Moslim-iconoclasme: nu ook in Japan!

“De politie in Tokyo heeft op op 11 juni een man uit Saoedi Arabië gearresteerd. Hij werd gepakt terwijl hij bezig was een aantal boeddhistische beelden te vernielen. Het incident vond plaats in een van Tokyo’s beroemdste tempels en schokte de omwonenden. De 31-jarige man volgt een HBO-opleiding aan de Keio-universiteit. De politie verklaarde dat er woensdag rond middernacht een verdacht telefoontje werd ontvangen. De Saoediër gedroeg zich gewelddadig bij de Sensō-ji tempel in het Asakusa-district. Politie-officieren haastten zich naar de locatie en troffen daar op de grond de brokstukken aan van vier boeddhabeelden. Het betrof drie stenen beelden, en een 200 centimeter hoog
bronzen beeld van 300 jaar oud. De beelden worden beschouwd als zeer belangrijk cultureel erfgoed. De politie verklaarde dat de man zijn daad heeft bekend, en dat hij bovendien een vergelijkbare aanslag had gepleegd in een andere tempel. De zaak wordt nog nader onderzocht.”

Bron: het Japanse persbureau NHK World 

(De Saoediër wist heel goed welke tempel hij moest hebben. De Sensō-ji is de oudste (645) en best bezochte tempel van Tokyo. In de Tweede Wereldoorlog werd de tempel door een bombardement verwoest. Na de oorlog werd hij herbouwd, en nu geldt het heiligdom voor de Japanners als een vredessymbool…)

5 opmerkingen:

 1. Taliban, ISIS, Moslimbroederschap, Al Qaida, HAMAS, Gulen, Boko Haram, Hizb ut Tahrir, Al Shabaab. In Spanje, Frankrijk, Duitsland, stormen moslims kerken binnen waar op dat moment de mis wordt opgedragen. Wie het zich nog niet reraliseert: de islam is al 1400 jaar in oorlog met de rest van de wereld. Snap nooit waarom zulke lieden een beurs krijgen aangeboden en al helamaal niet van een niet islamitisch land. je zyult moslim worden, by hook or by crook! Wat een peilloze achterlijkheid!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En waarom is er een oorlog tegen de islam? Dan,veranderd er nogal veel in de wereld inde islamitische landen vind je bijvoorbeeld geen porno op tv internet geen nachtelijke hoertjes op tv die miljoenen binnen halen de kledingstyle hier in nederland voor jonge meisjes is schandalig er word hoeveel verdient aan peperdure jurkjes schoenen alleen maar om op te vallen dan nog niet te hebben over dure make up parfum enz enz de in de islam wordDit alle niet goed goegekeurd hun geloof en is vele malen belangrijker dan geld!! Alle terroristen staan los van islam net zoals Duitsers los staan van wat Hitler deed, en zoals katholieke losstaan,van het vele misbruik van kinderen onder de paters en priesters, ik als katholieke schaam me dan.

   Verwijderen
 2. Een zot verhaal.
  31 jaren oud, en dan nog een "studie" volgen bij het zogenoemde Hoger Beroeps Onderwijs?
  Bij ons noemt men zo'n iemand "een eeuwige student".

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo zot is dat verhaal van die Arabische iconoclast in Japan niet. Japan is urgent oliearm (begon er WOII om) en moet daarom vandaag wel eens nolens volens een Saudiër gastvrijheid verlenen. Die dat prompt schendt. Wat statistisch-Islamitisch te verwachten viel.

   Verwijderen
 3. Het is niet te geloven,dat overal op de wereld zo lankmoedig naar dit soort kwaadwillenden gekeken wordt door de rottende politieke pc elites. Ze krijgen ook alle ruimte: als je een verhaal van een Leids raadslid leest mbt moskeebouw bij Joost Niemoller, blijkt de politie volop autochtonen openlijk te discrimineren en te criminaliseren. Carte Blanche voor islam en kwaadwillende moslims. Verbijsterend!.

  BeantwoordenVerwijderen