kwaadaardige ideologieën als het nazisme. Het onderscheid tussen godsdiensten en geloven maakt het meteen mogelijk om een eind te maken aan het met Nederlands belastinggeld subsidiëren van de ondergang van de Europese beschaving door het financieren van islamitische scholen. Er wordt immers ook geen geld beschikbaar gesteld aan scholen waar de kinderen Mein Kampf uit hun hoofd moeten leren!

  (*) zie hiervoor mijn artikel op de website "Keizers & Kleren".

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Uitstekend betoog, geen speld tussen te krijgen. Heel helder en duidelijk iemand die gepokt en gemazeld is in alle standaardreactie op islamkritiek. Ook leuk door de Engelse understatements.

  BeantwoordenVerwijderen